Amin.P30
09-06-2014, 21:47
سلام.
یک آقایی از ما جنسی خرید وگفت بیا کم کم پولت رو میدم .(مبلغ چشمگیری نبود )
قیافه ش خوب بود ما هم اعتماد کردیم و یه امضا ازش گرفتیم و خودش هم تو دفترش نوشت .
خلاصه هفته ها رفتیم خورد خورد میداد بهمون . ( من هم که طلبکارم چیزی نمیتونیم بگیم )
خلاصه سرتون رو درد نیارم کمی از مبلغ موند که این مغازه رو واگذار کرد رفت . پرس و جو کردم دیدم خواهرش دکتره و داروخانه داره بعد از چند ماه اونجا دیدمش .
گفتم مرد حسابی جواب تلفنت رو چرا نمیدی ؟!
خلاصه گفت یه ماه دیگه میدم بهت .
الان باز با گوشی خودم زنگ میزنم اصلا جواب نمیده .
با یه خط دیگه زنگ زدم یه لحظه گرفت دیگه نگرفت و رد میداد .
به خواهرش هم که دکتره گفتم گفت بهش میگم .
هر چند مبلغش ناچیزه ولی از اینکه اعتمادی که بهش کردم رو زیر سوال برد و این همه رفتن و آمدن رو اینطوری داره جواب میده داغونم .
به نظرتون یه مدت دیگه برم پیشش اگر جواب نگرفتم میتونم به خواهرش بگم با مامور میام ؟
مامور بردن و شکایت کردن هزینه ای داره برام ؟ هر چند از هزینه ـش هم بیشتر بشه باید با همچین ادمایی همین کارو کرد .
یک آقایی از ما جنسی خرید وگفت بیا کم کم پولت رو میدم .(مبلغ چشمگیری نبود )
قیافه ش خوب بود ما هم اعتماد کردیم و یه امضا ازش گرفتیم و خودش هم تو دفترش نوشت .
خلاصه هفته ها رفتیم خورد خورد میداد بهمون . ( من هم که طلبکارم چیزی نمیتونیم بگیم )
خلاصه سرتون رو درد نیارم کمی از مبلغ موند که این مغازه رو واگذار کرد رفت . پرس و جو کردم دیدم خواهرش دکتره و داروخانه داره بعد از چند ماه اونجا دیدمش .
گفتم مرد حسابی جواب تلفنت رو چرا نمیدی ؟!
خلاصه گفت یه ماه دیگه میدم بهت .
الان باز با گوشی خودم زنگ میزنم اصلا جواب نمیده .
با یه خط دیگه زنگ زدم یه لحظه گرفت دیگه نگرفت و رد میداد .
به خواهرش هم که دکتره گفتم گفت بهش میگم .
هر چند مبلغش ناچیزه ولی از اینکه اعتمادی که بهش کردم رو زیر سوال برد و این همه رفتن و آمدن رو اینطوری داره جواب میده داغونم .
به نظرتون یه مدت دیگه برم پیشش اگر جواب نگرفتم میتونم به خواهرش بگم با مامور میام ؟
مامور بردن و شکایت کردن هزینه ای داره برام ؟ هر چند از هزینه ـش هم بیشتر بشه باید با همچین ادمایی همین کارو کرد .