ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در هارد اکسترنال

amo_ali1412
10-06-2014, 13:30
سلام . چند وقت پیش من یک فلش 8 گیگ رو ریکاوری کردم.مقصد فایل هایه ریکاوری شده هم گذاشتم تو هارد اکسترنال (500gig).با خوش حالی اومدم فایل ها رو باز کنم که دیدم فضای موجود هارد 7 گیگه که 700 مگابایتش اشغال شده:n19:.خواهش میکنم دوستان راهنمایی کنند .:n14:

ata.royalfalcon
10-06-2014, 20:20
سلام . چند وقت پیش من یک فلش 8 گیگ رو ریکاوری کردم.مقصد فایل هایه ریکاوری شده هم گذاشتم تو هارد اکسترنال (500gig).با خوش حالی اومدم فایل ها رو باز کنم که دیدم فضای موجود هارد 7 گیگه که 700 مگابایتش اشغال شده:n19:.خواهش میکنم دوستان راهنمایی کنند .:n14:

سلام .

اگر واقعاً سیستم ، حجم هارد اکسترنال 7GB شناسایی میکند (یعنی فضای Unallocated یا Free Space موجود نباشد) ببینید میتونید با برنامه HDAT2 حجم هارد اکسترنال را اصلاح کنید ؟ طبق آموزشهای موجود در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) عمل کنید . ولی اگر قسمتی از فضای هارد دیسک Unallocated یا Free Space شده باشد لازم است مجدداً پارتیشن بندی و فرمت بشود (عکس از Disk management ویندوز بگذارید تا بهتر راهنمایی بشوید) ؛ دقت کنید که فرمت و پارتیشن بندی کردن هارد اکسترنال باعث از بین رفتن اطلاعات میشود.

EXTREME
10-06-2014, 20:53

هارد رو وصل کردید یک عکس از disk managment بدید