ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازم درخواست کمک............

mahmud1992
10-06-2014, 18:34
سلام دوستان
یک مشکل که دیگه واقعا داره کلافم میکنه
یک عکس از هاردم با نرم افزار hd tune گرفتم فقط راهنماییم کنید لطفاً...............
ال ای دی روی کیسم که مربوط به هارد هست رو هر وقت که نگاه می کنم صددرصد مشغوله و سرعته هارد فوق العاده اومده پایینه
نمی دونم بخاطر بد سکتورهایی هست که داره یا ...........
اگه کاری هست که انجام بدم تا سرعته به حالت اولش برگرده بازم لطفاً راهنمایم کنید..............

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
10-06-2014, 19:54
سلام دوستان
یک مشکل که دیگه واقعا داره کلافم میکنه
یک عکس از هاردم با نرم افزار hd tune گرفتم فقط راهنماییم کنید لطفاً...............
ال ای دی روی کیسم که مربوط به هارد هست رو هر وقت که نگاه می کنم صددرصد مشغوله و سرعته هارد فوق العاده اومده پایینه
نمی دونم بخاطر بد سکتورهایی هست که داره یا ...........
اگه کاری هست که انجام بدم تا سرعته به حالت اولش برگرده بازم لطفاً راهنمایم کنید..............

سلام .

1. در مورد CRC Error در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیحاتي دادم . موارد گفته شده را انجام بدید و ببینید مقدار نوشته شده در ستون Data بازهم بیشتر میشود یا خیر (هیچوقت کمتر نخواهد شد مگر اینکه SMART ریسیت شود) .
2. مسئله Current pending Sector را شايد بتونید با برنامه HDD regenerator (از قسمت Scan & Repair) فیکس كنيد . همچنین توصيه ميكنم تحت Dos اينكار را انجام بديد . این برنامه معمولاً مشکلی برای هارد دیسک و اطلاعات موجود در آن ایجاد نمیکند اما حداقل یک درصد احتمال بدتر شدن وضعیت را در نظر بگیرید .
3. کاری برای Reallocate Sector Count نمیتونید انجام بدید. آخرین بار کی این مورد را چک کردید (عدد نوشته شده در ستون Data) ؟ اگر خیلی وقت هست که این مورد وجود داشته و تا الان هم بیشتر نشده لازم نیست خیلی نگران باشید. ولی اگر نمیدونید پس یک مدت از هارد دیسک استفاده کنید . اگر مقدار آن بطور دائم بیشتر میشود قابل اعتماد نخواهد بود و بایستی تعویض شود.
4. حتماً از صحت کارکرد ویندوز و برنامه های نصب شده در آن و عدم وجود ویروس ، بدافزار و ... مطمئن بشید .

mahmud1992
10-06-2014, 21:24
خیلی خیلی ممنون ata جان...........
اون Reallocate Sector Count که برای خیلی وقت پیشه که ثابته و تغییری نکرده
فقط اون Current pending Sector که تقریبا دو هفته پیش نگاه کردم یکی بود و تو همین چند روز اخیر یکی دیگه هم بهش اضافه شد!!!!!!!!!!!!!!
الان هم بعضی وقتها کامپیوتر برای چند ثانیه کاملا هنگ میکنه که هنگش هم فکر میکنم برای هارد هست............
حالا این هنگی میتونه برای همین بد سکتور ها باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
اگه هست مربوط به کدوم یکی از بد سکتورهای میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم اگه کار خاصی هست که باید انجام بدم لطف میکنی اگه راهنماییم کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خخخخخخخخخخخخخخییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییلللللللللللل لللللللللللللللللیییییییی ییییییییییییییییییییییییی ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووون

ata.royalfalcon
10-06-2014, 21:47
خیلی خیلی ممنون ata جان...........
اون Reallocate Sector Count که برای خیلی وقت پیشه که ثابته و تغییری نکرده
فقط اون Current pending Sector که تقریبا دو هفته پیش نگاه کردم یکی بود و تو همین چند روز اخیر یکی دیگه هم بهش اضافه شد!!!!!!!!!!!!!!
الان هم بعضی وقتها کامپیوتر برای چند ثانیه کاملا هنگ میکنه که هنگش هم فکر میکنم برای هارد هست............
اگه هست مربوط به کدوم یکی از بد سکتورهای میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خخخخخخخخخخخخخخییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییلللللللللللل لللللللللللللللللیییییییی ییییییییییییییییییییییییی ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووون

بطور 100% نمیتونم بگم که مشکل هنگ سیستم از هارد دیسک هست . هنگ سیستم علتهای مختلفی دارد . بهترین راه برای تشخیص اینکه مشکل از هارد دیسک هست یا خیر ، نصب یک هارد دیسک (سالم) دیگر روی سیستم هست . اگر مشکلی نداشته باشید پس هارد دیسک فعلی مشکلی دارد . در غیر اینصورت مشکل از جای دیگری هست .

همانطوریکه در ردیف دوم هم گفتم فعلاً با برنامه HDD Regenerator تحت Dos هارد دیسک Scan & Repair کنید . حتماً از گزارش نهایی یک عکس بگیرید و اینجا بگذارید . آموزش نحوه استفاده از این برنامه در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) موجود هست . در صورت امکان موارد مربوط به CRC Error را هم انجام بدید.

mahmud1992
10-06-2014, 21:56
ممنون ata جان
برم و کارهایی که گفتی انجام بدم ببینم چی میشه.............
خیلی ممنون که این همه منو راهنمایی کردی.........

mahmud1992
11-06-2014, 19:43
سلام آقا ata
بازم شرمنده................
یک مشکل جدید
امروز که نرم افزار hd tune رو نگاه کردم این عکسو دیدم!!!!!!!!!!!!!!!
اون عدد جلوی Current pending Sector یکی نسبت به دیروز بیشتر شده.........
می خوام بدونم که هارد دیسک من رو به نابودی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:n14:
حرکتی هست که بخوام پیش گیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28:
لطفا بازم هم لطف کنید و راهنمایی کنید منو.............

ata.royalfalcon
11-06-2014, 20:48
سلام آقا ata
بازم شرمنده................
یک مشکل جدید
امروز که نرم افزار hd tune رو نگاه کردم این عکسو دیدم!!!!!!!!!!!!!!!
اون عدد جلوی Current pending Sector یکی نسبت به دیروز بیشتر شده.........
می خوام بدونم که هارد دیسک من رو به نابودی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:n14:
حرکتی هست که بخوام پیش گیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28:
لطفا بازم هم لطف کنید و راهنمایی کنید منو.............

سلام .

با نرم افزاری که پیشنهاد شد (HDD Regeneratoer) و با روشی گفته شد (تحت Dos) تست کردید ؟

mahmud1992
11-06-2014, 20:56
نه والا.............
میترسم اطلاعاتم از دست بره.........
قراره فردا برم و یک اس اس دی Kingston’s KC300 SSD 120GB بردارم و اون کارو بعنوان هارد دوم انجام بدم
اگه بخوام بعنوان هارد دوم ازش استفاده کنم چطوری هست؟؟؟؟؟؟؟؟

ata.royalfalcon
11-06-2014, 22:38
نه والا.............
میترسم اطلاعاتم از دست بره.........
قراره فردا برم و یک اس اس دی Kingston’s KC300 SSD 120GB بردارم و اون کارو بعنوان هارد دوم انجام بدم
اگه بخوام بعنوان هارد دوم ازش استفاده کنم چطوری هست؟؟؟؟؟؟؟؟

این برنامه معمولاً مشکلی برای هارد دیسک و اطلاعات موجود در آن ایجاد نمیکند ولی اگر اطلاعات برای شما اهمیت زیادی دارد توصیه میکنم یک کپی از اطلاعات بر روی هارد دیسک دیگر هم ذخیره کنید.

در مورد سوال آخر : در برنامه HDD Regenerator میتونید تعیین کنید که کدام هارد دیسک Scan & Repair شود (از لیست هارد دیسک مورد نظر را انتخاب میکنید) . ولی اگر منظور شما در مورد نحوه نصب هست ، در صورتیکه مادربردتان SATAIII داشته باشد پس SSD درایو را به یکی از پورتهای SATAIII متصل کنید. در غیر اینصورت چاره ای ندارید که به SATAII متصل کنید. سپس در بایوس گزینه اول بوت را روی SSD درایو تنظیم و اقدام به نصب ویندوز روی آن کنید .

نکته : اگر قبلاً روی هارد دیسک هیتاچی ویندوز نصب بوده شاید لازم باشد که قبل از شروع به نصب ویندوز روی SSD درایو ، آنرا بطور کامل از سیستم جدا کنید تا بطور اتوماتیک در هنگام نصب ویندوز پارتیشن های Active و System و Boot روی SSD درایو ایجاد شود.

mahmud1992
12-06-2014, 18:23
سلام آقا ata
خیلی ممنون از راهنمایی های واقعاً خوبت و مفیدتون
یک سوال دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
من می خواستم یک هارد 3tb اینترنال برای کامپیوترم بخرم
بعد از کمی پرس و جو گفتن با ماردبوردی که بایوس اون UFI نباشه نمیشه با یک هارد 3tb روی سیستم، هم ویندوز نصب کرد هم پارتشن بندی!!!!!!!!!
اینم مادر بورد من................Gigabyte GA-970A-D3
یعنی فقط میشه از اون بعنوان یک هارد برای آرشیو تو سیستم (سیستم من!) استفاده کرد!!!!!!!!!
می خواستم بدونم آیا این قضیه حقیقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی هیچ راهه دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ata.royalfalcon
12-06-2014, 19:29
سلام آقا ata
خیلی ممنون از راهنمایی های واقعاً خوبت و مفیدتون
یک سوال دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
من می خواستم یک هارد 3tb اینترنال برای کامپیوترم بخرم
بعد از کمی پرس و جو گفتن با ماردبوردی که بایوس اون UFI نباشه نمیشه با یک هارد 3tb روی سیستم، هم ویندوز نصب کرد هم پارتشن بندی!!!!!!!!!
اینم مادر بورد من................Gigabyte GA-970A-D3
یعنی فقط میشه از اون بعنوان یک هارد برای آرشیو تو سیستم (سیستم من!) استفاده کرد!!!!!!!!!
می خواستم بدونم آیا این قضیه حقیقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی هیچ راهه دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام .

درست هست . چون باید بصورت GPTد، Initialized شود و در نتیجه زمانیکه مادربردتان از UEFI پشتیبانی نکند نمیتوانید روی هارد دیسکهای بیشتر از 2TB ویندوز نصب کنید و فقط میتونید بعنوان هارد دیسک دوم سیستم جهت آرشیو دیتا استفاده کنید.

ولی کمپانی سیگیت برای مدلهای ساخت خودش برنامه DiscWizard برای برطرف کردن این مشکل ایجاد کرده . طبق راهنمای گفته شده در PDF این برنامه (لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و قسمتهای 4.1.3 و 4.5 این راهنما) پس از نصب هارد دیسک بر روی سیستم و نصب ویندوز بر روی آن از آنجائی که بصورت MBRد، Initialized شده حداکثر 2TB دردسترس خواهد بود و الباقی بصورت Unallocated خواهد بود . پس از نصب برنامه DiscWizard از قسمت Seagate Extended Capacity Manager میتوان الباقی فضا را بصورت یک هارد دیسک جداگانه شبیه سازی کرد یعنی انگار سیستم شما دو هارد دیسک دارد . نحوه کار با Seagate Extended Capacity Manager را میتونید در همان PDF و یا در سایت زیر دنبال کنید .