مشاهده نسخه کامل
: FIFA 15
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
mohammad varaste
01-04-2015, 19:31
برای اجرا باید تو origin اکانت بسازیم؟
ahmad rezaa
02-04-2015, 02:46
بهترین کار برای پول جمع کردن فیفا 15 چیه ؟
که بعدش بتونیم بازیکن خوب بخریم/.
راهنمایی کنید
فروش بازیکنات اگه دلت بیاد البته
جزو 5 تیم برتر هم باید باشی
ahmad rezaa
02-04-2015, 02:51
وجدانا شرافتا جان هرکی دوس دارین یه راه پیدا کنید نقل و انتقالات جدیدوانجام بدیم تورو خداااااااا:19::n28::n14:
Kaveh619
02-04-2015, 19:27
محض اطلاع اگه سی پی یو لبتاب کسی مث من هست ، کرک آخری با آبدیت چهارم 3DM روی سی پی یو من بدون مشکل اجرا میشه....
لبتابم Hp Probook 450 G0 و مدل سی پی یو : Core I5 3230M
موفق باشید...
a1l2i3z4a5h6r7
02-04-2015, 20:00
بهترین کار برای پول جمع کردن فیفا 15 چیه ؟
که بعدش بتونیم بازیکن خوب بخریم/.
راهنمایی کنید
دلالی داداش دلالی :n02: همه روشاشو بلدم پول زیاد دارم میدم در راه خدا :n02:
Spaniuly
02-04-2015, 22:55
داداش سيستمت درچه حده؟ قيمت قطعاتت رو هم چند درمياد؟ من سيستمم نكشيد بايد ارتقا بدم متاسفانه، فكركنسول هم زده به سرم
Sent from my heart using sincerely
سیستمی که من باهاش فیفا اجرا می کنم
mainboard msi z68 GD55
cpu i5 3470
ram 8 gig 1600 corsair
disk drive ssd corsair
vga msi 650ti boost gaming
دوستان من فیفا رو تونستم با کرک اجرا کنم
رزولشن رو هرچی تنظیم میکنم
از قسمت راست مانیتور حدودا چند سانت تصویر سیاهه
فول اسکرین یا نمایش پنجره ای فرقی نمی کنه
mohamad skystar
08-04-2015, 19:07
کرک جدید نیومده ؟
دوستان چطوری توی legendary گل میزنید؟ من هر کاری می کنم نمی تونم گل بزنم. همه بازی هام رو یا می بازم یا صفر صفر می کنم. ولی توی world class خیلی راحت همه بازی ها رو می برم و از شدت آسونی دیگه مسخره می شه.
روش گل زدنتون تو legendary چیه؟ پاسکاری می کنید شوت میزنید هد میزنید و ... ؟؟؟
MOH333EN
11-04-2015, 12:29
دوستان چطوری توی legendary گل میزنید؟ من هر کاری می کنم نمی تونم گل بزنم. همه بازی هام رو یا می بازم یا صفر صفر می کنم. ولی توی world class خیلی راحت همه بازی ها رو می برم و از شدت آسونی دیگه مسخره می شه.
آخی نازی تو هم مثل منی فکر کنم بری توی تنظیمات اونجا که همه تنظیمات روی 50 گذاشته تغییرش بده مثلا پاس سرعت یا هوش کامپیوتر کم زیاد کن بزارش در حد خودت
MOH333EN
11-04-2015, 12:34
آخی نازی تو هم مثل منی فکر کنم بری توی تنظیمات اونجا که همه تنظیمات روی 50 گذاشته تغییرش بده مثلا پاس سرعت یا هوش کامپیوتر کم زیاد کن بزارش در حد خودت
MOH333EN
11-04-2015, 12:38
دوستان هرکاری میکنم نمیشه بازی کرد یه نفر کمک کنه پلییز
آپدیت 4 و کرک 3 هم ریختم هیچ فرقی نکرد خیلی لگ داااره صدای گزارشگر هم چندبار تکرار میشه، درصد استفاده از پردازنده هم به 95 درصد میرسه
مشکل از سیستمه؟ یا کرک؟ یا با تنظیمات میشه درستش کرد؟
مشخصات سیستم
Windows 7 64 bit
AMD Phenom II X4 945 3.00 GHz
Ram 4GB
AMD Radeon HD 5700
عزیزم اشکال از گرافیک و سی پی یوتون هست منم این مشکلو داشتم فقط یک میلیون خرج کردم:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:
جایی هست شادی بعد گل دکمه هاش رو بتونیم ببینیم ؟ (ps3)
سی پی یوش برای فیفا 15 کافیه
فقط گرافیک ضعیفه
MOH333EN
16-04-2015, 09:39
راستی بچه ها لیگ اروپا هم داره و کدام جامش را باید بازی کنیم حال بده لیگ کاپ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه ما سووووود خوندن نداریم:n25:
soheilnouri
16-04-2015, 22:01
شما سيزن ميتونين برين
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
mohsenmobile1
19-04-2015, 17:03
دوستان خبری از کرک جدید نشد ؟
اصلا کرک 4 در راه هست ؟ ...
soheilnouri
20-04-2015, 00:08
اقا من يه ماهه نميتونم به سيزن و لايوً و انلاين نزديك بشم ميگه خطا در آپديت كردن تركيب انلاين
nini bad
20-04-2015, 12:09
اقا من يه ماهه نميتونم به سيزن و لايوً و انلاين نزديك بشم ميگه خطا در آپديت كردن تركيب انلاين
مشکل سیزن بر میگرده به فیلترینگ هوشمند و ISP شما که NAT را بسته است...
soheilnouri
20-04-2015, 12:11
يعني نات من اپن باشه درست ميشه
nini bad
20-04-2015, 12:23
يعني نات من اپن باشه درست ميشه
تنها راه شیر کردن ------ روی کنسول یا پی سی است/
soheilnouri
20-04-2015, 12:28
[QاUOTE=nini bad;8604272]تنها راه شیر کردن ------ روی کنسول یا پی سی است/[/QUOTE]
داداش دو ماه قبل كه من گاهي بازي ميكردم انلاين تو لايو تركيب الديت ميكردم بدون شير كردن....مگه ميشه با وان ...شير كرد؟
سلام
اپدیت های این بازی رو از کجا میتونم بگیرم؟
فقط نقل و انتقالاتم باشه مشکلی نیست
دیگه moding way اپدیت نمیده؟
nini bad
20-04-2015, 14:12
[QاUOTE=nini bad;8604272]تنها راه شیر کردن ------ روی کنسول یا پی سی است/
داداش دو ماه قبل كه من گاهي بازي ميكردم انلاين تو لايو تركيب الديت ميكردم بدون شير كردن....مگه ميشه با وان ...شير كرد؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk[/QUOTE]
یک سری ها تو فاز اول فیلترینگ هوشمند با این مشکل روبه رو شدند شما هم در فاز سوم ... اگر پی سی دارید باید ------ را روی مودم شیر کنید.
حسام عدالت
20-04-2015, 23:44
سلام
اپدیت های این بازی رو از کجا میتونم بگیرم؟
فقط نقل و انتقالاتم باشه مشکلی نیست
دیگه moding way اپدیت نمیده؟
یک جستجو بکنید آپدیت های جدید اومده
راستی مگه نگفتن تو این نسخه بازیکنا احساسات دارن ؟ من که چیز خاصی ندیدم.
بعد هر اتفاق شاید یه سری صحنه ها نشون بده که اینم چیز جدید نیس قبلا نشون میداد.
mohamad skystar
23-04-2015, 13:38
من از save بازی کپی گرفتم
ویندوز رو عوض کردم
بازی رو نصب کردم
زمانی که save رو در قیمت document کپی کردم
بازی دیگه نمیشناسه.
کلی هم زحمت کشیده بودم/
آیا راهی هست؟
تو نسخه های قبلی میشد داور انتخاب کرد
برداشته اینو ؟ :n03:
ahmad rezaa
23-04-2015, 20:38
راستی مگه نگفتن تو این نسخه بازیکنا احساسات دارن ؟ من که چیز خاصی ندیدم.
بعد هر اتفاق شاید یه سری صحنه ها نشون بده که اینم چیز جدید نیس قبلا نشون میداد.
دزیز تالا به خاطر اشتباهات یه بازیکن نشده بقیه بازیکنا باهات دعوا کنن؟مثلا من وقتی رونی رو بازی نمیدم دوربین نشونش میده روی نیمکت
وقتی یه بازیکن ضعیف میارم جای یه قوی تماشاگرا هوووو میکشن
وقتی یه بازیکن زیاد اشتباه میکنه بقیه باهاش دعوامیکنن
وقتی یه پنالتی حساس خراب بکنی بازیکن کلی افسوس میخوره و بقیه دلداریش میدن
وقتی یه بازیکن افت میکنه تماشاگرا براش سوت میزنن و هوش میکنن
بعضی بازیکنا خشنترن بعضیا آرومترن مثلا با بعضی بازیکنا حتی تکل از پشت هم میزنم برای توپ میره نه برا پا
اما با یه بازیکن مثل کلینی هر تکلی ممکنه کارت داشته باشه و کلا این بازیکن زیاد خطا میکنه باید مواظبش باشی اخراج نشه
این چیزا قبلا نبوده
اینا همه داخل منیجره البته
دزیز تالا به خاطر اشتباهات یه بازیکن نشده بقیه بازیکنا باهات دعوا کنن؟مثلا من وقتی رونی رو بازی نمیدم دوربین نشونش میده روی نیمکت
وقتی یه بازیکن ضعیف میارم جای یه قوی تماشاگرا هوووو میکشن
وقتی یه بازیکن زیاد اشتباه میکنه بقیه باهاش دعوامیکنن
وقتی یه پنالتی حساس خراب بکنی بازیکن کلی افسوس میخوره و بقیه دلداریش میدن
وقتی یه بازیکن افت میکنه تماشاگرا براش سوت میزنن و هوش میکنن
بعضی بازیکنا خشنترن بعضیا آرومترن مثلا با بعضی بازیکنا حتی تکل از پشت هم میزنم برای توپ میره نه برا پا
اما با یه بازیکن مثل کلینی هر تکلی ممکنه کارت داشته باشه و کلا این بازیکن زیاد خطا میکنه باید مواظبش باشی اخراج نشه
این چیزا قبلا نبوده
اینا همه داخل منیجره البته
همه اینا رو میگی بعد میگی تو منیجره :n02::n02:
من بازی عادیشو میگم، فعلا که چیز خاصی ندیدم.
فک میکردم سیستم احساساتش خیلی بهتر ازین باشه.
ahmad rezaa
24-04-2015, 03:07
یکی یه آپدیت جدیدی کرک جدیدی پچ جدیدی نقل وانتقالات جدیدی چیزی بده واسه فیفا مردم از ترکیب قدیمی تیما بابا کمک کنید دیگه
ahmad rezaa
24-04-2015, 03:09
همه اینا رو میگی بعد میگی تو منیجره :n02::n02:
من بازی عادیشو میگم، فعلا که چیز خاصی ندیدم.
فک میکردم سیستم احساساتش خیلی بهتر ازین باشه.
داش انتظار نداشته باش داخل یه بازی دوستانه بازیکنات با یه بازیکن ضعیفت دعواکنن یا بازیکنت پنالتی خراب کرد بزنه زیر گریه!!!
داخل منیجر باید ببینی وقتی یکی بیش از حد خرابکاری میکنه همه باهاش چپ میشن از گزارشگر و تماشاچی گرفته تا بازیکنا و حتی رسانه ها وگرنه بازی دوستانه که هیچی مهم نیست
داش انتظار نداشته باش داخل یه بازی دوستانه بازیکنات با یه بازیکن ضعیفت دعواکنن یا بازیکنت پنالتی خراب کرد بزنه زیر گریه!!!
داخل منیجر باید ببینی وقتی یکی بیش از حد خرابکاری میکنه همه باهاش چپ میشن از گزارشگر و تماشاچی گرفته تا بازیکنا و حتی رسانه ها وگرنه بازی دوستانه که هیچی مهم نیست
یعنی در این حد طبیعی :n04:
باید تستش کنم دمت گرم :n02:
سلام دوستان یه سوالی فیفا 15 روی این سیستم من حتی روی low هم نمیاد؟:
i5 3210m
ram 4g 1600
vga gt640M
تو حداقل سیستم های بازی هم نبود
خیلی زور داره که فیفا 14 با بالاترین جزییات میشد بازی کنی
(حتی جی تی ای v هم روی low یا مدیوم) ولی اینو نشه:n28::n30::n29::n30::n28:
871161115
25-04-2015, 13:16
سلام من اول از همه این update آخری رو از همین سایت دانلود کردم! بعد ریختم رو فایل های بازی
بعد کرکو ریختم همونجا و اول origin game reg به صورت run as admin اجرا کردم
بعد هم launcher به همین صورت اجرا کردم
حالا میگه باید با اکانت origin اکتیو بشه بازی وقتی میزنم اکتیو بشه یه loading طولانی میاد و گاهی یه صفجه خالیو نشون میده و گاهی هم temporarily unavailable میگه!
ویندوز 8.1 هم دارم لطفا جواب بدید مشکل کجاست/ همه کرکها رو هم امتحان کردم اکانت origin چطوری باید اکتیو بشه نمیزاره بازی بالا بیاد
ahmad rezaa
25-04-2015, 16:55
سلام دوستان یه سوالی فیفا 15 روی این سیستم من حتی روی low هم نمیاد؟:
i5 3210m
ram 4g 1600
vga gt640M
تو حداقل سیستم های بازی هم نبود
خیلی زور داره که فیفا 14 با بالاترین جزییات میشد بازی کنی
(حتی جی تی ای v هم روی low یا مدیوم) ولی اینو نشه:n28::n30::n29::n30::n28:
سی پیو خوبه
سیصد خرج کن رمو گرافیکتو یه ذره بده بالاتر
یه گرافیک جی تی دوگیگ خوب 200 بیشتر نیست
ahmad rezaa
25-04-2015, 16:58
سلام من اول از همه این update آخری رو از همین سایت دانلود کردم! بعد ریختم رو فایل های بازی
بعد کرکو ریختم همونجا و اول origin game reg به صورت run as admin اجرا کردم
بعد هم launcher به همین صورت اجرا کردم
حالا میگه باید با اکانت origin اکتیو بشه بازی وقتی میزنم اکتیو بشه یه loading طولانی میاد و گاهی یه صفجه خالیو نشون میده و گاهی هم temporarily unavailable میگه!
ویندوز 8.1 هم دارم لطفا جواب بدید مشکل کجاست/ همه کرکها رو هم امتحان کردم اکانت origin چطوری باید اکتیو بشه نمیزاره بازی بالا بیاد
اگه تمام آپدیت هارو کپی کردی بعدش کرک 3 هم کپی کردی درست نشد تنها راهت اینه سی پیوتو عوض کنی چون بازیش رو بعضی سی پیوها نمیاد
تاپیک فیفا 14 خوابیده اینجا میپرسم سوالم رو.من 15 رو نمیتونم رو سییستمم اجرا کن و میخوام 14 رو ارجینال بگیرم.میخوام ببینم بچه هایی که اریج دارن اطلاع دارن که پلیر داره ultimate یا نه؟اگه سرورهای ultimate team خالیه نمصرفه اریج گرفتنش.13 رو داشتم تا 1.5 سال بعدش هم بازی میکردم داشت. بعد هنوز آپدیت ترکیب و اینا براش میاد از طرف Ea?
بچه ها هیچ راهی واسه انجام نقل انقالات جدید به نسخه کرک شده نیست؟
بروبچ من فیفا15 با کرک نسخه 4 بدون هیچ مشکلی برام اجرا میشه
اما من سه تا دسته دارم که سه نفری بازی میکنیم همیشه ، الان دسته سوم رو ک وصل میکنم بازی پس از اجرا Stop working میده و میپره بیرون !!
وقتی دسته سوم رو قطع میکنم دوباره کار میده راحت !!
این فیفا 15 چل کرد ما رو با این باگ هاش اه
سلام بر اساتید محترم
من فیفا 15 رو نصبیدم با کرک آخر
رو لانچر کلیک میکنم اوریجین باز میشه و ازم اکانت میخواد .
من قبلش Origin.Games.Reg.Tools.v1.0-3DM رو اجرا کردم اما رجیستر نشد و این پیام رو داد !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وقتی رو لانچر کلیک میکنم Origin باز میشه ازم اکانت میخواد
ممنون میشم اساتید محترم راهنماییم کنن
سلام دوستان
چند سوال ِ بسیار مهم داشتم از خدمتون ...
- کسی هست در این جمع ِ (در این فروم و این تاپیک منظورم هست) که FIFA15 رو روی کنسول های نسل جدید ( PS4 و Xbox ONE ) بازی کرده باشه؟!
میشه بگید که تفاوت FIFA15 در این کنسول ها با PC و کنسول های نسل قبلی (PS3 و Xbox 360) تا چه اندازه هست؟!
یک PC با قوی ترین کانفیگ ممکن برای Gaming میتونه کیفیت ِ برتری رو ارائه بده از این بازی یا کنسول های نسل جدید ( PS4 و Xbox ONE ) ؟!!
- تفاوت FiIFA15 در کنسول های نسل جدید (PS4 و Xbox ONE) فقط در کیفیت برتر گرافیک خلاصه میشه یا در گیم پلی بازی و دیگر آپشن های FIFA15 هم تفاوت های فاحش و محسوسی وجود داره؟!
- چطور میشه در نسخه ی کنسولی بازی نقل و انتقالات رو آپدیت کرد؟!!
آخه من که نسخه ی XBOX360 رو بازی کردم،خیلی نقل و انتقالات قدیمی بود!!
برای مثال هنوز F.Torres در چلسی بود ! :n38: ( این یعنی که واقعا قدیمی بود نقل و انتقالات بازی!تازه بدون در نظر گرفتن نقل و انتقالات زمستانی عرض کردم)!
اگه از نسخه ی Copy شده و غیر اورجینال بازی استفاده بکنیم آیا آپدیت کردن نقل و انتقالات FIFA15 غیر ممکن میشه!! (منظورم اینه که فقط نسخه ی اورجینال و کنسول های هـــکــ نشده قابلیت آپدیت کردن بازی رو برامون محیا میکنن یا این ربطی به کپی خور کردن کنسول نداره؟!)
- کیفیت کدام یک از نسخه های FIFA15 برتر از بقیه اس ؟!!
PS4 یا Xbox One یا یک PC با کانفیگ بسیار قوی ؟!!
کدوم یک بهترین هستن برای FIFA15 ؟!
آیا نسخه ی کنسولی ّFIFA15 کاملا یکسان هست با هم دیگه یا در یکی از این دو کنسول (یعنی PS4 و Xbox One) کیفیت بالاتر و مطلوب تری داره؟!
- و اما آخرین سوالم اینه که FIFA16 دقیقا در چه تاریخی عرضه میشه در سراسر دنیا ؟!!
با سپاس و درود فراوان ...
akbar_syberia
01-05-2015, 14:48
دوستان من تا امروز PES بزای میکردم از امروز زدم تو کار فیفا . در حالت کلی خیلی خوشم اومده مخصوصا از جزئیات بازی .
فقط تنها چیزی که برام جای تامل داشت و داره اینه که فیفا چمپیونز لیگ و لیگ اروپا رو نداره ؟
چون من مستر لیگ دارم میرم تا حالا بازی در این مقطع ظاهر نشده !
اگر نداره با پچی چیزی میشه اضافه کرد ؟
سلام بر اساتید محترم
من فیفا 15 رو نصبیدم با کرک آخر
رو لانچر کلیک میکنم اوریجین باز میشه و ازم اکانت میخواد .
من قبلش Origin.Games.Reg.Tools.v1.0-3DM رو اجرا کردم اما رجیستر نشد و این پیام رو داد !!!
و وقتی رو لانچر کلیک میکنم Origin باز میشه ازم اکانت میخواد
ممنون میشم اساتید محترم راهنماییم کنن
11
شما اول دقت کن رو با Origin.Games.Reg.Tools.v1.0-3DM حالت run as administrator اجرا کنی ، بعدش ممکنه عملیاتش بین 30 ثانیه تا دو دقیقه طول بکشه
به نظر میرسه پیام اخطاری مبنی بر Directx 11 هم دریافت کردی که باید مدل کارت گرافیکت رو چک کنی ببینی اصلا ساپورت میکنه نسخه 11 رو یا نه !!
اگه ساپورت کرد که بری دایرکت 11 رو دانلود و نصب کنی و اگه قدیمیه کارتت و ساپورت نمی کنه روشی هست که بشه بازی رو با Directx 10 بازی کرد و با جستجو در گوگل راحت پیداش میکنی
در نهایت به احتمال زیاد موفق میشی امااااااااااااااااا یا مشکل دسته بازی پیدا میکنی ، یا مشکل کند شدن بازی در طول بازی یا هنگ کردن و پریدن بیرون از بازی !!!
در کل فیفا در نسخه 15 گندی تاریخی زده و اگه یه FIFA 15 Problems سرچ کنی تو گوگل به اندازه کل فیفا های منتشر شده این نسخه داری مشکل هست حتی برای کسانی که نسخه قانونی شو خریدن !!
سلام دوستان
میشه بگید که تفاوت FIFA15 در این کنسول ها با PC و کنسول های نسل قبلی (PS3 و Xbox 360) تا چه اندازه هست؟!
یک PC با قوی ترین کانفیگ ممکن برای Gaming میتونه کیفیت ِ برتری رو ارائه بده از این بازی یا کنسول های نسل جدید ( PS4 و Xbox ONE ) ؟!!
- تفاوت FiIFA15 در کنسول های نسل جدید (PS4 و Xbox ONE) فقط در کیفیت برتر گرافیک خلاصه میشه یا در گیم پلی بازی و دیگر آپشن های FIFA15 هم تفاوت های فاحش و محسوسی وجود داره؟!
آیا نسخه ی کنسولی ّFIFA15 کاملا یکسان هست با هم دیگه یا در یکی از این دو کنسول (یعنی PS4 و Xbox One) کیفیت بالاتر و مطلوب تری داره؟!
- و اما آخرین سوالم اینه که FIFA16 دقیقا در چه تاریخی عرضه میشه در سراسر دنیا ؟!!
در مورد گرافیک نمیشه نظر قطعی داد چون PC کانفیگ ها و سخت افزار مختلفی داره اما بد نیس لینک های زیر رو ببینی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]**be.com/watch?v=WD8Yc-jYnzk
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]**be.com/watch?v=jd_bd6Yb33g
دوستان من تا امروز PES بزای میکردم از امروز زدم تو کار فیفا . در حالت کلی خیلی خوشم اومده مخصوصا از جزئیات بازی .
فقط تنها چیزی که برام جای تامل داشت و داره اینه که فیفا چمپیونز لیگ و لیگ اروپا رو نداره ؟
چون من مستر لیگ دارم میرم تا حالا بازی در این مقطع ظاهر نشده !
اگر نداره با پچی چیزی میشه اضافه کرد ؟
از طریق Carrer Mode میتونید در کلیه تورنومنت های واقعی شرکت داشته باشید ... :n01:
سلام دوستان
- کسی هست در این جمع ِ (در این فروم و این تاپیک منظورم هست) که FIFA15 رو روی کنسول های نسل جدید ( PS4 و Xbox ONE ) بازی کرده باشه؟!
- چطور میشه در نسخه ی کنسولی بازی نقل و انتقالات رو آپدیت کرد؟!!
آخه من که نسخه ی XBOX360 رو بازی کردم،خیلی نقل و انتقالات قدیمی بود!!
برای مثال هنوز F.Torres در چلسی بود ! :n38: ( این یعنی که واقعا قدیمی بود نقل و انتقالات بازی!تازه بدون در نظر گرفتن نقل و انتقالات زمستانی عرض کردم)!
اگه از نسخه ی Copy شده و غیر اورجینال بازی استفاده بکنیم آیا آپدیت کردن نقل و انتقالات FIFA15 غیر ممکن میشه!! (منظورم اینه که فقط نسخه ی اورجینال و کنسول های هـــکــ نشده قابلیت آپدیت کردن بازی رو برامون محیا میکنن یا این ربطی به کپی خور کردن کنسول نداره؟!)
گیم پلی بین سه پلتفرم یکسان است، در کنسول های نسل جدید بازی در 1080p @ 60fps ران میشه + 2x MsAA ، در PC شما از این می تونید خیلی بالاتر برید (من با 1440p @ 144fps + 8xMsAA بازی می کنم) ، از این پایین تر هم ممکنه ناچار بشید برید (اگه سخت افزار قوی نباشه). اگه رزولوشن بالاتر از 1080p ، فریم ریت بالاتر از 60fps یا AA بهتر از 2xMsAA بخواید تنها راه PC است.
تاریخ دقیق فیفا 16 هنوز اعلام نشده ولی در این 10 سال اخیر همیشه نسخه های جدید فیفا در هفته آخر سپتامبر یا هفته اول اکتبر عرضه میشن و فیفا 16 هم استثنا نخواهد بود و روی این بازه 14 روزه حساب کنید.
سلام دوستان لطف میکنید ای پی ادرس فیفا رو بذارید ببینیم پینگمون چنده؟
ممنون میشم
سلام دوستان لطف میکنید ای پی ادرس فیفا رو بذارید ببینیم پینگمون چنده؟
ممنون میشم
گیم پلی بین سه پلتفرم یکسان است، در کنسول های نسل جدید بازی در 1080p @ 60fps ران میشه + 2x MsAA ، در PC شما از این می تونید خیلی بالاتر برید (من با 1440p @ 144fps + 8xMsAA بازی می کنم) ، از این پایین تر هم ممکنه ناچار بشید برید (اگه سخت افزار قوی نباشه). اگه رزولوشن بالاتر از 1080p ، فریم ریت بالاتر از 60fps یا AA بهتر از 2xMsAA بخواید تنها راه PC است.
تاریخ دقیق فیفا 16 هنوز اعلام نشده ولی در این 10 سال اخیر همیشه نسخه های جدید فیفا در هفته آخر سپتامبر یا هفته اول اکتبر عرضه میشن و فیفا 16 هم استثنا نخواهد بود و روی این بازه 14 روزه حساب کنید.
این فریم ریت بالاتر در PC ، چه مزیت های گرافیکی به همراه میاره نسبت به کنسول های نسل جدید؟!!
این فریم ریت بالاتر در PC ، چه مزیت های گرافیکی به همراه میاره نسبت به کنسول های نسل جدید؟!!
بازی در فریم ریت بالا مزیت گرافیکی نداره، حرکت ها نرم تر و روان تر هست و بازی "زنده" تر به نظر می رسه. البته برای بازی در فریم ریت بالا لازمه مانیتور فریم ریت بالا هم داشته باشید (120 یا 144 هرتز) و همینطور برای رسیدن به اون فریم ریت لازمه کارت گرافیک دو برابر قوی تر باشه (البته فیفا بازی سبکی است و از این نظر به محدودیت نخواهید خورد مگه اینکه کارت گرافیک واقعا ضعیف باشه). فیفا به خاطر حرکت زیاد جزو بازیهایی است که فریم ریت بالا در اون کیفیت تجربه بازی کردن رو خیلی بهتر می کنه.
عموما وقتی به بازی در فریم ریت بالا عادت کنید، بازی کردن با فریم ریت های پایین اصلا قابل قبول نیست، به خصوص وقتی به 120 یا 144 عادت می کنید و یکدفعه میرید پای کنسول و می بینید داره با 30 فریم در ثانیه اجرا میشه! البته فیفا در کنسول 60 فریم است ولی خیلی بازیهای سنگین تر (مثل GTA V) هنوز 30 فریم هستند. البته طبیعتا برای اینکه اون بازیهای سنگین تر رو با فریم ریت بالا اجرا کنید نیاز به سیستم قوی (و گرون قیمت) خواهید داشت.
بازی در فریم ریت بالا مزیت گرافیکی نداره، حرکت ها نرم تر و روان تر هست و بازی "زنده" تر به نظر می رسه. البته برای بازی در فریم ریت بالا لازمه مانیتور فریم ریت بالا هم داشته باشید (120 یا 144 هرتز) و همینطور برای رسیدن به اون فریم ریت لازمه کارت گرافیک دو برابر قوی تر باشه (البته فیفا بازی سبکی است و از این نظر به محدودیت نخواهید خورد مگه اینکه کارت گرافیک واقعا ضعیف باشه). فیفا به خاطر حرکت زیاد جزو بازیهایی است که فریم ریت بالا در اون کیفیت تجربه بازی کردن رو خیلی بهتر می کنه.
عموما وقتی به بازی در فریم ریت بالا عادت کنید، بازی کردن با فریم ریت های پایین اصلا قابل قبول نیست، به خصوص وقتی به 120 یا 144 عادت می کنید و یکدفعه میرید پای کنسول و می بینید داره با 30 فریم در ثانیه اجرا میشه! البته فیفا در کنسول 60 فریم است ولی خیلی بازیهای سنگین تر (مثل GTA V) هنوز 30 فریم هستند. البته طبیعتا برای اینکه اون بازیهای سنگین تر رو با فریم ریت بالا اجرا کنید نیاز به سیستم قوی (و گرون قیمت) خواهید داشت.
خب چرا در کنسول های نسل جدید (که فکر میکنم حداقل باید تا 10 سال جوابگوی ما گیمر ها باشه) ، از پردازنده های گرافیکی ای استفاده نکردن که بتونه فریم ریت های بالاتری رو پردازش کنه؟!! :n37:
این باعث دو دل شدن من برای خرید و تهیه یک کنسول نسل جدید شد ( تازه فکر کنم اوضاع PS4 از نظر سخت افزاری خیلی در وضعیت بهتری از Xbox ONE هستش با توجه به نقد هایی که خوندم!!)
:n27::n27:
خب چرا در کنسول های نسل جدید (که فکر میکنم حداقل باید تا 10 سال جوابگوی ما گیمر ها باشه) ، از پردازنده های گرافیکی ای استفاده نکردن که بتونه فریم ریت های بالاتری رو پردازش کنه؟!! :n37:
این باعث دو دل شدن من برای خرید و تهیه یک کنسول نسل جدید شد ( تازه فکر کنم اوضاع PS4 از نظر سخت افزاری خیلی در وضعیت بهتری از Xbox ONE هستش با توجه به نقد هایی که خوندم!!)
:n27::n27:
چون این کنسول ها (برعکس کنسول های نسل قبلی) قرار نیست تا 10 سال جوابگو باشند. احتمالا همین 2016 یا نهایتا 2017 شما کنسول های نسل بعدی رو خواهید دید چون صنعت Gaming داره به سمت تکنولوژی هایی میره که توسط این کنسول های فعلی قابل پشتیبانی نیست. طراحی این کنسول ها برعکس نسل قبل صرفا برداشتن دیزاین های موجود PC و گذاشتنشون در قالب کنسول بوده و با علم به اینکه عمرشون قرار نیست بیشتر از 4-3 سال باشه. یکی از مدیران AMD هم در مصاحبه ای تایید کرده بود عمر کنسول های این نسل کمتر خواهد بود.
دلایل دیگه هم هست مثل: عدم پشتیبانی اکثر تلویزیون ها از فریم ریت های بالا، بالا رفتن هزینه تولید برای سخت افزار قوی، حرکت به سمت Cloud Gaming (که بازی در سرورها پردازش میشه و تصویر توسط اینترنت استریم میشه به شخصی که بازی می کنه) و خیلی چیزهای دیگه.
سلام
دوستان من پینگم خیلی خوبه از 8.8.8.8 میگیرم حداکثر 140 میده ولی نمیدونم چرا وسط اکثر بازیا دیسی میشم
اعصاب واسمون نذاشته
تایم اوتم ندارم والا نمیدونم چی کار باید بکنم خواهشا راهنمایی کنید:دی
دوستان من فیفا 15 رو دانلود کردم آپدیت 4 + کرک 3dm رو هم دانلود کردم بازی رو ریختم داخل درایو و آپدیت رو در محل نصب بازی ریختم و کرک رو هم ریختم و لانچر رو اجرا کردم وقتی origin نصبه باز میشه و اکانت میخواد و وقتی هم origin رو حذف میکنم بعد از اجرا لانچر این میاد مشکل چیه ؟؟
MJ assassins creed
07-05-2015, 22:41
سلام.
تو مود پلیر کریر تنها میشه با اکامپلیشمنت ها پیشرفت کرد که الان که دیدم متوجه شدم کلا تا یه سقف محدودی قابلیت رشد داری.یعنی مثلا برای اسپرینت اسپید تنها اجازه دارید که 11 تا رشد کنید.به طور مثال با قد 5 فوت و 9 اینچ و وزن 150 پوند نهایت رشد سرعت شما میشه 88.
آیا راه دیگه ای برای افزایش این مقدار هست؟
اگر نباشه به نظرتون این یه محدودیت نیست؟
برای بقیه موارد هم همینطور هست.فکر نکنم کسی بتونه اورالشو بالا 85 ببره.
اگه اشتباه می کنم دستان راهنمایی کنن.
Zlatan_ibra
09-05-2015, 00:12
آقا چرا وقتی میخوایم دونفره بازی کنیم بازی میپره بیرون؟ اصلا دوتا دسته رو قبول نمیکنه
ali darnahal
10-05-2015, 00:03
دوستان سلام
من فیفا رو چند سالی هست روی کامپیوتر بازی میکنم و بیشتر هم کریر مود
ولی مشکلی که امسال به فیفا دارم آسون شدن بیش از حد بازیه ! به گونه ای که دست دو انگلیس من توی ده تا بازی که داشتم کل موقعیت هایی که تیم های مقابلم ایجاد کردن به زور به سی عدد میرسه و خودم تو هر بازی راحت شیش هفت گل میزنم ! بازی روی لجندری هست و تنظیمات رو روی سخت ترین حالت گذاشتم فایده ای نداشت اگه راهی به ذهنتون میرسه بگید وگرنه برم همون چهارده رو بازی کنم !
ahmad rezaa
11-05-2015, 06:02
دوستان سلام
من فیفا رو چند سالی هست روی کامپیوتر بازی میکنم و بیشتر هم کریر مود
ولی مشکلی که امسال به فیفا دارم آسون شدن بیش از حد بازیه ! به گونه ای که دست دو انگلیس من توی ده تا بازی که داشتم کل موقعیت هایی که تیم های مقابلم ایجاد کردن به زور به سی عدد میرسه و خودم تو هر بازی راحت شیش هفت گل میزنم ! بازی روی لجندری هست و تنظیمات رو روی سخت ترین حالت گذاشتم فایده ای نداشت اگه راهی به ذهنتون میرسه بگید وگرنه برم همون چهارده رو بازی کنم !
برو قسمت تنظیمات setting بعدش با دکمه RBو LB برو به قسمت User که خودتی و cpu که کامپیوتره و تنظیماتو دستکاری کن
مال خودتو بکن همه رو صفر مال کامپیوترو بکن صد که دیگه نتونی حتی توپ ازشون بگیری
دفات هم رو حالت پیش فرض تاکتیکال بذار تا توپ گرفتن سخت باشه برات
یکی کامل اموزش پنالتی زدن رو بگه ، همش وسط میزنم !
Zlatan_ibra
16-05-2015, 11:12
پنالتی زدنش آسونه فقط کمی تمرین میخواد....باید اون میزانی که به چپ و راست میره میاد رو تو قسمت سبز رنگ نگه داری....همزمان که دکمه شوت رو زدی همزمان به یه جهت دکمه رو بزن و نگه دار مثلا یک ثانیه
ahmad rezaa
17-05-2015, 00:36
خیلی راحته شما اول پایین سمت چپو میبینی خط در حال حرکته وقتی خط روی نوار سبز قرار گرفت دکمه مربع رو بزن حالا شما کمی مکث حدود یه ثانیه میکنی و بعدش کامل شوک سمت چپ رو یا فلش جهت رو(همون که باهاش بازیکنات رو حرکت میدی) به سمتی که میخوای توپ بره نگه میداری و ولش نمیکنی تا توپز زده بشه
فقط سعی کن خیلی زود فلش رو نگیری بذار اول بازیکن سمت توپ بره یه ثانیه فرصت بهش بده بعدش جهت بده
ahmad rezaa
17-05-2015, 00:39
کسی نمیدونه برا کامپیوتر چطور بازیکنارو آپدیت کنم؟آپدیت جدید نیومده؟؟؟؟
boy iran
27-05-2015, 21:11
یک مشکل اساسی دارم تو ایکس باکس
هر وقت سیو میکنم بعد چند روز بعد میام بازی کنم سیو قبلی رو نمیاره داستان چیه؟
دوستان برای آموزش این بازی بچه هارو به قسمت تمرین بازی هدایت کنید فوق العاده حرکت بهتری انجام دادید چون خداروشکر تمرینات به قدری حرفه ای و دقیق هست که یک بازیکن کاملا اماتور به فیفا رو تبدیل به یک بازیکن در سطح Professional بکنه و باعث بشه اون فرد زودتر به سطح WorldClass برسه .
بعد در ضمن من یه چیزی بگم تو این بازی تا میتونید باید قسمت نا خود اگاه خودتون رو براش تقویت کنید چون واقعا هر فرصتی برای فکر کردن مساوی با از دست دادن موقعیته یعنی باید تمرین کنید حداکثر در 1 ثانیه تصمیم بگیرید.
اینم یه خبر جالب برای شما دوستان
EA تایید کرد در نسخه 16 بازی بانوان هم حضور دارن!!! حتی تریلری هم ازش پخش شده!!!
میتونید عکس هارو از امضای من ببینید
Zlatan_ibra
29-05-2015, 13:17
به نظر من حظور بانوان چیز بیخودیه
سلام دوستان
من سطح بازیم بین professional و word class هست ولی تو دفاع خیلی مشکل دارم
یعنی خدا نکنه بازیکن حریف توپ رو بگیره دیگه گرفتن توپ ازش کار خداس
میشه راهنماییم کنید
یعنی واقعا تو انجمن به این بزرگی یه نفر پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟
ahmad rezaa
02-06-2015, 13:44
به نظر من حظور بانوان چیز بیخودیه
یعنی میگی زنا حق ندارن داخل بازی باشن؟
خوب شد ساخت بازی با شما نیس وگرنه ورود زناهم به استادیوم ممنوع میکردی
ahmad rezaa
02-06-2015, 13:48
سلام دوستان
من سطح بازیم بین professional و word class هست ولی تو دفاع خیلی مشکل دارم
یعنی خدا نکنه بازیکن حریف توپ رو بگیره دیگه گرفتن توپ ازش کار خداس
میشه راهنماییم کنید
شما داخل تنظیمات برو tactical defing رو به lagecy defing تغییر بده اگه پیداش نکردی برو داخل کنترولر همونجا که دسته رو تنظیم میکنی خوب بگرد پیداش میکنی من متاسفانه فیفام پاکشده نمیدونم دقیق کدومقسمته
شما داخل تنظیمات برو tactical defing رو به lagecy defing تغییر بده اگه پیداش نکردی برو داخل کنترولر همونجا که دسته رو تنظیم میکنی خوب بگرد پیداش میکنی من متاسفانه فیفام پاکشده نمیدونم دقیق کدومقسمته
خیلی ممنون واقعا عالی شد[emoji253] [emoji253] [emoji253]
دوستان یه مشکل دیگه هم هست و اونم اینه که من توی هر بازی بیشتر از حریف حمله میکنم و شوت هامم خیلی بیشتر از حریفه
یعنی کلابازی دست منه
ولی هر چی شوت میزنم گل نمیشه و حریف هرچی میزنه گل میشه و من اخر بازی همیشه بازنده ام
عکس زیر خودش گویای همه چیز هست
به تعداد کرنر ها و شوت ها دقت کنید
nini bad
03-06-2015, 17:39
دوستان یه مشکل دیگه هم هست و اونم اینه که من توی هر بازی بیشتر از حریف حمله میکنم و شوت هامم خیلی بیشتر از حریفه
یعنی کلابازی دست منه
ولی هر چی شوت میزنم گل نمیشه و حریف هرچی میزنه گل میشه و من اخر بازی همیشه بازنده ام
شما به قول خودتون یک بازیکن در سطح word class هستید و برای انجام یک بازی این همه مشکل دارید!؟؟
چون یک گیمر حرفه ان هم در زمینه فوتبال همیشه انلاین بازی میکنه و نکته بعدی بازی فیفا چیزی نیست که کسی بخواد اموزش بده به شما یا روش دفاع کردن یا گل زدن را نشان بده باید فیفا توی خون شما باشه...
این موارد را گفتم چون سوال اول شما به کل از پایه مشکل داشت.
موفق باشید.
شما به قول خودتون یک بازیکن در سطح word class هستید و برای انجام یک بازی این همه مشکل دارید!؟؟
چون یک گیمر حرفه ان هم در زمینه فوتبال همیشه انلاین بازی میکنه و نکته بعدی بازی فیفا چیزی نیست که کسی بخواد اموزش بده به شما یا روش دفاع کردن یا گل زدن را نشان بده باید فیفا توی خون شما باشه...
این موارد را گفتم چون سوال اول شما به کل از پایه مشکل داشت.
موفق باشید.
بله قبول دارم ولی مشکل من اینه که با ps3 بازی میکنم واسه همین نمیتونم به اینترنت وصلش کنم چون بن میشه
بله قبول دارم ولی مشکل من اینه که با ps3 بازی میکنم واسه همین نمیتونم به اینترنت وصلش کنم چون بن میشه
چرا بن میشه؟
چرا بن میشه؟
چون ps3 کپی خور شدس و اگه به نت وصل بشه سونی شناساییش میکنه و بنش میکنه
Zlatan_ibra
04-06-2015, 20:52
یعنی میگی زنا حق ندارن داخل بازی باشن؟
خوب شد ساخت بازی با شما نیس وگرنه ورود زناهم به استادیوم ممنوع میکردی
منظور من این نبود.......من میگم که بجای ساخت فوتبال بانوان میتونستن کارهای مفید تری بکنن...یه لیگ جدید اضافه بکنن...چهره های بهتر و تورنمنت های جدید ....
nini bad
04-06-2015, 21:25
منظور من این نبود.......من میگم که بجای ساخت فوتبال بانوان میتونستن کارهای مفید تری بکنن...یه لیگ جدید اضافه بکنن...چهره های بهتر و تورنمنت های جدید ....
دوست عزیز فوتبال بانوان یک دنیای دیگری است که به نظرم در کنار فوتبال اقایان لازم بود... لیگ جدید یا چهره های جدید اصلا هیچ ربطی به این مورد ندارد... کشور هایی که قانون کپی رایت دارند لیگ کشورشان هم در فیفا وجود داره در مورد چهره ها و تورنمنت ها هنوز نمیشه نظر داد.
ahmad rezaa
05-06-2015, 10:22
یعنی کلابازی دست منه
بازی فیفا با بازی پرو الویژن ساکر یا همون پس زمین تا آسمون فرق داره و یه بازی سخت و حرفه ایه.شما با توجه به شرایط باید شوتهای مختلفی بکنی مثلا از فاصله نزدیک باید حتما فلش به سمت پایین یا بالا باشه و آروم شوت بکنی تا ضربه زمینی زده بشه و شانس گل زدن بیشتر باشه.حالا از پشت محوطه جریمه باید ظربه هوایی و محکمتر باشه و حتما ضربه گوشه های دروازه باشه سعی کن کمی رو درجه سختی کمتر بازی کنی تا گل زدنو بهتر یاد بگیری
ahmad rezaa
05-06-2015, 10:24
به شخصه خیلی خوشحالم اینقدر به زنهاهم اهمیت میدن که فوتبالشونم ساختن خوش به حالشون
ahmad rezaa
05-06-2015, 10:24
راهی پیدا نشد برای آپدیت بازی؟ترکیب و یا پچی چیزی؟
نقل و انتقالات قدیمی شدن دیگه
بازی فیفا با بازی پرو الویژن ساکر یا همون پس زمین تا آسمون فرق داره و یه بازی سخت و حرفه ایه.شما با توجه به شرایط باید شوتهای مختلفی بکنی مثلا از فاصله نزدیک باید حتما فلش به سمت پایین یا بالا باشه و آروم شوت بکنی تا ضربه زمینی زده بشه و شانس گل زدن بیشتر باشه.حالا از پشت محوطه جریمه باید ظربه هوایی و محکمتر باشه و حتما ضربه گوشه های دروازه باشه سعی کن کمی رو درجه سختی کمتر بازی کنی تا گل زدنو بهتر یاد بگیری
ببخشید منظورتون از فلش رو متوجه نشدم
من با ps3 فیفا بازی میکنم و کلا بازی با دسته آنالوگ انجام میشه
میشه منظورتونو دقیق تر بگین؟
ahmad rezaa
05-06-2015, 15:50
ببخشید منظورتون از فلش رو متوجه نشدم
من با ps3 فیفا بازی میکنم و کلا بازی با دسته آنالوگ انجام میشه
میشه منظورتونو دقیق تر بگین؟
برادر منظورم همون شوک سمت چپ یا همون جهت هست همونی که باهاش بازیکن رو حرکت میدی
شما وقتی ضربه رو میزنی بعدش حتما یه زاویه مناسب برای گل شدن توپ انتخاب کن این بازی با pes خیلی فرق داره و سخت تره کمی باید تمرین کنی
مثلا من مستقیم سمت دروازه شوت میکنم اما بعد از زدن دکمه شوت سریع جهت آنالوگ رو به بالا یا پایین حرکت میدم یا اینکه اول زاویم رو به سمت جایی که میخوام شوت بزنم تنظیم میکنم و بعدش شوت می کنم اما داخل pes از هرجا شوت می کنی یه موقعیت خطرناک درست میشه برا همین میگم فیفا سختره
برادر منظورم همون شوک سمت چپ یا همون جهت هست همونی که باهاش بازیکن رو حرکت میدی
شما وقتی ضربه رو میزنی بعدش حتما یه زاویه مناسب برای گل شدن توپ انتخاب کن این بازی با pes خیلی فرق داره و سخت تره کمی باید تمرین کنی
مثلا من مستقیم سمت دروازه شوت میکنم اما بعد از زدن دکمه شوت سریع جهت آنالوگ رو به بالا یا پایین حرکت میدم یا اینکه اول زاویم رو به سمت جایی که میخوام شوت بزنم تنظیم میکنم و بعدش شوت می کنم اما داخل pes از هرجا شوت می کنی یه موقعیت خطرناک درست میشه برا همین میگم فیفا سختره
خب منم دقیقا همینکارو میکنم
مثلا از بالای زمین میام لب محوطه که توپی گه شوت میکنم بره کنج دروازه ولی بازم دروازه بان میگیرتش
سلام
فیفا15 برام تیک میزنه ((لگ داره))
رم4 گرافیک انویدیا GT630 سی پی یو Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 @ 3.06GHz x 2 (3.06Ghz)
لطفا کمکم کنید
اقایون شما هم با سرورهای بازی مشکل دارین؟
من چند وقتیه دیگه کلا انلاین کار نمیکنه رو pc
ahmad rezaa
05-06-2015, 21:49
سلام
فیفا15 برام تیک میزنه ((لگ داره))
رم4 گرافیک انویدیا GT630 سی پی یو Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 @ 3.06GHz x 2 (3.06Ghz)
لطفا کمکم کنید
سیستمت ضعیفه سی پیو باید بالای 3 هسته و رم بالای 8 گیگ باشه تا راحت با بالاترین کیفیت اجراش کنی
ahmad rezaa
05-06-2015, 21:52
خب منم دقیقا همینکارو میکنم
مثلا از بالای زمین میام لب محوطه که توپی گه شوت میکنم بره کنج دروازه ولی بازم دروازه بان میگیرتش
ببین من معمولا گلام اینجوره یه پاس به سمت پایین یا بالا میدم تا دروازه بان جا بمونه و شوت میزنم داخل گل یا عمقی میریم داخل و با پاسکاری دروازه بانو جا میذاریم یا دریپ یا کرنل یا سانتر روی بازیکن سرزن و حرفه ای. شماهم باید تاکتیک داشته باشی وگرنه همینجور نمیشه مثلا تاکتیک دوست من پاس های عمقی و هوایی هست تمام بازیکنامو با این روش جا میذاره و تک به تک میشه.
ahmad rezaa
05-06-2015, 21:54
اقایون شما هم با سرورهای بازی مشکل دارین؟
من چند وقتیه دیگه کلا انلاین کار نمیکنه رو pc
احتمالا به خاطر تحریمای شرکته شما با هیتلر شکن امتحان کن
ببین من معمولا گلام اینجوره یه پاس به سمت پایین یا بالا میدم تا دروازه بان جا بمونه و شوت میزنم داخل گل یا عمقی میریم داخل و با پاسکاری دروازه بانو جا میذاریم یا دریپ یا کرنل یا سانتر روی بازیکن سرزن و حرفه ای. شماهم باید تاکتیک داشته باشی وگرنه همینجور نمیشه مثلا تاکتیک دوست من پاس های عمقی و هوایی هست تمام بازیکنامو با این روش جا میذاره و تک به تک میشه.
منم دقیقا بیشتر گلام رو با پاس عمقی میزنم
ahmad rezaa
08-06-2015, 12:26
منم دقیقا بیشتر گلام رو با پاس عمقی میزنم
شما L1 رو بگیر بعدش عمقی بده تا توپت هوایی بره من منظورم اون پاسهاست اما من خیلی کم ازش استفاده می کنم
یا وقتی دروازه بان جلو میاد l1رو بگیر بعدش شوت بزن ضربت اینجوری به صورت هوایی یا چیپ میره داخل دروازه
شما L1 رو بگیر بعدش عمقی بده تا توپت هوایی بره من منظورم اون پاسهاست اما من خیلی کم ازش استفاده می کنم
یا وقتی دروازه بان جلو میاد l1رو بگیر بعدش شوت بزن ضربت اینجوری به صورت هوایی یا چیپ میره داخل دروازه
دقیقا منم منظورم همین پاس هاست
hamidchi
09-06-2015, 20:44
سلام
دوستان دو تا سوال
1- همه نسخه های فیفا 15 که تو بازار هست ، امکان بازی آنلاین داره ؟ واین که آیا کلا این بازی روی ویندوز 8 اجرا میشه ؟
2- حجم مصرفی ترافیک تو بازی آنلاین چقدره ؟ لازمه نت نامحدود داشته باشم ؟
salazarsnape
10-06-2015, 19:32
سلام دوستان
بازی fifa 15 ps4 دست دوم چقد میارزه؟
nini bad
10-06-2015, 22:49
سلام دوستان
بازی fifa 15 ps4 دست دوم چقد میارزه؟
بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزارتومان...
سلام دوستان
ببخشید میخواستم بدونم هر بازی انلاین تو فیفا ۱۵ تقریبا چقد اپلود و چقد دانلود داره
ممنون
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
ahmad rezaa
11-06-2015, 22:31
سلام
دوستان دو تا سوال
1- همه نسخه های فیفا 15 که تو بازار هست ، امکان بازی آنلاین داره ؟ واین که آیا کلا این بازی روی ویندوز 8 اجرا میشه ؟
2- حجم مصرفی ترافیک تو بازی آنلاین چقدره ؟ لازمه نت نامحدود داشته باشم ؟
همه ننسخه های فیفا قابلیت آنلاین دارن باید کد اورجینشونو جداگونه بخری مصرف ترافیک بازی هم بالاس بهتره موقع دانلود رایگان بازی کنی مثلا از شاتل اینترنت بگیری ساعت 1 تا 8 صبح رایگان داره اما نامحدود بکنی درکل بهتره چون اگه باشگاه داشته باشی باید سر ساعت های مشخص آنلاین باشی
ahmad rezaa
11-06-2015, 22:36
سلام دوستان
ببخشید میخواستم بدونم هر بازی انلاین تو فیفا ۱۵ تقریبا چقد اپلود و چقد دانلود داره
ممنون
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
حجم تقریبیش مشخص نیست اما با توجه به اینکه اطلاعات هردو وارد سیستم همدیگه میشه باید 500 مگابایت برای هر نیم ساعت بازی باشه. شما بهتره نامحدود استفاده بکنی
nini bad
12-06-2015, 10:28
حجم تقریبیش مشخص نیست اما با توجه به اینکه اطلاعات هردو وارد سیستم همدیگه میشه باید 500 مگابایت برای هر نیم ساعت بازی باشه. شما بهتره نامحدود استفاده بکنی
500مگابایت هر نیم ساعت'!!!!
دوست عزیز هر بازی ۹۰ دقیقه دوستانه ایی با سرعت نت استاندارد بین ۳۰ تا ۴۵ مگ سند و ----- ترافیک مصرف میکنه
ahmad rezaa
12-06-2015, 15:07
دوست عزیز هر بازی ۹۰ دقیقه دوستانه ایی با سرعت نت استاندارد بین ۳۰ تا ۴۵ مگ سند و ----- ترافیک مصرف میکنه
یعنی شما میگی هر نود دقیقه 45 مگابایت؟ امکان نداره ولی 500 مگابایت هم من زیاد گفتم
ahmad rezaa
12-06-2015, 15:21
آره من زیاد گفتم اما شما هم میگی 90 دقیقه 45 مگاباید خیلی کم گفتین !!!
ببخشید شما اسمتون چیه؟
nini bad
12-06-2015, 16:57
یعنی شما میگی هر نود دقیقه 45 مگابایت؟ امکان نداره ولی 500 مگابایت هم من زیاد گفتم
منظورم 90 دقیقه قانونی نبود تایم استاندارد فیفا هر نیمه ۶دقیقه است... چون من خودم چند ساله انلاین بازی میکنم ...
گفتم حتما شما هم یک صفر اضافه گذاشتید...
ahmad rezaa
14-06-2015, 15:56
منظورم 90 دقیقه قانونی نبود تایم استاندارد فیفا هر نیمه ۶دقیقه است... چون من خودم چند ساله انلاین بازی میکنم ...
گفتم حتما شما هم یک صفر اضافه گذاشتید...
نمیدونم پسری یا دختر!!!:n36:
برادر من، من گفتم هر نیم ساعت
حالا 500 تا استفاده نشه اما 150 تا مصرف میشه دیگه
حالا طرف نامحدود نداشته باشه داخل یه روز ترافیکش تموم میشه اینجوری :n02:
nini bad
14-06-2015, 17:46
نمیدونم پسری یا دختر!!!:n36:
برادر من، من گفتم هر نیم ساعت
حالا 500 تا استفاده نشه اما 150 تا مصرف میشه دیگه
حالا طرف نامحدود نداشته باشه داخل یه روز ترافیکش تموم میشه اینجوری :n02:
مهم نیست دخترم یا پسر...
برای انلاین بازی کردن نیاز به سرویس نامحدود نیست چون سرویس های نامحدود اصلا برای گیم مناسب نیستند سرعت پایین و پینگ کاملا وحشتناک بالایی دارند.
hamidchi
14-06-2015, 19:06
چطور میشه تکنیک ها و دریبل ها رو اجرا کرد ؟
تو آموزشش دیدم اکثرش با جوی استیک سمت راست هست، ولی من جوی استیک سمت راست رو که به اطراف حرکت میدم یا پاس میده یا شوت میزنه
البته فعلا فیفا 13 بازی میکنم[emoji6]
aboskolo
15-06-2015, 13:17
درود
یک مشکل عجیبی من دارم از همون اولش اینجوری بوده فوتبال من اورجینال هستش من اگر بزارم خوده اورجین فیفارو کامل ۹ گیگ دانلود بکنه که گیم پلی بازی عالی هستش تنها این روش نصب برا من فوتبال بدونه باگ عالیه که ۲ روز طول می کشه
ولی اگر به این روش نصب بکنم که فیفا رو قبلا دانلود کرده باشم و کپی بکنم تو پوشه origin game و نصب بکنم گیم پلی افتضاح میشه می خورن به هم کلا یک فوتبال پر از باگ میشه
ایا شما هم اینجوری نصب می کنید مشکل دارید؟
به نظرتون مشکل من از کجاس؟
ahmad rezaa
16-06-2015, 21:39
چطور میشه تکنیک ها و دریبل ها رو اجرا کرد ؟
تو آموزشش دیدم اکثرش با جوی استیک سمت راست هست، ولی من جوی استیک سمت راست رو که به اطراف حرکت میدم یا پاس میده یا شوت میزنه
البته فعلا فیفا 13 بازی میکنم[emoji6]
برادر با هر دسته ای نمیشه شما دسته اصلی ایکس باکس یا پلی استیشن برا کامپیوتر بخر که داخل بیشتر شهرها پیدا نمیشه و فقط از طریق اینترنت میشه خرید و قیمتشون تقریبا 120 تا 160 هزار هست فکر کنم
یا یه راه دیگه داری دسته های 40 یا 50 هزاری بخری که بیشترشون به احتمال زیاد یا مشکل دکمه دارن (مثلا شوت میکنی اما پاس میده دکمه ها جابه جا هستن) یا شوکشون زود خراب میشه و حرکت 360 درجه هم داخلشون غیر فعاله(فقط با دسته اصلی میشه بازیکنارو به 360 جهت حرکت داد)
ahmad rezaa
16-06-2015, 21:47
درود
یک مشکل عجیبی من دارم از همون اولش اینجوری بوده فوتبال من اورجینال هستش من اگر بزارم خوده اورجین فیفارو کامل ۹ گیگ دانلود بکنه که گیم پلی بازی عالی هستش تنها این روش نصب برا من فوتبال بدونه باگ عالیه که ۲ روز طول می کشه
ولی اگر به این روش نصب بکنم که فیفا رو قبلا دانلود کرده باشم و کپی بکنم تو پوشه origin game و نصب بکنم گیم پلی افتضاح میشه می خورن به هم کلا یک فوتبال پر از باگ میشه
ایا شما هم اینجوری نصب می کنید مشکل دارید؟
به نظرتون مشکل من از کجاس؟
باگ داره اما خیلی کم
شما کپی نکن چه کاریه آخه؟
من اولا وقتی شوت میزدم توپ میرفت سمت تماشاگرا توپه رو میگرفتن اما الان دیگه اتین کارونمیکنن
یا بعضی اوقات میبینم لباسا خاکی میشن اما بعضی اوقات نمیشن
چندبار دیدم توپ سمت تماشاگرا میره یهویی توپ ناپدید میشه
سرعت داخل نسخه اصلی بالاتره و باگا ومکشلات کمتره
دوستان من تایپیک رفع مشکلات نصب فیفا 15 رو پیدا نکردم
مشکل کرک دارم. کسی کرک سالم و تست شده داره لینک بده ؟
لطفا نقل قول کنین اگه ج دادین. ممنون
دوستان من تایپیک رفع مشکلات نصب فیفا 15 رو پیدا نکردم
مشکل کرک دارم. کسی کرک سالم و تست شده داره لینک بده ؟
لطفا نقل قول کنین اگه ج دادین. ممنون
hamidchi
17-06-2015, 22:38
برادر با هر دسته ای نمیشه شما دسته اصلی ایکس باکس یا پلی استیشن برا کامپیوتر بخر که داخل بیشتر شهرها پیدا نمیشه و فقط از طریق اینترنت میشه خرید و قیمتشون تقریبا 120 تا 160 هزار هست فکر کنم
یا یه راه دیگه داری دسته های 40 یا 50 هزاری بخری که بیشترشون به احتمال زیاد یا مشکل دکمه دارن (مثلا شوت میکنی اما پاس میده دکمه ها جابه جا هستن) یا شوکشون زود خراب میشه و حرکت 360 درجه هم داخلشون غیر فعاله(فقط با دسته اصلی میشه بازیکنارو به 360 جهت حرکت داد)
یه برنامه ای تو یکی از تاپیک های همین سایت (تبدیل دسته معمولی به دسته ایکس باکس ) گذاشته بودن که میشه این مشکلات و حل کرد و دسته رو تنظیم میکنی و سه تا فایل خروجی میده که باید کپی بشه تو محل نصب بازی ، ولی فایل ها رو که کپی کردم بازی دیگه اجرا نمیشد
یعنی با دست معمولی هیچ راهی واجود نداره که بشه فیفا با تمام مخلفات داشت ؟؟؟!!!!
nini bad
18-06-2015, 00:19
یه برنامه ای تو یکی از تاپیک های همین سایت (تبدیل دسته معمولی به دسته ایکس باکس ) گذاشته بودن که میشه این مشکلات و حل کرد و دسته رو تنظیم میکنی و سه تا فایل خروجی میده که باید کپی بشه تو محل نصب بازی ، ولی فایل ها رو که کپی کردم بازی دیگه اجرا نمیشد
اگر واقعا میخوای فیفا را چند سال بازی کنی پیشنهاد میکنم یک دسته ایکس باکس وان تهیه کن و با کابل به پی سی متصل کن و نهایت استفاده را ببر... بهترین گیم پد های موجود در بازار لاجتیک و ریزر هست که مناسب ترین قیمت شامل گیم پد های لاجتیک میشه به صورت با سیم و بیسیم در بازار میتونی تهیه کنی...
آقا اگه ممکنه یکی در مورد مراحل نصب برای پی سی توضیح بده ؟
5 تا آپدیت اومده هرکدوم 100 مگ 200 مگ
برای راه اندازی حتما باید اونا رو دانلود کنم ؟ چون الان با کرک ورژن 3 بازی برام بالا نمیاد. یه ارور به زبان چینی یا ژاپنی میده :n02:
mehsan66
21-06-2015, 21:36
خبلی خوبم می شه
گیم پد خریدم به قیمت ناقابل 20 هزارتومن 360 درجه ش کامل کار می کنه همه چیش تکمیل فقط دکمه شوت و پاس و سانتر
اینجور چیزا جابه جا بود که توی تنظیمات خود بازی درستش کردم الانم مشکلی ندارم
خبلی خوبم می شه
گیم پد خریدم به قیمت ناقابل 20 هزارتومن 360 درجه ش کامل کار می کنه همه چیش تکمیل فقط دکمه شوت و پاس و سانتر
مارکش چیه داداش ?:n02:
پست قبلیمم اگه میدونی جواب بده لطفا
mehsan66
22-06-2015, 12:56
حدس می زنم البته مطمئن نیستم مشکلی که خیلی ها دارن با گیم پد به خاطر کرک بودن فیفا هست،سه تا گیم پد با مارک متفاوت تست کردم باهاش
سه تاشون 360 درجه ش کار می کرد و تمام اسکیل ها رو می تونستم باهاشون بزنم فقط دکمه هاش جا به جا بود که با یکم حوصله از توی تنظیمات
داخل بازی درستش کردم سه تا گیم پد هم از این چینی ها بودن .در مورد پست قبلیت هم کرک شده بازی نکردم چون سی پی یو سیستمم رو پشتیبانی نمی کرد
از سی دی کی اشتراکی استفاده می کنم
منم هیچ مشکلی ندارم باهاش از مارک فراسو هم استفاده کردم و مشکلی با 360 درجه نیست
فقط حتما مود دسته باید روشن باشه تا اون کار بده
reza4024
22-06-2015, 15:17
آقا اگه ممکنه یکی در مورد مراحل نصب برای پی سی توضیح بده ؟
5 تا آپدیت اومده هرکدوم 100 مگ 200 مگ
برای راه اندازی حتما باید اونا رو دانلود کنم ؟ چون الان با کرک ورژن 3 بازی برام بالا نمیاد. یه ارور به زبان چینی یا ژاپنی میده :n02:
حتما باید آپدیت اول تا چهارم نصب بشه و بعد کرک رو بریزین
اگه نشد یعنی کرک با سی پی یو شما سازگاری نداره
p 3 0 d o w n l o a d . c o m/fa/entry/57276
فاصله ها رو بردار :n39:
hamidchi
22-06-2015, 17:35
خبلی خوبم می شه
بله باالاخره با برنامه x360 تنظیمات دسته رو درستش کردم . حالا هم شوک دسته ها کار میکنه هم هر دو آنالوگش
hoomanfarzin
01-07-2015, 13:15
سلام خدمت دوستان FIFA باز.
من می خوام تازه این بازی محبوب را بگیرم و در اوقات فراغت تابستان بازی کنم ولی باتوجه به فصل نقل و انتقالات که هم اکنون درش هستیم،می خوام جدیدترین ترکیب همه تیم ها را داشته باشم و آموزش نحوه آپدیت نقل و انتقالات را هم در یک سایتی خوندم ولی اونجا نوشته بود بازی باید حتما اورجینال باشه و کرک شده نباشه وگرنه نمی شه آنلاین آپدیت کرد:n03:
من می خوام بازی را از همین مغازه های فروش بازی و به اصطلاح ویدئو کلوپ ها تهیه کنم که به احتمال زیاد یه شرکت ایرانی کپی و کرک کرده و اورجینال نیست:n03:
حالا می خواستم راهنمایی کنید از چه شرکتی بازی را بخرم که مطمئن باشم اورجینال هست و راحت می شه نقل و انتقالات را آپدیت کرد؟
برای PC می خوام.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
ahmad rezaa
01-07-2015, 21:34
سلام خدمت دوستان FIFA باز.
من می خوام تازه این بازی محبوب را بگیرم و در اوقات فراغت تابستان بازی کنم ولی باتوجه به فصل نقل و انتقالات که هم اکنون درش هستیم،می خوام جدیدترین ترکیب همه تیم ها را داشته باشم و آموزش نحوه آپدیت نقل و انتقالات را هم در یک سایتی خوندم ولی اونجا نوشته بود بازی باید حتما اورجینال باشه و کرک شده نباشه وگرنه نمی شه آنلاین آپدیت کرد:n03:
من می خوام بازی را از همین مغازه های فروش بازی و به اصطلاح ویدئو کلوپ ها تهیه کنم که به احتمال زیاد یه شرکت ایرانی کپی و کرک کرده و اورجینال نیست:n03:
حالا می خواستم راهنمایی کنید از چه شرکتی بازی را بخرم که مطمئن باشم اورجینال هست و راحت می شه نقل و انتقالات را آپدیت کرد؟
برای PC می خوام.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
دیگه ارزش نداره تا ماه دیگه فیفا 16 میاد اما اگه مشکل مالی داری الان قیمت فیفا 15 پایین هست چون دیگه قدیمی شده و میتونی از سایت هایی مثل پردیس گیم یا سایت هایی که key code های بازی رو میفروشن تهیه کنی
ولی اگه وضع مالیت خوبه صبر کن فیفا 16 رو با key code اصلی بخر که همیشه بتونی آپ=دیتش هم بکنی
hoomanfarzin
02-07-2015, 01:50
دیگه ارزش نداره تا ماه دیگه فیفا 16 میاد اما اگه مشکل مالی داری الان قیمت فیفا 15 پایین هست چون دیگه قدیمی شده و میتونی از سایت هایی مثل پردیس گیم یا سایت هایی که key code های بازی رو میفروشن تهیه کنی
ولی اگه وضع مالیت خوبه صبر کن فیفا 16 رو با key code اصلی بخر که همیشه بتونی آپ=دیتش هم بکنی
ممنون بابت راهنمایی.ولی فیفا ها همیشه مهر و آبان به بازار ایران میاد شما چطوری می گی 16 یک ماه دیگه میاد؟؟؟
من از سایت های اینترنتی سی دی خرید نمی کنم.می خوام از همین ویدئوکلوپ ها تهیه کنم ولی مثلا اگه بخوام بازی را بخرم و key codeش را جدا از یه سایت اینترنتی مثل همین پردیس گیم بخرم می شه؟؟؟؟؟؟که بتونم جدیدترین آپدیت هایی را هم که واسه 15 منتشر می شه داشته باشم؟؟؟؟
استاد شیفو
02-07-2015, 11:22
دوستان یک سوال دارم تو رو خدا جواب بدین .
آیا تیم ملی ایران و در کل تیم های ملی آسیا در فیفا 2015 و 2014 وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟
nini bad
02-07-2015, 12:10
دوستان یک سوال دارم تو رو خدا جواب بدین .
آیا تیم ملی ایران و در کل تیم های ملی آسیا در فیفا 2015 و 2014 وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟
درود بر شما تیم ملی ایران در فیفا ۱۵ و ۱۶ وجود ندارد و نخواهد داشت... تمیم ملی عربستان و باشگاه های این کشور وجود دارد
ahmad rezaa
04-07-2015, 16:12
ممنون بابت راهنمایی.ولی فیفا ها همیشه مهر و آبان به بازار ایران میاد شما چطوری می گی 16 یک ماه دیگه میاد؟؟؟
من از سایت های اینترنتی سی دی خرید نمی کنم.می خوام از همین ویدئوکلوپ ها تهیه کنم ولی مثلا اگه بخوام بازی را بخرم و key codeش را جدا از یه سایت اینترنتی مثل همین پردیس گیم بخرم می شه؟؟؟؟؟؟که بتونم جدیدترین آپدیت هایی را هم که واسه 15 منتشر می شه داشته باشم؟؟؟؟
اواخر سپتامبر میاد الان اول جولای هستش بعدش آگوست و بعدش سپتامبر یعنی کمی بیشتر از دوماه دیگه میاد یعنی همون مهر من تاریخو اشتباه نوشتم بودم ببخشید
کد اگه خواستی بخری نباید اشتراکی باشه و به کسی هم نباید داده بشه اگه اینارو رعایت کنی هم بازی سریعتره هم باگ ها کمتره هم قابلیت آنلاین داری هم آپدیت بازی و بازیکنارو میتونی انجام بدی
اگه میخوای فیفار 15 رو با تمام قابلیت هاش داشته باشی باید cd key بخری که اشتراکی هم نباشه
cd key هم جداگانه میشه خرید
ahmad rezaa
04-07-2015, 16:15
درود بر شما تیم ملی ایران در فیفا ۱۵ و ۱۶ وجود ندارد و نخواهد داشت... تمیم ملی عربستان و باشگاه های این کشور وجود دارد
من فیفا 15 بازی کردم تیم ملی ایران رو داشت که!!
البته هیچ کدومو نساخته بودن فقط اسماشون درست بود با ترکیبش
nini bad
04-07-2015, 17:19
من فیفا 15 بازی کردم تیم ملی ایران رو داشت که!!
البته هیچ کدومو نساخته بودن فقط اسماشون درست بود با ترکیبش
فیفا ۱۵ تیم ملی ایران !!!!!!
صد درصد شما نسخه اصلی را بازی نکردید نسخه دستکاری شده بوده...
ahmad rezaa
05-07-2015, 17:14
فیفا ۱۵ تیم ملی ایران !!!!!!
صد درصد شما نسخه اصلی را بازی نکردید نسخه دستکاری شده بوده...
نه رفیق جان نسخه اصلی بود اگه دستکاری شده بود که قدرتاشونو زیاد میکردن اما بازیکنا اینقدر ضعیف بودن که حتی به زور حریف تیمی مثل هند عربستان میشدم و سبک بازیشونم دفاع مطلق بود مثل بازیشون داخل جاتم جهانی
من بعد از نصب آپدیت هم دیدم تکنولوژی ورود توپ به دروازه اضافه شده هم تیم ملی ایران:n39:
سلام
آیا تنظیمی وجود داره که بعد از گذشت مدتی از بازی، چهره ی چمن خراب نشه؟
MOH333EN
05-07-2015, 23:27
سلام به همگی فیفا آنلاین بازی میکنم روی کامپیوتر بسیار عالیه ولی مشکلی که دارم اینه که میشه با دوستانم چطوری میتونم بازی کنم راهنمایی کلی لطفا و آیا میتونم با دوستم که پلی استیشن داره وص بشم ممنون:n04::n10::n04::n10::n10::n04:
nini bad
05-07-2015, 23:58
نه رفیق جان نسخه اصلی بود اگه دستکاری شده بود که قدرتاشونو زیاد میکردن اما بازیکنا اینقدر ضعیف بودن که حتی به زور حریف تیمی مثل هند عربستان میشدم و سبک بازیشونم دفاع مطلق بود مثل بازیشون داخل جاتم جهانی
من بعد از نصب آپدیت هم دیدم تکنولوژی ورود توپ به دروازه اضافه شده هم تیم ملی ایران:n39:
دوست عزیز شما از پچ های رایجی که اینترنت در وجود داره استفاده کردید این پچ ها شامل نسخه اورجینال یا اپدیت های اورجینال نمیشه و دستی توسط افراد خاص جمع اوری میشود و قابل ادیت شدن هست... بحث ما بر روی نسخه های کرک شده نیست نسخه اورجینال هست شما با پج های جدید تیم پرسپولیس را هم میتوانید اضافه کنید.
ahmad rezaa
07-07-2015, 22:15
دوست عزیز شما از پچ های رایجی که اینترنت در وجود داره استفاده کردید این پچ ها شامل نسخه اورجینال یا اپدیت های اورجینال نمیشه و دستی توسط افراد خاص جمع اوری میشود و قابل ادیت شدن هست... بحث ما بر روی نسخه های کرک شده نیست نسخه اورجینال هست شما با پج های جدید تیم پرسپولیس را هم میتوانید اضافه کنید.
عزیزم اصلا این فیفایی که اومده نه براش پچ اومده نه براش لیگ اومده جوری ساخته شده که حتی نمیشه سکوئد جدیدم براش نصب کنی مگه اینکه آنلاین بشی با نسخه اورجینالش از طریق اینترنت بازیکناروآپدیت کنی.
فیفا روز اولی که اومد تکنولوژی ورود توپ به دروازه رو نداشت اما آپدیتی که خود شرکت الکترونیک آرتز داد این تکنولوژی رو اضافه کرد. یه سری چیزا دیگه هم اضافه شد یه سری باگهاهم رفع شد چندتا فیس تغییر کرد تیم هم اضافه شد یکیش ایران بود.
فکر کنم به خاطر اینکه بازی منیجرش جام جهانی هم داشت برا همین تیماشم زیاد کرده بودن مثل fifa world cup 2010 و fifa wqorld cup 2014 که ایرانو داشت با بقیه کشورها و اگه دقت کنی کشورهاش خیلی بیشتر بود داخل بازی های جام جهانیش.
تیم ملی هم اگه ایرانیا میتونستن بسازنش قدرتاشو زیاد میکردن از آلمان هم قویترش میکردن اما بازیکنا مثل همون بازیکن های fifa world cup 2014 هستن و خیلی ضعیفن.
MOH333EN
07-07-2015, 22:29
سلام به همگی فیفا آنلاین بازی میکنم روی کامپیوتر بسیار عالیه ولی مشکلی که دارم اینه که میشه با دوستانم چطوری میتونم بازی کنم راهنمایی کلی لطفا و آیا میتونم با دوستم که پلی استیشن داره وص بشم ممنون:n04::n10::n04::n10::n10::n04:
یکی جواب ما نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
nini bad
07-07-2015, 23:51
عزیزم اصلا این فیفایی که اومده نه براش پچ اومده نه براش لیگ اومده جوری ساخته شده که حتی نمیشه سکوئد جدیدم براش نصب کنی مگه اینکه آنلاین بشی با نسخه اورجینالش از طریق اینترنت بازیکناروآپدیت کنی.
فیفا روز اولی که اومد تکنولوژی ورود توپ به دروازه رو نداشت اما آپدیتی که خود شرکت الکترونیک آرتز داد این تکنولوژی رو اضافه کرد. یه سری چیزا دیگه هم اضافه شد یه سری باگهاهم رفع شد چندتا فیس تغییر کرد تیم هم اضافه شد یکیش ایران بود.
فکر کنم به خاطر اینکه بازی منیجرش جام جهانی هم داشت برا همین تیماشم زیاد کرده بودن مثل fifa world cup 2010 و fifa wqorld cup 2014 که ایرانو داشت با بقیه کشورها و اگه دقت کنی کشورهاش خیلی بیشتر بود داخل بازی های جام جهانیش.
تیم ملی هم اگه ایرانیا میتونستن بسازنش قدرتاشو زیاد میکردن از آلمان هم قویترش میکردن اما بازیکنا مثل همون بازیکن های fifa world cup 2014 هستن و خیلی ضعیفن.
من تا جایی که یادم هست فیفا اصلا تیم ایران را نداره حالا برای شما چطور شده را خودتون میدونید... من هم نسخه اورجینال پی سی دارم هم کنسول هیچکدام تیم ایران را نداره...
Fifa world cup هم بحث متفاوتی داره بله در نسخه ۱۴تیم ایران هم به این گزینه جام جهانی اضافه شده بود که اگر نبود شک میکردیم...
nini bad
07-07-2015, 23:59
یکی جواب ما نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما برای انلاین بازی کردن کافیه هنگامی که در بازی هستید روی اسم دوستانتان در نرم افزار اوریجین راست کلیک کرده و از گزینه اینوایت استفاده کنید...
شما فقط میتوانید با افرادی که پی سی دارند بازی کنید.
MOH333EN
09-07-2015, 18:14
سلام ممنون از جوابتون ولی به یک چیز در اورجین هست اوفتادم تو شک بالای سر جایی که بازی برای انتخاب کردن داره در اورجین نوشته که همه سیستم عامل ها -کامپیوتر و مک این یعنی چه در ضمن یک جا داره زمانی که ادد دوستان میزنی ایکس باکس و پلی استیشن هم میاد:n34:
MOH333EN
09-07-2015, 18:21
سلام ممنون از جوابتون ولی به یک چیز در اورجین هست اوفتادم تو شک بالای سر جایی که بازی برای انتخاب کردن داره در اورجین نوشته که همه سیستم عامل ها -کامپیوتر و مک این یعنی چه در ضمن یک جا داره زمانی که ادد دوستان میزنی ایکس باکس و پلی استیشن هم میاد:n34:
nini bad
09-07-2015, 21:05
اورجین فقط مورد استفاده پی سی نیست و برای کنسول و دیگر دیوایس ها هم برای اجرای بازی لازم است و از طریق نسخه دسکتاپ امکان سینک کردن و مشاهده اطلاعاتی در این رابطه وجود دارد مثلا شما کنسول ایکس باکس دارید در این قسمت اطلاعات مربوط با ان را مشاهده میکنید...
سلام دوستان.من چن وقته پی اس15 بازی میکنم دیگه تکراری شده...میخواستم فیفا 15 نصب کنم که مشکل اورجین داره.این قسمت create نیو اکانت کار نمیکنه.انگار لینک نیست.
بعد گفتم pes 13 بازی کنم که بعد از دانلود اون میگه گرافیک شما خیلی حجمش کمه.با اینکه من با گرافیک اصلی میارمش.لپتاپم هم asus n56jr هستش توروخدا کمک کنین.مشکل پی اس رو توی انجمن خودش هم مینویسم...
Sent from my GT-I9082
ahmad rezaa
11-07-2015, 23:12
سلام دوستان.من چن وقته پی اس15 بازی میکنم دیگه تکراری شده...میخواستم فیفا 15 نصب کنم که مشکل اورجین داره.این قسمت create نیو اکانت کار نمیکنه.انگار لینک نیست.
بعد گفتم pes 13 بازی کنم که بعد از دانلود اون میگه گرافیک شما خیلی حجمش کمه.با اینکه من با گرافیک اصلی میارمش.لپتاپم هم asus n56jr هستش توروخدا کمک کنین.مشکل پی اس رو توی انجمن خودش هم مینویسم...
Sent from my GT-I9082
فیفا رو بعضی از سی ی پیوها اجرا نمیشه شما آپدیت 1 تا 4 رو نصب کن بعدش کرک ورژن 3 رو کپی کن اگه درست نشد تنها راهت یا عوض کردن سی پیو هست که باید یه سی پیوی قوی هم باشه یا خرید key code یا همون cd key هست.
اگرم بازی پرو الویژن ساکر بهت خطای گرافیک میده کافیه فقط جدیدترین ورژن گرافیک رو دانلود کنی و بعدش نصب کنی درست میشه
ahmad rezaa
12-07-2015, 01:06
دوستان تریلر جدید بازی fifa 16 رو دیدی؟
هنوز تو شوکم اینقدر قشنگه:n04::n02:
اما نمیدونم چرا یه صحنه بیشتر از خانم ها نشون نداد؟
فقط نشون میده دسته جمعی ایستادن کنار هم!!!
nini bad
12-07-2015, 01:46
دوستان تریلر جدید بازی fifa 16 رو دیدی؟
هنوز تو شوکم اینقدر قشنگه:n04::n02:
اما نمیدونم چرا یه صحنه بیشتر از خانم ها نشون نداد؟
فقط نشون میده دسته جمعی ایستادن کنار هم!!!
منتظر یک تریلر کامل هستیم البته بزرگترین اتفاق فیفا ۱۶ ورود فوتبال زنان به بازی هست شاید انتظار چیز های بیشتری را نباید داشت اما اتفاق جالبی هست و قطعا نیاز به تجربه کردن داره احتمال میشه داد گیمر های خانم حتما به سمت فیفا ۱۶ بیان...
ahmad rezaa
12-07-2015, 09:59
منتظر یک تریلر کامل هستیم البته بزرگترین اتفاق فیفا ۱۶ ورود فوتبال زنان به بازی هست شاید انتظار چیز های بیشتری را نباید داشت اما اتفاق جالبی هست و قطعا نیاز به تجربه کردن داره احتمال میشه داد گیمر های خانم حتما به سمت فیفا ۱۶ بیان...
تا الان دوتا تریلر منتشر شده
اولیش تیکنیک و دریبل به صورت اسلومیشن No Touch Dribbling هست که با الهام گرفتن از تیکنیک های مسی ساخته شده
دومیش هم صحنه های بازی بود و بیشتر اتفاقات جدید بازی رو نشون میداد
فکر کنم تا الان 30درصد بازی رو با این تریلر بشه درک کرد و فهمید:n41:
Zlatan_ibra
24-07-2015, 16:44
کسی اپدیت نقل و انتقالات برا فیفا داره؟
mehdibarati
27-07-2015, 19:42
با سلام دوستان من ی سوال داشتم چه جوری میشه قدرت بازیکن اصلی زیاد کرد در فیفا ۱۵
ahmad rezaa
01-08-2015, 03:49
تنها راهش اینه ورژن اصلی رو داشته باشی و به لوگین وصل بشی یا خود شرکت آپدیت جدید بده که متأسفانه نداده
من که امسال فیفا نزدم ولی فکر کنم مثل هر سال مودینگ وی پچ نقل و انتقالات رو داده باشه بیرون .
Zlatan_ibra
01-08-2015, 12:08
مودینگوی شهریور میده بیرون...خودم همشو دستی انداختم
سلام دوستان
قیمت cd key چنده؟
اگه بازی ارجینال باشه این مشکلات عوض کردن سی پیو پیش نمیاد؟
ممنون
سلام دوستان
قیمت cd key چنده؟
اگه بازی ارجینال باشه این مشکلات عوض کردن سی پیو پیش نمیاد؟
ممنون
دوستان کسی جواب نمیده
nini bad
09-08-2015, 00:06
خرید بازی فیفا ۱۵ الان اصلا منطقی نیست چون حدود ۱ماه دیگر نسخه فیفا ۱۶ میاد...
قیمت فیقا ۱۶ هم ۲۲۰ هزار تومان است که به صورتی دیجیتالی هم پیش فروش میشود.
بازی اورجینال هیچ مشکلی نداره و تمام دیتا ها به صورت انلاین و مستقیم از سرور های ea دانلود میشه.
shopezoon
11-08-2015, 12:21
سلام دوستان زود جواب بدید چه طوری میشه توپ از حریف بگیری کدوم دکمه را نگه داری توپ گیر ی میکنه
delpiero107
12-08-2015, 23:26
داداشش برو تو سیتینگ بعد قسمت دسته tactical defince رو تغییر بده بزار legesy بعد مثل پی اس بازی کن
vahidreza2007
12-08-2015, 23:29
دوستان از کجا میشه تنظیمات گرافیکی این بازی رو تنظیم کرد ؟
میخوام تنظیماتش رو بزارم رو اخرین جزئیات :n02:
ahmad rezaa
17-08-2015, 01:19
دوستان از کجا میشه تنظیمات گرافیکی این بازی رو تنظیم کرد ؟
میخوام تنظیماتش رو بزارم رو اخرین جزئیات :n02:
اگه سیستمت قویه و سی پیوت بالاتر از سه هسته هست(ترجیحا اینتل چون 4 هسته ای amd که داغونتر از دو هسته ای اینتله)برو داخل جایی که بازی رو نصب کردی بعدش پوشه fifasetup رو باز کن برو داخل fifaconfig
Immunology
20-08-2015, 21:52
دوستان من با کرک 3DM مشکل دارم و ارور زیر رو میده و وقتی هم اجرا میکنی stop working میشه.
ورژن کرک 3 هست.
راه حلی هست؟
elshaarawy
22-08-2015, 17:27
سلام . سیستم لب تابم اینه
core i 7mq 2 ghz
ram : 8 gig
vga : gt740 m 2 gig
win : 8
بازی کرک شده رو دانلود کردم 9 گیگ حجم داشت .. بعد بازی روی تنظیمات high و رزولشن 720 لگ داره !!
مشکل از کرک هست ؟ چون تو سایت بنجمارک با این مشخصات کیفیت فول اچ دی و اولترا 60 فریم باید میداد ؟
اگه cd kry اشتراکی بخرم مشکلم حل مبشه ؟
- - - Updated - - -
سلام . سیستم لب تابم اینه
core i 7mq 2 ghz
ram : 8 gig
vga : gt740 m 2 gig
win : 8
بازی کرک شده رو دانلود کردم 9 گیگ حجم داشت .. بعد بازی روی تنظیمات high و رزولشن 720 لگ داره !!
مشکل از کرک هست ؟ چون تو سایت بنجمارک با این مشخصات کیفیت فول اچ دی و اولترا 60 فریم باید میداد ؟
اگه cd kry اشتراکی بخرم مشکلم حل مبشه ؟
سلام دوستان.
کسی میتونه درباره آنلاین بازی کردن نسخه Xbox360 رو توضیح بده ؟
آخرین باری که آنلاین بازی کردم FIFA11 بود.
اون زمان DVD Key و اکانت گلد ایکسباکسلایو میخواست . الان کسی آموزش جامعی داره ؟ از بن خبری هست یا نه ؟
nini bad
31-08-2015, 16:30
سلام دوستان.
کسی میتونه درباره آنلاین بازی کردن نسخه Xbox360 رو توضیح بده ؟
آخرین باری که آنلاین بازی کردم FIFA11 بود.
اون زمان DVD Key و اکانت گلد ایکسباکسلایو میخواست . الان کسی آموزش جامعی داره ؟ از بن خبری هست یا نه ؟
پیشنهاد میکنم اصلا سمتش نرو اخر سال ۲۰۱۵ پشتیبانی از xbox 360 به پایان میرسه...
| SoRoush 8K |
31-08-2015, 16:39
دوستان شاید بگین دیر شده ، ولی فیفا 16 ب سیستمم نمیخوره میخوام 15 رو بگیرم .
14 رو دارم .
ارزش داره؟ رو 14 یه چیزی ک خیلی تو مخ بود این بود که تفاوت ورلد کلس و لجندری خیلی زیاد بود و تو کریر مربیگری رو اعصاب بود ! گلایی ک میخوردم همش از روی اشتباهای مسخره بازیکنام و حرکات نجومی بازیکنای حریف بود ! مثلا رو ورلد کلس همه تیما رو 3-0 ، 4-0 میبردم ولیرو یه سطح بالا تر یعنی لجندری بزور 1-1 میگردم ! نه اینکه از لحاظ تاکتیکی گل بخورم همش رو مسخره بازی بود ک همین اعصابمو بهم میریخت !
15 از این نظر بهتر شده ؟ کریر مودش خوبه ؟
ممنون خواهشا سریع جواب بدید .:n01:
سلام دوستان من فیفا 15 رو اورجینال دارم ولی دیگه وقت بازی اصلا ندارم
الان قیمت بگیرید 70 میفروشن سایت ها من 45 میدم
هر کی خواست پیام بده
ahmad rezaa
01-09-2015, 21:14
دوستان شاید بگین دیر شده ، ولی فیفا 16 ب سیستمم نمیخوره میخوام 15 رو بگیرم .
14 رو دارم .
ارزش داره؟ رو 14 یه چیزی ک خیلی تو مخ بود این بود که تفاوت ورلد کلس و لجندری خیلی زیاد بود و تو کریر مربیگری رو اعصاب بود ! گلایی ک میخوردم همش از روی اشتباهای مسخره بازیکنام و حرکات نجومی بازیکنای حریف بود ! مثلا رو ورلد کلس همه تیما رو 3-0 ، 4-0 میبردم ولیرو یه سطح بالا تر یعنی لجندری بزور 1-1 میگردم ! نه اینکه از لحاظ تاکتیکی گل بخورم همش رو مسخره بازی بود ک همین اعصابمو بهم میریخت !
15 از این نظر بهتر شده ؟ کریر مودش خوبه ؟
ممنون خواهشا سریع جواب بدید .:n01:
بازی کمی داخل فیفا 15 ارکید شده یعنی بازیکنت اگه سرعتی باشه و شما سرعت بگیری کسی نمیتونه بگیرت به خاطر همین موضوع لجندی فیفا 15 مثل ورد کلس فیفا 14 میمونه البته به تیمهای روبروت و تیم خودتم بستگی داره ممکنه میلان باشی یهویی بارسلونا یا چلسی بیوفته روبروت که اونوقت باید فاتحه تیمت رو بخونی
B U L U T
01-09-2015, 23:10
بچه ها چه کرکی میریزید من ورژن 3 رو ریختم اپدیت رو هم همینطور ولی باز اورجین میخواد(کلیک میکنم به لودر بعد از ارم کرک، اورجین باز میشه)
| SoRoush 8K |
12-09-2015, 11:35
دوستان کمک کنید .
بازیو خریدم .
نصب ک کردم توش اون Origin Game Reg Tools و لانچر اینارو داشت .
ولی وقتی لانچرو ران از ادمین میکنم بعد از ارم EA Sports اوریجین باز میشه و میگه لاگین کنم .
چیکار کنم درست شه ؟
یکی کمک کنه :(
دوستان کمک کنید .
بازیو خریدم .
نصب ک کردم توش اون Origin Game Reg Tools و لانچر اینارو داشت .
ولی وقتی لانچرو ران از ادمین میکنم بعد از ارم EA Sports اوریجین باز میشه و میگه لاگین کنم .
چیکار کنم درست شه ؟
یکی کمک کنه :(
درود
یه کرک بریزی حله.
| SoRoush 8K |
12-09-2015, 11:54
درود
یه کرک بریزی حله.
این کرک و آپدیت رو ریختم :
Update 1-4 + Crack-3DM
نمیشه :(
super smart
12-09-2015, 12:04
این کرک و آپدیت رو ریختم :
Update 1-4 + Crack-3DM
نمیشه :(
دوست عزیز انتی ویرستون رو عیرفعال کنید و بعد کرک رو بریزید
موفق باشید
| SoRoush 8K |
12-09-2015, 15:45
موفق باشید
این کار رو کردم بازم نشد :(
- - - Updated - - -
موفق باشید
این کار رو کردم بازم نشد :(
super smart
12-09-2015, 16:04
شما یه کاری کنید
اول انتی ویرستون رو Disable کنید بعد مجددا کرک رو دانلود کنید 4 تا فایل داخل پوشه دانلود شدست اونارو انتقال بدید به محل بازی بعد origin رو اجرا کنید یه پیام میاد ok رو بزنید و بعد گیم رو از launcherاجرا کنید
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
| SoRoush 8K |
13-09-2015, 16:23
شما یه کاری کنید
اول انتی ویرستون رو Disable کنید بعد مجددا کرک رو دانلود کنید 4 تا فایل داخل پوشه دانلود شدست اونارو انتقال بدید به محل بازی بعد origin رو اجرا کنید یه پیام میاد ok رو بزنید و بعد گیم رو از launcherاجرا کنید
ثبل از پیام اوکی لانچر یه چیز دیگه میاد گه اکثرش چینیه ولی دو تا کلمه اینگلیسی توش هست که نوشته :
DirectX و اخرش تو پرانتز False
این اروری چیزیه یا واسه همه میاد؟
super smart
13-09-2015, 16:38
واسه من که چنین اروری نیومده بعد کلیک رو origin یه پیام میاد ک اولش Gameعه و بعدش چینی نوشته
حالا ارور شما رو نمیدونم
ahmad rezaa
27-09-2015, 09:47
شما باید دایرکت ایکس directX جدید نصب کنی ورژن 11 رو نصب کن
بعدشم فیفا 16 اومده فقط منتظر کرکش باش
ahmad rezaa
27-09-2015, 09:56
شما باید دایرکت ایکس directX جدید نصب کنی ورژن 11 رو نصب کن
بعدشم فیفا 16 اومده فقط منتظر کرکش باش
ahmad rezaa
27-09-2015, 09:58
چه وضعشه یه پستم چندبار فرستاده شده لطفا پاکشون کنید:n02:
Mehdi.ss
29-09-2015, 09:54
سلام برو بچ
اقا من یه مشکلی دارم
وقتی تو ستینگ روی گیم ستینگ گلیک میکنم این ارور رو میده و هنگ می کنه
باید چیکار کنم ؟
Mehdi.ss
15-10-2015, 01:08
سلام
اقایون من وقتی میخوام ستینگ رو باز کنم این ارور رو میده
باید چیکار کنم ؟
aboskolo
15-10-2015, 13:54
هر کی خواست پیام بده
- - - Updated - - -
هر کی خواست پیام بده
mohamad skystar
12-06-2016, 22:41
صحنه های بعد از گل
و صحنه های آهسته چطوری حذف میشن؟
خیلی وقت گیر هستن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.