ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وجود مشکل در هارد Segate

zavf
11-06-2014, 18:28
سلام دوستان

هارد 1 ترا سیستم من چند وقت مشکل پیدا کرده که فکر کنم به خاطر فشاری هست که روش آوردم (طفلی شب تا صبح درحال Write هست)

الآن نرم افزار HDD Regenerator گه گاهی پیغام میده که هارد مشکل داره و اقدام به Backup کنید ، الآن که AntiVirus سیستم رو پاک کردم سرعت سیستم خیلی بهتر شده و هنگش کم شده.

حالا دوستان محترم یه عکس از وضعیت هاردم می گذارم آیا لازم هست تعویض کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی هارد Sata 3 بگیرم خیلی فرق سرعتش با Sata 2هست؟

EXTREME
11-06-2014, 20:58
سلام دوستان

هارد 1 ترا سیستم من چند وقت مشکل پیدا کرده که فکر کنم به خاطر فشاری هست که روش آوردم (طفلی شب تا صبح درحال Write هست)

الآن نرم افزار HDD Regenerator گه گاهی پیغام میده که هارد مشکل داره و اقدام به Backup کنید ، الآن که AntiVirus سیستم رو پاک کردم سرعت سیستم خیلی بهتر شده و هنگش کم شده.

حالا دوستان محترم یه عکس از وضعیت هاردم می گذارم آیا لازم هست تعویض کنم.

راستی هارد Sata 3 بگیرم خیلی فرق سرعتش با Sata 2هست؟

رو اسکن hdd regener بردید ؟ نتیجه چی بود ؟

zavf
11-06-2014, 21:24
رو اسکن hdd regener بردید ؟ نتیجه چی بود ؟

دوست گرامی منطورتون Scan با نرم افزار HDD Regenerator هست؟ من ترس از دست دادن اطلاعاتم رو دارم و ریسک Scan نمی کنم. حالا باز شما چی توصیه می کنید.

این Scan (البته باید در دیکست بوت این Scan انجام بشه)

zavf
12-06-2014, 07:11
دیشب پیش خودم گفتم قبل از تهیه یه هارد دیگه یه اسکن بزنم ، به قولی معروف سنگ مفت ، کنجیشک هم مفت!

الآن به از Scan با نرم افزار HDD Regenerator در حالت boot وضعیت هارد من این شکلی (یعنی خوب) شده.

EXTREME
12-06-2014, 17:14
دیشب پیش خودم گفتم قبل از تهیه یه هارد دیگه یه اسکن بزنم ، به قولی معروف سنگ مفت ، کنجیشک هم مفت!

الآن به از Scan با نرم افزار HDD Regenerator در حالت boot وضعیت هارد من این شکلی (یعنی خوب) شده.

الان که مشکلی نیست یک عکس از hd tune هم بزارید

اسکن مشکلی ایجاد نمیکنه

zavf
12-06-2014, 19:19
این هم از HD Tune

فعلا که هارد شفا گرفته

EXTREME
12-06-2014, 21:21
این هم از HD Tune

فعلا که هارد شفا گرفته

بله مشکلی نداره .....

zavf
27-06-2014, 13:54
آقا دوباره این هارد ما رفته تو بازی ، افت سرعت خیلی زیادی گرفته و چندبار هم Scan کردم ولی وضعیتش مدام در حالت backup گیری هست.

فکر کنم فاتحش خونده و باید عوضش کنم. نمیشه تعمیرش کرد؟

zavf
30-06-2014, 00:15
کسی نیست راهنمایی کنه

EXTREME
30-06-2014, 08:58
آقا دوباره این هارد ما رفته تو بازی ، افت سرعت خیلی زیادی گرفته و چندبار هم Scan کردم ولی وضعیتش مدام در حالت backup گیری هست.

فکر کنم فاتحش خونده و باید عوضش کنم. نمیشه تعمیرش کرد؟

تعداد relocated sector ها زیاد شده و به روش نرم افزاری قابل خل نیست بهتره ببرید یک مرکز تخصصی هارد رو

فکر کنم دفعه پیش شما scan and repair نکرده بودید درسته ؟

zavf
30-06-2014, 11:41
تعداد relocated sector ها زیاد شده و به روش نرم افزاری قابل خل نیست بهتره ببرید یک مرکز تخصصی هارد رو

فکر کنم دفعه پیش شما scan and repair نکرده بودید درسته ؟

دفعه پیش Scan کردم خوب شد اما بعد از چندروز یه صدای تیک تیک زیاد از هارد در امد و افت سرعت شدیدی پیدا کرد تا نهایتا وضعیتش به حالت backup imm در امد.
تعمیر میشه یا قیدش رو یزنم ؟

آقا یه سوال دیگه Sata 3 با sata 2 خیلی باهم تفاوت سرعت دارن ، تقریبا 2 برابر ، الآن به صرفه نیست یه Segate1TB sata 3 تهیه کنم. (برد اصلی هم پشتیبانی میکنه.) تفاوت قیمت هم که ندارن !

EXTREME
30-06-2014, 14:21
دفعه پیش Scan کردم خوب شد اما بعد از چندروز یه صدای تیک تیک زیاد از هارد در امد و افت سرعت شدیدی پیدا کرد تا نهایتا وضعیتش به حالت backup imm در امد.
تعمیر میشه یا قیدش رو یزنم ؟

آقا یه سوال دیگه Sata 3 با sata 2 خیلی باهم تفاوت سرعت دارن ، تقریبا 2 برابر ، الآن به صرفه نیست یه Segate1TB sata 3 تهیه کنم. (برد اصلی هم پشتیبانی میکنه.) تفاوت قیمت هم که ندارن !
به نظرم برای تعمیر ببرید نشون بدید

ساتا 2 3gbps است پهنای باندش و ساتا 3 6gbps ولی به دلیل محدودیت هایی که در لینک ها و برد است شما نمیتونید از سرعت واقعی هاردها استفاده کنید حتی از سرعت واقعی ساتا2 ه استفاده نمیشه هاردهای جدید هم دیگه همه ساتا3 هستند همون هارد رو میتونید تهیه مکنید

zavf
06-07-2014, 17:54
آقا ما رفتیم یه WD Green گرفتیم ، الآن سرعت عالی فقط یه سوال حیاطی

الآن با توجه به اینکه هارد نو و سالم است آیا نیاز هست HDD Regenerator رو نصب کنم و همیشه هاردم تحت مراقبت باشه؟

EXTREME
06-07-2014, 18:04
آقا ما رفتیم یه WD Green گرفتیم ، الآن سرعت عالی فقط یه سوال حیاطی

الآن با توجه به اینکه هارد نو و سالم است آیا نیاز هست HDD Regenerator رو نصب کنم و همیشه هاردم تحت مراقبت باشه؟

نه شما وقتی سیستم رو روشن کردید همیشه با hd tune تب health هارد رو نگاه کنید که مشکلی نداشته باشه

zavf
08-07-2014, 22:52
داداش خیلی ممنون تمام جواب های تاپیک رو شما دادید.

فقط یه سوال دیگه

آقا من حقیقت خودم چندتا همکار تو قطعات کامپیوتری در کاشان دارم که میگن هارد خراب دیگه فایده نداره و ارزش تعمیر نداره حالا باز من به وب سایت های زیر رفتم و اون جور که خودشون ادعا کردن می تونند هارد رو تعمیر کنند ، حالا به نظرتون هارد رو بهش بدم واسه تعمیر ، اصلا درست میشه ، ارزش داره بفرستم براشون.

سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته ناگفته نمونه یه سری یه هارد 500 گیگ واسه نوین هارد (لینک سومی ) فرستادم گفتند ارزش تعمیر نداره و خیلی هزینش میشه.

الآن هارد قبلی من خیلی تیک تیک می کنه و اکثر مواقع سیستم اون رو نمی شناسه (تو خود هارد خیلی صدا میده)

EXTREME
09-07-2014, 08:31
بفرستید ضرر نداره اگه اطلاعات حیاتی توش ندارید بفرستید یا تعمیر میشه یا نمیشه

zavf
09-07-2014, 12:17
بفرستید ضرر نداره اگه اطلاعات حیاتی توش ندارید بفرستید یا تعمیر میشه یا نمیشه

به نظرتون کدوم بهتره؟ و سابقشون بیشتره

EXTREME
09-07-2014, 12:56
به نظرتون کدوم بهتره؟ و سابقشون بیشتره

متاسفانه من از این ها اطلاعی ندارم چون کارم بهشون نخورده تا حالا

zavf
11-07-2014, 08:45
آقا جدیدا به یه مشکل برخوردم

الآن که هارد WD Green 1 TB رو به صورت sata 3 نصب کردم در نرم افزار HDD Regenerator وضعیت هارد رو اعلام میکنه BAD (قرمز) و در قسمت notification area ویندوز پیغام میده که هارد درست پیکربندی نشده ولی وقتی هارد رو در پورت sata 2 نصب می کنم وضعیت OK هست و همه چیز نرماله.

من درایو Marvell مربوط به sata 3 رو نصب کردم

راستی وقتی هارد به صورت sata 3 نصبه گه گاهی یه تیک خیلی خیلی خفیف داره.

آیا هنگام نصب هارد در پورت sata 3 باید در تنظیمات بایوس تغییری صورت بگیره؟

مادربورد من GIGA P55A-UD4P