مشاهده نسخه کامل
: مشكل با گيرنده ديجيتال X.Vision XDVB 121
Pejvak61
12-06-2014, 08:32
سلام.
گيرنده ديجيتال من چند ماهيه اشكالي داره كه براتون شرح ميدم. اگه ميشه راهنماييم كنيد.
اصلاً صدا را كم و زياد نميكنه.
موقع عوض كردن كانال اصلاً مشخصات كانال را نشون نميده و بايد حتماً دكمه info را روي ريموت كنترل بزنيم تا اين كارو بكنه.
موقع ورود به بخش هاي تنظيمات از من PIN Code ميخواد مثلاً نميتونم كانال يابي مجدد كنم يا ابعاد تصوير را تغيير بدم.
از دوستان در صورت مطلع بودن از اين مشكل تقاضا دارم راهنمايي كنند.
alilosting
21-06-2014, 15:16
سلام.
گيرنده ديجيتال من چند ماهيه اشكالي داره كه براتون شرح ميدم. اگه ميشه راهنماييم كنيد.
اصلاً صدا را كم و زياد نميكنه.
موقع عوض كردن كانال اصلاً مشخصات كانال را نشون نميده و بايد حتماً دكمه info را روي ريموت كنترل بزنيم تا اين كارو بكنه.
موقع ورود به بخش هاي تنظيمات از من PIN Code ميخواد مثلاً نميتونم كانال يابي مجدد كنم يا ابعاد تصوير را تغيير بدم.
از دوستان در صورت مطلع بودن از اين مشكل تقاضا دارم راهنمايي كنند.
دستگاهتو reset factory کن و بعد درایور مربوط به دستگاهت رو از لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کن.
muhammadali1234
07-08-2014, 16:14
باسلام من گیرنده دیجیتال یو اس بی دارم ولی درایور رشو گم کرده ام خیلی دنبالش گشتم تو سایتش هم نبود این هم مدلش هست (items it060-1a) کسی درایور شو سراغ داره راهنمایی کنه
Pejvak61
10-08-2014, 06:53
دستگاهتو reset factory کن و بعد درایور مربوط به دستگاهت رو از لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کن.
سلام دوست عزيز. من بعد از مدتها به اين تاپيك سر زدم و ديدم كه بهش جواب داديد. ممنونم. در اسرع وقت اين كارو ميكنم. ولي فكر ميكنم اگر به اون قسمت وارد بشم PIN Code بخواد.
Pejvak61
10-08-2014, 22:21
سلام دوست عزيز. من بعد از مدتها به اين تاپيك سر زدم و ديدم كه بهش جواب داديد. ممنونم. در اسرع وقت اين كارو ميكنم. ولي فكر ميكنم اگر به اون قسمت وارد بشم PIN Code بخواد.
دقيقاً همينطوري شد. فكر ميكنيد پين كدش چي ميتونه باشه؟ من تا قبل از اين مشكل درخواست پين كد نداشتنم.
دوستان من گیرنده دیجیتال یو اس بی دارم از این مدل پین اوید الان برا ی وندوز 8 درایورش رو می خوام میگین چیکار کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.