مشاهده نسخه کامل
: فوری گلکسی نوت 3 یا گلکسی اس 5 ؟
Peugeot pars sal
10-06-2014, 22:04
سلام به دوستان میخواستم از شما استادان بپرسم که بین گلکسی نوت3 و گلکسی اس 5 کدومو ترجیح میدن؟
چون من میخوام چیزی بگیرم که پشیمونی نداشته باشه.
کسایی که این گوشیئها رو دارند میشه لطفا راهنمایی کنند؟
با توجه به این که اس 5 هنوز امتحانشو پس نداده میخواستم بپرسم قابل اعتماد هست یا نه؟
با تشکر.
LOVEFORLOVE
10-06-2014, 22:30
اس 5 که باتریش مثله اس 4 شه 2700 هست:n21: نوت 3 مدل 9005 فقط
tiyam 01
11-06-2014, 10:07
به نظرم s5 بهتر هست، امکانات جانبی زیادتری هم داره
اس 5 که باتریش مثله اس 4 شه 2700 هست:n21: نوت 3 مدل 9005 فقط
فقط چون باتری 2700 میلی آمپر داره؟اوق؟
کم مصرف تر هست
Hidden-Hunter
11-06-2014, 10:18
دادا سری اس بدرد نمیخوره.
منم میخوام نوت 3بخرم مدل 9005 ک بهترین مدله / نوت بخر و گول چیزهای لوکس اس 5 را نخور :n10:
سعید1400
11-06-2014, 10:21
دوست عزیز دو تاشون خوبن اما اگه نوت 3 9005 رو بگیری مطمعن باش پشیمون نمیشی...تنها برتری که 5 به نوت 3 داره ضد اب بودنه و نوت یه چند تا قابلیت بهتر داره و بقیه برابرند...در ضمن بگم من هر دوتاشو دارم و از نوت 3 راضی ترم.
Peugeot pars sal
11-06-2014, 23:30
دوستان میگن n9005 تو ایران قفل میکنه :n24:
هر کی یه چیزی میگه
تو خیابان فردوسی اصفهان هم رفتم یکی میگه s5 یکی میگه نوت 3:n30:
به نظر شما کدوم آدمو پشیمون نمیکنه؟
tiyam 01
11-06-2014, 23:53
نوت 4 داره میاد
نوت 3 فبلت هست و اس 5 گوشی موبایل، کدوم رو میخوای؟
این میتونه راهنمای خوبی باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tiyam 01
12-06-2014, 00:03
نوت 4 داره میاد
نوت 3 فبلت هست و اس 5 گوشی موبایل، کدوم رو میخوای؟
این میتونه راهنمای خوبی باشه
سعید1400
12-06-2014, 06:22
نوت 4 تیزن هست نه اندروید ....نه بابا قفل چیه من 5ماهه نوت3 9005 دارم فوق العادست 2ماه هم 5 دارم....اگه گوش میکنی نوت 3 9005 بگیر 400 دیگش رو هم بزار توجیبت حالشو ببر
tiyam 01
12-06-2014, 10:07
اکسپریا z2 هم گزینه خوبیه
تازه اومده الان بالای 2 میلیون و 200 هزاره
مقایسه مشخصات
بررسی هر دو
Peugeot pars sal
12-06-2014, 21:32
یعنی اس 5 ارزش خریدشو نداره؟
بودجه ی من زیر 2 تومنه :n05:
اس 5 وسوسه بر انگیزه:n02:
من گفتم بازم میگم من چند سال یکبار گوشیمو عوض میکنم و میخوام یه چیزی باشه که بعدا حسرت نخورم
اندازه خیلی مهم نیست بیشتر لگ نزدنو هنگ نکردنو و..... اینا مهمه
سعید1400
13-06-2014, 22:51
دوست عزیز اگه من یه پراید داشتم وسوسه پژو پارس داشتم یا اگه یه ماکسیما داشتم وسوسه بنز داشتم....5الکی اینقدر گندش کردن حتی زد 2 ازش بهتره همون نوت3 رو بخر مطمعن باش بهتر از 5هست
نوت 3 از چه نظر از اس 5 بهتر هست فقط رم 3گیگ و قلم s pen:n13:
بعد صفحه نمایش اس 5که طبق گفته سایتای معتبر پیشرفت محسوسی نسبت به نوت 3 داشته و بهترین صفحه نمایش بازاره -
سنسور اثر انگشت-ضد آب بودن -سایز ایده آلتر- دوربین قویتر - و قابلیت های اختصاصی دیگه اینا همه کشکه پس
سعید1400
14-06-2014, 03:12
پیشرفت محصوصش چی بوده!مگه همون امو ال ای دی 1نیست....قبلا هم عرض کردم تو قابلیتی جدیدش فقط همین زد اب بودن و اثر انگشتش هست که زد اب بودنش نسبت به زد 1 ضعیف تر عمل کرده....سایز هر دو شون خوب وایده ال و هرکدوم کاربرای خاص خودشو داره...دوربین هم فقط پیشرفت هایی جزیی داشته و تفاوت انچنانی احساس نمیشود...قابلیتای اختصاصیش چیه فقط اون مسخرص که صفحه رو قهوه ای میکنه و تست ضربان قلب که هیچ استفاده ای نداره..........خوب نوت3:اگه بدونی 5 چند مدل داره و مدل اسپندراگون 32 تفاوت قیمت 500هزار تومنی با نوت 3 داره....رم 3گیگ هم که تقریبا فعلا استفاده ای نداره اما از قلمش نمیشه گذشت و برنامه های اختصاصیش که بیش از ده تا میشه گر چند بعضیشون بی کاربردند اما بعضی هم فوق العاده....از طراحی شیک نوت 3 که شکل چرمی مانند گرفته نمیشه گذشت و به نظرم 5 مثله چسپ کمر میمونه...من شما رو نمیدون اما خودم نوت 3 رو میپسندم و پشیمونم که چرا صبر نکردم زد2 بیاد اونو بگیرم....حالا خودتون انتخاب کنید:n18:
1376MAXIMUM
17-06-2014, 06:46
هیچ کدوم اچ تی سی ام 8 خدای گوشیه سامسونگ کلا به درد نمیخوره اینو مطمئن باشد یا نکسوس 5 و یا ال جی جی 2 با جی فلکس یا زد2 اینا خدای گوشین چیه سامسونگ پلاستیکی با بازی هایی که با اعداد درمیاره
afshin b
17-06-2014, 09:16
هیچ کدوم اچ تی سی ام 8 خدای گوشیه سامسونگ کلا به درد نمیخوره اینو مطمئن باشد یا نکسوس 5 و یا ال جی جی 2 با جی فلکس یا زد2 اینا خدای گوشین چیه سامسونگ پلاستیکی با بازی هایی که با اعداد درمیاره
واقعا از این تحلیل فنی و علمی بهره بردم
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سعید1400
17-06-2014, 13:02
سازنده اینایی که گفتی همشون به فکر پول دراوردن هستن و تا جایی که میتونن گوشیشون رو بهتر از سایر رقبا میسازن اما کقتی گوشی کیفیتش بهتر از بقیه میشه فروشش هم بیشتر میشه که اپل و سامسونگ این رو ثابت کردن و این فن گوشیای غیر سامسونگ حسودیشون میشه و هی دنبال بهانن اخه خدایی پلاستیک چشه اولا که نسبت به فلز کمتر داغ میکنه و بعدش ارزونتره و دیگه که اصلا از لحاظ محکم بودن بدنه هیچ کم و کاستی نداره و خیلی دستگاره محکم میکنه و ...البته خدایی از زد2 نمیشه گذشت که به نظرم کلا تا به امروز از همه گوشیای سامسونگ بهتره....(تا به امروز اگه فردا برام حرفش نکنید):n16:
1376MAXIMUM
17-06-2014, 13:09
واقعا از این تحلیل فنی و علمی بهره بردم
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
شما یه تاب بزن توگوشیا یه خورده نگاه کن کیفیت ها رو بهش میرسی یه 3-4 ساعت وقت میخواهد بری تو مغازه ها جند تا گوشی دست بگیری اتفاقا من دیشب که رفتم برای هندزفری سامسونگ خیلی خالی بود میزش کسی نمیرفت بیشتر اپل و اچ تی سی بودن الجی هم خیلی نبودن
چیه سامسونگ همه بهش چسبیدین تاحالا با بقیه مارکا کار کردید یا چون سامسونگ طرفدار هاش زیاد شده به خاطر زمانی که تازه سری گلکسی اس شروع کرده بود بده که اون موقع خیلی خوب بودن البته من میگم فقط تو مقطع خودش خوب بود زمان بعدش دیگه تموم کرد خلاقیتش تموم شد قبر گلکسی اس رو هم بعد از اس3 کند نوت رو هم بعد از نوت 2 فروش خیلی موفقی مثل اونا نداره دیگه فقط به تعداد فروش دقت نکن ببین چند درصد گوشی ها بوده تو چه مدت زمانی و چه برتری هایی نسبت به بقیه داشت تعداد گوشی های جهان رو هم حساب کن تا نتیجت درست باشه
1376MAXIMUM
17-06-2014, 14:00
سازنده اینایی که گفتی همشون به فکر پول دراوردن هستن و تا جایی که میتونن گوشیشون رو بهتر از سایر رقبا میسازن اما کقتی گوشی کیفیتش بهتر از بقیه میشه فروشش هم بیشتر میشه که اپل و سامسونگ این رو ثابت کردن و این فن گوشیای غیر سامسونگ حسودیشون میشه و هی دنبال بهانن اخه خدایی پلاستیک چشه اولا که نسبت به فلز کمتر داغ میکنه و بعدش ارزونتره و دیگه که اصلا از لحاظ محکم بودن بدنه هیچ کم و کاستی نداره و خیلی دستگاره محکم میکنه و ...البته خدایی از زد2 نمیشه گذشت که به نظرم کلا تا به امروز از همه گوشیای سامسونگ بهتره....(تا به امروز اگه فردا برام حرفش نکنید):n16:
ببخشید میخواهن تجارت کنن نمیخواهن دور همی کار کنن که باید رقابت کنن پس طبیعی هست که هر کی هر چی میتونه تلاش میکنه
پلاستیک عایقه گرما خارج نمیشه ازش برای همین سخت افزار دماش بالاتر میره و عمرش میاد پایین علکردش هم میاد پایین چون گرما باعث افت کارایی هم میشه البته خیلی ناچیزه و گرما باعث افزایش مقاومت میشه و خوب مشکلاتی که بعدش هم داره هست الینه همونن طور که گفتم خیلی کمه تاثیرش توی این مورد به نظر من پلاستیک توی تموم زیر شاخه های برق باید فقط روکش سیم باشه
از لحاظ ایتحکام که حرفت کاملا خنده داره پلاستیک به خصوص پلاستیکی که سامسونگ استفاده میکنه راحت میشکنه ولی المینیوم و ... به این راحتی ها چیزیش نمیشه و پر دوام تره بهت قول میدم پلاستیک به راحتی خش و خط برمیداره و لی الومینیوم خیلی سخت تر این اتفاق برای می افته دقیقا همین حرف رو تجربه کردم روی اس3 و اچ تی سی وان اس3 رو من بدون محافظ روی میز یه مقدار کشیدم 2 تا 3 تا خش افتاد ولی اچ تی سی دوستم از دستش افتاد رو اجر فقط یه گوشش رنگش به اندازه یه سر خودکار رفت همین و الومینیوم و ... کم تر کهنه میشن و جلوه خودشون رو از دست میدن حتی شیشه هم بهتر از پلاستیکه پلاستیک تنها مزیتش قیمت و وزنش هست که 10 -15 گرم چیزی نیست که قابل بحت باشه
بعد شما برو مشخصات ال جی جی3 رو ببین بعد کرک و پرت میریزه رزولوشنش از مانیتور من بیشتره من مثلا فول اچ دی دارم اون مانیتور منو خورده یه تف هم پشتش اب زیاده سرفه نداره
شما دوتا گوشی فلزی دست بگیر تا پلاستیک از چشمت بیوفته تو تا مدل که همه جا هست ایفون و اچ تی سی وان
بعد یه چیز دیگه که همه بهش اعتراف میکنن هرکسی که گوشی میفروشه و سرش میشه از گوشی نه کلاه برداری که میخواهد بهت جنس رو بندازه و رودستش باد کرده میگه نکسوس یه چیز دیگس در مقابل حرف شما الان دست ال جی هست
من حتی ال جی رو بهتر از سامسونگ میدونم برخلاف چیزی که همه فکر میکنن ال جی اشغال میفروشه اتفاقا خیلی برند خوبی هست و سامسونگ گل سرسبد همه هست
به نظر بنده اس5 بهتره.
خرید نوت 3 در نزدیکی معرفی نوت 4 زیاد معقول نیست.
نظر های کارشناسانه دوستان به کنار ، معیار هاتون اگر دوربین ، صفحه نمایش ، نرم افزاری و یوزر اینترفیس هست میتونید اس5 رو انتخاب کنید
نمیدونم با این علم از مکانیک و الکترونیک ، دوستان اینجا چیکار میکنن!
پ.ن : چند تا لینک برای مطالعه بیشتر و خرید کردن به علم به اینکه چی دارید میخرید
مقایسه خوبی برای دوربین ها به فارسی
موفق باشید .
فقط سونی مدل XPERIA Z مشکی رنگ با پنل JDC
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من فقط در همین حد بگم راستی میتونی روی LG G3 هم حساب کنی
فقط سونی مدل XPERIA Z مشکی رنگ با پنل JDC
من فقط در همین حد بگم راستی میتونی روی LG G3 هم حساب کنی
شوخی بود دیگه ؟ نه ؟
Khan gholi
20-06-2014, 08:27
برای G3 رو نمیدونم ولی انت دهی G2 افتضاحه.یعنی میری بالای شهر که باید پر انتن باشه انتن نمیده.یک مشکلی هم هست که گوشی گاهی وقت خود به خود خاموش میشه
برای سونی هم که میگن بلند گو هاش زیاد جالب نیست.
من خودم مونده بودم وایسم s5 بخرم یا نوت 3 به این نتیجه رسیدم که همیشه نوت از سری اس بهتره.رفتم نوت 3 خریدم الانم دارم ازش لذت می برم.به نظرم اگر عجله نداری می تونی 4 ماه احتمالی رو صبر کنی وایسی نوت 4 بخر اگر نه هر کدوم از سری نوت 3 بخری ضرر نکردی.کیفیت بازی تو نوت ان900 مقداری کمی بهتره و از اونطرف ان9005 بخاطر سی پی یو 4 هسته ایی کمتر گرم میشه.این قابلیت ضد اب هم برای مکان های دائم بارونی نه ایران که از 365 روز 310 روزش افتابی هست
سعید1400
20-06-2014, 12:29
اصلا این طور نیست که بگی نوت 3 900 چون 8 هستس بهتره باید به فرکانس پردازنده بازدهی پردازنده دمای پردازنده و پردازنده گرافیکی اون دقت کرد که تنها چیزی که 900بهتر داره پردازنده برای مصرف انرژی کمتر هست که 9005 با باتری قویتر اونو برطرف کرده و اینم بگم 8 هسته به صورت همزمان با هم کار نمیکنن و و اینکه پردازنده ا9005 و پردازنده اس5 تقریبا یکیه ....نمیدونم منظورت از بازی بهتر چی بود ولی در کل بازیای امروزی با رم1 و سی پی یو 2 هسته 1.5 گیگاهرتز مشکلی ندارند و با فریم بالا اجرا میشن اما اگه کسی برا بازی گوشی بخره احمقه چون با پول اون میتونه یه کنسول نسل 8 بخره واینکه خیلیا گوشی سامسونگ رو با بقیه اندرویدیا مقایسه میکنن چون بیشتر یا اطلاعاتی ندارن یا تعصبی عمل میکنن چون صفحه نمایش امووال ای دی رو به 100 از اون صفحه نمایش مسخره عوض نمیشه کرد و...
Khan gholi
20-06-2014, 19:20
تو مقایسه های همین سایت های ایرانی عکس های از بازی هایی مثل GTA و planet vs zombies 2 انداخته بودند که نسخه 900 به مقدار خیلی کمی شفاف تر و پر رنگ تر بود.شما تنظیمات همین gta تا اخر ببر بالا و ویبرشم فعال کن مطمئن باش هر یک ربع 2 ثانیه افت فریم داری.الان اگر کسی برای بازی این گوشی رو بخره ...ه؟واقعا متاسفم با این طرز صحبت کردنتون.شما نباید همه رو با خودوتن مقایسه کنید.شما نزدیک دو میلیون پول دادید فقط برای قطعات سخت افزاریش هست اگر نه این نرم افزاری با یک گوشی 1 تومانی یا کمتر چه فرقی داره؟
درسته کنسول از این ارزون تر و بهتره ولی پول هر بازی 200 تومانه.شما بخوای بری سر کار نمی تونی کنسول رو برداری و بزنی زیر بقلت ببری.تو مترو یا تاکسی نمی تونی با کنسولت بازی کنی.اگر دانشجو باشی سر کلاس ها چرت و پرت بهترین یارته.مشخصه شما هنوز تو خونه ایی هستی و نمی دونی کسی سنش میره بالا اصلا وقت نداره شب بیاد خونه بازی کنه چون از صبحش اینقدر تو بیرون از خون جون داده که شب میاد شکم پر کنه بخوابه و این گوشی مثل یک PC ضعیف همراه میمونه شما می تونی تو اوقاتی الکی باید بگذره رو بهترین استفاده رو کنی
1376MAXIMUM
20-06-2014, 22:02
اصلا این طور نیست که بگی نوت 3 900 چون 8 هستس بهتره باید به فرکانس پردازنده بازدهی پردازنده دمای پردازنده و پردازنده گرافیکی اون دقت کرد که تنها چیزی که 900بهتر داره پردازنده برای مصرف انرژی کمتر هست که 9005 با باتری قویتر اونو برطرف کرده و اینم بگم 8 هسته به صورت همزمان با هم کار نمیکنن و و اینکه پردازنده ا9005 و پردازنده اس5 تقریبا یکیه ....نمیدونم منظورت از بازی بهتر چی بود ولی در کل بازیای امروزی با رم1 و سی پی یو 2 هسته 1.5 گیگاهرتز مشکلی ندارند و با فریم بالا اجرا میشن اما اگه کسی برا بازی گوشی بخره احمقه چون با پول اون میتونه یه کنسول نسل 8 بخره واینکه خیلیا گوشی سامسونگ رو با بقیه اندرویدیا مقایسه میکنن چون بیشتر یا اطلاعاتی ندارن یا تعصبی عمل میکنن چون صفحه نمایش امووال ای دی رو به 100 از اون صفحه نمایش مسخره عوض نمیشه کرد و...
جوشوووووووووووووووونننننن ننننننننننننننننننننننننن چه بی تعصب قربونتون عزیز
چی میخواهی بشنوی اخه چرند میگی تو صفحه نمایش بهترین و واقعی ترین رنگ ها رو (واقعی نه پر رنگ و لعاب) دست ال جی هست چی میگی جیگر اگر اشتباه میکنم بگو اشتباه فقط بدون من نکسوس4 دارم خودم میدونم چی دیدم و چی میگیم صفحه نمایش دیگه دست ال جی هست بعد نکسوس 5 هم که یه مدت میگفتن بالاترین کیفیت نمایش ساخته شده توسط بشر رو داره که تولید ال جی هست و اینا به کنار دیگه جی 2 که حرف نداره جی 3 هم که تو راهه که اون همه رو خورده اون رزولوشن هنوز توی مانیتور ها و تلویزیون ها به صورت گسترده استفاده نمیشه که ال جی رفته سراغ ساختش اونم رو گوشی
1376MAXIMUM
20-06-2014, 22:14
شوخی بود دیگه ؟ نه ؟
منم همین فکر رو میکنم کجاش خوب بود تنها مزیتش این بود که ضد اب بود نسبت به رقیب هاش
Khan gholi
21-06-2014, 00:41
جفت گوشی ها تو دسترسمه به نظرم من کیفیت نوت 3 از جی 2 بهتره یعنی شفاف تره.حتی بازی ها به نظرم تو نوت 3 جذاب تره.از لحاظ کارایی جی 2 خیلی راحت تره از نوت 3 هست.نوت یکم باید باهاش کار کنی و بعضی قابلیت هاش خیلی پیچیده است. شارژ کامل جی2, 90 دقیقه طول میکشه ولی نوت سه 2 ساعت.اندازه جی 2 کمی کوچیکتر و به نسبت سبک تره ولی دستگیری نوت 3 راحت تره.جی 2 یکجورای لیزه.بعلت اینکه جی2 نمایندگی رسمی الجی داره پخش میکنه داخلش خود گوشی راهنمای فارسی داره در صورتی که نوت 3 راهنمای انگلیسیش رو باید از سایت دانلود کنی.ولی انت دهیش جی 2 واقعا رو اعصابه
سعید1400
21-06-2014, 03:21
سامسونگ هم ایران نمایندگی داره....راجب اقای اقای 1376ماکسیموم چیزی نمیگیم اما بهتره اگه که شده یه بار صفحه نمایش امو ال ای دی رو از نزدیک ببینی اونوقت نظر بدی در ضمن اصلا تعصبی حرف نزدم اگه بدونی تو پستای قبل گفتم اپل هم مارک بسیار عالی هست...با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.