مشاهده نسخه کامل
: IP & IP Addressing / تاپیک مرجع آموزش، بحث و گفتگو درباره آی پی و آی پی آدرسینگ
Unexampled Orion
10-06-2014, 23:08
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی در انجمن های تخصصی پی سی وُرلد،
همونطور که مطلع هستید، مبحث آی پی و آی پی آدرسینگ یکی از اصلی و پایه ای ترین مباحث شبکه هست که در همه فیلدهای شبکه از مایکروسافت و سیسکو گرفته تا... مطرح هست. بدین جهت تصمیم به ایجاد این تاپیک مهم گرفته شد تا دوستانی که در مورد این مبحث مهم مشکل و یا سئوالی دارن، بتونن در این تاپیک مطرح کنن و با عزیزان دیگه به بحث و گفتگو در مورد مشکلات بپردازن.
قابل ذکر هست که سه پست بعدی شامل آموزش های جامع مباحث مربوط به IP و IP Addressing خواهد بود که به مرور زمان تکمیل خواهند شد.
همچنین اشاره کردن به این نکته خالی از لطف نیست که این تاپیک برای پوشش تمامی مباحث مربوط به IP و IP Addressing ایجاد شده و حتی مباحث مربوط به IPv6 را نیز در بر خواهد گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Unexampled Orion
10-06-2014, 23:08
رزرو 1............................
Unexampled Orion
10-06-2014, 23:09
رزرو 2............................
Unexampled Orion
10-06-2014, 23:24
رزرو 3................................................
roya.rashidi
26-06-2014, 03:16
سلام . یعنی ip \tcp رو اموزش میدید؟ . میشه دربارش یه توضیح بدین ؟ البته یه چیزایی میدونم فقط نمیدونم منظور از لایه ها چیه ؟
Milad4171
27-06-2014, 12:20
سلام . یعنی ip \tcp رو اموزش میدید؟ . میشه دربارش یه توضیح بدین ؟ البته یه چیزایی میدونم فقط نمیدونم منظور از لایه ها چیه ؟
میشه اینطوری توضیح داد که TCP/IP پروتکل استاندارد هست واسه ارتباط کامپیوتر های داخل شبکه در محیط ویندوز !
لایه های TCP/IP برای سرعت بخشیدن به فرایند آدرس دهی هست. هر لایه عملیاتی رو انجام میدن که برای ارتباط دو کامپیوتر باید این فرایند ها به دقت بررسی شود
لایه بالاتر لایه ابزارهاست ( پروتکل های ارسال و دریافت مثل HTTP یا FTP )
لایه بعد لایه حمل هست که با توجه به لایه های بالا و پایین خود مسئول صحت توزیع بسته اطلاعاتی رو برعهده دارند!
لایه بعد مسئول آدرس دهی رو برعهده دارد ( IP , ARP و ... )
لایه بعدی اینترفیس شبکه هست یا همون لایه فیزیکی هست ( مثل کارت شبکه پروتکل های نرم افزاری هست)
roya.rashidi
27-06-2014, 17:14
میشه اینطوری توضیح داد که TCP/IP پروتکل استاندارد هست واسه ارتباط کامپیوتر های داخل شبکه در محیط ویندوز !
لایه های TCP/IP برای سرعت بخشیدن به فرایند آدرس دهی هست. هر لایه عملیاتی رو انجام میدن که برای ارتباط دو کامپیوتر باید این فرایند ها به دقت بررسی شود
لایه بالاتر لایه ابزارهاست ( پروتکل های ارسال و دریافت مثل HTTP یا FTP )
لایه بعد لایه حمل هست که با توجه به لایه های بالا و پایین خود مسئول صحت توزیع بسته اطلاعاتی رو برعهده دارند!
لایه بعد مسئول آدرس دهی رو برعهده دارد ( IP , ARP و ... )
لایه بعدی اینترفیس شبکه هست یا همون لایه فیزیکی هست ( مثل کارت شبکه پروتکل های نرم افزاری هست)
ممنون لایه هارو میدونم. فقط نمیتونم درکشون کنم . کجان ؟ تو سخت افزارن؟ تو سیستم هستن ؟ یا اصلا وجود فیزیکی ندارن ؟
Milad4171
27-06-2014, 17:27
شما از لایه ها فقط لایه آخر رو که لایه اینترفیس هست رو می بینید ( مودم اترنت و کارت شبکه و ... ) . بقیه لایه ها در بطن تنظیمات TCP/IP قرار میگیرن.
roya.rashidi
27-06-2014, 17:43
شما از لایه ها فقط لایه آخر رو که لایه اینترفیس هست رو می بینید ( مودم اترنت و کارت شبکه و ... ) . بقیه لایه ها در بطن تنظیمات TCP/IP قرار میگیرن.
ممنون . این tcp\ip تو خود سیستم ها اجرا میشن ؟ . اخه بعضی سخت فزار رو شینده بودم مثلا روتر مربوط به یک لایه خاص هستش .
ببخشید من منابع رو خوندم ولی هنوز درکم کامل نشده .واسه اینه رجوع اوردم به این تایپیک
Milad4171
27-06-2014, 17:58
ممنون . این tcp\ip تو خود سیستم ها اجرا میشن ؟ . اخه بعضی سخت فزار رو شینده بودم مثلا روتر مربوط به یک لایه خاص هستش .
ببخشید من منابع رو خوندم ولی هنوز درکم کامل نشده .واسه اینه رجوع اوردم به این تایپیک
خوب این لایه ها همه داخل پروتکل TCP/IP هستند که از طریق اینترنت کانکشن بوجود میان و تنظیم میشن
IP ورژن 4
مثلا در تصویر زیر تنظیمات مربطو به اینترنت پروتوکل TCP/IP وجود داره که در بخش اصلی میتونید IP رو اینجا به صورت دستی وارد کنید اگر این منو خاموش باشه یعنی DHCP به صورت خودکار آی پی میگیره
داخل منوی Advanded
در این قسمت میتوین در صورت غیر فعال بودن DHCP محدوده ای که میخواید سیستم آی پی بگیره رو مشخص کنید.یا گت وی رو تغییر بدید یا اضافه کنید ( این قسمت خودش توضیحات طولانی داره.
تب DNS هم که مشخص. واسه ثبت آی پی هایی که کار ترجمه متن به آی پی رو واسمون انجام میدن رو اضافه میکنیم.
تب بعدی هم نسخه قدیمی همون DNS هست که دیگه استفاده نمیشه ( نمیدونم کجا کاربرد داره )
این تنظیمات در قالب یک بخش به نام تنظیمات TCP/IP در سیستم عامل های ویندوز و مودم ها وجود دارد!
roya.rashidi
28-06-2014, 03:51
خوب این لایه ها همه داخل پروتکل TCP/IP هستند که از طریق اینترنت کانکشن بوجود میان و تنظیم میشن
IP ورژن 4
مثلا در تصویر زیر تنظیمات مربطو به اینترنت پروتوکل TCP/IP وجود داره که در بخش اصلی میتونید IP رو اینجا به صورت دستی وارد کنید اگر این منو خاموش باشه یعنی DHCP به صورت خودکار آی پی میگیره
داخل منوی Advanded
در این قسمت میتوین در صورت غیر فعال بودن DHCP محدوده ای که میخواید سیستم آی پی بگیره رو مشخص کنید.یا گت وی رو تغییر بدید یا اضافه کنید ( این قسمت خودش توضیحات طولانی داره.
تب DNS هم که مشخص. واسه ثبت آی پی هایی که کار ترجمه متن به آی پی رو واسمون انجام میدن رو اضافه میکنیم.
تب بعدی هم نسخه قدیمی همون DNS هست که دیگه استفاده نمیشه ( نمیدونم کجا کاربرد داره )
این تنظیمات در قالب یک بخش به نام تنظیمات TCP/IP در سیستم عامل های ویندوز و مودم ها وجود دارد!
ممنون از توضیحات کاملتون. ببخشید اینقد سوال میپرسم.
همه این لایه ها همشون تو هرسیستمی هست؟
و یا اینکه مثلا امکان داره در داخل atm فقط دو تا از لایه ها باشن .
spiderkiller
07-07-2014, 21:00
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
دوستان من میخوام دستگاه پلی 4 رو وصل کنم به نت موقع کانکت شدن ازم proxy server و port میخواد. میشه بگید دقیقا چی رو باید جای ------ سرور بنویسم ؟ جلوی پورت خودش اتومات نوشته 8080
دوستان فوری فوتی هست بینهایت مممنون میشم راهنمایی کنید. :n16:
Armin.Computer
07-07-2014, 22:08
سلام
دوستان می خوام یه نفر ipV6 رو خیلی خلاصه و ساده واسم توضیح بده
ممنون می شم
roya.rashidi
07-07-2014, 22:55
سلام
ممنون می شم
همون ورژن 4 هست فقط فضای ادرس دهی بیشتر شده . حجمش هم به 128 بیت افزاریش یافته .
Armin.Computer
08-07-2014, 19:04
همون ورژن 4 هست فقط فضای ادرس دهی بیشتر شده . حجمش هم به 128 بیت افزاریش یافته .
فکر کنم حرف هم بهش اضافه شده مثل a,b,c ؟
درسته؟؟
roya.rashidi
08-07-2014, 20:04
فکر کنم حرف هم بهش اضافه شده مثل a,b,c ؟
درسته؟؟
بله درسته . که بعضا هم میگن یکی از مشکلات این ورژن همین هست دلیل شو خودم نمیدونم.ببخشید گفتی خیلی ساده منم در همین گفتم.
اینم یه نمونه
2014:db8:85a3::8a6e:358:7334
که 64بیت برای میزبان و 64بیت هم برای زیر شبکه است.
Mr.Pooya
09-07-2014, 20:55
سلام
ممنون می شم
IPv4 به خاطر اینکه فضاش داره تمام میشه ورژن جدید تر اون یعنی IPv6 طراحی شده و داره جایگزین میشه که تا چند سال دیگه جای IPv4 رو می گیره.
در آیپی ورژن 6 فضای آدرس دهی از 32بیت به 128 بیت افزایش پیدا کرده. یعنی در IPv4 آدرس دهی به این صورت هست :
X.X.X.X
هر x در اینجا 8 بیت هست و مقداری بین 0 تا 255 داره. در این ورژن چیزی حدود 4 میلیارد آی پی داریم ما که الان ظرفیت شون رو به پایان هست.
با این شرایط ورژن 6 می تونه آدرس های خیلی بیشتری رو پوشش بده. این یک نوع آدرس دهی کامل در آی پی ورژن 6 هست :
FE80:0000:0000:0000:0202:B3FF:FE1E:8329
و این هم یک آدرس دهی با نام collapsed IPv6 address هست :
FE80::0202:B3FF:FE1E:8329
هر :: 4 تا بلاک 16 بیتی با مقادیر صفر رو نشون میده که بعدا توسط نرم افزار ها به آدرس 128 بیت تبدیل میشه ( این قسمتش یکم تخصصی هست )
فضای IPV6 انفدر زیاد هست که نمیشه در قالب یک عدد بیانش کرد.
علاوه بر افزایش فضای آدرس دهی ها تغییرات دیگه ای هم داشته مطمئنا از جمله اینکه پروتکل ARP از توش حذف شده و Neighor Discovery اضافه شده.
و امنیتش خیلی خیلی رفته بالا در صورتی که حتی ادعا می کنند در IPV6 از IP Spoofing خبری نیست دیگه
موفق باشید
roya.rashidi
20-07-2014, 10:01
سلام
آقا من گیج شدم. چرا به ip تو لایه اینترنت میگن پروتکل ولی در کل میگن ادرس ای پی . یا حتی TCP هم یه بار میگن پورت یه بار میگن پروتکل و ....
وظیفشونو قشنگ میدونم فقط این تشابح اسمی گیجم کرده .
Mr.Pooya
20-07-2014, 12:50
سلام
آقا من گیج شدم. چرا به ip تو لایه اینترنت میگن پروتکل ولی در کل میگن ادرس ای پی . یا حتی TCP هم یه بار میگن پورت یه بار میگن پروتکل و ....
وظیفشونو قشنگ میدونم فقط این تشابح اسمی گیجم کرده .
IP = Internet Protocol
TCP = Transmission Control Protocol
در مورد نام ها تو گوگل سرچ کنید همه چی توضیح داده شده. ولی اگر اول یادگیری هستید زیاد رو اسم ها وسواس به خرج ندید ولی سعی کنید کامل یادشون بگیرید.
موفق باشید.
roya.rashidi
20-07-2014, 21:54
IP = Internet Protocol
TCP = Transmission Control Protocol
در مورد نام ها تو گوگل سرچ کنید همه چی توضیح داده شده. ولی اگر اول یادگیری هستید زیاد رو اسم ها وسواس به خرج ندید ولی سعی کنید کامل یادشون بگیرید.
موفق باشید.
گفتم که همه چیشو میدونم . فقط علت تشابح اسمیشونو نمیدونستم .
Mr.Pooya
21-07-2014, 00:00
گفتم که همه چیشو میدونم . فقط علت تشابح اسمیشونو نمیدونستم .
ببینید میشه گفت IP شاخه ای از Protocol هست و در واقع Internet Protocol هست. Protocol های مختلفی داریم که معروف ترینش HTTP هست و خیلی های دیگه مانند : SMTP,FTP,TCP/IP,IP
در واقع باید گفت IP خودش هم Protocol هست. فکر کنم این متن کاملا منظور رو برسونه:
IP, as the primary protocol in the Internet layer of the Internet protocol suite,
has the task of delivering packets from the source host to the destination host solely
based on the IP addresses in the packet headers.
For this purpose, IP defines packet structures that encapsulate the data to be delivered.
موفق باشید
سلام
ممنون می شم
سلام دوست عزیز
ip v6 یک ادرس 128 بیتی به صورت hexadecimal هستش . یعنی از 0 تا 9 و از a تا f
یک نمونه:
2031:0000:130f:0000:0000:09ca:876a:130b
که برای خلاصه نویسی در قدم اول میتونیم قسمتهایی از ادرس که همشون صفر هستن رو یک صفر به جاشون گذاشت.
2031:0:130f:0:0:09ca:876a:130b
همچنین میتونیم اگر مثلا دو قسمت وسط 8 تا صفر داریم به جای این دو قسمت :: بزاریم.
2031:0:130F::09ca:876:130b
البته این کار رو فقط یک بار میتونید انجام بدیم. همچنین این ادرس به حروف بزرگ و کوچیک حساس نیست.
از تغییرات اون نسبت به ipv4 هم چند مورد به صورت خلاصه:
1.از بین رفتن broadcast
2.روشهای متنوع برای address assignment. که یکی از ویژگیهای اون اینه که خود سیستم به خودش ip میده و با ارتباط با روتر از اون net prefix اون رو میگیره و میتونه به راحتی با بقیه ارتباط بر قرار کنه.
از لهاذ امنیتی هم تفاوتهای زیادی هست. اطلاعات بشتر هم توی اینترنت زیاد هست. همچنین در دوره های CCNA design و TCP/IP هم اطلاعات خیلی کاملتری هست.
موفق باشید.
roya.rashidi
23-07-2014, 06:25
میشه بگین این برداشتی که من از لایه ها دارم درسته یانه ؟
مثلا تو چت یاهو برای یکی یه پیغامی میفرستیم .
1- لایه کاربرد : یاهو که اینجا فعاله .
2- لایه انتقال : این لایه ها "دادها" رو از پروتکل مربوطه میگیره و بعد از یه سری کارا میده به لایه اینترنت.
3-لایه شبکه یا اینترنت : اینم که ادرس دهی و ... رو "دادها" انجام میده .
4- لایه واسط شبکه : اینم که کارت شبکه ماست . "داده ها" رو بصورت سیگنال منتقل میکنه تو کابل .
قاعدتا به ترتیبه دیگه درسته ؟؟ (این جوابش خیلی واسم مهمه)
و اینکه این مدل تو هر سخت افزاری بطور مجزا هست و اجرا میشه ؟ مثل روتر ، سویج ، atm.......
Armin.Computer
23-07-2014, 13:29
2- لایه انتقال : این لایه ها "دادها" رو از پروتکل مربوطه میگیره و بعد از یه سری کارا میده به لایه اینترنت.
4- لایه واسط شبکه : اینم که کارت شبکه ماست . "داده ها" رو بصورت سیگنال منتقل میکنه تو کابل .
و اینکه این مدل تو هر سخت افزاری بطور مجزا هست و اجرا میشه ؟ مثل روتر ، سویج ، atm.......
تا جایی که می دونم درسته
باز هم دوستان نظر بدن بهتره
تو هر سخت افزار به صورت مجزا اجرا میشه؟
یعنی چی؟
حقیقتش اینه که من هنوز هم اسمهای فارسی اینها رو یا نگرفتم
ولی تا اونجایی که سواد من اجازه میده در همین مثالی که زدین:
7.application:
نکته ی که خیلیا به اشتباه فکر می کنند اینه که این لایه خود نرم افزار هستش. در حالی که این لایه قسمتی از نرم افزار هستش که وظیفه ی
ایجاد ارتباط بین خود نرم افزار یا سیستم عامل رو با لایه های پایینی داره
6.presentation:
در این قسمت اطاعات ما تغییر پیدا می کنند تا با مقصد هماهنگ بشن. مثلا اگر قراره تغییر فرمت داده بشن یا فشرده بشن
5.session:
در این قسمت کامپیوتر مقصد با کامپیوتر مقصد هماهنگ میشه . یکی از کارهای مهم این قسمت همون authentication هستش.
4.transport:
اصلاعات داخل پکت ها قرار میگیند و چنانچه از tcp استفاده کنیم شماره گذاری میشوند تا مقصد بتونه برای هر کدوم از اونها به ما ack بده
همچنین port مقصد در این قسمت مشخص میشه تا مقصد متوجه بشه ما از اون چه سرویسی میخوایم.
3.network:
وضیفه ی ادرس دهی و مسیر یابی بر عهده ی این لایست.
2.data link
وظیفه ی دستور دهی و کنترل سیگنالینگ کارت شبکه ی ما رو بر عهده داره
1.phisical
خوب این لایه هم که احتیاجی به توضیح نداره
دو نکته :
1.هر لایه با لایه ی معادلش در مقصد صحبت میکنه.
2.هر لایه حرف لایه ی بالایی و پایینی خودش رو میفهمه و با اونها در ارتباطه
سوال اخر تا حدودی برا من مبهمه؟
هر دستگاهی که ما توی شبکه داریم تا یک لایه ای رو میتونه بخونه. برای مثال وقتی پکت از لایه ی هفت تا لایه ی 2 میاد پایین دیگه اون پکت اولیه ی ما نیست و در هر بخش اطلاعاتی به اون اضافه شده. پس اگر بخواد در دستگاهی پکت تا لایه ی 7 خونده بشه باید همه ی این اطلاعات حذف بشن و چنانچه فشرده و یا رمزنگاری شده بلعکس این عملیاتها هم انجام بشه.
ولی به طور کلی سوئیچ در لایه 2 کار میکنه ولی طبق نکته ی دو تا لایه ی 3 رو میفهمه یه مثال میتونه 2960 سیسکو باشه
البته سوئیچ های لایه ی 3 هم داریم مثل 3560 سیسکو
روتر هم از لایه ی 3 تا هفت میتونه کار کنه(بستگی به وضایفی که بر عهده داره) ولی معمولا در لایه ی 3 کار میکنه
البته بحث خیلی طولانی تر از این حرفاست برای اطلاعات بشتر میتونید به کتاب CCNA مراجعه کنید.
موفق باشید.
Armin.Computer
24-07-2014, 10:06
از کجا متوجه بشیم که از سوییچ لایه 3 استفاده کنیم و از کجا سوییچ لایه 2 ؟؟؟؟؟
از کجا متوجه بشیم که از سوییچ لایه 3 استفاده کنیم و از کجا سوییچ لایه 2 ؟؟؟؟؟
سلام
خوب جواب این سوال بستگی به طراحی ما خواهد داشت
ولی معمولا این سوال جواب خیلی راحتی داره.ما معمولا برای لایه ی access از سوئیچهای لایه ی 2 و برای لایه ی distribution و core از سوئیچهای لایه 3 استفاده میکنیم.
در کل اگر بخوایم routing انجام بدیم باید بریم سمت سوئیچهای لایه ی 3 و اگر هم احتیاج نداریم بهتره از سوئیچهای لایه ی 2 استفاده کنیم.
سوال اصلی در این قسمت تفاوت روتر و سوئیچ لایه ی 3 خواهد بود. که بسیار شبیه هم هستند. ولی روترها معمولا سرعت کمتری دارند و تنوع اینترفیس خیلی بالایی دارند و سویچچ های لایه ی 3 تنوع اینترفیس کمتری دارند ولی تعداد پورتهای بیشتری دارند. پس روتر ها معمولا جایی استفاده می شوند که ما بخوایم بین دوتا مدیا متفاوت رابطه ایجاد کنیم. و سوئیچهای لایه 3 بیشتر در لایه ی core و distribution و برای کاربردهایی چون inter vlan routing , qos,...... استفاده می شوند. احتمالا یا دیدن این دو تصویر ذهنیت بهتری پیدا خواهید کرد.
اطلاعات بیشتر در دوره های CCNA و CCMP SWITCH
موفق باشید.
Armin.Computer
31-07-2014, 10:18
منظورتون اینه که یک سری از کارهای روتر رو سوییچ لایه 3 انجام میده؟
منظورتون اینه که یک سری از کارهای روتر رو سوییچ لایه 3 انجام میده؟
حقیقتش اینه که سوئیچ لایه ی 3 میتونه روتینگ های ساده رو انجام بده ولی روتر توانایی انجام روتینگ های پیچیده و ... رو داره
اینکه کدوم کجا به درد میخوره رو توی پست بالایی گفتم.
موفق باشید.
Armin.Computer
13-08-2014, 22:53
حقیقتش اینه که سوئیچ لایه ی 3 میتونه روتینگ های ساده رو انجام بده ولی روتر توانایی انجام روتینگ های پیچیده و ... رو داره
اینکه کدوم کجا به درد میخوره رو توی پست بالایی گفتم.
موفق باشید.
متوجه شدم
روتر برای کارهای حرفه ای و سنگین و سوییچ لایه 3 برای کارهای عادی و معمولی
با تشکر
سلام دوستان
جسارتا صاف میرم سراغ مشکلم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بنده کامپیوترم تحت یه شبکه هست اینم آی پی هاش
مشکل اینه که برای اینکه هم اینترنت و هم دسترسی به بقیه کامپیوتر هارو داشته باشم ، تو قسمت advance ip setting یه آی پی دیگه رو هم اد کردم و از اون موقع چون با استفاده از دانگل وای فای و نرم افزار کانیکتیفای اینترنت رو برای موبایلم هم وای فای میفرستادم دیگه اینترنتی وای فای که فرستاده میشه هیچ سایتیو باز نمی کنه!
راهی هست که بشه در هر صورت هم اینترنت و کامپیوتر های شبکه رو داشت هم بشه با کانکتیفای به اشتراک گذاشتش؟
messi_reza
14-12-2014, 10:29
دوستان میشه وارد مبحث سابنتیگ بشیم...
فک میکنم مفید تر باشه...مفاهیم اولیه Ip رو همجا می تونن به راحتی بخونن و درکش کنن...
tajrobenik
02-06-2015, 11:41
اگه بتونید مراجع اینترنتی ( مثلا فیلم آموزشی کامل اینگلیسی یا فارسی لینک بدین در مورد آی پی و مخصوصا آی پی ورژن شش خیلی خوب هست .........
سلام
من در سيستمم يك نرم افزار دارم كه درونش يك سرور طراحي كرده م . ip سرور را برابر
192.168.1.9
قرار دادم از طريق سيستمم ميتونم بهش كانكت بشم هنگامي كه صفحه وب باز ميكنم با دادن ip ذكر شده سريعا كانكت ميشم ولي از بيرون و از اينترنت و از سيستم ديگه اين كار امكان پذير نيست . لطفا اساتيد مشكلم را تشريح كنن . كه از چه طريقي ميشه اين كار را كرد اگر ip استاتيك نياز داره تا ارتباط برقرار بشه . ايا ميشود در وب سايت no -ip هاست ساخته بشه تا برابر ip ذكر شده قرار بگيره تا ارتباط برقرار بشه ؟
tajrobenik
24-09-2015, 21:32
سلام
من در سيستمم يك نرم افزار دارم كه درونش يك سرور طراحي كرده م . ip سرور را برابر
192.168.1.9
قرار دادم از طريق سيستمم ميتونم بهش كانكت بشم هنگامي كه صفحه وب باز ميكنم با دادن ip ذكر شده سريعا كانكت ميشم ولي از بيرون و از اينترنت و از سيستم ديگه اين كار امكان پذير نيست . لطفا اساتيد مشكلم را تشريح كنن . كه از چه طريقي ميشه اين كار را كرد اگر ip استاتيك نياز داره تا ارتباط برقرار بشه . ايا ميشود در وب سايت no -ip هاست ساخته بشه تا برابر ip ذكر شده قرار بگيره تا ارتباط برقرار بشه ؟
آی پی استاتیک از سرویس دهنده ی اینترنت.
و هزینه ی مربوط به خودش رو داره الان حدودا ماهی پنج تومن هست.
و تنظیمات مربوطه...
kandeloos1
31-12-2015, 11:33
دوستان آشنا به شبکه، سلام. کسی از دوستان میتونه به من بگه که چطور میشه با دادن آی پی، وب آدرس مربوط به اون آی پی رو فهمید؟ میدونم که از طریق همین سایتهای معمول یا ان اس لوک آپ میشه، ولی خیلی از آی پی ها رو که میدم، نو دامین رجیسترد میدن در حالی که در حالت برعکش آی پی رو میده. مثلا آدرس هایی که وب سایتی ندارن و برای کارهای دیگه مثل ارتباط های تونلی استفاده میشن. چطور میشه با دادن آی پی آدرس رو گرفت؟ سپاس
tajrobenik
03-01-2016, 17:04
دوستان آشنا به شبکه، سلام. کسی از دوستان میتونه به من بگه که چطور میشه با دادن آی پی، وب آدرس مربوط به اون آی پی رو فهمید؟ میدونم که از طریق همین سایتهای معمول یا ان اس لوک آپ میشه، ولی خیلی از آی پی ها رو که میدم، نو دامین رجیسترد میدن در حالی که در حالت برعکش آی پی رو میده. مثلا آدرس هایی که وب سایتی ندارن و برای کارهای دیگه مثل ارتباط های تونلی استفاده میشن. چطور میشه با دادن آی پی آدرس رو گرفت؟ سپاس
شاید همچین چیزی که شما میخواین کلا نشه.
و برای بعضی از آی پی ها جواب بده و واسه خیلی ها جواب نده
ASP-amir
29-05-2016, 12:10
با سلام خدمت شما
یه سوال داشتم خدمتتون
یه دفترخدماتی هست که اینترانت دریافت میکنه و مستقیما به سرور داخل دفتر وسله و یک کارت شبکه خروجی داره که به سوئیچ و نهایتا به کلاینت ها وصلن
خواستم بدونم چطور میتونم ip ورودی از سرور رو به خروجیش ست کنم که کلاینت ها VPN هاشون فعال بشه
الان فقط یک VPN اجازه کانکت شدن رو داره
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام
یه سوال داشتم خواهشا جواب بدین
وقتی به یه کلاینت ip استاتیک میدیم، توی dhcp سرور ذخیره میشه و دیگه از اون استفاده نمیکنه و مشکلی پیش نمیاد؟
اگه قبل از ثبت ip استاتیک ، dhcp سرور این ip رو به کلاینتی داده باشه ، چه اتفاقی می افته؟
اگه یه اکسس پوینت داشته باشیم که با وجود یک dhcp سرور در شبکه این آپشنشو غیرفعال کرده ایم ، باز هم می تونیم رنج ip های مورد استفاده رو از اکسس پوینت وارد کنیم که dhcp سرور اونا رو استفاده کنه؟
green-mind
01-01-2017, 01:43
دو تا همزمان کانفیلیت میده
بله مشکلی نیست از همون سرور IP میگیره
سلام دوستان
یه مشکلی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
واسه انتقال دیتا از لپ تاپ به PS4 باید از نرم افزار PSX استفاده کنم ولی ارور 403 میده مشکلش چیه؟
وقتی هم که آی پی و پورت رو توی PS4 وارد میکنم موقع تست اینترنت Failed میشه
آنتی ویروس و فایروال خاموشه
ویندوز 10
یه سوال
کسی که از طریق شیلترشکن وصل میشه اینترنت و در سایتها یا فرومها فعالیت میکنه اصولا ای پیش شناسایی میشه؟
میخوام ببینم اگر کسی با هیلتر شکن نظر بزاره یا فعالیت بکنه مثلا در فروم ایا میتونن ای پی واقعیش رو پیدا کنن؟ حالا بیشتر منظورم در سطح کلی هست
وگرنه حدس میزنم اگر در جزییات برن میتونن پیدا کنن که اونم در موارد خاص بکار میره
پیرو سوال بالا مثلا شما در سایتی به یک نظر امتیار میدهید و بعدا با شیلترشکن میرید میخواید امتیاز بدید میگه قبلا داده اید. این یعنی سیستمشون میفهمه؟
ممنون میشم پاسخ بدین
LaylaGujani
31-03-2024, 19:59
سلام, در مورد تغییر ip در اندروید راهنمایی میفرمایید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.