ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل به سیستم!!

mehdy.z
11-06-2014, 20:26
سلام دوستان
من چند وقتیه سیستمم مشکل پیدا کرده اونم اینه که هر وقت سیستم رو بعد یه مدت روشن میکنم،تصویر موقع بالا اومدن سیستم(حتی توی بایوس مادبورد)یه همراه پیکسلها و خطوط خراب ظاهر میشه ولی باید سیستم رو به صورت سخت افزاری یک یا چند بار ریست کنم تا درست شه!!
ولی نکته جالب اینجاست که وقتی سیستم به طور صحیح بالا ومد دیگه هیچ مشکلی وجود نداره و میشه باهاش مدتها بازی با نرم افزارهای سنگین رو راحت پاس کرد!!
حتی وقتی قطعات رو با نرم افزار passmark تست میکم امیتاز ranking قطعات نسبت به روز اولی که خریدم کوچکترین تفاوتی نداره!!
به نظر اساتید مشکل از کجاست؟؟

Ghaioom
11-06-2014, 20:56
سلام

اگه مثل لینک زیر میشه مشکل از گرافیکه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو ویندوز هم اینجوری میشه دیگه؟ شایدم من درست نفهمیدم نمیدونم. عکسی که تو لینک هست رو ببینید

EXTREME
11-06-2014, 21:00
سلام دوستان
من چند وقتیه سیستمم مشکل پیدا کرده اونم اینه که هر وقت سیستم رو بعد یه مدت روشن میکنم،تصویر موقع بالا اومدن سیستم(حتی توی بایوس مادبورد)یه همراه پیکسلها و خطوط خراب ظاهر میشه ولی باید سیستم رو به صورت سخت افزاری یک یا چند بار ریست کنم تا درست شه!!
ولی نکته جالب اینجاست که وقتی سیستم به طور صحیح بالا ومد دیگه هیچ مشکلی وجود نداره و میشه باهاش مدتها بازی با نرم افزارهای سنگین رو راحت پاس کرد!!
حتی وقتی قطعات رو با نرم افزار passmark تست میکم امیتاز ranking قطعات نسبت به روز اولی که خریدم کوچکترین تفاوتی نداره!!
به نظر اساتید مشکل از کجاست؟؟

اگه کابل دیتا و مانتیور سالم باشه به نظر من یا میتونه از دمای بالای گرافیک باشه این مشکل یا خود گرافیک یا کثیفی اسلات گرافیک

mehdy.z
11-06-2014, 21:04
آخه نکته اینجاست که وقتی سیستم یه مدت زیادی مثلا 1 ساعت خاموش باشه به چنین مشکلی برمیخوره!!!

EXTREME
11-06-2014, 21:10
آخه نکته اینجاست که وقتی سیستم یه مدت زیادی مثلا 1 ساعت خاموش باشه به چنین مشکلی برمیخوره!!!

من به نظرم بهتره با یک گرافیک دیگه تست کنید سیستم رو تا مشخص بشه مشکل دقیق از کجاست

mehdy.z
12-06-2014, 13:41
با تشکر از دوستان همینطور که اساتید گفتن درگاه اسلات گرافیک رو چک و تمیز کردم و گرافیک رو ایندفعه خوب سرجاش محکم کردم،خوشبختانه از دیشب تا حالا اذیت نکرده:happy:
فکر کنم به قول استاد EXTREME مشکل از همون اسلات گرافیک بود...:)
واقعا ممنون...:n16: