مشاهده نسخه کامل
: FIFA 15
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
shahkar_iran
27-01-2015, 12:43
با درودچند روزیه که مشکل لگ پیدا کردم! از اول همچین مشکلی نداشتم اما چند روزه که وقتی توپ میاد تو محوطه جریمه و تجمع بازیکنا زیاد میشه لگ پیدا می کنه! چکار میشه کرد؟ 3 تا پچ رسمی فیفا هم نصبه! همچنین تو تمام بازی ها دقایق اضافی چه برای نیمه اول و چه برای نیمه دوم فقط و فقط 5 دقیقه می گیره!!! چرا واقعا؟
اینجا یه آموزش هس واسه مشکلت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aboskolo
27-01-2015, 14:51
سلام سیستم من اینه
vga:gtx 580
ram :8gig
cpu:i7
تو ستینگ بازی frame rate رو کدوم حالت باید بزارم بهتره؟
lock to 60fps
no limit on fps
گزینه اخر rendeng options تیکشو باید بزارم یا نه؟
Public Enemy
27-01-2015, 17:56
فکر کنم امسال باید بیخیال کرک fifa 15 بشیم .
البته ما ایرانیها هم بد عادت شدیم ، خود EA اومده Fifa World رو رایگان داده بیرون واسه اونایی که نمی تونن برن بازی رو بخرن بشینن رایگان آنلاین بازی کنند ، بعد ما هنوز فیفا رو کرک می کنیم
nini bad
29-01-2015, 17:51
فکر کنم امسال باید بیخیال کرک fifa 15 بشیم .
البته ما ایرانیها هم بد عادت شدیم ، خود EA اومده Fifa World رو رایگان داده بیرون واسه اونایی که نمی تونن برن بازی رو بخرن بشینن رایگان آنلاین بازی کنند ، بعد ما هنوز فیفا رو کرک می کنیم
لذتی که توی بازی های مولتی پلیر هست در سینگ پلیر نیست...
Ship Storm
29-01-2015, 20:22
برو 15 نصب کن خوب !!! چرا14؟؟؟؟ اگه بخوای بهت میگم چجوری میشه تورنمنت درست کرد!
15 مگه کرک داره ؟
AlirezaLamLam
29-01-2015, 21:40
15 مگه کرک داره ؟
نه کرک نداره ولی میتونی ازین سی دی کی های اشتراکی بخری که خیلی ارزون میوفته برات!
Ship Storm
30-01-2015, 08:30
نه کرک نداره ولی میتونی ازین سی دی کی های اشتراکی بخری که خیلی ارزون میوفته برات!
نحوه استفاده و هزینش چطورریه ؟
AlirezaLamLam
30-01-2015, 12:42
نحوه استفاده و هزینش چطورریه ؟
توو پست های قبلی گفته شده ولی بازم یه مختصر بهت میگم دستت بیاد!
ببین تو میری اول یه سی دی کی اشتراکی از یه سایت معتبر میگیری فکر کنم 10 12هزار تومن بیشتر نشه! بعد که گرفتی اون مدیر سایت بت کامل توضیح میده باس چیکار کنی. هیچ ایرادی تووش نی. الان من یکی ازون سی دی کی هارو دارم فقط تنها ایرادش اینکه چون اشتراکی هستش یعنی چندین نفر دیگه هم همین سی دی کیی که شما داریو دارن در نتیجه نمیتونی آنلاین بازی کنی و فقط آفلاین باس بازی کنی. یعنی کریر مودو کیک آفو تورنومنتو ازین چیزا ! از قسمت های آنلاینش نمیتونی استفاده کنی همین وگرنه هیچ ایرادی من به شخصه تا الان ندیدم!
alexamir
01-02-2015, 17:37
سلام دوستان کرک فیفا 15 رسما از طرف 3DM بیرون اومد.
alexamir
01-02-2015, 17:41
سلام دوستان کرک فیفا 15 رسما از طرف 3DM بیرون اومد.
احتمالش زیاده که وارد بازی نشه یا مشکلاتی داشته باشه دقیقا مثل کرک فیفا14 اما تو خود سایت 3dm نوشتن که ما تنها برای 30 درصد از سی پیو ها این رو دادیم بیرون و فعلا کرک اولیه است بزودی کرک های کامل تری رو میدن بیرون.
AlirezaLamLam
01-02-2015, 17:59
آقا فیفا رسما کرک شد. اسکیدروهم لینگ گزاشت
Public Enemy
01-02-2015, 18:27
آقا فیفا رسما کرک شد. اسکیدروهم لینگ گزاشت
عذر می خوام به خاطر لحنم ، ولی اسکیدرو تا کی می خواد آماده خوری کنه ؟
mv217010
01-02-2015, 20:23
کو لینک دانلود؟
AlirezaLamLam
01-02-2015, 21:37
عزیزم بیخیال مهم کرکه که اومد
AlirezaLamLam
01-02-2015, 21:39
کو لینک دانلود؟
بفرما: فقط وقتی رفتی توو صفحه از بین آپلود سرورها یکیو انتخاب کن
AlirezaLamLam
01-02-2015, 21:40
واقعا کرک شده!؟ :n19:
بله اینم لینکش:
mv217010
01-02-2015, 21:46
بله اینم لینکش:
شیلتره که
داداه آپلود کنین تو سرور بدون شیلتر
اینو از فروم همسایه برداشتم
تست کنید
برای راحتی دوستان کرک و آپدیت رو جدا کردم:
دانلود کرک با حجم ۱.۴ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود آپدیت با حجم ۱۹۲ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ.ن:
چون به صورت جداگانه فشرده اش کردم حجمش کمتر شد!
Public Enemy
01-02-2015, 22:05
دوستان کسی تست کرده ؟ در صورتی که فیفا رو قبلا دانلود کرده باشیم کرک جواب میده ؟
Public Enemy
01-02-2015, 22:06
اینو از فروم همسایه برداشتم
تست کنید
برای راحتی دوستان کرک و آپدیت رو جدا کردم:
دانلود کرک با حجم ۱.۴ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود آپدیت با حجم ۱۹۲ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ.ن:
چون به صورت جداگانه فشرده اش کردم حجمش کمتر شد!
دوست عزیز هنوز هیچی نشده لینک پاک شد !
روش استفاده هم توضیح داده شده...
AlirezaLamLam
01-02-2015, 23:09
دوستان توجه کنید لطفا
این کرکی که منتشر شده به گفته ی گروه 3DM کرکه اولیه هستش و روو بعضی از CPUها قابل اجراس. هنوز گفته نشده چه سی پی یو هایی. به گفته ی این گروه کرکه اصلی تا چند روز دیگه داده میشه و هدفشونم از این کرکی که دادن این بوده که بگن فیفارو بالاخره کرک کردن.
Amin_0913
01-02-2015, 23:54
جای نقطه چین بنویسید پی سی دانلود
به نقا از همین سایت
توجه مهم: این کرک فقط بر روی Windows 7 x64 قابل اجرا بوده ضمن این که ممکن است این بازی بر روی سیستم شما به هر دلیلی کار نکند، پس بهتر است برای کرک 100% و مطمئنتر صبر کنید!
دانلود آپدیت + کرک
.LATEST: UPDATE 1-4 + CRACK ONLY – WORKS ONLY ON x64 OS
سلام
یه سوال ایا تو این بازی میشه سرمربیه یک تیم ملی شد یافقط تیم هایه باشگاهیه؟؟؟کدوم بازیه رایانه فوتبال میشه سرمربیه یک تیم ملی یا مدیریت تیملی داشته باشی؟؟
nini bad
02-02-2015, 23:22
سلام
یه سوال ایا تو این بازی میشه سرمربیه یک تیم ملی شد یافقط تیم هایه باشگاهیه؟؟؟کدوم بازیه رایانه فوتبال میشه سرمربیه یک تیم ملی یا مدیریت تیملی داشته باشی؟؟
درود ...
شما باید بازی fifa manager را تهیه کنید.
برای اجرای بازی با کرک نیازی به برنامه ی Origin هست؟
shopezoon
03-02-2015, 11:41
بله نیاز هست
کسی موفق شده بازی رو با کرک 3dm v1 اجرا کنه؟
اگر موفق شده ، لطفا مرحل رو توضیح بده.
ممنون
mv217010
03-02-2015, 17:41
کسی موفق شده بازی رو با کرک 3dm v1 اجرا کنه؟
اگر موفق شده ، لطفا مرحل رو توضیح بده.
ممنون
نمیشه من که نتونستم فک کنم این کرک دمو هست:n13:
اگر ما یک مقدار مثل سیاست انگلیسی ها رفتار میکردیم وضعیت خیلی بهتری رو تو زندگی داشتیم
الان نزدیک 5 ماه هست اکثر فیفا دوستان درگیر پچ و کرک و ... این داستانا هستن و هنوز یه تجربه درست و درمون از اینا بازی نداشتن
در صورتی که همگی در ماه چند صد هزار تومن خرج های متفرقه دارند و این امکان رو دارند که نسخه ی اصل بازی رو خریداری کنن و هم از قسمت آنلاین لذت ببرن و هم اینکه هر روز منتظر اخبار کذب و ... سایت های حاشیه ساز نباشن .
بحث سرمایه داری و وضع من بده وضع تو خوبه نیست .
بنده یه مثال بزنم براتون :
حدود 1 ماهی میشه که دیگه برنامه ی پرکاربرد Motionjoy برای کامپیوتر به طور کل پشتیبانی نمیشه و دیگه امکان اتصال دسته PS3 به PC به هیچ وجه نیست
چون حتی سرور های انلاین نصب درایور دسته هم از کار افتادن .
من مجبور شدم یه دسته مخصوص PC تهیه کنم که از نظر کیفیت مثل دسته ی فوق العاده PS3 باشه که تنها یه مدل از لاجیتکت با قیمت 85 تومن در یکی از سایتها ی فروش اینترنتی پیدا کردم , اما گفتم بهتره برم بازار ارزون تر خرید کنم و به صرفه تر باشه . نشون به اون نشون که بنده دسته رو 75 خریدم و 20 هزار تومن هم خرج رفت و امد و خوردن غذای تو راه شد ! یعنی 95 هزار تومان !!
در صورتی که همون دسته رو میتونستم با 85 تومن راحت درب منزل تحویل بگیرم و چند ساعت از وقتم رو تو ترافیک و دود و ... تلف نکنم .
توجه به یه سری موضوعات همیشه میتونه جلوی ضرر های احتمالی و هدر رفت انرژی رو بگیره .
اگر ما یک مقدار مثل سیاست انگلیسی ها رفتار میکردیم وضعیت خیلی بهتری رو تو زندگی داشتیم
الان نزدیک 5 ماه هست اکثر فیفا دوستان درگیر پچ و کرک و ... این داستانا هستن و هنوز یه تجربه درست و درمون از اینا بازی نداشتن
در صورتی که همگی در ماه چند صد هزار تومن خرج های متفرقه دارند و این امکان رو دارند که نسخه ی اصل بازی رو خریداری کنن و هم از قسمت آنلاین لذت ببرن و هم اینکه هر روز منتظر اخبار کذب و ... سایت های حاشیه ساز نباشن .
حدود 1 ماهی میشه که دیگه برنامه ی پرکاربرد Motionjoy برای کامپیوتر به طور کل پشتیبانی نمیشه و دیگه امکان اتصال دسته PS3 به PC به هیچ وجه نیست
من مجبور شدم یه دسته مخصوص PC تهیه کنم که از نظر کیفیت مثل دسته ی فوق العاده PS3 باشه که تنها یه مدل از لاجیتکت با قیمت 85 تومن در یکی از سایتها ی فروش اینترنتی پیدا کردم , اما گفتم بهتره برم بازار ارزون تر خرید کنم و به صرفه تر باشه . نشون به اون نشون که بنده دسته رو 75 خریدم و 20 هزار تومن هم خرج رفت و امد و خوردن غذای تو راه شد ! یعنی 95 هزار تومان !!
در صورتی که همون دسته رو میتونستم با 85 تومن راحت درب منزل تحویل بگیرم و چند ساعت از وقتم رو تو ترافیک و دود و ... تلف نکنم .
توجه به یه سری موضوعات همیشه میتونه جلوی ضرر های احتمالی و هدر رفت انرژی رو بگیره .
البته خوب خیلی ها هستن که مثل ما نیستن و سن پایین تری دارن :دی
یکی که مثلا 16-17 سال سن داره و در خانواده ی معمولی زندگی میکنه باباش شاید بهش ماهی 100 تا 150 تومن بده که اگه بخواد بازی هم بگیره با همون خرید نسخه ی کپی هم به مشکل بر میخوره (بماند که خیلی ها رو میشناسم که با همون پول حتی ذخیره ی لباس و ... هم میکنند! با اینکه وضعیت مالی خانوادشون کاملا معمولی هست)
از اینکه بگزریم، خوده خارجی ها هم هنوز دارن از قیمت بالای Fifa 15 مینالن و به صورت عجیبی هنوز کاهش قیمت آنچنانی نداشته
TimeWarp
03-02-2015, 22:19
داداش من دلت خوشه ها . من زیاد اهل بازی نیستم ولی نتونستم جلوی خودمو بگیرم و جواب شما رو ندم.
شما تو تهرانی و شاید اوضاع نت اونجا توپه . الان تو استان گیلان اول که نت نامحدود حذف شد . 3 تا isp هم بیشتر اینجا فعال نیست که یکی از اون یکی دزدتره . پینگم که زیر 200 میلی بیاد باید کلاهمونو بندازیم بالا (حالا از تایم اوت های پی در پی بگذریم) همه اینا به کنار دانلود شبانه برای محدود ها رو هم قطع کردن و شبی فقط 300 مگ میشه دانلود کرد (حالا سرویس من مثلا دو مگه)
این از وضعیت نت و آنلاین
تو بحث پول هم که دوست عزیزمون به خوبی توضیح دادن. به طور مثال از 8 صبح میرم تا 5 غروب بهمون 600 تومن حقوق میدن (حالا مجرد هم هستم) اونوقت 130 تا 200 تومن از این پول رو صرف یه بازی کنم ؟؟!!!!!!
مگه مغز خر خوردم .
حرفایی میزنی شما .
Public Enemy
03-02-2015, 22:46
داداش من دلت خوشه ها . من زیاد اهل بازی نیستم ولی نتونستم جلوی خودمو بگیرم و جواب شما رو ندم.
شما تو تهرانی و شاید اوضاع نت اونجا توپه . الان تو استان گیلان اول که نت نامحدود حذف شد . 3 تا isp هم بیشتر اینجا فعال نیست که یکی از اون یکی دزدتره . پینگم که زیر 200 میلی بیاد باید کلاهمونو بندازیم بالا (حالا از تایم اوت های پی در پی بگذریم) همه اینا به کنار دانلود شبانه برای محدود ها رو هم قطع کردن و شبی فقط 300 مگ میشه دانلود کرد (حالا سرویس من مثلا دو مگه)
این از وضعیت نت و آنلاین
تو بحث پول هم که دوست عزیزمون به خوبی توضیح دادن. به طور مثال از 8 صبح میرم تا 5 غروب بهمون 600 تومن حقوق میدن (حالا مجرد هم هستم) اونوقت 130 تا 200 تومن از این پول رو صرف یه بازی کنم ؟؟!!!!!!
مگه مغز خر خوردم .
حرفایی میزنی شما .
دوست عزیز رو جلد فیفا 15 نوشته " فقط بازی آنلاین " ؟
یه بهانه هایی میاریم برای در رفتن از زیر هزینه ها و هرجوری خودمونو بی تقصیر نشون میدیم .
بیایم کمی واقع گرا باشیم : کسی چیزی رو که دوست داره خریداری می کنه .
حال یه سری دلایل بیاریم که بله سرعت نت محدوده محدودیت حجم داریم ، بابامون پول توجیبی نمی ده ، شهریه دانشگاهم مونده ، کارگرم باید خرج خودم و 9 تا بچمو بدم و و و و و .... .
خوشبختانه این فرهنگ جا افتاده که گروهی از کاربران دارند روی به خرید محصولات امنیتی مثل آنتی ویروس ها و ... می کنند . امیدوارم همین روند در ارتباط با بازی ها هم اتفاق بیفته .
شاید کرک کردن ویندوز اجبار باشه چون بهش احتیاج داریم در اکثر کارهای روزانه و هزینه زیادی برای خرید لایسنس ویندوز باید متقبل بشیم . اما بازی کردن فیفا یه اختیار هست نه اجبار .
شخصا کرک کردن نرم افزار هارو قبول دارم . چون وقتی می خوای یه نرم افزاری رو بخری ، برخی فروشندگان میان در نسخه دمو برخی قابلیت هارو غیر فعال می کنند که آزار دهندست . لذا استفاده از کرک میتونه دسترسی مارو به برخی قابلیت های غیر فعال در مدت تست ممکن کنه . پس اگر من از نرم افزار خوشم اومد ، می تونم خریداریش کنم .
این صحبتی هست که در اکثر نرم افزار های کرک هم مشاهده میشه : اگر ازش خوشتون اومد ، بخریدش !
کلا درآمد ایرانی ها کمه وگرنه من هم با خرید نسخه اصلی فیفا مشکلی ندارم، تنها بازی ای هست که 1 سال منو سرگرم میکنه و به نظرم 1 سال سرگرم شدن ارزش پرداخت 150 رو داره
ولی راستش چه کنیم که بد عادت شدیم :n02:
TimeWarp
03-02-2015, 23:14
دوست عزیز رو جلد فیفا 15 نوشته " فقط بازی آنلاین " ؟
یه بهانه هایی میاریم برای در رفتن از زیر هزینه ها و هرجوری خودمونو بی تقصیر نشون میدیم .
بیایم کمی واقع گرا باشیم : کسی چیزی رو که دوست داره خریداری می کنه .
حال یه سری دلایل بیاریم که بله سرعت نت محدوده محدودیت حجم داریم ، بابامون پول توجیبی نمی ده ، شهریه دانشگاهم مونده ، کارگرم باید خرج خودم و 9 تا بچمو بدم و و و و و .... .
خوشبختانه این فرهنگ جا افتاده که گروهی از کاربران دارند روی به خرید محصولات امنیتی مثل آنتی ویروس ها و ... می کنند . امیدوارم همین روند در ارتباط با بازی ها هم اتفاق بیفته .
شاید کرک کردن ویندوز اجبار باشه چون بهش احتیاج داریم در اکثر کارهای روزانه و هزینه زیادی برای خرید لایسنس ویندوز باید متقبل بشیم . اما بازی کردن فیفا یه اختیار هست نه اجبار .
شخصا کرک کردن نرم افزار هارو قبول دارم . چون وقتی می خوای یه نرم افزاری رو بخری ، برخی فروشندگان میان در نسخه دمو برخی قابلیت هارو غیر فعال می کنند که آزار دهندست . لذا استفاده از کرک میتونه دسترسی مارو به برخی قابلیت های غیر فعال در مدت تست ممکن کنه . پس اگر من از نرم افزار خوشم اومد ، می تونم خریداریش کنم .
این صحبتی هست که در اکثر نرم افزار های کرک هم مشاهده میشه : اگر ازش خوشتون اومد ، بخریدش !
شما مثل اینکه کلا منظور بنده رو متوجه نشدید !! آدم تو زندگیش ممکنه از چیزهای زیادی خوشش بیاد (من نگقتم که فیفا فقط برای آنلاینه . دوستمون گفتن اوریجینال بخریم تا آنلاین بازی کنیم و بنده در اون مورد هم توضیح دادم) ولی وقتی شرایطش نیست چه طور باید بهش برسه ؟ شما خودت ممکنه از ماشین بوگاتی خوشت بیاد . آیا می تونی بخریش ؟ الان هر دلیلی هم میاری بنده باید بگم نه شما همش داری بهانه میاری ؟!!!!
Public Enemy
03-02-2015, 23:34
شما مثل اینکه کلا منظور بنده رو متوجه نشدید !! آدم تو زندگیش ممکنه از چیزهای زیادی خوشش بیاد (من نگقتم که فیفا فقط برای آنلاینه . دوستمون گفتن اوریجینال بخریم تا آنلاین بازی کنیم و بنده در اون مورد هم توضیح دادم) ولی وقتی شرایطش نیست چه طور باید بهش برسه ؟ شما خودت ممکنه از ماشین بوگاتی خوشت بیاد . آیا می تونی بخریش ؟ الان هر دلیلی هم میاری بنده باید بگم نه شما همش داری بهانه میاری ؟!!!!
قطعا اگر خوشم بیاد و هزینش رو داشته باشم می رم میخرم اما :
1 - اگر هزینش رو نداشتم نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !
2 - اگر دیدم با کمی پس انداز در عرض 6 ماه می تونم بوگاتی رو بخرم نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !
3 - اگر دیدم با پول بوگاتی که دارم می تونم در بورس سرمایه گذاری کنم و سود بیشتری گیرم بیاد ، نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !
4 - اگر دیدم می تونم با برادرم شریک بشم و یه بوگاتی بخرم ، نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !
88mohammad
04-02-2015, 01:44
این دوستمون که میگه برین اورجینال بخرید درست میگه .اورجینالش خیلی خوبه حال میده ولی داداش گلم صدات از جای گرم درمیاد . شمایی که یه روز وقت گذاشتی از صبح زدی بیرون برا خرید یه دسته بازی اخرشم به قول خودت نود تومن خرج کردی حتما وضع مالیت خوبه (خدا بیشتر بده انشاالله روز به روز بهتر بشه) ولی عزیز من اکثریت مردم نمیتونن 200 تومن بدن یه بازی بخرن. همه ما هم میدونیم که اورجینالش بهتره بر منکرشم لعنت. داداش اونی که باید باشه نیست . پووووووووووول پول نیست
TimeWarp
04-02-2015, 02:02
قطعا اگر خوشم بیاد و هزینش رو داشته باشم می رم میخرم اما :
1 - اگر هزینش رو نداشتم نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !
2 - اگر دیدم با کمی پس انداز در عرض 6 ماه می تونم بوگاتی رو بخرم نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !
3 - اگر دیدم با پول بوگاتی که دارم می تونم در بورس سرمایه گذاری کنم و سود بیشتری گیرم بیاد ، نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !
4 - اگر دیدم می تونم با برادرم شریک بشم و یه بوگاتی بخرم ، نمی رم کلید بوگاتی همسایمونو وردارم !
ما که نمیریم کلید بوگاتی همسایه رو ورداریم . یکی دیگه بر میداره شر میکنه بین همسایه ها :n02: ما هم استفاده می کنیم:n31: کلا مثل اینکه شما نداشتن حالیت نیست :n35: ندارم اگرم داشته باشم خرید بازی در اولویت نیست :n39: کرک اومد بازی می کنیم نیومد هم فدای سرم ، بازی نمی کنم:n33:حالا شما می خوای اسمشو بذار بهانه ولی به نظر من منطقیه . اگه شرکت تو ایران نمایندگی داشت و مثلا قیمتش 8 تا 25 تومن بود قطعا منم می خریدم ولی 200 هزار تومن:n04:
بهتره بحثو همین جا تموم کنیم چون تایپک داره به بی راهه میره.
IRAN_KING
04-02-2015, 09:41
مطمعنا تا الان هر کی عشق فیفا بوده و پولشم داشته خریده ! بقیه دوستانم منتظرن یارانه ها واریز بشه برن اورجکرکنال بخرن :n02:
این آپدیت ۴ نقل و انتقالات زمستون رو اضافه میکنه به بازی؟!!
Public Enemy
04-02-2015, 17:48
حال همه اینا به کنار ، denuvo هنوز از روی صفحه اصلیش counter مربوط به کرک فیفا رو برنداشته !
اگر دوستان قبل از کرک فیفا یه سر به سایت denuvo زده باشند ، یه کانتر داشت که با افتخار روزهای کرک نشدن فیفا رو میشمرد . زمانی هم که DA کرک شد ، Denuvo از رو نرفت و همچنان کانتر رو در صفحه اصلی قرار داده بود . اما اگر به صفحه اصلی مراجعه کنین میبینین کانتر هنوز پابرجاست
فکر نکنم حالا حالاها از رو برند اینا :n09:
بنده حرفم رو زدم و از صحت اون هم اطمینان داشتم و دارم و کسانی که باید حرف بنده رو میگرفتن و مخاطب من بودن کامل متوجه شدن .
فقط بلواقع بنده اصلا توقع ندارم تمامی دوستان خودشون رو مخاطب حرف بنده قرار بدن ! برای مثال کسی که دوست داره فیفا رو تجربه مسلما خیلی فرق داره با یک FIFA Player !
من کسانی رو سراغ دارم که با در آمد های ماهی 250-300 موارد مورد علاقشون رو تامین میکنن خودم هم 25 سال هست تو این کشور زندگی میکنم و تمام اقشار رو از نزدیک لمس کردم !
اینا واقعا ملاک نیست برای کسی که ارزش علاقه ی خودش رو بدونه .
Fonixion
04-02-2015, 20:04
دوستان واسه مشکل dx10 راه حلی نیومده هنوز ؟ یعنی اینکه بشه با کارت گرافیک های قدیمی تر که dx11 پشتیبانی نمی کنن هم بازی رو اجرا کرد
دوستان واسه مشکل dx10 راه حلی نیومده هنوز ؟ یعنی اینکه بشه با کارت گرافیک های قدیمی تر که dx11 پشتیبانی نمی کنن هم بازی رو اجرا کرد
راه حل همیشه هست دوست عزیز اما این جور موارد معمولا به صورت Develop قابل انجام هست و اونم در صورت دستکاری . فعلا متاسفانه هنوز کـرکی برای بازی منتشر نشده که این مباحث براش امکان پذیر باشه وگرنه الان این بازی به صورت Port شده روی DX9.0c داره اجرا میشه بر روی کنسول های نسل پیش
AlirezaLamLam
05-02-2015, 11:38
این آپدیت ۴ نقل و انتقالات زمستون رو اضافه میکنه به بازی؟!!
تا اون موقع که این آپدیت منتشر شد، هر بازی کنی که انتقال یافته آره اضافه میشه!
سلام
دوستان نسخه اورجینال فیفا 15 رو می خوام با قابلیت بازی انلاین....یعنی فقط واسه انلاین می خوام
البته با کمترین هزینه ممکنه.....شنیدم با خیلی کمتر 150 تومن هم میشه نسخه اورجینال انلاین گیر اورد
هرکس سراغ داره پیام بده
delpiero107
06-02-2015, 00:07
بچه ها آپدیت 4 چه تغییراتی رو رو بازی اعمال میکنه؟؟؟؟
AlirezaLamLam
06-02-2015, 11:48
سلام
دوستان نسخه اورجینال فیفا 15 رو می خوام با قابلیت بازی انلاین....یعنی فقط واسه انلاین می خوام
البته با کمترین هزینه ممکنه.....شنیدم با خیلی کمتر 150 تومن هم میشه نسخه اورجینال انلاین گیر اورد
هرکس سراغ داره پیام بده
عزیزم اون خیلی کمتر از 150هزارو شنیدی بهش میگن اشتراکی (سی دی کی اشتراکی) که اونم نمیشه آنلاین بازی کرد باهاش چون با چند نفر شما در این سی دی کی شریک هستید در نتیجه اگه یکی ازین چند نفر بخوان آنلاین بازی کنن سرور میفهمه این سی دی کی واسه چند نفر دیگه هست و در نتیجه این سی دی کی رو بن میکنه و شما و بقیه شورکا دیگه نمیتونین حتی وارد بازی شید. این نوع سی دی کی ها حکمه باز کردن بازیو داره و فقط جهت رفتن کریر مود یا کیک آف یا هرچی غیر آنلاین استفاده میشه که من هم یکی ازین سی دی کی ها رو دارم و باهاش دارم کریر مود میرم. در نتیجه برای آنلاین بازی کردن باید باز هم همون 100دو خورده ای تومن خرج کنی تا یه سی دی کی اختصاصی و مخصوص برا خودتو بگیری تا بازی کنی.
EngineeR EhsaN
06-02-2015, 15:14
بچه ها کسی نسخه کرکی که واسه فیفا اومده رو امتحان کرده؟ بذاریم دانلود شه؟
بچه ها کسی نسخه کرکی که واسه فیفا اومده رو امتحان کرده؟ بذاریم دانلود شه؟
با ویندوز 7 نسخه 64 بیتی تست شده :n01:
ahmad rezaa
07-02-2015, 16:48
دوستان شما بازی کردین؟
از fifa 14 بهتر هست یا نه؟
از pes 2015 چی؟
mv217010
07-02-2015, 20:14
دوستان شما بازی کردین؟
از pes 2015 چی؟
مثل فیفا 14 هستش
گرافیک دادن فقط
من درجا پاکش کردم.به رونی پیس نیست
هرچند پیس هم جنبه فان داره ولی برای انقلابی که تویش انجام دادن بهتر از فیفا هستش
چون فیفا امسلا هیچ کار جدی نکرده به غیر از قفل denovo:n02:
از نظر من با اینکه یه سری مشکلات داره ولی به هیچ عنوان با فیفا 14 قابل مقایسه نیست چه برسه با PES 2015 !!!
Mahdi_Co_1368
07-02-2015, 21:15
دوستان شما بازی کردین؟
از pes 2015 چی؟
از فیفا 14 که خیلی بهتره تغییرات کاملا محسوسه تو کنترل بازیکن ( استارت زدن و دریبل و...) و ضربه زدن به توپ تغییرات محسوسه
یه نکته جالب که به بازی اضافه شده اینه که بین دو نیمه تاکتیک تیمی که عقب افتاده کاملا عوض میشه و نمیشه 5 یا 6 گل بهش زد
ینی هوشمند تر شده (مخصوصا تو legendery)
از pes 15 که خیلی خیلی بهتره به نظرم
من این بازی رو به روش cd-key اشتراکی تهیه کردم که نفری 8 تومن افتاد. با یکی از سایتای فروش بازی هماهنگ کردیم و به
من تایم دادن که سریع بازی رو اکتیو کنم و بعدش هممون اوریجین رو افلاین کردیم و 2 ماهی میشه که داشتم با فیفا15 زندگی میکردم:n01:
ولی متاسفانه گول این کرک 3dm رو خوردم و اوریجین رو انلاین کردم و حالا اکانتم پریده.
اگه با هم هماهنگ کنیم بازم میشه گروهی خرید
ahmad rezaa
07-02-2015, 22:17
از فیفا 14 که خیلی بهتره تغییرات کاملا محسوسه تو کنترل بازیکن ( استارت زدن و دریبل و...) و ضربه زدن به توپ تغییرات محسوسه
یه نکته جالب که به بازی اضافه شده اینه که بین دو نیمه تاکتیک تیمی که عقب افتاده کاملا عوض میشه و نمیشه 5 یا 6 گل بهش زد
ینی هوشمند تر شده (مخصوصا تو legendery)
از pes 15 که خیلی خیلی بهتره به نظرم
من این بازی رو به روش cd-key اشتراکی تهیه کردم که نفری 8 تومن افتاد. با یکی از سایتای فروش بازی هماهنگ کردیم و به
من تایم دادن که سریع بازی رو اکتیو کنم و بعدش هممون اوریجین رو افلاین کردیم و 2 ماهی میشه که داشتم با فیفا15 زندگی میکردم:n01:
ولی متاسفانه گول این کرک 3dm رو خوردم و اوریجین رو انلاین کردم و حالا اکانتم پریده.
اگه با هم هماهنگ کنیم بازم میشه گروهی خرید
یعنی عاشقتم بگو چند نفری رومیخوای که دوباره اورجینالش کنی دیگه :n02:
من که برم کرکش کنم برو یه نفر دیگه پیدا کن :n31:
ولی جدا از شوخی اگه اورجینال بازیش کنی چه فرق هایی داره؟فقط آپدیت از طریق اینترنت و آنلاین کردن بازی مزیت هاشن؟و دزدی نبودنش دیگه؟
ahmad rezaa
07-02-2015, 22:21
مثل فیفا 14 هستش
گرافیک دادن فقط
من درجا پاکش کردم.به رونی پیس نیست
هرچند پیس هم جنبه فان داره ولی برای انقلابی که تویش انجام دادن بهتر از فیفا هستش
چون فیفا امسلا هیچ کار جدی نکرده به غیر از قفل denovo:n02:
کدوم انقلاب قربونت بشم؟
یعنی با بازیکنای مطرح اگه از هرجای زمین حریف شوت کنی میتونی 80 % موقعیت خطرناک ایجاد کنی
صدا شوت زدن به توپ مثل صدای تبل زدن یا بوکس خوردن میمونه
فقط زمانی بازی روونه که دروازه بان ها و بازیکنا توپ کاشته میزن که اونم حالت اسلومیشن داره یه جورایی!!!
من رفتم بخرم یارو خودش گفت فقط رو ویندوز 7 64بیتی جواب میده ؟ راست گفته ؟
آخه هسته ی 7 که با 8 فرقی نداره.
are. khodamam montazeram ta crackesh vase Win8 biad
ahmad rezaa
08-02-2015, 02:43
بعضی ویندوز های 8 و تمام ویندوز های 7
ویندوز 8.1 که کلا با همه بازیا مشکل داره !!!
شما windows 7 service pack 1 داشته باش از همه ویندوزا بهتره من حتی برا ویندوز 8 استارت هم گذاشتم اما با این حال خیلی از بازیا روی ویندوز 8 مشکل دارن
ahmad rezaa
08-02-2015, 05:10
فیفا 15 بازی کردم خیلی باحاله بهتر از 14 شده
فقط یکی بگه کرکش با اورجینالش چه فرقایی داره؟
Elendil1
08-02-2015, 11:54
هسته ی 7 . 8 فرقی نداره ؟!؟! O.o O.o o.O O.o :n04::n04::n04::n04:
کرک v2 اومد ، واسه ویندوز 8 و 7 64 بیت و همخوانی با 80 % cpu ها :
البته انگار اینم ایراد داره واسه خیلیا بعد از انتخاب زبان کرش می کنه ، واسه منم همینطور شد
alone_boy
08-02-2015, 13:34
مشخصات سیستمت رو هم میگفتی بد نبود
من Asus N550 دارم ولی فرصت نشده بازی رو تهیه کنم و امتحانش بکنم.از دوستان اگر کسی رو CPU i7 امتحان کرد و جواب داد یه ندایی بده...
بازی با کرک v2 هم روی سیستم من با موفقیت اجرا نشد. (تا بالا میاد کرش می کنه)
سی پی یو : Intel Core i7 3770K
یه لینک مستقیم از کرک 2 بذارید لطفا
misaghilb
08-02-2015, 17:40
یه لینک مستقیم از کرک 2 بذارید لطفا
لینک مستقیم ورژن دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک عکس زیبا از لحظه ی کرش بازی :n02:
به هر حال جای امیدواری هست، نسبت به کرک v1 پیشرفت داشته، چون با کرک قبلی بالا هم نمیومد چه برسه به اینکه بخواد کرش کنه.
از هیچ بازی ای تو عمرم به اندازه فیفا 15 لذت نبردم ...
با اینکه یذره آسون شده ولی در کل حرف نداره :n01:
Elendil1
09-02-2015, 00:51
با ویندوز 8.1 مشکل داره و هیچ جوره هم درست نمیشه با این کرک و کرش می کنه .
اما روی بیش از 50 درصد سیستم ها با ویندوز 7 بالا میاد بدون مشکل ، خودم هم روی 7 نصب کردم
i5 4690 cpu
پ.ن صبر کنید تا چند روز دیگه یه کرک دیگه میدن و این مشکل هم درست میشه
Ramos1367
09-02-2015, 02:12
سلام....من نسخه کرک شده رو نصب کردم و همه کارها رو هم انجام دادم ولی وقتی بر روی فایل لانچر کلیک می کنم به برنامه اوریجن وصل میشه و ازم میخواد که بازی روب با سی دی کی اکتیو کنم....کسی از دوستان میدونه این مشکل رو چطور باید برطرف کرد؟
Red EXotic
09-02-2015, 11:47
سلام....من نسخه کرک شده رو نصب کردم و همه کارها رو هم انجام دادم ولی وقتی بر روی فایل لانچر کلیک می کنم به برنامه اوریجن وصل میشه و ازم میخواد که بازی روب با سی دی کی اکتیو کنم....کسی از دوستان میدونه این مشکل رو چطور باید برطرف کرد؟
به احتمال خیلی زیاد پردازنده(CPU) شما هنوز با این کرک مشکل داره و باید صبر کنی تا ورژن بعدی بیآد
ahmad rezaa
10-02-2015, 06:48
توروخدا یکی یه دسته یا گیمپد معرفی کنه که روی کامپیوتر بشه 360 درجه حرکت کرد
رفتم دسته طرح360 xbox خریدم 35 هزار اونوخت 3تا از دکمنه هاش جابه جا هستن اونوخت دسته ارزون ها این مشکلاتو ندارن :|
یه دسته بازی شما میتونین معرفی کنین مخصوص فیفا؟
کسی هم برنامه داره باحاش تنظیمات دسته رو عوض کنی مثلا بهش معرفی کنه وقتی ضربدر بزنی برات مربع بزنه؟یا همچین چیزی باشه؟
کرکــــ اومد؟
هاه هاه هاه روح آرون سوارتز کبیر در سرتاسر دنیا میچرخد :n20:
تبریک به تمام دوستانی که مقاومت کردن و پول خودشون و پدر مادر زحمتکششون رو پای بازی و کمپانی سرمایدار EASPORTS نریختن
و به امید نابودی کپی رایت در تمام دنیا و برقراری اپن سورس و کپی لفت و freedom to connect
misaghilb
10-02-2015, 12:02
رفتم دسته طرح360 xbox خریدم 35 هزار اونوخت 3تا از دکمنه هاش جابه جا هستن اونوخت دسته ارزون ها این مشکلاتو ندارن :|
کسی هم برنامه داره باحاش تنظیمات دسته رو عوض کنی مثلا بهش معرفی کنه وقتی ضربدر بزنی برات مربع بزنه؟یا همچین چیزی باشه؟
با این برنامه
x360ce
fifapadconfig ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید
بعد از دانلود و نصب و اجرا صفحه ای به صورت زیر البته به صورت تنظیم نشده نمایش داده میشه که باید تنظیم بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر دگمه بدرستی تعریف کنید بعد ok میکنیم تا سیو شه
بعد در مسیر x:\Users\x\Documents\FIFA 12
فایلی به نام buttonDataSetup ایجاد میشه که ازش کپی میگیریم و به فلدرx:\Users\x\Documents\FIFA 15 منتقل میکنیم .
بعد بازی رو اجرا میکنیم و میبینیم که Rs هم کار میکنه
کرکــــ اومد؟
هاه هاه هاه روح آرون سوارتز کبیر در سرتاسر دنیا میچرخد :n20:
تبریک به تمام دوستانی که مقاومت کردن و پول خودشون و پدر مادر زحمتکششون رو پای بازی و کمپانی سرمایدار EASPORTS نریختن
و به امید نابودی کپی رایت در تمام دنیا و برقراری اپن سورس و کپی لفت و freedom to connect
What the FAZ
خب من با کرک و آپدیت این لینک
بازی رو روی 8.1 هم بالا اوردم
core i5 2500k
What the FAZ
?faz
?what is faz
my phase is good
?ur phase is null
lol
متاسفانه کرش کرد روی Compatibility سون هم تست کردم کرش میکنه در انتخاب زبان
اما وقتی از فول اسکرین در میارم تنظیمات اولیه هم رد میکنه ولی در منوی اصلی کرش میکنه :n02:
متاسفانه کرش کرد روی Compatibility سون هم تست کردم کرش میکنه در انتخاب زبان
اما وقتی از فول اسکرین در میارم تنظیمات اولیه هم رد میکنه ولی در منوی اصلی کرش میکنه :n02:
تو ویندوز 8 وقتی از فول اسکرین در میاد بیشتر میره
فکر کنم یه ایراد جزئی داره کرک
ahmad rezaa
10-02-2015, 15:35
دوستان تازگیا میرم داخل بازی CPU میره روی 100 چیکار کنم؟:n02:
CPU AMD 4900 دو هسته ای
الان میان میگن داخل حل مشکلات فیفا 15 بپرس باشه الان میرم اونجا میپرسم اما ینجاهم جواب بدین دیگه
تاپیکی برای مشکلات وجود داره؟چون من گشتم نبود
من مشکلم اینه ارور has stoped working میده وقتی اجراش میکنم درست بعد از اینکه زبانو روش کلیک میکنم که بره مرحله بعدش
ویندوزم 8.1 64 بیتی هستش
از لحاظ نرم افزارها هم همشو دارم مشکل کانفیگ ندارم گرافیکمم اپدیت کردم و همه چیز اوکی هستش
تاپیکی برای مشکلات وجود داره؟چون من گشتم نبود
من مشکلم اینه ارور has stoped working میده وقتی اجراش میکنم درست بعد از اینکه زبانو روش کلیک میکنم که بره مرحله بعدش
ویندوزم 8.1 64 بیتی هستش
از لحاظ نرم افزارها هم همشو دارم مشکل کانفیگ ندارم گرافیکمم اپدیت کردم و همه چیز اوکی هستش
نسخه کرک روی 8.1 مشکل داره
آقای Hassan T Dogar توی این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نظر گذاشته که برای این مشکل این کارو کنیم:
Guys if you have windows 8 8.1 x64 bits with crash after choosing your language.1-download sandboxie. GOOGLE for it.2-install it3-disable windows media player in windows features/ media features.4-restart windows if necessary.5-right click on Launcher.exe and click on launch with sandboxie6-select your launguage7-you will have an error message dont touch it do alt tab, go to fifa 15 and do alt+enter for full screen This worked for me.PS : you have to disable windows media player otherwise the game will crash.
تستش کنم ببینم درست میشه، اطلاع میدم
Elendil1
10-02-2015, 23:46
مشکل این کرک بروی ویندوز 8.1 هم برطرف شده ، با این آموزش می تونید اجرا کنین :
( ویدیو آموزش پست قبلی هست )
( بازی رو با نرم افزار sandboxie اجرا کنید )
تست شده هست و جواب میده
من موفق شدم بازی رو اجرا کنم
فقط نميشه وارد تنظیمات بازی شد گویا
ميخوام یکم گرافیک بازی رو بیارم پایین که لگ نزنه
چه کنم؟!
alinikoyi
11-02-2015, 14:58
من وقتی کرک فیفا 15 رو میزنم بعد Origin.Games.Reg.Tools.v1.0-3DM رو هم اجرا میکنم ولی وقتی لانچر رو میزنم این ارور رو میده origin is not installed.and is required play your game please renistall origin
چیکار کنم درست شه همه چی رو طبق آموزش سی دی پیش رفتم
Elendil1
11-02-2015, 15:10
من موفق شدم بازی رو اجرا کنم
فقط نميشه وارد تنظیمات بازی شد گویا
ميخوام یکم گرافیک بازی رو بیارم پایین که لگ نزنه
چه کنم؟!
یعنی از این جا که میرید : \fifasetup\fifaconfig.exe رو که باز می کنید ، تغییرات اعمال نمیشه ؟
من وقتی کرک فیفا 15 رو میزنم بعد Origin.Games.Reg.Tools.v1.0-3DM رو هم اجرا میکنم ولی وقتی لانچر رو میزنم این ارور رو میده origin is not installed.and is required play your game please renistall origin
چیکار کنم درست شه همه چی رو طبق آموزش سی دی پیش رفتم
cpu شما هنوز به کرک اضافه نشده ، صبر کنید تا 2-3 روز دیگه کرک جدید میاد
gigi_alex
11-02-2015, 15:18
بازی با نرم افزار سندباکس اجرا میکنم ولی تصویر برای من حالت نگاتیو شده درمیاد .
شبیه عکس زیر میشه
واقعا ممنونم کارم را افتاد و بازیش کردم فقط فیفا
یعنی از این جا که میرید : \fifasetup\fifaconfig.exe رو که باز می کنید ، تغییرات اعمال نمیشه ؟
cpu شما هنوز به کرک اضافه نشده ، صبر کنید تا 2-3 روز دیگه کرک جدید میاد
نه اصلا fifaconfig باز نمیشه
ahmad rezaa
11-02-2015, 21:39
دوستان راهی هست بدون آپدیت بازیو بشه اجرا کرد؟روی cpu amd اجرا میشد الان که مادربورد و سی پیو رو عوض کردم دیگه اجرا نمیشه داتخل آموزشش گفته باید آپدیت 1 تا 4 نصب شه.راهی هست؟یا باید حتما نصب کنم آپدیت رو؟
دوستان عزیز 2 تا سوال :
روی ویندوز هفت نسخه 32 بیتی اجرا میشه ؟
با رم 4 گیگ ، سی پی یو intel core duo 2.50 و گرافیک 1 گیگ میتونم بازی رو اجرا کنم ؟
Red EXotic
12-02-2015, 13:14
دوستان عزیز 2 تا سوال :
روی ویندوز هفت نسخه 32 بیتی اجرا میشه ؟
با رم 4 گیگ ، سی پی یو intel core duo 2.50 و گرافیک 1 گیگ میتونم بازی رو اجرا کنم ؟
بازی از نظر گرافیک و خصوصا" شبیه سازی و فیزیک در سطح بالایی قرار داره، تو ویندوز 32 بیتی که بعید میدونم اصلا" Run بشه! اگرم بشه با افت فریم و پرفورمنس مواجه خواهید شد. CPU شما برای این بازی خیلی ضعیفه!
ahmad rezaa
12-02-2015, 13:21
کسی تونسته بدون آپدیت 1تا 4 بازی رو اجرا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روی CPU AMD اجرا میشود الان روی INTEL اجرا نمیشه سایتا گفتن باید آپدیت نصب کنید
کسی اجرا کرده بدون آپدیت؟
راهی سراغ دارید؟
Red EXotic
12-02-2015, 13:49
کسی تونسته بدون آپدیت 1تا 4 بازی رو اجرا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روی CPU AMD اجرا میشود الان روی INTEL اجرا نمیشه سایتا گفتن باید آپدیت نصب کنید
کسی اجرا کرده بدون آپدیت؟
راهی سراغ دارید؟
کرک ورژن 1و 2 با اونCPU اینتل شما سازگار نیست، باید صبر کنی تا کرک جدیدتر بیآد.
آپدیت کردن ضروریه، هم برای اجرا شدن و هم برای رفع ایرادات و باگهای بازی
ahmad rezaa
12-02-2015, 19:56
کرک ورژن 1و 2 با اونCPU اینتل شما سازگار نیست، باید صبر کنی تا کرک جدیدتر بیآد.
آپدیت کردن ضروریه، هم برای اجرا شدن و هم برای رفع ایرادات و باگهای بازی
آپدیت کنم اجرا میشه؟؟؟؟؟؟ یا باز هم نمیشه؟؟
دوستان يكي لطف ميكنه لينك سالم خود بازي و اپديتاشو با كرك يه من بده؟ يه سوال ديگه نسخه اصلي بازي رو بخوام از بيرون بگيرم از كجا بدونم نسخه سبك شده نيس و كرك روش جواب ميده؟ چندتا dvd بايد باشه بازي؟ بعد يك سال ونيم ميخوام از ١٤ كوچ كنم به ١٥ مرسي
Red EXotic
13-02-2015, 00:18
آپدیت کنم اجرا میشه؟؟؟؟؟؟ یا باز هم نمیشه؟؟
من خودم امتحان نکردم ولی گفتن بدون آپدیت بازی اجرا نمیشه
denzelmovie
13-02-2015, 00:59
دوستان از من اجرا میشه ولی درصد استفاده از پردازنده میره تا 100 درصد و بازی خیلی گیر میکنه، یه آپدیت هم توو نت بوود اونم نصب کردم
نمیشه این مشکل روو حلش کرد یا باید منتظر کرک جدید بااشم؟
mansoor 7
13-02-2015, 01:03
دوستان فایل اپدیت دیتابیس (واسه نقل و انتقالات) را داره کسی ؟
ahmad rezaa
13-02-2015, 01:42
بازی خیلی گرافیک وصف نشدنی ای داره واقعا بی انصافی کردن نمره های فیفا و pes مثل همه نامردیه به تمام معناست
ahmad rezaa
13-02-2015, 01:42
دوستان از من اجرا میشه ولی درصد استفاده از پردازنده میره تا 100 درصد و بازی خیلی گیر میکنه، یه آپدیت هم توو نت بوود اونم نصب کردم
نمیشه این مشکل روو حلش کرد یا باید منتظر کرک جدید بااشم؟
من cpu amd داشتم بدون آپدیت اجرا کردم اما سی پیو تا 100 میرفت بالا سی پیو amd باید چهار هسته ای داشته باشی و برا intel سی پیو 3000 دو هسته ای به بالا همراه با آپدیت
denzelmovie
13-02-2015, 13:04
من cpu amd داشتم بدون آپدیت اجرا کردم اما سی پیو تا 100 میرفت بالا سی پیو amd باید چهار هسته ای داشته باشی و برا intel سی پیو 3000 دو هسته ای به بالا همراه با آپدیت
پردازنده 4 هسته ای AMD دارم
AMD Phenom II X4 945 Processor 3.00 GHz
آپدیت و کرک هم از این سایت دانلود کردم
denzelmovie
13-02-2015, 13:05
-------------
دوستان یه سوال
من تا بحال به استادیوم نرفتم و بازی فوتبال رو از نزدیک ندیدم، نه اینکه علاقه ای نداشته باشم! چون به نظرم بازی های لیگ و متاسفانه حتی تیم ملی ارزش استادیوم رفتن رو ندارند و ...
فقط میخوام بدونم تو واقعیت هم جای پا رو چمن میمونه یا بازی فیفا 15 زیادی اغراق کرده!؟
دوستان یه سوال
من تا بحال به استادیوم نرفتم و بازی فوتبال رو از نزدیک ندیدم، نه اینکه علاقه ای نداشته باشم! چون به نظرم بازی های لیگ و متاسفانه حتی تیم ملی ارزش استادیوم رفتن رو ندارند و ...
فقط میخوام بدونم تو واقعیت هم جای پا رو چمن میمونه یا بازی فیفا 15 زیادی اغراق کرده!؟
بله جاش میمونه
سلام حداقل سیستم عامل برای این بازی چیه
mehsan66
13-02-2015, 19:56
دوستان یه سوال
جاش می مونه ولی نه اینجوری که توی فیفا 15 هست،
یه مقدار اغراق شدست توی واقعیت از نمای دور که خیلی مشخص نیست از نمای نزدیک هست که مشخصه چمن کنده شده
Red EXotic
13-02-2015, 20:54
موندن ردپا یا تکل روی زمین فوتبال به کیفیت( هموار بودن) زمین و همینطور به مقدار کوتاهی یا بلندی چمن هم ربط داره.
مثلا" تو انگلیس با اون زمینهای مخملی و مسطح رد پا ها و تکلها میمونه ولی تو زمینهای مملکت خودمون تراکتور هم رد بشه مشخص نمیشه!:n02:
در کل نمیشه بگیم همش اغراق آمیزه...
آخه من یادم نمیاد تاحالا تو بازی هایی که از تلوزیون دیدم اینطوری جای پا بمونه!
به نظر من ایده قشنگیه ولی بهتر بود وقتی بازیکن ها استارت میزنن و یا زمین میخورن و موقع تکل زدن و به هوا پریدن و ... جای پا میموند و کلا بیشتر از 20 تا جای پا تو زمین دیده نمیشد!
الان دقایق آخر بازی زمین یه شکلی میشه زیاد جالب نیست
ahmad rezaa
14-02-2015, 02:17
برنامه های فغال رو غیر فعال کن
داخل منوی استارت بنویس msconfig
داخل گزینه servise تیک گزینه hide all microsoft servicesرو بزن و همه رو غیر فعال کن و بعد گزینه startup رو بزن و همه رو غیر فعال کن.فقط یادت باشه به چیز دیگه ای دست نزنی.اگهآنتی ویروس همداری حتما پاکش کن
این حداقل سیستم مورد نیازه
• CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz (or AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620 equivalent)
• RAM: 4GB
• Hard Drive Space Required: 13.0 GB
• Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
• DirectX: 11.0
• Single System Multiplayer: 2-4 players + 1 keyboard on a PC
• Disc Drive: DVD-ROM at 8x Speed
دوستان یه سوال
چرا نمونه؟اما چمن با چمن فرق داره داخل هر زمینی شرایط خیلی فرق داره شما داخل چندتا زمین مختلف بازی کن متوجه میشی.البته از فاصله دور نباید معلوم باشه داخل استادیوم های کشورمون از توی تماشاگرا اگه زمینو ببینی فقط خاک میبینی و کنده شدن باقی مونده چمن ها توسط تکل و چیزای دیگه
ahmad rezaa
14-02-2015, 02:19
داخل منوی استارت بنویس msconfig و enter بزن
داخل گزینه services تیک گزینه hide all microsoft servicesرو بزن و همه رو غیر فعال کن و بعد گزینه startup رو بزن و همه رو غیر فعال کن.فقط یادت باشه به چیز دیگه ای دست نزنی.اگهآنتی ویروس همداری حتما پاکش کن
• CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz (or AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620 equivalent)
دوستان یه سوال
چرا نمونه؟اما چمن با چمن فرق داره داخل هر زمینی شرایط خیلی فرق داره شما داخل چندتا زمین مختلف بازی کن متوجه میشی.البته از فاصله دور نباید معلوم باشه داخل استادیوم های کشورمون از توی تماشاگرا اگه زمینو ببینی فقط خاک میبینی و کنده شدن باقی مونده چمن ها توسط تکل و چیزای دیگه
ahmad rezaa
14-02-2015, 02:24
داخل گزینه servise تیک گزینه hide all microsoft servicesرو بزن و همه رو غیر فعال کن و بعد گزینه startup رو بزن و همه رو غیر فعال کن.فقط یادت باشه به چیز دیگه ای دست نزنی وگرنه برا ویندوزت مشکل درست میکنی..اگه آنتی ویروس هم داری حتما پاکش کن
دوستان یه سوال
delpiero107
14-02-2015, 11:57
دوست عزیز لیگ انگلیس رو نگاه کن میبینی وقتی تکل میزنن چجوری رد پاهاشون و رد تکل ها رو روی چمن
denzelmovie
14-02-2015, 12:07
داخل گزینه servise تیک گزینه hide all microsoft servicesرو بزن و همه رو غیر فعال کن و بعد گزینه startup رو بزن و همه رو غیر فعال کن.فقط یادت باشه به چیز دیگه ای دست نزنی وگرنه برا ویندوزت مشکل درست میکنی..اگه آنتی ویروس هم داری حتما پاکش کن
دوست عزیز همه ی این کارایی که گفتید انجام دادم ولی هیچ فرقی نکرد، گزارشگر هم حرفی میزنه دوبار تکرار میشه حس میکنم رفتیم کووه فوتبال بازی کنیم :n02:
به محض اینکه بازی اجرا میشه خودش سریع میره توو بازی لیورپول و منچسترسیتی، بعد که میخوام بیام بیرون خودم تیم انتخاب کنم این ارور رو میده
To Continue please ensure that you are signed in to Origin
mehsan66
14-02-2015, 21:13
دوست عزیز لیگ انگلیس رو نگاه کن میبینی وقتی تکل میزنن چجوری رد پاهاشون و رد تکل ها رو روی چمن
عزیز دوستمون راست می گه اغراق آمیزه ،منم بر اسال لیگ انگلیس گفتم ،بله جمن کنده می شه نه جوری که توی تصویر از نمای دور چمن این بلا سرش بیاد اینجوری که بعد هر بازی
باید چمن کلا تعویض شه
ahmad rezaa
15-02-2015, 01:33
عزیز دوستمون راست می گه اغراق آمیزه ،منم بر اسال لیگ انگلیس گفتم ،بله جمن کنده می شه نه جوری که توی تصویر از نمای دور چمن این بلا سرش بیاد اینجوری که بعد هر بازی
باید چمن کلا تعویض شه
پخش فوتبال ها از تلویزیون با کیفیت HD پخش نمیشه شما اگه نگاه بکنی به کفش بازیکنا میبینی حتی کفشاشون واضح معلوم نیست اما تلویزیون شارپ یه فیلم فوتبال نشون داد که حتی بند کفشای بازیکناهم معلوم بود.
یه ذره بیشتر دقت کنید داخل بازی فوتبال کفش ها قشنگ معلومه اما از تلویزیون ببینی واضح معلوم نیستن برای اینکه کیفیت پخش از شبکه ها پایینه
دوست عزیز همه ی این کارایی که گفتید انجام دادم ولی هیچ فرقی نکرد، گزارشگر هم حرفی میزنه دوبار تکرار میشه حس میکنم رفتیم کووه فوتبال بازی کنیم :n02:
به محض اینکه بازی اجرا میشه خودش سریع میره توو بازی لیورپول و منچسترسیتی، بعد که میخوام بیام بیرون خودم تیم انتخاب کنم این ارور رو میده
To Continue please ensure that you are signed in to Origin
بازی شاید با آپدیت درست بشه من CPU 4000 AMD دو هسته ای داشتم گیر میکرد رفتم اینتل گرفتم و دیدم فقط با آپدیت اجرا میشه و الان راضی هستم
Mehdi.ss
16-02-2015, 00:44
سلام
بچه ها این ارور مال چیه
وقتی میخواد بره تو بازی این ارور رو میده
سلام
بچه ها این ارور مال چیه
وقتی میخواد بره تو بازی این ارور رو میده
تسليت ميگم مال منم همين اررو ميده اين ارر به بيست زبون دنيا ميگه كارت گرافيكت نميكشه!
دوستان به نظرتون كدوم قطعه(ها) رو بايد عوض كنم تا فيفا اجرا شه؟!
Cpu: AMD XII 250 3.7GHz
Vga: Nvidia GeForce 9800 GT
Ram: 4GB
Mb: msi
Red EXotic
16-02-2015, 02:11
تسليت ميگم مال منم همين اررو ميده اين ارر به بيست زبون دنيا ميگه كارت گرافيكت نميكشه!
دوستان به نظرتون كدوم قطعه(ها) رو بايد عوض كنم تا فيفا اجرا شه؟!
Cpu: AMD XII 250 3.7GHz
Vga: Nvidia GeForce 9800 GT
Ram: 4GB
Mb: msi
هر سه قطعه!:n02:
دوستان من همه مراحل نصب رو رفتم اپدیت و کرک هم ریختم ولی میگه به اورجین وصل بشوید سیستمم اینه
Cpu: AMD X6 3.20
Vga: 6870
Ram 4
SONY XPERIA Z ULTRA
ahmad rezaa
17-02-2015, 05:37
دوستان من همه مراحل نصب رو رفتم اپدیت و کرک هم ریختم ولی میگه به اورجین وصل بشوید سیستمم اینه
Cpu: AMD X6 3.20
Vga: 6870
Ram 4
SONY XPERIA Z ULTRA
اول باید از طریق administrator برنامه اورجین که داخل پوشه کرک هست رو اجرا کنی
hoomi_gta
17-02-2015, 10:44
من بازی و نصب و با کرک ورژن 2 کرکش کردم بازی هم اجرا میشه ولی بعد از انتخاب زبان از بازی میپره بیرون و STOP WORKING میده. کسی راه حلی داره برای این مشکل؟مرسی
mehdio07
17-02-2015, 23:45
آقا یکی دقیق مرحله به مرحله توضیح بده کرکو تست کنیم مام
ahmad rezaa
18-02-2015, 03:29
بازی فقط با آپدیت اجرا میشه
آپدیت و کرک ورژن یک برای ویندوز 7 و آپدیت وکرک ورژن 2 برای ویندوز 8
داخل سایت دانلودها آموزشش هست
Rasoul2142
18-02-2015, 12:59
چرا موقع انتخاب زبان میپره بیرون Win 8.1 64bit
hoomi_gta
19-02-2015, 05:29
بازی فقط با آپدیت اجرا میشه
آپدیت و کرک ورژن یک برای ویندوز 7 و آپدیت وکرک ورژن 2 برای ویندوز 8
داخل سایت دانلودها آموزشش هست
برای من با آپدیت و کرک ورژن 2 هم اجرا نمیشه، یعنی میشه ولی بعد از انتخاب زبان میپره بیرون
mv217010
19-02-2015, 17:44
برای من با آپدیت و کرک ورژن 2 هم اجرا نمیشه، یعنی میشه ولی بعد از انتخاب زبان میپره بیرون
برای من با کرک ورزن 1 اجرا شد بدون هیچ مشکلی:n20:
سلام،
دوستان کسی لینک آپدیتهای 1 الی 6 رو داره؟
ahmad rezaa
19-02-2015, 20:13
شما ویندوز 7 مگه نداری؟کرکو آپدیت ورژن 2 برای ویندوز هشته
بازی روی ویندوز 8.1 اجرا نمیشه یعنی بیشتر بازیا کلا روی ویندوز 8.1 مشکل دارن
ahmad rezaa
19-02-2015, 20:14
چرا موقع انتخاب زبان میپره بیرون Win 8.1 64bit
ویندوز 8.1 با بیشتر بازیا مشکل داره شما یا 8 نصب کن یا 7 نصب کن اما اگه 7 نصب کردی باید کرک و آپدیت ورژن 1 رو نصب کنی
ahmad rezaa
20-02-2015, 01:42
سلام.دوستانی که بعد از انتخاب زبان مشکل بیرون پریدن از بازی رو دارن صد در صد جواب میده
۱- به قسمت کنترل پنل رفته و روی Turn windows features on or off رو کلیک کنید و برید و تیک media features رو کلا بردارید و ok کنید و سیستم رو ریستارت کنید
۲- برنامه sandBox رو دانلود کنید سپس نصب کنید ، پس از نصب آن را Close کنید ، (به طوریکه minimize شود نه اینکه کلا بسته شود)
سپس به قسمت فولدر بازی ـتون برید و (قبلا آپدیت رو ریخته باشید و کرک v2 رو هم نصب کردم باشید) ، فایل launcher رو راست کلیک کرده و روی Run Sandboxed کلیک کنید روی Default box کلیک کرده و در پایین حتما تیک Run as UAC Administrator رو بزنید و ok کنید
وارد بازی میشوید و سپس زبان را انتخاب میکنید
۲ پیغام دریافت میکنید ، یکی یه ارور هست که ok داره ، به هیچ عنوان اون ok رو نمیزنید ، اون رو minimize کنید و کاری بهش نداشته باشید و یه پیغام از طرف Sandboxed که اون رو Closed کنید.
پ.ن:اینو داخل نظرات توی سایت download.ir خوندم
خواهشا یکی کمک کنه . من بازی را بدون هیچ مشکلی با اخریم کرک ورژن 2 نصب بازی میکردم روی ویندوز 7
ولی از زمانی ویندوز 8.1 نصب کردم بازی وقتی لانچ را میزنم بعد از اینکه زبان را اکی میکنم یهو استاپ میشه میپره بیرون ؟ چیکار کنم :n35::n27::n28:
hoomi_gta
20-02-2015, 05:01
شما ویندوز 7 مگه نداری؟کرکو آپدیت ورژن 2 برای ویندوز هشته
بازی روی ویندوز 8.1 اجرا نمیشه یعنی بیشتر بازیا کلا روی ویندوز 8.1 مشکل دارن
من 8 64 بیت دارم ، کرک 1 جواب میده؟
ali feri
20-02-2015, 18:16
منم ویندوز 8.1 دارم.مشکل من اینه که تو اون روش سند باکس که میگن یه ارور میده بهش دست نزنید برای من اصلا اون ارور نمیاد فقط سندباکس همراه با خود ویندوز پیغام میده که فیفا کرش کرده کسی میدونه علت چیه؟همه کارا رو هم درست انجام دادم
kingmohsen
21-02-2015, 02:18
خب من یه ده دستی فیفا زدم
آخرین باری که فیفا بازی کردم (بصورت حرفه ای) فیفا 2005 بود و از اون موقع فقط پی اس میزدم
اگه بخوام یه مقایسه ای با بازی پی اس 15 بکنم باید بگم
جزئیات فیفا دیوانه کنندست
گیم پلی روون و یه کمی کنترل بازیکنان سخت
طراحی منو و موسیقی عالی
گزارشگر فوق العاده
گرافیک واقعا نسل هشتمیه
در کل بهش 90 میدم
فقط هنوز یه سری چیزاش دوست دارم مثل پی اس بشه
یکی اندام بازیکنها مثل پی اس خوب طراحی نشده
مثل پی اس نوع دویدن و حرکات بازیکنان مخصوص خودشون نیست (نه اینکه کلا personality نداشته باشه اما کمرنگ تره)
نقش بازیکنان ستاره کمه و مثل پی اس یا فوتبال واقعی نیست که یک ستاره تیمی رو راه ببره
در بقیه موارد شاهکاره بازیش
از موقعی که کرکش اومده و تونستم بازیش کنم 80 درصد فیفا بازی میکنم 20 درصد پی اس
کلا کاملترین فوتبال حال حاضره و از لحاظ جزئیات و گرافیک یک سر و گردن از رقیبش جلوتره
درضمن دوستانی که ویندوز 8 به بالا دارن بهته ویندوز 7 نصب کنن برای اجراش و توی ویندوزهای دیگه خیلی دردسر داره اجراش
حتی توی 7 هم روی بعضی سی پی یو ها با مشکل افت فریم مواجه هست
مثلا توی سیستم من فقط با تنظیمات high - 60 frame - antiasiling off - res 1366*768 بدون افت فریم اجرا میشه و تنظیمات رو حتی روی پایین ترین درجه هم بزارم بازهم افت فریم دارم و کشف کردم که فقط و فقط روی این تنظیمان بدون افت فریم اجرا میشه!!!!!!
Rasoul2142
21-02-2015, 10:05
سلام.دوستانی که بعد از انتخاب زبان مشکل بیرون پریدن از بازی رو دارن صد در صد جواب میده
۱- به قسمت کنترل پنل رفته و روی Turn windows features on or off رو کلیک کنید و برید و تیک media features رو کلا بردارید و ok کنید و سیستم رو ریستارت کنید
۲- برنامه sandBox رو دانلود کنید سپس نصب کنید ، پس از نصب آن را Close کنید ، (به طوریکه minimize شود نه اینکه کلا بسته شود)
سپس به قسمت فولدر بازی ـتون برید و (قبلا آپدیت رو ریخته باشید و کرک v2 رو هم نصب کردم باشید) ، فایل launcher رو راست کلیک کرده و روی Run Sandboxed کلیک کنید روی Default box کلیک کرده و در پایین حتما تیک Run as UAC Administrator رو بزنید و ok کنید
وارد بازی میشوید و سپس زبان را انتخاب میکنید
۲ پیغام دریافت میکنید ، یکی یه ارور هست که ok داره ، به هیچ عنوان اون ok رو نمیزنید ، اون رو minimize کنید و کاری بهش نداشته باشید و یه پیغام از طرف Sandboxed که اون رو Closed کنید.
پ.ن:اینو داخل نظرات توی سایت download.ir خوندم
من با این کارها هم جواب نگرفتم
ویندوز 8.1 64bit
cpu i7
aminrafael3
21-02-2015, 19:39
از دوستان کسی پچهای moddingway رو نصب کرده؟
اونایی که بازی ارجینال رو دارن
gigi_alex
22-02-2015, 19:57
ویندوز 8.1 با بیشتر بازیا مشکل داره شما یا 8 نصب کن یا 7 نصب کن اما اگه 7 نصب کردی باید کرک و آپدیت ورژن 1 رو نصب کنی
والا من تا همین 1 هفته پیش که فیفا کرکش اومد و با ویندوز 8.1 مشکلاتی داشت . دیگه هیچ بازی تا الان نداشتم که با ویندوز 8.1 مشکل داشته باشه . هیچ بازی چه مشکل کوچیک چه بزرگ نداشته تو ویندوز 8.1 .
mahdi1323
22-02-2015, 20:18
از دوستان کسی پچهای moddingway رو نصب کرده؟
اونایی که بازی ارجینال رو دارن
سلام بله هم اشتراکی هم اختصاصی ها راحت پچ رو نصب کردن من خودم اشتراکی دارم تا الان هم همهی پچ ها رو نصب کردم
aminrafael3
22-02-2015, 21:38
ممنون آقا مهدی
من کد اختصاصی گرفتم.تمام پچهای مودینگ وی رو هم دانلود و به ترتیب و طبق چیزی که گفته بود نصب کردم نه تیمهای جدید اضافه شدن نه ترانسفرهای زمستان و نه کیتهای جدید
نمیدونم مشکل از چیه
mahdi1323
22-02-2015, 22:49
ممنون آقا مهدی
من کد اختصاصی گرفتم.تمام پچهای مودینگ وی رو هم دانلود و به ترتیب و طبق چیزی که گفته بود نصب کردم نه تیمهای جدید اضافه شدن نه ترانسفرهای زمستان و نه کیتهای جدید
نمیدونم مشکل از چیه
داداش طریقهی نصب پچ ها رو بلدی
aminrafael3
22-02-2015, 23:39
داداش طریقهی نصب پچ ها رو بلدی
بله بلدم
پچهای 2014 رو هم پارسال نصب کردم راحت استفاده کردم
این نمیدونم چرا اینجوری میشه.تو همون پوشه fifa 15 در origin games میریزم فایلهارو و همونجا هم نصب میکنم
جایی هست شادی بعد گل دکمه هاش رو بتونیم ببینیم ؟ (ps3)
کرک اومد واسه این بازی؟؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
ahmad rezaa
23-02-2015, 21:07
والا من تا همین 1 هفته پیش که فیفا کرکش اومد و با ویندوز 8.1 مشکلاتی داشت . دیگه هیچ بازی تا الان نداشتم که با ویندوز 8.1 مشکل داشته باشه . هیچ بازی چه مشکل کوچیک چه بزرگ نداشته تو ویندوز 8.1 .
شما لابد آپدیت شده ویندوزت مشکلاتش رفع شده
من با این کارها هم جواب نگرفتم
ویندوز 8.1 64bit
cpu i7
شما یا صبرکن کرک جدید بیاد یا cd key بازی رو بخر همش 20 هزاره تازه آپدیت هم میشه و آنلاین هم داره
من 8 64 بیت دارم ، کرک 1 جواب میده؟
کلا رو بعضی cpu ها مشکل داره بازی شاید اجرا نشه
ahmad rezaa
23-02-2015, 21:34
دوستان اینجا cd key ارزون هست اما من نمیدونم چطور خرید کنم کسی اگه فهمید به منم بگه اما نکته اینه که 9 نفرو نیاز داره و اگه تعداد 13 نفر بشه ارزونتر میشه
دوستان اینجا cd key ارزون هست اما من نمیدونم چطور خرید کنم کسی اگه فهمید به منم بگه اما نکته اینه که 9 نفرو نیاز داره و اگه تعداد 13 نفر بشه ارزونتر میشه
عزیز بازی کرک شده اونوقت شما میخوای سی دی کی اشتراکی بخری!؟
سلام
کرکی که امده قابلیت انلاین هم داره ؟
ahmad rezaa
24-02-2015, 00:31
عزیز بازی کرک شده اونوقت شما میخوای سی دی کی اشتراکی بخری!؟
با خرید کد بازی هم به سازنده بازی احترام گذاشته میشه هم قابلیت آنلاین و آپدیت از داخل بازی رو داری مگه آدم حتما باید بازی رو دزدی انجام بده که شما نصیحت میکنی دزدیشو انجام بدیم؟کرک نسخه دزدی بازیه اگه نمیدونستی بدون من فقط من موندم اون دنیا چطور جواب این همه دزدیو من باید بدم خداکنه سازندگان حلالم کنن
فقط حیف قیمتا داخل ایران خیلی بالاست اگه فیفا مثلا زیر 50 هزار با اورجینال واقعی فروخته یشد میخریدم تازه باگ های بازی هم دیگه نمیدیدم و از دستشون راحت میشدم وبه همه قابلیت های بازی هم دسترسی داشتم مثلا داخل فیفا میتونستم یه باشگاه داخل سایت فیفا بسازم و به صورت آنلاین و کاملا واقعی در روزها وساعت های تعیین شده بازی هامو با تیم های دیگه انجام میدادم
Public Enemy
24-02-2015, 11:55
با خرید کد بازی هم به سازنده بازی احترام گذاشته میشه هم قابلیت آنلاین و آپدیت از داخل بازی رو داری مگه آدم حتما باید بازی رو دزدی انجام بده که شما نصیحت میکنی دزدیشو انجام بدیم؟کرک نسخه دزدی بازیه اگه نمیدونستی بدون من فقط من موندم اون دنیا چطور جواب این همه دزدیو من باید بدم خداکنه سازندگان حلالم کنن
فقط حیف قیمتا داخل ایران خیلی بالاست اگه فیفا مثلا زیر 50 هزار با اورجینال واقعی فروخته یشد میخریدم تازه باگ های بازی هم دیگه نمیدیدم و از دستشون راحت میشدم وبه همه قابلیت های بازی هم دسترسی داشتم مثلا داخل فیفا میتونستم یه باشگاه داخل سایت فیفا بسازم و به صورت آنلاین و کاملا واقعی در روزها وساعت های تعیین شده بازی هامو با تیم های دیگه انجام میدادم
چیزی که همون اول توی خرید Cd key اشتراکی بهتون میگن اینه که به هیچ عنوان آنلاین بازی نکنین .
بعدش هم دزدی دزدیه چه کرک کنی چه بری نسخه اشتراکی بخری . سازنده اجازه داده فقط یک نسخه از اون روی هر سیستم نصب بشه و فقط برای نگه داری شخصی یک بک آپ از اون داشته باشین . اگر شما نگران اون دنیات هستی همین الان نسخه اصل بازی رو بخر یا بازی رو به طور کلی از رو سیستمت پاک کن:n06:
چیزی که همون اول توی خرید Cd key اشتراکی بهتون میگن اینه که به هیچ عنوان آنلاین بازی نکنین .
بعدش هم دزدی دزدیه چه کرک کنی چه بری نسخه اشتراکی بخری . سازنده اجازه داده فقط یک نسخه از اون روی هر سیستم نصب بشه و فقط برای نگه داری شخصی یک بک آپ از اون داشته باشین . اگر شما نگران اون دنیات هستی همین الان نسخه اصل بازی رو بخر یا بازی رو به طور کلی از رو سیستمت پاک کن:n06:
حرف حساب رو جناب ناظر زدن
اون دنیا باید از خیلیا حلالیت بگیریم از جمله فرانگ گیبیو :n02:
ای بابا ما هرموقع میایم اینجا به جای اینکه مطالب مفید و نقد در مورد بازی فیفا بخونیم همش داریم بحث های عقیدتی میخونیم... جدیدا هم پارو فراتر گذاشتن از کلمه زشت "دزد" استفاده میکنند و انگ دزدی میزنند... انگار اینجا مسجده در مورد آخرت و حلالیت هم بحث میشه...
این مسائل فقط برای مردم جهان سوم شیرینه ...
دوران کپی رایت و انحصارطلبی و مالکیت خصوصی همه جا داره منفور میشه و بسر میاد ما تازه یادش افتادیم!
دوستان فکر کنم یک تایپیک در مورد کپی رایت وجود داشت میتونید اونجا برید اعتراف و توبه کنید...
یادمه دوستان در تایپیک مربوطه در مورد آمار فروش کذایی و دروغ و تبلیغاتی EA هم افشاگری کرده بودند.
28-02-2015, 09:56
انگار خبری از کرک جدید نیست .
برای من که اجرا نشد .
ahmad rezaa
28-02-2015, 21:24
حذف شود :|
ahmad rezaa
28-02-2015, 21:25
یه نکته که خوشبختانه تو فیفا 15 رعایت شده اینه که اگه کاپیتان تیم رو تعویض کنید بازوبند کاپیتانی صرفا رو بازوی بازیکنی که تازه وارد زمین شده بسته نمیشه و معمولا به یه بازیکن با سابقه میرسه
فک کنم این قابلیت روی کنسول وجود داشت اما تازه یادشون افتاده روی کامپیوتر هم فعالش کنن.
کلا همه چیز واسه کنسولیاست بازیا انحصاری ما فقط بازیا استراتژیک هست :|
Spaniuly
02-03-2015, 12:02
سلام ابزاری چیزی نیست که بشه پست بازیکن رو توی کریر پلیر تغییر داد من الان فوروارد هستم ولی اکامپلیشمنت های جالب برا پست هافبکه
EngineeR EhsaN
02-03-2015, 15:47
دوستان نسخه دمو رو سیستم من راحت اجرا میشد مشکلیم نداشت این نسخه کرک شده احتمال داره ایراد بده؟ ویندوزمم 7 64X هست.
دوستان کرک ورژن 3 هم منتشر شد :n06:
GamesEdit
03-03-2015, 18:57
FIFA 15 Update 1-4 + Crack V3 - 3DM
دانلود مستقیم کرک ورژن 3 و آپدیت 1.4 بازی محبوب فیفا 15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات این ورژن :
- برطرف کردن مشکل کرش بازی در قسمت انتخاب زبان بازی در ویندوز 8
- پشتیبانی از 65% سی پی یو های جدید
نکته : این کرک فقط با ویندوز های 7 ، 8 ، 8.1 نسخه 64 بیتی کار میکنه !
لینک های دانلود مستقیم و اختصاصی :
کرک ورژن 3 بهمراه آپدیت 4-1 فیفا 2015
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پسورد در صورت نیاز : GamesEdit
دانلود کرک ورژن 3 به تنهایی با حجم 1.6 مگابایت
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش نصب :
* آپدیت را نصب کنید
* محتویات پوشه کرک را به محل نصب بازی انتقال دهید
* از طریق گزینه Launcher.exe بازی را اجرا کنید
Mahdi_Co_1368
03-03-2015, 23:50
عجب بدبختی داریم ما :n34:
ینی بین این 3 تا کرک 1 دونه شون هم با cpu من سازگار نیست؟!:n41:
i5 3570k
ahmad rezaa
04-03-2015, 04:54
i5 3570k
اخی
صبر کن ورژن چهار یا کرک فیکس بیاد:n02:
Rasoul2142
05-03-2015, 11:11
بالاخره برای من اجرا شد
فقط تنها چیزی که اذیت میکنه صحنه های آهسته رو که نشون میده لگ میزنه
cpu core i7 4700qm
vga ati R7 2g
ram 8
EngineeR EhsaN
05-03-2015, 11:45
با سی پی یو : Intel core i7 2670QM مشکلی نداره؟
mv217010
05-03-2015, 13:50
i5 3570k
بابا این کرک که کامل ساپرت میکنه پردازنده رده خارج منو اجرا کرد
intel E7500 2.9 doual cor:n02:
ولی اصلا نمیشه بازی کرد میره رو 100 درصد و هر 5 ثانیه توپ یه تکونی میخوره:n03:قیدشو زدم
reza4024
06-03-2015, 02:40
دوستان کسی رو پردازنده i7 4770k امتحان کرده؟
سلام
من با کرک ورژن 2 و آخرین آپدیتی که همراش بود بازی رو اجرا کردم و بدون مشکل بازی میکنم... همراه کرک جدیدی که اومده( ورژن 3)، آپدیت جدیدی هم اومده یا اینکه فقط کرک رو دان کنم ؟
من کرک ورژن 3 رو نصب کردم ( آپدیت 4 رو باید حتماً نصب کنید قبلش) و بازی بدون کوچکترین مشکلی اجرا شد.
مهندس الهه
07-03-2015, 18:08
سلام
دوستم واسه بچه ش بازی فیفا گرفته بود
من واسه لپ تاپ نصب کردم و اجرا هم شد
بعد من رو پی سی نصب کرده که موقع اجرای بازی این خطا رو میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو چجوری باید رفعش بکنیم؟
من کرک ورژن 3 رو نصب کردم ( آپدیت 4 رو باید حتماً نصب کنید قبلش) و بازی بدون کوچکترین مشکلی اجرا شد.
آپدیت چهارم با این کرک جدیده اومده یا همون آپدیت قبلیه؟
آپدیت چهارم با این کرک جدیده اومده یا همون آپدیت قبلیه؟
آپدیت 4 با کرک ورژن 2 اومد.
alexamir
08-03-2015, 10:21
سلام دوستان من هم با کرک ورژن 3 تونستم بازی رو اجرا کنم بلافاصله کریر مود رو شروع کردم اوایل چون کلا بازی رنگ ولعابش جذاب بود نسبت به فیفا 14 خیلی جذاب بود اما من درجه سختی رو روی لجندری گذاشتم ولی جوری شد بعد از یک هفته میلی زیاد به بازی ندارم چون واقعا آزار دهنده شده گیم پلی بازی برا من که طرفدار فیفام و pes رو قبول ندارم واقعا آزار دهندست بعد از یک هفته نخوام فیفا بازی کنم دوتا مشکل وحشتناک داره یکی دروازه بانا بالانس نیستن یعنی یه عکس العملای عالی نشون میدن ولی در عوض زاویه بسته عین اب خوردن گل میخورن و حتی تو اسلایدرا من قدرت دروازه بانا رو گذاشتم روی 100 اما باز هم همون اش همون کاسه.نکته دوم و وحشتناک و یه باگ بزرگ که مواجه شدم باهاش اینه من اگه بخوام اراده کنم میتونم با یه دفاع کنار مثل لوک شاو از درواره خودم برم همرو رد کنم اونم دریبل رودر رو نه فقط سرعت میگیرم و با یه جهت بالا پایین تک به تک میشم واقعا این مورد ازار دهندست در حدی که لذت بازی رو برام به صفر میرسونه هر کاری هم میخوام کنم رو لجندری بازی برام چالش برانگیز باشه نمیشه که نمیشه به جرات میگم درجه لجندریش زیاد فرقی با درجه پروفشنالش نداره من میتونم هر بازی هفت هشتا گل بزنم.میخواستم ببینم این اپدیت چهار که همراه کرک هست همون اپدیتیه که از شرکت EA اومده ؟ یعنی هیچ راهی نیست این خنگ بازی مدافعای حریف بهتر بشه؟؟چه تنظیمات اسلایدری باید دستکاری کنم؟ اگه کسی میدونه کمک کنه واقعا این همه صبر کردم برای این بازی ولی بعد از یک هفته ازش زده شدم.اگه کسی راهنمایی داره ممنون میشم
alone_boy
08-03-2015, 19:56
کرک 3 روی لپتاپ N550 JV با ویندوز 8.1 Po امتحان شد و بدون مشکل کار میکنه
:n08::n08:
خدا قوت باید بگم به EA Canada برای ساخت این شاهکاره باگ !!
یعنی لذت بازی رو واقعا کور کردن اینا با این نسخه !
8-9 تا گل میزنیم انگار نه انگار هیچ لذتی نداره وقتی هم که میبازیم فقط حرص میخوریم
تو نسخه 14 با اینکه بازم مشکلات عجیب غریب بود بعضی از بازی ها به حریف مقابلم احسنت باریکلا میگفتم که چقدر قشنگ بازی میکنه و من با اقتدار میبازم !!
تو این نسخه بعد از 5 دقیقه بازی کردن از طرز بازی حریفم خندم میگیره که چقدر ناشی بازی میکنه اما در پایان 90 دقیقه 4-2 عقب هستم :دی
آقا رونالدو که Stamina اش از 100 کمتر نمیشه :دی تا دقیقه 90 رو فورمه بعد واسه گل زدن توانایی داره 2 دفعه کل بازیکنان رو دریبل کنه :دی
بازی کن از پشت تکل میره تو پات حتی خطا نمیشه ! از روبرو یه تاره موت میخوره به یارو حتی مسیرش هم عوض نمیشه - زمین نمیخوره داور خطا میگیره با کارت زرد !! :دی
توپ دست توعه !!!!!! دفاع با سر میاد تو شیکمت !! خطای تو میشه !!! :n08:
من دیگه حرفی ندارم
مهندس الهه
08-03-2015, 23:15
سلام
دوستم واسه بچه ش بازی فیفا گرفته بود
من واسه لپ تاپ نصب کردم و اجرا هم شد
بعد من رو پی سی نصب کرده که موقع اجرای بازی این خطا رو میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو چجوری باید رفعش بکنیم؟
??????????
kingmohsen
09-03-2015, 08:48
??????????
نرم افزار اوریجین رو نصب کن
گویا امروز آپدیت جدیدی اومده واسه بازی... من از پچ های مودینگ وی استفاده میکنم. از دوستان کسی هست که احیانا از این پچ استفاده کنه؟ میخوام بدونم ورژن بعدیه پچ که بیرون بیاد شامل آپدیت هم میشه یا اینکه خودمون دستی باید آپدیت رو اضافه کنیم؟
mohamad skystar
09-03-2015, 17:39
سلام.
میخوام کلید های کیبورد رو مثل فیفاهای قدیمی تنظیم کنم
یعنی مثل فیفاهای 2008 به پایین.
چطوری باید تنظیم کنم ؟
در ضمن برای گرافیک Nvidia GT430 بهترین تنظیماتی که میشه انجام داد که کیفیت داشته
باشه و لگ نداشته باشه چی هست؟
ممنون
FCBarcelona.ir
09-03-2015, 20:46
الان که خواستم برم تو بازی اوریجین داره یه آپدیت 200 مگی دانلود می کنه ولی تجربه ثابت کرده به شدت بعیده تغییر خاصی تو گیم پلی داده بشه یا باگی از گیم پلی رفع بشه.
باز تو حالت آفلاین میشه فراموش کنی که می تونی با هر بازیکنی کل تیم حریفو دریبل کنی و سعی کنی فقط با پاس بازی کنی که بازی جذاب دراد، اما تو حالت آنلاین واقعا بازی جلو کسایی که شیلنگی کله رو می گیرین و دوان دوان به سمت دروازه ت حمله ور میشن اعصاب خوردکن میشه. البته تونستم انقدر خودمو وفق بدم که 80 درصد این موارد رو دفاع کنه ولی اون 20 درصد دیگه واقعا کاریش نمیشه کرد!
قصه فیفا هم شده قصه PES 2008. موتور گرافیکی رو متحول کردن و گیم پلی رو منهدم. :n02:
مهندس الهه
10-03-2015, 00:29
نرم افزار اوریجین رو نصب کن
لینکشو بدین لطفا
ahmad rezaa
10-03-2015, 07:12
دوستان الکی جو ندین روبروی تیم های قوی و ضعیف بازی فرق داره
شما اگه میتونین روبرو چلسی روی لجندی دریبل بزنیبن یا با سرعت از دفاع ها رد بشین اونوخته که جنازه بازیکنتون پهن زمین میشه
paroucia
10-03-2015, 12:14
شما اگه میتونین روبرو چلسی روی لجندی دریبل بزنیبن یا با سرعت از دفاع ها رد بشین اونوخته که جنازه بازیکنتون پهن زمین میشه
دروغ چرا ؟!
من تو دو بازی هر بار 6-7 تا گل بهش زدم!!! اون هم با نیوکاسل!!!
اقا لیجندری چیه !! :دی بحث بحثه آنلاینه ! بازی با Player واقعی
ahmad rezaa
11-03-2015, 02:31
اقا لیجندری چیه !! :دی بحث بحثه آنلاینه ! بازی با Player واقعی
برو با یکی بازی کن که بازی بارش باشه :n02:
ahmad rezaa
11-03-2015, 02:33
دروغ چرا ؟!
من تو دو بازی هر بار 6-7 تا گل بهش زدم!!! اون هم با نیوکاسل!!!
عزیز من شما اگه با کامپیوتر بازی میکنی درجه سختی بازی رو ببر بالا حل میشه
روبرو تیما ضعیفهم بازی نکن
معلومه با یه بازیکن قوی میشه کلی بازیکن ضعیف رو سوسک کرد یا روی درجه آماتور
بازی رو لجندی کن حل میشه حتما
denzelmovie
11-03-2015, 17:12
دوستان من هنوز با آپدیت 4 و کرک 3 باازی خیلی گیر میکنه
درصد استفاده از پردازنده هم تا 100 درصد میره صداای گزارشگر هم تکرار میشه هر کلمه روو دوبار میگه
کاریش نمیشه کرد؟
Windows 7 64 bit
AMD Phenom II X4 945 3.00 GHz
Ram 4GB
AMD Radeon HD 5700
mehdio07
12-03-2015, 01:58
آقا ایا اوریجین من آپدیت نمیشه آنلاینم نمیشه چراااااااااا
mohamad skystar
12-03-2015, 14:31
سلام.
بهترین تنظیمات گرافیکی برای فیفا 15 روی سیستم زیر چیه :
intel core i3 3.3ghz
ram : 8gb
vga : nvidia gt610 2gb
من دوتا مشکل دارم.
اول اینکه صفحه full screen نمیشه
دوم اینکه تو بازی روان هست اما وقتی گل میزنیم صحنه های شادی گل یا آفیاسد صحنه اهسته آفساید
با تیک هستش.
MOH333EN
12-03-2015, 17:25
تو را به خدا یک کرک برای ما بزارید جوابمان بدهد
mohamad skystar
14-03-2015, 12:36
سلام.
بهترین تنظیمات گرافیکی برای فیفا 15 روی سیستم زیر چیه :
intel core i3 3.3ghz
ram : 8gb
vga : nvidia gt610 2gb
من دوتا مشکل دارم.
دوم اینکه تو بازی روان هست اما وقتی گل میزنیم صحنه های شادی گل یا آفیاسد صحنه اهسته آفساید
با تیک هستش.
اساتید لطفا راهنمایی کنید
reza4024
14-03-2015, 14:34
خب روی پردازنده i7 4770k با آپدیتها و کرک سوم جواب داد
فعلا زوده نظر بدم درباره بازی ولی گرافیک پیشرفت چشمگیری داشته
تو را به خدا یک کرک برای ما بزارید جوابمان بدهد
از اینجا دانلود کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alt + enter رو با هم فشار بدین
با تیک هستش.
منتظر کرک جدید باش :n02:
hoomi_gta
14-03-2015, 17:13
مشکل من با کرک 3 هم حل نشد. بعد از انتخاب زبان میپره بیرون. لطفا راهنمایی کنید راه حل چیه؟
دوستان برا من وسط بازی هی میپره تو تنظیمات دسته ها اونجا رو میگم که پایین عکس کیبرد هست میام بیرون از اونجا دوباره بعد یکی و دقیقه میپره دوباره اونجا البته تو بعضی بازی ها ممکنه نیاد ولی تو بیشتر موقع ها میاد
دسته هم سالمه والا دیگه گیج شدم خیلی رو اعصابه...
کسی راه حلش رو میدونه...
SONY XPERIA Z ULTRA
reza4024
14-03-2015, 19:21
مشکل من با کرک 3 هم حل نشد. بعد از انتخاب زبان میپره بیرون. لطفا راهنمایی کنید راه حل چیه؟
اگه اول آپدیت چهارم رو کپی کردی و بعد کرک ورژن 3 و اجرا نشده باشه باید منتظر کرک جدید باشی
دوستان برا من وسط بازی هی میپره تو تنظیمات دسته ها اونجا رو میگم که پایین عکس کیبرد هست میام بیرون از اونجا دوباره بعد یکی و دقیقه میپره دوباره اونجا البته تو بعضی بازی ها ممکنه نیاد ولی تو بیشتر موقع ها میاد
دسته هم سالمه والا دیگه گیج شدم خیلی رو اعصابه...
کسی راه حلش رو میدونه...
احتمالا دستت اتصالی داره
mohamad skystar
14-03-2015, 23:56
رو لپتاپم نصب کردم خیلی روان و عالی اجرا شد بدون هیچ مشکلی
cpu core i5 4200u
vga : nvidia gt710
ram : 8 gb
آپدیت 4 را بگیر کپی کن و بعد کرک ورژن 3 را بزن .
ahmad rezaa
15-03-2015, 04:53
دوستان اینارو ولش یکی بگه چطور نقل و انتقالات جدید رو انجام بدیم؟
یه جا یه اتفاق جالب برام داخل بازی افتاد میخوام تعریف کنم شماهم بدونین بد نیست
با وین رونی حمله کردم به منچستر سیتی و با سرعت از پیش جو هارت (دروازه بان)رد شدم و توپ شوت کردم رفت بیرون از دروازه بعدش جوهارت به سمتم حمله کرد به خاطر اینکه خطرناک از پیشش رد شدم و نزدیک بود بهش برخورد کنم اما اگوئرو جلوی جوهارت رو گرفت نذاشت رونی رو بزنه :n02:
احساس کردم جوهارت داره میگه نفس کش ولم کن میخوام وین رونی رو بزنم لهش کنم دهنشو سرویس کنم
Mohammad Yek110
15-03-2015, 16:56
سلام
کرک 4 میتونه لگ خیلی خفیف رو برطرف کنه؟
لطفا یکی یه لینک مستقیم از آموزش Tactical Defending بده
MOH333EN
16-03-2015, 22:43
بچه ها من کرک 3 استفاده کردم هنگام رفتن داخل بازی این پیغامو میده من شکم به گرافیک نظر شما چیه ممکنه از کرک باشه ؟:n17:
من تا پارسال پی اس بازی میکردم گفتم بزار فیفا رو هم نصب کنم ببینم چطوریه منتها اونموقع فقط کرک ورژن ۲ بود
کرک برا من جواب نداد ولی ورژن ۳ جواب داد
وقتی یه چند دست بازی کردم و هوش کاملا طبیعی بازیکنا و گرافیک بالا و گیم پلی فوق العاده رو دیدم واقعا کفم برید
به خصوص دروازبانا که از واقعیت هم جلو زدن
تازه فهمیدم تو چه گمراهی اشکاری بودم خخخخخ
خلاصه هر چی اثار کونامی و پی اس تو کامپیوترم بود همرو پاکیدم تازه این پسر همسایه رو هم که پی اس باز درجه یک بود به راست اوردم. جلو چشش زدم سی دی پی اس رو شکوندم.
SONY XPERIA Z ULTRA
MOH333EN
16-03-2015, 23:54
آقا دستت درد نکنه اون آپدیت و کرک را دانلود کردم جواب داد مشکل جدید که پیش آمده cpu من 100 درصد پر میشه باعث میشه بازی هر از گاهی استوپ بشه کمک لطفا
vga : gt740
ram: 4 ddr3
cpu: e7500 dual
MOH333EN
16-03-2015, 23:57
:n19::n16:
ahmad rezaa
17-03-2015, 01:40
آقا دستت درد نکنه اون آپدیت و کرک را دانلود کردم جواب داد مشکل جدید که پیش آمده cpu من 100 درصد پر میشه باعث میشه بازی هر از گاهی استوپ بشه کمک لطفا
vga : gt740
ram: 4 ddr3
cpu: e7500 dual
بازی رو از taks manager روی hige بذار اگه بلد نیستی بگو کمکت کنم
همون اول که ویندوز بالا میاد دکمه دلیت رو بزن داخل تنظیمات مادربورد گزینه ای که قدرت cpu رو بالا میبره فعال کن البته باعث گرم شدن cpu میشه گزینه اخطار دمای cpu هم فعال کن که مثلا اگه دمای cpu به 60 رسید برات صدای اخطار تولید بکنه و متوجه بشی
اما اگه پول داری بهترین گزینه خریدن یه cpu چهار هسته ای هست الان نسل هشتم بازیا دیگه رو بهترین کیفیت اجرا نیاز به cpu چهار هسته ای اینتل دارن که از amd های چهارهسته ای هم قویترن
ahmad rezaa
17-03-2015, 01:43
یکی بگه چطورنقل و انتقالات روانجام بدم؟؟؟فلتچر داخل یونایتد مونده درصورتی که رفته یه تیم دیگه
یه دسته هم یکی معرفی کنه که باهاش بشه 360 درجه حرکت کرد پ
شرافتا کمک کنید دیگه اگه میدونین:n28:
mohammad varaste
17-03-2015, 02:45
من بازی رو تازه گرفتم ارور origin میده آحرین آپدیت و کرک رو هم ریختم
گرافیک لپتاپ هم r7m260
ahmad rezaa
17-03-2015, 05:05
من بازی رو تازه گرفتم ارور origin میده آحرین آپدیت و کرک رو هم ریختم
گرافیک لپتاپ هم r7m260
کرک ورژن 3 رو اگه نصب کردی و درست نشد دیگه نمیشه کاریش کرد اما باید با ورژن 3 درست بشه !!!
شما سی پیوتونو بگید چیه آخه کرک روی بعضی سی پیوها بالا میومد چرا گرافیکتو گفتی آخه؟:n29:
mohammad varaste
17-03-2015, 08:56
i7 4500 u
مدل cpu منه
a1l2i3z4a5h6r7
18-03-2015, 20:18
سلام دوستان من یک مشکل دو بازی انلاین دارم موقعی که پاس تو عمق یا شوت یا سانت میکنم تو بازی تصویر با تاخیر میاد 2 3 ثانیه طول میکشه جا میمونه صحنه چی کار کنم
aidinjuve
18-03-2015, 21:36
بازي خيييييلي لگ داره راهي نيست؟سيستمم خيلي قويه ولي بازي همه جاش با لگ اجرا ميشه
بازي خيييييلي لگ داره راهي نيست؟سيستمم خيلي قويه ولي بازي همه جاش با لگ اجرا ميشه
تو تنظیمات بازی ( قبل از اجرای بازی ) FPS رو روی حالت 60fps و Unlimit fps تست کنید ببینید کدوم اوکی میشه .
درایور کارت گرافیک رو هم چک کنید که آخرین نسخه باشه .
اگر سیستم خیلی قویه که هیچی ولی اگه مطمئن نیستید Anti Aliasing رو OFF کنید .
ramram87030
20-03-2015, 12:44
آقا یه سوال میگم چرا اینقدر نصب بازی های جدید سخت شده ؟ دلشون درد میکنه ؟؟؟
اما در رابطه با فیفا من وقتی میخوام نصب کنم میگه نرم افزار origin نصب نیست ولی وقتی اونم نصب میکنم بالای origin میزنه آنلاین نیستی و حتی نمیتونم یوزر بسازم ، اصلا معلومه چطور نصب میشه :n34:
دیگه این چند روز تووی سایتای مختلف هرکسی یه چیزی گفته دارم کم کم عقلمو از دست میدم
خواهشا یه نفر بیاد از ب بسم الله شروع کنه توضیح بده بگه چکار کنم
ممنون میشم
reza4024
20-03-2015, 17:08
آقا یه سوال میگم چرا اینقدر نصب بازی های جدید سخت شده ؟ دلشون درد میکنه ؟؟؟
اما در رابطه با فیفا من وقتی میخوام نصب کنم میگه نرم افزار origin نصب نیست ولی وقتی اونم نصب میکنم بالای origin میزنه آنلاین نیستی و حتی نمیتونم یوزر بسازم ، اصلا معلومه چطور نصب میشه :n34:
دیگه این چند روز تووی سایتای مختلف هرکسی یه چیزی گفته دارم کم کم عقلمو از دست میدم
خواهشا یه نفر بیاد از ب بسم الله شروع کنه توضیح بده بگه چکار کنم
ممنون میشم
این ارور یعنی کرک با مدل پردازنده شما سازگاری نداره
آپدیت ها و کرک ورژن 3 رو نصب کردین؟
ramram87030
20-03-2015, 21:28
این ارور یعنی کرک با مدل پردازنده شما سازگاری نداره
آپدیت ها و کرک ورژن 3 رو نصب کردین؟
داداش اصلا اجازه نمیده نصب کنم اصلا فایل ستاپ مشخصی نداره !
راستی اینم بگم این image گرفته شده است
اقا يكي به من توضيح بده سيستم دفاع كردن رو من مربع رو نكه ميدارم اما قشنك به بازيكن حريف نميجسبه كه از تكل كوتاه يا بلند استفاده كنم بايد منتضر بمونم تا اشتباه كنن تا توب بياد دستم انقدر تكل كوتاه يا بلند كوتاهه كه اصلا قابل استفاده نيس . :n34:
سردرد كرفتم ...يكي راهنمايي كنه لطفا...
reza4024
21-03-2015, 14:27
داداش اصلا اجازه نمیده نصب کنم اصلا فایل ستاپ مشخصی نداره !
راستی اینم بگم این image گرفته شده است
عکسی نیست!
منظور از نصب آپدیت و کرک یه کپی پست سادست
اول کپی کردن آپدیت و بعد کرک
اقا يكي به من توضيح بده سيستم دفاع كردن رو من مربع رو نكه ميدارم اما قشنك به بازيكن حريف نميجسبه
در gameplay assistance setting قسمت defending گزینه tactical رو به legacy تغییر بدین
کسی مشکل فول اسکرین نشدن بازی در ویندوز 8 رو داره؟
با alt+enter هم حل نمیشه
مشکل لگ در منوهارو همه دارند یا فقط من؟
من نه توی منوها و نه در بازی یا در صحنه اهسته مشکل لگ ندارم. همه تنظیمات هم رو اخرشه.
امسال واقعا بازی کیفیتش فوقالعاده شده من که هر چقدر بازی میکنم سیر نمیشم.
SONY XPERIA Z ULTRA
سیستم شما چیه؟
البته لگ های ریز رو فکر کنم همه دارن جز اونایی که سیستم 6.. 7 میلیون به بالا دارند
Captain_America
24-03-2015, 10:33
اقا يكي به من توضيح بده سيستم دفاع كردن رو من مربع رو نكه ميدارم اما قشنك به بازيكن حريف نميجسبه كه از تكل كوتاه يا بلند استفاده كنم بايد منتضر بمونم تا اشتباه كنن تا توب بياد دستم انقدر تكل كوتاه يا بلند كوتاهه كه اصلا قابل استفاده نيس . :n34:
سردرد كرفتم ...يكي راهنمايي كنه لطفا...
شما حتما تازه فیفا بازی میکنید چند ساله که دیگه اون روش توپ گیری منسوخ شده البته یه آپشنی هست که میتونید به روش قدیمی برگردونید که اصلا توصیه نمیشه، شیوه جدید دفاع کردن رو یاد بگیرید بهتره.
سیستم شما چیه؟
البته لگ های ریز رو فکر کنم همه دارن جز اونایی که سیستم 6.. 7 میلیون به بالا دارند
VGA AMD 6870 1GB
CPU AMD II X6 3.20
RAM 6GB
بدون لگ تنظيمات بازي هم رو اخر گذاشتم .
شما حتما تازه فیفا بازی میکنید چند ساله که دیگه اون روش توپ گیری منسوخ شده البته یه آپشنی هست که میتونید به روش قدیمی برگردونید که اصلا توصیه نمیشه، شیوه جدید دفاع کردن رو یاد بگیرید بهتره.
بله امسال فيفا باز شديم:n02:
اخه تو اون روش خيلي سخته دفاع كردن با همون LEGACY راحتترم :n39:
بله امسال فيفا باز شديم:n02:
اخه تو اون روش خيلي سخته دفاع كردن با همون LEGACY راحتترم :n39:
كسي ميتونه در مورد تفاوت دفاع تاكتيكي و قديمي توضيح بده. منم با اينكه دوساله فيفه١٤ ميزنم ولي هنوز تو توپ گيري از كامپيوتر تو حالت افسانه اي يا لجندري مشمل دارم. ميشه كاري كرد مثل پرو بازيكن هاي ديگه توپ رو قطع كنن؟ من تنها هنري كه به خرج ميدم اينه كه باR2بازيكن ثالث رو ميفرستم دنبال بازيكن صاحب توپ بعد با بازيكن اصلي كه تحت كنترل منه ميرم ياري كه امكان داره پاس دريافت كنه رو ميگيرم
Sent from my heart using sincerely
كسي ميتونه در مورد تفاوت دفاع تاكتيكي و قديمي توضيح بده. منم با اينكه دوساله فيفه١٤ ميزنم ولي هنوز تو توپ گيري از كامپيوتر تو حالت افسانه اي يا لجندري مشمل دارم. ميشه كاري كرد مثل پرو بازيكن هاي ديگه توپ رو قطع كنن؟ من تنها هنري كه به خرج ميدم اينه كه باR2بازيكن ثالث رو ميفرستم دنبال بازيكن صاحب توپ بعد با بازيكن اصلي كه تحت كنترل منه ميرم ياري كه امكان داره پاس دريافت كنه رو ميگيرم
Sent from my heart using sincerelyدر gameplay assistance setting در قسمت defending گزینه tactical رو به legacy تغییر بدین .
در gameplay assistance setting قسمت defending گزینه tactical رو به legacy تغییر بدین
اونو كه دوستان گفتن مرسي ، من منظورم اين بود كه تفاوت هاشون چيه اين دو سبك دفاع؟
Captain_America
24-03-2015, 17:10
@omn1990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تفاوتشون همینه دیگه در تاکتیکال شما رو تا یه حدی با فشردن دکمه به بازیکن پا به توپ حریف نزدیک میکنه بعدش خودت باید با آنالوگ به سمتش بری و با تکل کوتاه یا بلند توب رو بگیری ولی در لگاسی به روش پِس با فشار دادن دکمه هم میره نزدیک هم توپ گیری میکنه، روش جدید رو یاد بگیرید چون هم تو آنلاین همش اینجوری بازی میکنن هم بازی قشنگ تر میشه هم معلوم نیست EA تا کی قابلیت دفاع لگاسی رو تو آپشن بزاره.
amir2m2a
24-03-2015, 19:58
با سلام
چجوری میشه کیبورد رو حالت دو کلیده two buttum تنظیم کرد؟
هر کاری میکنم نمیشه
دوستان راهنمایی کنن:n35:
gholamzadegan
24-03-2015, 20:50
سلام
من سی دی بازی رو از یکی از دوستام گرفتم نصب کردم.
کرک و آپدیت رو هم از همین تاپیک گرفتم نصب کردم و بدون مشکل اجرا شد.
برای فول اسکرین شدن فایل launcher.exe رو اجرا کنید.
اما مشکلاتی که دارم:
سرعت بازی خیلی خیلی زیاده میشه سرعت رو کم کرد؟
چرا تیم هایی مثل برزیل یا حتی ایران رو نداره یا اگر داره کجاست؟
War_Machine
24-03-2015, 23:04
سلام
من سی دی بازی رو از یکی از دوستام گرفتم نصب کردم.
کرک و آپدیت رو هم از همین تاپیک گرفتم نصب کردم و بدون مشکل اجرا شد.
برای فول اسکرین شدن فایل launcher.exe رو اجرا کنید.
اما مشکلاتی که دارم:
سرعت بازی خیلی خیلی زیاده میشه سرعت رو کم کرد؟
چرا تیم هایی مثل برزیل یا حتی ایران رو نداره یا اگر داره کجاست؟
مشکل اول
تو بخش fifa setup گزینه ستینگ سربرگ اول که مربوط به تنظیمات گرافیکیه رو انتخاب کنید
بعد 3 تا گزینه پایین صفحه هست که دوتاوشن ازین قراره
limit on 60 fps
unlimit on fps
روی هرکدومش هست بذارید روی اون یکی -ذخیره کنید و بازی رو اجرا کنید احتمال 99 درصد حله
اگر هم نشد اینجا رو بخونید راه حلش هست
بحث دومتون هم خب باید لایسنس بشه تا جایی که میدونم برزیل هست توی بخش international هستش دیگه ولی ایران خب با فدراسیون باید قرارداد لایسنس ببندن که نبستن دلایش هم زیاده!
mohamad skystar
25-03-2015, 18:54
سلام.من الان فصل دوم هست دارم بازی میکنم.میخوام بازیکن بخرم اما به هر بازیکن پیشنهاد میدم رد میشه! دلیلش چیه؟ یه راهنمایی مفصل در مورد خرید بازیکنان بدینممنون
soheilnouri
25-03-2015, 19:00
من ايكس باكس وان دارم،وقتي با پروفايلم وارد ميشم و ميخوام با دوستم دو تايي بازي كنيم،تنظيمات دسته هامون شبيه هم ميشه.در حاليكه هر كدوم تنظيمات خاصي انجام ميديم.درصورتي كه بدون وارد شدن به پروفايلم مشكلي نيست.چرا؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
MOH333EN
25-03-2015, 20:07
من چند روزی این بازی رانصب کردم بازی هم بدون مشکل با آپدیت 4 اجرا شد ولی متاسفانه الان هنگام اجرای بازی orgien میاد بالا از اول نصب کردم بازم همینطوره کمک لطفا
یه دسته ایکس باکس دارم عالی خودش همه دگمه ها تنظیم هستش ولی یه دستی معمولی را میزنیم همه دگمه ها جاشون فرق داره هر کاری کرم نشد تنظیم بشه چیکار کنیم ؟
MCSE MAN
26-03-2015, 11:20
این بازی فقط روی سیستم های 64 بیت اجرا میشه؟
mohamad skystar
26-03-2015, 17:54
بهترین کار برای پول جمع کردن فیفا 15 چیه ؟
که بعدش بتونیم بازیکن خوب بخریم/.
راهنمایی کنید
یه دسته ایکس باکس دارم عالی خودش همه دگمه ها تنظیم هستش ولی یه دستی معمولی را میزنیم همه دگمه ها جاشون فرق داره هر کاری کرم نشد تنظیم بشه چیکار کنیم ؟
مدل دسته ایکس باکست چیه و چند خریدی؟
مدل دسته ایکس باکست چیه و چند خریدی؟
125 تومان خوده مایکروسافت ایکس باس نوشته روش . برای کامپیوتر وقتی توپ به تیرک اینا میخوره ویبره میزنه شوک داره جالبه
125 تومان خوده مایکروسافت ایکس باس نوشته روش . برای کامپیوتر وقتی توپ به تیرک اینا میخوره ویبره میزنه شوک داره جالبه
آره دقیقا مثل کنسول شوک میده.
بعد روی باقی بازیها هم تست کردی؟ خودش اتومات بشناسه؟
مرسی.
سلام دوستان
برای تنظیم دسته های غیر استاندارد بازی از این آوموزش استفاده کنید.
کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید:n16:
برای تمامی بازیها خودش میشناسه نیازی به هیچی نداره خیلی خوبه .
آره دقیقا مثل کنسول شوک میده.
بعد روی باقی بازیها هم تست کردی؟ خودش اتومات بشناسه؟
مرسی.
MOH333EN
28-03-2015, 20:46
بله این بازی بخاطر موتور گرافیکی که براش در نظر گرفتن باید 64 بیتی داشته باشی در ضمن حداقل سی پی یو i3
MOH333EN
28-03-2015, 20:47
بله این بازی بخاطر موتور گرافیکی که براش در نظر گرفتن باید 64 بیتی داشته باشی در ضمن حداقل سی پی یو i3
gholamzadegan
28-03-2015, 22:20
سلام
موقع بازی نور صفحه نمایش خودکار کم و زیاد میشه کسی میدونه راه حل چی؟
Zlatan_ibra
29-03-2015, 12:50
سلام...اقا تو لیگ تو یه نیم فصل دوبار با یه تیم بازی میکنم!باگ نیست؟تا 2014 هم اینطوری میشد گاها...البته جام حذفی و فلان نیست....تو سری آ تو یه نیم فصل دوبار با یووه بازی کردم!
Zlatan_ibra
29-03-2015, 12:53
سلام
موقع بازی نور صفحه نمایش خودکار کم و زیاد میشه کسی میدونه راه حل چی؟
احتمالا با لپتاپ بازی میکنی...قسمت پاور رو بزار را high performance
denzelmovie
31-03-2015, 19:26
دوستان هرکاری میکنم نمیشه بازی کرد یه نفر کمک کنه پلییز
آپدیت 4 و کرک 3 هم ریختم هیچ فرقی نکرد خیلی لگ داااره صدای گزارشگر هم چندبار تکرار میشه، درصد استفاده از پردازنده هم به 95 درصد میرسه
مشکل از سیستمه؟ یا کرک؟ یا با تنظیمات میشه درستش کرد؟
مشخصات سیستم
Windows 7 64 bit
AMD Phenom II X4 945 3.00 GHz
Ram 4GB
AMD Radeon HD 5700
Captain_America
31-03-2015, 21:26
سلام...اقا تو لیگ تو یه نیم فصل دوبار با یه تیم بازی میکنم!باگ نیست؟تا 2014 هم اینطوری میشد گاها...البته جام حذفی و فلان نیست....تو سری آ تو یه نیم فصل دوبار با یووه بازی کردم!
لیگ انگلیس که بازی میکنم پیش میاد از بس که جام های مختلف و لیگ قرمانان و... داره برنامه ریزی بازی ها تغیر میکنه مثلا دو تا بازی از هفته های آخر نیم فصل لیگ برتر موکول بشه زمان دیگه بعد که یکی دو بازی از هفته اول نیم فصل دوم جاش رو میگیره اینجوری به نظر میاد.
اگه بیشتر از دوبار اونهم رفت و برگشت تو لیگ با یه تیم بازی نمیکنید باگ نیست همون تغیر زمان بندی هستش.
Spaniuly
31-03-2015, 22:16
بی تردید کسانی که مشکل اجرا دارن مشکل از سیستمه خیلیا میگن مشکل از کرک و ... هست من تا الان هر سه آپدیت و تمامی کرک ها رو جدا جدا امتحان کردم توی ماکسیمم تنظیمات بازی می کنم و حتی یک فریم هم لگ ندارم هیچ وقت هیچ نسخه ای از فیفا رو من با این جزئیات و این کیفیت اجرا تجربه نکرده بودم... شک نکنید سیستم اگه سازگار باشه باشه مشکلی توی اجرا نخواهید داشت
بی تردید کسانی که مشکل اجرا دارن مشکل از سیستمه خیلیا میگن مشکل از کرک و ... هست من تا الان هر سه آپدیت و تمامی کرک ها رو جدا جدا امتحان کردم توی ماکسیمم تنظیمات بازی می کنم و حتی یک فریم هم لگ ندارم هیچ وقت هیچ نسخه ای از فیفا رو من با این جزئیات و این کیفیت اجرا تجربه نکرده بودم... شک نکنید سیستم اگه سازگار باشه باشه مشکلی توی اجرا نخواهید داشت
داداش سيستمت درچه حده؟ قيمت قطعاتت رو هم چند درمياد؟ من سيستمم نكشيد بايد ارتقا بدم متاسفانه، فكركنسول هم زده به سرم
Ami R 940
01-04-2015, 13:16
کرک بازی عرضه شده؟؟ لطفا لینک مستقیم دانلود بازی رو میدید. با کرکی که کار کنه.
mohamad skystar
01-04-2015, 19:23
بهترین کار برای پول جمع کردن فیفا 15 چیه ؟
که بعدش بتونیم بازیکن خوب بخریم/.
راهنمایی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.