PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 15

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7

amir_dvb
17-11-2014, 08:36
دوستان من یه فوتبالیست قدیمی هستم از 98 تا اینجا همه فوتبالها رو بازی کردم میخواهم یه چیزی بگم بعضی جاها منو شگفت زده کرد fifa 2015 ولی واقعا باید تو کار دفاع دقت کرد چون مهاجم ها خیلی تکنیکی شدن ولی متاسفانه به نظرم هوش مصنوعی مدافع ها یکم پایین تر البته دارم تمرین میکنم گل کمتر بخورم :n02: تو قسمت انلاین که واقعا عالیه و ضعیف وقوی شدن تیمها تو واقعیت به نظرم رو بازی و اپدیتهاش یکم محسوس تر شده و EA سعی کرده این ایتم رو لحاظ کنه.من نه 100 % ولی تا حدود زیادی از بازی راضیم , البته یه سری ضعف مثلا تو شوت زدن داشت که بهتر شده ...

alp13
17-11-2014, 08:46
فکر کنم امسال بعد سالها وقت بیشتری رو به PES اختصاص بدم تا فیفا. انصافا پیشرفت زیادی داشته. از نظر گرافیکی که همیشه با اختلاف فاحش از فیفا بهتر بوده، و امسال دیگه خبری هم از اون گیم پلی فوق العاده فیفا نیست! :n27:

البته اخیرا نسخه ایکس باکس 360 فیفا 15 رو دیدم که به فاجعگی نسخه نکس جن نبود!

گرافیک پیس همیشه بهتر بوده ؟؟؟ :n04:
گیم پلی پیشرفت کرده ولی بازم خیلی خوب نیست آدم چند تا بازی بکنه راحت میتونه سوپر استار رو ببیره یعنی گل زنی توش خیلی راحته
طرف یکم رو دفاعش کار کنه راحت همه بازی ها رو میبره

AVB
17-11-2014, 13:08
FIFA 15 رو میشه کپی کرد تو PS4 ؟

arminba
17-11-2014, 13:49
گرافیک پیس همیشه بهتر بوده ؟؟؟ :n04:
گیم پلی پیشرفت کرده ولی بازم خیلی خوب نیست آدم چند تا بازی بکنه راحت میتونه سوپر استار رو ببیره یعنی گل زنی توش خیلی راحته
طرف یکم رو دفاعش کار کنه راحت همه بازی ها رو میبره

شما کاملا ق1اوت یک طرفه بود
از نظر گرافیکی که اصلا قابل قیاس نیستن فیفا خیلی سر تره
و گیم پلی فیفا هم که همیشه بهتر بوده
تو پیس اصلا ضربه آزاد ها ی پشت محوطه تخیلیه در صورتی فیفا کاملا طبیعه ی و همیشه نمیشه با یه قلق گل زد

amir_dvb
17-11-2014, 14:30
تو پیس اصلا ضربه آزاد ها ی پشت محوطه تخیلیه در صورتی فیفا کاملا طبیعه ی و همیشه نمیشه با یه قلق گل زد

بچه ها لطفا من رو ببخشید :n02: من یه pes باز حرفه ای بودم یعنی از قدیم این که میگم نظر شخصیم هست :
واقعا من خودم تا 2014 موتور بازی pes رو به fifa ترجیح میدادم چون باهاش بیشتر حال میکردم ولی 2014 واقعا pes افتضاح شد ولی در مورد2015 باید بگم من هر دوی بازیها رو البته اریجینال و انلاین بازی کردم واقعا امکانات fifa و موتور بازیش بهتر از pes شده ولی در مورد گرافیک چهره بازیکنها و نه کل بازی به نظرم باز pes2015 بهتره از fifa 2015 هست البته تو PS4 اینطور هست که البته فکر نکنم تو xbox 1 و pc هم فرق زیادی بکنه .
این بود نظر من :n06:

mahdi1323
17-11-2014, 14:53
به نظره من به هکر ها پول دادن چون سیمز 4 هم از قفل معروف استفاده کرده بود ولی -- شده نمیدونم هکر هارو فکر کنم زندانی کردن

alp13
17-11-2014, 18:40

دوست عزیز من قضاوت یک طرفه کردم ؟؟؟؟ مگه من گفتم گرافیک پیس با اختلاف فاحش خیلی سرتره >>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

SamGun
17-11-2014, 23:11
سلام و درود به همه

من نظرم اینه یک FIFA باز همیشه FIFA باز میمونه و بین 2 بازی سوئیچ نمیکنه این داستان فقط به خاطر تاکتیکی تر بودن FIFA نسبت به PES هست و کاری با بقیه داستان ندارم .

مورد بعدی اینه که FIFA رو واقعا یه FIFA بدونیم همینطور که یکی از بچه های همینجا گفتن یه روز , بازی رو توقع زیادی ازش نداشته باشیم و دائم تو سر بازی نزنیم بهتر اینه که باگ های بازی رو بشناسیم و راهی برای جلوگیری از گل خوردن پیدا کنیم .

من خیلی از باگ ها رو تا الان تونستم در اکثر موارد خنثی کنم و گاهی هم دیگه از دستم در رفته و نشده کاریش بکنم .

دیشب تو بازی آخری که برای رفتن به DIV 1 داشتم با یک نفر بازی کردم که تیم At.Madrid رو برداشته بود , در ابتدای شروع بازی توسط خودش وقتی پاس اول بازی داده شده بلافاصله از وسط زمین شوت زد و بسیار ارام و صاف وارد دروازه من شد انگار که واقعا کسی توی دوازه من نبود !!

این طرف تمام سعی اش این بود که این مدل گل رو بزنه در طول بازی اما من جلوش رو با سرعت و تکل قبل از شوت میگرفتم و بازی رو 3-1 بردم .

خیلی از موارد دیگه هم همینطوره و راه حلی براش پیدا کردم . اگر روی یک باگ بیش از بقیه مشکل دارید بگید براتون توضیح میدم چیکارش بکنید .

اینم تصویری از شاهکار های خودم :دی :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nini bad
18-11-2014, 01:51
سلام و درود به همه

من نظرم اینه یک FIFA باز همیشه FIFA باز میمونه و بین 2 بازی سوئیچ نمیکنه این داستان فقط به خاطر تاکتیکی تر بودن FIFA نسبت به PES هست و کاری با بقیه داستان ندارم .

مورد بعدی اینه که FIFA رو واقعا یه FIFA بدونیم همینطور که یکی از بچه های همینجا گفتن یه روز , بازی رو توقع زیادی ازش نداشته باشیم و دائم تو سر بازی نزنیم بهتر اینه که باگ های بازی رو بشناسیم و راهی برای جلوگیری از گل خوردن پیدا کنیم .

من خیلی از باگ ها رو تا الان تونستم در اکثر موارد خنثی کنم و گاهی هم دیگه از دستم در رفته و نشده کاریش بکنم .

دیشب تو بازی آخری که برای رفتن به DIV 1 داشتم با یک نفر بازی کردم که تیم At.Madrid رو برداشته بود , در ابتدای شروع بازی توسط خودش وقتی پاس اول بازی داده شده بلافاصله از وسط زمین شوت زد و بسیار ارام و صاف وارد دروازه من شد انگار که واقعا کسی توی دوازه من نبود !!

این طرف تمام سعی اش این بود که این مدل گل رو بزنه در طول بازی اما من جلوش رو با سرعت و تکل قبل از شوت میگرفتم و بازی رو 3-1 بردم .

خیلی از موارد دیگه هم همینطوره و راه حلی براش پیدا کردم . اگر روی یک باگ بیش از بقیه مشکل دارید بگید براتون توضیح میدم چیکارش بکنید .

اینم تصویری از شاهکار های خودم :دی :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درود بر شما دوست عزیز ...
اینطور که مشخص هست شما با پی سی بازی میکنید درسته ؟

AVB
18-11-2014, 09:19
دوستانی که آنلاین بازی میکنن پیگشون در چه حدی باید باشه که بتونن راحت و بدون لگ بازی کنن.

اینم اگه کسی میدونه جواب بده!

FIFA 15 رو میشه کپی کرد تو PS4 ؟

SamGun
18-11-2014, 10:19
درود بر شما دوست عزیز ...
اینطور که مشخص هست شما با پی سی بازی میکنید درسته ؟

سلام عزیزم

بله من خیلی وقت هست که FIFA رو با PC بازی میکنم چون همیشه به مراتب بهتر از نسخه کنسولی کار شده
+
اینکه پیشکسوتان این بازی همه PC باز هستن و بهتر میشه تو این بازی پیشرفت کرد

دوستانی که آنلاین بازی میکنن پیگشون در چه حدی باید باشه که بتونن راحت و بدون لگ بازی کنن.

Ping این بازی رو باید با سرور خوده بازی بدست آورد بدین صورت :

Ping easo.ea.com -t

پینگ باید زیر 210 باشه تا بازی اوکی باشه.

Kaveh619
18-11-2014, 11:17
آقا یکی بهم بگه اونایی که با آپدیت دارن بازی میکنن، بازیکنا یجوری نیستن؟؟؟؟ انگار سخت حرکت میکنن! نه؟؟؟ اصلا یجوریه بازی. نه؟؟؟ شمام پاس میدین بازیکن نمیاد سمته توپ خودتون باس برید دنبالش درسته؟؟؟ جواب بدین خواهشا چون میخوام بدونم درسته !!!

والا من آبدیت 1.2 رو انجام دادم...!ولی به نظرم اصلا فرقی تو گیم پلی بازی ایجاد نشد!!شاید من متوجه نشدم!!

Kaveh619
18-11-2014, 11:26
سلام عزیزم

بله من خیلی وقت هست که FIFA رو با PC بازی میکنم چون همیشه به مراتب بهتر از نسخه کنسولی کار شده
+
اینکه پیشکسوتان این بازی همه PC باز هستن و بهتر میشه تو این بازی پیشرفت کرد

Ping این بازی رو باید با سرور خوده بازی بدست آورد بدین صورت :

Ping easo.ea.com -t

پینگ باید زیر 210 باشه تا بازی اوکی باشه.

آقا یه سوال!؟20 میلی ثانیه خیلی تاثیر داره!؟
برای من 230 هست!!

omn1990
18-11-2014, 14:45
من اگه بخوام به صورت اشتراكي بخرم بازي رو كجا ميتونم پيدا كنم؟چه محدوديتي نسبت به خريد كامل داره؟؟

omn1990
18-11-2014, 14:48
اقا من چجوري ميتونم اكانت اشتراكي بگيرم؟محوديدتاشزچيه؟

AVB
18-11-2014, 15:08
من اگه بخوام به صورت اشتراكي بخرم بازي رو كجا ميتونم پيدا كنم؟چه محدوديتي نسبت به خريد كامل داره؟؟

یه سایت هست که میفروشه به قیمت 10000 تومن که دوستان تو همین تاپیک هم معرفی کردن (تو گوگل هم سرچ کنی میاد.)

عیبش هم اینه که نمی تونی آنلاین بازی کنی و باید بازی رو بزاری رو حالت آفلاین. به غیر از این مشکلی دیگه ایی نداره آپدیت هایی هم که میاد رو می تونی نصب کنی. (توضیحات کامل رو تو خود سایتش داده. قسمت نظرات رو هم بخون همچی دستت میاد.)
فقط یه نکته ایی که دوستان اشاره نکردن اینه که ظاهراً باید یه 3 چهر روزی منتظر بمونی تا یوزر و پس رو بدن بهت و 3 چهار ساعت هم ظاهراً وقت داری تا فعال کنی!

اینا چیزایه که من متوجه شدم.:n26:

AVB
18-11-2014, 15:11
آقا یه سوال!؟20 میلی ثانیه خیلی تاثیر داره!؟
برای من 230 هست!!

به نظرم حتی اگه 1 ثانیه هم لگ داشته باشه بازی رو خراب میکنه!

تست پینگ خودم نزدیک 300 میلی ثانیه شد با سروری که دوستان دادن! تازه اونم تو ساعت خلوت :n29:

مهدي.ف
18-11-2014, 19:50
واقعا نسخه اشتراکی جواب میده؟؟؟ خب سایتای معتبر تر چرا اینجوری عرضه نمیکنن؟؟

alexamir
18-11-2014, 20:02
سلام دوستان من هم دیگه حوصله صبر برای اومدن کرک رو ندارم میخوام از این نسخه های اشتراکی تهیه کنم پس اول باید نسخه انلاک شده رو دانلود کنم و بعد تو اون سایت واریز کنم به حساب و بعد تو قسمت نظرات نوبت بگیرم درسته؟ و بعدشم اوریجین رو نصب کنم و ادامه ماجرا... دوستانی که اینجوری بازی رو تهیه کردن راهنمایی بیشتری کنن ممنون

YA12
18-11-2014, 20:42
سلام دوستان من هم دیگه حوصله صبر برای اومدن کرک رو ندارم میخوام از این نسخه های اشتراکی تهیه کنم پس اول باید نسخه انلاک شده رو دانلود کنم و بعد تو اون سایت واریز کنم به حساب و بعد تو قسمت نظرات نوبت بگیرم درسته؟ و بعدشم اوریجین رو نصب کنم و ادامه ماجرا... دوستانی که اینجوری بازی رو تهیه کردن راهنمایی بیشتری کنن ممنون

بله دوست عزیز شما اول باید فایلهای بازی رو داشته باشیم اگرم ندارین و سرعت نت پایینی دارین میتونین از این سایت خریداری کنین سپس در قسمت نظرات میگین که ی نوبت میخوام برای فعالسازی روز و ساعتشو بهتون میگن شما تو اون تایم انلاین میشی و کلیه اطلاعات برای شما ایمیل میشه و شما شروع به فعالسازی میکینی و سپس میتونی بازی رو برای همیشه بصورت افلاین همانند کرک اجرا کنید

مهدي.ف
20-11-2014, 12:14
فقط اومدیمو یه اپدیت دادن برا اریجین اونوقت بدبخت میشیم :) البته قیمتش که واقعا چیزی نیس ولی احتمالش هس این یه راهم ببندن!!!!

delpiero107
20-11-2014, 13:20
اقا خب سایتش رو واسه ما هم بدین بریم اکانت اشتراکی بخریم

Y@var
20-11-2014, 14:36
سلام دوستان

بنده خودم بازی رو ازشون اشتراکی خریدم و به زودی میرسه دستم . اولین بار هم این روش توی فروم بازی سنتر دوستان اجرا کردن و تا الان که مثل اینکه مشکلی نداشتن. یه آموزش مختصر میدم ان شاءالله که مشکلی پیش نمیاد
اول برین از سایت پایین اکانت اشتراکی 10000 تومنیش رو بخرین و میتونین هماهنگ کنید تا سه الی چهار روز بعدش یه زمان تقریبا 5 ساعته واسه فعال کردن بازی بهتون بدم(البته 1 ساعت هم کافیه اگه آپدیتا رو گرفته باشین!) یا اگه مهم نیست بگین اولین فرصت ممکن واستون User و |Password اوریجین رو بفرستند که البته بازم تقریبا میره واسه سه الی چهار روز بعد ولی دیگه زمانش ممکنه بیوفته مثلا 8 صبح! پس بهتره خودتون یه پیشنهاد زمانی بدین

اینم آدرسش کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در مرحله ی بعد بازی و دو تا آپدیتش رو به همراه آخرین ورژن Origin دانلود کنید

بعدش اوریجین رو نصب و آپدیتش کنید(توجه کنید که درسته آخرین ورژن رو گرفتین ولی بازم از طرق خود برنامه باید حدود 60 مگ فکر کنم آپدیت بشه)(موقع نصب همه ی تیک ها رو وردارین)

بعدش صبر کنین تا با هماهنگی با مسئولین سایتش یوزر و پسورد توی اون زمان هماهنگ شده در اختیارتون قرار بگیره و با اون وارد بشین

زمانی که وارد اوریجین شدین یه آیکون فیفا 15 داخلش میبینین بزنین تا بازی رو دانلود کنه و بعد از یک دقیقه دانلودش رو Pause کنید

بعدش فایل فیفای اصلی رو که دانلود کرده بودین میریزین تو پوشه ای که داخل پوشه اوریجین تو درایو C واسه فیفا ساخته و جایگزین اون پوشش میکنین

بعدش به ترتیب آپدیت یک و دو رو به طور کامل جایگزین فایلای داخل پوشه فیفا میکنین تا آپدیت هم ردیف بشه

بعدش برگردین داخل نرم افزار اوریجین و Resume یا همون ادامه دانلود رو بزنین و چون فایلا رو ریختین سریع تا آخر میره (این لازم نیست ولی واسه احتیاط میگم که اگه به مشکلی خوردین کلیک راست کنید روی همین آیکون فیفا و Repair رو بزنین البته معمولا لازم نیست)

بعدش برین داخل بازی و ترکیباتون رو هم در داخل بازی خود فیفا آپدیت کنید(یه قسمتی داره وقتی رفتین داخل بازی متوجه میشین)

آموزش آپدیت داخل بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد از بازی خارج بشین و برنامه ی اوریجین رو در روی حالت Offline قرار بدین (بگردین گزینش رو راحت پیدا میکنین)

در نهایت خود برنامه ی Origin و Fifa و Fifa config رو با استفاده از فابروالتون مانع اتصالشون به اینترنت بشین.

دلیل این هم که اینقدر طول میکشه این سایت یوزر و پسورد رو تحویل بده اینه که اینا از طریق یک Cd Key بازی رو فعال کردن و یک ایمیل خاص ثبت نام کردن بعدش به اون کسی که اشتراکی خریده یوزر و پسورد ایمیل رو میدن تا بازی رو فعال کنه و بعدش پسوردش رو عوض میکنن تا دیگه نتونه وارد بشه جون اگر با بقیه همزمان وارد بشه ممکنه اکانت بن بشه. بعدش میدن نفر بعدی و به همین صورت. دلیل تاخیذ هم مثل اینکه اینه که در روز بیشتر از سه نفر اوریجین اجازه نمیده با یک دونه ایمیل و پسورد بازی رو فعال کنن. در کل این سایت از طریق همون یدونه یوزر و پسورد و پول یک Cd Key میتونه بازی رو به بی نهایت آدم بفروشه اینجوری هم سود خفنی خود این سایت بدون از دست دادن اکانت اصلی کرده( که بعدا میتونه مثلا بفروشه به عنوان اکانت اصلی) و هم اینکه اونایی که خریدن با 10000 حداقل قسمت آفلاین رو ردیف کردن. به هر حال این سایت ریسک کردن و یه Cd Keyیاش رو به این صورت به اشتراک گذاشت و سود زیادی هم برد:n06:

حتما قسمت نظرات سایته رو یه نگاه کلی بندازین تا قبل خرید کامل متوجه بشین و شماره مدیر فروشگاه رو هم داخل سایتش پیدا کنید تا اگه به مشکل خوردین راهنماییتون کنند
موفق باشید:n16:

ragbar12
20-11-2014, 17:42
دوستان در مورد اورجن اینو بگم کسایی که نسخه اشتراکی استفاده میکنید یا میخواهید استفاده کنید نباید هیچوقت انلاین وارد اورجین بشین. به msconfig برید و تو استارت اپ تیک اورجینو بردارید که با بالا امد ویندوز اجرا نشه. البته همون اول نصب اورجین وقتی همه تیکها رو بردارید (البته تیک نشان دادن ارجین تو دسکتاپو بزنید ) دیگه موقع روشن کردن سیستم اورجین اجرا نمیشه. اینکه میگید اگه اپدیت واسه اورجین بیاد ممکنه دچار مشکل بشیم مال وقتیه که انلاین اورجینو اجرا کنی تو افلاین با همون ارجین میتونی راحت برید تو بازی.
به هر حال ایده خوبی بود واسه اجرای بازی چون دیگه واسه بازی کرک نمیاد اگرم بیاد ممکنه مشکلات زیادی داشته باشه. فقط مشکلی که این بازی داره افت فریمه که من هر ترفندی رو اجرا کردم بازم افت فریم هست اونم مربوط میشه به سخت افزار سیستم خودم.
با فیفا برید از فوتبال لذت ببرید . اینم بگم حتما بخش اسلایدر ها رو جابجا کنید نیاید همه چیز رو پنجاه درصد باشه درصد شوت ارور پاس ارور خودتون وسی پی یو رو افزایش بدین سرعت شوتو پاسم کم کنید و تنظیمات دیگه که بازیو بهتر و طبیعی تر میکنه.

Behnam_o2
21-11-2014, 11:45
اورجینال این بازی چنده دوستان؟؟ سایتی سراغ دارین؟

vahidgame
21-11-2014, 14:05
من نسخه X360 بازی رو حدودا یه ماهی رفتم
بازی در کل خوب بود و سرگرم کننده
ولی من دیگه ولش کردم نه به خاطر اینکه بد باشه
فقط چون همش کریر میرم دیگه یکمی معتاد کننده میشه و آدم وقتش هدر میره :دی
هم با چلسی هم رئال رفتم اون قدر بازی ها رو می زدم می رفت و بازیکن می خریدم که بازی آسون میشد و حال نمی داد :دی
اونایی که نسخه اصلی رو می خرن و آنلاین میرن بیشتر لذت می برن و شاید حتما لازم نباشه بهش اعتیاد هم پیدا کنن...

اورجینال این بازی چنده دوستان؟؟ سایتی سراغ دارین؟
cd key اون حدودا 100 تومن هست
برای خریدش هم می تونید سرچ کنید و راحت توی همین سایتای ایرانی پیدا میشه
ولی اگه مستقیم بخواید از استیم بخرید ممکنه گرون تر باشه

khelane
21-11-2014, 17:23
سلام
اپدیت واسه مشکلات بازی ارائه نشده برای ایکس باکس 360
همون اپدیت 10 20 مگی بود یا نه

malof
21-11-2014, 23:58
دوستان کسی کرک موجود درسایت خود p30world رو برای فیفا15 تست کرده؟!! جواب میده؟؟!! کرک جدید اومده یانه؟؟!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

delpiero107
22-11-2014, 10:51
کسی کرک رو امتحان نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Public Enemy
22-11-2014, 11:17
کسی کرک رو امتحان نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان کسی کرک موجود درسایت خود p30world رو برای فیفا15 تست کرده؟!! جواب میده؟؟!! کرک جدید اومده یانه؟؟!!

کرک کار نمی کنه .

اصلا مشخص نیست p30world کرک رو از کجا اورده !

AVB
22-11-2014, 22:34
سلام دوستان

در مرحله ی بعد بازی و دو تا آپدیتش رو به همراه آخرین ورژن Origin دانلود کنید

بعدش اوریجین رو نصب و آپدیتش کنید(توجه کنید که درسته آخرین ورژن رو گرفتین ولی بازم از طرق خود برنامه باید حدود 60 مگ فکر کنم آپدیت بشه)(موقع نصب همه ی تیک ها رو وردارین)

بعدش صبر کنین تا با هماهنگی با مسئولین سایتش یوزر و پسورد توی اون زمان هماهنگ شده در اختیارتون قرار بگیره و با اون وارد بشین

زمانی که وارد اوریجین شدین یه آیکون فیفا 15 داخلش میبینین بزنین تا بازی رو دانلود کنه و بعد از یک دقیقه دانلودش رو Pause کنید

بعدش فایل فیفای اصلی رو که دانلود کرده بودین میریزین تو پوشه ای که داخل پوشه اوریجین تو درایو C واسه فیفا ساخته و جایگزین اون پوشش میکنین

بعدش به ترتیب آپدیت یک و دو رو به طور کامل جایگزین فایلای داخل پوشه فیفا میکنین تا آپدیت هم ردیف بشه

بعدش برگردین داخل نرم افزار اوریجین و Resume یا همون ادامه دانلود رو بزنین و چون فایلا رو ریختین سریع تا آخر میره (این لازم نیست ولی واسه احتیاط میگم که اگه به مشکلی خوردین کلیک راست کنید روی همین آیکون فیفا و Repair رو بزنین البته معمولا لازم نیست)

بعدش برین داخل بازی و ترکیباتون رو هم در داخل بازی خود فیفا آپدیت کنید(یه قسمتی داره وقتی رفتین داخل بازی متوجه میشین)

آموزش آپدیت داخل بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد از بازی خارج بشین و برنامه ی اوریجین رو در روی حالت Offline قرار بدین (بگردین گزینش رو راحت پیدا میکنین)

در نهایت خود برنامه ی Origin و Fifa و Fifa config رو با استفاده از فابروالتون مانع اتصالشون به اینترنت بشین.

اون دوتا آپدیت که سایتا گذاشتن رو نریزید! اول بازی رو کامل کپی کنید بعد Resume کنید تا بازی کامل دانلود شه. یه چیزی حدود 500 مگ باید خودتون آپدیت کنید. بعد که دانلود 100% شد و Repair کردید اون موقعه آپدیت ها رو برزید و ادامه ماجرا....:n06:

malof
22-11-2014, 23:49
ازدوستانی که باکلیدفعالشون کردند بازی رو وحالامیتونند افلاین بازی کنند میخاستم فایل های اجرایی fifa15.dll و origin.dll و fifa15.exe روواسه همه دوستان این انجمن تو یه سایت اپلودکنند تاهمه استفاده کنندحتی هزینه هم میدیم که مطمئنن واسه همه خیلی صرف میکنه...دیگه خسته شدیم منتظرکرک شدیم...............

Y@var
23-11-2014, 06:06
ازدوستانی که باکلیدفعالشون کردند بازی رو وحالامیتونند افلاین بازی کنند میخاستم فایل های اجرایی fifa15.dll و origin.dll و fifa15.exe روواسه همه دوستان این انجمن تو یه سایت اپلودکنند تاهمه استفاده کنندحتی هزینه هم میدیم که مطمئنن واسه همه خیلی صرف میکنه...دیگه خسته شدیم منتظرکرک شدیم...............

دوست عزیز اگه به این راحتیا بود که ملت حتما تا حالا کرکش کرده بودن:n06:

malof
23-11-2014, 10:28
دوست عزیز اگه به این راحتیا بود که ملت حتما تا حالا کرکش کرده بودن:n06:
عزیز به همین راحتی هسش فقط یکی باید ازخودگذشتگی کنه همین...................

malof
23-11-2014, 12:33
نبودکسی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

Argada
23-11-2014, 16:28
سی دی کی این بازی چند تومن هست سایت مطمعن داخلی برای فروش کسی سراغ داره!؟

malof
23-11-2014, 17:09
سی دی کی این بازی چند تومن هست سایت مطمعن داخلی برای فروش کسی سراغ داره!؟

عزیزچرامیخری من که گفتم یکی ازدوستان که اکتیو کرده کافیه فایلهایی که من گفتم روواسمون اپلودش کنه ............ما هم بهش پول بدیم اینطوری همه منفعت میکنیم

shahkar_iran
23-11-2014, 17:15
عزیزچرامیخری من که گفتم یکی ازدوستان که اکتیو کرده کافیه فایلهایی که من گفتم روواسمون اپلودش کنه ............ما هم بهش پول بدیم اینطوری همه منفعت میکنیم
آخه شما که از تمام ماجرا خبر نداری! یه سری از اتفاقا در صفحه‌ش گفته نشده که هر کسی بتونه به این راحتی به کسی دیگه بده!
این کار هم اسمش پچ هست که اصلا با روش اشتراکی با کپی کردن هم نمیتونی کار خودتو راه بندازی...!

ALIMILD
23-11-2014, 17:22
اقا برا سی دی کی اشتراکی بازی و نرم افزار اروجین رو از کجا دانلود کنم؟؟؟!1

shahkar_iran
23-11-2014, 22:30
اقا برا سی دی کی اشتراکی بازی و نرم افزار اروجین رو از کجا دانلود کنم؟؟؟!1

سی دی کی اشتراکی خریدنیه و دانلود کردنی نیست که دوستان در پست‌های قبلی اشاره کردن.
اوریجین هم از سایت origin.com دانلود کنید.

mj77
24-11-2014, 13:07
خبری از کرک نیست؟

I Walk Alone
24-11-2014, 13:43
نه داداش به این زودی ها کرک نمیشه. بنظر من قید کرک رو بزن برو از این اکانت اشتراکی ها بگیر. من هفته پیش دیگه خسته شدم رفتم یدونه اکانت اشتراکی خریدم الان راحت بازی میکنم.

Behnam_o2
24-11-2014, 18:29
نه داداش به این زودی ها کرک نمیشه. بنظر من قید کرک رو بزن برو از این اکانت اشتراکی ها بگیر. من هفته پیش دیگه خسته شدم رفتم یدونه اکانت اشتراکی خریدم الان راحت بازی میکنم.
از چه سایتی گرفتی؟ چند تومن؟

AlexMercer
24-11-2014, 21:37
حتما پچ های مودینگ ویز رو دانلود کنید عالیه. پارسال حتی استقلال پرسپولیس رو هم اضافه کرده بود

ALIMILD
25-11-2014, 00:38
سی دی کی اشتراکی خریدنیه و دانلود کردنی نیست که دوستان در پست‌های قبلی اشاره کردن.
اوریجین هم از سایت origin.com دانلود کنید.

خود بازی رو چی از کجا دانلود کنم؟

gholamzadegan
25-11-2014, 08:57
سلام

لپتاپ Lenovo G510 با این مشخصات برای این بازی مناسب با آخرین گرافیک اجرا میشه؟
CPU Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz x 4 ‎(2.50Ghz)‎
RAM 6GB
GPU Intel(R) HD Graphics 4600 ‎(PS5.0/VS5.0)‎
VRAM 2.1GB Shared 2GB
ممنون

zadis
25-11-2014, 09:00
حتما پچ های مودینگ ویز رو دانلود کنید عالیه. پارسال حتی استقلال پرسپولیس رو هم اضافه کرده بود

از کجا برای فیفا 15 ئانلود کنم ؟؟

SamGun
25-11-2014, 17:32
آپدیت جدید

تاریخ : 25/11/2014

تغییرات :

esi222
25-11-2014, 19:18
سلام دوستان
کرک فیفا 15 نیومده؟
من تازه نتمو شارژ کردم درجریان نیستم :n13:
میخوام دانلودش کنم.بعد دانلود میشه بازی کرد یا نه !؟
یه راهنمایی کلی کنید
ممنون

alp13
25-11-2014, 20:15
سلام دوستان
کرک فیفا 15 نیومده؟
من تازه نتمو شارژ کردم درجریان نیستم :n13:
میخوام دانلودش کنم.بعد دانلود میشه بازی کرد یا نه !؟
یه راهنمایی کلی کنید
ممنون

کرک منتشر نشده
بازی رو دانلود کردی دو راه داری یا 10 تومن میدی اکانت اشتراکی میگیری آفلاین بازی میکنی ( دقیقا مثل کرک سالای قبل) یا 130 میدی اکانت اختصاصی میگیری هم آنلاین هم آفلاین بازی میکنی

البته میتونی واسه آشنا شدن با بازی نسخه دمو رو نصب کنی

farsar
25-11-2014, 22:32
سی دی کی 93 هزار شده :D

farsar
25-11-2014, 22:41

esi222
25-11-2014, 23:13
کرک منتشر نشده
بازی رو دانلود کردی دو راه داری یا 10 تومن میدی اکانت اشتراکی میگیری آفلاین بازی میکنی ( دقیقا مثل کرک سالای قبل) یا 130 میدی اکانت اختصاصی میگیری هم آنلاین هم آفلاین بازی میکنی

البته میتونی واسه آشنا شدن با بازی نسخه دمو رو نصب کنی
پس وایسم کرکش بیاد دانلود کنم بهتره
اهل آنلاین زدن نیستم
دموش مثل همین هیجان داره؟ :n13:

alp13
27-11-2014, 10:22
پس وایسم کرکش بیاد دانلود کنم بهتره
اهل آنلاین زدن نیستم
دموش مثل همین هیجان داره؟ :n13:

دوست عزیز شما نسخه دمو رو نصب کن اگه راضی بودی همین سی دی استراکی رو بخر راحت بازی کن
امیدی به کرک نداشته باش شاید اصلا کرک نشه

نسخه دمو 8 تا تیم داره بارسا سیتی لیورپول پاریس بوکا

esi222
27-11-2014, 10:41
دوست عزیز شما نسخه دمو رو نصب کن اگه راضی بودی همین سی دی استراکی رو بخر راحت بازی کن
امیدی به کرک نداشته باش شاید اصلا کرک نشه

نسخه دمو 8 تا تیم داره بارسا سیتی لیورپول پاریس بوکا
آمار گرفتم میگن که نسخه دمو دیگه اجرا نمیشه چون نسخه اصلی اومده،دیگه نسخه دمو رو از سروشون برداشتن و نمیشه origin کرد !

saze
27-11-2014, 12:18
آپدیت جدید

تاریخ : 25/11/2014

تغییرات :

سلام
لطفا لینک دانلود آپدیت سوم(pc)

sh16016
27-11-2014, 18:03
از کجا میشه خرید ؟ راحت آنلاین بازی میشه ؟ من نسخه سایت p30 رو دانلود کردم با همون میشه ؟

paroucia
27-11-2014, 22:00
درود
من از CD Key های اشتراکی استفاده می کنم! الان هنگام بازی فقط دو زبان لهستانی و روسی داره! چطور میشه زبانش را تغییر داد به انگلیسی؟ از منوی تنظیمات داخل بازی میشه؟ منوش کدوم میشه؟

shahkar_iran
27-11-2014, 23:43
درود
من از CD Key های اشتراکی استفاده می کنم! الان هنگام بازی فقط دو زبان لهستانی و روسی داره! چطور میشه زبانش را تغییر داد به انگلیسی؟ از منوی تنظیمات داخل بازی میشه؟ منوش کدوم میشه؟

بنده خداها این همه توضیح دادن که چطوری درستش کنی!! هنوز متوجه نشدی؟!

ofenomeno
28-11-2014, 10:47
بچه ها اشتراکی خریدم. نرم افزار اورگین رو نصب کردم. حالا چه کار باید کنم که نرم افزار اورگین موقع روشن شدن سیستم خودش بالا نیاد. اگه به اینترنت وصل بودم و نرم افزار اورگین بالا بیاد برای بازی مشکلی پیش میاد؟؟

AlexMercer
28-11-2014, 11:41
درود

بچه ها اشتراکی خریدم. نرم افزار اورگین رو نصب کردم. حالا چه کار باید کنم که نرم افزار اورگین موقع روشن شدن سیستم خودش بالا نیاد. اگه به اینترنت وصل بودم و نرم افزار اورگین بالا بیاد برای بازی مشکلی پیش میاد؟؟

تو قسمت نظرات همون سایت بپرسین!!
شما باید برنامه outcome رو دانلود کنید. توی ایمیلی که براتون فرستادن لینکش و توضیحات نحوه استفادش هست

اگر در هنگام اتصال به اینترنت اوریجین اجرا شه به مشکل میخورین و دیگه اون یوزرنیم و پسووردی که بهتون داده شده کار نمیکنه.

computer-times
29-11-2014, 00:09
فیفا خیلی خشک و بدرد نخوره هیچوقت به پای پی اس 15 و به بعد نخواهد رسید..................

Kamyar_AnathemA
29-11-2014, 00:35
فیفا خیلی خشک و بدرد نخوره هیچوقت به پای پی اس 15 و به بعد نخواهد رسید..................

وحی منزل نازل شد دوستان :n02:

هممون ول معطلیم پس با این اوصاف :n19::n19::n19:

computer-times
29-11-2014, 00:41
15 ساله ول معطلید که عمرتونو به پای این فیفا خشکه گذاشتید:n10::n31:

vahidreza2007
29-11-2014, 02:09
دوستان منم یه سی دی کی اشتراکی گرفتم و بازی رو نصب و اجرا کردم .

ممنون میشم یکی از دوستان فایل تنظیمات دسته اش رو که درست مثل بازی پس تنظیم شده باشه و دکمه ها دقیقا مثل اون تنظیم شده باشه رو برام بفرسته تا جایگزین کنم

دیگه اونقدر با اون حالت بازی کردم که عادت شده و نمیشه جور دیگه بازی کرد .

سوال دیگه هم در مورد اینکه بازی رو گذاشتم روی اخرین حد تنظیمات گرافیکی ولی کمی لگ دارم ( خیلی خیلی کم ) میشه کاری کرد لگ کم بشه یا مجبورم تنظیمات رو کمی کاهش بدم ؟

یه سوال دیگه من تازه امسال میخوام فیفا بازی کنم . این بازی در حالت افلاین مواردی شبیه مستر لیگ و لیگ های مختلف و کاپ ها و ... داره برای بازی کردن افلاین ؟

مخصوصا موردی مثل مستر لیگ که بشه بازیکن هم خرید و فروش کرد ؟

delpiero107
29-11-2014, 08:45
دوستان این اشتراکی رو از کجا باید بخریم ؟؟؟؟؟چجوری کار میکنه نحوه فعال کردنش هم بزارید؟

ofenomeno
29-11-2014, 12:25
تو قسمت نظرات همون سایت بپرسین!!
شما باید برنامه outcome رو دانلود کنید. توی ایمیلی که براتون فرستادن لینکش و توضیحات نحوه استفادش هست

اگر در هنگام اتصال به اینترنت اوریجین اجرا شه به مشکل میخورین و دیگه اون یوزرنیم و پسووردی که بهتون داده شده کار نمیکنه.

برنامه outcome برای من به مشکل خورده هیچ راه دیگه ای نیست زبون بازی رو تغیر بدم؟؟؟؟

paroucia
29-11-2014, 15:23
با درود
کسانی که از CD Key اشتراکی استفاده می کنن گفته میشه که باید اینترنتشون را قطع کنن! آیا امکانش هست که فقط ارتباط خود بازی با اینترنت را با استفاده از فایروال قطع کرد و مجبور نشیم که مودم را قطع کنیم؟ یا اینکه وقتی وارد بازی میشیم مجاز هستیم که اینترنت را وصل کنیم؟

با سپاس

sb1370
29-11-2014, 15:56
با درود
کسانی که از CD Key اشتراکی استفاده می کنن گفته میشه که باید اینترنتشون را قطع کنن! آیا امکانش هست که فقط ارتباط خود بازی با اینترنت را با استفاده از فایروال قطع کرد و مجبور نشیم که مودم را قطع کنیم؟ یا اینکه وقتی وارد بازی میشیم مجاز هستیم که اینترنت را وصل کنیم؟

با سپاس
شما فقط جلوی استفاده اینترنت رو از اورجین و بازی فیفا بگیر حالو با فایروال و یا با خاموش کردن مودم

sb1370
29-11-2014, 16:00
دوستان این اشتراکی رو از کجا باید بخریم ؟؟؟؟؟چجوری کار میکنه نحوه فعال کردنش هم بزارید؟
از این سایت:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل همین سایت هم توضیح داده

ehsas1
29-11-2014, 17:29
دوستان سی دی کی اشتراکی از همین سایت فروشگاه خریدم بازی درست اجرا شد ولی برا دفعات بعد که میخوام وارد بازی بشم اورجین تو حالت آفلاین بخواد باز بشه ارور میده.عکسشو پایین میذارم.تا آنلاین هم نشم وارد نمیشه.پسوردم که تغییر کنه خطا میده حتما.اووقت من بازیو چطور بالا بیارم؟یه کمکی بکنین خواهشا
دوستان هر راهی هست بگین تا پسورد تغییر نکرده

AlexMercer
29-11-2014, 22:00
برنامه outcome برای من به مشکل خورده هیچ راه دیگه ای نیست زبون بازی رو تغیر بدم؟؟؟؟
نه مگر بگردی در اینترنت و فایل های زبان انگلیسی رو دانلود کنی شاید کارکرد

ehsas1
29-11-2014, 22:04
دوستان سی دی کی اشتراکی از همین سایت فروشگاه خریدم بازی درست اجرا شد ولی برا دفعات بعد که میخوام وارد بازی بشم اورجین تو حالت آفلاین بخواد باز بشه ارور میده.عکسشو پایین میذارم.تا آنلاین هم نشم وارد نمیشه.پسوردم که تغییر کنه خطا میده حتما.اووقت من بازیو چطور بالا بیارم؟یه کمکی بکنین خواهشا
دوستان هر راهی هست بگین تا پسورد تغییر نکرده

دوستان مشکلو حل کردم اما سیستم لگ میزنه.پیش نیازها نصبه،درایورها آپدیته،به گرافیک انویدیا شناسوندمش که روی HIGH PERFORMANCE اجرا کنه اما یکم لگ میزنه.راهی ندارین؟پچ مودینگ وی هم ریختم
اینم مشخصات
دوستان خواهشا یه راهی بگین.سیستمم که ضعیف نیست بخواد لگ بزنه.این زور میاد آدمو :n34:

vahidreza2007
29-11-2014, 22:39
دوستان منم یه سی دی کی اشتراکی گرفتم و بازی رو نصب و اجرا کردم .

ممنون میشم یکی از دوستان فایل تنظیمات دسته اش رو که درست مثل بازی پس تنظیم شده باشه و دکمه ها دقیقا مثل اون تنظیم شده باشه رو برام بفرسته تا جایگزین کنم

دیگه اونقدر با اون حالت بازی کردم که عادت شده و نمیشه جور دیگه بازی کرد .

سوال دیگه هم در مورد اینکه بازی رو گذاشتم روی اخرین حد تنظیمات گرافیکی ولی کمی لگ دارم ( خیلی خیلی کم ) میشه کاری کرد لگ کم بشه یا مجبورم تنظیمات رو کمی کاهش بدم ؟

یه سوال دیگه من تازه امسال میخوام فیفا بازی کنم . این بازی در حالت افلاین مواردی شبیه مستر لیگ و لیگ های مختلف و کاپ ها و ... داره برای بازی کردن افلاین ؟

مخصوصا موردی مثل مستر لیگ که بشه بازیکن هم خرید و فروش کرد ؟

یعنی کسی نیست راهنمایی و کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AlexMercer
30-11-2014, 00:14
یعنی کسی نیست راهنمایی و کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوال دوم: شما برو توی تنظیمات بازی(قبل از ورود به بازی game options ) و گزینه فریم ریت lock on 30 or 60 رو بردار و بزن no lock درست میشه.

سوال سوم. مود خیلی بهتری داره بنام کریر مود. شما میتونی یه عنوان مربی هر تیمی رو که میخوای رو هدایت کنی اخر فصل هم از تیم های دیگه پینهاد میگیری. گزینه ازیکن هم داره مثل become a legend که بعد از دوران بازیگریت میتونی مربی بشی.

ehsas1
30-11-2014, 18:41
دوستان مشکلو حل کردم اما سیستم لگ میزنه.پیش نیازها نصبه،درایورها آپدیته،به گرافیک انویدیا شناسوندمش که روی HIGH PERFORMANCE اجرا کنه اما یکم لگ میزنه.راهی ندارین؟پچ مودینگ وی هم ریختم
اینم مشخصات
دوستان خواهشا یه راهی بگین.سیستمم که ضعیف نیست بخواد لگ بزنه.این زور میاد آدمو :n34:
یکی هم مارو راهنمایی کنه دیگه

delpiero107
30-11-2014, 20:21
این سی دی کی اشتراکی بعدش میشه پچ هم روش نصب کرد پچ های moddingway منظورم بود؟

AlexMercer
30-11-2014, 21:51
این سی دی کی اشتراکی بعدش میشه پچ هم روش نصب کرد پچ های moddingway منظورم بود؟

اره کلا پایه و اساس پچ های modding way روی بازی اورجینال هست و حتی اگر توی تاپیکش پستی مربوط به نسخه کپی بزنی جواب نمیدن

paroucia
01-12-2014, 12:27
با درود

1) آپدیت سوم فیفا رو از کجا میشه دانلود کرد؟ چند صفحه قبل دیدم که آپدیت سوم هم اومده ولی تو نت ندیدم! و با توجه به اینکه از CD Key اشتراکی استفاده می کنیم مشکلی در اجرای بازی پیش نمیاد با این آپدیت ها؟
2) چجوری میشه پا عوض کرد؟ تو فیفا 14 یادمه راحت این کار را می کردم اما تو این نسخه جدید هر بار که دستم می خوره به Right Stick یه تکنیکی برای خودش می زنه! هنوز نفهمیدم چطور میشه پا عوض کرد؟ میشه راهنمایی کنید؟

الحق که بازی بهتر از قبل شده به نظرم و یک گام رو به جلو در جهت واقعی سازی بازی انجام شده! هر چند باگ هایی هست(مثل ضربه ایستگاهی زدم وسط دروازه و خورد تو صورت دروازبان و رفت تو گل) و شوت ها هم گاه غیر واقعی و بیش از حد قویمیشه و هنگام تکل زدن هم بازیکن ها واکنش خوبی نشون نمیدن! تو خرید و فروش بازیکن هم تا کنون تغییر خاصی ندیدم تو کریر مود و هنوز هم مثل سوپرمارکت میشه صرفا با پول هر بازیکنی را بخری!

با تمام این اوصاف داریم لذت می بریم ازش!:n25:

vahidreza2007
01-12-2014, 12:45
اره کلا پایه و اساس پچ های modding way روی بازی اورجینال هست و حتی اگر توی تاپیکش پستی مربوط به نسخه کپی بزنی جواب نمیدن

داداش من اخرین پچ این گروه رو که به صورت جامع بود ( یعنی کل پچ های قبلی رو توش داره ) دانلود کردم و از این سی دی اشتراکی ها هم دارم .

حالا نمیدونم چطور باید نصبش کنم . تو توضیحاتش دو راه گفته

راه اول به نظر راحت میرسه . گفته محتویات رو کپی کن تو پوشه بازی و روی مودیگیینی کلیک کن و بازی رو اجرا کن ! اما مگه نباید با اریجن بازی رٕو اجرا کنیم ؟

راه دوم که اصلا تا حالا نشنیدم گفته با یه نرم افزار کل بازی رو ریجنریتر کن و بازی کن

حالا ممنون میشم بفرمایی کدوم روش بهتره یا اصلا چطور نصب کنم این پچ و بازی رو چطور اجرا کنم

delpiero107
01-12-2014, 15:21
من سی دی کی اشتراکی خریدم برا فعال سازی اولیه باید قبل از اینکه فعال کنم بازی آپدیت ۱ تا ۳ رو بریزم یا نه ؟ کمک کنید تا چند ساعت دیگه نوبت منه

shahkar_iran
01-12-2014, 16:59
با درود

1) آپدیت سوم فیفا رو از کجا میشه دانلود کرد؟ چند صفحه قبل دیدم که آپدیت سوم هم اومده ولی تو نت ندیدم! و با توجه به اینکه از CD Key اشتراکی استفاده می کنیم مشکلی در اجرای بازی پیش نمیاد با این آپدیت ها؟
2) چجوری میشه پا عوض کرد؟ تو فیفا 14 یادمه راحت این کار را می کردم اما تو این نسخه جدید هر بار که دستم می خوره به Right Stick یه تکنیکی برای خودش می زنه! هنوز نفهمیدم چطور میشه پا عوض کرد؟ میشه راهنمایی کنید؟

الحق که بازی بهتر از قبل شده به نظرم و یک گام رو به جلو در جهت واقعی سازی بازی انجام شده! هر چند باگ هایی هست(مثل ضربه ایستگاهی زدم وسط دروازه و خورد تو صورت دروازبان و رفت تو گل) و شوت ها هم گاه غیر واقعی و بیش از حد قویمیشه و هنگام تکل زدن هم بازیکن ها واکنش خوبی نشون نمیدن! تو خرید و فروش بازیکن هم تا کنون تغییر خاصی ندیدم تو کریر مود و هنوز هم مثل سوپرمارکت میشه صرفا با پول هر بازیکنی را بخری!

با تمام این اوصاف داریم لذت می بریم ازش!:n25:

سلام.
1 - از همون فروشگاهه میتونی همه آپدیتاشو دانلود کنی. لینک دانلود آپدیتا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-fifa-15/
من تست کردم مشکلی پیش نمیاد با همین اشتراکیا.

AlexMercer
01-12-2014, 21:21
من سی دی کی اشتراکی خریدم برا فعال سازی اولیه باید قبل از اینکه فعال کنم بازی آپدیت ۱ تا ۳ رو بریزم یا نه ؟ کمک کنید تا چند ساعت دیگه نوبت منه

باید بزاری خود اوریجین اپدیت کنه. من اپدیت های اسکیدرو رو میریختم اوریجین بازی رو فعال نمیکرد.

delpiero107
01-12-2014, 22:39
سلام بچه ها من هم بلاخره تونستم نصب کنم بچه ها برید همین اکانت ها رو بخرید بهتره من از سایت editland خریدم صبح ثبت نام کردم شب نوبتم شد ...راستی پچ های modding way نصب نمیشه راه انداز پچ فولدر رو پیدا نمیکنه

delpiero107
01-12-2014, 23:09
فقط سرعت بازی خیلی زیاد هست رو slow گذاشتم اما هنوز هم خیلی سریع هست چکارش کنم درست بشه

sh16016
01-12-2014, 23:57
سی دی کی 93 هزار شده :D از کجا به این قیمت میشه خرید ؟ کلا سی دی کامل اورجینال با کد و ... نیست ؟برای امکان آنلاین بازی کردن همین رقم کافیه یا بزم باید پرداخت کرد ؟
من دنبال ساده ترین راهم برای آنلاین بازی کردن ممنون میشم یکی راهنمایی کامل بکنه

alexamir
02-12-2014, 00:56
سلام خدمت تمامی عزیزان خبر خوشی دارم برا کسایی که منتظر کرک هستن مثل خودم تو صفحه های فیس ب ک خوندم که سیستم محافظت denuvo که امسال چند بازی از جمله فیفا15 رو تا الان جلوگیری کرده از کرک شدن سیستم امنیتیش توسط گروه 3dm کرک شده وشکسته شده اما نوشتن هنوز باید یه سری کارا کنن که در چند روز آینده احتمالا کرک فیفا 15 رو تو اینترنت قرار میدن. تو گوگل هم سرچ کنید به انگلیسی خبرش هست.

mehdy.z
02-12-2014, 02:02
سلام خدمت تمامی عزیزان خبر خوشی دارم برا کسایی که منتظر کرک هستن مثل خودم تو صفحه های فیس ب ک خوندم که سیستم محافظت denuvo که امسال چند بازی از جمله فیفا15 رو تا الان جلوگیری کرده از کرک شدن سیستم امنیتیش توسط گروه 3dm کرک شده وشکسته شده اما نوشتن هنوز باید یه سری کارا کنن که در چند روز آینده احتمالا کرک فیفا 15 رو تو اینترنت قرار میدن. تو گوگل هم سرچ کنید به انگلیسی خبرش هست.دقیقا اینم از اصل متنی که ازا ین گروه منتشر شده:

Yes,Finally we cracked 64 bit version of Denuvo protection.
But We still have some work to do before we release a crack for public.
We need to collect enough different models of CPU information in the next few days and maybe our first crack of DAI will release later this week.
فقط نکته جالب توی این سیستم امینتی اینه که این قفل 10000 بار سنگین تر از تمام قفلهایی هست که تا حالا روی بازیهای کنونی استفاده شده!!!

Wanna know average number of times parts of exe code are fcked around between RAM and HDD in the span of one hour? 150000 copy/write iterations. That's about 10000 times more than usual.
یعنی ببین این EA چی کار کرده!!

EhsanCPU
02-12-2014, 06:36
کرک نشدن بازی برای خیلیا منبع درآمد خوبی شده ...
و بازار سوء استفاده :34:برخی افراد و سایتها از این مسئله هم داغه:13:
بعضی سایتها دارن cd-key های اختصاصی رو به اسم اشتراکی به 100 نفر میفروشن و پول خوبی هم به جیب میزنن:13:

delpiero107
02-12-2014, 10:08
بچه ها کسی کمک نمیکنه من دارم اکانت اشتراکی بازی میکنم سرعت بازی خیلی بالاست تو بازی هم slow میزارم اما کم نمیشه اپدیت 1 تا 3 هم نصب کردم ....کمک کمکم کنید

mohammad_444_0o
02-12-2014, 16:59
سلام دوستان عزیز
من فیفا 15 رو دانلود کردم از همین سایت...
رفتم که نصبش کنم ارور داد که origin رو باید نصب کنی
رفتم نرم افزار origin که برای نصب بازی های EA لازمه رو نصب کردم
*** الان ازم product key میخواد...چیکار کنم؟؟؟

delpiero107
02-12-2014, 18:22
دوست عزیز سی دی کی خرید؟؟؟؟؟؟؟

mohammad_444_0o
02-12-2014, 19:27
دوست عزیز سی دی کی خرید؟؟؟؟؟؟؟
با من هستید؟

delpiero107
02-12-2014, 21:16
بله با شما هستم

mehdy.z
03-12-2014, 00:35
بابا چرا قایم موشک بازی میکنید؟؟:دی
جناب محمدخان احتمالا به علت تازه کار بودن خبر نداربد که این بازی کرک نشده به خاطر همین شما نمیتونید بازی رو اجرا کنید تا اینکه CDKEY اوریجنال بازی رو که الان توی بازار ایران چیزی حدود 130 تومن هست رو بگیرید و بوسیله اون بازی رو اکتیو کنید...
ولی خبر خوش فعلا اینه که سیستم امنیتی این بازی شکسته شده و احتمالا کرک بازی تا هفته آینده میاد پس اگه میخواین بازی رو رایگان انجام بدین(یا به اصطلاح پایرت خور کنید) باید صبر کنید تا کرک بازی ریلیز شه!!

mohammad_444_0o
03-12-2014, 08:37
بله با شما هستم
ببخشید قبل از خوندن پست بعدی mehdy.z منظور شما رو متوجه نشده بودم!

بابا چرا قایم موشک بازی میکنید؟؟:دی
جناب محمدخان احتمالا به علت تازه کار بودن خبر نداربد که این بازی کرک نشده به خاطر همین شما نمیتونید بازی رو اجرا کنید تا اینکه CDKEY اوریجنال بازی رو که الان توی بازار ایران چیزی حدود 130 تومن هست رو بگیرید و بوسیله اون بازی رو اکتیو کنید...
ولی خبر خوش فعلا اینه که سیستم امنیتی این بازی شکسته شده و احتمالا کرک بازی تا هفته آینده میاد پس اگه میخواین بازی رو رایگان انجام بدین(یا به اصطلاح پایرت خور کنید) باید صبر کنید تا کرک بازی ریلیز شه!!
ممنون آقا مهدی عزیز
لطف کردی

Fusi0n
03-12-2014, 13:04
مثل اینکه خبر هایی در راه

gilaki
03-12-2014, 13:13
بچه ها اگه کسی نسخه پولی بازیو میخواد میتونم براش خرید کنم با قیمت مناسب

sh16016
04-12-2014, 15:17
بچه ها اگه کسی نسخه پولی بازیو میخواد میتونم براش خرید کنم با قیمت مناسب
چند ؟ و به چه صورت ؟

lvloFa
04-12-2014, 17:04
سلام کسی هست هنوز اینجا فیفا 14 آنلاین بازی کنه اگه هست ای دیشو بذاره اد کنم :n01:

مهدي.ف
04-12-2014, 18:24
اقا من نسخه بازی رو از companyxt .ir گرفتم بازی خوب اجرا شد یه ساعته بعد خرید خودش با تیم ویور برام نصب کرد !!!! فقط چیزی راجع به این که ارتباط فیفا و اریجینو با نت از فایروال یا برنامه ی دیگه ای قطع کنم نگفت ! شما که از جاهای دیگه گرفتید کاری کرید در این باره؟؟

delpiero107
04-12-2014, 18:57
اقا من نسخه بازی رو از companyxt .ir گرفتم بازی خوب اجرا شد یه ساعته بعد خرید خودش با تیم ویور برام نصب کرد !!!! فقط چیزی راجع به این که ارتباط فیفا و اریجینو با نت از فایروال یا برنامه ی دیگه ای قطع کنم نگفت ! شما که از جاهای دیگه گرفتید کاری کرید در این باره؟؟
بله اگه میخاید ایمیلتون رو بدید تا من براتون بفرستم تصویر هست یاد میگیرید زود

مهدي.ف
04-12-2014, 19:24
ایمیلمو پیام خصوصی فرستادم برات
انصافا میرزه اینجوری فعال کردن دیگه بازی باگ نداره !!!

delpiero107
05-12-2014, 09:19
اوکی داداش امروز میفرستم

malof
06-12-2014, 11:21
کرک جدیدوتست شده توسط اینجانب برید حالشوببرین برای اولین بار دربین سایت های ایرانی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

esi222
06-12-2014, 11:53
کرک جدیدوتست شده توسط اینجانب برید حالشوببرین برای اولین بار دربین سایت های ایرانی:

واقعا جواب داده !؟ :n19:

malof
06-12-2014, 12:16
واقعا جواب داده !؟ :n19:

آر عزیزم واسه سیستم من که جواب داد

mahdi1323
06-12-2014, 12:28
فقط باید بریزیم تو پوشه فیفا همین میشه توضیح بدی

malof
06-12-2014, 12:32
فقط باید بریزیم تو پوشه فیفا همین میشه توضیح بدی

توضیحات روخوش داده دیگه

delpiero107
06-12-2014, 12:35
دوستایی که فایل راهنما سی دی کی اشتراکی میخاستن برن ایمیلشون رو چک کنن فرستادم

mahdi1323
06-12-2014, 12:36
توضیحات روخوش داده دیگه

sسردر نیاوردم یک بارم شما بگین

mahdi1323
06-12-2014, 13:15
کار نمیکنه تست کردم کار نکرد

esi222
06-12-2014, 14:07
دوستان رو رم 2 گیگ جواب میده ؟
یا اینکه اصلا ران نمیشه !؟

mahdi1323
06-12-2014, 14:09
دوستان رو رم 2 گیگ جواب میده ؟
یا اینکه اصلا ران نمیشه !؟

tفکر نکنم اجرا بشه این کرک دوستمون هم کار نمیکنه متاسفانه

esi222
06-12-2014, 14:10
tفکر نکنم اجرا بشه این کرک دوستمون هم کار نمیکنه متاسفانه
میخوام مطمئن بشم که اگه روی رم 2 جواب میده دانلودش کنم حجمشم که کم نیس ماشا...

mahdi1323
06-12-2014, 14:12
احتمالن نه ولی وقت ک هنوز کرک داره چرا میخوای دانلودش کنی

esi222
06-12-2014, 14:25
احتمالن نه ولی وقت ک هنوز کرک داره چرا میخوای دانلودش کنی
منظورت "هنوز کرک نداره " بود دیگه !؟
اون دوستمون گفت تست کردم جواب داده ترغیب شدم دانلود کنم.
تو چندتا سایتا هم گذاشتن آخه !

mahdi1323
06-12-2014, 14:27
من تست کردم کار نکرد کدوم سایتا گذاشتن

lvloFa
07-12-2014, 16:38
pls add
mofa_95 :n01:

sabar
07-12-2014, 18:50
سلام
حالا یکی بگه امسال بازی چطور شده یه توضیحی درباره بازی و گرافیک و گیم پلی هم بدید برای ما که بازی نکردیم بد نیست
با تشکر

omn1990
08-12-2014, 20:59
بچه ها نسخه های که تو وب منتشر شده همه یک نسخه هست و نسخه اوریجینال؟میخوام بدونم از هرجا دانلود کنم فرق نکنه یه وقت.( واسه تست کرک )

MAk68
09-12-2014, 11:56
سلام
اقا یه سواله فنی؟؟کسی نمیدونه کرکه fifa 15 کی قراره بیاد؟:whistle:

delpiero107
09-12-2014, 12:01
آره داداش یه ساعت دیگه میاد :n16::n16::n16::n16:

malof
09-12-2014, 17:19
آره داداش یه ساعت دیگه میاد :n16::n16::n16::n16:

بهترهیگران رمسخره نکنیم شاید یکی اطلاع نداره شماچرا مسخرش میکنی؟!!! ما ایرانی جماعت وب بلدیم به همه ایراد بگیی ولی ایرادات خودمون رو اصلا نمیبینیم............

عزیز بهتربود مسخرش نمیکردی همه که مثله شما مطلع نیستند

delpiero107
10-12-2014, 10:24
آخه داداش من این همه صفحه اصلا نه صفحه قبلش رو اگه بخونیم میفهمیم چه خبره من قصد مسخره نداشتم فقط یه خوش آمد گویی ساده بود

zadis
11-12-2014, 09:42
سلام پچ سه رو کسی نصب کرده ؟؟ چطور بود تغییری ایجاد شد ؟؟

Public Enemy
13-12-2014, 15:05
خدمت دوستانی که در ارتباط با کرک شدن فیفا می پرسند :

EA به جز سیستم DRM خودش ، یه سیستم Anti-tamper روی فیفا قرار داده به نام denuvo که دسترسی مستقیم به فایل EXE رو غیر قابل امکان می کنه . یعنی برای طی کردن کرک فیفا مراحل زیر باید طی بشه :
کرک شدن denuvo ----> کرک شدن DRM .

لذا دسترسی به DRM به راحتی امکان پذیر نیست . به طور کلی کپی پیست کردن فایل های exe از یه سیستم دیگه که فیفا روش نصب و فعال شده اصلا جواب نمی ده .

البته گفته شده Denuvo شکسته شده . از 3 بازی فعلی که از Denuvo استفاده می کنند فقط کرک یکیشون اومده ( dragon age inquistion که البته تست نکردم واقعا کرکش کار می کنه یا نه . گفتن که کار می کنه .)

----------------------------------------------

یه نکته جالب در ارتباط با Denuvo اینه که صدای کاربران رو در اورده ! برخی کاربران گفتند که برای SSD بسیار مضر هستش و عمر SSD رو کم می کنه . برخی کاربران شکایت کردند که در Denuvo باعث شده مصرف پردازنده و میزان خواندن/نوشتن هارد بسیار بالا باشه .

اگر کاربران یادشون باشه DRM که در بازی The witcher 2 استفاده شد ، سرعت لود بازی رو به شدت کاهش داده بود . تا جایی که لود بازی تا 5 دقیقه هم طول می کشید . در آخر به دلیل اعتراض کاربران شرکت مجبور شد DRM بازی رو به طور کلی ورداره .

لذا اگر خیلی خوش بین باشیم ، 1 % این احتمالم هست که به دلیل اعتراض کاربران EA مجبور شه Denuvo رو از روی بازی ها برداره . به همین دلیل کرکر ها به جای اینکه وقتشونو سر شکستن denuvo بگذرونن ، صبر می کنن ببینن چه اتفاقی می افته . ( یه بار denuvo شکسته . لذا دیگه دلیل نداره کرکر ها مسابقه بدن دوباره بشکننش . الان اون گروهی که شکسته افتخار شکستن denuvo رو به نام خودش ثبت کرده )

omn1990
13-12-2014, 15:20
دوستان یه سوال،
اگه از این نسخه های چندباراستفاده بخریم و فعال کنیم و بعد یه مدتی ویندوزمون رو عوض کنیم اون وقت واسه فعالسازی مجددش دوباره اون مراحل طاقت فرسارو طی کنیم؟اصلا امکان فعال سازی مجددش هست؟
اخه اگه نشه خیلی بدمیشه اگه ویندوزت بپره بازیم میپره!

AlirezaLamLam
14-12-2014, 01:02
دوستان یه سوال،
اگه از این نسخه های چندباراستفاده بخریم و فعال کنیم و بعد یه مدتی ویندوزمون رو عوض کنیم اون وقت واسه فعالسازی مجددش دوباره اون مراحل طاقت فرسارو طی کنیم؟اصلا امکان فعال سازی مجددش هست؟
اخه اگه نشه خیلی بدمیشه اگه ویندوزت بپره بازیم میپره!

اره میشه ولی قبلش باس دوباره بری با مدیر همون سایت هماهنگ کنی بعد اون بات هماهنگ میکنه

omn1990
14-12-2014, 01:24
اره میشه ولی قبلش باس دوباره بری با مدیر همون سایت هماهنگ کنی بعد اون بات هماهنگ میکنه
راه حلی که به زهنم رسید اینه که کلا یه ویندوز جدا واسش درنظر بگیری.
نه؟نظرتون چیه؟

delpiero107
14-12-2014, 10:40
بچه ها من handball رو فعال کردم اما هیچ وقت هن نمیگیره قضیه چیه باید چکار کنم

saze
14-12-2014, 14:16
سلام
قسمت تمرینات کجای بازی هست؟
برای زدن ضربات پنالتی باید کلید خاصی بزنم؟(شوت و جهتها را میزنم به اوت میزنه)
برای پرش مدافعین موقع ضربه آزاد کدام کلید رو بزنم؟

Alireza_LamLam
14-12-2014, 19:53
بچه ها من handball رو فعال کردم اما هیچ وقت هن نمیگیره قضیه چیه باید چکار کنم

هند کلا توو این سری فیفا خیلی کم میگیره. مثه 14 نی هر برخورده دستو هند بگیره. واسه من کلا یکبار اتفاق افتاد اونم صحنه آهسته شو دیدم دیدم از عمد اینکارو کرده. کلا خیلی خیلی سخت هند میگیره

amiralimadrisimo
14-12-2014, 20:47
دوستان یک سوال داشتم هر کسی که سی دی کی اشتراکی میگیره هر دفعه میخواد وارد بازی شه باید فعال کنه و همهانگ کنه با مسئولش یا پس از یکبار فعال سازی میتونیم بطور آفاین بازی کنیم؟

AlirezaLamLam
14-12-2014, 21:24
دوستان یک سوال داشتم هر کسی که سی دی کی اشتراکی میگیره هر دفعه میخواد وارد بازی شه باید فعال کنه و همهانگ کنه با مسئولش یا پس از یکبار فعال سازی میتونیم بطور آفاین بازی کنیم؟

نه عزیز شما فقط واسه اولین بار که بصورت انلاین وارد شدیدو کارارو کردید دیگه ازون به بعد به صورت آفلاین باید وارد شید. فقط دقت کن که بعد از اولین باز که بصورت آنلاین وارد شدی دیگه نباس بصورت آنلاین وارد شی حتما باس آفلاین وارد نرم افزار شی وگرنه بن میشی. منم الان دارم با اشتراکی بازی میکنم

AlirezaLamLam
14-12-2014, 21:32
سلام
قسمت تمرینات کجای بازی هست؟
برای زدن ضربات پنالتی باید کلید خاصی بزنم؟(شوت و جهتها را میزنم به اوت میزنه)
برای پرش مدافعین موقع ضربه آزاد کدام کلید رو بزنم؟

توو منوی بازی برو قسمت Custom Game بعد برو قسمت Training اونجا میتونی تمرینی بازی کنی
برای پنالتی نه همون شوتو جهتو باس بگیری اما چون تو زیاد جهتو نگه میداری توپات میره توو اوت. سعی کن قبل از اینکه بازیکن به توپ نزدیک شه که ضربشو بزنه جهتو ول کنی.
برای پرش مدافعین همون با دقیقا همزمان با ضربه بازیکن دکمه ی پاسه عمق رو بزنی تا دیوار دفاعی بپره

AlirezaLamLam
14-12-2014, 21:35
راه حلی که به زهنم رسید اینه که کلا یه ویندوز جدا واسش درنظر بگیری.
نه؟نظرتون چیه؟

آره دقیقا نظرت درسته منم فقط یه ویندوز دارم که فقط مخصوصه فیفا15. چون هیچ برنامه ای جز کارت گرافیکو صدا روش نصب نیست خیلی سبکهو راحتو عالی بازی اجرا میشه

omn1990
14-12-2014, 22:37
آره دقیقا نظرت درسته منم فقط یه ویندوز دارم که فقط مخصوصه فیفا15. چون هیچ برنامه ای جز کارت گرافیکو صدا روش نصب نیست خیلی سبکهو راحتو عالی بازی اجرا میشه
بهترین نسخه ویندوز واسه اجرت کدوم نسخس؟ویندوز7یا8.1 64بیتی؟

AlirezaLamLam
15-12-2014, 00:25
بهترین نسخه ویندوز واسه اجرت کدوم نسخس؟ویندوز7یا8.1 64بیتی؟

اجرت :n02::n02:
راستشو بخوای من با 8 تاحالا کار نکردم ازش یکم بد مد شنیدم دیگه نرفتم سمتش. میگن نمیدونم هنگ میکنهو یکم ناسازگاره با بعضی از بازی ها و برنامه ها. در کل کار نکردم باش ولی من الان ویندوز7 64 دارم عالی و بسیار تمیز کار میکنه . خیلی راحتو روونه و من تابحال هیچ اشکالی ازش ندیدم

*M!L4D*
15-12-2014, 20:32
دوستان یه سایت قابل اطمینان واسه خرید سی دی کی اشتراکی معرفی می کنید !؟
بعدش این نسخه 9.2 GB رو دان کنم واسه فعال کردن اوکی ــه ؟! مشکلی که نداره !؟
مرسی

amiralimadrisimo
15-12-2014, 21:00
کلا یک بحث سلیقه ای هست ولی شنیده شده با بعضی بازی ها 8 مشکل داشته ولی بنظرم شما اگه صبر کنید تا ویندوز 10 بیاد شاید بهتر باشه چون دایرکت ایکس 12 که بیاد رو 7 اجرا نخواهد شد و رو 8 و 10 اجرا خواهد شد به هر حال این توصیه ی من بود

J4ck
17-12-2014, 11:18
پس با سی دی کی نمیشه اپدیت هارو گرفت چون باید افلاین باشیم

AlirezaLamLam
17-12-2014, 11:42
پس با سی دی کی نمیشه اپدیت هارو گرفت چون باید افلاین باشیم

چرا با سی دی کی اشتراکیم میتونی آپدیت ها رو دانلود کنی ولی باس قبلش با مدیر سایت هماهنگ کنیو بگی میخوام آپدیت کنم اونم بت میگه چیکار کن

shahkar_iran
17-12-2014, 16:03
خبر خوش اینه که توی این مدت برای کسایی که قبل از شروع ماه دی خریدن، نوبت‌دهی و پشتیبانی خیلی سریع انجام میشه. مثلا واسه آپدیت کردن

i!i!i!
21-12-2014, 03:04
دوستان این نسخه از فیفا قسمت تمرین نداره ؟ قبلا تو آرنا میشد به صورت تیمی تمرین کرد ولی اینجا نمیشه گویا

AlirezaLamLam
21-12-2014, 11:18
دوستان این نسخه از فیفا قسمت تمرین نداره ؟ قبلا تو آرنا میشد به صورت تیمی تمرین کرد ولی اینجا نمیشه گویا

وقتی منوی فیفا اومد ، برو توو قسمت Play بعد اون پایین گوشه سمت چپ یجا نوشته Skill Moves برو رووش اما تووش نرو ، وقتی رووش رفتی یه سمت راستو که بزنی میره قسمت Practices Area. حالا برو توو Practices Area بعد اونجا میتونی هم آزاد تمرین کنی هم تیمی

i!i!i!
22-12-2014, 00:05
وقتی منوی فیفا اومد ، برو توو قسمت Play بعد اون پایین گوشه سمت چپ یجا نوشته Skill Moves برو رووش اما تووش نرو ، وقتی رووش رفتی یه سمت راستو که بزنی میره قسمت Practices Area. حالا برو توو Practices Area بعد اونجا میتونی هم آزاد تمرین کنی هم تیمی

خب همین دیگه ، تو آرنا فقط میشه 1 به 1 تمرین کرد ، تو سری های قبلی استارت که میزدی تنظیمات تمرین گروهی مثل پنالتی و ایستگاهی و ... میومد ولی اینجا فقط سلکت ساید و اگزیت داره ؛
شما میتونی تیمی تمرین کنی ؟ تو چند تا فروم خارجی هم دیدم یه عده این مشکل رو داشتن

mj77
22-12-2014, 02:13
دوستان کرکی واسه بازی نیست؟

mehdy.z
22-12-2014, 03:09
دوستان کرکی واسه بازی نیست؟
خیر عزیز...
به احتمال زیاد هم نباد حالا حالاها منتظر کرک موند یعنی ممکنه اصلا کرک نشه چون گروهی که قفل denuvo رو شکسته یک گروه چننی هست و چون ناشر fifa 15 توی چین بزرگترین شرکت نرم فزاری اینترنتی این کشور یعنی Tencent هست اعضای این گروه از ترس اینکه توسط این شرکت توی چین تحت تعقیب قرار بگیرن از انشار کرک فیفا سر باز زدن وگرنه به طور غیر مستقیم اشاره کردند که fifa 15 هم به مانند DA با شکسته شدن قفل denuvo توسط اونها کرک شده!!!
فقط من موندم چرا گروههای روسی نظیر skidrow با کپی برداری از لانچر DA برای بازیهایی نظیر fifa 15 دست به کار نمیشن و کرکش نمیکنند!!؟؟

AlirezaLamLam
22-12-2014, 12:07
خب همین دیگه ، تو آرنا فقط میشه 1 به 1 تمرین کرد ، تو سری های قبلی استارت که میزدی تنظیمات تمرین گروهی مثل پنالتی و ایستگاهی و ... میومد ولی اینجا فقط سلکت ساید و اگزیت داره ؛
شما میتونی تیمی تمرین کنی ؟ تو چند تا فروم خارجی هم دیدم یه عده این مشکل رو داشتن

ببین کلا این سری دیگه نمیتونی مثه سریای قبلی با تیم مثلا تمرینی بازی کنی اما میتونی این کارو کنی، توو همون Practices Arena با همون بازیکنی که هستی توپو بردار ببر هرجا که میخوای ازونجا ایستگاهی بزنی ، بعد همونجا بمون یه Space یا یه Shiftرو بزن ، بازیکن همونجا توپو میزاره میتونی ضربه ایستگاهی بزنی.

BIONIC
24-12-2014, 17:02
دوستان سلام
برای فیفا 14 . فایل نقل و انتقالات رو میخواستم - مثل اینکه در پیچ فیفا 14 کسی جواب نمیده !
فقط نقل و انتفالات و میخوام ( دی ماریادر منچستر - جیمز در رئال و . . . . ) یک مورد قبلی که ( کروز امده رئال و دارم )
--- همون فایل که در پووشه فیفا در داکیومنت هست . . . .
ممنون از دوستانی که کمک میکنند .

Farshad9073
24-12-2014, 19:47
با سلام!
ببخشید این سوالو اینجا مطرح کردم! جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم!
آقا من ساکن کرج هستم منطقه شاهین ویلا!تقریبا 10 15 مغازه رفتم هیشکی فیفا 15 رو نداره! سرعته نتمم 512 نمیشه دانلود کنم!!
کسی از دوستان توی کرج هست آدرس مغازه ای یا جایی رو بده که فیفا 15 رو داشته باشه؟ حتی اگر کسی داشته باشه من ازش میخرم!!!

meysad
24-12-2014, 21:09
سلام دوستان . من بازی فیفا 15 رو به صورت اورچینال خریدم و حتی پچ های مودینگ هم روش نصب کردم و خیلی خوب هم داشتم بازی میکردم . چند روز پیش احساس کردم داره بازی کند میشه و به خاطر همین ویندوزم رو عوض کردم .
الان که دوباره میرم بازی کنم شدیدا کند شده جوری که اصلا نمیشه بازی کرد .
مشخصات لب تاپم . cpu cor i 7 . vga 2 g gforce . ram 8 g
ویندوزم سون هست و اخرین اپدیت های کارت گرافیکم نصبه . حتی تو اون قسمت کارت گرافیک بازی رو همین جی فورس انتخاب کردم .
کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم

AlirezaLamLam
24-12-2014, 22:09
دوستان سلام
برای فیفا 14 . فایل نقل و انتقالات رو میخواستم - مثل اینکه در پیچ فیفا 14 کسی جواب نمیده !
فقط نقل و انتفالات و میخوام ( دی ماریادر منچستر - جیمز در رئال و . . . . ) یک مورد قبلی که ( کروز امده رئال و دارم )
--- همون فایل که در پووشه فیفا در داکیومنت هست . . . .
ممنون از دوستانی که کمک میکنند .

یه سرچ میکردی پیدا میکردی!
برو توو این سایت اول ثبت نام کن بعد لینکشو دانلود کن

Behnam_o2
24-12-2014, 22:39
آقا خبری از کرک نیس؟ بریم اورجینال بگیریم؟؟

AlirezaLamLam
25-12-2014, 00:06
آقا خبری از کرک نیس؟ بریم اورجینال بگیریم؟؟

بنظره من بری بخری بهتره چون بخوای واستی همینجوری ممکنه فیفا16 بیاد :n02:

Farshad9073
25-12-2014, 17:50
با سلام!
ببخشید این سوالو اینجا مطرح کردم! جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم!
آقا من ساکن کرج هستم منطقه شاهین ویلا!تقریبا 10 15 مغازه رفتم هیشکی فیفا 15 رو نداره! سرعته نتمم 512 نمیشه دانلود کنم!!
کسی از دوستان توی کرج هست آدرس مغازه ای یا جایی رو بده که فیفا 15 رو داشته باشه؟ حتی اگر کسی داشته باشه من ازش میخرم!!!
دوستان کرجی! یعنی واقعا کسی نیست تو کرج این بازی رو داشته باشه؟؟؟

QSEVEN
25-12-2014, 20:28
سلام یک سوالی داشتم ....

من میخواهم اکانت یا همون سی دی کی دسته دوم بخرم یارو بهم گفته 50 تومن آنلاین هم میتونم بازی کنم و گفته فقط برای خودش تنهاست اما سوالم اینجاست

1- چطوری متوجه بشم این سریال متعلق به EU یا همون اروپا هستش با پشتیبانی زبان انگلیسی نمیخواهم مال روسیه باشه
2- آیا این اکانت رو میتونم انتقالش بدم روی اوریجن خودم ؟ یا باید روی اوریجین خودش باشه ؟؟؟؟ و اینکه ایمیل موقع ثبت نام سریال رو میشه تغییر داد ؟
3-با سریال اروجینال میشه همیشه آنلاین بازی کرد ؟؟
4- اگر چیزی مونده که جا انداختم دوستان راهنمایی کنند مرسی

Behnam_o2
26-12-2014, 12:19
دوستان بهترین سایت که سریع سی دی کی رو تحویل بده چه سایتیه؟

XMAN9
26-12-2014, 22:53
برای خرید این بازی از کجا بفهمیم که ارجینال هست و کپی نباشه.

nini bad
26-12-2014, 22:57
برای خرید این بازی از کجا بفهمیم که ارجینال هست و کپی نباشه.
منظورت از اورجینال و کپی چی هست ؟

Zlatan_ibra
26-12-2014, 23:59
دوستان بازی به بازار اومده که بدون کرک هستش...اون چطوری کار میکنه؟دقیقا نمیدونم اسم شرکتش چی هست

XMAN9
28-12-2014, 21:13
منظورت از اورجینال و کپی چی هست ؟

هیچی فکر کردم سی دی اورجینال کرک شده است! که با مطالعه صفحات قبل ظاهرا باید سی دی اشتراکی خرید که قیمتش هم زیاده و پشیمون شدم.

Farshad9073
29-12-2014, 00:53
هیچی فکر کردم سی دی اورجینال کرک شده است! که با مطالعه صفحات قبل ظاهرا باید سی دی اشتراکی خرید که قیمتش هم زیاده و پشیمون شدم.
دوست عزیز قیمت اشتراکی همچین زیادم نیستا!! بین 8 تا 10 تومنه! بعضی سایت ها هم 14 میفروشن!!! منتها من خودم ی سایت معتبر و قابل اطمینان سراغ دارم که 8 تومن میفروشه چند ساعته هم تحویل میده!! خواستی پیام بده تا سایتو بهت بگم!!!

sh16016
29-12-2014, 09:25
سایت editland معتبره و سریع پاسخگو هستن

Farshad9073
29-12-2014, 16:28
گرونه!! 8 تومنم هست!

Farshad9073
29-12-2014, 17:09
گرونه!! 8 تومنم هست!

mohammad.asghari
29-12-2014, 21:11
امروز فیفا15 رو در کنسول نسل 8 بازی کردم فقط میتونم بگم فوق العاده بود همه چیزش:n12:قشنگ 40-50 درصد فرق میکنه با نسخه ـی ps3 و xbox360

delpiero107
30-12-2014, 15:25
گرونه!! 8 تومنم هست!
10 تومن گرونه؟؟؟؟؟؟ یه جک وستر میخری میشه 10 تومن تو میخای پول یه بازی بدی واسه 1 سال میگی گرونه؟؟؟؟؟

BIONIC
30-12-2014, 22:41
فیفا رو با یک دسته usb اجرا میکنم . ولی وقتی دو تا دسته رو به لبتاپ وصل میکنم تنها یکی رو میشناسه .
دسته ها هر دو سالم هستن و سیستم هر دو رو میشناسه ولی بازی نه ...

دوستان راه حلی سراغ دارین .... ؟
در ضمن کرک شده هست بازی آیا امکان شبکه کردنش هست ؟؟؟؟ اینهم نشد اون دسته ردیف شه
ممنون

Dav0od
31-12-2014, 00:07
در ضمن کرک شده هست بازی آیا امکان شبکه کردنش هست ؟؟؟؟ اینهم نشد اون دسته ردیف شه
ممنون

آقا کرک اختصاصیه!؟ کرک نشده ها هنوز :n13:

Farshad9073
31-12-2014, 18:25
10 تومن گرونه؟؟؟؟؟؟ یه جک وستر میخری میشه 10 تومن تو میخای پول یه بازی بدی واسه 1 سال میگی گرونه؟؟؟؟؟
ازون لحاظ که معلومه! مفته!!!
ولی اگر توهین نباشه!! ببخشید!! ولی اگر ریاضی بدونید!! 10 نسبت به 8 دو تومن گرونتره!!! من خودم چند روز پیش گرفتم!! در صورتی که خیلی از سایت ها بالای 10 میدادن!! یا اینکه بعضی از سایت ها 10 میدن! و بعضیاشون باید صبر کنی تا گروه تکمیل بشه! یا بعضی ها میگن بعد از پرداخت چند ساعت باید صبر کنی!!!! این سایت زیره یک دقیقه!!! شاید باورتون نشه! زیره یک دقیقه بعد از پرداخت پول!! یوزر پسو بهمراه اطلاعات تکمیلی از جمله تغییر زیان بازی به انگلیسیو اینجور چیزارو برام بفرستاد!! بعدم پشتیبانی آنلاین داشت!! البته از طریق وایبر!!
تازه من ظهر طرفای 12 خریدم!! و تا ساعت 8 شب بهم اجازه داد که بتونم آنلاین بازی کنم!!!:n31:
این سایته هم نه ماله بابامه!! نه ماله خودمه!! نه من بازاریابشونم!!! منم یکی هستم مثله خودتون!! این سایت رو هم از یکی از بچه های یکی ازین انجمن ها گرفتم!!
من نمیدونم اجازه هست آدرس سایتو اینجا بگم یا نه!! ولی کسایی که میخوام توی انجمن بهم پیام ندن چون یکی از بچه ها پیام داده بود! منتها ی ارور برام اومد که نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم!!
اگر کسی آدرسو خواست توی پیامش ایمیلشو بداره تا براش بفرستم!!

Zlatan_ibra
31-12-2014, 18:49
دوستان بازی به بازار اومده که بدون کرک هستش...اون چطوری کار میکنه؟دقیقا نمیدونم اسم شرکتش چی هست

کاش یکیم جواب منو بده :(

Farshad9073
31-12-2014, 20:52
کاش یکیم جواب منو بده :(
دوست عزیز منظورتو متوجه نشدم!! ولی اگر بازی فیفا 15 رو بخری!( چه از مغازه بخری چه دانلود کنی) میتونی بازی رو نصب کنی! ولی نمیتونی اجراش کنی!! یا باید کرکش کنی!! که فعلا کرکی براش نیست!! و به احتماله زیاد هم حالا حالا کرک براش نمیاد!! یا میتونی 150 تومن بدی نسخه اصلیه بازی رو بگیری! یا اینکه بری ازین کدهای اشتراکی بگیری! که بهترین حالت همین کد اشتراکیه! که قیمتشم پایینه! بین 8 تا 14تومنه! منتها کد اشتراکی اگر گرفتی نمیتونی آنلاین بازی کنی!! فقط آفلاین میتونی بازی کنی!!!

Dav0od
01-01-2015, 07:29
البته یه فیفا 15 تو بازار هست که نسخه wii هستش و با شبیه ساز اجرا میشه
کلا 1 دی وی دی بیشتر نیست! گولشو نخورین :n02:

gigi_alex
01-01-2015, 22:06
دوستان آپدیتی برای فیفا 14 هست که نقل انتقالات و لباسها رو به فیفا 15 آپدیت کنه ؟؟

Ship Storm
02-01-2015, 13:33
دوستان تو بازی فیفا 14 چطور میشه تونومنت برگزار کرد ؟ اصلا همچین گزینه ای نداره فقط یک Load Tornument داره که اونم توش خالیه

S0R3N4
02-01-2015, 17:58
سلام به همه ی عزیزان
بالاخره بعد از مدت ها انتظار،این سعادت نصیبم شد که بتونم FIFA15 بازی کنم دیشب!!! (روی کنسول 360) !

اما نمیدونم چرا اصلا در حد و اندازه های انتظارهایی که داشتم ازش و تعریف و تمجید های فراوانی که شنیده بودم ازش ظاهر نشد! (البته من فقط 2 تا بازیه دوستانه انجام دادم و اصلا نمیتونم نظر بدم در موردش با 2 بازی 15 دقیقه ای !!! )

اما اصلا چیزه خاصی در مورد "چمن" و "لباس" هایی که همه میگفتن خیلی واقعی و طبیعی شده ندیدم!! (شاید روی کنسول 360 اینطوری بود؛یا شاید چون بازی رو داشت از رو دیسک اجرا میکرد،نه از رو هارد،اینطوری بود!یعنی بازی رو نصب نکرده بود این دوسته ما و داشتیم از روی دیسک بازی میکردیمش)!

اما همه ی نقاط ضعف و قوتش به کنار!!
مشکل اینجاس که من در حال حاضر کنسولم رو فروختم!!
و کامپیوتر هام (هم لپ تاپم و هم کامپیوتر رو میزیم اپل هست و مناسب گیم نیست)؛
البته یه لپ تاپ دارم که فقط مخصوص دانلود کردن و 24 ساعته روشنه!!! :n10: :n02: !!

میخواستم بدونم آیا با سخت افزار اون میتونم FIFA15 بازی کنم یا خیر؟!!

پردازنده : Core i5 m480 2.67 GHz
رم : 6.00GB - 5.80 Usable
گرافیک : Radeon (TM) HD 6470M
سیستم عامل : Windows 7 Ultimate Service Pack 1 64-bit

فقط در این بین،در مورد مدل کارت گرافیکم مطمئن نیستم!!
از کجا میتونم بفهمم که دقیقا چه مدلی هست و چندگیگ حافظه داره (در ویندوز7) ؟!!

حالا با این مشخصات ِ سخت افزاری میتونم FIFA15 رو بازی کنم در این لپ تاپ؟!!
یا باید برم کنسول بخرم دوباره؟!

راستی دوستان؛
بهترین نسخه ی FIFA15 الان رو کدوم دستگاه اجرا میشه؟؟!

- PS4
- Xbox One
- رو PC اما با تنظیمات حداکثری !!

در بین این 3 ، کدوم یک گرافیک و جزئیاتِ بهتری داره FIFA15 ؟!

پ.ن:

واسه نسخه ی PC ، اصلا کرکِ درست و حسابی اومده تا الان؟!!
یا همون مکافات های نسخه ی 14 رو،دوباره اینجا باید تجربه کنیم؟!!

با سپاس بیکران از توجه شما... :n12::n12::n12::n12:

S0R3N4
02-01-2015, 18:01
سلام به همه ی عزیزان
بالاخره بعد از مدت ها انتظار،این سعادت نصیبم شد که بتونم FIFA15 بازی کنم دیشب!!! (روی کنسول 360) !

اما نمیدونم چرا اصلا در حد و اندازه های انتظارهایی که داشتم ازش و تعریف و تمجید های فراوانی که شنیده بودم ازش ظاهر نشد! (البته من فقط 2 تا بازیه دوستانه انجام دادم و اصلا نمیتونم نظر بدم در موردش با 2 بازی 15 دقیقه ای !!! )

اما اصلا چیزه خاصی در مورد "چمن" و "لباس" هایی که همه میگفتن خیلی واقعی و طبیعی شده ندیدم!! (شاید روی کنسول 360 اینطوری بود؛یا شاید چون بازی رو داشت از رو دیسک اجرا میکرد،نه از رو هارد،اینطوری بود!یعنی بازی رو نصب نکرده بود این دوسته ما و داشتیم از روی دیسک بازی میکردیمش)!

البته شاید در ساعاتی که دخترم خوابیده،بتونم با لپ تاپِ اون بازی کنم FIFA15 رو !!! :n02::n09:

امتیاز خوده ویندوز به سیستم : 5.3

راستی دوستان؛

- PS4
- Xbox One

پ.ن:

AlirezaLamLam
02-01-2015, 20:20
سلام به همه ی عزیزان

البته شاید در ساعاتی که دخترم خوابیده،بتونم با لپ تاپِ اون بازی کنم FIFA15 رو !!! :n02::n09:

امتیاز خوده ویندوز به سیستم : 5.3

راستی دوستان؛

- PS4
- Xbox One

پ.ن:

آقا شما چند سالته !!!! الان هم سنو سالایه شما دارن 4تا خونوادرو نون میدن خخخخخ :n02::n02::n02::n02: شوخی
دوست عزیز فیفا15 توو XboX360 کلا با pC و XBOX ONE تفاوتهای فاحشی داره! اصلا قابل مقایسه نی. EA امسال برا اینکه کنسول های One بفروش بره واسه 360 یه نسخه ی خیلی معمولی داده تا مردم برن ONE بخرن. فیزیک بازیکنا ، گرافیکه بازی ، چمنه 3D و خیلی چیزای دیگه از جمله تفاوت های 360 و ONE هستن. بنظرم اگه بری یک دست 15هو توو ONE بازی کنی نظرت به کل عوض میشه و من این توصیه رو میکنم که حتما حتی واسه یبارم شده این کارو بکنی.
فیفا15 واسه PC هم دقیقا مثه ONE با گرافیکه بالا و خیلی عالی زده اما دوتا مشکل هست واسه PC. اول اینکه هنوز هیچ کرکی واسه PC تا الان منتشر نشده و بنظرمم نخواهد شد و شما مجبوری واسه PC بری نسخه اصلشو بخری یا بری یه سی دی کیه اشتراکی بخری با قیمته ارزونتر. و مورده دوم اینکه شما باس سیستمه قویی داشته باشی واسه اینکه بتونی این بازیو در حد بالا بازی کنی. یعنی در حد XBOX ONE. الان شما این مشخصاته لپ تاپه دخترتونو که گزاشتین نمیشه با این سیستم 15هو بازی کرد. اگه ام بشه توو بازی پره لگو این چیزا پیش میاد برات که منصرفت میکنه. اما در کل من فکر میکنم بازم فیفا15 توو XBOX ONE یچی دیگست تا PC. ایکس باکس 360 هم که اصلا قابله قیاست با این دوتا . اصلا انگاری یه فوتباله دیگس اون اصلا. دنباله کرکم نباش که اگه بخوای بمونی فیفا16هم اومده رفته 17دش میاد خخخخخخخخ

nini bad
03-01-2015, 02:08
آقا شما چند سالته !!!! الان هم سنو سالایه شما دارن 4تا خونوادرو نون میدن خخخخخ :n02::n02::n02::n02: شوخی
دوست عزیز فیفا15 توو XboX360 کلا با pC و XBOX ONE تفاوتهای فاحشی داره! اصلا قابل مقایسه نی. EA امسال برا اینکه کنسول های One بفروش بره واسه 360 یه نسخه ی خیلی معمولی داده تا مردم برن ONE بخرن. فیزیک بازیکنا ، گرافیکه بازی ، چمنه 3D و خیلی چیزای دیگه از جمله تفاوت های 360 و ONE هستن. بنظرم اگه بری یک دست 15هو توو ONE بازی کنی نظرت به کل عوض میشه و من این توصیه رو میکنم که حتما حتی واسه یبارم شده این کارو بکنی.
فیفا15 واسه PC هم دقیقا مثه ONE با گرافیکه بالا و خیلی عالی زده اما دوتا مشکل هست واسه PC. اول اینکه هنوز هیچ کرکی واسه PC تا الان منتشر نشده و بنظرمم نخواهد شد و شما مجبوری واسه PC بری نسخه اصلشو بخری یا بری یه سی دی کیه اشتراکی بخری با قیمته ارزونتر. و مورده دوم اینکه شما باس سیستمه قویی داشته باشی واسه اینکه بتونی این بازیو در حد بالا بازی کنی. یعنی در حد XBOX ONE. الان شما این مشخصاته لپ تاپه دخترتونو که گزاشتین نمیشه با این سیستم 15هو بازی کرد. اگه ام بشه توو بازی پره لگو این چیزا پیش میاد برات که منصرفت میکنه. اما در کل من فکر میکنم بازم فیفا15 توو XBOX ONE یچی دیگست تا PC. ایکس باکس 360 هم که اصلا قابله قیاست با این دوتا . اصلا انگاری یه فوتباله دیگس اون اصلا. دنباله کرکم نباش که اگه بخوای بمونی فیفا16هم اومده رفته 17دش میاد خخخخخخخخ
دوست عزیز شما فیفا را احتمالا با کنسول ایکس باکس وان بازی میکنی درسته؟

فرید رحمانی
03-01-2015, 10:05
واسه منم بفرست

فرید رحمانی
03-01-2015, 10:08
دوستایی که فایل راهنما سی دی کی اشتراکی میخاستن برن ایمیلشون رو چک کنن فرستادم
واسه منم بفرست

Zlatan_ibra
03-01-2015, 10:51

مال کامپیوتر یه چیز دیگست....من با این سیستم:
cori 7 3537u
vga 2gb 720
ram:6
فیفا15 رو روی تلویزیون 42 اینچ با تنظیمات بالا بازی کردم و اووف هم نگفت...البته در هنگام نشان دادن انیمشین ها یه خورده افت فریم هستش ولی باید توجه داشت که تو تو رزولوشن 1920*1080بازی کردم ...تو خود رزولوشن لپتاپ رون رون بازی میکنم

AlirezaLamLam
03-01-2015, 11:56
دوست عزیز شما فیفا را احتمالا با کنسول ایکس باکس وان بازی میکنی درسته؟

من خودم PC دارم اما داداشم کلوپ داره میرم اونجا با XBOX ONE بازی میکنم بنظرم فکر میکنم One یه نموره بهتر از PCیه. البته شاید من چون روو تنظیماته High نمیزارم اینجوری فکر میکنم!!!!

AlirezaLamLam
03-01-2015, 11:58
cori 7 3537u
vga 2gb 720
فیفا15 رو روی تلویزیون 42 اینچ با تنظیمات بالا بازی کردم و اووف هم نگفت...البته در هنگام نشان دادن انیمشین ها یه خورده افت فریم هستش ولی باید توجه داشت که تو تو رزولوشن 1920*1080بازی کردم ...تو خود رزولوشن لپتاپ رون رون بازی میکنم

من که نگفتم واسه PC بده! نه اصلا! بنظرم ولی شما برو یه دست 15هو توو ONEنم بازی کن !!!

light
04-01-2015, 04:47
یکی نحوه پنالتی زدن رو میگه چجوری گوشی اینا بزنم ؟
فقط فهمیدم باید رو سبز باشه :n02:

Kaveh619
04-01-2015, 12:41
cori 7 3537u
vga 2gb 720
پ چرا برا من با گرافیک 8750 بازم لگ داره!؟:n32:

omn1990
04-01-2015, 13:05
اقا گرافیک من 9800GT ه.سی پی یپ هم X250AMD به نظرتون میتونم راحت بازی کنم؟نخرم ببینم ران نمیشه!؟

farsar
04-01-2015, 23:21
اقا گرافیک من 9800GT ه.سی پی یپ هم X250AMD به نظرتون میتونم راحت بازی کنم؟نخرم ببینم ران نمیشه!؟

شما اصلا نمیتونی بازی رو اجرا بکنی

AlirezaLamLam
04-01-2015, 23:23
یکی نحوه پنالتی زدن رو میگه چجوری گوشی اینا بزنم ؟
فقط فهمیدم باید رو سبز باشه :n02:

خسته نباشی واقعا :n02::n02::n02:
عزیز بعد اینکه ضربتو یا ظربتو یا شایدم زربتو زدی ، جهتو نگه دار تا وقتی که بازیکن به توپ نزدیک شد زود ول کن.

SamGun
04-01-2015, 23:26
پ چرا برا من با گرافیک 8750 بازم لگ داره!؟:n32:

تنظیمات بازی روی چیه ؟

AlirezaLamLam
04-01-2015, 23:29

مینیموم یا پایینترین حد سیستم واسه بازی فیفا15 اینه ، غیر این ممکنه توو بازی شما دچار اشکال یا همون لگ بشی حالا شما خودت ببین میتونی با سیستمت بازی کنی یا نه.
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz (or AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620 equivalent
RAM: 4GB
Hard Drive Space Required: 13.0 GB
Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DirectX: 11.0
Single System Multiplayer: 2-4 players + 1 keyboard on a PC
Disc Drive: DVD-ROM at 8x Speed
Input:

gadogar13
05-01-2015, 17:45
با سلام و عرض ادب
دوستان عزیز در این سایت
قرار مسابقات آنلاین فیفا رو برگزار کنیم. ایشاله مسابقات هر هفته جمعه ها بعد از ظهر برگزار میشه
چند نکته هست که لازمه دیدم یاد آوری کنم.
1- قوانین رو حتما مطالعه کنید.
2- اکثر گیمر های حرفه ای فیفا شرکت می کنن.
3- هفته اول شرکت در مسابقات رایگانه و از هفته های بعد به احتمال زیاد با ورودی و همراه با جوایز هستش
4- سایت در حال تکمیل شدنه و به مرور زمان کامل میشه
5- آی دی اریجین ادمین اصلی مسابقاقت هم FCB_Novatactix هستش
6-در ابتدا در خود سایت ثبت نام کنید و سپس موقعی که ثبت نام برای کاپ هفتگی در سایت در دسترس بود (معمولا از چهارشنبه یا پنج شنبه ها) برای شرکت در کاپ همان هفته ثبت نام کنید
منتظر شما هستیم. هرگونه انتقاد و پیشنهادی داشتین حتما در این تایپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مطرح کنید
با تشکر
:n16:

Elendil1
05-01-2015, 22:44
بچه ها شما CD-key رو از چه ساینی خریدین ؟
کجا معتبرتره ؟

S0R3N4
06-01-2015, 20:01

حتی با تنظیمات "حداقل" هم نمیشه رو اون لپ تاپ بازی کرد FIFA15 رو ؟!!
یعنی هیچ رقمه امکانش نیست که من رو اون لپ تاپ فیفا15 بازی کنم؟!! :n28::n28:
(ظاهرا ناچارم برای خرید کنسول ایکس باکس وان یا پلی استیشن4 اقدام کنم!!!) :n02:

راستی؛چرا نقل و انتقالات بازیکنا آپدیت نیست در فیفا15؟

مثلا هنوز "فرناندو تورس" در چلسی هست،یا "رمی" به چلسی نیومده و غیره .... !!!
اگه نسخه ی اورجینال FIFA15 رو برای کنسول "ایکس باکس وان" تهیه کنیم،میشه به راحتی نقل و انتقالات رو آپدیت کرد؟!!

AlirezaLamLam
06-01-2015, 20:30
حتی با تنظیمات "حداقل" هم نمیشه رو اون لپ تاپ بازی کرد FIFA15 رو ؟!!
یعنی هیچ رقمه امکانش نیست که من رو اون لپ تاپ فیفا15 بازی کنم؟!! :n28::n28:
(ظاهرا ناچارم برای خرید کنسول ایکس باکس وان یا پلی استیشن4 اقدام کنم!!!) :n02:

راستی؛چرا نقل و انتقالات بازیکنا آپدیت نیست در فیفا15؟

مثلا هنوز "فرناندو تورس" در چلسی هست،یا "رمی" به چلسی نیومده و غیره .... !!!
اگه نسخه ی اورجینال FIFA15 رو برای کنسول "ایکس باکس وان" تهیه کنیم،میشه به راحتی نقل و انتقالات رو آپدیت کرد؟!!

آخی ی ی ی ی :n02:
ببین میتونی نصب کنی بازی کنی ولی انقد تووش لگ برات پیش میاد که کلا منصرفت میکنه.
بنظره من برو یه ایکس باکس وان بگیر خودتو راحت کن . تا سالها میتونی همه فیفاها رو ام تووش بدون هیچ مشکلیه با بالاترین کیفیتو گرافیک بازی کنی. آپدیت هم به راحتی میتونی تووش کنی. وصل میشه خودش به سرورهای EA هر هرفته که بازیا برگزار میشه(توو واقعیت) روزه بعدش آپدیت میاد براش خودش آپدیت میکنه برات.

Behnam_o2
07-01-2015, 21:53
بچه ها شما CD-key رو از چه ساینی خریدین ؟
کجا معتبرتره ؟

editland.ir

pedram9
08-01-2015, 20:44
سلام
فیفا 15 کرک نشده ؟
نمیشه رایگان بازی کرد؟

esi222
08-01-2015, 23:01
سلام
فیفا 15 کرک نشده ؟
نمیشه رایگان بازی کرد؟
نه نشده،معلومم نیست کی میشه یا اصن میشه یا نه !
باید CD - Key بخری یا اینکه اورجینالشو بگیری.

Ship Storm
09-01-2015, 01:29
سلام
آخرین نسخه از فیفا که امکان ایجاد تورنومنت رو اره کدومه ؟
2014 رو دانلود کردم نصب کردم اصلا تورنومنت نداره ، خیلی بده اینطوری

MR.CART
09-01-2015, 03:15
حیفه فیفا 15 کرک نشه،با اینترنت لعنتی ایران و تحریماش نمیشه یه دست فیفا انلاین زد

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

SamGun
09-01-2015, 12:07
حیفه فیفا 15 کرک نشه،با اینترنت لعنتی ایران و تحریماش نمیشه یه دست فیفا انلاین زد

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

آنلاین این نسخه بهبود های بهتری در بخش Season داشته و معمولا ارتباط دو بازیکن رو با Latency 50% به بالا برقرار میکنه در صورتی که در نسخه قبلی بنده اصلا نمیتونستم تو Season درست بازی کنم ! به خاطر LAG

برای قسمت Ultimate Team هم که Latency Bar برای نمایش کیفیت ارتباطی هست و شما خودتون حریفتون رو انتخاب میکنید .

مشکلات کمتر شده در خوده بازی حالا دیگه این بستگی داره ISP شما در منطقه سکونتتون چه میزان کیفیت سرویس دهی داشته باشه .

در حال حاضر دیگه نمیشه یه ISP رو به صورت کلی برتر دونست بلکه این موضوع کاملا به منطقه مخابرات مرتبط شده .

AlirezaLamLam
09-01-2015, 12:15
سلام
آخرین نسخه از فیفا که امکان ایجاد تورنومنت رو اره کدومه ؟
2014 رو دانلود کردم نصب کردم اصلا تورنومنت نداره ، خیلی بده اینطوری

برو 15 نصب کن خوب !!! چرا14؟؟؟؟ اگه بخوای بهت میگم چجوری میشه تورنمنت درست کرد!

pedram9
09-01-2015, 12:35
هیچ خبری از کرک شدن نیست ؟
امسال از فیفا خوشم اومد اون هم اینطوری :n27:

AlirezaLamLam
09-01-2015, 15:24
هیچ خبری از کرک شدن نیست ؟
امسال از فیفا خوشم اومد اون هم اینطوری :n27:

نه متاسفانه ...
دوست عزیز شما بهتره دنباله کرک نباشی ، حالا حالاها نمیاد ، این خط _ اینم نشون . :n02:

pedram9
09-01-2015, 18:39
دوستان سریالی که میخریم برای فیفا 15 فقط روی یک کامپیوتر اجرا میشه ؟

یعنی دو نفر نمیتونن ازش استفاده کنن ؟

nini bad
09-01-2015, 18:41
دوستان سریالی که میخریم برای فیفا 15 فقط روی یک کامپیوتر اجرا میشه ؟

یعنی دو نفر نمیتونن ازش استفاده کنن ؟
دو نفر می توانند استفاده کنند اما به صورت همزمان انلاین نمیشه...

pedram9
09-01-2015, 19:14
پس برای بازی معمولی تعداد مهم نیست ؟

دوستان اگر کسانی هستند که قصد خرید اشتراکی سریال رو دارند اطلاع بدن

nini bad
09-01-2015, 19:53
پس برای بازی معمولی تعداد مهم نیست ؟

دوستان اگر کسانی هستند که قصد خرید اشتراکی سریال رو دارند اطلاع بدن
نه مهم نیست چون شما با خرید سریال میتوانید به صورت افلاین بازی کنید ... یک سری سایت هستند به صورت اشتراکی می فروشند ولی بهتره با یک سری از دوستان خودتان خرید کنید که برای انجام بازی انلاین مشکلی نباشد...

pedram9
09-01-2015, 20:01
نه مهم نیست چون شما با خرید سریال میتوانید به صورت افلاین بازی کنید ... یک سری سایت هستند به صورت اشتراکی می فروشند ولی بهتره با یک سری از دوستان خودتان خرید کنید که برای انجام بازی انلاین مشکلی نباشد...

سایت ها رو برام پخ کننی ممنون میشم

Behnam_o2
09-01-2015, 20:03
دوستان با اینکه گزینه تنظیمات antialliasing رو 4x هست ولی بازم تو بازی انگار aa نداریمو بدنه بازیکنا از نمای نزدیک دندونه داره و ساف نیس! چرا؟!

Red EXotic
09-01-2015, 21:00
دوستان با اینکه گزینه تنظیمات antialliasing رو 4x هست ولی بازم تو بازی انگار aa نداریمو بدنه بازیکنا از نمای نزدیک دندونه داره و ساف نیس! چرا؟!

این مشکل از خود بازیه

Dav0od
10-01-2015, 07:59
دوستان اگه سی دی کی اشتراکی بخریم بعد از اینکه ویندوز عوض کنیم و یا اینکه به هر دلیلی بازی رو حذف کردیم میتونیم دوباره نصب کنیم؟ یا باز باید هزینه کنیم؟

چون من ویندوز زیاد عوض میکنم

pedram9
10-01-2015, 19:08
دوستان لینک دانلود نسخه ی کامل و اصلی بازی رو میخوام که مشکلی هم ایجاد نشه برای خرید سی دی کی

باید فقط آپدیت 3 رو دان کنم یا آپدیت یک و دو رو هم باید دانلود کنم ؟

بچه ها شما میخواید بازی کنید تنظیمات سرعت شوت سرعت بازیکنان ارور شوت سرعت پاس و ... رو تغییر میدید ؟

اگر آره بهترین حالتی که فکر میکنید در میاد رو برام بزارید مرسی

AlirezaLamLam
10-01-2015, 22:12
دوستان لینک دانلود نسخه ی کامل و اصلی بازی رو میخوام که مشکلی هم ایجاد نشه برای خرید سی دی کی

باید فقط آپدیت 3 رو دان کنم یا آپدیت یک و دو رو هم باید دانلود کنم ؟

بچه ها شما میخواید بازی کنید تنظیمات سرعت شوت سرعت بازیکنان ارور شوت سرعت پاس و ... رو تغییر میدید ؟

اگر آره بهترین حالتی که فکر میکنید در میاد رو برام بزارید مرسی

عزیز همه نسخه ها یجوره میتونی از هر سایتی به راحتی دانلود کنی واست مشکلی پیش نمیاد. اینم لینک:

نه من که به شخصه تغییر نمیدم چون بازی به کل خرابو غیر عادی می شه.

pedram9
11-01-2015, 15:21
هر 3 آپدیت 1 و 2 و 3 رو باید دانلود کنم ؟

AVB
11-01-2015, 16:36
هر 3 آپدیت 1 و 2 و 3 رو باید دانلود کنم ؟

بله
.

pedram9
12-01-2015, 12:50
دوستان من فیفا 15 رو دانلود کردم ولی فایل نصبی نداره از زیپ بیرون آوردمش مثل فایل های نصب شده هست و ستاپ نداره باید چکار کنم ؟ آپدیت ها رو چکار کنم ؟ هر 3 رو کپی کنم همونجا ؟

AlirezaLamLam
12-01-2015, 16:40
دوستان من فیفا 15 رو دانلود کردم ولی فایل نصبی نداره از زیپ بیرون آوردمش مثل فایل های نصب شده هست و ستاپ نداره باید چکار کنم ؟ آپدیت ها رو چکار کنم ؟ هر 3 رو کپی کنم همونجا ؟

درسته عزیز فایل ستاپی وجود نداره ، واسه همه همینجوریه. شما فقط اون 3 تا آپدیتارو بعد از اینکه از فشرده دراووردی بریز مستقیم توو همون جا. بعد برو بقیه کارارو کن.

dfmehdi
16-01-2015, 23:36
سلام چند تا سوال دارم
1-من فایل رو اکستراکت کردم تو یه پوشه ریخته شده بعد اپدیت ها رو بترتیب یک ، دو ، سه ریختم تو پوشه اصلی فایل ستآپی نبود فقط یه فایله ک روش میزنی ارور میده و بازی اجرا نمیشه تا اینجا درسته ؟
2- باید اورجین رو نصب و نصب کنم و اکانتی بسازم ؟ با چیلترچکن یا نه؟
3- سی دی کی ک گرفتم بازی رو فعال کردم بعد بازی رو از کجا باید اجرا کنم؟
4- اگر فقط بخوام افلاین بازی کنم ایا فقط بار اول برا فعال سازی باید به اینترنت وصل بشم و نیاز به سی دی کیه ؟یعنی دو روز دیگه خواستم بازی کنم دیگه نیاز به اینترنت و سی دی کی نیست؟
5- تنظیم دسته بازی مثل فیفا 2014 و با نرم افزار 360 هست ؟
6- موقع پنالتی دروازبان شیرجه میزنه یا نه عین 2014 هست؟

dfmehdi
16-01-2015, 23:36
سلام چند تا سوال دارم
1-من فایل رو اکستراکت کردم تو یه پوشه ریخته شده بعد اپدیت ها رو بترتیب یک ، دو ، سه ریختم تو پوشه اصلی فایل ستآپی نبود فقط یه فایله ک روش میزنی ارور میده و بازی اجرا نمیشه تا اینجا درسته ؟
4- اگر فقط بخوام افلاین بازی کنم ایا فقط بار اول برا فعال سازی باید به اینترنت وصل بشم و نیاز به سی دی کیه ؟یعنی دو روز دیگه خواستم بازی کنم دیگه نیاز به اینترنت و سی دی کی نیست؟

AlirezaLamLam
17-01-2015, 11:48
سلام چند تا سوال دارم

1- بله تا اینجا درسته
2- بله باید اوریگین یا همون اوریجین رو نصب کنی و یه اکانت بسازی بدون قند شکن
3- سی دی کی که گرفتیو بازیو فعال کردی خوده اوریگین بازیو نصب میکنه بعدش میاره توو صفحه دسکتاپ اگه نیومد برو توو پوشه بازی بازیو ازونجا اجرا کن
4- اگه بخوای فقط آفلاین بازی کنی مثه من بله فقط بار اول باس به صورت آنلاین سی دی کیو وارد کنی بعد وقتی که اوریگین باز شد برو قسمت بالا سمت چپ نوشته Origin کلیک کن و گزینه ی Go Offline رو بزن . بعد از این کار هربار که بخوای بدون اینکه آنلاین باشی میتونی راحت یوزر پستو وارد کنی بری توو بازی باهاش.
5- اینو نمیدونم من با کیبورد بازی میکنم!!!!
6- عین 2014 هستش.

shakibmon
18-01-2015, 22:39
سلام خسته نباشید
من برای بازی سی دی کی اشتراکی خریدم و به وسیله برنامه outcome بازی رو اجرا کردم ولی بعد از مدتی که خواستم وارد بازی بشم برنامه outcome ارور یوزر و پس میده و وارد نمیشه :sq_3: چی کار باید بکنم ؟

QSEVEN
18-01-2015, 22:50
سلام خسته نباشید
من برای بازی سی دی کی اشتراکی خریدم و به وسیله برنامه outcome بازی رو اجرا کردم ولی بعد از مدتی که خواستم وارد بازی بشم برنامه outcome ارور یوزر و پس میده و وارد نمیشه :sq_3: چی کار باید بکنم ؟

جدیدا هر دو روز یک بار بعد از فعال سازی اگه برید روی آفلاین هم باید یک بار لاگین کنید جدیدا اینطور شده بهتره یک اکانت اورجین با بازی فیفا بخرید قیمتش هم مناسبه سراغ دارم

Public Enemy
19-01-2015, 21:56
جدیدا هر دو روز یک بار بعد از فعال سازی اگه برید روی آفلاین هم باید یک بار لاگین کنید جدیدا اینطور شده بهتره یک اکانت اورجین با بازی فیفا بخرید قیمتش هم مناسبه سراغ دارم

با سلام

کلا بازی اینجور شده یا فقط نرم افزار outcome ؟ یعنی اگر فقط از origin استفاده کنیم باز هم هر دو روز یک بار باید login کنیم ؟

Public Enemy
19-01-2015, 22:16
پست تکراری . حذف شود

omn1990
19-01-2015, 23:06
چه قیمته؟ فیفا جدید بیاد باز باید بخریم؟ یا میشه با یه مبلغ کمتری فیفا ۱۶ رو بریزیم؟ سایتشو برام پخ کنید اگه امکان نداره اینجا بذارید ممنون

QSEVEN
20-01-2015, 01:52
با سلام

کلا بازی اینجور شده یا فقط نرم افزار outcome ؟ یعنی اگر فقط از origin استفاده کنیم باز هم هر دو روز یک بار باید login کنیم ؟

سلام فرقی نداره این برنامه که گفتید برای تغییر زبان هستش

چه قیمته؟ فیفا جدید بیاد باز باید بخریم؟ یا میشه با یه مبلغ کمتری فیفا ۱۶ رو بریزیم؟ سایتشو برام پخ کنید اگه امکان نداره اینجا بذارید ممنون

همه قیمتی هستش ولی اکانت خالی فیفا با سوال امنیتی اگر داشته باشه با جواب حدودا 50 تومن تا 60 تومن هستش شاید کمتر هم گیرت بیاد

Dav0od
20-01-2015, 09:35
یعنی با 60 تومن میشه آنلاین هم بازی کرد!؟ پس اینایی که میگن 150 چیه قضیه ش؟
میشه کاملتر توضیح بدین؟

QSEVEN
20-01-2015, 14:33
یعنی با 60 تومن میشه آنلاین هم بازی کرد!؟ پس اینایی که میگن 150 چیه قضیه ش؟
میشه کاملتر توضیح بدین؟

بله آنلاین هم میشه ببین دوست عزیز اینا اکانت اورجین هستن که بازی رو اورجینال خریداری کردن بعضی هاشون ه ک شدن و بعضی هاشون میفروشن اکثرا خارجی هستن

مثلا بعضی اکانت ها هستش علاوه بر اون بازی چند ا بازی دیگه هم هستش خواستید سراغ دارم خصوصی پیام بدید

اونای که همراه با سوال امنیتی هستش گرون تر در میاد وقتی سوال امنیتی با جواب داشته باشی میتونی تمامی مشخصات اکانت رو عوض کنی و درصد اینکه ریستور بشه خیلی کمه ولی هیچ اکانتی با تظمین فروش نمیشه الان خدم هم یک اکانت دارم با بازی فیفا و چند تا بازی دیگه تا الان مشکلی نبوده و همه چیز رو عوض کردم

اونای که 150 تومن هستش همینه عزیزم فقط اون سریال میخری و شما توی اکانت خودت ریجستر میکنی

Locker
20-01-2015, 17:21
چند سال دیگه کرک میشه؟

AlirezaLamLam
20-01-2015, 21:48
چند سال دیگه کرک میشه؟

ایشالله تا عصر یخبندانه بعدی میاد :n02::n02::n02::n02:

ali.mlkpr
21-01-2015, 12:53
:n18::n18:کسی میدونه کرک fifa15کی میاد؟:n18::n18:

nini bad
21-01-2015, 12:59
کسی میدونه کرک fifa15کی میاد؟
دوست عزیز لطفا سوالات تکراری نپرسید... جواب این سوال در پست های قبلی داده شده است.

ehsan_
21-01-2015, 13:22
بچه ها نمی دونستم کجا اینو مطرح کنم
با توجه به اتفاقاتی که واسه فیفا 15 افتاد زنگ خطر بزرگی به صدا در اومد
متاسفانه کرکری که توسط ناشر بازی بهش پول داده بشه تا بازی رو کرک نکنه ...شرف نداره !

می خوام با دوستان اهل فن یک گروه کرکر توی ایران راه بندازیم تا هربازی که نیاز بود کرک کنیم مثل فیفا 15
اسکیدرو و... الان هم به اسم کرکر دارن پول های اهدایی رو از دنیا می گیرن هم سرفرصت مثل فیفا 15 خدا می دونه چند میلیون دلار از ea پول گرفتن کرکشو بیرون ندن !(درامد ea از بازیهای پر فروشی مثل فیفا 15 و cod به میلیارد دلار می رسه ! )
ماشاالله هکر ماهر کم نداریم
کسی انجمنی یا گروه و افرادی رو میشناسه در این زمینه حرفه ای باشن معرفی کنه

reza4024
21-01-2015, 13:25

برو انجمن آشیانه تو کارشون بهترینن
اما فک نکنم کمکت کنن

mv217010
21-01-2015, 20:05
برو انجمن آشیانه تو کارشون بهترینن
اما فک نکنم کمکت کنن

دقیقا
شرکت امنیتی ایران نمیاد با یه بازی 150 دلاری اعتبارشو ریر سوال ببره که.چون سریع از راه قضایی رسیدگی میشه

Public Enemy
21-01-2015, 20:42
متاسفانه کرکری که توسط ناشر بازی بهش پول داده بشه تا بازی رو کرک نکنه ...شرف نداره !

می خوام با دوستان اهل فن یک گروه کرکر توی ایران راه بندازیم تا هربازی که نیاز بود کرک کنیم مثل فیفا 15
اسکیدرو و... الان هم به اسم کرکر دارن پول های اهدایی رو از دنیا می گیرن هم سرفرصت مثل فیفا 15 خدا می دونه چند میلیون دلار از ea پول گرفتن کرکشو بیرون ندن !(درامد ea از بازیهای پر فروشی مثل فیفا 15 و cod به میلیارد دلار می رسه ! )

دوست عزیز کمی منطقی فکر کنیم هم بد نیست .

اولا N تا گروه کرکر هستن که واس هم دیگه کل کل دارن . این همه گروه کرکر قدرتمند مثل reloaded و بقیه نتونستند از پس denuvo بر بیان به زور یه گروه چینی کرک کرده . می خواین یه گروه ایرانی که تجربه ای توی کرک ندارن بیان بازی رو کرک کنند ؟

دوما گروه چینی کلی حمایت پشتش بوده ، به گفته خودشون برای کرک denuvo اطلاعات حدود 30 هزار پردازنده از طرف کاربران براشون فرستاده شد تا یه الگوریتم مناسب برای کرک دست پیدا کردن !!! تو ایران بتونی 500 نفرو یه جا جمع کنی هنر کردی !

سوما فرضا یه گروه نابغه تو ایران بود که با الگوریتم های رمز نگاری و کریپتوگرافی آشنایی کامل داشت . به نظر شما میاد مجانی ( و یا با هزینه ی کمی مثل ده بیست میلیون ) این کارو انجام می ده ؟

چهارم : مثل اینکه دوستان فکر کردن چون قوانین کپی رایت رعایت نمی شه هر خلافی آزاده !!!!

درسته قوانین کپی رایت تو ایران رعایت نمی شه ، اما این دلیل نمی شه که هر خلافی مجاز باشه .
قوانین کپی رایت به طور خلاصه این اجازه رو می ده که مثلا اگر فرد خاطی توی انگلستان بود و صاحب اثر توی آمریکا ، صاحب اثر از همون آمریکا شکایت کنه و پا نشه بره انگلستان و همون جا پی گیر باشه و جزای جرم طبق کشور تابعش ( در اینجا آمریکا ) محاسبه بشه.

وقتی قوانین کپی رایت رعایت نمی شه یعنی باید تابع قوانین کشوری بود . مثلا اگر یه گروه هکر تو ایران اومدن نرم افزاری رو کرک کردن ، شرکت باید بیاد از طریق ایران پیگری کنه . خوب یه گروه معروفی مثل P30world اومد بازی رو کرک کرد . خو EA چندین میلیون دلار ضرر می کنه . به نظر شما وکلاشو نمی فرسته ایران بیاد از طریق ایران پی گیری کنند ؟

mf.designing
21-01-2015, 21:22
سلام به دوستان
آقا کسی این کرک سایت razor رو تست کرده ؟! لینک دانلود گذاشته واسه کرک و اکثر کامنت هام فقط تشکر !

mahdi1323
21-01-2015, 21:42
سلام به دوستان
آقا کسی این کرک سایت razor رو تست کرده ؟! لینک دانلود گذاشته واسه کرک و اکثر کامنت هام فقط تشکر !

بله من تست کردم کار نمیکنه

Public Enemy
21-01-2015, 21:43
سلام به دوستان

اکثز بازی ها و کرک های این سایت تقلبی هستند .
چندین بار دیدم بازی رو چند ماه قبل از انتشار رسمی انتشار دادند همیشه هم تقلبی بوده

mahdi1323
21-01-2015, 21:49
دوستان یک سایت برای سی دی کی معرفی کنین البته معتبر این ادیت لند چرا کد پستی اینارو میخواد سایت امنی هست اینا عادیه

mozafar786
22-01-2015, 01:12
سلام و درود
دوستان کسی آموزش تبدیل زبان روسی این بازی رو به انگلیسی داره ، شیندم بعضی از دوستان موفق شدن تبدیل کنن ، اگه کسی اطلاعی تو این زمینه داره ما را هم بی نصیب نکنین ، دیگه از بس این کلمات خرچنگ قورباغه رو دیدم حالم بهم می خوره ، خدا نیامرزه اون کسی که نگفت این زبانش روسیه و به ما انداخت. با تشکر از دوستان دانشمند در این زمینه.

shahkar_iran
22-01-2015, 10:13

شما چرا میگی EA اومده پول داده به کرکرها تا...؟!! اصن این این حرف بچگانه‌ست!
مثل اینه که شما بیای به دزدای خونه‌ها پول بدی تا از خونت دزدی نکنن!
حرف شما کاملا اشتباهه!

ehsan_
24-01-2015, 21:47
شما چرا میگی EA اومده پول داده به کرکرها تا...؟!! اصن این این حرف بچگانه‌ست!
مثل اینه که شما بیای به دزدای خونه‌ها پول بدی تا از خونت دزدی نکنن!
حرف شما کاملا اشتباهه!

عزیزم این اتفاق خیلی وقته که داره میفته....برای مثال
این مقاله رو هم بخون...هکرهای پلی4 اول برنامه دارن از سونی باج بگیرن بعد اگه نشد دانگل بفروشن بعد اگه نشد انتشار ه ک کامل

درضمن گروه 3dm که چینی هست هم اعلام کرده روی ه ک فیفا کار نمی کنه چون یک شرکت چینی داره با ea کار می کنه تا بتونه نماینده ea توی بازار چین باشه و این گروه هم با مذاکراتی که با این شرکت چینی به نمایندگی از ea داشته اعلام کرده که به توافق رسیدن !! چجوری یک تیم هکر با یک شرکت به توافق می رسن ؟ با پول گرفتن تیم هکر دیگه :(....در مورد این مطلب توی نت سرچ کن البته انگلیسی

mehrdadlord
25-01-2015, 00:02
دوستان من سی دی کی اشتراکی گرفتم . طرف بهم میگه فلان ساعت انلاین باش . یعنی چی انلاین باشم؟ دقیقا چی کار باید بکنم تو اون زمان ؟ اطلاعات رو برام میل میکنه یعنی ؟ راهنمایی کنید لطفا

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Zlatan_ibra
25-01-2015, 14:17
سلام دوستان من یه سوال داشتم خواهش میکنم که کمکم کنین
من سی دی کی اشتراکی خریدم....میخوام ببینم بازی رو تو کجا باید بریزم؟داخل اوریجن؟
اخه وقتی میزنم از اوریجن دانلود بشه همون 8 گیگ رو دانلود میکنه در حالی که باید 500 مگ دان کنه

mahdi1323
25-01-2015, 15:00
کسانی که مشکل دارن اینو دانلود کنید همه چی رو توضیح میده
اگه از سایت ادیت لند خرید کنید یک فایل راهنما هم برای ایمیل شما ارسال میشه

paroucia
27-01-2015, 12:24
با درودچند روزیه که مشکل لگ پیدا کردم! از اول همچین مشکلی نداشتم اما چند روزه که وقتی توپ میاد تو محوطه جریمه و تجمع بازیکنا زیاد میشه لگ پیدا می کنه! چکار میشه کرد؟ 3 تا پچ رسمی فیفا هم نصبه! همچنین تو تمام بازی ها دقایق اضافی چه برای نیمه اول و چه برای نیمه دوم فقط و فقط 5 دقیقه می گیره!!! چرا واقعا؟