PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در هارد سیگیت 2 ترابایتی( کل اطلاعات 10 سال ام در خطر هست )

dooste.man83
12-06-2014, 00:14
با سلام به دوستان

هارد 2 ترابیایتی سیگیت اینترنال دارم ( مدل ST2000DM001 ) که امروز از دستگاه به آرامی خارج کردم و به داکت یک هارد 2 ترابایتی سیگیت دیگه زدم
از اون موقع 10 یا 11 تا صدای تق تق میکنه و بعد موتورش خاموش میشه !!! و البته مقداری هم داغ میشه بعد چند دقیقه ... به کامپیوتر هم برگردوندمش همین داستان تکرار میشد .مطمئنم هارد ضربه نخورده ولی شاید بد داخل داکت جا رفته باشه که اختمالش هست و همون جوری مدتی کار کرده باشه

هارد دیگه شناخته نمیشه ... متاسفانه ازش بکاپ ندارم و تمام 10 سال جمع آوری اطلاعاتم روش هست و کم مونده دیوانه بشم

می خواستم ببینم بنظرتون باید چیکار کنم ؟ راه تعمیراش چیه و هزینه اش چقدر میشه ؟

عکس خانوادگی و شخصی روش زیاد دارم که نمی خوام دست کسی هارد بیفته بنظرتون اگر لازم به تعمیر هست جای مطمئنی هست بدونم به عکس های شخصی کاری ندارن و فردا روزی مشکل ساز برام نشه ؟

کلا راهنمایی کنید دوستان عزیز

dooste.man83
13-06-2014, 08:47
کسی نیست کمکی کنه

Sent from my C6802 using Tapatalk

dooste.man83
31-07-2014, 13:38
دوستان هاردم رو می خوام در هفته های آینده ببرم نوین هارد

آیا مرکز مطمئنی هست ؟ و همچنین جناب آقای نور محمدی ؟

عکس خانوادگی زیاد دارم در هارد

کسی تجربه دادن هارد به این مرکز رو داره که برای بنده بیان کنه آیا راضی بوده یا خیر ؟

از نظر قیمتی هم راضی بودید ؟

ممنون

12041204
31-07-2014, 14:13
من فقط یک پیشنهاد براتون دارم
هارد رو ببرید جایی که هارد رو همون روز و جلوی خودتون تعمیر کنن اگر قبول کنن .
یعنی فقط فرصت برای این داشته باشن قطعه معیوب رو تعمیر کنن و فرصت تهیه بک آپ یا کپی نداشته باشن.
هستند جاهایی که با پول بیشتر روزانه تعمیر میکنن .

من WD دارم و برای جلو گیری از بروز این مشکلات با نرم افزار خودش ، لاک کردمش و پسورد گذاشتم تا اگر یه زمانی دستگاه احتیاج به تعمیر پیدا کرد ، تعمیر کار فقط بتونه تست کنه که هارد بالا میاد یا نه و نتونه به داخل فولدر ها دسترسی پیدا کنه .
و اگر هم دستکاری کرده باشه مشخص بشه.

dooste.man83
31-07-2014, 14:42
خوب دوست عزیز مرکز های تخصصی 4 5 تا بیشتر نیستن که فقط بعید اون هام قبول کنن
چون یارو نمی خواد شما کارش رو یاد بگیری !!!
در ضمن شاید 10 دقیقه هارد شما رو درست کرد و خواست 200 تومن ازت پول بگیره
جلوی شما بکنه که شما بهش 20 تومن هم نمیدی برای 10 دقیقه کار
میگه بزار برو 3 روز دیگه بیا که شما فکر کنی 3 روز داشته روش کار میکرده وقتی هارد رو بهت داد بگی خدا پدرشم بیامورزه

شما مرکزی میشناسی جلوی آدم انجام بده معرفی کنی ممنون میشم