مشاهده نسخه کامل
: FIFA 15
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
من که مشکلی با بحث دوستان ندارم و اتفاقا استفاده هم می کنم
از تذکرتون هم ممنون
پس خدا رو شکر گیم پلی اونقدر ها هم ترسناک نشده، البته تا خودم تجربه نکنم نظری نمیدم ولی من به ea ایمان دارم :n02:
pouyasony
04-10-2014, 22:00
دوستان برای این بازی میخوام یه ایکس باکس تمیز از یکی از دوستان بگیرم به نظرتون ارزشش رو داره ؟ :n02:
كيفيت بازي تو ايكس باكس 360 و ps3 خيلي پايينتر از pc و ps4 هستش
Sent from my iPhone using Tapatalk
ragbar12
04-10-2014, 22:10
پست ما حذف میشه ولی پست یه عده که بلد نیستن بحث بکنن و توهین امیز برخورد میکنن میمونه اشکال نداره
از اولم من بحثی نداشتم یه عده خواستن بحثو کش بدن که معلوم شد سهام دار شرکت هستند:n02:
در مورد بازی بگم عزیزان اینقده زود در مورد بازیو گیم پلی قضاوت نکنید بذارید بازی برسه بعد شروع کنید به نقدو انتقاد. برخی از دوستان تا بازی رو شروع میکنن اول بسم الله میرن بارسا یا رئالو برمیدارن بعدشم با شیش هفت بازی میان نظرشونو میدن.بد جالبه چون جاهای مختلف دیدم دارم میگم مثلا طرف با مسی یا رونالدو توپاش چپو راست گل شده همه رو دریبل کرده میاد میگه گیم پلی بازی مضخرفو بچه گونس از هر جایی میشه گل زد واین حرفا یکی دیگه با همین بازیکنا نمیتونه گل بزنه میگه
بابا این چه بازی هست که ساختن با مسی نمیشه دو تا دریبل زد نخواستم بابا من بازیو حذف کردم!
درسته اینروزا همه چیز سریع شده و این خصلت رفته تو ذات بشر امروزی.ملت دوست دارن سریع به همه چیزای مورد نظرشون برسن . ولی نهایت لذتو از یک بازی مثل فیفا کسانی میبرن که صبر دارنو بلدن چطور بازی بکنن. برای نقد اولیه حد اقل یه فصل باید لیگ یا کریر مودو بازی کرد بعد نظر داد با دو بازی دوستانه که نمیشه همه چیزو زیر سوال برد
vahidreza2007
04-10-2014, 22:15
كيفيت بازي تو ايكس باكس 360 و ps3 خيلي پايينتر از pc و ps4 هستش
کیفیتش خیلی اختلاف داره با پی سی ؟ اگر زیاد فرق نداشته باشه میارزه با هاردش 700 میده دستگاه رو . این کرک بازی هم دردسری شده باری ما به خدا
بالاخره یک کور سوی امیدی به من دادید که حرف های من هم قابل درک هستش :دی
ممنونم :11:
من که مشکلی با بحث دوستان ندارم و اتفاقا استفاده هم می کنم
از تذکرتون هم ممنون
پس خدا رو شکر گیم پلی اونقدر ها هم ترسناک نشده، البته تا خودم تجربه نکنم نظری نمیدم ولی من به ea ایمان دارم :n02:
نه اونقدر وحشتناک نیست اما تجربه فردی خیلی مهمه حتما باید امتحان کنید
پست ما حذف میشه ولی پست یه عده که بلد نیستن بحث بکنن و توهین امیز برخورد میکنن میمونه اشکال نداره
از اولم من بحثی نداشتم یه عده خواستن بحثو کش بدن که معلوم شد سهام دار شرکت هستند:n02:
در مورد بازی بگم عزیزان اینقده زود در مورد بازیو گیم پلی قضاوت نکنید بذارید بازی برسه بعد شروع کنید به نقدو انتقاد. برخی از دوستان تا بازی رو شروع میکنن اول بسم الله میرن بارسا یا رئالو برمیدارن بعدشم با شیش هفت بازی میان نظرشونو میدن.بد جالبه چون جاهای مختلف دیدم دارم میگم مثلا طرف با مسی یا رونالدو توپاش چپو راست گل شده همه رو دریبل کرده میاد میگه گیم پلی بازی مضخرفو بچه گونس از هر جایی میشه گل زد واین حرفا یکی دیگه با همین بازیکنا نمیتونه گل بزنه میگه
بابا این چه بازی هست که ساختن با مسی نمیشه دو تا دریبل زد نخواستم بابا من بازیو حذف کردم!
درسته اینروزا همه چیز سریع شده و این خصلت رفته تو ذات بشر امروزی.ملت دوست دارن سریع به همه چیزای مورد نظرشون برسن . ولی نهایت لذتو از یک بازی مثل فیفا کسانی میبرن که صبر دارنو بلدن چطور بازی بکنن. برای نقد اولیه حد اقل یه فصل باید لیگ یا کریر مودو بازی کرد بعد نظر داد با دو بازی دوستانه که نمیشه همه چیزو زیر سوال برد
شما مطمئن باشید هیچ گونه تبعیضی بین کاربران فعال , مدیریت , کاربران قدیمی , کاربران نا شناخته و ... ما اینجا قائل نمیشیم و همگی با یک قانون درگیر هستند .
اگر هم پستی کم و بیش پاک بشه در اسرع وقت باز بینی میشه و دوباره مدیریت صحیح روش اعمال میشه دوست عزیز .
====
باقی حرفاتون هم کاملا متین هست و باید همواره در تمام مسائل این روال باشه .
FCBarcelona.ir
04-10-2014, 22:46
هرچی بیشتر بازی می کنم آنلاین با تیم متوسط UT م بیشتر نکات فوق مزخرف بازی رو اعصابم میره! دفاع رسما معنی نداره! یه بازیکن سرعتی پیدا شه دو تا مسیر عوض می کنه میره می رسه به دروازه! باور کنید من دفاعم بد نیست، همیشه به عالی و تیمی دفاع کردن معروف بودم. دروازبان ها هم گرچه رو شوت تخیلی خوبن ولی سوتی هایی میدن وحشتناک! گاهی حس می کنم دارم PES بازی می کنم. :n27:
pouyasony
04-10-2014, 23:14
کیفیتش خیلی اختلاف داره با پی سی ؟ اگر زیاد فرق نداشته باشه میارزه با هاردش 700 میده دستگاه رو . این کرک بازی هم دردسری شده باری ما به خدا
كلا تو pc و ps4 و ايكس باكس وان از موتور جديدي استفاده شده ولي تو ps3 وxbox 360 ازهمون موتور قبلي استفاده شده كه خيلي متفاوته
FCBarcelona.ir
04-10-2014, 23:15
خیلی برام جالب بود! من اول ارسال زدم بعد رفتم چند صفحه اخیر رو خوندم. خیلی برام جالب بود که کاملا خودجوش نزدیک به نظر اکثریت دوستان بود. :n02:
قبل اینکه مورد حمله واقع بشم هم باید بگم به گواهی اوریجین بنده تاکنون فیفا 15 رو 58 ساعت بازی کردم و رو هوا حرف نمی زنم. :n02:
هرچی بیشتر بازی می کنم آنلاین با تیم متوسط UT م بیشتر نکات فوق مزخرف بازی رو اعصابم میره! دفاع رسما معنی نداره! یه بازیکن سرعتی پیدا شه دو تا مسیر عوض می کنه میره می رسه به دروازه! باور کنید من دفاعم بد نیست، همیشه به عالی و تیمی دفاع کردن معروف بودم. دروازبان ها هم گرچه رو شوت تخیلی خوبن ولی سوتی هایی میدن وحشتناک! گاهی حس می کنم دارم PES بازی می کنم. :n27:
خیلی برام جالب بود! من اول ارسال زدم بعد رفتم چند صفحه اخیر رو خوندم. خیلی برام جالب بود که کاملا خودجوش نزدیک به نظر اکثریت دوستان بود. :n02:
قبل اینکه مورد حمله واقع بشم هم باید بگم به گواهی اوریجین بنده تاکنون فیفا 15 رو 58 ساعت بازی کردم و رو هوا حرف نمی زنم. :n02:
این یک مقدار سفت گرفتن بنده به خاطر این بود که دوستان کمی رعایت کنند و باری به هر جهت نظر ندن ولی کلا نظرات همگی قابل احترام هست
و باید شنیده بشه
ما هم امیدواریم سعید جان این مشکلات حل بشه چون واقعا حیفه و این نسخه که مشخصه روش کار شده نباید بی جهت یک نسخه منفور بشه بین بچه ها .
nini bad
04-10-2014, 23:42
دوستانی میفرمایند که بحث بیخود نکنید
علت وجود فروم و دسترسی به گذاشتن کامنت برای کاربران چه حکمتی داره ؟ آیا به نظرتون چیزی غیر از بحث کردن و افزایش اطلاعات به همراه احترام متقابل هست ؟!
اگر هدف شما از سر زدن به انجمن ها و بازدید از اونها مانند نقل و قل های بالا هست که سخت در اشتباه هستید و باید بدونید این افراد در اینجا Spamer شناخته میشن و فقط به این دلیل بهشون تذکر داده نمیشه که من باب سخت گیری نباشه ! وگرنه این نوع پست ها جزو Spam های انجمن هست و باید پاک بشن در صورت تکرار هم تذکر جدی داده بشه .
این از این موضوع
مسئله بعدی اینه که مردمان این مرز و بوم از قدیم الایام عادت کردن روز زنده باد بگن و شب مرده باد !
تا قبل از اومدن بازی تماما ارزوی یک دست بازی کردن این نسخه رو داشتند حالا همه دشمن بازی شدند
خوب نیست این مدل رفتار و اصلا پسندیده نیست سعی کنید همیشه مهلت بدید به هر کسی که خودش رو نشون بده .
من کاملا از این بازی دفاع میکنم چون تونستم این بازی رو درک کنم و صرفا به دید یک Gamer به این بازی نگاه نکردم !!
این نسخه خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنید طبیعی عمل کرده و دقیقا همین مسئله باعث بروز مشکل و اعتراض گروه دوستداران این بازی رو در بر داشته
خارج از ضعف های حاشیه ای این بازی ( که خیلی اهمیت ندارند و تو بازی تاثیر گذار نیستند مثل نحوه راه رفتن بازی کنان و یا نحوه دست دادن در زمان قبل شروع مسابقه )
این بازی در خیلی از موارد بیش از حد به واقعیت نزدیک شده و این دقیقا شروع مشکلات هست
فکر نمیکنم نیازی باشه که من به فروم های خارجی سر بزنم و یا تجربه افراد دیگه رو بپرسم برای فهم این بازی, چون فکر میکنم اولین نفری تو این فروم بودم که بازی کامل رو شروع کردم و از نظر زمانی هم بخوایم حساب کنیم الان باید تجربه من تو این بازی بیش از بقیه باشه .
از قسمت کنترل Player شروع میکنم بحث رو
شما کنترل یک بازیکن مثل Mats Hummels رو بر عهده دارید , زمانی که بازی کن شروع به حرکت میکنه اگه ناگهان دست خودتون رو از روی جهت بردارید بازی کن به نرمی متوقف میشه نه مثل شماره های پیشین که با سرعت 20 کیلومتر در ساعت دویدن یکهو بازیکن میایسته !!
دوستان اشاره میکنن بازی مثل PES شده , بنده خودم PES باز بودم و تا نسخه 2009 این بازی رو همراه با FIFA دنبال میکردم ( شاید عجیب باشه ! )
به هیچ عنوان PES رو نباید با این عنوان مقایسه کرد چون هیچ ربطی به هم ندارند ( نسخه 2014 PES رو هم باز بنده چندین دست بازی کردم برای سرگرمی )
نوع حرکات ناگهانی بازیکنان در PES چطوری شبیه این نسخه هست رو بنده هنوز متوجه نشدم .
برای دفاع شما باید کنترل بیشتری روی بازیکنان داشته باشید و بی گدار به آب نزنید ! اگر بازی کنی مثل Arjen Robben یا Messi و ... با دارا بودن سرعت و تکنیک بالا به شما نزدیک میشن شما نباید با همون سرعت وارد پای بازی کن بشید چون مطمئنا از شما رد خواهند شد .
من تو نسخه 14 روی نحوه ی دفاع کردن به خوبی کار کردم و زمان گذاشتم و در این نسخه هم خداروشکر به کارم اومد و باعث شده گل های نجومی تا الان حداقل از طرف اشتباهات دفاع نخورم .
و همینطور زمانی که با یک حریف خوب بازی میکنم امکان رد کردن کیلویی و RUN RUN RUN Goal برای من کاملا بی معنی بوده و باید کاملا تنوع بازی اعم از پاس کاری و حرکات تکنیکی و ضد حمله رو برای پیروزی رعایت میکردم .
الان در حال حاضر اساسی ترین مشکلات بازی که آزار دهنده هستند در ابتدا Server بازی هست که کاملا افت کیفیت داشته ( ربطی به شماره بازی نداره )
روون نبودن بازی روی اکثر سیستم های اجرا کننده و وجود مشکل در اجرای صحیح
GK های غیر عادی در بعضی از حرکات که باید تصحیح بشن
افزایش AI دفاع تیم برای ساده تر شدن دفاع و کنترل بهتر در زمانی که اکثر دوستان مشکل دارن باهاش .
از دوست عزیزمون SamGun بخاطره این نکات ارزشمند سپاسگذارم...
من به شخصه پس از خرید نسخه Xbox One بعد از تجربه های کوتاهی که داشتم به صورت کامل این اجازه را به خودم ندادم تا بازی را به صورت جدی نقد کنم چون همچنان نکات قوت زیادی به چشم میخورد و این اجازه از من میگرفت خودم را یک گیمر حرفه ای نمیدانم اما تجربه اولین نسخه فیفا در اختیارم است تا به امروز ...
نسخه جدید از نظر من یک چالش جدید برای پلیر ها فراهم میکند استارت این موضوع از سری 14 زده شده بود بزرگترین نکته مثبت داشتن تمرکز است هر بازیکنی که تمرکز کافی را نداشته باشد به نظر من بازنده است در حال حاضر زمان استفاده از تکنیک ها تاکتیک ها ضد حملات و نکات کلیدی است همه چی به سوی واقعی تر شدن و طبیعی بودن میرود بگذارید راحت تر بگم وقتی هوش مصنوعی هر بازی پیشرفت میکند احتیاج به هوش پلییر هم هست از دفاع کردن ضربات ایستگاهی کرنر تا تک به تک ها همش به عهده شخصی است که گیم پد را در اختیار دارد در نسخه های گدشته تمام حرکات گل ها ضربات قابل پیش بینی بودند دوستانی که با بازی مشکل دارند خودشان را برای یک واقعیت آماده کنند الان زمانی است که ذهن شما در زمین باشد...
همیشه سعی کنیم نکات مثبت یک موضوع را ببینیم اینجوری نکات منفی قابل درک هستند همیشه سعی نکنیم در اولین نگاه به فکر تخریب باشیم سعی کنیم تا بی نهایت وارد اون موضوع بشویم تا درک بهتری پیدا کنیم.
دوستان برای این بازی میخوام یه ایکس باکس تمیز از یکی از دوستان بگیرم به نظرتون ارزشش رو داره ؟ :n02:
نه این کارو نکن
اگه کنسول میخوای حتما ps4 بگیر
FCBarcelona.ir
05-10-2014, 03:38
این یک مقدار سفت گرفتن بنده به خاطر این بود که دوستان کمی رعایت کنند و باری به هر جهت نظر ندن ولی کلا نظرات همگی قابل احترام هست
و باید شنیده بشه
ما هم امیدواریم سعید جان این مشکلات حل بشه چون واقعا حیفه و این نسخه که مشخصه روش کار شده نباید بی جهت یک نسخه منفور بشه بین بچه ها .
کاملا موافقم. این بازی قدم های بزرگی رو به جلو برداشته به خصوص از جنبه های بصری و لذت دو چندانی رو به گیمر منتقل می کنه. اما گیم پلی بازی به طور کلی میشه گفت نمره کمتری از نسخه قبل می گیره که به دلیل یکی دو پاشنه آشیل ناجورشه که امیدوارم در اسرع وقت با یه آپدیت حل بشه.
pouyasony
05-10-2014, 10:09
نه این کارو نکن
اگه کنسول میخوای حتما ps4 بگیر
اين ps4 هم تا زماني كه كپي خور نشه ارزش خريد نداره مگر اينكه طرف مايه دار باشه
دوستانی میفرمایند که بحث بیخود نکنید
علت وجود فروم و دسترسی به گذاشتن کامنت برای کاربران چه حکمتی داره ؟ آیا به نظرتون چیزی غیر از بحث کردن و افزایش اطلاعات به همراه احترام متقابل هست ؟!
اگر هدف شما از سر زدن به انجمن ها و بازدید از اونها مانند نقل و قل های بالا هست که سخت در اشتباه هستید و باید بدونید این افراد در اینجا Spamer شناخته میشن و فقط به این دلیل بهشون تذکر داده نمیشه که من باب سخت گیری نباشه ! وگرنه این نوع پست ها جزو Spam های انجمن هست و باید پاک بشن در صورت تکرار هم تذکر جدی داده بشه .
این از این موضوع
مسئله بعدی اینه که مردمان این مرز و بوم از قدیم الایام عادت کردن روز زنده باد بگن و شب مرده باد !
تا قبل از اومدن بازی تماما ارزوی یک دست بازی کردن این نسخه رو داشتند حالا همه دشمن بازی شدند
خوب نیست این مدل رفتار و اصلا پسندیده نیست سعی کنید همیشه مهلت بدید به هر کسی که خودش رو نشون بده .
من کاملا از این بازی دفاع میکنم چون تونستم این بازی رو درک کنم و صرفا به دید یک Gamer به این بازی نگاه نکردم !!
این نسخه خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنید طبیعی عمل کرده و دقیقا همین مسئله باعث بروز مشکل و اعتراض گروه دوستداران این بازی رو در بر داشته
خارج از ضعف های حاشیه ای این بازی ( که خیلی اهمیت ندارند و تو بازی تاثیر گذار نیستند مثل نحوه راه رفتن بازی کنان و یا نحوه دست دادن در زمان قبل شروع مسابقه )
این بازی در خیلی از موارد بیش از حد به واقعیت نزدیک شده و این دقیقا شروع مشکلات هست
فکر نمیکنم نیازی باشه که من به فروم های خارجی سر بزنم و یا تجربه افراد دیگه رو بپرسم برای فهم این بازی, چون فکر میکنم اولین نفری تو این فروم بودم که بازی کامل رو شروع کردم و از نظر زمانی هم بخوایم حساب کنیم الان باید تجربه من تو این بازی بیش از بقیه باشه .
از قسمت کنترل Player شروع میکنم بحث رو
شما کنترل یک بازیکن مثل Mats Hummels رو بر عهده دارید , زمانی که بازی کن شروع به حرکت میکنه اگه ناگهان دست خودتون رو از روی جهت بردارید بازی کن به نرمی متوقف میشه نه مثل شماره های پیشین که با سرعت 20 کیلومتر در ساعت دویدن یکهو بازیکن میایسته !!
دوستان اشاره میکنن بازی مثل PES شده , بنده خودم PES باز بودم و تا نسخه 2009 این بازی رو همراه با FIFA دنبال میکردم ( شاید عجیب باشه ! )
به هیچ عنوان PES رو نباید با این عنوان مقایسه کرد چون هیچ ربطی به هم ندارند ( نسخه 2014 PES رو هم باز بنده چندین دست بازی کردم برای سرگرمی )
نوع حرکات ناگهانی بازیکنان در PES چطوری شبیه این نسخه هست رو بنده هنوز متوجه نشدم .
برای دفاع شما باید کنترل بیشتری روی بازیکنان داشته باشید و بی گدار به آب نزنید ! اگر بازی کنی مثل Arjen Robben یا Messi و ... با دارا بودن سرعت و تکنیک بالا به شما نزدیک میشن شما نباید با همون سرعت وارد پای بازی کن بشید چون مطمئنا از شما رد خواهند شد .
من تو نسخه 14 روی نحوه ی دفاع کردن به خوبی کار کردم و زمان گذاشتم و در این نسخه هم خداروشکر به کارم اومد و باعث شده گل های نجومی تا الان حداقل از طرف اشتباهات دفاع نخورم .
و همینطور زمانی که با یک حریف خوب بازی میکنم امکان رد کردن کیلویی و RUN RUN RUN Goal برای من کاملا بی معنی بوده و باید کاملا تنوع بازی اعم از پاس کاری و حرکات تکنیکی و ضد حمله رو برای پیروزی رعایت میکردم .
الان در حال حاضر اساسی ترین مشکلات بازی که آزار دهنده هستند در ابتدا Server بازی هست که کاملا افت کیفیت داشته ( ربطی به شماره بازی نداره )
روون نبودن بازی روی اکثر سیستم های اجرا کننده و وجود مشکل در اجرای صحیح
GK های غیر عادی در بعضی از حرکات که باید تصحیح بشن
افزایش AI دفاع تیم برای ساده تر شدن دفاع و کنترل بهتر در زمانی که اکثر دوستان مشکل دارن باهاش .
دوستان عزیز باور کنید من دشمن خونی شرکت نیستم نه پیس باز هستم بیام الکی جو بدم -اصلا با حرف من یا شما نه شرکت فروشش کم مشه نه زیاد
من چیزی که بنظرم میاد رو میگم نمی گم حرف من کاملا درسته ولی چیزی رو که می بینم صادقانه بدون غرض و اغراق میگم
حرف من اینه بازی به این قشنگی از هر لحاظ گرافیک افکتها انیمشن تماشاگرا چمن و حاشیه و ... خیلی عالی هست دست شکت درد نکنه استثنائی هست مخصوصا لیگ برتر حس واقعی به آدم میده
ولی مشکل من با گیم پلی بازی هست ...
درسته از خیلی جهات واقعی تر شده مثلا دیگه اکثر کرنرها گل نمیشه - دروازبان شوت گیریش خوبه در کنارش سوتی هم میدن که البته تعداد این سوتی ها کاش کمتر بود - پاس ها خیلی بهتر شده مخصوصا عمقی ها که حس طبیعی دارن و در عوض پاس قطری درصد صحیحش خیلی کمتر شده در 14 هرکسی میتونست راحت از این روش و کرنر گل بزنه که تو این ورژن فقط باید حرفه ای باشی بتونی این شکلی گل بزنی همچنین سانتر از جناحین هم خیلی عالی شده
اما همون مشکل که اعصاب من رو خورد کرده همین دریبل در سرعته اصلا هم طبیعی نیست نمدونم شما چطور میگید واقعی ؟؟؟
اصلا مدافع رو بزار کنار ( اصلا حرف شما درست اکثر گیمرا دفاع بلد نیستن ) من حرفم مهاجم هاست
آخه یکم فکر کنید مگه میشه بازیکن با سرعت حرکت کنه بعد بتونه هرجهت دوست داره بچرخه ؟؟ بگیم گیم هستش خواستن جذابیت بیشتر بشه خب آخه این ویژگی رو باید لا اقل محدود می کردن به چند بازیکن خاص مثل مسی رونالدو روبن
شما فوتبال واقعی رو ببینید بیل سرعتش خیلی بالاست ولی چون فیزیکش اجازه نمیده نمیتونه در سرعت دریبل بزنه بچرخه معمولا اگه فضا نداشته باشه میشه یک بازیکن معمولی
حالا اون بیل هستش که همه قبول دارن سرعتی و کمی تکنیکی هست آخه دروگبا چی میگه این وسط یا ادین ژکو ؟؟ یا موراتا یا لورنته ؟؟؟
یک نکته دیگه هست نمیدونم امتحان کردید یا نه همین که در سرعت حرکت میکنید یک میلی ثانیه سرعت رو ول کنید خیلی سریع دوباره همزمان تغییر جهت +سرعت رو فشار بدید بازیکن سرعتش دوبرابر میشه مدافع هم کاری از دستش ساخته نیست
این روش رو چه تو دو نفره چه تو تک نفره امتحان کردم اصلا اوضاعی هست :n03:
نکته بعدی همین مدافع و دروازبان هست در مقابل تغییر جهت هیچ کاری نمی تونن بکنن نمیدونم شما چطوری دفاع میکنید ولی من با خیلی ها بازی کردم هیچ کس رو ندیدم بتونه دفاع درست حسابی داشته باشه
اینشاله این ایرادات رفع بشه همه از گیم امسال لذت ببرن این شکلی واسه من جذابیتی نداره که بتون با هرکسی گل انفرادی بزنم
ایرادات جزئی اصلا مهم نیست واسم مثلا نوع راه رفتن یا دست دادن و انیمشن های اونا رو میشه بیخیال شد ولی هیچ جوره این مورد دریبل و چرخش سرعتی واسم قابل تحمل نیست
karim messi
05-10-2014, 16:00
برای اضافه شدن لیگ ایران به فیفا 16 در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به لیگ ایران رای بدید.لطفا به اشتراک بزارید
برای اضافه شدن لیگ ایران به فیفا 16 در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به لیگ ایران رای بدید.لطفا به اشتراک بزارید
دوست عزیز اولا این سایت رسمی شرکن نیست دوما شرکت لیگ کشورایی رو لاینس می کنه که قانون کپی رایت دارن
بنظرت بیاد هزینه کنه لیگ برتر ایران !!!!!!!!!!!!! رو لاینسش رو بگیره اصلا چقدر میتونه از ایران درامد داشته باشه ؟؟؟
در ضمن این فوتبال مسخره وطنی هنوز خودش نمیتونه حث پخش بازیهاش رو از صداوسیما بگیره بعد بچطور میتونه لاینس لیگ رو بفروشه به پشرکت EA ؟؟
در ضمن دوستانی که میگن با آپدیتا مشکل گیم پلی حل میشه
مگه تو 14 آپدیت اومد ایرادات گیم پلی رفع شد ؟؟؟ پاس عمقی ضعیف + سانتر+پاس هوایی + حرکت توپ در زمین که بدون افت سرعت همراه بود از این ور زمین میرفت اون ور زمین هم با همون سرعت بیرون میرفت :n13:
delpiero107
05-10-2014, 18:43
چرا آپدیت رسمی که میاد مشکل ها رو برطرف میکنه دوست عزیز معمولا میتونی اط سایت fifa-infinity.com دانلود کنی
چرا آپدیت رسمی که میاد مشکل ها رو برطرف میکنه دوست عزیز معمولا میتونی اط سایت fifa-infinity.com دانلود کنی
دوست عزیز من پچ های مودینگ وی نصب کردم این آپدیت مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟
در ضمن میشه لینک آپدیت درست حسابی رو بدی ممنون
saeedsh7j
05-10-2014, 21:15
سلام بچه ها. از بیکاری اومدم دمو رو ریختم. حتما برای اجرا شدنش باید با اورجین لاگین شد؟ چون سیستمم اینترنت نداره. الان اجرا نمیشه
delpiero107
05-10-2014, 21:30
دوست عزیز من پچ های مودینگ وی نصب کردم این آپدیت مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟
در ضمن میشه لینک آپدیت درست حسابی رو بدی ممنون
دوست عزیز هر یکشنبه تو سایت fifa-infinity.com پچ میده بیرون
karim messi
06-10-2014, 11:35
رای اضافه شدن لیگ ایران به فیفا 16 در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به لیگ ایران رای بدید.لطفا به اشتراک بزارید
pay_man_utd
06-10-2014, 17:26
سلام دوستان
تو پست های دوستان خوندم نقل و انتقالات deadline day تو فیفا 15 انجام نشده خواستم بدونم آیا خود ea پچ رسمی داده واسه حل این مشکل؟؟؟
البته من هنوز بازی رو نخریدم و منتظر کرک هستم
سلام دوستان
تو پست های دوستان خوندم نقل و انتقالات deadline day تو فیفا 15 انجام نشده خواستم بدونم آیا خود ea پچ رسمی داده واسه حل این مشکل؟؟؟
البته من هنوز بازی رو نخریدم و منتظر کرک هستم
اره اپدیت شده کلا هر هفته ea اپدیت میده واسه ترکیب
Mehdi Bayern
06-10-2014, 19:11
کنسول من به اینترنت وصل نمیشه این آپدیت ترکیب و نقل و انتقالات رو راه دیگه داره بتونم بریزم؟
Spaniuly
06-10-2014, 19:52
اینم یه اسکورپویون کیک باحال... واقعا دیدنیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pay_man_utd
07-10-2014, 10:06
اره اپدیت شده کلا هر هفته ea اپدیت میده واسه ترکیب
دوست عزیز من تو خود سایت ea گشتم چیزی پیدا نکردم ، این آپدیتا رو از کدوم قسمت سایت باید بگیریم؟؟؟
اگه ممکنه آدرس بدین لطفا:n16:
دوست عزیز من تو خود سایت ea گشتم چیزی پیدا نکردم ، این آپدیتا رو از کدوم قسمت سایت باید بگیریم؟؟؟
اگه ممکنه آدرس بدین لطفا:n16:
من انلاین بازی میکنم . تو انلاین هر هفته ترکیب اپدیت میشه
pay_man_utd
07-10-2014, 16:49
با این وجود یعنی برای کسانی که آنلاین بازی نمیکنن هیچ پچ یا دی ال سی که نقل و انتقالاتو آپدیت کنه وجود نداره؟؟؟
مگه میشه؟؟؟
با این وجود یعنی برای کسانی که آنلاین بازی نمیکنن هیچ پچ یا دی ال سی که نقل و انتقالاتو آپدیت کنه وجود نداره؟؟؟
مگه میشه؟؟؟
پچ که ارائه میشه ولی کلا تو فیفا14 یه فایل 3 مگی بود که لود میکردیم تو بازی ترکیب اپدیت میشد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی تو فلدر فیفا15 همچین چیزی نیست و فایل ها در هم بر همه و کدگذاری شدس انگار :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FCBarcelona.ir
08-10-2014, 01:01
ای لعنت به این بازی :sq_10: اعصابم رو خورد کرد به خدا. هر آدمی که هیچی بازی بلد نیست، کافیه یه بازیکن گنده مثل کاستا داشته باشه و بیاد صاف از لای دفاعت رد شه بزنه تو گل. هرچی هم تقلا کنی نمی تونی جلوشو بگیری! :sq_10::sq_10::sq_10:
با این اوصاف بریم همون fifa 14 خودمون رو بزنیم:n01:
pouyasony
08-10-2014, 10:41
اين بازي فوق العاده مزخرفه اصلا انتظار نداشتم
ديروز يه چند ساعتي تو ps4 بازي كردم اصلا حالم بهم خورد .سيستم دفاعي فوق العاده مزخرفه واسه حمله هم از دفاع با يه بازيكن خوب دستتو بذار رو سرعت قشنگ مثل افعي تا خط دروازه حريف ميري
خلاصه بگم كه اصلا ارزش خريد به صورت كپي رو نداره چه برسه به اورجينال
دوستان به cpu هم همینطوری که میگید میشه گل زد؟
شرکت امسال گند زده به بازی
ما فیفایی رو دوست داشتیم نشه الکی با هر کسی دریبل و گل انفرادی بزنیم
امسال کاری کرده باید رده سنی بازی رو +3 در نظر بگیریم
گیم پلی در یک کلمه فاجعه است
یه اپدیت 140 مگی واسه بازی اومده . شب بذاریم دانلود ببینیم چیه
a1l2i3z4a5h6r7
08-10-2014, 21:22
اره آبدیت امده ایشالا که درست بشه مسخره بازی یک مهاجم سرعتی داشته باشی کسی نمی تونه ازت توپ بگیره
مدل گرافيكتونو نگفتيد
gforce 1gb
FCBarcelona.ir
08-10-2014, 21:50
دوستان به cpu هم همینطوری که میگید میشه گل زد؟
بله! :n27:
دقیقا این آپدیت روی مشکلات اساسی مثل سرور ها و اتصال Client ها به اون و همچنین Goal Keeper کار کرده
تنها لیستی که الان تونستم پیدا کنم از تغییرات اینا بوده روی کنسول PS4 اما توی موارد مشترک تفاوتی نداره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش (تغییرات نسخه PC ) :
• Added the latency indicator to FIFA 15 Ultimate Team so fans can view health of connection before entering an online match.
• Improved set-piece cameras in Online Seasons for Guest players.
• Corrected home crowds in Match Day Live matches.
• Fixed occurrences where the player would be unable to progress at the end of a FUT match due to the post-match menus not appearing.
• Fix to hospitality upgrades in Career Mode and Pro Clubs.
• Addressed exploit where players could infinitely switch kick-takers on set-pieces
• Fixed occurrence where changes to the Subs and/or Reserves are not brought into Season matches
• Fixed issue where non-user controlled players run to the kick-off circle at the start of a match. (PC Only)
• Fixed occurrences where players couldn’t progress through the Virtual Pro creation. (PC only
dr_shahrooz
09-10-2014, 00:24
یه اپدیت 140 مگی واسه بازی اومده . شب بذاریم دانلود ببینیم چیه
این آپدیت هیچ تغییری تو این چیزی که دوستان رو اذیت میکنه،ایجاد نمیکنه...
delpiero107
09-10-2014, 21:01
پس این آپدیت چکار میکنه
سلام. دوستانی که X360 دارن ، تا بحال با کینکت بازی کردین ؟ هیجان انگیز هست ؟ چطوره ؟
FCBarcelona.ir
10-10-2014, 04:57
این آپدیت هیچ تغییری تو این چیزی که دوستان رو اذیت میکنه،ایجاد نمیکنه...
بله متاسفانه... :n27:
Kamyar_AnathemA
10-10-2014, 21:52
کسی میدونه چرا وفتی بخوای بازیو با IDM از اوریجین دانلود کنی حجمش ۱۳ گیگ هست اما وقتی معمولی بخوای دانلود کنی ۹ گیگ ؟
a1l2i3z4a5h6r7
11-10-2014, 01:13
سلام دوستان کسی با دوربین بازی مشکل نداره من پاس تو عمق میدم دوربین جا میمونه کسی میدونه باید چیجوری مشکل حل کرد ؟
Rouly-2011
11-10-2014, 07:47
سلام دوستان کسی با دوربین بازی مشکل نداره من پاس تو عمق میدم دوربین جا میمونه کسی میدونه باید چیجوری مشکل حل کرد ؟
فریم بازی رو روی 60 لاک کن درست میشه
Farshadd
11-10-2014, 17:52
دوستان کسی اینا رو دانلود کرده؟
کرکش جواب میده؟
TimeWarp
11-10-2014, 17:59
دوستان کسی اینا رو دانلود کرده؟
کرکش جواب میده؟
مگه کرکش اومده ؟!!!
والا من دانلود کردم ولی نفهمیدن چجوری کار میکنه یه کسی تونست یه ندایی بده چجوری کار میکنه!!!!!!!!!!
EhsanCPU
11-10-2014, 18:27
والا من دانلود کردم ولی نفهمیدن چجوری کار میکنه یه کسی تونست یه ندایی بده چجوری کار میکنه!!!!!!!!!!
P30WORLD راهنمائی کرده:
برای استفاده از کرک برنامه Origin باید نصب باشد و حتما در حالت آفلاین باشد ...
P30WORLD راهنمائی کرده:
برای استفاده از کرک برنامه Origin باید نصب باشد و حتما در حالت آفلاین باشد ...
برنامه اورجین نصبه و در حالت آفلاین هست . دقیقا باید چیکار کرد؟؟ دوتا فایل داره به نام فیفا15 و ORIGIN.DLL
میشه بیشتر راهنمایی کنی؟؟
آیا واقعا کرک کار میکنه ؟؟؟؟ کسی امتحان نکرده ؟؟؟ مارو راهنمایی کنه چجوری نصب کنیم !؟؟؟؟؟؟؟ بازی به این مهمی
فیک حتما
اگر کرکی که کار میکرد منتشر شده بود تا حالا همه سایت ها و به خصوص تورنت پر بود .
a1l2i3z4a5h6r7
11-10-2014, 22:01
فریم بازی رو روی 60 لاک کن درست میشه
داداش رو 60 لاک اما هیچ تغییری احساس نمیکنم دوربین جا میمونه بیشتر موقعه ها
داداش رو 60 لاک اما هیچ تغییری احساس نمیکنم دوربین جا میمونه بیشتر موقعه ها
گاهی وقتا یه بازیکن که عضلاتاش میگیره یا مصدوم میشه دوربین یه لحظه جا میمونه.
pareparvaz77
11-10-2014, 22:52
سلام به همگی کسانی که مشکل دفاع کردن دارن تو قسمت controller گزینه اخر Defending رو از Tactical Defending به Legacy Defending تغییر بدن مشکل دفاع کردن حل میشه و مثل قبل با ضربدر میتونن دفاع کنن و یا همزمان ضربدر و مربع رو هم میتونن بگیرین که با دوبازیکن بتونن دفاع کنن.من از این طریق مشکل خاصی برای دفاع کردن و توپ گیری ندارم.
کسی از دوستان بلده نسخه دمو رو برای ps4 چطوری میشه با کامپیوتر دانلود کرد و روی کنسول ریخت ؟
سلام
چه طور میشه نسخه دموی PC رو بدون برنامه Origin اجرا کرد؟
AlirezaLamLam
12-10-2014, 00:19
آقا این کرک فیکه. یعنی الکیه دانلود نکنید. من با ارجینم نتونستم بیارمش . الکیه شک نکنید.
تنها تیمی که می تونه این بازیو کرک کنه فقط اسکیدرویه. ما غول تر از تیمه اسکیدرو تیمه دیگه ای نداریم . اونا هنوز نتونستن کرکش کنن اونوقت اینو از کجا آووردین؟؟؟؟؟؟ بزارم اسکیدرو همون لحظه کارکاسبیشونو جمع میکنن میرن خونشون .
در کل الکیه من تستش کردم حتی با ارجین
EhsanCPU
12-10-2014, 00:22
برنامه اورجین نصبه و در حالت آفلاین هست . دقیقا باید چیکار کرد؟؟ دوتا فایل داره به نام فیفا15 و ORIGIN.DLL
میشه بیشتر راهنمایی کنی؟؟
آیا واقعا کرک کار میکنه ؟؟؟؟ کسی امتحان نکرده ؟؟؟ مارو راهنمایی کنه چجوری نصب کنیم !؟؟؟؟؟؟؟ بازی به این مهمی
من خودم تست نکردم
ولی فکر نکنم سایت P30WORLD سایتی باشه که کرک رو بدون تست بزاره ... به احتمال زیاد تستش کردن و کار کرده که گذاشتن ...
آقا این کرک فیکه. یعنی الکیه دانلود نکنید. من با ارجینم نتونستم بیارمش . الکیه شک نکنید.
تنها تیمی که می تونه این بازیو کرک کنه فقط اسکیدرویه. ما غول تر از تیمه اسکیدرو تیمه دیگه ای نداریم . اونا هنوز نتونستن کرکش کنن اونوقت اینو از کجا آووردین؟؟؟؟؟؟ بزارم اسکیدرو همون لحظه کارکاسبیشونو جمع میکنن میرن خونشون .
در کل الکیه من تستش کردم حتی با ارجین
من فکر می کنم باز هم شاهد کرک 3dm V1 خواهیم بود که مشکلاتی خواهد داشت و ورژن کرک به ترتیب میره بالا ... v2 , v3 و .... مثل FIFA 14.
AlirezaLamLam
12-10-2014, 00:31
ما تست کردیم با ارجین بی ارجین کار نکرد . حالا دوستان بازم میخوان هی حرفه خودشونو بزنن!!!
آخه استاد، عزیز، بزرگ ، شما این همه توو نت هستی هنوز نمیدونی هیچ تیمی قوی تر از اسکیدرو نیست!؟!!!! نمیدونی همیشه ازین کرکای فیک بعد اومدن نسخه جدید میاد؟؟؟؟ نمیدونی تنها تیمی که میتونه فیفا رو کرک کنه تیمه اسکیدرویه فقط!!!!؟؟؟؟
آدم کلش صوت میکشه وقتی اینجور آدمارو میبینه بخدا
از این سایت خیلی بعید !!!اخه کرکی که کار نمیکنه چرا گذاشتن واسه دانلود !!!!
از این سایت خیلی بعید !!!اخه کرکی که کار نمیکنه چرا گذاشتن واسه دانلود !!!!
جالبه! یک نفر هم اونجا تشکر کرده!
ما تست کردیم با ارجین بی ارجین کار نکرد . حالا دوستان بازم میخوان هی حرفه خودشونو بزنن!!!
آخه استاد، عزیز، بزرگ ، شما این همه توو نت هستی هنوز نمیدونی هیچ تیمی قوی تر از اسکیدرو نیست!؟!!!! نمیدونی همیشه ازین کرکای فیک بعد اومدن نسخه جدید میاد؟؟؟؟ نمیدونی تنها تیمی که میتونه فیفا رو کرک کنه تیمه اسکیدرویه فقط!!!!؟؟؟؟
آدم کلش صوت میکشه وقتی اینجور آدمارو میبینه بخدا
خوب عزیز دل 3dm فیفا چهارده رو کرک کرد ! بقیه کرکا همه مشکل داشتن تازه بدوم مشکلشو بعد پنج ماه داد بیرون!!
فعلا که تو تورنت خبری نیس پس نگردید پی کرک!!
hitler1945
12-10-2014, 19:15
کرک هم بیاد چه فایده
بالاخره یکی پیدا نشد بگه فیفا 15 نسبت به فیفا 14 پیشرفت داشته یا پسرفت
delpiero107
12-10-2014, 20:39
من بلاخره سیستم جدیدم رسید امروز دمو فیفا ۱۵ رو بازی کردم عالی شده و فقط این شوت بغل پا که از راه دور گل میشه و دروازه بان ها موقع کرنری اذیت میکنه که اونم معمولا با آپدیت درست میشه
gadogar13
12-10-2014, 20:40
کرک هم بیاد چه فایده
بالاخره یکی پیدا نشد بگه فیفا 15 نسبت به فیفا 14 پیشرفت داشته یا پسرفت
سلام
پیشرفت که داشته 100 ٪.مخصوصا توی زمینه های گرافیک بازی ،تماشاچی ها و تشویقشون،جزئیات بسیار زیادی توی بازی رعایت شده که گاهی آدم باورش نمیشه .خیلی از چیزها واقعی تر شدن. اما دوتا مشکل داره گیم پلی فیفا جدید :1-سرعت خیلی زیاد موثر شده توی بازی،البته واسه بازیکن هایی مثل مسی و روبن و رونالدو وبیل و.. کاملا طبیعی کار شده و مثل واقعیته (دوستان یادشون هست که روبن راموس رو که خودش جزء سریعترین مدافعان جهان هستش چجوری توی جام جهانی جا گذاشت و..) و اینکه کلا دریبل زدن با سرعت با بازکنی های معمولی راحت شده که این هم با کمی تمرین توی دفاع و تمرکز میشه به راحتی جلوشون رو گرفت.
2- دروابان ها هستن : گاهی اوقات واقعا گل های مسخره ای می خورن.درسته توی واقعیت هم دروازبان ها گل بد می خورن ولی دیگه اینجا گاهی شورشو در میارن.
یه نکته ای که هست اینه که مشکلات بالا در حالت انلاین و وقتی که نت ما و سرور های ea مشکل دارن خیلی بیشتر خودشون رو نشون میدن. اگر نت خوب باشه مشکلات بالا هم به حداقل میرسن و واقعا بازی خیلی شبیه واقعیت میشه.
فیفا قبلی هم به نظرم خیلی مشکل داشت.واقعا سانتر کردن توی فیفا قبلی خیلی باگ بزرگی بود.کافی بود سانتر کنی روی سر رونالدو و...
:n16:
تو یکی از سایت ها یه نظری رو خوندم جالب بود گفته بود :
دوستانی که از دفاع کردن CPU به عنوان مثال برای پرسینگ استفاده میکنید به این دقت کردید که ممکنه سیستم دفاع CPU جوری تنظیم شده باشه که با کمترین زمان ممکن به حرکت شما عکس العمل نشون بده؟ شما هر چقدر هم که استاد پرسینگ باشید و دفاعتون عالی باشه، وقتی توی کورسِ بدون توپ با هیچ بازیکنی به رونالدو نزدیک هم نمیشید فایده نداره. طرف از پشت هیجده زمین خودش تا ته مثلث رو پُر میکنه، زارت رونالدو با 6 متر اختلاف از دفاع آخر جلو افتاده. یه ثانیه اشتباه میکنید، یه توپ از دست میدید تا بیاید بهش نزدیک بشید از وسط زمین اومده تو محوطه جریمه.
بعد این چه مدلشه که وقتی طرف بازی رو از وسط زمین شروع میکنه و حرکت میکنه سمت خط دفاع بازیکنا مُنگُل میشن؟ قشنگ واضحه خنگ میشن و راحت موقعیت گل میدید. به هر حال من با بازی حال میکنم، چون مثل خیلی ها با دید شبیه ساز به بازی نگاه نمیکنم. با دوست آشنا بازی میکنم، آنلاین میزنم، میبرم میبازم برام مهم نیست. ولی کسی که واقعاً براش برد و باخت اهمیت داشته باشه، میتونه تا مرز جنون پیش بره توی این بازی.
قسمت قرمز رنگ واقعا در مورد من صدق میکنه . گند زده به اعصابمون رفته خدایی این فیفا15 . یعنی من حاضرم ده بار دیگه فیفا14 رو پول بدم بخرم این فیفا15 رو کلا بندازم اشغالی .
من الان تو انلاین بخش season رنکم 10 م هست . یعنی تو ده تای اول فیفا بازا از نظر امتیاز ولی حالا به غیر از باخت هایی که با dc شدن میدم بعضا بعضی باخت های افتضاح به یه سری نوب که استاد باگ های بازی هستن میدم که میخوام دسته رو بترکونم . همین الان با یکی بازی کردم ده تا موقعیت مسلم گل داشتم دروازبانشون مگه گل میخورد . معلوم نیست این سوتیا کی خودشونو نشون میدن بعد طرف با رونالدو یه توپ گرفت من با 4-5 نفر رفتم تو پاش یعنی هی دو تایی میرفتم تو پاش هر چقدر لباس و تنه میزدم مگه وایمیستاد دوباره دو تا دیگه دفاع میومد بازم رد میشد اخرم زد دروازبان عین احمقا توپ گرفت ول شد رفت تو گل باختیم . !!!!
تنها نکته مثبت بازی نسبت به 14 این سر زدن هست که درست شده که دیگه سر خیلی کم گل میشه من هر ده بازی انلاین شاید یکی دو تا ببینم گل با سر رد و بدل میشه ...
این ال یک مثلث هم همچنان باگ هست . البته بیشتر از زمین خودت و واسه رئال مادرید باگ هست . چون رئال برمیداری از زمین خودت ال یک مثلث میزنی پر میکنی تا اخر وقتی مثلا دفاع بارسلونا با رونالدو یا بیل تو یه جا باشن توپ راحت میگیرن میرن تک به تک میشن
خواستم بگم کرک اگر تا ده ماه دیگه هم منتشر نشد نرید بخرید بازی رو تا وقتی این گیم پلی مسخره جریان داره (البته همانطور که گفتم اگر برد و باخت اهمیت داره تو بازی براتون ) مگر نه اگر به قصد دورهمی و به قصد لذت باشد مانعی ندارد . :دی
delpiero107
12-10-2014, 22:18
تو یکی از سایت ها یه نظری رو خوندم جالب بود گفته بود :
قسمت قرمز رنگ واقعا در مورد من صدق میکنه . گند زده به اعصابمون رفته خدایی این فیفا15 . یعنی من حاضرم ده بار دیگه فیفا14 رو پول بدم بخرم این فیفا15 رو کلا بندازم اشغالی .
من الان تو انلاین بخش season رنکم 10 م هست . یعنی تو ده تای اول فیفا بازا از نظر امتیاز ولی حالا به غیر از باخت هایی که با dc شدن میدم بعضا بعضی باخت های افتضاح به یه سری نوب که استاد باگ های بازی هستن میدم که میخوام دسته رو بترکونم . همین الان با یکی بازی کردم ده تا موقعیت مسلم گل داشتم دروازبانشون مگه گل میخورد . معلوم نیست این سوتیا کی خودشونو نشون میدن بعد طرف با رونالدو یه توپ گرفت من با 4-5 نفر رفتم تو پاش یعنی هی دو تایی میرفتم تو پاش هر چقدر لباس و تنه میزدم مگه وایمیستاد دوباره دو تا دیگه دفاع میومد بازم رد میشد اخرم زد دروازبان عین احمقا توپ گرفت ول شد رفت تو گل باختیم . !!!!
تنها نکته مثبت بازی نسبت به 14 این سر زدن هست که درست شده که دیگه سر خیلی کم گل میشه من هر ده بازی انلاین شاید یکی دو تا ببینم گل با سر رد و بدل میشه ...
این ال یک مثلث هم همچنان باگ هست . البته بیشتر از زمین خودت و واسه رئال مادرید باگ هست . چون رئال برمیداری از زمین خودت ال یک مثلث میزنی پر میکنی تا اخر وقتی مثلا دفاع بارسلونا با رونالدو یا بیل تو یه جا باشن توپ راحت میگیرن میرن تک به تک میشن
خواستم بگم کرک اگر تا ده ماه دیگه هم منتشر نشد نرید بخرید بازی رو تا وقتی این گیم پلی مسخره جریان داره (البته همانطور که گفتم اگر برد و باخت اهمیت داره تو بازی براتون ) مگر نه اگر به قصد دورهمی و به قصد لذت باشد مانعی ندارد . :دی
تو دمو که من بازی کردم دفاع بارسلونا واقعا باز بود اما به نظر شما کسی که لیورپول یا چلسی بر داره کسی میتونه با مثلث و ال یک این کار رو با رونالدو کنه؟؟؟؟ بستگی به نوع دفاع کردنت هم داره دوست عزیز نباید یهو بری تو پای بازکن باید باهاش حرکت کنی بعد تکل یزنی نه اینکه چهار نفری بری تو پاش شما فکر کنم یه سال هست فیفا بازی میکنی اخه دفاع کردنت مپل اینایی هست که pes بازی میکنن و مربع و ضربدر میگیرن با سرعت که توپو بگیرن:n02:
تو دمو که من بازی کردم دفاع بارسلونا واقعا باز بود اما به نظر شما کسی که لیورپول یا چلسی بر داره کسی میتونه با مثلث و ال یک این کار رو با رونالدو کنه؟؟؟؟ بستگی به نوع دفاع کردنت هم داره دوست عزیز نباید یهو بری تو پای بازکن باید باهاش حرکت کنی بعد تکل یزنی نه اینکه چهار نفری بری تو پاش شما فکر کنم یه سال هست فیفا بازی میکنی اخه دفاع کردنت مپل اینایی هست که pes بازی میکنن و مربع و ضربدر میگیرن با سرعت که توپو بگیرن:n02:
خیلی خیلی ممنون ! ولی نیازی نیست بگید چطوری باید دفاع کنم
اره یه ساله فیفا بازی میکنم ولی اندازه ده سال شما فیفا بازی کردیم . رسیدن به رنک ده season تو فیفا 15 و 80 تو فیفا14 اونقدری بلد هست که بدونه چطوری باید دفاع کنه
شما 4 تا بازی با cpu لول اماتور یا ورد کلاس بازی میکنی یا فوقش با دو سه تا رفیقت بازی میکنی فکر میکنی دفاع بلدی ما در طول هفته تو انلاین با 80-90 نفر ادم بازی میکنیم که هر کدوم یه جوری بازی میکنن
فیفا15 هم که خودت گفتی :
من بلاخره سیستم جدیدم رسید امروز دمو فیفا ۱۵ رو بازی کردم عالی شده و فقط این شوت بغل پا که از راه دور گل میشه و دروازه بان ها موقع کرنری اذیت میکنه که اونم معمولا با آپدیت درست میشه
تازه امروز دموشو نصب کردی
بذار دو دست بازی کنی تازه اونم تو انلاین نه افلاین ببینی که اگر عین هویج دفاعت وایسه تا بازیکن بیاد نزدیک محوطت بشه که بعد اونجا بری تو پاش تو اونجا هم باد لباس مدافع بگیره به مهاجم پنالتی رو میگیره براش داور
delpiero107
13-10-2014, 06:16
دوست عزیز انلاین هم بازی کردم فیفا 14 الاینش واقعا راحتتر از اینایی هست که من باهاشون بازی میکنم در ضمن من تا حالا هیچوقت نشده از لجندری کمتر بازی کنم همون موقع که بازی میاد من لجندری بازی میکنم و حتی یه بازی هم روی ورلد کلاس نمیزارم ..کلا من اونایی که رئال یا بارسلون رو بر میدارن و با تیم دیگه بازی میکنن بازیشون رو قبول ندارم چون اگه بازیکن سرعتی نداشته باشن بلد نستن بازی کنن ..تو فیفا 14 خیلی ها میگفتن سانتر کردن یه باگ بود همه گل میزدن اما من حاضرم با هر کی این حرف رو میزنه بازی کنم ببینم چجوری با سانتر گل میزنه
nini bad
13-10-2014, 13:01
دوستان عزیز کسانی که XboX-ONE فیفا 15 آنلاین بازی میکنند اکانت خودشان را برام ارسال کنند.
عجب بحثی شده تا یک ماه پیش بحث این بود که بازی گیم پلی اش افتضاحه مدافعان منافع شرکت میمودن می گفتن شما بلدنیستی چطور دفاع کنی
الان اکثرا قبول کردن گیم پلی ( مخصوصا) دریبل در سرعت شده به سبک کودکانه و تخیلی حالا بحث اینه که چه کسی زودتر کشف کرده ))))))))))))))))))))
:n02::n02::n02:
ali darnahal
13-10-2014, 15:49
صرف نظر از همه این بحث ها هر کسی ادعایی داشته باشه تو هر زمینه ای مبنی بر برتر بودنش از دیگران باید به مغزش شک کرد ، یه چیزی هم که مشخص نیست اینه که این کری خونی ها بیشتر از طرف آنلاین بازهاست . من خودم دو ساله فیفا بازی می کنم و ابدا آنلاین نزدم تا حالا ولی با دوست و آشنا های پرادعا بازی کردم و خیلی شیک بردمشون ولی خب بعضی مواقع با سی پیو روی world class هم باختم :n02:
الان یه عده میان میگن بیا آنلاین بهت بگیم شیک بردن یعنی چی ، ایرادی نداره ولی شما رو به خدا اینقدر ادعای خدایی نکنید اونم توی یه بازی
طبل از تو خالی بودنشه که اینقدر صداش بلنده !
amiralimadrisimo
13-10-2014, 18:58
راستش من سیستمم فیفا رو نمیکشه و بازی نکردم ولی با توجه به گفته ی دوستان گیم پلی یک مشکلاتی داره . هر بازی نقص داره و این چیز جدیدی نیس . دوما بنظرتون اگه ea یک بازی بی عیب بده برای سری های بعد چه تغییراتی میتونه بکنه که به چش بیاد؟
Mahoor Shekarabi
13-10-2014, 19:15
bacheha kasi az crack fifa15 vase pc khabar nadare?ya kasi link nadare ye crack e salem bashe?harchi crack hast fake e dge asabam khoord shode be khoda
vahidgame
13-10-2014, 19:27
یه 7-8 ساعتی بازیو توی X360 رفتم به نظرم راضی کننده بودش
ولی خب باید بیشتر بازی کنم تا قشنگ نقاط قوت و ضعف بازی برام مشخص بشه
اول اینو بگم که بازی با CPU یکمی راحتر شده و حداقل راحتر میشه گل زد و کلا شوت ها راحتر توی گل میره ولی فعلا از این لحاظ ضعفی توی بازی ندیدم و شوت الکی توی گل نرفته ولی خب نسبت به فیفا های قبلی توپا راحتر توی گل میره
کریر رو که شروع کردم خیلی تغییر خاصی نسبت به فیفا 14 ندیدم ولی خب حتما نباید تغییر اساسی پیدا کنه و کلا شکل همون پارسال خوب بودش
گرافیک هم توی X360 بد نیست و قابل قبوله ولی خب در این مورد باید نسخه نسل هشتمی رو تجربه کرد
فعلا مشکلی که به چشم بیاد توی بازی دیدم داوری اونه که اصلا جالب نیست و راحت کارت قرمز و زرد میده!
اینو هم بگم که بازی بالاخره مشکلاتی داره ولی ضعیف ظاهر نشده و میانگین امتیازش توی سایت های مختلف خودش گویای همه چیزه که بازی حداقل ضعیف نیست
میانگین امتیازهای بازی توی کنسول بین 80 تا 84 بوده ولی برای پی سی حدودا یه نمره پایینتره که ظاهرا این امتیازهای پایینتر به خاطر مواردی مثل باگ های گیم پلی و مشکلات صداگذاری بوده
من خودم نسخه پی سی رو تجربه نکردم ولی براساس نقد سایت های مختلف که مشکلاتی داشته و نسبت به پلتفرم های دیگه ضعیفتر بوده...
Spaniuly
13-10-2014, 21:45
یه 7-8 ساعتی بازیو توی X360 رفتم به نظرم راضی کننده بودش
ولی خب باید بیشتر بازی کنم تا قشنگ نقاط قوت و ضعف بازی برام مشخص بشه
اول اینو بگم که بازی با CPU یکمی راحتر شده و حداقل راحتر میشه گل زد و کلا شوت ها راحتر توی گل میره ولی فعلا از این لحاظ ضعفی توی بازی ندیدم و شوت الکی توی گل نرفته ولی خب نسبت به فیفا های قبلی توپا راحتر توی گل میره
کریر رو که شروع کردم خیلی تغییر خاصی نسبت به فیفا 14 ندیدم ولی خب حتما نباید تغییر اساسی پیدا کنه و کلا شکل همون پارسال خوب بودش
گرافیک هم توی X360 بد نیست و قابل قبوله ولی خب در این مورد باید نسخه نسل هشتمی رو تجربه کرد
فعلا مشکلی که به چشم بیاد توی بازی دیدم داوری اونه که اصلا جالب نیست و راحت کارت قرمز و زرد میده!
اینو هم بگم که بازی بالاخره مشکلاتی داره ولی ضعیف ظاهر نشده و میانگین امتیازش توی سایت های مختلف خودش گویای همه چیزه که بازی حداقل ضعیف نیست
میانگین امتیازهای بازی توی کنسول بین 80 تا 84 بوده ولی برای پی سی حدودا یه نمره پایینتره که ظاهرا این امتیازهای پایینتر به خاطر مواردی مثل باگ های گیم پلی و مشکلات صداگذاری بوده
من خودم نسخه پی سی رو تجربه نکردم ولی براساس نقد سایت های مختلف که مشکلاتی داشته و نسبت به پلتفرم های دیگه ضعیفتر بوده...
سلام وحید جان همین پستت رو می تونستی توی تاپیک فیفا 14 هم بدی در واقع چیزی که بازی می کنی فیفا 14 هست نه 15 می دونی که... اینکه تغییری ندیدی علتش یکسان بودنشونه نه شباهت... بازی که دوستان PC باز در مقابل دارن اونی نیست که ما روی ایکس باکس 360 می بینیم ما 14 رو بازی می کنیم نه 15
سلام
دوستان شما هم وقتی برای مثال در محوطه زمین خودتون به زیر توپ میزنید یا موقعی که ضربه دروازه میزنید توپ با فاصله زیادی از کادر صفحه نمایش خارج میشه و دقیقا معلوم نمیکنه که کجا فرود میاد؟ یک جورایی انگار فیلمبردار عقب میمونه؟
برای شما هم اینطوریه؟
سلام
دوستان شما هم وقتی برای مثال در محوطه زمین خودتون به زیر توپ میزنید یا موقعی که ضربه دروازه میزنید توپ با فاصله زیادی از کادر صفحه نمایش خارج میشه و دقیقا معلوم نمیکنه که کجا فرود میاد؟ یک جورایی انگار فیلمبردار عقب میمونه؟
برای شما هم اینطوریه؟
سلام
اره زیاد این اتفاق میفته مثلا ضربه رو میزنی توپ از کادر خارج میشه یهو بعد چند ثانیه دوربین با سرعت میره توپ نشون میده کلا صحنه های عجیب غریب تو بازی زیاد پیش میاد که کاش میشد فیلم بگیریم بذاریم :دی
بدبختی نرم افزار Fraps رو که اجرا میکنیم موقع اجرای فیفا15 کرش میکنه فیفا . نمیدونم چه مشکلی داره تو فیفا14 مشکلی نداره اگر کسی نرم افزار دیگه ای سراغ داره واسه فیلم گرفتن از بازی بذاره حیفه بعضی صحنه ها رو از دست بدیم . میذاریم دور هم میخندیم :دی یه گل تو انلاین چند وقت پیش رد و بدل شد یعنی تا یکی دو دقیقه خندم بند نمیومد نشد ضبط کنم .
من دانلود کردم بازی رو..کرک رو هم ریختم .. origin هم نصبه … ولی بازی نمیاد .. با کرکه شما ارور میده..راهنمایی میفرمایین؟؟؟
AlirezaLamLam
14-10-2014, 00:08
من دانلود کردم بازی رو..کرک رو هم ریختم .. origin هم نصبه … ولی بازی نمیاد .. با کرکه شما ارور میده..راهنمایی میفرمایین؟؟؟
اون کرک فیکه. یعنی الکیه. منم همینکارایه تورو کردم
تو این مدتی که فیفا منتشر شده من خیلی سعی کردم تا با بازی کنار بیام، یعنی سعی کردم تا همه مواردی که دوستان گفتن رو تست کنم و زود قضاوت نکنم.
باید بگم که 15 خیلی بد توی ذوقم زد، اصلا اون اصالت و انسجام گیم پلی رو نداره، برخی اوقات بد عصبانیم میکنه و برخی اوقات متعجب میشم برای اتفاقات داخل بازی.
یک گل هایی میخورم که خود زننده گل خندش مییگره و یک گل هایی هم میزنم که خودم باورم نمیشه، دروازبان ها برخی اوقات سوپرمن میشن و برخی اوقات هم لایی میخورن (چند روز پیش که بایرن رو برداشته بودم نویر یک لایی خوشگل خود)
کرنرها افتضاح هستش اصلا روی بازیکن هایی که داخل محوطه جریمه جمع شدن دید ندارم و همینطوری فی البداهه دکمه حمله یا شوت رو میزنم.
دفاع هم که افتضاح، از انتقال بد شماره روی بازیکن ها بگیر تا شکل خط دفاعیشون واقعا روی اعصاب هستش.
خیلی از این بابت ناراحتم و امیدوارم تا EA تلاش کنه که در نسخه 16 این ایرادات رو رفع کنه.
اپدیت جدید واسه ps4 اومده با چند روز تاخیر هم واسه pc میاد
یکی هم نظر داده بود :
اقا منم بعد اپدیت 3 دستی انلاین زدم.توی این 3 دست خداوکیلی باگ و گیلیچی ندیدم(فعلا البته)
سرعت بازی و بازیکنهایی مثل رونالدو مسی نیمار اوکی شده قابل مهار شدن!
سرعت پاسها بهتر شده دیگه حالت ارکیدی نداره.
دروازه بانها خنگیشون کمتر شده تقریبا اوکی شده.
دفاع یهو باز نمیشه ببینی یا علی مدد بری بزنی توی گل.
باگ مرکز زمین هم که بازی شروع میشد دفاع مثل ماست وایمیستاد حل شده.
شوتا هم دیگه به اسونی گل نمیشن!
دفاع تاکتیکال واقعا کارامد شده.2بار توپ از دروازبانم رد شد با دفاع از خط دروازه توپو کشیدم بیرون!
بازی خیلی شبیه 14 شده (بهتره یکم به نظره من)
اینا تجربیات من توی 3 دست انلاین بازی کردن بود که دیگه عصبیم نکرد بازی و خیلی رقابتی و لذت بخش شد.ممکنه هفته دیگه باز سوراخاش در بیاد بره روی اعصاب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن:وایستاده بودم ببینم بعد اپدیت اگه اوکی نمیشه بفروشمش بره ولی مثل اینکه اوکی شده فعلا.پیرم کرد از نظر اعصاب و روان البته تا او کی شد.
دوسه نفر دیگه هم گفتن که بهتر شده و فلان ... امیدوارم واقعیت داشته باشه تا الان که شخصا به جای لذت بردن از فیفا15 عذاب کشیدیم :n05::n02:
+
یه نظر دیگه :
خیلی بهتر شده
سرعت بازی کمتر شده.خطای پاسا بیشتر شده.کارامدی بازیکن سرعتی کمتر شده.دفاع خیلی بهتر شده
دروازه بانا خیلی بهتر شدن
شوتای پشت محوطه راحت تو گل نمیرن
گیم پلی تا حدی شبیه 14 شده
هنو مشکلاتی هست ولی باز خیلی بهتر شده
در کل الان اولین باری بود که از فیفا لذت بردم
ممنونم EA
اپدیت جدید بازی روی ps4 بازی رو جذلب تر کرده البتهه هنوز جای کار داره.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
دوستان وقتی اپدیت میاد کرکی ها هم میتونن نصب کنن یا فقط ارج بازها؟
دوستان وقتی اپدیت میاد کرکی ها هم میتونن نصب کنن یا فقط ارج بازها؟
حالا مگه شما کرک داری؟ اصولا هر اپدیتی جدا دوباره کرک براش میاد!!!
یک سوال داشتم
دوستان من کلا تا الان فیفا بازی نکردم پی اس باز بوم هفته ی پیش کنسول PS4 گرفتم دموی بازی رو گرفتم خوشم اومد چندتا سوال داشتم
ایا تو فیفا هم مسترلیگ داریم ؟
چندتا لیگ داخل بازی کامل هست ؟
GamesEdit
15-10-2014, 16:35
حالا مگه شما کرک داری؟ اصولا هر اپدیتی جدا دوباره کرک براش میاد!!!
هیچ گونه کرکی تا الان برای 15 منشتر نشده اون دوتا کرکی هم که منشتر شده بعضی جاها فیک و ویروسی بوده دوستان توجه کنن که فعلا حالا حالا کرک سالم واسه 15 نمیاد اگرم بیاد سایت های معتبر یا کرکر های معتبر توی سایتشون قرار میدن از سایت های متفرقه دانلود نکنید:n06:
کرک بیاد بازم باید با اوریجین اجرا کرد؟
تو این مدتی که فیفا منتشر شده من خیلی سعی کردم تا با بازی کنار بیام، یعنی سعی کردم تا همه مواردی که دوستان گفتن رو تست کنم و زود قضاوت نکنم.
باید بگم که 15 خیلی بد توی ذوقم زد، اصلا اون اصالت و انسجام گیم پلی رو نداره، برخی اوقات بد عصبانیم میکنه و برخی اوقات متعجب میشم برای اتفاقات داخل بازی.
یک گل هایی میخورم که خود زننده گل خندش مییگره و یک گل هایی هم میزنم که خودم باورم نمیشه، دروازبان ها برخی اوقات سوپرمن میشن و برخی اوقات هم لایی میخورن (چند روز پیش که بایرن رو برداشته بودم نویر یک لایی خوشگل خود)
کرنرها افتضاح هستش اصلا روی بازیکن هایی که داخل محوطه جریمه جمع شدن دید ندارم و همینطوری فی البداهه دکمه حمله یا شوت رو میزنم.
دفاع هم که افتضاح، از انتقال بد شماره روی بازیکن ها بگیر تا شکل خط دفاعیشون واقعا روی اعصاب هستش.
خیلی از این بابت ناراحتم و امیدوارم تا EA تلاش کنه که در نسخه 16 این ایرادات رو رفع کنه.
کلا با فیفا من مشکل دارم ٬ وقتی سطح بازی رو میبری بالا پرو یا ورلد کلس یا هرچی تیم رقیب رئال باشه یا تیم آخر جدول همه بازیکنا میشن مسی یا رونالدو . تنها کاری که می کنن دریبل هست و شوت دقیق . اصلا اهمیتی نداره شما مقابل چه تیمی بازی می کنید همه بازیکن های تیم رقیب میشن سوپرمن :n02:
delpiero107
15-10-2014, 21:12
تا چند روز پیش همه میگفتن بازی ساده شده و آوسون حالا دیگه سخت شده ما رو هم گیج کردید
TimeWarp
16-10-2014, 18:06
کلا با فیفا من مشکل دارم ٬ وقتی سطح بازی رو میبری بالا پرو یا ورلد کلس یا هرچی تیم رقیب رئال باشه یا تیم آخر جدول همه بازیکنا میشن مسی یا رونالدو . تنها کاری که می کنن دریبل هست و شوت دقیق . اصلا اهمیتی نداره شما مقابل چه تیمی بازی می کنید همه بازیکن های تیم رقیب میشن سوپرمن :n02:
کاملا باهات موافقم.تو 14 هم به همین شکل بود (البته با cpu به این شکله) و اگه نخواد که گل بزنی یعنی واقعا نمیشه و بازیکنت دروازه خالی رو می زنه بیرون. اینو من تجربه کردم تو 14 که دارم میگم.
کرک لینک زیر حقیقی هست؟
کرک لینک زیر حقیقی هست؟
این پست مال 15 سپتامبره و سرکاریه:n06:
Kamyar_AnathemA
16-10-2014, 19:36
این قضیه دریبل هایی که در حال دویدون زده میشه چیه ؟ ما که نفهمیدیم !!!
یکی بیاد منو ادد کنه اجرا کنه ببینم چیه که نمیشه دفاعش کرد !!!
ندیدم تا حالا
ID : NergaL64
این پست مال 15 سپتامبره و سرکاریه:n06:
می دونم، اما زیرش کاربرها تشکر کردند.
می دونم، اما زیرش کاربرها تشکر کردند.
برای فیفاهای قبلی هم چنین سایت هایی ساخته شد. اکثر موارد Fake
Kamyar_AnathemA
17-10-2014, 06:32
همین که نمیشه با شاخ زدن همش گل زد یه دنیا میرزه
همینش به کل فیفا 14 میرزه
این سرعت گرفتن هم راحت میشه جلوشو گرفت . چند دست بازی کردم . همونایی که تو فیفا 14 فقط سانتر میکردن اینجا فقط با سرعت میان که رد بشن اما متاسفانه آب قطعه ایندفعه :n19:
شوتایی که 100% تو فیفا 14 گل میشد اینجا اصلا حساب کتاب نداره که گل بشه یا نه
ما که لذت میبریم از فیفا 15 :n12:
همین که نمیشه با شاخ زدن همش گل زد یه دنیا میرزه
همینش به کل فیفا 14 میرزه
این سرعت گرفتن هم راحت میشه جلوشو گرفت . چند دست بازی کردم . همونایی که تو فیفا 14 فقط سانتر میکردن اینجا فقط با سرعت میان که رد بشن اما متاسفانه آب قطعه ایندفعه :n19:
شوتایی که 100% تو فیفا 14 گل میشد اینجا اصلا حساب کتاب نداره که گل بشه یا نه
ما که لذت میبریم از فیفا 15 :n12:
سلام ON شدی بیا بزنیم آقا
اتفاقا من هفته پیش داشتیم با آرمان جان ( Stream ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) بازی میکردیم چند دست چیزی که جالب بود این بود که نه من میتونستم ایشون رو با سرعت رد کنم و نه ایشون منو و کاملا گل هایی که رد و بدل میشد گل های برنامه ریزی شده و کار شده تو تکنیک های خودمون بود که حتی تو سری های قبلی هم ازش استفاده میکردیم .
درود
وقتی که به لایو وصل میشم برای بازی کردن فیفا 15 میگه باید به Origin وصل بشی
چه طوری در Origin ثبت نام کنم ؟؟؟:n06:
دوستان fifa 15 که هنوز ک.ر.ک نشده! شما با چه ک.ر.ک ی بازیش میکنین؟
AlirezaLamLam
18-10-2014, 11:43
دوستان fifa 15 که هنوز ک.ر.ک نشده! شما با چه ک.ر.ک ی بازیش میکنین؟
با کرک الهی :n02:
عزیزم هنوز هیچ کرکی نیومده اوناییم که میبینی دارن بازی میکنن نسخه ی اصلیو خریدن.
با کرک الهی :n02:
عزیزم هنوز هیچ کرکی نیومده اوناییم که میبینی دارن بازی میکنن نسخه ی اصلیو خریدن.
یه لحظه فکرکردم نوشتی یا کرک الهی:n02:
ولی این کرک نشدن fifa هم نوید آینده ترسناکی رو برای ما پایرت خورها میده!!:angry:
...اگرچه تا حالا بازی DRM OFFLIN_یی نداشیتم که کرک نشده باشه!!
EhsanCPU
18-10-2014, 19:09
ولی این کرک نشدن fifa هم نوید آینده ترسناکی رو برای ما پایرت خورها میده!!:angry:
من فکر کنم کمپانی EA کرکرها (Cracker) رو خریده !!!
AlirezaLamLam
18-10-2014, 20:49
نه بابا بالاخره کرکش میکنن. دیروزود داره اما سوختو سوز نداره :n06:
من فکر کنم کمپانی EA کرکرها (Cracker) رو خریده !!!
منم به همین نتیجه رسیدم.
مطمئنا EA برای جلوگیری از کرک شدن بازیش رفته و اسکیدراو رو خریده یا باهاشون حرف زده خلاصه یک جوری باهاشون ارتباط برقرار کرده و مثلا نشستن حرف زدن که تا یک یا دو ماه کرکی از بازی انتشار نکنه.
وگرنه همین الان کرک فیفا روی میز مسئولین اسکیدراو حاضر و امادست.:n02:
delpiero107
18-10-2014, 21:24
منم به همین نتیجه رسیدم.
مطمئنا EA برای جلوگیری از کرک شدن بازیش رفته و اسکیدراو رو خریده یا باهاشون حرف زده خلاصه یک جوری باهاشون ارتباط برقرار کرده و مثلا نشستن حرف زدن که تا یک یا دو ماه کرکی از بازی انتشار نکنه.
منم موافق هستم اسکیدرو هنوز دو روز نشده از بازی همه رو کرک میکنه مگه میشه فیفا رو کرک نکرده باشه ..این سیاست ea هستش
Kamyar_AnathemA
19-10-2014, 00:14
همچین چیزی غیر ممکنه !!!
کرکر ها نمیان بشینن جلوی مسولای یک شرکت بعد باهاشون مصالحه کنن بگن باشه ما پول میگیریم که دیر کرک کنیم
هیچ ارتباطی بین تیم کرک کننده و مسولای شرکت برقرار نمیشه که لو نرن
AlirezaLamLam
19-10-2014, 00:41
دوستان همه ی حرفاتون درست اما یه چیزی ذهنمو درگیر کرده!!!
چرا بازی های دیگه ای که همین EA منتشر میکنه مثله نیدفور اسپید یا مدال افتخار یا کرایسیسو غیره ، دو روزه کرکش می کنن میزارن واسه دانلود ولی هروقت فیفا میاد این مسخره بازیو درمیارن!!!!! فقطم واسه فیفا اینقد طولش میدنا ، خو اگه هکش سخته یا پیچیدست چرا برا بازی های دیگه ی EA اینطوری نیستو دوروزه کرک میشه !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسم میگه یه خبرایی هست!
GamesEdit
19-10-2014, 17:35
منم به همین نتیجه رسیدم.
این مسئله با اینکه خبری مبنی بر اینکه این عمل صورت میگیره و جایی اعلام نشده ولی این مسئله تایید میشه EA از دو سال پیش به این فکر افتاده و به کرکر های معروف مثل اسکیدرو پول میده تا دیرتر بازی رو کرک کنن پارسال هم کرک های دیگه زودتر از کرک اسکیدرو بیرون اومد
منم به همین نتیجه رسیدم.
بابا نفهمیدید حامد مزاح میکرد:دی
البته من به صورت ضد و نقیض شنیدم که EA هر سال درست در زمان ارائه FIFA کدهای سیستم DRM بازیهاش رو باز سازی و آپدیت میکنه به خاطر همین کرک شدن FIFA یه خورده طول میکشه!
قبلا هم گفتم تا حالا بازی با سیستم DRM OFFLINE نداشتیم که کرک نشده باشه وبه احتمال زیاد این هم شده برای رو کم کنی گروههای هکر بالاخره به هر ترفندی هست کرک میشه ولی کی حالا بماند!!
خب هکر حرفه ای که فقط اسکیدرو نیست که باهاش مذاکره بشه تموم بشه بره! اگه اینطور بود مطمئنا بقیه هکرها برای رو کم کنی فیفا و اینکه نشون بدن دست کمی از اسکیدرو ندارن و با اونا هم مذاکره بشه بازی رو ک.ر.ک میکردن! به نظرم همچین چیزی احتمالش خیلی کمه، من فکر میکنم برنامه نویسهای فیفا یه قدم از هکرها جلوتر افتادن و تکنیک خاصی استفاده کردن که هکرها درمانده شدن. :n02:
خب هکر حرفه ای که فقط اسکیدرو نیست که باهاش مذاکره بشه تموم بشه بره! اگه اینطور بود مطمئنا بقیه هکرها برای رو کم کنی فیفا و اینکه نشون بدن دست کمی از اسکیدرو ندارن و با اونا هم مذاکره بشه بازی رو ک.ر.ک میکردن! به نظرم همچین چیزی احتمالش خیلی کمه، من فکر میکنم برنامه نویسهای فیفا یه قدم از هکرها جلوتر افتادن و تکنیک خاصی استفاده کردن که هکرها درمانده شدن. :n02:
شما انگار هکرهای حرفه ای رو نمیدونی چه موجوداتی هستن:n01: مایکروسافت داره لنگ زمین میزنه از دست اینا. درسته تکنیک های حفاظت از بازی پیشرفته تر شده ولی هکرها هم نسبت به پارسال پیشرفته تر شدن. قبلی رو تونستن کرک کنن اینم میتونن. اینکه چه موقع و چجوری و چه دستهایی در میان هست معلوم نیست.
GamesEdit
20-10-2014, 17:38
بابا نفهمیدید حامد مزاح میکرد:دی
البته من به صورت ضد و نقیض شنیدم که EA هر سال درست در زمان ارائه FIFA کدهای سیستم DRM بازیهاش رو باز سازی و آپدیت میکنه به خاطر همین کرک شدن FIFA یه خورده طول میکشه!
قبلا هم گفتم تا حالا بازی با سیستم DRM OFFLINE نداشتیم که کرک نشده باشه وبه احتمال زیاد این هم شده برای رو کم کنی گروههای هکر بالاخره به هر ترفندی هست کرک میشه ولی کی حالا بماند!!
دوست عزیز نمیدونم بر اساس کدوم منبع و اسناد این حرفو میزنی که میگی سیستم DRM بازی رو در زمان ارایه بازی تغییر میدن :n04: اما به هر حال به فرض اینکه این حرفت مورد تایید باشه این عمل صورت نمیگیره به دو دلیل ! اول اینکه هیچ وقت هیچ شرکتی لحظه آخر به بازیش دست نمیزنه اگه مشکلی باشه واسش DLC یا همون اپدیت میده بیرون ! دوم اینکه اگه اینطوری که میگید باشه به محض کرک شدن بازی راحت میتونن سیستم بازی رو عوض کنن و کرکی که عرضه شده رو غیرفعال کنن در صورتی که اینطوری نیست یبار کرک بشه دیگه تموم شدست حالا هرچقد هم که بخوان سیستم بازی رو عوض کنن مگر اینکه از اول کد های بازی رو تغییر بدن که غیر ممکنه ! نکته دومی که هست اینکه پارسالم همه منتظر اسکیدرو بودن که کرک بده از طرفی بخاطر گندی که سر PES زد کمی اعتبارش کم شد واسه همین بیشتر روی FIFA کار کرد که مشکلی پیش نیاد شاید اینم دلیل دیر کرک شدن بازی از طرف اون گروه باشه ولی احتمال اینکه باهاش صحبت کرده باشن که کرک نکنه خیلی بیشتره چون هیچ حرفی در مورد بازی نمیزد پارسال هر کسی هم ازش سوال میکرد جواب درستی نمیداد گروه ریلودید هم هیمنطور بود ! اخرش یه کرکر دیگه بازی رو کرک کرد بخاطر اینکه این دوتا گروه کاری نکردن از فرصت استفاده کرد ولی چون کرکر مشهوری نبود کسی زیاد استفاده نکرد جالبش اینجاست که به محض کرک کردن بازی از طرف اون کرکر سریع اسکیدرو کرک بازی رو منشتر کرد که این " شایعه " که گفته میشد از طرف شرکت پول گرفته بزرگتر شد ! به هر حال از همه این حرفا گذشته همه ما فکر کنم قبول داریم که بازی فیفا بازی سنگینی هست و کرک کردنش کار هر کسی هم نیست و زمان بر هم هست بخاطر همین حالا حالا بازی کرک نمیشه
دوستان , بحث کردن برای ارتقای سطح اطلاعات خیلی خوبه اما تمامی صحبت هایی که میفرمائید همگی بدون منبع موثق هستند
اگر خواستید حرف همدگیر رو رد کنید به منبع لازم دارید نه طرز فکر !
موفق باشید
اینم آپدیت دوم بازی با تغییرات ذیل :
Adjustments and improvements to shooting and goalkeepers.
(PS4) Fix for fans experiencing stuttering during online and offline gameplay.
Added ability to call out the keeper in Pro Clubs.
Fix for instances where Player Instructions in Seasons mode were not carrying over into gameplay via Team Management.
Further improvements to Player Search in Career Mode.
Adjusted Legendary difficulty in gameplay.
Improvements to Goal Line Technology.
Fix for match length issues in FIFA Ultimate Team Single Player Seasons matches.
Updated real-world injuries and suspensions in Match Day Live.
Improvements to ‘Looking Ahead’ audio in Career.
Fixes to Player selection in Team Management in multiplayer matches.
Tuned player specific audio speech in all modes.
XB1) Improvements to motion blur effects)
XB1) Fix to the display of FIFA Ultimate Team Legend players in the EA SPORTS Football Club widget)
mehdi30nema
20-10-2014, 20:47
دیشب بازی رو گرفتم و نیم ساعتی بازی کردم ( نسخه 360 )
من خیلی فیفا بازی نمیکنم ولی این بازی به نظرم نسبت به نسخه قبلی خیلی بهتر شده و خیلی طبیعی شده .
ولی یه مسئله ایی که دیدم اینه که هر کاری کردم چه از پشت محوطه و چه داخل محوطه جریمه شوت میزنم توپ خیلی از زمین بلند نمیشه و حداکثر نیم متر میاد بالا . نمیدونم من نمیتونستم شوت بزنم یا این اشکال بازی هستش ؟
mehdi_vsgh
20-10-2014, 21:35
در خصوص کرک بازی:
ببینید دوستان این حرفها که بگیم EA پول داده به اسکیدرو و... که دیرتر کرک کنن بازیو یه حرف خنده داریه!!!
من خودم یه زمانی که جونتر بودم تو کار کرک بودم....و این حرف که بگیم EAپول میده که دیرتر کرک بشه بازیش خیلی خنده داره!!! اگه EA زورش به کرکرها میرسید خوب کاری میکردکه اصلا بازیش کرک نشه!!!! و پول میداد بهشون که اصلا بازیو کرک نکنن....
این حرف مثل این میمونه که من یه دستگاهی تولید کنم بعد یه نفر که دزده پول بدم و بگم که یه هفته دیرتر اینو بدزد!!!!:n04: و یه هفته دیرتر مدل و طرح منو بدزد!!!!!:n04:
---------------------
اما اینکه چرا دیر کرک میشه....خوب کرک کردن بازی به این راحتیها نیست.....اینکه فکر کنید مثلا طرف میاد و میشینه دوتا کد میزنه بازی کرک میشه..اینطور نیست....
کرکر اصلا به سورس و کدهای برنامه دسترسی نداره.....بنابراین باید مرحله به مرحله پیش بره...اکثر برنامه ها در حین اجرای برنامه در چندین قسمت به شکلهای مختلف میان و اصل بودن نرم افزار را چک میکنن و کرکر باید بدون اینکه سورس برنامه را در دست داشته باشه دونه دونه راهها رو ببنده(یه مثال ساده...شما تو یه فضایی ببرن که پر از موانع مختلفه..ولی هیچ نوری نباشه...با چشم بسته میخوای به نقطه انتهایی برسی.....مانع اول رو رد میکنی به مانع دوم میخوری....مانع دوم و رد میکنی به مانع سوم و چهارم و...میخوری آخرش هم میخوری به دیوار....میفهمی که مسیر رو اشتباه اومدی باید دوباره از یه مسیر دیگه بری)
کرکر هم دقیقا همینکارو میکنه........
اگه دقت کرده باشین اکثر کرک ها در مرحله اول باگ های بسیاری دارن و مثلا در مورد بازی فیفا کرکهای ورژن اول مشکلاتی مختلف دارن مثلا بعد از پایان یک فصل از بازی پرتتون میکنه بیرون.....این بخاطر همون موانع و....هست....
در خصوص بازی فیفا چون برنامه نویسها چک کننده ها و..... بسیاری تو بازی گذاشتن و رد کردن و برطرف کردن تک تک اونا فوق العاده زمان بر هست...به همین دلیل هست که کمی بیشتر از بقیه برنامهها و بازیها زمان میبره.....ولی قطعا به زودی کرک خواهد شد...
vahidreza2007
20-10-2014, 22:30
بچه ها ریلودد بازی سیمز رو کرک کرد پس امکان داره همین روزا کرک رو برای فیفا 15 هم بده بیرون :n10:
نگران نباشید . همین الان با مسئولین ea صحبت کردم و گفتن که با کرکرها رابطه ای ندارن ، و تاکید کردن که اورجینال شو بخریم...
البته پول به اورجینال ندید . یکم دیگه صبر کنید از آب کره میگیریم :n02:
دوست عزیز نمیدونم بر اساس کدوم منبع و اسناد این حرفو میزنی که میگی سیستم DRM بازی رو در زمان ارایه بازی تغییر میدن :n04: اما به هر حال به فرض اینکه این حرفت مورد تایید باشه این عمل صورت نمیگیره به دو دلیل ! اول اینکه هیچ وقت هیچ شرکتی لحظه آخر به بازیش دست نمیزنه اگه مشکلی باشه واسش DLC یا همون اپدیت میده بیرون ! دوم اینکه اگه اینطوری که میگید باشه به محض کرک شدن بازی راحت میتونن سیستم بازی رو عوض کنن و کرکی که عرضه شده رو غیرفعال کنن در صورتی که اینطوری نیست یبار کرک بشه دیگه تموم شدست حالا هرچقد هم که بخوان سیستم بازی رو عوض کنن مگر اینکه از اول کد های بازی رو تغییر بدن که غیر ممکنه ! نکته دومی که هست اینکه پارسالم همه منتظر اسکیدرو بودن که کرک بده از طرفی بخاطر گندی که سر PES زد کمی اعتبارش کم شد واسه همین بیشتر روی FIFA کار کرد که مشکلی پیش نیاد شاید اینم دلیل دیر کرک شدن بازی از طرف اون گروه باشه ولی احتمال اینکه باهاش صحبت کرده باشن که کرک نکنه خیلی بیشتره چون هیچ حرفی در مورد بازی نمیزد پارسال هر کسی هم ازش سوال میکرد جواب درستی نمیداد گروه ریلودید هم هیمنطور بود ! اخرش یه کرکر دیگه بازی رو کرک کرد بخاطر اینکه این دوتا گروه کاری نکردن از فرصت استفاده کرد ولی چون کرکر مشهوری نبود کسی زیاد استفاده نکرد جالبش اینجاست که به محض کرک کردن بازی از طرف اون کرکر سریع اسکیدرو کرک بازی رو منشتر کرد که این " شایعه " که گفته میشد از طرف شرکت پول گرفته بزرگتر شد ! به هر حال از همه این حرفا گذشته همه ما فکر کنم قبول داریم که بازی فیفا بازی سنگینی هست و کرک کردنش کار هر کسی هم نیست و زمان بر هم هست بخاطر همین حالا حالا بازی کرک نمیشه
اولا ابن حرفی که من زدم طبق گفته ها و شنیده هایی بود که توی چند سایت خارجی خونده بودم(سر قضیه fifa 14 نه این!!)...حالا این قضیه هم سر بازی بعدی EA که بعد از fifa ریلیز میشه معلوم میشه(البته اگه تا اون موقع fifa کرک نشه!)
ضمنا من فقط همنیرو بگم که شرکتهای ناشر بازی به خون گروهای هکر تشنه هستند و اصلا این گروهها یه سری افراد نابغه هکر هستند که هیچ سایت و منبع خاصی ندارند و به طور کل در دنیا ناشناس هستند!!
و هر فکری که میخواین بکنید ولی این خیال رو از سرتون بیرون کنید که گروههای هکر دستشون با سازنده ها توی یه کاسه_ست و بنا بر دلایلی بازی رو دیر یا اصلا کرک نکردند!!
AlexMercer
21-10-2014, 00:28
اینکه EA سیستم DRM خودش رو قبل از انتشار فیفا به روز میکنه واقعیته چون پرفروشترین بازی این شرکته. پارسال هم که 3DM بازی رو بعد یک ماه کرک کرد به این قضیه اشاره کرد.
GamesEdit
21-10-2014, 18:04
اولا ابن حرفی که من زدم طبق گفته ها و شنیده هایی بود که توی چند سایت خارجی خونده بودم(سر قضیه fifa 14 نه این!!)...حالا این قضیه هم سر بازی بعدی EA که بعد از fifa ریلیز میشه معلوم میشه(البته اگه تا اون موقع fifa کرک نشه!)
ضمنا من فقط همنیرو بگم که شرکتهای ناشر بازی به خون گروهای هکر تشنه هستند و اصلا این گروهها یه سری افراد نابغه هکر هستند که هیچ سایت و منبع خاصی ندارند و به طور کل در دنیا ناشناس هستند!!
و هر فکری که میخواین بکنید ولی این خیال رو از سرتون بیرون کنید که گروههای هکر دستشون با سازنده ها توی یه کاسه_ست و بنا بر دلایلی بازی رو دیر یا اصلا کرک نکردند!!
منم نگفتم صد در صد اینطور هست گفتم احتمال این قضیه هم هست و این نکته هم گفتم که شاید چون اسکیدرو سر قضیه کرک پیس بدکار کرد شاید واسه همین روی فیفا 14 بیشتر کار کررد که دوباره گند نزنه واسه همین کرک فیفا 14 طول کشید (بازم یه احتماله ) حرف در مورد زیاد میشه زد ولی بخاطر اینکه اینجا در این تاپیک جاش نیست و داره بحث از هدف اصلی خودش خارج میشه سکوت میکنم :n09:
در ضمن با یه سرچ کوچیک میتونید منبع و سایت اصلی همه گروه های کرکر رو پیدا کنید ! اما اینو قبول دارم که ناشناس هستند چون اگه شرکتا بفهمن اینا کی هستند که....:n25::n19:
سلام به همه ی دوستان.
طبق قوانین EA دوستانی که اکانت رو با cd key فعال کنن حتی اگه اکانتشون بعد از فعال سازی Ban بشه هنوز میتونن از مود آفلاین استفاده کنند!
اینم متنش / به نظر من که کلیت حرفش همین بود.
If you find yourself with a disabled account, please note that you can still play EA games in single-player mode. For PC games you will need to enable Origin's offline
mode to play games with a disabled account. To do this, click "Origin" on the top menu bar and select Go Offline.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته از اول اینجوری نبوده و حدود دو سال یا بیشتره که چنین قانونی گذاشته
فقط اینجا یه سوال پیش میاد! اگر واقعا چنین چیزی درست باشه که هر کسی که بخواد آفلاین بازی کنه کافیه یه اکانت بن شده داشته باشه! یعنی کافیه اوریجین رو نصب کنه و با اکانت مثلا دوستش که بن شده وارد بشه و آفلاین بازی کنه!
-----
حالا اگر بر فرض این مورد مربوط به کسایی باشه که یه بار به صورت قانونی وارد اکنتشون شدن و بعد بن شدن در اینصورت در یکی از فروم های همسایه 14 نفر با هم یه اکانت خریدن و دارن به ترتیب و قانونی بازی رو با اوریجین فعال میکنن و دیگه میزارن رو آفلاین. حالا یعنی اگه اکانتشون هم بن بشه واسه همیشه میتونن از آفلاین بازی کنند؟!:n13:
اگر غیر از اینه دوستان بیان روشنمون کنن
سلام به همه ی دوستان.
طبق قوانین EA دوستانی که اکانت رو با cd key فعال کنن حتی اگه اکانتشون بعد از فعال سازی Ban بشه هنوز میتونن از مود آفلاین استفاده کنند!
اینم متنش / به نظر من که کلیت حرفش همین بود.
If you find yourself with a disabled account, please note that you can still play EA games in single-player mode. For PC games you will need to enable Origin's offline
mode to play games with a disabled account. To do this, click "Origin" on the top menu bar and select Go Offline.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته از اول اینجوری نبوده و حدود دو سال یا بیشتره که چنین قانونی گذاشته
فقط اینجا یه سوال پیش میاد! اگر واقعا چنین چیزی درست باشه که هر کسی که بخواد آفلاین بازی کنه کافیه یه اکانت بن شده داشته باشه! یعنی کافیه اوریجین رو نصب کنه و با اکانت مثلا دوستش که بن شده وارد بشه و آفلاین بازی کنه!
-----
حالا اگر بر فرض این مورد مربوط به کسایی باشه که یه بار به صورت قانونی وارد اکنتشون شدن و بعد بن شدن در اینصورت در یکی از فروم های همسایه 14 نفر با هم یه اکانت خریدن و دارن به ترتیب و قانونی بازی رو با اوریجین فعال میکنن و دیگه میزارن رو آفلاین. حالا یعنی اگه اکانتشون هم بن بشه واسه همیشه میتونن از آفلاین بازی کنند؟!:n13:
اگر غیر از اینه دوستان بیان روشنمون کنن
از نظر منطقی با عقل سلیم جور در نمیاد
چون این کار یه چیزی مثل داستان نصب بازی روی هارد کنسول های بازی هست که یه زمان خیلی ها میگفتن چرا شرکت های SONY و Microsoft بعد از نصب بازی روی هارد کاری نکردن که بشه بدون قرار دادن Disc بازی رو انجام داد ... خب همین قضیه یعنی خوده شرکت موجبات رو فراهم کرده برای پایمال شدن حق CopyRight و استفاده ی همزمان چند نفر از یک محصول .
خیلی ها در سراسر دنیا هستن که قسمت Offline بازی براشون جذاب و بی دقدقه تر هست پس مطمئنا کمپانی EA دستی دستی خودش رو با ورشکستگی روبرو نمیکنه !
ارتباط بازی با سرور EA به صورت موازی از 2 بخش مجزا جریان داره :
1) برنامه Origin برای بخش راه اندازی و چک کردن محتوای اجرایی و Feedback به سرور
2) اتصال Application با پسوند EXE. به خوده سرور اصلی برای برقراری ارتباط با سایر Player ها
در ضمن در بخش 1 , یک Authenticate از CD-Key شما و نصب بازی انجام میشه و ابتدا شما یک مجوز دسترسی باید داشته باشی تا بتونی در حالت offline بازی رو اجرا کنی .
میتونید این مورد رو در زمان خرید بازی امتحان کنید .
Kamyar_AnathemA
22-10-2014, 01:22
دو تا موضوع جالب :
1. تو فیفا 15 نمیشه Replay هارو سیو کرد !!! ( من که پیدا نکردم )
2.همچنین گزینه ای برای تمرین نداره !!! یعنی قسمت Practice Arena که میری نمیشه انتخاب کرد که مثلا کرنر تمرین کنی یا ضربه آزاد!!! ( من که پیدا نکردم )
FCBarcelona.ir
22-10-2014, 14:08
دوستان اطلاعی از تغییرات آپدیت جدید بازی دارید؟
amiralimadrisimo
22-10-2014, 15:33
EA Sports بهینه ساز جدیدی برای بازی FIFA 15 منتشر کرده است که در حال حاضر برای نسخه های PC، PS4 و Xbox One این بازی قابل دریافت می باشد. طبق اعلام EA Sports این بهینه ساز به تعدیل و ارتقای عملکرد دروازه بان ها، سیستم شوت زنی و تکنولوژی خط دروازه کمک می کند.
علاوه بر موارد ذکر شده، این پچ باعث ارتقای جستجوی بازیکنان در Career Mode شده و میزان دشواری سطح Legendary را نیز تعدیل می کند. این آپدیت به صورت خودکار از Origin دانلود می شود. لیست کامل تغییرات اعمال شده به صورت زیر است:• تعدیل و ارتقای سیستم شوت زنی و دروازه بان ها
• رفع مشکل طرفداران در بخش آنلاین و آفلاین نسخه PS4
• اضافه شدن قابلیت فراخواندن دروازه بان در Pro Clubs
• رفع مشکل موجود در بخش مدیریت تیم حالت بازی Season Mode
• ارتقای جستجوی بازیکنان در Career Mode
• تعدیل میزان دشواری سطح Legendary
• رفع مشکل طول زمان بازی در مسابقات تک نفره FIFA Ultimate Team
• به روز رسانی مصدومیت ها و محرومیت های دنیای واقعی فوتبال در Match Day Live
• رفع مشکل انتخاب بازیکن در مدیریت تیم بخش بازی چند نفره
• رفع مشکلات افکت های Motion Blur در نسخه Xbox One
• رفع مشکل نمایش بازیکنان FIFA Ultimate Team Legend در ویجت EA SPORTS Football Club در نسخه Xbox One
منبع : گیمفا
FCBarcelona.ir
23-10-2014, 01:59
بعد از 82 ساعت بازی که غالبش آنلاین و با بازیکنای واقعی بوده، اگر بخوام فیفا 15 رو در یک کلمه توصیف کنم، میگم: مزخرف! :n21:
داستان این فیفا یک مقدار پیچیده تر از چیزی هست که تو این مدت به نظر میرسید
من با افراد با سابقه تو این زمینه نسبتا زیاد بازی کردم و مشکلی در گل خوردن های بیهوده و دفاع کردن نبود
واقعا مشکل اصلی این نسخه Physic کاملا ناقص و AI ضعیف این نسخه هست که واقعا لذت این بازی رو به نزدیکای صفر رسونده
تو نسخه 14 مشکلات بود اما خوده من به شخصه برای بازی کردن اون نسخه وقت زیادی میگذاشتم و هیجان زیادی رو برای برد و باخت صرف میکردم اما تو این نسخه اصلا از اون داستانا خبری نیست !
نه برد لذت چندانی داره و نه باخت ناراحتی خاصی به دنبال داره . چون کلا اشتباهات سیستم بیش از چیزی هست که بخواد بازی شما مطرح بشه اصلا !
من هفته پیش با دوستان دورهمی داشتیم و نسخه 14 رو چند ساعتی زدیم هنوز که هنوزه برای من واقعا لذت بخش بود و احتمال خیلی زیاد باید دوباره نسخه قبل رو دانلود کنم .
FCBarcelona.ir
23-10-2014, 15:04
حذف شود لطفا.
FCBarcelona.ir
23-10-2014, 15:05
دقیقا من هم هفته پیش با اقوام فیفا 14 زدیم (به دلیل در دسترس نبودن 15) و انصافا حسرتم دو چندان شد که در این ارتقای گرافیکی خوب، اون گیم پلی عالی از بین رفت!
درست یه اتفاقی مشابه سال 2008 PES!
الان فیفا 15 بازی که شروع میشه 90 درصد بازیکنا، مستقیم راه می اندازن مهاجم رو سیخ میان از لای بازیکنای حریف به سمت دروازه و خیلی اوقات هم حتی با حمایت چند تا بازیکن نمیشه توپ رو گرفت! واقعا مسخره شده...
GamesEdit
23-10-2014, 18:28
EA Sports ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هر هفته تیم منتخبی به عنوان تیم هفته ی FIFA Ultimate Team انتخاب می کند و این تیم از زمان انتخاب به مدت یک هفته در FIFA 15 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای بازیکنان در دسترس خواهد بود. مبنای انتخاب بازیکنان برای تیم هفته FIFA Ultimate Team عملکرد بازیکنان در دنیای واقعی در هفت روز گذشته ی هر هفته می باشد و افرادی که نمایش خوب و عملکرد برتری نسبت به دیگر بازیکنان در دنیای واقعی به نمایش گذاشته باشند در این تیم قرار می گیرند. اسامی بازیکنان منتخب تیم هفته که از روز ۲۲ اکتبر به مدت یک هفته در دسترس و قابل بازی می باشند.
به این ترتیب ۱۱ نفر اصلی این تیم شامل این بازیکنان می شوند:
• GK – Alfredo Talavera – Toluca (Mexico)
• CB – Leighton Baines – Everton (England)
• CB – Diego Godín – Atlético de Madrid (Spain)
• CB – Maxwell – Paris Saint-Germain (France)
• LM – Dušan Tadić – Southampton (England)
• CM – Yoann Gourcuff – Olympique Lyonnais (France)
• CM – Philipp Lahm – Bayern München (Germany)
• RM – Luiz Adriano – Shakhtar Donetsk (Ukraine)
• LW – Wesley Sneijder – Galatasaray SK (Turkey)
• RW – José Callejón – Napoli (Italy)
• ST – Sergio Agüero – Manchester City (England) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسامی ۷ بازیکن ذخیره نیز به صورت زیر است: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
• GK – Abdoulaye Diallo – Le Havre AC (France)
• RB – Johan Larsson – IF Elfsborg (Sweden)
• RB – Benjamin Kessel – Eintracht Braunschweig (Germany)
• CM – Victor Vazquez – Club Brugge (Belgium)
• ST – Franck Etoundi – FC Zürich (Switzerland)
• ST – Garry Thompson – Notts County (England)
• ST – Paweł Brożek – Wisła Kraków (Poland) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیگه زیادی طولش دادن امسال این وقتی که اینا برا کرک بازی گذاشتن م یه سایت حسابی رو باهاش تا حالا -- کرده بودن!!!! جایی کسی چیزی نگفته از زمان کرک شدن؟؟؟؟
Aznasleaftab
24-10-2014, 19:47
لطفا منو راهنمایی کنید:
الان آیا نسخه ی کرک شده و کاملی از فیفا 15 منتشر شده یا هنوز نه!؟
اگه نه، کی میاد!؟
بعد فیفا 15 فقط روی سیستم 64 بیتی اجرا میشه!؟ یعنی سیستم من که 32 بیتی هستش، نمی تونم این بازی رو نصب و اجرا کنم!؟
هیچ کاریش نمیشه کرد!؟
کاری نداره یه اگه سیستمت خیلی قدیمی نیس کافیه رمتو عوض کنی !!! اگه رم 64بیتو ساپورت کنه!!
کاری نداره یه اگه سیستمت خیلی قدیمی نیس کافیه رمتو عوض کنی !!! اگه رم 64بیتو ساپورت کنه!!
جانم ؟! :دی
WOW ...
باگ های بازی بی نظیره ! فکر میکنم اگه از قصد هم میخواستن این باگ هارو در بازی قرار بدن باز از دستشون در میرفت !
خب مثل پارسال یکسری ایرادات رو میخوام فقط نام ببرم و یه توضیح کوچیک بدم ( البته بیشتر از این حرفا هست اما من الان خاطرم نیست ) :
Forward ها :
فرار بی دغدغه بازی کن Forward از بین مدافعین
برخورد و نا هماهنگی مدافعین به هم و با هم
برخورد بازی کن حمله کننده !!! به بازیکن مدافع !!!! و گرفتن خطای حمله کننده !!!! این دیگه نوبره :دی
گم کردن توپ و چرخیدن دوره توپ حتی برای بازی کنی مثل Lionel Messi :n08:
پاس دادن به بازی کن و رد شدن پاس از جلوی پای بازی کن
Defender ها :
برخورد مدافع با بازیکن مهاجم و بی تاثیر بودن دفاع (برای بازی کنان خاص )
نبود جایگیری صحیح برای بازی کنان مدافعی که تحت کنترل نیستند
Goal Keeper ها :
پاس دادن به GoalKeeper و رد شدن توپ از لای پا و گل به خودی
رد شدن توپ با فاصله ی 1 آرنج به صورت چیپ از بالای سری GK !!!! :n29:
ضربه بقل پا از پشت محوطه جریمه و عبور با آرامش توپ از جلوی چشمان GK ای مثل Neuer !!!
ضربه بقل پا داخل محوطه جریمه و عبور توپ با آرامش از کنار GK بدون واکنش !! ( حکم همون هویج دقیقا )
حرکت رو به جلوی GK برای گرفتن توپ و تنه به تنه شدن GK با بازیکن حریف !!!! :n04:
Save کردن ناقص توپ توسط GK و بلند شدن GK از روی توپ و بردن تو به دروازه :n27:
موارد کلی :
راه رفتن بازی کنان همگی مثل هم و کاملا غیر طبیعی
دست دادن بازیکنان قبل از مسابقه کاملا غیر طبیعی و مکانیکی
پرتاپ چمن به آسمان ! انگار زیر کفشها کلنگ باغچه کار گذاشته باشن
نزاع کاملا مصنوعی و پیش ساخته با بازیکن حریف و بدون هیچ هیجان
دیگه امیدی به کرک شدن فیفا 15 فکر کنم نباید داشته باشیم!
پارسال یادمه فیفا 14 3 هفته طول کشید کرک بشه الان 1 ماه هم گذشت!
دوستان الان مظنه CD-Key فیفا 15 چنده؟
EhsanCPU
25-10-2014, 19:09
دوستان الان مظنه CD-Key فیفا 15 چنده؟
1.500.000 ریال
من خیلی وقته دیگه بازی فونبال انجام ندادم الان می خواهم دوباره بازی کنم یک دسته رفتم خریدم ولی نمیدونم کدام ورژن بازی را باید دانلود کنم ایا pes یا fifa و بعد کدام ورژن 2015 یا 2014 از کجا ؟
ممنونم راهنمایی کنید
جانم ؟! :دی
چرت گفتم؟؟؟ چی گفتم اصا !!!
AlirezaLamLam
25-10-2014, 23:05
اه دیگه اعصابم داره خورد میشه . شیطونه میگه خودم بشینم کرکش کنما !!!!!! اه :angry:
اه دیگه اعصابم داره خورد میشه . شیطونه میگه خودم بشینم کرکش کنما !!!!!! اه :angry:
اگه نسخه 14 رو دارین برید لذتشو ببرید
reza4024
26-10-2014, 21:54
وقت فیفا 14 همه میگفتن فیفا 13 خیلی بهتر بود و فیفا 14 به درد نمیخوره ( 13 رو من بازی نکردم همین طور 15 )
حالا هم دوستانی که فیفا 15 رو بازی میکنن میگن یاد فیفا 14 بخیر :دی
یعنی فیفا 13 از فیفا 15 هم بهتره؟
وقت فیفا 14 همه میگفتن فیفا 13 خیلی بهتر بود و فیفا 14 به درد نمیخوره ( 13 رو من بازی نکردم همین طور 15 )
دوست عزیز گیم پلی بازی در حد بازیهای 96 . 95 میکرو سگا هم نیست
فکر کنم دادن یک معلول ذهنی بازی رو ساخته
البته گرافیک و افکتا و صداگذاری عالیه ولی چه فایده نهایتش یکی دو روز آدم رو مشغول میکنه ولی گیم پلی اش خیلی ضایعست در حد فاجعه
از همه بدتر این دویدن و راه رفتن بازیکنا رو مخه خیلی مسخرست
فیفا 15 برگشت به عقب 20 ساله شرکت بود:n21:
AlirezaLamLam
26-10-2014, 23:29
اگه نسخه 14 رو دارین برید لذتشو ببرید
نسخه 14 رو انقد دیگه کریرشو رفته بودم دیگه خون داش بالا میاوورد طوری که دیگه وقتی بعدش کلیک میکردم روو آیکنش یه پیغام میومد "جونه مادرت دیگه روم کلیک نکن ، پ.ره شدم" :n09: 15 رو توو ایکس باکس وان بازی کردم . آپدیته دومیو اگه روش بزاری خیلی فرق میکنه. درکل هرچی باشه جدیدترهو وقتی تو میبینی یه نسخه جدید یه بازی هست رقبت نداری بری نسخه ی قدیمیشو بازی کنی . قبول داری ؟؟؟؟؟
ali darnahal
27-10-2014, 00:44
نسخه 14 رو انقد دیگه کریرشو رفته بودم دیگه خون داش بالا میاوورد طوری که دیگه وقتی بعدش کلیک میکردم روو آیکنش یه پیغام میومد "جونه مادرت دیگه روم کلیک نکن ، پ.ره شدم" :n09: 15 رو توو ایکس باکس وان بازی کردم . آپدیته دومیو اگه روش بزاری خیلی فرق میکنه. درکل هرچی باشه جدیدترهو وقتی تو میبینی یه نسخه جدید یه بازی هست رقبت نداری بری نسخه ی قدیمیشو بازی کنی . قبول داری ؟؟؟؟؟
درسته روزی که دموی فیفا 15 اومد من 14 رو پاک کردم یک و نیم خرج سیستم کردم و با چه ذوقی 15 رو نصب کردم ولی افسوس که فیفا 15 اون بازی نیست که انتظارش می رفت مخصوصا برای ماآفلاینی ها که کابوسه چون خیلی خیلی راحت شده و احساس می کنی داری با یه بچه 5 ساله بازی می کنی گیم پلی هم که در حد فوتبال سگا ( یه بازیکن ایتالیا داشت تو فوتبال سگا یه چیز سفید به سرش بسته بود اسمش Carboni بود یادش بخیر ) هم نیست انصافا .
AlirezaLamLam
27-10-2014, 12:26
درسته روزی که دموی فیفا 15 اومد من 14 رو پاک کردم یک و نیم خرج سیستم کردم و با چه ذوقی 15 رو نصب کردم ولی افسوس که فیفا 15 اون بازی نیست که انتظارش می رفت مخصوصا برای ماآفلاینی ها که کابوسه چون خیلی خیلی راحت شده و احساس می کنی داری با یه بچه 5 ساله بازی می کنی گیم پلی هم که در حد فوتبال سگا ( یه بازیکن ایتالیا داشت تو فوتبال سگا یه چیز سفید به سرش بسته بود اسمش Carboni بود یادش بخیر ) هم نیست انصافا .
یکو نیم خرج سیستم کردی !!!!!!!!!!!!!!!! :n04:خو عزیز یدفعی میرفتی یه وان میخریدی خودتو راحت می کردی دیگه !!!!!!! بهتر نبود؟؟؟؟؟
reza4024
27-10-2014, 15:19
یه بازیکن ایتالیا داشت تو فوتبال سگا یه چیز سفید به سرش بسته بود اسمش Carboni بود یادش بخیر
آخ یادش بخیر
فقط همین carboni و یه بازیکن با موهای بلند تو تیم هلند بود که میتونستن از پشت محوطه گل بزنن
من به دوستام میگفتم این مو بلنده رد گلیت هستش اسمشو اشتباه نوشتن :n02:
چه دورانی بود
Amin_0913
27-10-2014, 20:14
آقا این چی میگه؟
Sh-Meteor
27-10-2014, 20:51
سلام
دوستان نسخه PC این بازی اومده ؟؟؟
دو سه صفحه اخیر رو خوندم چیزی در موردش ندیدم.
ممنون
ho3in2012
27-10-2014, 21:14
سلام
دوستان نسخه PC این بازی اومده ؟؟؟
دو سه صفحه اخیر رو خوندم چیزی در موردش ندیدم.
ممنون
خیلی وقته اومده ولی کرک نشده
hitler1945
27-10-2014, 23:49
داداش این همون فوتبالی نیست که به حساب گزارشگر داشت ؟ و بدون داور میکردیش و میزدیم زیر لنگ های دروازه بان و گل میزدیم ؟
reza4024
28-10-2014, 00:15
داداش این همون فوتبالی نیست که به حساب گزارشگر داشت ؟ و بدون داور میکردیش و میزدیم زیر لنگ های دروازه بان و گل میزدیم ؟
همونه :n09:
آقا این چی میگه؟
دوست عزیز نوشته این گروه مفتخر است با کادر مجربش تونسته بازی رو کرک کنه
تو کامنتا هم همه گفتن که کار کرده
حالا مطمئن نیستم این کاربرا واقعی هستن یا فیک ...
بهتره تا شرکتای پخش بازی وطنی ، فیفا رو ندادن بازار صبر کنی
این کرکا رو نمیشه صد در صد مطمئن شد
تو یوتیوب ویدیو های مختلفی هست که گذاشتن کرک کار کرده
mohammad.asghari
28-10-2014, 16:35
من نمی دونم راست هست یا نه , فیفا رو هم ندارم تست کنم براتون فقط بعضی ها کامنت داده بودن که کار می کنه تست بکنید ایشالله براتون کار بکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه رو حتما توی تاپیک اعلام بکنید یستردی لذت ببرید از بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم لینک سایت سوم از همه کاملتر باشه ولی لینک دانلود کرک رو راحت بهتون نمی ده باید توی یک سری سایت ها ثبت نام بکنید تا لینک دانلود باز بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکی کار نکرد به من ربطی نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدا نگید چرا لینکش اینطوری هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت سوم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود کرک فیفا 15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت دوم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود کرک فیفا 15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت اول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک فیفا که میگن اومده حالا معلوم نیس درست هست یا نه
کرک فیفا که میگن اومده حالا معلوم نیس درست هست یا نه
نه بابا سر کاریه کرک نشده که نشده من کلی جو زده شدم هیچ جایه معتبری کرک نیومده هنوز
سلام دوستان
اپدیتی چیزی واسه بازی نیومده یا باید امسال رو بیخیال شیم
اوایل خیلی ذوق زده رفتم خریدم همون اولش رفتم حدود20 دست انلاین زدم اعصابم خورد شد و دیگه بازی نکردم
شما متونید راحت با تونی کروس یه زره از میانه زمین فاصله بگیرید شوت رو پر کنید قوسی از بالای سر دروازه بان میره تو گل حتی چند بار هم پشت سرهم تو خود میانه زمین گل کردم تو حالت پروفشنال
امسال رو باید بیخیال بشیم
حقیقا خاطرم نیست حتی یکبار همچین حرفی خودم به شخصه زده باشم !
14 واقعا بهتر از 13 بود برای من .
البته یک موردی رو من بگم راجب نسخه 15 تو بخش آنلاین بازی , بازیکنان کاملا به دو دسته تقسیم شدن :
فیفا بازان کلاسیک و با اصلات
فیفا بازان جدید و مدرنیته ( فیفا بازان دوزاری ! )
ددسته اول , این بازیکنان همواره سعی در رعایت سبک و سیاق پیشین و قدیمی خود در نحوه به پیروزی رسیدن و ادامه روند بازی هستند و از استفاده از باگ های بازی برای پیشبرد اهداف خودشون استفاده نمیکنن
البته تا جایی که اعصاب شریفشون جواب بده .
دسته دوم , اینها تنها چیزی که از بازی فوتبال متوجه شدن 3 چیز بیشتر نیست , بازیکن , دروازه و توپ و در نهایت هدف تنها گل زدن و بردن هست .برای همین معروف به فیفا بازان دوزاری هستند
در صورتی که ما رعایت هزاران تکنیک رو برای پیروزی از قبیل مدل های مختلف گل , مدل های مختلف دفاع , تهاجم , پاسکاری و ... رو داریم
در نسخه 14 بار ها و بار ها شده بود که باختم اما انقدر بازی لذت بخش و پر هیجان بود که هنوزم دلم میخواد ببازم اما بازی برام لذت بخش باشه .
Kamyar_AnathemA
29-10-2014, 16:33
بهترین فیفا ها برای من از وقتی بازی میکنم به ترتیب ( پی سی ) :
11
13
15
12
14
خیلی مشتاق بودم 14 رو اصن وارد لیست نکنم! کلاس رده بندیو کلی آورده پایین
بهترین فیفا ها برای من از وقتی بازی میکنم به ترتیب ( پی سی ) :
11
13
15
12
14
خیلی مشتاق بودم 14 رو اصن وارد لیست نکنم! کلاس رده بندیو کلی آورده پایین
این ترتیبی که گذاشتین فقط در مورد گیم پلی صدق می کنه؟
چون منطقی نیست از نظر گرافیک فیفا 15 رو با نسل قبل مقایسه کرد.
EhsanCPU
29-10-2014, 17:00
تا کرک نیومده به این کرکرهای محترم بگین یه پچ هم برای اجرای فیفا15 روی ویندوز 32 بدن بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا حسش نیست وین 64 نصب کنم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kamyar_AnathemA
29-10-2014, 17:25
این ترتیبی که گذاشتین فقط در مورد گیم پلی صدق می کنه؟
چون منطقی نیست از نظر گرافیک فیفا 15 رو با نسل قبل مقایسه کرد.
100% گیم پلی
برای من گرافیک و چمن و تماشاگر و نیمکت ذخیره ها و انیمیشن وسط بازی و از این دست خزعبلات یعنی پشم.
sia mohamadi
29-10-2014, 17:48
سلام رفقای
من قدیما قبل از زندان رفتن خیلی گیمر بودم
وینینگ الون بازی میکردیم آخرت بود با سونی سی دی خور
نمیدونم الانم هست یا نه
فیفا چطوره؟
بهتره؟ جدید اومده؟
قربونتون
سیا
سلام رفقای
من قدیما قبل از زندان رفتن خیلی گیمر بودم
وینینگ الون بازی میکردیم آخرت بود با سونی سی دی خور
نمیدونم الانم هست یا نه
فیفا چطوره؟
بهتره؟ جدید اومده؟
قربونتون
سیا
سلیقه ای هستش و جدید هم نیومده :n02:
من از 98 وینینگ الون بازی کردم و از سال 2008 اومدم سمت فیفا و اصلا وقتی 1 دست بازی کردم جذب بازی شدم و به نظرم گیم پلی فیفا خیلی متنوع تر هست :n16:
البته یک موردی رو من بگم راجب نسخه 15 تو بخش آنلاین بازی , بازیکنان کاملا به دو دسته تقسیم شدن :
ددسته اول , این بازیکنان همواره سعی در رعایت سبک و سیاق پیشین و قدیمی خود در نحوه به پیروزی رسیدن و ادامه روند بازی هستند و از استفاده از باگ های بازی برای پیشبرد اهداف خودشون استفاده نمیکنن
دسته دوم , اینها تنها چیزی که از بازی فوتبال متوجه شدن 3 چیز بیشتر نیست , بازیکن , دروازه و توپ و در نهایت هدف تنها گل زدن و بردن هست .برای همین معروف به فیفا بازان دوزاری هستند
در صورتی که ما رعایت هزاران تکنیک رو برای پیروزی از قبیل مدل های مختلف گل , مدل های مختلف دفاع , تهاجم , پاسکاری و ... رو داریم
در نسخه 14 بار ها و بار ها شده بود که باختم اما انقدر بازی لذت بخش و پر هیجان بود که هنوزم دلم میخواد ببازم اما بازی برام لذت بخش باشه .
ایول به مرامت
واقعا کیف کردم منم بازیهای زیادی داشتم تو فیفا 14 هم باختم و هم بردم ولی اندازه 100 تا بازی هیجان داشته
ولی این 15 دیگه شورش رو دراورد با هرکی بازی میکنی حرف حالیش نیست 5 4 1 هم بازی کنی بازم .......بوق میشیم
نتایج تعدادی از بازی هام در نسخه 15 در سطح 4 ( DIV )
فقط به این دلیل گذاشتم که خیلی از بازی ناامید نباشید .
البته من ادعایی در فیفا باز بودن ندارم.
EhsanCPU
29-10-2014, 20:14
دوست عزیزم با این عکسات دلمون رو آب کردی :n28: منم دوست داشتم تو شکست بارسا نقش داشته باشم ... :37:
دوستان توجه کنید فیفا 14 هم خودش آنچنان فوق العاده نبود ولی خیلی بهتر از فیفا 15 هست
فیفا 14 یک سری باگ مسخره و یک تیم غول به نام پاری ژرمن داشت اصلا اعجوبه ای بودن واسه خودشون نیمدونم با چه منطقی این چنین قوی ساخته بودن
باگ اصلی بازی همین پاریس و بازیکنای غولش بود
البته هزار مرتبه از فیفا 15 ( گیم پلی )جلوتر بود
AlirezaLamLam
29-10-2014, 23:39
دوستانی که دارن 15 بازی میکنن یه لطف کنه یکی الجزایرو بگیره بازی کنه ببینم تیمش چجوریه ؟ بالاترین اوراله ماله کودوم بازیکنشه ؟ مرسی
emad_rowan
30-10-2014, 00:29
واقعا حیف 195 هزارتومنی که برا این فیفا دادم یک هفته اس انداختمش کنار دارم دمو پیس میزنم! این بود اون همه تبلیغ و تریلر و موتور انجین و فلان ....
ارتقای گرافیکی بد نیست راضیم ولی گیم پلی فاجعه اس... بازی کمتر از 5 تا گل ردوبدل نشه مطمئن باشید فیفا 15 نیست! سرعت و بگیر برو جلو یک بچه 6 ساله یک فیفا باز حرفه ای که دنبال پاس کاری و درست و حسابی گل زدنه و با سرعت و جلو راحت میبره...
تو فیفا 14 مشکل گل شدن بیش از حد ضربه سر بود تو 15 هم مشکل ماشالا یکی دوتا نیست.... خدا وکیلی اگه بخوام منطقی نظر بدم جام جهانی 2014 عالی بود نه باگ گل زنی داشت، نه راحت دریبل میشد کرد... مشکل اونقدر جدیه که با اپدیت و این کوفت و زهرمارا حل نمیشه... ما که از این نسخه بن کل ناامید شدیم رفت دیروز موفق شدم بفروشمش
واقعا حیف 195 هزارتومنی که برا این فیفا دادم یک هفته اس انداختمش کنار دارم دمو پیس میزنم! این بود اون همه تبلیغ و تریلر و موتور انجین و فلان ....
ارتقای گرافیکی بد نیست راضیم ولی گیم پلی فاجعه اس... بازی کمتر از 5 تا گل ردوبدل نشه مطمئن باشید فیفا 15 نیست! سرعت و بگیر برو جلو یک بچه 6 ساله یک فیفا باز حرفه ای که دنبال پاس کاری و درست و حسابی گل زدنه و با سرعت و جلو راحت میبره...
تو فیفا 14 مشکل گل شدن بیش از حد ضربه سر بود تو 15 هم مشکل ماشالا یکی دوتا نیست.... خدا وکیلی اگه بخوام منطقی نظر بدم جام جهانی 2014 عالی بود نه باگ گل زنی داشت، نه راحت دریبل میشد کرد... مشکل اونقدر جدیه که با اپدیت و این کوفت و زهرمارا حل نمیشه... ما که از این نسخه بن کل ناامید شدیم رفت دیروز موفق شدم بفروشمش
2 تا سوال
چرا انقدر گرون خریدی شما ؟
چند فروختی ؟
+
تو پست بالا عکس هایی که انداختم رو دیدید ؟ تعداد گل ها فکر نکنم فضایی بوده باشه .
emad_rowan
30-10-2014, 12:10
2 تا سوال
چرا انقدر گرون خریدی شما ؟
چند فروختی ؟
+
تو پست بالا عکس هایی که انداختم رو دیدید ؟ تعداد گل ها فکر نکنم فضایی بوده باشه .
کنسول ps4
گرون نخریدم که همه جا تو همین رنج قیمت میفروشن... 160 فروختم درضمن نسخه ultimate team edition خیلی هم نو بود
کنسول ps4
گرون نخریدم که همه جا تو همین رنج قیمت میفروشن... 160 فروختم درضمن نسخه ultimate team edition خیلی هم نو بود
آها نسخه PS4 بوده
کلا هیچ وقت نتونستم با نسخه کنسولی این بازی راتباط برقرا کنم در صورتی که خودم کنسول باز هستم
akbar_syberia
30-10-2014, 18:58
دوستان نسخه اصلی واسه PC کی میاد ؟
دوستان نسخه اصلی واسه PC کی میاد ؟
اومده ولی کرک نشده
soheilnouri
02-11-2014, 18:07
چقد نظرات بده
FCBarcelona.ir
03-11-2014, 01:53
دقیقا همینه، اما وقتی - معذرت می خوام - هر گوسفندی بیاد با دویدن به سمت دروازه گل بزنه، آدم دیگه اعصاب براش نمی مونه!
Kamyar_AnathemA
03-11-2014, 10:48
دقیقا همینه، اما وقتی - معذرت می خوام - هر گوسفندی بیاد با دویدن به سمت دروازه گل بزنه، آدم دیگه اعصاب براش نمی مونه!
یه لذتی داره که همین گوسفند ها میخوان با دویدن برن گل بزنن اما آخر بازی مثلا 10-2 میبازن
اون دوتا هم که با همون دویدن گل میخوری از دستت در میره و درست دفاع نمیکنی وگرنه همون 2 تا گل رو هم نمیخوری
همین گوسفند ها تو فیفا 14 میرفتن سانتر میکردن و اونجا چون هیچ ماستی نمیتونستی بخوری و تایمینگ و اینکه کی دکمه رو بزنی و اینا هم همه پشم بود و حرف مفت ! راحت گل میزدن :n06:
یه لذتی داره که همین گوسفند ها میخوان با دویدن برن گل بزنن اما آخر بازی مثلا 10-2 میبازن
اون دوتا هم که با همون دویدن گل میخوری از دستت در میره و درست دفاع نمیکنی وگرنه همون 2 تا گل رو هم نمیخوری
همین گوسفند ها تو فیفا 14 میرفتن سانتر میکردن و اونجا چون هیچ ماستی نمیتونستی بخوری و تایمینگ و اینکه کی دکمه رو بزنی و اینا هم همه پشم بود و حرف مفت ! راحت گل میزدن :n06:
دوست عزیز هر کدوم یک سری باگ مسخره داشت
فیفا 14 همین سانتهاش مسخره بود هم پاسای قطریش و همچنین تیم پاریس رو خیلی غول درست کرده بودن
ولی نسخه 15 از دم مشکل داره نمیشه بازی کنی اعصابت بهم نخوره
با هیچ منطقی نمیتونی توجیح کنی گیم پلی بازی خوبه
ربطی به تایمینگ و ... نداره بازیکن حریف اراده کنه میتونه همه رو دریبل کنه حتی داور حالا میخواد رونالدو باشه مسی باشه یا یحیی توره و ژکو و دروگبا
پیس که کلا شده کارتون فیفا هم دیگه شورش رو دراورده هر نسخه ضعیف تر از قبل ( از لحاظ گیم پلی )
بازیه دیگه . چقد جدی گرفتید . فکر کنید میکرو بازی میکنید
Kamyar_AnathemA
03-11-2014, 14:36
دوست عزیز هر کدوم یک سری باگ مسخره داشت
فیفا 14 همین سانتهاش مسخره بود هم پاسای قطریش و همچنین تیم پاریس رو خیلی غول درست کرده بودن
ولی نسخه 15 از دم مشکل داره نمیشه بازی کنی اعصابت بهم نخوره
با هیچ منطقی نمیتونی توجیح کنی گیم پلی بازی خوبه
ربطی به تایمینگ و ... نداره بازیکن حریف اراده کنه میتونه همه رو دریبل کنه حتی داور حالا میخواد رونالدو باشه مسی باشه یا یحیی توره و ژکو و دروگبا
پیس که کلا شده کارتون فیفا هم دیگه شورش رو دراورده هر نسخه ضعیف تر از قبل ( از لحاظ گیم پلی )
نظر من اینطور نیست
یعنی اصلا ندیدم که کسی اراده کنه و همه رو دریبل کنه !!!!!!!!
اینجوری گل خوردم که طرف با سرعت همه رو جا بزاره بره اما خودم اشتباه کردم تو دفاع کردن که اینجوری شده
این اسمش باگ نیست.
به چیزی میگن باگ که بدونی طرف میخواد از اون روش به هدفش برسه اما عملا هیچ کاری نتونی بکنی ( یعنی تو بازی روشی برای جلوگیری کردن ازش وجود نداشته باشه )
اما این سرعت گرفتن جلوشو میشه خیلی راحت گرفت
خودم به این روش زیاد گل زدم اما به کسایی هم خوردم که هر کار کردم اینجوری نتونستم از دفاعشون رد بشم و مجبور شدم جور دیگه ای گل بزنم بهشون
نظر من اینطور نیست
یعنی اصلا ندیدم که کسی اراده کنه و همه رو دریبل کنه !!!!!!!!
اینجوری گل خوردم که طرف با سرعت همه رو جا بزاره بره اما خودم اشتباه کردم تو دفاع کردن که اینجوری شده
این اسمش باگ نیست.
به چیزی میگن باگ که بدونی طرف میخواد از اون روش به هدفش برسه اما عملا هیچ کاری نتونی بکنی ( یعنی تو بازی روشی برای جلوگیری کردن ازش وجود نداشته باشه )
اما این سرعت گرفتن جلوشو میشه خیلی راحت گرفت
خودم به این روش زیاد گل زدم اما به کسایی هم خوردم که هر کار کردم اینجوری نتونستم از دفاعشون رد بشم و مجبور شدم جور دیگه ای گل بزنم بهشون
دوست عزیز دفاع کردن تو 15 خیلی خیلی مشکله شاید از 100 نفر 5 نفر بتونن دفاع کنن
تو فیفا 14 هم چنین میتونی کسایی پیدا کنی که راحت رو سانترها دفاع می کنن ولی درصدشون خیلی کمه
ولی بهرحال این سانتر و ضربه سر جزو باگهای نسخه 14 بود
همونطور که تو 15 دریبل باگه مسخره ای هست
گیم پلی وقتی مسخره میشه که طرف هیچی بارش نباشه فقط بتونه از باگ بازی استفاده کنه بازی رو ببره
تو 15 هم اینچنینه طرف پیس باز که همیشه گیم پلی سادش رو مسخره می کردیم پا میشه میاد گیمر حرفه ای فیفا رو با همین باگ میبره آدم میخواد سرش رو بکوبه دیوار
:n02:
فيفا ١٥ گرافيك خوبي داره تنها مشكل اين هست كه گيم پلي اصلا به واقعيت نزديك نيست و وقتي سي پي يو رو مي كني حرفه اي ١١ تا بازيكنش ميشن مسي و رونالدو :دي
پيس ١٥ واقعا گيم پلي نزديك به واقعيت داره تنها مشكلي كه تا اينجا من ديدم گرفتن توپ از حريف خيلي سخته و گرافيك در حد سال ٢٠١٢-١٣ هست
فيفا ١٥ گرافيك خوبي داره تنها مشكل اين هست كه گيم پلي اصلا به واقعيت نزديك نيست و وقتي سي پي يو رو مي كني حرفه اي ١١ تا بازيكنش ميشن مسي و رونالدو :دي
پيس ١٥ واقعا گيم پلي نزديك به واقعيت داره تنها مشكلي كه تا اينجا من ديدم گرفتن توپ از حريف خيلي سخته و گرافيك در حد سال ٢٠١٢-١٣ هست
دوست عزیز چیزی که من از ویدیو های گیم پلی اش دیدم بازی واقعی نه تریلر
حرکت کردن توپ رو چمن خیلی مسخره کارشده خیلی خیلی غیر طبیعی کارشده توپ انگار وزن نداره پاس میده یا حرکت میکنه اصلا روی توپ و حرکتش کار نشده
البته بازی باید برسه بازی کنیم عیبش پیدا بشه
دوستان خبری از کرک بازی نیست؟
akbar_syberia
04-11-2014, 22:00
دوستان از گیم پلی ویدئو بزارید . لینکهای صفحه اول خرابه
دوستان خبری از کرک بازی نیست؟
نچ!!
با کرک نشدن Lords Of Fallen هم دیگه کم کم دیگه دارم نگران میشم!
دوستان از گیم پلی ویدئو بزارید . لینکهای صفحه اول خرابه
توی آپارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویدئویی_از_گیم_پلی_FIFA_15)نمون ه_ش زیاده..
nini bad
04-11-2014, 22:34
چون به شخصه علاقه ایی به PES نداشتم امروز تصمیم گرفتم نسخه دمو را برای اکس باکس وان دانلود کنم اما واقعا شوکه شدم گرافیک بازی واقعا نا امید کننده بود یک لحظه احساس کردم دارم نسخه 2009 بازی میکنم نمیدونم امسال Konami روی چی سرمایگذاری کرده بود واقعا به فیفا امیدوار شدم و در این بین چقدر تفاوت وجود دارد اصلا بازی اجازه مقایسه به ادم نمیده.
کرک
3DM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخه کامل بازی رو ندارم
دوستانی که نسخه کامل دارن می تونن امتحان کنن
Karistias
05-11-2014, 00:09
اینم عکس از گاز گرفتن سوارز تو بازی اونم از یار خودی! نوبره به مولا
کرک
نسخه کامل بازی رو ندارم
کسی جواب گرفته؟
EhsanCPU
05-11-2014, 01:03
کسی جواب گرفته؟
دوستان کمک کنن ...
جریان این Crack چیه ؟؟؟
AlirezaLamLam
05-11-2014, 01:22
کسی جواب گرفته؟
آقا یکی تست کنه ببینه درسته یا نه ؟؟؟؟ خواهشا زود
آقا یکی تست کنه ببینه درسته یا نه ؟؟؟؟ خواهشا زود
اگه دقت کنید تارخ ایجادش مال یه ماه پیشه...یعنی یه ماهه که بازی کرک شده ولی کسی خبر نداره;)
پس ندید میگم که فیکه:دی
don salieri2
05-11-2014, 09:48
اگه دقت کنید تارخ ایجادش مال یه ماه پیشه...یعنی یه ماهه که بازی کرک شده ولی کسی خبر نداره;)
پس ندید میگم که فیکه:دی
تاریخ ایجادش مال 2 روز پیشه. اون تاریخ لینک های مرتبطه که مال یه ماه پیشه.:n26:
امیدوارم کار کنه.:n06:
Niloofar_Hot69
05-11-2014, 10:39
میبینم که هنوز تو کف بازی هستید بابا دست بجنبونید فیفا 16 داره میاد ما که پودر کردیم 15 رو:n02::n08:
سلام بچه ها:خوبین؟...اگه واسه حل کردن این ارور راه حلی هست بهم بگین لطفا...واسه نصب فیفا 15 میخام
"The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher."
Niloofar_Hot69
05-11-2014, 12:41
سلام بچه ها:خوبین؟...اگه واسه حل کردن این ارور راه حلی هست بهم بگین لطفا...واسه نصب فیفا 15 میخام
"The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher."
عزیزم رو ویندوز 64 بیت نصب کن بازیتو
کرک
نسخه کامل بازی رو ندارم
اصا کسی سید نمیکنه اینو عمرا کار کنه!!
akbar_syberia
05-11-2014, 19:14
باید منتظر نسخه بلک باکس باشیم D:
Niloofar_Hot69
05-11-2014, 19:16
اصا کسی سید نمیکنه اینو عمرا کار کنه!!
سیروسه:n02:
joey jordison
06-11-2014, 20:41
بعد بازی کردنش واقعا شوکه شدم بازی حیرت انگیز هست چمن بازی فوق العاده است اصلا هرچی بگم کمه ارزش پولی را که دادم بابتش داشت ورزشگاه ها حرکات صحنه های آهسته بی نظیر به نظر منم شما دیگه منتظر کرک نباشین نسخه اصلی خریدن به صلاح هست
Kamyar_AnathemA
06-11-2014, 21:03
بعد بازی کردنش واقعا شوکه شدم بازی حیرت انگیز هست چمن بازی فوق العاده است اصلا هرچی بگم کمه ارزش پولی را که دادم بابتش داشت ورزشگاه ها حرکات صحنه های آهسته بی نظیر به نظر منم شما دیگه منتظر کرک نباشین نسخه اصلی خریدن به صلاح هست
شیر مادرت حلالت با اون نیک نیمت :n02:
IRAN_KING
07-11-2014, 17:39
فیفا 15 مجهز به قفل جدیده و معلوم نیست کی کرک بشه ساله دیگه یا هفته دیگه !
Kaveh619
07-11-2014, 22:46
اساتید عزیز...یه چند تا سوال دارم...،میخوام فیفا رو ارجینال بخرم،لطف کنید یه چند تا سایت معتبر و ارزون معرفی کنید...
و اینکه با سیستم لبتاب من که در امضام اومده ، میتونم به خوبی بازی رو انجام بدم!؟
برای آنلاین بازی کردن چه پینگی میخواد؟؟
میتونم یه سی دی کی رو روی دو سه تا لبتاب نصب کنم!؟؟
یا اگه نیاز بود ویندوزمو عوض کنم سی دی کی من چی میشه؟!
این اریجین چی هست؟
اینا رو برام روشن کنید ممنون میشم...!
SAEED 120
08-11-2014, 01:11
واقعا چمپیون لیگ خوب کار شده
mahdi1323
08-11-2014, 11:41
سلام من تو یک سایت خوندم فیفا و lord of falen
از نوعی سیستم رمز گذاری به نام
قفل Denuvo DRMاستفاده کردن که که کار رو برای هکر ها خیلی سخت کردن
AlexMercer
08-11-2014, 12:02
Denuvo DRM
بعد هر بار بازی کردن کد های بازی عوض میشه و برای هربار بازی کردن باید متصل به اینترنت باشی تا کد جدید رو بگیری از سرور.فعلا گروهی نتونسته این حالت جدید رو -- کنه.
nini bad
08-11-2014, 16:09
دوستان عزیزی که به صورت آنلاین از طریق کنسول XBOX one بازی میکنند اکانت خودشون را ارسال کنند...
Kaveh619
08-11-2014, 23:16
کسایی که بازی کردند بازیو،شما هم مشکل لگ دارید؟!
من مطمئنم این یه جای کار میلنگه....تمام طول بازی 60 فریم میده،یه دفعه سر یه صحنه میشه 20 فریم و بازی کلا گیر میکنه دیگه از لگ گذشته این...!!
نمیدونم چیکارش کنم...هر کاری کردم تاثیری نداشت....
جالبه چه روی high چه روی low هیچ فرقی نمیکنه ...
اگه قرار باشه افت فریم باشه و سر اون صحنه دستگاه نکشه،قاعدتا باید از 60 فریم بیاد روی 58،بعد 55 اصلا 40 ، نه اینکه یه دفعه 40 فریم کم کنه...!!!
این بازی را از کجا دانلود کنیم معتبر باشه ؟ آیا بصورت افلاین هم میشه بازی کنیم ؟ کرکی چیزی براش امده ؟ متشکر .
این بازی را از کجا دانلود کنیم معتبر باشه ؟ آیا بصورت افلاین هم میشه بازی کنیم ؟ کرکی چیزی براش امده ؟ متشکر .
هنوز کرکی واسش نیومده پس بیخیال دانلودش بشین:n06:
hamidchi
09-11-2014, 17:51
چند روز پیش دی وی دی بازی رو تو یه فروشگاه بازی کامپیوتری دیدم ، تعجب کردم تازه وقتی پرسیدم ازش کی اومده ، گفت قبل از محرم . یادم رفت اسم شرکتش رو ببینم
قیمت زده بود 8 تومن . شک داشتم کرکش سالم باشه .
چند روز پیش دی وی دی بازی رو تو یه فروشگاه بازی کامپیوتری دیدم ، تعجب کردم تازه وقتی پرسیدم ازش کی اومده ، گفت قبل از محرم . یادم رفت اسم شرکتش رو ببینم
قیمت زده بود 8 تومن . شک داشتم کرکش سالم باشه .
دوست عزیز اون نسخه تبدیلی از wii هستش
بازی کرک بشه مطمئن باش زودتر از همه این شرکت ها تو بازار عرضه می کنن
soheilnouri
10-11-2014, 12:34
واقعا چمپیون لیگ خوب کار شده
سلام مگه لابينس شده؟
AlirezaLamLam
10-11-2014, 13:03
آقا یه سوال
راهی نرم افزاری چیزی نیس که بشه لگه بازیو یخورده کمتر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ho3in2012
10-11-2014, 13:09
آقا یه سوال
راهی نرم افزاری چیزی نیس که بشه لگه بازیو یخورده کمتر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از نرم افزار Razer Game Booster استفاده کن یکم بهتر میشه :n06:
سایت سازنده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسایی که بازی کردند بازیو،شما هم مشکل لگ دارید؟!
من مطمئنم این یه جای کار میلنگه....تمام طول بازی 60 فریم میده،یه دفعه سر یه صحنه میشه 20 فریم و بازی کلا گیر میکنه دیگه از لگ گذشته این...!!
نمیدونم چیکارش کنم...هر کاری کردم تاثیری نداشت....
جالبه چه روی high چه روی low هیچ فرقی نمیکنه ...
اگه قرار باشه افت فریم باشه و سر اون صحنه دستگاه نکشه،قاعدتا باید از 60 فریم بیاد روی 58،بعد 55 اصلا 40 ، نه اینکه یه دفعه 40 فریم کم کنه...!!!
والا من با سیستم i5 4440 , ram 8gb vga r7 270 هیچ لگی ندارم .حتما سیستم ضعیفه . فقط تو بازی انلاین لگ پیدا میکنه که اینترنتم ضعیفه
Kaveh619
10-11-2014, 13:14
اون مشکل لگ مشکوکی که گفتم برای fraps بود...اونو بستم حل شد...! الان اصلا گیر نمیکنه تو بازی ...
درسته smooth نیست...ولی قابل بازی کردن هست....!
delpiero107
11-11-2014, 11:56
بچه ها فیفا بعد از pes 2015 کرک میشه مطمئن باشید این سیاست خودشون هست ببینید کی گفتم نهایتش تا 1 هفته بعدش
S.A.M.S.U.N.G
11-11-2014, 12:32
بچه ها فیفا بعد از pes 2015 کرک میشه مطمئن باشید این سیاست خودشون هست ببینید کی گفتم نهایتش تا 1 هفته بعدش
اگه نشد یه Cd key فیفا باید بخری برام :n02::n10:
دوستان برید از این اشتراکی ها بخرید راحت جواب میده
من الان 2 روزه دارم بازی میکنم
فقط موقع بازی باید اینترنت رو قطع کنید
Kaveh619
11-11-2014, 16:41
آقا کسی راه حلی داره برای مشکل دسته ها تو فیفا 15 بابرنامه x360؟؟
من انجام دادم،روش مشابه فیفا 14 ولی جواب نداد زد دکمه های کیبرد هم خراب کرد!!
آقا کسی راه حلی داره برای مشکل دسته ها تو فیفا 15 بابرنامه x360؟؟
من انجام دادم،روش مشابه فیفا 14 ولی جواب نداد زد دکمه های کیبرد هم خراب کرد!!
کدوم روش رو انجام دادی شما ؟
Kaveh619
13-11-2014, 12:51
کدوم روش رو انجام دادی شما ؟
همون x360 رو ریختم تو پوشه بازی ، اجرا کردم،mapping رو انجام دادم،سیو کردم رفتم تو بازی تغییری نکرد...
بعد رفتم تو نت گشتم نوشته بود فایل xinput1_3 رو به xinput1_9_0 یا یه همچین چیزی تغییر بدید چون فیفا 64bit هست و باید فایل xinput شما هم 64 بیت باشه...که بازم نتیجه نداد و هیج فرقی نکرد...فعلا تونستم از طریق تغییر فایل buttondatasetup تو document دسته ها رو درست کنم...ولی خب مثل اون برنامه نمیشه...یه ذره مشکل داره هنوز...!مثلا آنالوگ راست کار نمیکنه و اینا...
نمیدونم چیکارش کنم...!!
siahkamar
13-11-2014, 17:56
کرک گروه razor
دوستان تایید میشه؟
AlexMercer
13-11-2014, 18:59
کرک گروه razor
دوستان تایید میشه؟
نه کرک نشده
دوستان شما هم تو بازی لگ دارید ؟ واسه من که با هر کانفیگی با گرافیک 750 لگ میزنه :|
ragbar12
14-11-2014, 17:26
دوستان شما هم تو بازی لگ دارید ؟ واسه من که با هر کانفیگی با گرافیک 750 لگ میزنه :|
این نرم افزار کمک میکنه که بازی روان تر اجرا بشه Razer Game Booster
من برای دمو از این نرم افزار استفاده کردم جواب گرفتم. البته بازم در طول بازی لگ هایی داشت که با بستن همون نرم افزار بازی روون میشد
AlirezaLamLam
15-11-2014, 02:49
من دوتا پیشنهاد ویژه برای حل مشکل لگ براتون دارم.
اول اینکه سعی کنید همیشه یه ویندوز جدا واسه فیفا داشته باشید. توو اون ویندوز فقطو فقط فیفا رو نصب کنید با کارت صدا و گرافیکه سیستمتونو . دیگه هیچ برنامه ای نصب نکنید هیچی. حتی جزیی.
دوم اینکه برید توو قسمت Setting یا تنظیمات (اینجارو خوب دقت کنید) توو قسمت Frame Rate سه تا گزینه هست دیگه درست!؟ اگه کارت گرافیکتون AMD هست گزینه
Lock To 30fps رو تیک بزنید. اگه نه از کارت گرافیکایه دیگه استفاده می کنید گزینه ی
Lock To 60fps رو تیک دار کنید.
*نکته : اوناییم که از کارت گرافیکای ضعیف استفاده میکنن (حالا هر مدلی) اونام گزینه Lock To 30fps رو تیک بزنن.
با اینکار لگ به راحتی و به کلی از بین میره. تشکر فراموش نشه:n06:
AlirezaLamLam
15-11-2014, 13:38
تشکر از ho3in2012 بابته نرم افزاره مفیدی که بهم پیشنهاد داد.
حسین جان امرو اون نرم افزاری که گفتی واسه حل مشکل لگو تست کردم. واقعا عالی بود. خیلی نرم افزار خوبیه. مشکلمو حل کرد. ممنون ازت
ragbar12
15-11-2014, 18:36
دوستان همون جور که میدونید بازی فیفا 15 قفل سختی بهش زدن وبه این اسانی واین زودی کرک نخواهد شد. البته اونجوری که شنیدم شرکت سازنده گفته که دیگه بازی کرک نمیشه.
من با کلی تردید رفتم از این اشتراکی ها خریدم ولی عقلم میگفت جواب نمیده این کار مگه میشه EA SPOTR رو دور زد و اصلا جواب نمیده. ولی بعد بازم گفتم 10 تومن پولی نیست اگرم نشد چیز زیادی رو از دست ندادم خلاصه اقدام کردم و نتیجه گرفتم در عین ناباوری بازی کامل بدون عیبو نقص برام اجرا شد هر دو تا اپدیتم ریختم تو بازی تازه پچ های مودینگ وی رو هم ریختم خیلی راحت بدون مشکل تو بازی اعمال شد و الان دارم از بازی لذت میبرم(چمپیونز لیگ ویورو لیگ با تمام جزییاتش به بازی اضافه شد از توپ بازیها بگیر تا ادبورد ....) واقعا بازی عالیه از گرافیک بگیر تا جزییات بازی. هایلایت های اخر بازی هم که یه پا فیلم سینماییه! دو تا خط سیاه میاد بالا وپایین تصویر بصورت اسلوموشن زیبا تمام اتفاقات بازیو میتونی با لذت تمام نگاه کنی.
خواستم بگم بیخود منتظر کرک بازی نباشید با مبلغ ناچیزی میتونید از تجربه یه فوتبال واقعی لذت ببرید. من کریر مودو با ارسنال شروع کردم .
شما هم به این لذت بپیوندید
انصافا قصد تبلیغ واسه حایی رو ندارم فقط خواستم بگم من اقدام کردم وبازی اجرا شد. چون با وجود اینکه پیس 2015 هم اومده و یکم پیشرفتم کرده ولی در مقابل فیفا 15 انصافا حرفی واسه گفتن نداره میگید نه خودتون امتحان کنید.
AlirezaLamLam
15-11-2014, 20:14
دوستان همون جور که میدونید بازی فیفا 15 قفل سختی بهش زدن وبه این اسانی واین زودی کرک نخواهد شد. البته اونجوری که شنیدم شرکت سازنده گفته که دیگه بازی کرک نمیشه.
من با کلی تردید رفتم از این اشتراکی ها خریدم ولی عقلم میگفت جواب نمیده این کار مگه میشه EA SPOTR رو دور زد و اصلا جواب نمیده. ولی بعد بازم گفتم 10 تومن پولی نیست اگرم نشد چیز زیادی رو از دست ندادم خلاصه اقدام کردم و نتیجه گرفتم در عین ناباوری بازی کامل بدون عیبو نقص برام اجرا شد هر دو تا اپدیتم ریختم تو بازی تازه پچ های مودینگ وی رو هم ریختم خیلی راحت بدون مشکل تو بازی اعمال شد و الان دارم از بازی لذت میبرم(چمپیونز لیگ ویورو لیگ با تمام جزییاتش به بازی اضافه شد از توپ بازیها بگیر تا ادبورد ....) واقعا بازی عالیه از گرافیک بگیر تا جزییات بازی. هایلایت های اخر بازی هم که یه پا فیلم سینماییه! دو تا خط سیاه میاد بالا وپایین تصویر بصورت اسلوموشن زیبا تمام اتفاقات بازیو میتونی با لذت تمام نگاه کنی.
خواستم بگم بیخود منتظر کرک بازی نباشید با مبلغ ناچیزی میتونید از تجربه یه فوتبال واقعی لذت ببرید. من کریر مودو با ارسنال شروع کردم .
شما هم به این لذت بپیوندید
انصافا قصد تبلیغ واسه حایی رو ندارم فقط خواستم بگم من اقدام کردم وبازی اجرا شد. چون با وجود اینکه پیس 2015 هم اومده و یکم پیشرفتم کرده ولی در مقابل فیفا 15 انصافا حرفی واسه گفتن نداره میگید نه خودتون امتحان کنید.
تمامه حرفاتو تایید میکنم
چون منم ازین اشتراکیا گرفتم و الانم دارم باهاش کریر میرم وهیچ مشکلی هم ندارم. عالی
mahdi1323
15-11-2014, 21:19
به نظرتون سنخه تبدیلی هم هستم اونو دانلود کنیم چطوره
Kaveh619
15-11-2014, 21:51
من دوتا پیشنهاد ویژه برای حل مشکل لگ براتون دارم.
اول اینکه سعی کنید همیشه یه ویندوز جدا واسه فیفا داشته باشید. توو اون ویندوز فقطو فقط فیفا رو نصب کنید با کارت صدا و گرافیکه سیستمتونو . دیگه هیچ برنامه ای نصب نکنید هیچی. حتی جزیی.
دوم اینکه برید توو قسمت Setting یا تنظیمات (اینجارو خوب دقت کنید) توو قسمت Frame Rate سه تا گزینه هست دیگه درست!؟ اگه کارت گرافیکتون AMD هست گزینه
Lock To 30fps رو تیک بزنید. اگه نه از کارت گرافیکایه دیگه استفاده می کنید گزینه ی
Lock To 60fps رو تیک دار کنید.
*نکته : اوناییم که از کارت گرافیکای ضعیف استفاده میکنن (حالا هر مدلی) اونام گزینه Lock To 30fps رو تیک بزنن.
با اینکار لگ به راحتی و به کلی از بین میره. تشکر فراموش نشه:n06:
حرفتونو تایید نمیکنم...!شما نمیتونید مطلق حرف بزتید اونم راجب این قضیه...!
یعنی چی با گرافیک amd رو 30 فریم قفل کنید!؟ولی nvidia روی 60 فریم!؟
بنده با 8750 amd روی 60 فریم قفل کردم...کاملا ببستگی به اون گرافیک داره...!برتری nvidia به amd در اجرای گیم در مدل های هم رده شکی درش نیست...ولی این حرف شما هم درست نیست...!
در مورد فریم ریت یه مشکلی وجود داره...که تو تمام فروم های خارجی هم برید اینو میبینید...
اینکه وقتی روی 30 فریم قفل میکنید،دوربین بازی جا میمونه ...!!!!!!
اصلا حال نمیده...
تغییر رزولوشن خیلی موثر تره....
این نرم افزاره gamebooster رو یه بار تست کردم نتیجه نگرفتم....دوباره هم تست میکنم...ولی فکر نکنم خیلی کمک کنه...هر چند الان لگ بازی خیلی کمه و کاملا قابل بازی کردنه...
Amir Sepehr
16-11-2014, 00:13
بابا پس چی شد این کرک... دیوونه شدیم به خدا... PES همون روز اول کرک شد... ولی با اینکه از گیم پلی فیفا 15 خودم بدجوری شاکیم ولی دم EA گرم که نسخه ی نسل بعدو برای پی سی داد... الان PES بازا خورده تو حالشون هنوزم گرافیک نسل قبل براشون اومده :n09:
mv217010
16-11-2014, 08:07
بابا پس چی شد این کرک... دیوونه شدیم به خدا... PES همون روز اول کرک شد... ولی با اینکه از گیم پلی فیفا 15 خودم بدجوری شاکیم ولی دم EA گرم که نسخه ی نسل بعدو برای پی سی داد... الان PES بازا خورده تو حالشون هنوزم گرافیک نسل قبل براشون اومده :n09:
اره یه بازی داده تو حد نسخه دمو.بخش کرییرش فقط سال و ماه میره جلو و دیگه هیچ:n08:.داور یکی هستش.با صوت مسخرش.همه خطاها کارت زرد داره.زمین چمن نیست موکته و تور دروازه نمیدونم چی هستش.ورزشکاه 17 تا بیشتر نداره
بازیکنا نیمه اول خسته میشن:n04:و کلی باگ دیگه که ما رو از بازی کردن جدا میکنه
اره یه بازی داده تو حد نسخه دمو.بخش کرییرش فقط سال و ماه میره جلو و دیگه هیچ:n08:.داور یکی هستش.با صوت مسخرش.همه خطاها کارت زرد داره.زمین چمن نیست موکته و تور دروازه نمیدونم چی هستش.ورزشکاه 17 تا بیشتر نداره
بازیکنا نیمه اول خسته میشن:n04:و کلی باگ دیگه که ما رو از بازی کردن جدا میکنه
امسال هر دو شرکت در مجموع افتضاح بودن ولی فرق می کنه
پیس نسبت به ورژن های قبلی خیلی پیشرفت داشته البته اکثر خوبی هاش از نسخه 14-13 فیفا کپی کرده ولی بازم پیس در کل یک آشغال به تمام معناست
ولی فیفا بد مدل نا امیدمون کرد امسال- فیفا هر سال سیر صعودی داشت هر سال پیشرفت می کرد 13 از 12 بهتر بود 14 از 13 ولی امسال از لحاظ گیم پلی داغونه
من نمیدونم بعضی ها چطور با پیس بازی می کنن بازی رو هر کاری میکنن واسه من بی روح و بی هیجان هستش
ولی فیفا از این نظر خیلی خوبه
mv217010
16-11-2014, 15:41
امسال هر دو شرکت در مجموع افتضاح بودن ولی فرق می کنه
پیس نسبت به ورژن های قبلی خیلی پیشرفت داشته البته اکثر خوبی هاش از نسخه 14-13 فیفا کپی کرده ولی بازم پیس در کل یک آشغال به تمام معناست
ولی فیفا بد مدل نا امیدمون کرد امسال- فیفا هر سال سیر صعودی داشت هر سال پیشرفت می کرد 13 از 12 بهتر بود 14 از 13 ولی امسال از لحاظ گیم پلی داغونه
من نمیدونم بعضی ها چطور با پیس بازی می کنن بازی رو هر کاری میکنن واسه من بی روح و بی هیجان هستش
ولی فیفا از این نظر خیلی خوبه
گیم پلی پیس امسال خیلی خوب شده ولی فیفا رو نمیدونم.ولی همه چی فقط گیم پلی نیستش که پیس محدود شده به این:n27:
abdullahsalehi
16-11-2014, 19:40
سلام. راستش من دیگه از کرک نا امید شدم 53 روز گذشته. میخواستم ببینم کسی هست یا جایی سراغ دارین که بشه کد رو به صورت مشترک گرفت؟
گیم پلی پیس امسال خیلی خوب شده ولی فیفا رو نمیدونم.ولی همه چی فقط گیم پلی نیستش که پیس محدود شده به این:n27:
گیم پلی خوب شده ولی پیس اصلا واسه من هیچ جذابیتی نداره دو سه دست بازی میکنم خسته میشم ولی فیفا 14 -13 اینطور نبود دو ساعت هم بازی می کردم خسته نمیشدم
پیس بازی رو خیلی بی روح درست میکنه
آدم میدونه آخر حمله چی میشه :n02:
mahdi1323
16-11-2014, 23:50
به نظره من به هکر ها پول دادن چون سیمز 4 هم از قفل معروف استفاده کرده بود ولی -- شده نمیدونم هکر هارو فکر کنم زندانی کردن
AlirezaLamLam
17-11-2014, 00:07
آقا یکی بهم بگه اونایی که با آپدیت دارن بازی میکنن، بازیکنا یجوری نیستن؟؟؟؟ انگار سخت حرکت میکنن! نه؟؟؟ اصلا یجوریه بازی. نه؟؟؟ شمام پاس میدین بازیکن نمیاد سمته توپ خودتون باس برید دنبالش درسته؟؟؟ جواب بدین خواهشا چون میخوام بدونم درسته !!!
FCBarcelona.ir
17-11-2014, 00:48
فکر کنم امسال بعد سالها وقت بیشتری رو به PES اختصاص بدم تا فیفا. انصافا پیشرفت زیادی داشته. از نظر گرافیکی که همیشه با اختلاف فاحش از فیفا بهتر بوده، و امسال دیگه خبری هم از اون گیم پلی فوق العاده فیفا نیست! :n27:
البته اخیرا نسخه ایکس باکس 360 فیفا 15 رو دیدم که به فاجعگی نسخه نکس جن نبود!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.