ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوتي هاي گزارش گران، مجريان و كارشناسان در برنامه هاي جام جهانی

صفحه ها : 1 [2] 3

Sepehr SS
26-06-2014, 23:00
تازه اون که خوبه برای علیفر با ارفاق به یک دقیقه هم نمی رسه :دی
مثلا توی یکی از بازی های الجزایر فقط 45 دقیقه بازی رو با گفتن اسم کامل دروازه بان الجزایر گذروند
کلا اکثر گزارشگرای تی وی ما زمان غیر مفید گزارش اونا خیلی بیشتر از زمان مفید اوناست!
اون یازی خیلی باحال بود، از اسم دروازه بانه خوشش اومده بود حداقل بیست بار تو یه نیمه اسمشو گفت رییس آدریان امبولی!!! :n08:اسمش به این زودی ها فکر نکنم از یادم بره!

banii
26-06-2014, 23:03
احمدی گزارشگر بازی فرانسهکلمبیا:
« حالا پوگبا پشت محوطه جریمه موقعیت شوت زنی داره....یه شوت...و یه شوت بی هدر!!! گفتم بی هدر؟؟؟خخخخخخ...ببخشید بی هدف:n09:»زیر لب هی با خودش میگه بی هدر و میخنده:n29:

شما هم که سوتی دادی :) .

اکوادور . :)

Ramin khuzestan
27-06-2014, 00:00
یوسفی چند دقیقه این بازی آلمان-آمریکا رو گزارش کرد؟ شاید با ارفاق ده دقیقه!!

هشتاد دقیقه جفنگ گفت و تئوری های توطئه عجیب و غریب بافت و چندین بار هم در روند بازی کنفت! شد اما بروی مبارکش نیاورد...

کافی بود توپ به بازیکنی برسه و سرش رو بکنه تو ورقها و دفتر و دستک جلوش تا ده دقیقه از اون بازیکن حرف بزنه...

گزارشِ بازی؟ نه هر چی دلت میخاد بگو....

از جمله اشتباهاتش هم این بود که در مورد آمریکا گفت در بیشترین پیشرویشون تا مرحله یک هشتم(یا یک چهارم) تاختند، که بهرحال هر کدوم رو گفته باشه اشتباه کرده و ایالات متحده علاوه بر دو بار رسیدن به یک هشتم و یکبار به یک چهارم، یک عنوان سومی جام جهانی رو هم در اولین دوره مسابقات کسب کرده.
سومی آمریکا رو گفت
گفت به غیر از اون مقام سومی . . .

Mr.Pooya
27-06-2014, 00:24
سلام

یک جا پیمان یوسفی دقیق یادم نیست اومد چی بگه ( اگر دوستان یادشون هست بنویسند ) گفت می وزه :n02: بعد سریع درستش کرد ولی کاملا بی ربط بود که بگه می وزه :n02:

banii
27-06-2014, 00:29
جواد خیابونی داشت میگفت فلان بازیکن سالهای دور روسیه رکوردی رو توی جام جهانی ثبت کرده که هنوز هم کسی اون رکورد رو نشکسته!
اما نگفت چه رکوردی !

اسبورنایا یعنی مردان یخی؟
لقب روسیه اسبور نایا هست و گفتش لقبشون مردان یخی هست...

XENON24
27-06-2014, 09:13
«مزدک» را به برزیل اعزام کردیم تا «عادل» از تهران گزارش کند
در میان همه اعزام‌هایی که در حاشیه حضور تیم ملی ایران در برزیل صورت گرفت، می‌توانیم عنوان «بی‌حاصل‌ترین» اعزام را به فرستادن مزدک میرزایی به جام‌جهانی اعطا کنیم. گزارشگر خوب فوتبال که قرار بود هر سه بازی تیم ملی ایران را از ورزشگاه‌های محل مسابقه گزارش کند اما حاصل کارش یک نیمه آزار‌دهنده برای مردم بود تا به‌شوخی بگویند «بهترین تعویض بازی ایران و آرژانتین، تعویض عادل و مزدک بود».

به گزارش تابناک، صدا و سیما خیلی مدت‌ها پیش از آغاز رقابت‌های جام‌جهانی فوتبال تصمیمش را گرفته بود و تهیه‌کنندگی ویژه‌برنامه جام‌جهانی را بر‌خلاف سال‌های گذشته از حسین ذکایی و گرفت و به عادل‌فردوسی‌پور داد و این به این معنی بود که عادل برای جام‌جهانی به برزیل نخواهد رفت و در تهران تهیه‌کنندگی و اجرای ویژه‌برنامه جام‌جهانی را برعهده خواهد گرفت.

با حذف شدن نام فردوسی‌پور از لیست گزارشگران اعزامی به برزیل مهم‌ترین گزینه صدا و سیما برای اعزام به برزیل و پوشش بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران، مزدک میرزایی بود که یک سال پیش بازی صعود ایران به جام‌جهانی را در اولسان کره گزارش کرده بود.

علی‌رغم اینکه پیش از آغاز جام‌جهانی مشخص شد که صدا و سیما قصد دارد مزدک میرزایی را راهی برزیل کند اما اقدام دیرهنگام صدا و سیما برای اعزام وی موجب شد تا محمدرضا احمدی بازی ایران و نیجریه را از تهران گزارش کند و البته در زمان آن بازی هم میرزایی هنوز در تهران به‌سر می‌برد. اما سرانجام برای بازی روز شنبه ایران برابر آرژانتین بود که پای گزارشگران تلویزیون ایران هم به برزیل و بلوهوریزنته باز شد. اما تدارکات عجیب و ضعیفی که صدا و سیما برای گزارشگران اعزامی‌اش در نظر گرفته بود، منجر به این شد که مزدک میرزایی با تنها ۴۵ دقیقه گزارش آن هم از طریق موبایل و با یک صدای بی‌کیفیت که در تمام ۴۵ دقیقه هم از تصویر پیش بود، حسابی با اعصاب و روان تماشاگران فوتبال ایران بازی کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیفیت پایین گزارش مزدک موجب شد تا عادل فردوسی‌پور نیمه دوم بازی را از تهران گزارش کند که بی‌شک یکی از به‌یادماندنی‌ترین گزارش‌های تاریخ حرفه‌ای او هم شد. گزارشی که مورد توجه مردم هم واقع شد و با بازی پر‌شور و خوب بازیکنان تیم ملی کشورمان در زمین هم کاملا هم‌خوان بود.

حدفاصل بازی با آرژانتین تا بازی با بوسنی مزدک میرزایی تنها چند ارتباط تصویری با برنامه ۲۰۱۴ برقرار کرد که البته چندان چشمگیر نبود. اما شاهکار مسئولان صدا و سیما در اعزام گزارشگر به برزیل در بازی با بوسنی رخ داد. جایی که پلیس ورزشگاه در بین دو نیمه، مزدک میرزایی را از ورزشگاه بیرون کردند.

نکته قابل توجه اینکه مزدک میرزایی هم آی‌دی کارت داشت و هم بلیت این دیدار را، اما چون باکس مخصوص برای گزارش این دیدار خریداری نشده بود، اجازه گزارش مستقیم از برزیل را پیدا نکرده و حق گزارش نیافت. آی‌اسپورت مدعی شده: « ظاهرا به این خاطر که تلویزیون ایران حق پخش دیدارها را به جای شبکه بی این اسپورت از یک کشور ثانویه خریده، اجازه گزارش مسابقات از محل ورزشگاه‌ها را ندارد.»

به‌هرحال هرچه که بوده در کنار سفر هنرمندان به برزیل سفر گزارشگران صدا و سیما به جام‌جهانی یکی از بی‌ثمرترین اعزام‌هایی بود که صورت گرفت و مزدک میرزایی تنها یک ۴۵ دقیقه فرصت هنرنمایی یافت که آن هم به دلیل ایرادات فنی به اندازه کافی اعصاب بینندگان را خراب کرد.

مسئولان صدا و سیما با یک اعزام بی‌هدف و صرف هزینه‌هایی در این میان هیچ سودی نبردند. آن‌ها بدون فراهم کردن ملزومات کار برای گزارشگر هم یک اعزام کور به برزیل را رقم زدند و هم یک گزارشگر خوب را از برنامه ۲۰۱۴ گرفتند تا بازی‌ها بین برخی گزارشگران پر‌انتقاد صدا و سیما پاس‌کاری شود.

Georges St-Pierre
27-06-2014, 11:08
این پیمان یوسفی چرا یه موقعیت ایجاد میشه اینقدر داد میزنه ؟
میخواد جو بده به ملت بدتر میره رو اعصاب با این صداش !
خیلی صداش رو بلند میکنه به نظرم!
فکر کنم غذا نون و بلندگو میخوره :دی

SA3EDLORD
27-06-2014, 11:52
این پیمان یوسفی چرا یه موقعیت ایجاد میشه اینقدر داد میزنه ؟
میخواد جو بده به ملت بدتر میره رو اعصاب با این صداش !
خیلی صداش رو بلند میکنه به نظرم!
فکر کنم غذا نون و بلندگو میخوره
بابا وقتی فرصت پیش میاد یه جوری زور میزنه انگاز یه چیز سنگین رو دوشش انداختن میخواد همزمان حرف بزنه!:n02:

alireza-1991
27-06-2014, 12:07
خیابانی دیشب به دروازه بان الجزایر میگفت رایس !!!

Mahziar-7
27-06-2014, 12:25
دیشب خیابانی انقدر از الجزایر طرفداری کرد که آخر مسابقه جوگیر شد گفت تبریک میگم به همه ی... (خواست بگه ملت ایران دید ربطی نداره) ...مردم الجزایر و علاقه مندان به فوتبال که این مسابقه ی زیبا رو تماشا کردن.:n02:
دوست دارم جوادجان!

HGH 878
27-06-2014, 12:31
سلام جاداره منم نظرم رو بگم:
1-این که یه گزارشگر یه اشتباه میکنه یه چیزی از دهنش در میره خیلی طبیعی هست.به خود ما اگه بگن 9 دقیقه یه بازی رو گزارش کن دچار مرگ مغزی میشیم. البته اشتباهات کسی مثل علیفر قابل گذشت نیست چون یه اشتباه رو 100 هزار بار دیگه هم تکرار میکنه و هیچی سرش نمیشه در عین حال ادعاشم از همه بیشتره.:n21:

2-فرستادن گزارش به برزیل برای گزارش زنده از آنجا به دلایل زیر از اول غلط بود:
1یاد ندارم گزارشگری با صدای با کیفیت تونسته باشه بازی رو گزارش کنه
2صدا و تصویر هیچگاه همخوانی نداشته
3جذابیت صحنه های جالب رو با تغییر تن صدا کاملا از دست میدیم (به دلیل 2)
4رو صحنه هایی که ماداریم سانسور میبینیم ایشون گزارش میفرمایند
5قطع و وصل های مکرر صدا که در این صورت مجبور میشن بازی رو هم قطع کنن تا صدا درست بشه یا گزارشگر عوض شه و....
.
.
.
و خیلی دلایل دیگه
همین مزدک از این جا گزارش میکرد چه فرقی داشت؟؟؟ غیر از این بود که حالا رفته و 45 دقیقه گزارش کرده از 3 بازی و بیرونشم انداختن؟؟؟؟:n13::n13::n13:
پ.ن:من میگم کل بازی خارجی هارو با گزارش درست (حالا میگیم باکیفیت) بشنویم بعد موقع بازی های تاریخی کشورمون اونم توی جام جهانی که میشه باید با صدای بی کیفیت قطع و وصل شو بشنویم. این کار به نظر من ز کل غلط اندر غلطه

farshidmm
27-06-2014, 12:36
خیابانی میگفت ما تو این بازی به الجزایر حس بیشتری داریم چون نماینده آسیا و افریقاست!!
از کی تا حالا آسیا و آفریقا یکی شدن که ما باید به نماینده آفریقا حس داشته باشیم؟ :n02:
حالا اگه میگفت به الجزایر حس بیشتری داریم چون کشور اسلامیه قابل قبول تر بود

Soroush HD
27-06-2014, 12:44
شما هم که سوتی دادی :) .

اکوادور . :)

banii
27-06-2014, 12:50
خیابانی میگفت ما تو این بازی به الجزایر حس بیشتری داریم چون نماینده آسیا و افریقاست!!
از کی تا حالا آسیا و آفریقا یکی شدن که ما باید به نماینده آفریقا حس داشته باشیم؟ :n02:
حالا اگه میگفت به الجزایر حس بیشتری داریم چون کشور اسلامیه قابل قبول تر بود
فکر کنم منظورش این بود که
روسیه در طول تاریخ از دشمنان کشور ایران بوده
و ما به این خاطر توی این بازی باید طرفدار الجزایر باشیم!!

farshidmm
27-06-2014, 14:20

فکر نمی کنم همچین منظوری داشت کلا به طور مستقیم یا غیرمستقیم حرفی از دشمنی ایران و روسیه نکرد
من همچین برداشتی نکردم.
خیابانی اصلا گروه خونیش نمی خوره از این حرفا بزنه
حالا اگه امریکا بود ممکن بود همچین حرفی بزنه نه روسیه که ما الان باهاش روابط خوبی داریم

farshidmm
27-06-2014, 14:22
این یوسفی هم خیلی اصرار داشت که آلمان و آمریکا می خوان تبانی کنن و همش در طول بازی این توهم تئوری توطئه خودش رو مطرح می کرد
خوب شد آلمان برد دهن اینا بسته شد!
اگر احیانا مساوی میشد اونوقت تا ابد می خواستن با اطمینان بگن تبانی بوده!

Ezel
27-06-2014, 14:45
عاقا من اومدم توی نظرسنجی شرکت کنم ، به عادل رای دادم

بعد دیدم همش 8 تا رای داره عادل ! سوال نظرسنجی رو نگاه کردم دیدم نوشته آقای سوتی کیه ! من فکر کردم برای بهترین گزارشگره نظرسنجی :دی

خلاصه برای استاد خیابانی یک رای هم یک رایه :n09:

smohs
27-06-2014, 17:16
عاقا من اومدم توی نظرسنجی شرکت کنم ، به عادل رای دادم

بعد دیدم همش 8 تا رای داره عادل ! سوال نظرسنجی رو نگاه کردم دیدم نوشته آقای سوته کیه ! من فکر کردم برای بهترین گزارشگره نظرسنجی :دی

خلاصه برای استاد خیابانی یک رای هم یک رایه :n09:

آقا منم دقیقا مثل شما:n02: خیلی خوش شانسه این آقا جواد :n24:

Mohammad Yek110
27-06-2014, 17:46
نظر سنجی اگه multiple choice میبود نتایج دیگه ای رو شاهد بودیم :27:

brad pitt
27-06-2014, 19:21
به نظرم بهترین و منطقی ترین مجری ها الان عادل هست و پیمان یوسفی
یوسفی لحن گزارشش خیلی قشنگه

albertxx
28-06-2014, 17:13

کاملا تابلو بود واسه چی طرفدار الجزایر هست
دلیلش اینه تنها نقطه مشترک ما اسلام هست و آقا یه لحظه جو دستمال زنی گرفتتش !! :n09:

وگرنه آسیا و آفریقا هیچ نقطه مشترکی ندارن !!:n02:

به نظرم بهترین و منطقی ترین مجری ها الان عادل هست و پیمان یوسفی
یوسفی لحن گزارشش خیلی قشنگه

یوسفی لحنش قشنگه ولی یه چیزایی میگه که کاملا معلوم میکنه طرفدار کدوم تیم هست (( حتی اگه تو همون بازی ای که داره گزارش میکنه تیم خودش حصور نداشته باشه ))
به طور کاملا مشخصی طرفداری از تیمی رو میکنه

اگه این هواداریش رو بتونه از گزارشش حذف کنه همراه با عادل بهترین گزارشگر ها میتونن باشن (( گزینه سومی وجود نداره چون بقیه همه مذخرفن !!:n02: - خیابانی - مزدک - علیفر و.... ))

urumchi
28-06-2014, 17:37
پیمان یوسفی علنا طرفداری میکنه تو گزارشش

یادمه بارسا بازیشو باخته بود، بعد از تموم شدن بازی وقتی دوربین رضاجاودانی رو نشون داد جاودانی برگشت گفت:
بله... علیرغم همه تلاشهای پیمان یوسفی بارسلونا باز هم باخت!!!:n08:
خیلی هم جدی و خشک این تیکه رو انداخت بهش!

خیلی دیگه شورشو درمیاره پیمان یوسفی
اصلا بلد نیست بیطرف گزارش کنه و همین باعث میشه طرفدارای اونیکی تیم که یوسفی طرفدارش نیست، گزارشش بهشون نچسبه
و بدشون بیاد

بازی آمریکا و آلمان هم که گیر اساسی داده بود به سابقه همکاری یوآخیم لو با کلینزمن تو تیم ملی آلمان
فکرکرده بود اونام ایرانی هستن که بیان به هم راه بدن و بدور از اصول حرفه ای و شرافت کاری بکنن ...

albertxx
28-06-2014, 17:59
پیمان یوسفی علنا طرفداری میکنه تو گزارشش

یادمه بارسا بازیشو باخته بود، بعد از تموم شدن بازی وقتی دوربین رضاجاودانی رو نشون داد جاودانی برگشت گفت:
بله... علیرغم همه تلاشهای پیمان یوسفی بارسلونا باز هم باخت!!!:n08:
خیلی هم جدی و خشک این تیکه رو انداخت بهش!

خیلی دیگه شورشو درمیاره پیمان یوسفی
اصلا بلد نیست بیطرف گزارش کنه و همین باعث میشه طرفدارای اونیکی تیم که یوسفی طرفدارش نیست، گزارشش بهشون نچسبه
و بدشون بیاد

بازی آمریکا و آلمان هم که گیر اساسی داده بود به سابقه همکاری یوآخیم لو با کلینزمن تو تیم ملی آلمان
فکرکرده بود اونام ایرانی هستن که بیان به هم راه بدن و بدور از اصول حرفه ای و شرافت کاری بکنن ...

تو فینال کوپا دل ری بین رئال وبارسا وقتی بارسا باخت آخرش گفت با آرزوی موفقیت برای بارسا در آینده !! :n29:

حالا چرا واسه بارسا میخوای آرزوش موفقیت کنی ؟؟

dizgah
28-06-2014, 18:09
من گزارشای مزدکو بیشتر دوس دارم
عادل یه بدی داره تو بازیهای مرتبط با ایران خیلی ناسیونالیستی گزارش میکنه دیگه زیادی از عدالت رد میشه ولی مزدک به نظرم اینطور نیست

aliano
28-06-2014, 18:21
1 گزینه ی خوب داریم:عادل
3 گزینه ی قابل تحمل:یوسفی،مزدک،احمدی
2 گزینه ی غیر قابل تحمل:سیانکی،علیفر
و 1 گزینه ی فان:جواد خیابانی:n09:

با تاکید بر اینکه که فان از غیر قابل تحمل خیلی بهتره:n02:

urumchi
28-06-2014, 18:29
خداییش سیانکی از علیفر هم بدتره ...
لااقل علیفر بعضی وقتا نشون میده یه تجربه ای داره و یکی دوکلمه درست حرف میزنه
این سیانکی انگار اومده تست بده ... نه صدای خوبی داری، نه بیان خوب نه توانایی گزارش ...
فکرکنم از همونایی هست که بدون حساب کتاب دولت قبل زورچپونشون کرده تو صداسیما !!!

Sepehr SS
28-06-2014, 18:50
خداییش سیانکی از علیفر هم بدتره ...
لااقل علیفر بعضی وقتا نشون میده یه تجربه ای داره و یکی دوکلمه درست حرف میزنه
این سیانکی انگار اومده تست بده ... نه صدای خوبی داری، نه بیان خوب نه توانایی گزارش ...
فکرکنم از همونایی هست که بدون حساب کتاب دولت قبل زورچپونشون کرده تو صداسیما !!!
از سیانکی متنفرم. آرزومه یکبار تو خیابون ببینمش، برم گازش بگیرم و کتکش بزنم :n02:.

banii
28-06-2014, 22:04
صحنه ای که الکسیز سانچز شورتشو زده بود بالا:n02:

عادل: خیلی دوست داره این شکلی ظاهر بشه !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ramin khuzestan
28-06-2014, 22:40
من که نه طرفدار برزیل بودم نه شیلی اعصابم خورد شده بود از دست گزارش فردوسی پور! به زور داشت برزیل رو اوت میکرد:n04: تو وقتای اضافه هم نمیدونم توجه کردین یا نه حمله های برزیل حالا درسته زهردار نبودن ولی اصلأ عکس العمل خاصی تو تُن صدای فردوسی پور نمی دیدیم ولی شیلی که توپ رو تا نزدیکای محوطه جریمه برزیل میورد چنان دادی میزد انگار تک به تک شدن
از این هم زورم میگه که همیشه آخرش قیافشو یه جوری میکنه و میگه نه واسه من فرقی نداره

banii
28-06-2014, 22:45
صحنه ای که الکسیز سانچز شورتشو زده بود بالا:n02:

عادل: خیلی دوست داره این شکلی ظاهر بشه !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ادامه :

از بالا کشیدن شورت ورزشی میشه فهمید که این بار سانچز پنالتی خواهد زد. :n01:

من که نه طرفدار برزیل بودم نه شیلی اعصابم خورد شده بود از دست گزارش فردوسی پور! به زور داشت برزیل رو اوت میکرد:n04: تو وقتای اضافه هم نمیدونم توجه کردین یا نه حمله های برزیل حالا درسته زهردار نبودن ولی اصلأ عکس العمل خاصی تو تُن صدای فردوسی پور نمی دیدیم ولی شیلی که توپ رو تا نزدیکای محوطه جریمه برزیل میورد چنان دادی میزد انگار تک به تک شدن
از این هم زورم میگه که همیشه آخرش قیافشو یه جوری میکنه و میگه نه واسه من فرقی نداره
عادل برزیلیه...
طرفدار برزیل و انگلیسه...

Hatek
28-06-2014, 22:49
فرودسی پور بعضی وقتا خیلی سعی میکنه حرف خودشو یه کرسی بنشونه
و روی یه سری چیزا زیادی گیر میده دیگه :n15:
مثلا سر گل برزیل گیر داده من فکر میکنم گل به خودی بود هر باز صحنه رو نشون میداد این یه نظری میداد باو بسه دیگه
یا این آخرای بازی داشت التماس میکرد برزیل حذف شه شروع کنه از اون اتفاق تاریخی گفتن
درست مثل 2010 : گیر دادن به لباسای دونگا
امشب اصلا از گزارشش خوشم نیومد

Mohammad Yek110
28-06-2014, 22:52
جالبه
اواخر نیمه اول بود فکر کنم
برزیل رفته بود تو لاک دفاعی و شیلی حمله میکرد ، چیزی به پایان نیمه اول نمونده بود که توپ به اوت رفت
عادل گفت " زمان به نفع شیلی داره سپری میشه "
:|

همینجوری از روی معده حرفشونو به طرفداری از تیم مورد علاقشون میزنن ...

Ramin khuzestan
28-06-2014, 22:55
عادل برزیلیه...
طرفدار برزیل و انگلیسه...
انگلیس رو میدونستم ولی برزیل . . .
یا طرفدار برزیل نیست یا خیلی جوگیر شده بود میخواست با حذف برزیل حاشیه های جام بیشتر بشه و به تخصصش که حاشیه پردازی هست مشغول بشه یا واقعأ برزیلیه ولی از او ور بود افتاد!

farshidmm
28-06-2014, 22:59
عادل اول طرفدار انگلیسه بعد برزیل
خودش بارها گفته !

Morteza4SN
28-06-2014, 23:13
عادل: چـه خـــبــره برزیـــــل
خیابانی: به طور حتم الان کل کشور برزیل تعطیله؛ منازل، مغازه‌ها، ادارات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mahziar-7
28-06-2014, 23:26
اینا سوتی نیست:

ضربه آزاد برای بازیکنای شیلی بود و پشت بازیکن جایگاه تماشاچیا دیده می شد که مردم حرکت می کردن. عادل گیر داد: چقدم جابجا میشن تماشاگران تو جایگاه!

یه صحنه هم توپ اومد طرف نیمکت و سرمربی شیلی. عادل گفت: دیگه کم مونده سامپائولی بیاد استپ سینه کنه خودش اونجا!:n02:

A.N.A.P
28-06-2014, 23:27
فرودسی پور بعضی وقتا خیلی سعی میکنه حرف خودشو یه کرسی بنشونه
و روی یه سری چیزا زیادی گیر میده دیگه :n15:
مثلا سر گل برزیل گیر داده من فکر میکنم گل به خودی بود هر باز صحنه رو نشون میداد این یه نظری میداد باو بسه دیگه
یا این آخرای بازی داشت التماس میکرد برزیل حذف شه شروع کنه از اون اتفاق تاریخی گفتن
درست مثل 2010 : گیر دادن به لباسای دونگا
امشب اصلا از گزارشش خوشم نیومد

برای من هم مشکوک بود که گل رو کی زده ؛ چه برسه به کسی که داره بازی رو گزارش میکنه !

Soroush HD
28-06-2014, 23:30
احمدی:n24:

Hatek
28-06-2014, 23:33
برای من هم مشکوک بود که گل رو کی زده ؛ چه برسه به کسی که داره بازی رو گزارش میکنه !

مشکوک که بود من خودم هنوز نفهمیدم کی بود :n02:
ولی دیگه هر بار صحنه رو نشون بده نمیگن که

alireza-1991
29-06-2014, 09:07
فردوسی پور هم سوتی خیلی میده وچرت وپرت زیاد میگه منتهی چون وجهه مثبتی از خودش به جا گذاشته به نظر نمیاد.

مثلا دیروز وسط بازی از جنگ جهانی اول گفت و پادشاه اتریش و تروریست صرب و دیگه امیدواریم شاهد جنگ نباشیم حالا فرض کنین اینا رو بدبخت خیابانی میگفت چقدر میدادن دستش ؟؟؟؟!!!!!

Meisam
29-06-2014, 10:52
جالبه
اواخر نیمه اول بود فکر کنم
برزیل رفته بود تو لاک دفاعی و شیلی حمله میکرد ، چیزی به پایان نیمه اول نمونده بود که توپ به اوت رفت
عادل گفت " زمان به نفع شیلی داره سپری میشه "
:|

همینجوری از روی معده حرفشونو به طرفداری از تیم مورد علاقشون میزنن ...
سلام
قطعا یه همچین چیزی نگفت، بلکه اواخر نیمه دوم بازی بود و گفت : " شیلی داره زمان بازی رو به نفع خودش مدیریت میکنه "
که خیلی فرق میکنه با اینکه : "زمان به نفع شیلی داره سپری میشه"

:n16:

banii
29-06-2014, 13:13
یادمه یکی از بازیها یه هوادار یه چیزی نوشته بود به زبان اسپانیایی و عادل ترجمه میکرد

اما دیشب یک دختر کلمبیایی برای جیمز رودریگز یک جمله نوشته بود و

احمدی که زبون اسپانیایی بلد نیست که ترجمه کنه هی گیر داده بود

تکرار میکرد که جیمز رودریگز حالا بالاتر از روبن و مولر و مسی مرد 5 گله جام شده! :n01:

آخرم نفهمیدم اون نوشته چی بود؟! دوستان کسی میدونه؟

urumchi
29-06-2014, 13:23
یادمه یکی از بازیها یه هوادار یه چیزی نوشته بود به زبان اسپانیایی و عادل ترجمه میکرد
تکرار میکرد که جیمز رودریگز حالا بالاتر از روبن و مولر و مسی مرد 5 گله جام شده!
یا نوشته جیمز دوست دارم و از اینا
یا هم نوشته جیمز میخوام باهات ازدواج کنم!!!
:n08:

Iloveu-ALL
29-06-2014, 13:27
کسی متوجه سوتی احمدی نشد؟
نیمه اول گفته بود مسن ترین (با تجربه ترین؟) بازیکن زمین فورلان با 35 سال سنه! بعد نیمه دوم اومد مثلا سوتیشو درست کنه، گفتش بعد از فورلان با 35 سال سن، yepes با 38 سال سن مسن ترینه :n04: احمدی سوتی میده معذرت خواهی هم نمی کنه !!

A.N.A.P
29-06-2014, 13:44

تکرار میکرد که جیمز رودریگز حالا بالاتر از روبن و مولر و مسی مرد 5 گله جام شده! :n01:

فکر کنم نوشته بود Te Amo و فکر میکنم یعنی دوستت داریم. از اونجا که توی زبان ایتالیایی Ti Amo یعنی دوستت دارم.:n02:

banii
29-06-2014, 13:53
یا نوشته جیمز دوست دارم و از اینا
یا هم نوشته جیمز میخوام باهات ازدواج کنم!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Arash4484
29-06-2014, 13:58
احمدی از معدود افرادیه ک دیدم بیشتر اوقات اشتباهاتش رو تصحیح میکنه و بعد هم از شنونده پوزش میخاد...

آغاز نیمه دوم یکی از بازیها تو همین مسابقات یکبار گفت: ای بابا همین اول کار که سوتی دادم...

Mohammad Yek110
29-06-2014, 13:59
سلام
قطعا یه همچین چیزی نگفت، بلکه اواخر نیمه دوم بازی بود و گفت : " شیلی داره زمان بازی رو به نفع خودش مدیریت میکنه "
که خیلی فرق میکنه با اینکه : "زمان به نفع شیلی داره سپری میشه"

اشتباه لپی بوده شاید
ولی میثم جان اونی که زمان رو به نفع خودش مدیریت میکرد برزیل بود ، توپ به بیرون میرفت ، زمان میگذشت تا از فشار شیلی کمتر بشه ...

malkemid
29-06-2014, 14:02
احمدی از معدود افرادیه ک دیدم بیشتر اوقات اشتباهاتش رو تصحیح میکنه و بعد هم از شنونده پوزش میخاد...

آغاز نیمه دوم یکی از بازیها تو همین مسابقات یکبار گفت: ای بابا همین اول کار که سوتی دادم...

دقیقا احمدی به نظر خیلی بچه خوبی میاد سوای بحث گزارش! از این عقده ای ها نیست و کلاس الکی هم نمیذاره...ساده و صمیمانه گزارش می کنه و چندان تو جو نیست که حالا ما اومدیم صدا سیما داریم گزارش می کنیم و خیلی شاخیم و این داستانها!

Meisam
29-06-2014, 14:45
سلام

اشتباه لپی بوده شاید
ولی میثم جان اونی که زمان رو به نفع خودش مدیریت میکرد برزیل بود ، توپ به بیرون میرفت ، زمان میگذشت تا از فشار شیلی کمتر بشه ...
خب این برداشت شماست و برداشت گزارشگر این بود که اگه بازی به وقت اضافه و ضربات پنالتی بره به نفع شیلی هست، منطقی هم همینه
چون برزیل مدعی قهرمانی هست (یا حداقل خودشون رو مدعی قهرمانی میدونن) و میزبان هم هست و احتمالا به هیچ وجه دوست نداشت
که سرنوشتش در ضربات پنالتی رقم بخوره، شیلی خیلی خوب بازی کرد، ولی اینم درست نیست که بگیم شیلی به صورت مطلق تیم برتر میدان بود
و فردوسی پور داشته جانب دارانه به نفع برزیل گزارش میکرده

farshidmm
29-06-2014, 15:35
فردوسی پور هم سوتی خیلی میده وچرت وپرت زیاد میگه منتهی چون وجهه مثبتی از خودش به جا گذاشته به نظر نمیاد.

مثلا دیروز وسط بازی از جنگ جهانی اول گفت و پادشاه اتریش و تروریست صرب و دیگه امیدواریم شاهد جنگ نباشیم حالا فرض کنین اینا رو بدبخت خیابانی میگفت چقدر میدادن دستش ؟؟؟؟!!!!!

دقیقا
روی خیابانی هم خیلی حساس شدن
مثلا اونجا که گفت بهتره الان یه بلیت برای برازیلیا و سفارت کویت برای اسکولاری رزرو کنن تا بره پناهنده بشه اگر خیابانی این حرفو میزد میگفتن چقدر چرت و پرت میگه ولی عادل که گفت میشه جمله بامزه و خلاقانه :n02:

این برنامه 2014 هم که تازگی ها نصف ببشتر بازی ها رو بدون کارشناس برگزار می کنه
مثلا بازی دیشب کلمبیا و اروگوئه کارشناس نداشت و خود عادل و جاودانی و میثاقی راجع به بازی حرف میزدن
تو دور گروهی هم همینطور بود مخصوصا بازی های نصف شب
کارشناس هم که میارن انقدر این وسط تبلیغ پخش میشه که طرف وقت نمی کنه حرف بزنه
مثلا در 15 دقیقه بین دو نیمه 14 دقیقه و 30 ثانیش تبلیغ پخش میشه بعد میان تو استادیوم فردوسی پور به مهمان برنامه میگه نظرتون راجع به نیمه اول چی بود بعد تا طرف میاد حرف بزنه میپره وسط حرفش میگه ببخشید بازی داره شروع میشه بریم بازی رو ببینیم

Mohammad Yek110
29-06-2014, 15:51
عادل فردوسی پور خیلی رو مردم و نظرشون در مورد بازیای مختلف تاثیر داره ، خیلی
قضیه هاشم بیگ زاده رو هم عادل راه انداخت!

powerslave
29-06-2014, 16:08
عزیز جان قشنگ مشخص بود که عادل طرفداری از برزیل میکرد و اون نمونه ها که شما میگی بیشتر از ترس بود: وای نخوریم که فلان میشه و بیسار میشه. احتمالاً رفته بود قشنگ از اوضاع شورشی ها و معترضین آگاه شده بود و میترسید. و خوب یکم هم زیادی جو میداد و هی فاجعه فاجعه میکرد.

اونجا گفت ساللروز آغاز جنگ اوله و یه لحظه زد خاکی که دلیلش رو بگه که یهو چسبوندش به صرب بودن طرف و اشاره به داور بازی ایران و آرژانتین و ...
از محتوای گفتگو که خارجش کنی خیلی بد به نظر میاد ولی واقعاً نبود.

دیگه با اون جای لبی که رو مقواش بود ترجمه نمیخواد ک31:

کسی متوجه سوتی احمدی نشد؟
نیمه اول گفته بود مسن ترین (با تجربه ترین؟) بازیکن زمین فورلان با 35 سال سنه! بعد نیمه دوم اومد مثلا سوتیشو درست کنه، گفتش بعد از فورلان با 35 سال سن، yepes با 38 سال سن مسن ترینه :n04: احمدی سوتی میده معذرت خواهی هم نمی کنه !!

سوتی رو داد و بعد که اومد درستش کنه باز نزدیک بود سوتی بده که درستش کرد چون گفت : "بعد از فورلان با 35 سال سن، yepes با 38 سال سن مسن ترین بازیکن کلمبیا هست". این اشتباه تو جمله بندی خیلی بهتر از اینه که بلد نباشی که 38>35.

دقیقا احمدی به نظر خیلی بچه خوبی میاد سوای بحث گزارش! از این عقده ای ها نیست و کلاس الکی هم نمیذاره...ساده و صمیمانه گزارش می کنه و چندان تو جو نیست که حالا ما اومدیم صدا سیما داریم گزارش می کنیم و خیلی شاخیم و این داستانها!
احمدی بد نیست. با هیجان گزارش میکنه و مثبته. مثل میرزایی تنفر برانگیز نیست و مثل علیفر از خودمتشکر و Self Center نیست و البته خیلی از خیابانی باهوش تره. نه که IQ 200 داشته باشه ولی حد اقل خودش برای خودش دردسر درست نمیکنه.

++

یکی از بازیهای چند شب پیش که 2 شب داشت پخش میشد رو خیابانی داشت گزارش میکرد. روی تصویر نوشت اذان صبح به افق تهران و ... معمولاً میگن که از هموطن های عزیز التماس دعا داریم و ... خیابانی برگش گفت: "در این لحظات اذان صبح از هم وطن های عزیزمون در هر جای ایران .... (مکث طولانی که داشت مثلاً فکر میکرد) ... امیدوارم که خوب و سلامت باشن" من بودم که نصف شب تو اطاق پخش شدم و لحظات بر ما شاد گشت :31:.

albertxx
29-06-2014, 16:22
یکی از بازیهای چند شب پیش که 2 شب داشت پخش میشد رو خیابانی داشت گزارش میکرد. روی تصویر نوشت اذان صبح به افق تهران و ... معمولاً میگن که از هموطن های عزیز التماس دعا داریم و ... خیابانی برگش گفت: "در این لحظات اذان صبح از هم وطن های عزیزمون در هر جای ایران .... (مکث طولانی که داشت مثلاً فکر میکرد) ... امیدوارم که خوب و سلامت باشن" من بودم که نصف شب تو اطاق پخش شدم و لحظات بر ما شاد گشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه ضرب المثل هست (( البته فکر کنم !! :n02: )) که میگه قبل از حرف زدن فکر کن !!!
جواد خیابانی فکر کنم جزو آدمایی هست که اول حرف میزنه بعد فکر میکنه !! :n02:

واقعا بعضی مواقع یه چیزی میگه که آدم پیش خودش میگه این بشر اصلا یه چند ثانیه در مورد جملش فکر میکنه ؟؟؟
همینجوری هرچی به زبون میاد میگه !!!

نادر1368
29-06-2014, 16:24
چرا به هامس رودريگز ميگن جيمز رودريگز!؟

Arad olfati
29-06-2014, 16:28
چرا به هامس رودريگز ميگن جيمز رودريگز!؟
چون راحت تره

banii
29-06-2014, 16:29
دیگه با اون جای لبی که رو مقواش بود ترجمه نمیخواد ک31:

چه جالب ...
مگه عکس لبم داشت؟ من توجه نکردم ...
عکسش منتشر شده توی نت ؟!
قیافش هم بد نیست رودری :)

banii
29-06-2014, 16:33
اینو برای کی فرستاده حالا:n02:؟!

albertxx
29-06-2014, 16:43
اینو برای کی فرستاده حالا:n02:؟!

برای کسی که بهش پاس گل داد !!!(( با سر ))

Mahziar-7
29-06-2014, 16:46
یعنی اسم واقعی جیمز رودریگز هامسه؟ اگه اینطوره پس یه سوتی وحشتناک از احمدی رو همین الان کشف کردم. رو پخش تکرار گل دوم رودریگز احمدی گفت: ...جیمز رودریگز یا به قول میثاقی خامس رودریگز! که البته با 5 گلی که زده خامس برازنده تره!:n08:

Mr.Pooya
29-06-2014, 16:56
یعنی اسم واقعی جیمز رودریگز هامسه؟ اگه اینطوره پس یه سوتی وحشتناک از احمدی رو همین الان کشف کردم. رو پخش تکرار گل دوم رودریگز احمدی گفت: ...جیمز رودریگز یا به قول میثاقی خامس رودریگز! که البته با 5 گلی که زده خامس برازنده تره!:n08:

سلام

ببنید دوست عزیز در زبان اسپانیایی چند نوع تلفظ داریم و هر دوشون هم درست هستند. بین خود اسپانیایی زبان های آمریکا جنوبی هم بعضی ها می گن هامس بعضی میگن خامس.

نادر1368
29-06-2014, 16:57
خامس هم ميشه گفت ولي جيمز نيست:))

Sepehr SS
29-06-2014, 17:01
همون خامس رودریگز درسته، اسمش لاتینه یعنی جیمز نوشته میشه ولی خامس خونده میشه مثل Juan که خوان خونده میشه. هامس هم بعضی ها میگن ولی هر چی هست، جیمز نیست.

Mahziar-7
29-06-2014, 17:07
پس درست گفته بنده خدا. سوتی از من بود:n09:

vahidgame
29-06-2014, 19:59
گزارشگر بازی هلند و مکزیک وقتی ترکیب مکزیک رو که نشون داد یکمی هنگ کرد و اولش گفت با سیستم 2-3-4 بازی می کنه! :دی
بعدش البته اشتباهش رو اصلاح کرد

جالبه هر دو تیم هلند و مکزیک با سه دفاع و دفاع پوششی بازی می کنن
یعنی اشتباه کردن و حتما باید این بازی رو به سرهنگ علیفر می دادن تا دیگه از اول بازی تا آخر بازی از دفاع غیر خطی این دو تیم تعریف می کرد! :n09:

soheilnouri
29-06-2014, 20:14
گزارشگر بازی هلند و مکزیک وقتی ترکیب مکزیک رو که نشون داد یکمی هنگ کرد و اولش گفت با سیستم 2-3-4 بازی می کنه! :دی
بعدش البته اشتباهش رو اصلاح کرد

جالبه هر دو تیم هلند و مکزیک با سه دفاع و دفاع پوششی بازی می کنن
یعنی اشتباه کردن و حتما باید این بازی رو به سرهنگ علیفر می دادن تا دیگه از اول بازی تا آخر بازی از دفاع غیر خطی این دو تیم تعریف می کرد! :n09:

هلند با چهار دفاع بازي ميكنه..فلار و دي فراي وسط..فرهوخ و بليند راست و چب كه ايندي اومد جايه بليند و بليند رفت هافبك دفاعي جاي دي يانگ..

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

alireza-1991
29-06-2014, 20:41
سیانکی : بازیکن هلند از دور شبیه باباشه !!!!

ramingsm
29-06-2014, 21:01
این داره فوتبال گزارش میکنه یا والیبال؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Hatek
29-06-2014, 22:26
سیاتکی فکر کنم یه جا گفت دروازه بان رفلکت های خوبی داره فکر کنم منظورش ری اکت بود :n02:

Sh-Meteor
29-06-2014, 22:56
سیاتکی فکر کنم یه جا گفت دروازه بان رفلکت های خوبی داره فکر کنم منظورش ری اکت بود :n02:
منظور سیانکی این بود: دروازه بان رفلکس های خوبی داره (( رفلکس، یعنی واکنش نشان دادن، البته ری اکت هم درسته ولی رفلکت نه :n02: ))

masoudtr
29-06-2014, 23:46
علیفر داره خودش را میکشه که اسم ها را کامل بگه.
ورا این بشر بازنشست نمیشه؟؟؟؟

mohammadirani
29-06-2014, 23:56
این علیفر چرا این قدر چرت و پرت میگه؟
مگه الان دارن از تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه استفاده نمیکنند؟؟ کلا از مرحله پرته!!!
میگه وقتی داورا از این اسپری ها دارن و به شکلی کمیک حملش میکنند چرا فیفا اجازه استفاده از تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه رو نمیده!!

ramingsm
29-06-2014, 23:58
این علیفر چرا این قدر چرت و پرت میگه؟
مگه الان دارن از تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه استفاده نمیکنند؟؟ کلا از مرحله پرته!!!
میگه وقتی داورا از این اسپری ها دارن و به شکلیکمیک حملش میکنند چرا فیفا اجازه استفاده از تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه رو نمیده!!
دقیقا این یکی کلا شوته شوته

hojjatinho
29-06-2014, 23:59
یک روز بشقاب ما خراب بود از شبکه سه بهره بردیم . اون از سریال کاملا کپی شده هفت سنگ و حالا هم جناب سرهنگ می فرمایند :
معلوم نیست حالا که به داور ها اسپری محو شونده می دن و به شکل کمدی خم می شن و استفاده می کنن چرا از تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه استفاده نمی کنند؟!!!

سرهنگ جام جهانی نمی بینه ؟!:دی

- ولی عاشق این طرز بیان اسماشم : سو قر اتیسس پاپاس تا پوولوس :دی !

mohammadirani
30-06-2014, 00:11
بزرگترین سوتی گزارشگری امسال میدونین کی بوده؟

بازیهای مرحله گروهی
گروه C شب اخر

بازی کلمبیا و ژاپن دقیقه 90
اون طرف یونان دقیقه 91 یک پنالتی به دست میاره
گزارشگر دوست داشتنی و محترم!!! میگه
البته اون پنالتی هیچ تاثیری نداره چون یونان نهایتش میشه 3 امتیازی و ساحل عاج و کلمبیا صعود میکنند

یونان پنالتی رو گل میکنه و بازیکنان یونان در حد مرگ خوشحالی میکنند ولی گزارشگر محترم ما بازم نمیفهمه جریان چیه

بازی یونان و ساحل عاج زودتر تموم میشه.دوربین صحنه ای رو نشون میده که بازیکنان ساحل عاج روی زمین از ناراحتی دراز کشیدند و بازیکنان یونان دارن بالا پایین میپرند و شادی میکنند.تازه میفهمه چه گندی زده و خیلی راحت میگه مثل اینکه یونانم صعود میکنه!!
نه معذرت خواهی و نه حتی گفتن اینکه اشتباه کردم

کلا چرا چنین گزارشگران احمقی میارند که سالهاست هیچ مطالعه ای نداشتند و حتی از اتفاقات مهمترین تورنمنت جهان بی خبرند؟؟

د لامصب حداقل یه خورده جدول مسابقات رو ببین

albertxx
30-06-2014, 01:37
من نمیمدونم چه اصراری هست که اسم بازیکن های یونان رو کامل بگه ؟؟ !! :n02:

پوس پوس میکنه کلی حال میکنه !!:n02:

malkemid
30-06-2014, 01:49
بازیکن یونان قشنگ توپو به عمد با دست زده...این علیفر خنگ اصلا نفهمیده میگه تیم داوری خوب کار کرده!

Karistias
30-06-2014, 02:15
- ولی عاشق این طرز بیان اسماشم : سو قر اتیسس پاپاس تا پوولوس :دی !
اخرم همین بازیکن که بار ها بارها اسمشو کامل میگه گل نجات بخش یونان رو زده

یکی بازی رو از اول ببینه سرهنگ چندبار اسم این سو قر اتیسس پاپاس تا پوولوس رو کامل گفته, نموده ها

فکر کنم سرهنگ دعا دعا میکنه یونان بره بالا وبازی مرحله بعد یونان هم بیفته به خودش و اسمها رو با لذت صدا کنه

انصافا تلفظ اسامی یونانی ها لذت بخشه مثل اسم کاربری خودم : دی ولی دیگه سرهنگ شورشو دراورده

Hatek
30-06-2014, 02:20
حاضرم دو برابر این سوتی هارو تحمل کنم فقط یه خورده کمتر داد بزنه :n27:
حالیش نیست نصف شبه

Morteza4SN
30-06-2014, 02:30
سرهنگ(نیمه دوم وقت اضافه ـ حمله‌ی یونان) : یه پاس به جلو از توی در :n29: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک روز بشقاب ما خراب بود از شبکه سه بهره بردیم . اون از سریال کاملا کپی شده هفت سنگ و حالا هم جناب سرهنگ می فرمایند :
معلوم نیست حالا که به داور ها اسپری محو شونده می دن و به شکل کمدی خم می شن و استفاده می کنن چرا از تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه استفاده نمی کنند؟!!!

سرهنگ جام جهانی نمی بینه ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- ولی عاشق این طرز بیان اسماشم : سو قر اتیسس پاپاس تا پوولوس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !

به این شب‌های عزیز اصلاً بازیا رو نمی‌بینه :دی یعنی فقط اونایی رو که گزارش می‌کنه تقریباً می‌بینه :n09:

اینم همینجوری برای اعلام زمان سحر با نعره بخونید: گکاس و واکنش خوب ناواس :19: :دی

sasan.69
30-06-2014, 02:39
این علیفر حالش خوش نیس...3و نیم صبح عررررررربده میزنه ..نمیدونم کی میخوان امثال اینو خیابانی رو از تی وی جارو کنن:n02: (سیانکی هم اضافه کنید)

albertxx
30-06-2014, 02:50
موقع گزارش بازی صداش اینقدر کمه انگار از ته چاه در میاد !! و مجبوری صدا رو زیاد کنی ..

بعد یه موقعیت ایجاد میشه چنان مثل *** اربده میکشه آدم زهرش میترکه !! :n23:

کلا بالانس نیست ! :n02:

farshidmm
30-06-2014, 03:07
حاضرم دو برابر این سوتی هارو تحمل کنم فقط یه خورده کمتر داد بزنه :n27:
حالیش نیست نصف شبه

چون می دونه همه پای گزارشاش خوابشون می بره وسطش یهو یه داد میزنه تا از خواب بپرن :n09:

Soroush HD
30-06-2014, 08:25
عاقا این عمو حالیش نیست ساعت 3 نصفه شب مردم خوابیدن که اینجوری عین چیز داد میزنه:n24:اصلا همینجوری رو اعصاب من داشت قدم میزد....باز خوبه بابام که تو اتاق خوابش از یک تلویزیونی نیگاه میکرد که با آنتن خود ایران بود و من تو حال با ماهواره...با ماهواره چند ثانیه دیر تر نشون میده...هر وقت یه صدای داد از تو اتاق بابام میشنیدم صدای تلویزیون رو قطع میکردم و اینگونه از خطرات ناشی از گرفتی قلب و عضلات به دلیل صدای این عمو جلوگیری می کردم....بععععععله.:n09:

alireza-1991
30-06-2014, 08:50
همون 10 ثانیه اول گیر داد به دفاع کاستاریکا :n08:

چه حالی کرد یونان دقیقه 90 گل زد !!!!

Mohammad Yek110
30-06-2014, 11:22
من دیشب از رو صدای گزارشگر نفهمیدم علیفره ولی تا گفت دفاع سه نفره فهمیدم خودشه :n08:

szh_1367
30-06-2014, 11:42
دیشب سرهنگ چی میگفت ؟

از تکنولوژی خط دروازه استفاده نمیشه !!!!

مگه چنتا تکنولوژی خط دروازه داریم ؟ اصلا خطای پشت هجده قدم چه ربطی به خط دروازه داره !!!!

من وقت گرفتم تا 12 دقیقه اول اصلا بازی رو گزارش نکرد در مورد جمعیت یونان صحیت میکرد و مربان دو تیم و بازیکنان که تو چه تیم های باشگاهی بازی میکنند

تو 10 20 ثانیه اول در مورد خط دفاعی دو تیم نظر کارشناسی خودش رو داد !!!!

اسم کمپبل رو اگر دقت میکردید سه نوع مختلف تلفظ میکرد

وی وی از این ادم اااااااااااااااخخخخخخخخخخ خخخ :n21:

Gregar
30-06-2014, 11:43
اظهار نظراتش در مورد زدن پنالتی جالب بود . بازیکنهای ما یادشون باشه یه کلاس اموزش پنالتی زدن پیش ایشون برن :n08:

Sepehr SS
30-06-2014, 11:57
من دیشب از رو صدای گزارشگر نفهمیدم علیفره ولی تا گفت دفاع سه نفره فهمیدم خودشه :n08:
دقیقا. اولش که دید سیستم کاستاریکا سه دفاع هستش، از خود بیخود شده بود و حسابی ذوق کرده بود.
ولی کلا خیلی شوته این، اون از افتضاحش تو بازی کلمبیا ژاپن که امتیاز تیمها رو همش اشتباه میگفت، دیشب هم که خبر نداشت تکنولوژی خط دروازه استفاده داره میشه. کمپل رو هم چهارصد بار گفت تو المپیاکو بازی میکنه در حالی که پارسال قرضی اونجا بود و الان عضو آرسناله. واقعا من فکر میکنم این در طول روز تو غار زندگی میکنه که از هیچی خبر نداره و فقط موقع گزارش بازی میاد بیرون و بهش لیست بازیکن ها و تیمهای باشگاهیشونو میدن و اینم اونارو تکرار میکنه. هر جای دنیا گزارشگری اشتباهات اینو در رابطه با امتیاز یونان و ساحل عاج میکرد، حداقل چند ماه محرومش میکردن از گزارش ولی اینجا انگار نه انگار! تازه بازی حساس تر هم بهش میدن.

urumchi
30-06-2014, 12:34
قضیه سرهنگ اینه که اعتماد به سقف وحشتناکی داره ... :n09:

بازیارو نمی بینه و اصلا هم پیگیر بازیها نیست، به خیال خودش انقد مسلط هست که ندیده و مطالعه نکرده
میتونه بیاد از پس گزارش یه بازی تو مرحله حذفی جام جهانی بربیاد ...

شایدم خیال میکنه چون نصفه شبه و 2تا تیم هم همچین اسم و رسمی ندارن لابد بیننده ش خیلی کمه و یا نمی فهمن
سوتی داده یا اینکه اصلا براش مهم نیست که چی داره میگه و فقط به فکر اینه بعد از گزارش پولشو بگیره و بره خونه ش ...

دیشبم اصرار عجیبی داشت سقراطیس پاپاستا توپولوس رو کامل بگه ...
فکر کنم بخاطر این کامل میگفت که بگه بله منم بلدم اسمای سخت رو بگم ...

L.utus
30-06-2014, 12:51
کی به این علیفر گفته سرهنگ؟ این گروهبان قندلی هم نیست :n08:

L.utus
30-06-2014, 14:09
دیشب تو برنامه 2014 هم فردوسی پور و جاودانی و مخصوصا این میثاقی خیلی یونان رو کوبیدن
همش میگفت یونان رو هیشکی دوست نداره و متاسفانه باز دوباره داره شانسی و با یک هیچ یک هیچ میاد بالا و بعد از نود دقیقه هم گفت یه لحظه ترسیدیم گفتیم الانه که یونان گل دوم رو هم بزنه!
حالا یونان هر چی که هست به شما چه که دوست ندارین صعود کنه و رو آنتن زنده نظرات شخصیتونو به میلیون ها نفر تحمیل می کنید؟ :n21:
خوشتون میاد تو برنامه ویژه جام جهانی یه کشور دیگه هم بیان به ایران توهین کنن و بگن ایران با این بازی دفاعی و بزن زیرش داره میاد بالا؟

banii
30-06-2014, 14:34
دیشب تو برنامه 2014 هم فردوسی پور و جاودانی و مخصوصا این میثاقی خیلی یونان رو کوبیدن
همش میگفت یونان رو هیشکی دوست نداره و متاسفانه باز دوباره داره شانسی و با یک هیچ یک هیچ میاد بالا و بعد از نود دقیقه هم گفت یه لحظه ترسیدیم گفتیم الانه که یونان گل دوم رو هم بزنه!
حالا یونان هر چی که هست به شما چه که دوست ندارین صعود کنه و رو آنتن زنده نظرات شخصیتونو به میلیون ها نفر تحمیل می کنید؟ :n21:
خوشتون میاد تو برنامه ویژه جام جهانی یه کشور دیگه هم بیان به ایران توهین کنن و بگن ایران با این بازی دفاعی و بزن زیرش داره میاد بالا؟
منم نمیدونم با چه عقلی اونجوری گفت... هیــــچ کی (یجوری هم گفت که لحنش تاکید داشت) یونانو دوست نداره!
یونان بیچاره:n03:
من اعتراف میکنم تیم و کشور یونان برای من دوست داشتنیه
و دیشب از حذفش ناراحت شدم
انصافا یونان هرچی باشه از کاستاریکا دیگه خیلی بهتره !

پ ن : یک صحنه بازیکن کاستاریکا که کنار زمین ایستاده بود تا تعویض بشه ؛ رو دستش آب دهن (تف:n02:) انداخت و بعد کشید رو موهاش !! :blink: فکر کنم بعنوان حالت دهنده مو استفاده کرد!!! :n21: یعنی سطح فرهنگی این ملتها در این حده!!! :n21: اونوقت دوستان دلشون خنک شده که یک تیم اروپایی حذف شده و اینا اومدند بالا!!!

banii
30-06-2014, 14:42
عاقا این عمو حالیش نیست ساعت 3 نصفه شب مردم خوابیدن که اینجوری عین چیز داد میزنه:n24:اصلا همینجوری رو اعصاب من داشت قدم میزد....باز خوبه بابام که تو اتاق خوابش از یک تلویزیونی نیگاه میکرد که با آنتن خود ایران بود و من تو حال با ماهواره...با ماهواره چند ثانیه دیر تر نشون میده...هر وقت یه صدای داد از تو اتاق بابام میشنیدم صدای تلویزیون رو قطع میکردم و اینگونه از خطرات ناشی از گرفتی قلب و عضلات به دلیل صدای این عمو جلوگیری می کردم....بععععععله.:n09:

:blink:
اینجوری که شما توضیح دادی که پس به هر حال صدای اون عاغا رو شنیدی !! چه فایده داشته کم کردن صدای گزارش خارجی ؟!
ضمنا تلویزیون ایران چون سانسور میکنه دیرتر نشون میده از شبکه های ماهواره ای...

اظهار نظراتش در مورد زدن پنالتی جالب بود . بازیکنهای ما یادشون باشه یه کلاس اموزش پنالتی زدن پیش ایشون برن :n08:

چی گفت؟ :دی من ندیدم از دقیقه نود به بعد...:n01:

albertxx
30-06-2014, 14:57
چی گفت؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من ندیدم از دقیقه نود به بعد...:n01:

یه صحنه حدودا چیزی شبیه به این گفت :

در صورتی که پنالتی زن زیاد دور خیز نکنه احتمال خراب کردن پنالتی زیاده !! :n02:

بعد که توپ گل شد گفت خیلی خطرناک بود (( در حالی که توپ راحت گل شد !! :n08: ))

banii
30-06-2014, 15:08
یه صحنه حدودا چیزی شبیه به این گفت :

در صورتی که پنالتی زن زیاد دور خیز نکنه احتمال خراب کردن پنالتی زیاده !! :n02:

بعد که توپ گل شد گفت خیلی خطرناک بود (( در حالی که توپ راحت گل شد !! :n08: ))

خدا بگم چیکار نکنه اینارو:biggrin:

یعنی دیدن فوتبال با گزارش علیفر و خیابانی عزیزم بعضی وقتا از دیدن فیلمای کمدی هم بیشتر حال میده! :happy:

Soroush HD
30-06-2014, 17:10
:blink:
اینجوری که شما توضیح دادی که پس به هر حال صدای اون عاغا رو شنیدی !! چه فایده داشته کم کردن صدای گزارش خارجی ؟!
ضمنا تلویزیون ایران چون سانسور میکنه دیرتر نشون میده از شبکه های ماهواره ای...

میگم من داشتم تو بدر شبکه IRIB HD TEST رو نیگاه میکردم بابام هم که رفته بود بخوابه با تلویزیون توی اتاق شبکه 3 رو از روی آنتن خود ایران(از اونایی که فقط شبکه های 1 تا 5 رو داره)بازی رو نیگاه میکرد.

*Batman*
30-06-2014, 17:38
علیفر : سوکراتیس پاپاستاتوپولوس
چنان با حس و هیجان اسم این بنده خدا رو صدا میکرد که من اگر اسم خودمو فراموش کنم این اسم رو محاله یادم بره!

vahidgame
30-06-2014, 19:34
در مورد این قضیه علاقه علیفر به اسم های طولانی چند روز پیش توی یه بازی دیگه هم در این مورد بحث کردیم
یکی از دوستان حرفی خوبی زد و گفتش که دلیل علیفر برای اصرار به این گفتن اسم های طولانی گذروندن بیشتر وقته و این سیاستشه!
شما خودتون حساب کنید طرف اصلا اطلاعات فوتبالی نداره و اطلاعاتش برای زمان قبل از جنگ جهانی اوله بعد همین جوریش که کلا یکمی شل و آروم صحبت می کنه تا وقت بگذره بعد بخشی از گزارش خودشو با گفتن اسم هایی مثل سوکراتیس پاپاستاتوپولوس یا رئیس آدریان امبولی می گذرونه و پیش خودش میگه خدا بده برکت نصف وقت بازی با گفتن این اسم های طولانی می گذره نصف وقت هم با دادن اطلاعات غلط :دی

Mohammad Yek110
30-06-2014, 21:40
در مورد این قضیه علاقه علیفر به اسم های طولانی چند روز پیش توی یه بازی دیگه هم در این مورد بحث کردیم
یکی از دوستان حرفی خوبی زد و گفتش که دلیل علیفر برای اصرار به این گفتن اسم های طولانی گذروندن بیشتر وقته و این سیاستشه!
شما خودتون حساب کنید طرف اصلا اطلاعات فوتبالی نداره و اطلاعاتش برای زمان قبل از جنگ جهانی اوله بعد همین جوریش که کلا یکمی شل و آروم صحبت می کنه تا وقت بگذره بعد بخشی از گزارش خودشو با گفتن اسم هایی مثل سوکراتیس پاپاستاتوپولوس یا رئیس آدریان امبولی می گذرونه و پیش خودش میگه خدا بده برکت نصف وقت بازی با گفتن این اسم های طولانی می گذره نصف وقت هم با دادن اطلاعات غلط :دی
: )))
تو بازی بلژیک و الجزایر که مرتنس گل زد بیست بار این جمله رو تکرار کرد:
"مرتنس یا مرتنز" که بجای "چادلی یا شازلی" به بازی اومده بود روی پاس "هازارد یا آزار" گلزنی کرد :n08:

Milad4171
01-07-2014, 00:07
استاد خیابانی :

الجزاری ها خیلی سریع بازی میکنن. اونا باید به این موضوع هم فکر بکنن که شاید بازی 120 دقیقه باشه و اونا باید انرژیشون رو برای 120 دقیقه ذخیره کنن .

Sepehr SS
01-07-2014, 00:22
این خیابانی چی میگه برای خودش؟ نبیل بن طالب اصلا تو ترکیب الجزایر نیست ولی این هی میگه حالا بن طالب صاحب توپ میشه!!! :n08:بعد میگه بن طالب بازیکن کاملا فیکس الجزایر تو این مسابقات!:n08:

SA3EDLORD
01-07-2014, 00:25
این دروازبان الجزایر "رایس" هست یا این داره سوتی میده؟ رئیس مگه نیست؟:n13:

Gregar
01-07-2014, 00:38
وای خدا استاد چی میگه ؟ :n08:

"حالا ضربه رو فرانسوی ها ... ببخشید الجزایری ها میزنن" اینقدر حرف زد تو بازی در مورد تاریخ الجزایر و فرانسه که اخرش قاطی کرد :n08:

A.N.A.P
01-07-2014, 00:51
خداییش گزارش کردن خیابانی یک سر و گردن از علیفر و سیانکی بالاتره . این سه تا بازی آخر رو یکی علیفر و یکی دیگه رو سیانکی و بازی آلمان رو هم خیابانی داره گزارش میکنه انصافا خیلی بهتر از اونا گزارش کرده . هم پرشور تر و هم با اطلاعات تره. ( نسبت به اون دو تا).

Sh-Meteor
01-07-2014, 01:02
اگه رشته ای به نام تاریخ فوتبال وجود داشت، قطعا شاگرد اول بود.
.
من یادم نمی آد، تراکتور با کیا تو جام باشگاه ها هم گروه بوده، اون میگه: فلانی با لخویا اومده تبریز به تراکتور یه گل زده...:n04:
یه جوری از پدر و مادر بازیکنای الجزایر صحبت می کنه که خودشونم انقدر نمی دونن.

عشق منی خیابانی
بت شکنی خیابانی :n19:

A.N.A.P
01-07-2014, 01:08
خیابانی : توماس مولر ، تو دیگه چرا گل نمیزنی ؟ :n02:

albertxx
01-07-2014, 01:09
چند قسمت از حرف های گهر بار خیابانی !! :n02:

1-
فیلیپ لام الان تو اوج تکامل بلوغ فکر هست !!!
یعنی چی ؟؟ :n04:
یعنی طرف تو 30 سالگی تازه داره به بلوغ فکری میرسه ؟؟ :n02:

2 -
خدیرا و اوزیل هر 2 تو رئال بازی میکنن و همدیگر رو خوب میشناسن !!!!!!
1 سالی میشه خیابانی از دنیا عقبه !! :n02:

shifter
01-07-2014, 01:14
جواد قشنگ امشب به اصطلاح on fire هست:n02:
میگه توماس مولر تو چرا گل نمیزنی :n08:
گریزی هم زده به خاطراتش...:n02:
المان داره کاشته میزنه یه جوری میگه خیلی خطرناکه انگار اون یکی تیم ایرانه...
فک کنم جواد جدی جدی یه سر و سری با الجزایر داشته باشه:n02:
به رویس میگه ستاره تابناک و درخشان در اسمان پورتو الگره:n08:

Memonex
01-07-2014, 01:18
خیابانی و علیفر هیکلشون اندازه فیله اما ای کیو صفر خوبم خجالت نمیکشن والا !! علیفر با اون ذهن کندش بارها شده دیدم تو بازی یه 3 4 دقیقه کلا لال شده مرد حسابی مجبوری گزارش کنی با اون مغز پوکت یهو وسط بازی چنان داد میزنه که صدای خودشم میگیره (نه خیلی صداشم قشنگه !!!) هرکی ندونه فکر میکنه یارو روانیه فقط چندتا فوش کم داره از دهنش در بیاد. خیابانی هم اینقدر جدیدا داستان و چرت و پرت تعریف میکنه وسط بازی از هر ده تا موقعیت دوتاشو گزارش میکنه اونم با یه دقیقه تاخیر !!

اما من دوست دارم تلویزیون ناخوداگاه داره مردمو میخندونه علی رقم میلش

Abdolreza2012
01-07-2014, 01:25
استاد خیابانی در اواخر بازی از خود بی خود شد و فرموندند :
خستگی در چهره بازیکنان هر دو تیم مشهود دیده میشه
یا مشهوده یا دیده میشه :n02:

ولی خداییش تن صداش خیلی خیلی بهتر از سرهنگ و سیانکی هست

Sepehr SS
01-07-2014, 01:27
جمله گهربار دیگری از استاد خیابانی : شواین اشتایگر انگار سر خودش رو هم به سمت دروازه میفرسته انقدر که محکم سر زده به توپ!

vahidgame
01-07-2014, 01:28
خیابانی این 10-15 دقیقه آخر 90 دقیقه بازی رو کلا دیگه یه حالت شور و هیجان معروفش رو گرفته بود که معمولا اینجور موقع ها چیزای خنده دار زیاد میگه :دی
من نمی دونم چرا توی این بازی گیر داده به تاریخ یعنی هر چی میشه میگه بهترین تاریخ و بدترین تاریخ! توماس مولر می افته زمین میگه این بدترین افتادنش توی تاریخ فوتبالش بوده (یا یا چیزی معادل اینو گفت) یعنی بعد از این جمله اون من بازیو نمی دیدم و فقط داشتم می خندیدم! :دی
اصلا این مدل هیجان دادن خیابانی خیلی جالبه و فقط اگه طرفدار یکی از دو تیم نباشی می تونی نخندی و بقیه مطمئنا لحظاتی رو برای خندیدن شکار کردن :دی

من اون قدر خندیدم دقیق حواسم به بازی نبود ولی فک کنم این آخرای بازی هم یه چیز خنده داره دیگه گفت در مورد سر زدن و گفتش انگار سرش رو به دروازه می فرسته :n04:

banii
01-07-2014, 02:13
[

اگه رشته ای به نام تاریخ فوتبال وجود داشت، قطعا شاگرد اول بود.
.
پس دکتر صدرو چی میگی؟!

Arash4484
01-07-2014, 02:15
یعنی عرضه نداشتن آخرش از سال 72 به این سو...یک کانال اختصاصی ورزش راه بندازن...
(اگه هدف گذاری اولیه کانال دو رو در نظر بگیریم از دهه 50)

کانال دو-کانال سه- کانال ورزش-کانال اچ دی....آخرش در این بیست و سه کانال تی وی هیچکدوم نباید جایی داشته باشن برای ادامه برنامه جام؟

حالا هر چی هم جاودانی التماس کنه(جلوی ملت هم گفت، بلکه تو رودربایستی بمونن)

بهرحال تحلیل دعای سحر رو نگاه میکنیم از آیت الله کاشانی...

Sh-Meteor
01-07-2014, 02:22
[

پس دکتر صدرو چی میگی؟!
دکتر صدر - استاد دانشکده مذکور
خیابانی - شاگرد اول
سرهنگ علیفر - سه ترم مشروطی

DaaVooD
01-07-2014, 02:28
جواد: دیگه نایی در ساق پای الجزایریها نمونده!! :blink:

نادر1368
01-07-2014, 02:33
محصص كيه و چكارس كه به خياباني تيكه ميندازه!؟ اصلا ادم خوشايندي نيست.:n15:

banii
01-07-2014, 02:38
دکتر صدر - استاد دانشکده مذکور
خیابانی - شاگرد اول
سرهنگ علیفر - سه ترم مشروطی

moraddad
01-07-2014, 10:27
چرا سوتی اعظم استاد رو کسی اشاره نکرده بهش ؟! :n02: نکنه من اشتباه شنیدم !!؟

یه جا گفت بازی صفر صفر بوده اما گل های زیادی داشته !!! :n04:

نگفت ؟! :n13:

کلا دوس داره هر بازی ای که گزارش میکنه به زور هم شده به یاد موندنی بشه... جذاب ترین صفر صفر تاااریخ جام های جهانی ... بدترین زمین خوردن تاااریخ فوتبال توماس مولر ...

غلیظ ترین اسپری محوشونده تاریخ فوتبال در اسمان تابناک پورتوالگره :n02:

kenzu
01-07-2014, 10:31
و بله بازی تموم میشه . نه هنوز بازی تموم نشده :n08:

Sepehr SS
01-07-2014, 11:34
چرا سوتی اعظم استاد رو کسی اشاره نکرده بهش ؟! :n02: نکنه من اشتباه شنیدم !!؟

یه جا گفت بازی صفر صفر بوده اما گل های زیادی داشته !!! :n04:

نگفت ؟! :n13:

آره گفتش. گفت که یک بازی بدون گل ولی بسیار پر گل!!!!!!!!!!!! بعدش گفت یعنی از یه بازی که 6 تا گل هم داشته، جذاب تره این بازی! طرفدار الجزایر هم بود، گل که خوردن هیجانش خوابید، فکر میکرد میکشه پنالتی و الجزایر میبره.

Meisam
01-07-2014, 12:13
سلام
پیشنهاد میکنم این فایل ویدیویی رو دانلود و تماشا کنید :n02:

آژیر سیار
شگفتی های جام 2014 / این قسمت : گزارشگران
کاری از : آیدین سیارسریع / محمد آژیرنیار

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانـــلـــود (حجم 5 مگابایت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

befermatooo
01-07-2014, 12:23
سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانـــلـــود (حجم 5 مگابایت)

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام .
آدرسش در انجمن فــــــیلتر شده و بصورت ------------ نمایش داده میشه .

درستش کنید تا ببینیم :n02:

Milad4171
01-07-2014, 12:56
سلام

آژیر سیار

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانـــلـــود (حجم 5 مگابایت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک اصلی از صفحه خود سازنده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Georges St-Pierre
01-07-2014, 13:03
یه جا الجزایر زده حمله زد خیابانی گفت و حالا یه زده حمله از بازیکنانه فرانسه!!! از بس گیر داه بود به تاریخ الجزایر و فرانسه هنگیده بود دیگه ! :n09:
کلا خیلی سوتی داد دیشب

Meisam
01-07-2014, 13:07
سلام .
آدرسش در انجمن فــــــیلتر شده و بصورت ------------ نمایش داده میشه .

درستش کنید تا ببینیم :n02:

اصلاحش کردم :n02:

سلام

آژیر سیار

Milad4171
01-07-2014, 13:33
سلام

آژیر سیار

خود خودشه لامصب:n02:
دیشب گیر داده به حملات بن طالب . بعد که فهمید تو بازی نیست ، درستش کرد:n08:

HGH 878
01-07-2014, 14:06
ضد حمله:n02::n02::n02:نه زد حمله

Mohammad Yek110
01-07-2014, 14:44
دوستان خیابانی خیلیم بد نبود دیشب ، سوتیاش کمتر شده بود خیلی با احساس گزارش میکرد
غیر از قضیه بنطالب ( :دی ) انقد که شما بهش گیر میدین بد نبود
یکی از نکات مثبتی که یه گزارشگر باید داشته باشه اینه که در طول بازی به تیمها و هوادارانشون تیکه نندازه ( اونم نه یه طرفه ، دوطرفه!!! )
نکته خیلی مهمی که گزارشگرانی مثه عادل اصلا رعایت نمیکنن ...

albertxx
01-07-2014, 15:01
خیابانی دیشب یه چیز گفت واسم جالب بود

آلمانی ها با منطق بازی میکنن و الجزایری ها با احساس !!!!
نیم ساعت داشتم فکر میکردم یعنی چی ؟؟؟ !:n02:

دوستان خیابانی خیلیم بد نبود دیشب ، سوتیاش کمتر شده بود خیلی با احساس گزارش میکرد
یکی از نکات مثبتی که یه گزارشگر باید داشته باشه اینه که در طول بازی به تیمها و هوادارانشون تیکه نندازه ( اونم نه یه طرفه ، دوطرفه!!! )

دقیقا
گزارشگر نباید در طول بازی به هواداران 2 تیم تیکه بندازه
ولی همین آقای خیابانی سابقه طولانی در این امر داره !!!
علاوه بر اون در صورتی که بازی ای که داره گزارش میکنه تیم رقیب خودش باشه کاملا حال ببیننده رو میگیره !!

فینال چمپیونز بین رئال و آتلتیکو رو کلی از هوادارن رئال بعد از 12 سال منتظر یه فینال رویایی بودن ولی خیابانی عملا گند زد به بازی !! :n23:
بعد از اینکه رئال گل دوم رو زد خیابانی لال شد و هیچ هیجانی نداشت
یه لحظه کاملا ساکت شد و چند ثانیه بعد از گل فقط آهسته گفت : گل ! :n23: (( من از هر شبکه ای دانلود کردم گزارشگر داشت خودشو پاره میکرد ))
ولی آقای خیابانی هیچ هیجالنی نداشت دلیلشم این بود که از جای دیگه ای داشت میسوخت !!!

این خیابانی از نظر طرفداری و تیکه انداختن به تیم حریف خودش از 100 تا عادل هم بدتره
حداقل عادل تیکه میندازه مربوط به بازی و اون لحظه هست
ولی خیابانی کلا چرت و پرت میندازه بیرون !!:n29:

A.N.A.P
01-07-2014, 15:19
جواد خیابانی : میلیارد ها بیننده تلویریونی دارن از این بازی لذت میبرن :n04:

یک سوتی دیگه داد خیلی باحال بود . بعد از اینکه الجزایر گل اول رو خورد گفت : همه الجزایری ها ناراحت اند سر به دست گرفتن !!!:n02:

farshidmm
01-07-2014, 16:03
خیابانی دیشب یه چیز گفت واسم جالب بود

آلمانی ها با منطق بازی میکنن و الجزایری ها با احساس !!!!
نیم ساعت داشتم فکر میکردم یعنی چی ؟؟؟ !:n02:

دقیقا
گزارشگر نباید در طول بازی به هواداران 2 تیم تیکه بندازه
ولی همین آقای خیابانی سابقه طولانی در این امر داره !!!
علاوه بر اون در صورتی که بازی ای که داره گزارش میکنه تیم رقیب خودش باشه کاملا حال ببیننده رو میگیره !!

فینال چمپیونز بین رئال و آتلتیکو رو کلی از هوادارن رئال بعد از 12 سال منتظر یه فینال رویایی بودن ولی خیابانی عملا گند زد به بازی !! :n23:
بعد از اینکه رئال گل دوم رو زد خیابانی لال شد و هیچ هیجانی نداشت
یه لحظه کاملا ساکت شد و چند ثانیه بعد از گل فقط آهسته گفت : گل ! :n23: (( من از هر شبکه ای دانلود کردم گزارشگر داشت خودشو پاره میکرد ))
ولی آقای خیابانی هیچ هیجالنی نداشت دلیلشم این بود که از جای دیگه ای داشت میسوخت !!!

این خیابانی از نظر طرفداری و تیکه انداختن به تیم حریف خودش از 100 تا عادل هم بدتره
حداقل عادل تیکه میندازه مربوط به بازی و اون لحظه هست
ولی خیابانی کلا چرت و پرت میندازه بیرون !!:n29:

دقیقا
دیشب بعد گل آلمان هم دقیقا مثل یخ وارفته وبد و دیگه هیجانی گزارش نیم کرد
از اول بازی هم لحن و تن صداش معلوم بود دوست داره الجزایر ببره و آلمان ببازه

urumchi
01-07-2014, 16:52
اگه دیشب رئیس امبولی ستاره تابناک آسمان پورتو آلگره بود ، جواد خیابانی هم ستاره تابناک آسمان گزارش فوتبال در دنیا بود ...
(عین خودش گفتم، نه؟):n02:

گزارش دیشب خیابانی یه گزارش معمولی نبود ... یه انقلاب در عرصه گزارش بود! :n02:

این گزارشو زیرنویس کنی بفرستی واسه شبکه های خارجی ، تا همه دنیا بفهمن
استاد کیه و چه غوغایی میکنه!!!:n02:

هرچند ترجمه جملات سنگین استاد در بازی دیشب، غیر ممکنه ...

farshidmm
01-07-2014, 17:02

یه سوتی بزرگ دیگه هم داد
گفت اوزیل و خدیرا در رئال هم بازی هستن و همدیگه رو راحت تو زمین پیدا می کنن

mohammadirani
01-07-2014, 22:17
میگم این یوسفی آمریکای بدبخت رو جز کدوم قاره حساب میکرد؟

امشب گفتش اگه آرژانتین حذف بشه فقط برزیل و کلمبیا و کاستاریکا از امریکا میمونند!!

منظورش امریکای جنوبی هم نبود وگرنه کاستاریکا که جز امریکای جنوبی نیست

Gregar
01-07-2014, 22:25
میگم این یوسفی آمریکای بدبخت رو جز کدوم قاره حساب میکرد؟

امشب گفتش اگه آرژانتین حذف بشه فقط برزیل و کلمبیا و کاستاریکا از امریکا میمونند!!

منظورش امریکای جنوبی هم نبود وگرنه کاستاریکا که جز امریکای جنوبی نیست

نه اول گفت برزیل و کلمبیا . بعد یکی مثل اینکه بهش گفت کاستاریکا هم هست اون هم اشاره کرد . باز بعدش متوجه سوتیش شد که کاستاریکا مال امریکای جنوبی نیست و بعد گفت البته اون مال کونکاکافه .

Soroush HD
01-07-2014, 22:29
استاد یوسفی:حالا مسی میخواد یک کرنر برای آرژانتین بزنه....حالا میزنه....پایین میزنه....خوب نمیزنه...."طرف رو کلمه زدن هنگ کرده بود......

mohammadirani
01-07-2014, 22:33
تیکه کلام معروف یوسفی

نشون به اون نشون

البته خدایی یوسفی گزارشگر خوبیه و بعد فردوسی پور به نظرم بهترینه

Mohammad Yek110
01-07-2014, 22:36
یوسفی توی جمع ما به استفاده از کلمات متکلف و محیرالعقول مشهوره :دی:دی
بازیکنان آرژانتین 94 کیلومتر طی طریق کردن :27::دی

albertxx
01-07-2014, 22:39
عجب ذوقی کرد یوسفی وقتی آرژانتین گل زد !!! :n02:

مهم نبود گل رو دیماریا زد
فقط میخواست یه جور به مسی ختم کنه !! :n09:

یعنی عاشق این گزارشگرهایی هستم که بی طرفانه گزارش میکنن !!! :n09:

jamshidjap
01-07-2014, 22:41

اينا رم من اضافه ميكنم،،،،

بازي آبستن حوادث مهميه،،،،

سرمربي شخصيت كاريزماتيكي داره،،،،

Ramin khuzestan
01-07-2014, 22:44
تیکه کلام معروف یوسفی

نشون به اون نشون

البته خدایی یوسفی گزارشگر خوبیه و بعد فردوسی پور به نظرم بهترینه
ولی استاد تپق زدن هم هست:n02:

خیلی خوشم میاد از این کلماتی که یوسفی استفاده میکنه:n02:

Aryana_b
01-07-2014, 22:59

کاری بر نمی تابه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخر بازیم یه چیزی گفت لطف و الطاف اینا داشت نفهمیدم درست چی گفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Aryana_b
01-07-2014, 23:02
یوسفی تاریخ رو قاطی کرده بود
اول که گیر داده بود کاستاریکا امشب بازی داره بعدم گفت هلند بازی داره

پ.ن: چقد مسی مسی کرد... کاملن بی طرف:n02:

mohsenmobile1
01-07-2014, 23:44
تمام سوتی بازی دیشب استاد :n02:

banii
02-07-2014, 00:00
این گزارشگره چیه اسمش؟
چرا داره خزعبل میگه ؟:angry:
آمریکا رو همش میخواد بکوبه!:n21:
"حتی خوشبین ترین طرفدار آمریکا هم فکر نمیکرد از اون گروه که سخت بود بیاد بالا؟!!!!!"
"آمریکا در دور گروهی خیلی ضعیف شد... بخصوص بازی با آلمان "
از کی تا حالا باخت 1.0 به یک تیم مدعی میشه نتیجه فضاحت بار؟ تازه اگه فلیپ لام دقیقه 90 اون توپ رو از جلو دروازه آلمان جمع نمیکرد ، آمریکا نتیجه رو 1.1 کرده بود!
دیگه اون حرف که شانس صعود نداشته هم که احمقانه و مضحک و بی معنیست ...
البته معلومه داره برای کیا خودشیرینی میکنه... :n01:
مثال سگی که دم تکون میده تا تکه ای استخوان جلوش بندازند!

Gregar
02-07-2014, 00:12
این گزارشگره چیه اسمش؟
چرا داره خزعبل میگه ؟:angry:
آمریکا رو همش میخواد بکوبه!:n21:
"حتی خوشبین ترین طرفدار آمریکا هم فکر نمیکرد از اون گروه که سخت بود بیاد بالا؟!!!!!"
"آمریکا در دور گروهی خیلی ضعیف شد... بخصوص بازی با آلمان "
از کی تا حالا باخت 1.0 به یک تیم مدعی میشه نتیجه فضاحت بار؟ تازه اگه فلیپ لام دقیقه 90 اون توپ رو از جلو دروازه آلمان جمع نمیکرد ، آمریکا نتیجه رو 1.1 کرده بود!
دیگه اون حرف که شانس صعود نداشته هم که احمقانه و مضحک و بی معنیست ...
البته معلومه داره برای کیا خودشیرینی میکنه... :n01:
مثال سگی که دم تکون میده تا تکه ای استخوان جلوش بندازند!

چرا بحث رو سیاسی میکنی . چرا به بیچاره توهین میکنی . اونم مثل بقیه گزارشگرا چرت و پرت زیاد میگه . حالا شما چه سریع جبهه میگیری .
کلا هر حرفی علیه تیمهای اروپایی یا امریکا زده بشه اول از همه شما پیدات میشه . هر حرفی در حمایت از یه تیم افریقایی زده بشه بازم شما پیدات میشه :n02:

MOHAMMAD2010
02-07-2014, 00:20
من نمیدونم چرا برا بازی های امریکا همیشه این مرتیکه رو میزارن
جوری گزارش میکنه انگار ...
کاملا تابلو اینو فقط برای بازی های امریکا میزارن که اینجوری گزارش کنه !
در ضمن عزیز، اونی همه چیزو سیاسی میکنن که حتی سرود ملی یه کشور رو سانسور میکنن

Sepehr SS
02-07-2014, 00:32
اصلا این یارو کیه گزارش میکنه؟ افتضاح به تمام معناست، تلفظ هاش که فاجعست. دی بروینه!!!!!!!! من موندم این عتیقه ها چجوری میرن گزارشگر میشن.

mohammadirani
02-07-2014, 00:38
این دیگه کیه
بی دلیل و بی جهت همش داره امریکا رو میکوبه
مرد مومن دلیلی نیست عقاید پایگاه بسیج محلتون رو بیاری تو گزارش یه مسابقه فوتبال
نیمه دوم شروع نشده دوباره میگه امریکا ضعیف ترین تیم صعود کننده هستش!!! آخه احمق امریکا اومده غنا رو برده و از پرتغال تا دقیقه 93 جلو بوده و به المان 1.0 باخته بعد میگه امریکا با شانس اومده 1/8 !!!

mohammadirani
02-07-2014, 00:47
وای این مردک چرا این قدر چرت میگه.کجا ضعیف ترین تیم 1/8 امریکاست!!!! این امریکا از الجزایر و یونان یعنی قوی تر نیستش؟؟
فقط میشه تاسف خورد برای این عقده ای

MOHAMMAD2010
02-07-2014, 00:48
ضعیف ترین تیم مرحله یک هشتم بدون شک امریکاس !
بعد بعضیا میگن چرا شما ها همه چیو سیاسی میکنین !

Gregar
02-07-2014, 00:53
.

نه ... من چرا بحثو سیاسی کنم ...
من دقیقا حرف این عاغا رو گفتم ...
ایشون خیلی عقب موندست که سیاست رو وارد ورزش میکنه...

الان دیدم گزارشش رو . حق میدم انصافا . خیلی مضخرف میگه مردک . اول فکر کردم سیانکی گزارشگره . گزارشهای قبلی امریکا رو هم این گزارش کرده ؟

banii
02-07-2014, 00:53
وای این مردک چرا این قدر چرت میگه.کجا ضعیف ترین تیم 1/8 امریکاست!!!! این امریکا از الجزایر و یونان یعنی قوی تر نیستش؟؟
فقط میشه تاسف خورد برای این عقده ای
کاستاریکا ، نیجریه و حتی اوروگوئه رو هم بگو ...

واقعا متاسفم برای کشور عقب مونده ای که با گل سر سبد کشورهای دنیا دشمنی خونی داره و حتی این دشمنیو وارد ورزش که هیچ ربطی نداره میکنند:n21:

جناب گجستک یک جا دیگه هم گفت فوتبال در امریکا محبوب نیست ، ایشون نمیدونه که الان دیگه فوتبال توی امریکا خیلی محبوب شده و سومین تماشاگرای پرشور در دنیا هستند....

تلفظ اسامی بازیکنا رو هم اشتباه میگه ...

چرا بحث رو سیاسی میکنی . چرا به بیچاره توهین میکنی . اونم مثل بقیه گزارشگرا چرت و پرت زیاد میگه . حالا شما چه سریع جبهه میگیری .
کلا هر حرفی علیه تیمهای اروپایی یا امریکا زده بشه اول از همه شما پیدات میشه . هر حرفی در حمایت از یه تیم افریقایی زده بشه بازم شما پیدات میشه :n02:

نه ... من چرا بحثو سیاسی کنم ...
من دقیقا حرف این عاغا رو گفتم ...
ایشون خیلی عقب موندست که سیاست رو وارد ورزش میکنه...

MOHAMMAD2010
02-07-2014, 00:58
الان دیدم گزارشش رو . حق میدم انصافا . خیلی مضخرف میگه مردک . اول فکر کردم سیانکی گزارشگره . گزارشهای قبلی امریکا رو هم این گزارش کرده ؟

یکی دو تا اره یکی هم خیابانی :n21:

banii
02-07-2014, 01:04
اندر افاضات شیخ ما :

برنده این مسابقه که خیلی امیدوارم بلژیک باشه باید به مصاف آرژانتین بره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

banii
02-07-2014, 01:26
دقیقه 92 ، موقعیت جدی آمریکا :

عامریکایی ها اصلا باورشون نمیشد که همچین موقعیتی نصیبشون بشه !!!

بابا اینو برید از برق بکشید .
یعنی از این یارو هم بیشتر روی آمریکا قیض داره ! :n01:

Arash4484
02-07-2014, 02:06
بازنده بازی نه آمریکا بود نه بلژیک. گزارشگر....بود.

یکی از یک طرفه ترین و تابلوترین گزارشهایی بود که در عمرم شنیدم...

بارها آرزوی خیابانی رو کردم...دمش گرم خدایی استاد اینجوری تابلو نمیکنه دیگه...کی بود این؟

اخر بازیم یه چیزی گفت لطف و الطاف اینا داشت نفهمیدم درست چی گفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطایف الحیل

Hatek
02-07-2014, 02:14
آمریکا بازی رو عمدا به 120 دقیقه کشوند تا ما در این لحظات ملکوتی از سخنان پربار محروم بشیم و به سمت سرگرمی های دنیایی مثل فوتبال بریم

urumchi
02-07-2014, 04:35
لطایف الحیل
یکی نیست بهش بگه: خو لامصب! زبون مادری خودتم نمی تونی حرف بزنی که میای از این کلمات استفاده میکنی؟!!!

لطایف الحیل اصطلاحی ست تو عربی واسه کلک و حقه ای
بکار میبرن که فاعل با نهایت زرنگی و بقول معروف زیرپوستی، بزنه طوری که کسی نفهمه

حالا چه ارتباطی به فوتبال داره من نمیدونم!!!

alireza-1991
02-07-2014, 08:38
اینا روز میشنن از اینترنت چرت و پرت میخونن شب میان به خورد ملت میدن

آنتونیو کوچوتینی پدر بزرگ مادری مسی از عملکرد وی ابراز نارضایتی کرده :n08:

bas ali
02-07-2014, 10:39
حالا اسم گزارشگر بازی امریکا کی بود ؟
ولی شماها چطور بازیها رو از تلویزیون ایران با اون کیفیت پایین و سانسورهای فراوان میبینین

Soroush HD
02-07-2014, 12:13
ولی شماها چطور بازیها رو از تلویزیون ایران با اون کیفیت پایین و سانسورهای فراوان میبینین
منم دیگه داشت حالم بهم میخورد زدم TVP1 HD و SRF Zwei HD.....ولی اینا هم هی قطع و وصل میشد باز برگشتم به تولید ملی...:n09:

نادر1368
02-07-2014, 12:23
گزارشگر طوري ميگه خوب بود همون 90 دقيقه بلژيك كار رو تموم مي كرد!! انگار مسخره بازيه اصلا چه طور بود فيفا به جاي مسخره بازياي اينچنيني و خسته
كردن بازيكنان همون مرحله قرعه كشي قهرمان رو هم مشخص مي كرد قال قضيه رو مي كند اين بهتر بود!!:|

Gregar
02-07-2014, 12:31

کیفیتش که الان HD شده . اما بحثهای سانسور و ... هنوز هست که هست . دیگه مجبوریم چه میشه کرد :n02:

banii
02-07-2014, 12:54
من ترکست رو ندارم متاسفانه
و روی هاتبرد هم یکی دوتا شبکه رایگان داره (srf و...)
یکی دوتا بازی رو از اونها بدون مشگل دیدم
اما باقی بازیها یا کد میشه یا هر چند دقیقه یکبار فریز میشه و حالتو میگیره...
اینجوری شد که پناه آوردم به ضرغام تی وی:n29:

ولی اگه گزارش حاج سرهنگ علیفر و استاد عزیز خیابانی رو بزاره با هیچی عوض نمیکنم :دی سانسورش به جهنم :دی لامصبا روح آدمو شاد میکنند اصن یه وعضی :34:

urumchi
02-07-2014, 15:25
آنتونیو کوچوتینی پدر بزرگ مادری مسی از عملکرد وی ابراز نارضایتی کرده
زدی تو خال!
دیشب تا اینو گفت مردم از خنده ...
یه جوری گفت پدربزرگ مادری مسی که من یه لحظه فکرکردم لابد طرف اسطوره ای بوده تو فوتبال
یه خورده که فکرکردم دیدم استاد یوسفی دچار قطعی شدید و مزمن آب شده

ولی اگه گزارش حاج سرهنگ علیفر و استاد عزیز خیابانی رو بزاره با هیچی عوض نمیکنم
تماشای جام جهانی از شبکه 3 خیلی خیلی حال میده چون سرتاپا سوتی ، چرت و پرتهایی ِ که دل آدم وحشتناک شاد میشه:n02:
خدا خیرشون بده ماه رمضونی مارو اینطوری میخندونن ...

Lord007
02-07-2014, 15:48
این گزارشگر دیشب بازی آمریکا و بلژیک کلا تعطیل بود.وسط بازی یکی از بازیکنا مصدوم شد و بیرون بردنش با برانکار یه کم طولانی شد و دوربین شروع کرد به نشون دادن نیمکت تیما،این یارو یهو برگشت گفت ظاهرا به دلیل گرمای هوا،داور وقت استراحت گرفته!! من نمی دونم اینارو بر چه اساسی انتخاب می کنن.راستی چرا هیچوقت اسم این گزارشگرو نمیگن و هیچوقت جلوی دوربین حاضر نمیشه؟ نکنه پست و مقامی داره که نمی خواد شناخته بشه:n02:

Mehdi.M2
02-07-2014, 16:31
این گزارشگر دیشب بازی آمریکا و بلژیک کلا تعطیل بود.وسط بازی یکی از بازیکنا مصدوم شد و بیرون بردنش با برانکار یه کم طولانی شد و دوربین شروع کرد به نشون دادن نیمکت تیما،این یارو یهو برگشت گفت ظاهرا به دلیل گرمای هوا،داور وقت استراحت گرفته!! من نمی دونم اینارو بر چه اساسی انتخاب می کنن.راستی چرا هیچوقت اسم این گزارشگرو نمیگن و هیچوقت جلوی دوربین حاضر نمیشه؟ نکنه پست و مقامی داره که نمی خواد شناخته بشه:n02:

فكر كنم اسمش بالازاده ( بالاپور .. بالايي .. بالا بالا :دي ) يا يه همچين چيزي باشه ‍! فك كنم 12 سالي ميشه كه گزارشگره اما هيچوقت زيارتش نكرديم ! يعني مزخرف ترين آدميه كه ميتونه يه فوتبال رو واسه مردم زهرمار كنه ها !!

urumchi
02-07-2014, 16:51
اینم بخونید ، جالبه

شـامـلـوی گـزارشگـری فـوتـبـال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1%DB%8C-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%AA)

Mahziar-7
04-07-2014, 21:42
دوستان کسی از مزدک میرزایی خبر داره کجاست؟:n02:
گزارش آلمان-فرانسه رو دادن دست این بچه مچه ها! به کی بگی آخه؟:n27:

malkemid
04-07-2014, 21:47

بهتره تا اینکه مزدک از پشت تلفن گزارش کنه!

Mohammad Yek110
04-07-2014, 21:52
متاسفانه گزارشگرای ما وقتی اشتباه میکنن چون فرهنگ معذرت خواهی ندارن ، ماست مالیش میکنن :|
دو بار تو بازی آلمان-فرانسه اتفاق افتاد

Sh-Meteor
04-07-2014, 21:54
به نظر من، احمدی خیلی گزارشگر خوبیه...
البته بعد از عادل.
.
خیلی هیجان خوبی تو صداش هست.

A.N.A.P
05-07-2014, 00:06
از نظر محمدرضا احمدی همه چیز ها عالی یا محکم هست ! شوت عالی هست یا محکم. سانتر عالی هست یا محکم.

آلمان یه سانتر کرد که از اون طرف رفت بیرون بعد این آقا میگه یک سانتر عالی !

سوتی هاش خیلی ریز هستن :n02:

Reza31001
05-07-2014, 00:17
احمدی توی گزارشش عجله داره
از اون طرف همه چیز رو مثبت میبینه
در نتیجه مهم نیست که شوتی که زده شده حساب شده بوده یا اصلا نتیجه مثبتی داشته یا نه، از نظر ایشون ضربه ای عالی محسوب میشه!

brad pitt
05-07-2014, 00:31
عادل
پیمان یوسفی
مزدک

این 3 تا بهترینن

در رنج بعد احمدی و سیانکی و علیفر

Sh-Meteor
05-07-2014, 00:38
عادل
پیمان یوسفی
مزدک

این 3 تا بهترینن

در رنج بعد احمدی و سیانکی و علیفر

رنکینگ من:

1. عادل
2. مزدک
3. احمدی
4. یوسفی
5. سیانکی
6. علیفر

به نظر من احمدی توی سطح سیانکی و سرهنگ نیست.

Atghia
05-07-2014, 00:51
امشب بازی فرانسه با آلمان تقریبا دقیقه 30 به بعد یهو گزارشگر در یک موردی گفت از ناحیه رون پا!!!:n04:
چه طرز صحبت کردنه:n22:یا کلا باید محاوره حرف بزنن یا درست و رسمی
والا:n15:

albertxx
05-07-2014, 00:58
یه مشت الاغ و عقده ای ریختن تو صدا و سیما !!!
گزارشگر شبکه ورزش میگه رونالدوی ارجینال !!! :n15:
واقعا کریس رونالدو چیکار کرده که اینا اینقدر سوختن و دری و وری میگن ؟؟؟
واقعا این حرفاشون توهین محسوب نمیشه ؟؟

وقتی کسایی مثل عادل و خیابانی احمق چرت و پرت میگن اینا هم در تایید حرفاشون این مذخرفات از دهنشون خارج میشه !!

vahidgame
05-07-2014, 01:10
مزدک توی بازی امشب یه جا گفتش که پدر رودریگز به خاطر علاقه ای که به جیمز باند داشته اسم جیمز رو برای پسرش انتخاب کرده
حالا این وسط قضیه خامس چی میشه؟ یعنی به کلمبیایی جیمز باند میشه خامس باند؟! :دی

Mahziar-7
05-07-2014, 01:32
نیمار افتاده رو زمین داره قطع نخاع میشه مزدک در مورد معضل گریه کردن بازیکنان برزیل در هنگام پخش سرود ملیشون و استخدام روانشناس داره صحبت می کنه!
واقعا اعصابم خرد شد سر این صحنه! خدا کنه بلایی سر نیمار نیاد!:n03:

mohammadirani
05-07-2014, 01:44
میگم حداقل میشه خدا رو شکر کرد به خاطر حساسیت بازیها دیگه کسایی چون علیفر یا اون گزارشگر احمق بازی امریکا و بلژیک رو نمیبینیم تو جام

راستی فقط میشه تاسف خورد که ویژه برنامه جام جهانی رو حذف کردن برای امشب!!

Arash4484
05-07-2014, 01:45
تماشای فوتبال از کانال HD Test :

گزارشگر از تکرار صحنه آهسته حرف میزنه اما ما دخترخانمی رو در حال تشویق برزیل می بینیم.

دخترو پسر برزیلی همو بعد گل در آغوش میکشن...گزارشگر از نمای زیبای ورزشگاه که داره پخش میشه حرف میزنه...

گویا برای گزارشگر تصویر شبکه سه در حال پخشه...

در جاهایی اوضاع معکوس میشه...گزارشگر از تماشاچی شادمان میگه ولی ما تصویر آهسته یک از صحنه های بازی رو میبینیم... احتمال داره آقا بداخلاقه سر زده به اتاق سانسور دومی...

بهرحال اگر شما از شبکه اچ دی "تست" دارید بازیها رو میبینید، از طرف صداوسیما انسانهای بالغتری به حساب میاید.

نادر1368
05-07-2014, 02:28
مزدک توی بازی امشب یه جا گفتش که پدر رودریگز به خاطر علاقه ای که به جیمز باند داشته اسم جیمز رو برای پسرش انتخاب کرده
حالا این وسط قضیه خامس چی میشه؟ یعنی به کلمبیایی جیمز باند میشه خامس باند؟! :دی
لابد ديگه! اگر حرفش سنديت داشته باشه مردم امريكاي جنوبي به جيمز باند ميگن خامس باند:n02: يا شايدم گزارشگراي ما علاقه دارند اسم خامس رو
بر وزن جيمز جيمز باند صدا بزنند!

Iman-Emperatour
05-07-2014, 03:11
تماشای فوتبال از کانال HD Test :

گزارشگر از تکرار صحنه آهسته حرف میزنه اما ما دخترخانمی رو در حال تشویق برزیل می بینیم.

دخترو پسر برزیلی همو بعد گل در آغوش میکشن...گزارشگر از نمای زیبای ورزشگاه که داره پخش میشه حرف میزنه...

گویا برای گزارشگر تصویر شبکه سه در حال پخشه...

در جاهایی اوضاع معکوس میشه...گزارشگر از تماشاچی شادمان میگه ولی ما تصویر آهسته یک از صحنه های بازی رو میبینیم... احتمال داره آقا بداخلاقه سر زده به اتاق سانسور دومی...

بهرحال اگر شما از شبکه اچ دی "تست" دارید بازیها رو میبینید، از طرف صداوسیما انسانهای بالغتری به حساب میاید.

نشون دادن (close up) دختری با پوشش کاملا مناسب که فقط داره به دوربین میخنده میشه صحنه غیراخلاقی؟!! بغل کردن پسر بچه ای بعد از زدن گل دوم برزیل به کلمبیا توسط مادرش که با اونم با پوششی مناسب (بلوز برزیل و شلوار) شد صحنه غیر اخلاقی؟!:n29: خوشبختانه امسال این شبکه HD راه اندازی شد تا ما شاهد بازیهای با کیفیت مناسب و شاهد سانسورهای مسخره شبکه 3 با اون کیفیت بیخودش نیستیم.

malkemid
05-07-2014, 08:01
نشون دادن (close up) دختری با پوشش کاملا مناسب که فقط داره به دوربین میخنده میشه صحنه غیراخلاقی؟!! بغل کردن پسر بچه ای بعد از زدن گل دوم برزیل به کلمبیا توسط مادرش که با اونم با پوششی مناسب (بلوز برزیل و شلوار) شد صحنه غیر اخلاقی؟!:n29: خوشبختانه امسال این شبکه HD راه اندازی شد تا ما شاهد بازیهای با کیفیت مناسب و شاهد سانسورهای مسخره شبکه 3 با اون کیفیت بیخودش نیستیم.

بحث سر پوشش اینجا یه مساله جانبی محسوب میشه.. اینا رو نشون نمیدن تا یه وقت خدای نکرده خانمهای ایرانی هوس ورزشگاه رفتن نکنن و بشینن تو خونه پی بچه داری.

Hamid Hamid
05-07-2014, 09:08
حالا این وسط قضیه خامس چی میشه؟ یعنی به کلمبیایی جیمز باند میشه خامس باند؟!

اگه اشتباه نکنم خامس تلفظ اسپانیایی این اسم هستش. دیشب هم من بازی رو از شبکه ای اسپانیایی زبان می دیدم که گزارشگر بازی جیمز رودریگز رو با تلفظ خامس می گفتش.

+

واقعا کریس رونالدو چیکار کرده که اینا اینقدر سوختن و دری و وری میگن ؟؟؟
واقعا این حرفاشون توهین محسوب نمیشه ؟؟

بزرگوار بحث دری وری و توهین و این مسائل نیستش ... شما اگه جلوی هم نسل های من از " رونالدو " نام ببری اون ها بدون شک یاد رونالدوی برزیلی میوفتن. نه کریستین رونالدو. بعدشم از زمانی که من یادمه این بازیکن پرتغالی زمانی هم که تازه به منچستر اومده بود چون رونالدوی بزرگ برزیلی هنوز بازی می کرد برای این بازیکن از لفظ " کریستین رونالدو " استفاده می کردن و اون فقط همینه ... نه رونالدو :n12:

albertxx
05-07-2014, 10:39
اگه اشتباه نکنم خامس تلفظ اسپانیایی این اسم هستش. دیشب هم من بازی رو از شبکه ای اسپانیایی زبان می دیدم که گزارشگر بازی جیمز رودریگز رو با تلفظ خامس می گفتش.

+

بزرگوار بحث دری وری و توهین و این مسائل نیستش ... شما اگه جلوی هم نسل های من از " رونالدو " نام ببری اون ها بدون شک یاد رونالدوی برزیلی میوفتن. نه کریستین رونالدو. بعدشم از زمانی که من یادمه این بازیکن پرتغالی زمانی هم که تازه به منچستر اومده بود چون رونالدوی بزرگ برزیلی هنوز بازی می کرد برای این بازیکن از لفظ " کریستین رونالدو " استفاده می کردن و اون فقط همینه ... نه رونالدو :n12:

تلفظ رونالدوی ارجینال درست نیست

بهتر نیست از لفظ رونالدوی برزیلی استفاده بشه ؟؟

H&H
05-07-2014, 12:31
تلفظ رونالدوی ارجینال درست نیست

بهتر نیست از لفظ رونالدوی برزیلی استفاده بشه ؟؟

ببین مشکل تو با رونالدی ارجینال چیه؟؟؟
اگه بازیای رونالدو(ارجینال) رو تو اوجش دیده بودی الان اینقدر این لفظ واست سنگین نبود عزیزم.

MOHAMMAD2010
05-07-2014, 12:51
خوشبختانه امسال این شبکه HD راه اندازی شد تا ما شاهد بازیهای با کیفیت مناسب و شاهد سانسورهای مسخره شبکه 3 با اون کیفیت بیخودش نیستیم.
جوری حرف میزنین انگار این شبکه واسه اونوره !
بابا اینم مال خودشونه ! سانسورشم تقریبا مثل همون 3 هست !

albertxx
05-07-2014, 13:03
اگه بازیای رونالدو(ارجینال) رو تو اوجش دیده بودی الان اینقدر این لفظ واست سنگین نبود عزیزم.

هم اونو دیدیم هم اینو
کسی هم نمیگه اون رونالدو بد بود
خیل هم عالی بود !!!

ولی عقده گشایی های این گزارشگران صدا و سیما حد و مرز نداره !!
اون از خیابانی و میرزایی که خیلی راحت تو گزارشش هاشون در مورد رئال چرت و پرت میگن
اینم از این گزارشگرای شبکه ورزش که صد در صد گوسفند تر از اینا هستن !!!

..

نکته جالبش اینجاست تو یکی از بازی های لالیگا یکی از گزارشگران نمیدونم چی به مسی گفته بود
یهو بارسایی که خواستن صدا و سیما رو سرشون خراب کنن و یه حرکت اعتراضی بزنن
گزارشگر یه اشتباه کوچیک کرد به مزاج این دوستان خوش نیومد

بعدش کلا از سر تا پا رئالی ها رو مسخره میکتن اونوقت 4 تا روشن فکر میان میگن مشکلی نیست و در دنیای گزارشگری همین شکلیه !!:n01: (( خدا وکیلی دم رئال گرم -- تو فینال چمپیونز بعد قهرمانی چنان حال این خیابانی گرفته شده بود که کاملا معلوم بود قهوه ای شده بود اساسی !! :n09: ))

همین آقای خیابانی حزب باد هم یه روزی طرفدار رئال بود
ولی با افت رئال تو چند سال اخیر به سمت بارسا گرایش پیدا کرد !!:n09:

Iman-Emperatour
05-07-2014, 13:47
جوری حرف میزنین انگار این شبکه واسه اونوره !
بابا اینم مال خودشونه ! سانسورشم تقریبا مثل همون 3 هست !
منظورم این بود عمو فیلترچیاش خیلی بهتر از شبکه 3 هستند و گاهی اوقات تصاویر نصف و نیمه ای رو نشون میدادن (هر وقت شبکه 3 سانسور میکرد از صدای گزارشگر معلوم بود رفتن واسه سانسور اون صحنه)

Abdolreza2012
05-07-2014, 14:08
همین آقای خیابانی حزب باد هم یه روزی طرفدار رئال بود
ولی با افت رئال تو چند سال اخیر به سمت بارسا گرایش پیدا کرد !!:n09:

دقیقا این تیکه ی حرفت شدیدا مورد تایید قرار میگیره
بخاطر همین موضوع امکانش هست دوباره خیابانی به تیم رئال برگرده :n02:

SA3EDLORD
05-07-2014, 14:14

من بازی هردو رو دیدم و الان چیزی نمیبینم که رونالدوی برزیلی داشته و رونالدوی پرتغالی الان نداره...... کسی داره میگه که عاشق روتالدوی برزیلی هم هست....درواقع چیزی نمیبینم که بزرگای تاریخ داشتن و کریس نداره الان!.....اما این که حس نوستالوژی نذاره دوستان یه چیزایی رو اعتراف کنن یه بحث دیگست! این از این!
+
موضوع اینه که از لفظ رونالدوی ارجینال برای تحقیر کریس رونالدو استفاده میشه که البته دید کودکانه یه هیکل 40 ساله رو نشون میده! این لفظ رو همون اول مورینیو قبل بازی رئال و چلسی استفاده کرد برای جنگ روانی که البته قهوه ای هم شد. اون طوریم که به خصوص فردوسی پور این لفظ رو استفاده میکنه با بلند کردن تن صدا و همچین با تاکید میگه رونالدوی اورجینال مطمئنا با منظور اینکارو میکنه و باید به ما حق بدید!
دوستان الان این چیز هارو نمیبینن چون با بازیکن مورد علاقه خودشون اینطور برخورد نمیشه!

albertxx
05-07-2014, 14:18
دقیقا این تیکه ی حرفت شدیدا مورد تایید قرار میگیره
بخاطر همین موضوع امکانش هست دوباره خیابانی به تیم رئال برگرده :n02:

این چند سال طرفدار رئال به طرز وحشتناکی زیاد میشن !! (( خیابانی در گزارش های چند سال بعد : قطعا کسی که قبلا بارسایی بوده الان رئالیه !! :n08: ))

A.N.A.P
05-07-2014, 18:08
یه سر به لینک زیر بزنید . همین تاپیک برای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی هست که خیابانی با اقتدار تو صدر ایستاده :n02: :

MOHAMMAD2010
05-07-2014, 18:12
منظورم این بود عمو فیلترچیاش خیلی بهتر از شبکه 3 هستند و گاهی اوقات تصاویر نصف و نیمه ای رو نشون میدادن (هر وقت شبکه 3 سانسور میکرد از صدای گزارشگر معلوم بود رفتن واسه سانسور اون صحنه)

فهمیدم منظورتو ولی من که دیشب نگاه میکردم اینم همش سانسور میکرد !

Mahziar-7
05-07-2014, 21:30
عادل هم یه صحنه مثل پیمان یوسفی زد تو خط گزارش شاملویی: بازیکنان آرژانتین از بلژیکی ها می خوان که توپ رو به بیرون بزنن ولی بازیکنان بلژیک وقعی نمی نهند!:n02:

یه صحنه هم یکی از آرژانتین مصدوم شده بود گفت: چیکار می کنه اونجا! دلش سووووووووخت فک کنم!
من::n04:!

Iman-Emperatour
05-07-2014, 21:54
فهمیدم منظورتو ولی من که دیشب نگاه میکردم اینم همش سانسور میکرد !
اره به قول خودتون این شبکه تو همین صدا و سیما تهران رو انتن میره ولی ارزش دیدن فوتبالها و والیبال روی این شبکه خیلی بهتر از شبکه 3ست
فهمین دیشب گاهی اوقات متوجه میشیدیم که گزارش ورز والیبال یه 2 ثانیه ای عقبتر از شبکه hd بود!

Arash4484
05-07-2014, 22:05
این شبکه روی تسته و بدون شک بعد این موارد عدم سانسور کمتر میشه...اگه دقت کنید که در کنار چیزهای که به هیچ وجه براشون قابل تحمل نیست، بسیاری چیزهای ساده و مضحک در شبکه های سراسری سانسور میشه، و در این موارده که متوجه سانسور کمتر میشیم که تو این شبکه هست(شاید چند وقت دیگه بگیم: بود)
کامل مشخص بود که در خیلی صحنه ها گزارشگر داره تصویری تکراری رو میبینه(از پخش شبکه سه) ولی انقدر این صحنه ها عادین که سوال میشه : چرا؟؟؟
علتش هم میتونه همون جلوگیری از فرهنگ سازی ورود بانوان به ورزشگاه ها یا ترویج سبک زندگی و شادی و غم دیگران باشه...

برای مثال این صحنه سانسور میشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farshidmm
06-07-2014, 02:38
عادل هم یه صحنه مثل پیمان یوسفی زد تو خط گزارش شاملویی: بازیکنان آرژانتین از بلژیکی ها می خوان که توپ رو به بیرون بزنن ولی بازیکنان بلژیک وقعی نمی نهند!:n02:

یه صحنه هم یکی از آرژانتین مصدوم شده بود گفت: چیکار می کنه اونجا! دلش سووووووووخت فک کنم!
من::n04:!

امشبم یوسفی چند تا چشمه شاملویی اومد:
-هلند و باز هم این حدیث مکرر
-یا نصیب و یا قسمت از کجا معلوم کاستاریکا باز هم به این مرحله برسه
-نم نمک داریم میریم وقت اضافه

Morteza4SN
06-07-2014, 03:05
یوسفی (بعد 120 دقیقه) : منم برم یه 2 دقیقه نفس بکشم :دی

+

برای مثال این صحنه سانسور میشه:

آزادی یواشکی اچ.دی تست در ایران :n09:

urumchi
06-07-2014, 03:36
نشون به اون نشون که ... :n28:

این جمله واسه من نوستالژی شده ، یاد قدیما افتادم

MORINIO
06-07-2014, 04:03
یکی از فانتزیام هم اینه فینال جام جهانی رو بدن سرهنگ علیفر گزارش کنه ^______^

مگه چیش از خیابانی کمتره که فینال CL رو گزارش کرد ؟ :| :n22:

لــا زا روس لـــا زاااا روووووووووس فرررصت برای یونان ووووو تویییه دروازههههههههه ععععععع توییه دروازههههههههه ععععععععع :n02::n02:

alireza-1991
06-07-2014, 11:43
یکی از فانتزیام هم اینه فینال جام جهانی رو بدن سرهنگ علیفر گزارش کنه ^______^

مگه چیش از خیابانی کمتره که فینال CL رو گزارش کرد ؟ :| :n22:

لــا زا روس لـــا زاااا روووووووووس فرررصت برای یونان ووووو تویییه دروازههههههههه ععععععع توییه دروازههههههههه ععععععععع :n02::n02:

نوبتی باشه نوبت سیانکی وسرهنگه واسه نیمه نهایی ولی حقشون رو میخورن نامردا :n10:

از نمای پشت دروازه جزییات کار رو میبینیم :n09:

A.N.A.P
06-07-2014, 13:34
اگه یکی بازی رو با گزارش یوسفی نگاه میکرد و اسم دروازه بان کاستاریکا نمیدونست ، فکر میکرد اسمش " باز هم " هست .

با ساده ترین عکس‌العمل ناواس میگفت : بازهم ناواس :n02:

urumchi
06-07-2014, 16:40
اگه یکی بازی رو با گزارش یوسفی نگاه میکرد و اسم دروازه بان کاستاریکا نمیدونست ، فکر میکرد اسمش " باز هم " هست .

با ساده ترین عکس‌العمل ناواس میگفت : بازهم ناواس :n02:
علیفر گزارشگر بازی اول بلژیک بود، یه بار مرتنس خالی نگفت، همش گفت "مرتنس بازیکن تیم ناپولی"

powerslave
06-07-2014, 17:38
نمیخوام اسپم بدم ولی مجبورم:31: الان داشتم به یه آهنگ خوب و مثبت گوش میدادم که یهو یاد جملۀ استاد خیابانی افتدم که فرمود "بازی پر از گل بوده هر چند که نتیجه هنوز صفر صفره" :n02: خدایی جملش ربط داشت (بازی الجزایر و آلمان بود که بازی خیلی قشنگی هم بود) ولی اونقدر سابقش خرابه که من ترجیح میدم نیش رو تا بناگوش باز کنم :n02:. دمش گرم:n09:.

A.N.A.P
06-07-2014, 23:53
نصیریان : میگن سیب اپل رو سوارز گاز زده
جاودانی : خیلی چیزا رو سوارز گاز زده

:n02:

albertxx
07-07-2014, 00:06
میثاقیان : واقعا کار سختیه که 400 امتیاز گرفته بشه
عادل : کاری نداره فقط 1 بازی لازمه بهش برسیم
جاودانی : فقط 1 بازی ؟؟؟ فکر کنم یه جام جهانی دیگه لازمه !! :n02:

راست میگه خب
چطور اون همه امتیاز میگیرن ؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kenzu
07-07-2014, 00:33
اخرشم جایزه رو اونی که 2 امتیاز گرفته میبره :n02:

banii
07-07-2014, 01:06
اینا امشب برنامه طنز داشتند؟!:دی:blink:

albertxx
07-07-2014, 01:13
اینا امشب برنامه طنز داشتند؟!:دی:blink:

نه اتفاقا
برنامه خوبی بود

در مورد تصمیمات داوری فیفا و یوفا !!!
اینکه هرکدوم حرف خودشونو میزنن !!

یه برنامه هم از کولینا نشون دادن که نشون داد داور پشت خط خیلی تاثیر گذار بودن !!

به طور کل جالب بود
و به قول شما چیزهای طنز هم داشت !! :n02:

L.utus
07-07-2014, 02:40
این حرف نصیرزاده که کشورهای صاحب فوتبال کشورهایی هستن که در مسیر دریایی قرار دارن مبنای علمی داره یا از خودش دراورده بود!؟

Lord007
09-07-2014, 00:10
این گزارشگر بازی برزیل آلمان اصلا انگار نه انگار برزیل چپ و راست داره گل میخوره.انقد توو طول بازی الکی داد میزنه که توی همچین بازیای بهت آوری نمی تونه هیجان بازی رو منتقل کنه.الانم داشت راجع به بازی فردای هلند آرژانتین صحبت میکرد گفت بازی ای که فردا شب به وقت ما و امشب به وقت برزیل انجام میشه!!! یعنی فک کرده 24 ساعته دیگه هنوزم توی برزیل فردا نشده!!!

Sent from my LT15i using Tapatalk

Gregar
09-07-2014, 00:29
این گزارشگر بازی برزیل آلمان اصلا انگار نه انگار برزیل چپ و راست داره گل میخوره.انقد توو طول بازی الکی داد میزنه که توی همچین بازیای بهت آوری نمی تونه هیجان بازی رو منتقل کنه.الانم داشت راجع به بازی فردای هلند آرژانتین صحبت میکرد گفت بازی ای که فردا شب به وقت ما و امشب به وقت برزیل انجام میشه!!! یعنی فک کرده 24 ساعته دیگه هنوزم توی برزیل فردا نشده!!!

Sent from my LT15i using Tapatalk

احتمالا طرفدار برزیل بوده و داشته گریه اش میگرفته . این گزارشگرای ایرانی واقعا حال ادم رو بهم میزنن وقتی عقاید شخصیشون رو میارن تو گزارش .

mohammadirani
09-07-2014, 01:17
این محمد رضا احمدی که بد طرفدار برزیل بود.همون قبل بازی موقع اعلام ترکیب معلوم بود

Hatek
09-07-2014, 01:31
فقط مونده بود بگه یه باخت عالی :دی

PARIYA 69
10-07-2014, 00:25
در مصرف برق صرفه جویی کنید تا همه بتونن فوتبال ببینن !! :n22:

Sh-Meteor
10-07-2014, 00:29
در مصرف برق صرفه جویی کنید تا همه بتونن فوتبال ببینن !! :n22:
الان این سوتی بود؟

PARIYA 69
10-07-2014, 00:31
الان این سوتی بود؟
خیر. شرح حال مملکت در سال 2014 از زبان گزارشگر فوتبال بود. :n09:

constant_boy23
10-07-2014, 02:21
پیمان یوسفی : مسی جز یک پنالتی همه پنالتی های اخیرش رو تقریبا گل کرده !

یکی به من بگه چطور یه بازیکن میتونه پنالتیشو تقریبا گل کنه ؟ :n02:

Sh-Meteor
10-07-2014, 02:26
این یوسفی خیلی رو مخ بود!!!!
بیش از حد از مسی تعریف می کرد تو کل بازی...
.
یه سره همه رو با مسی مقایسه می کرد!
اه اه اه

albertxx
10-07-2014, 02:33
بارون داره میاد یوسفی به مسی ربطش میده
بازیکن حریف مصدوم میشه یوسفی به مسی ربطش میده
.
.

کلا هرچی میشد یوسفی وصلش میکرد به مسی !!!!
یعنی این گزارشگری های جانبدارانه تو صدا و سیما بازی رو کوفتمون کرد !! :n15:

clau
10-07-2014, 02:37
.
.

خوب اینا همه از اعجاز مسیه دیگه

چطور باور نداری:n04:

دیگه از فینال چمپیونز لیگ امسال که گزارشش افتضاح تر نبود سر گلی که بیل زد خیابانی تکلمش از دست داده بود:n02:

albertxx
10-07-2014, 02:39
خوب اینا همه از اعجاز مسیه دیگه

چطور باور نداری:n04:

دیگه از فینال چمپیونز لیگ امسال که گزارشش افتضاح تر نبود سر گلی که بیل زد خیابانی تکلمش از دست داده بود:n02:

اعجاز مسی ؟؟
همونی که به قول دوستان تیمش تا همینجا هم شخمی شخمی بالا اومد !! :n02:

کلا تو 2 بازی 2 دقیقه مونده موند به زور گل زدن و برد
امشب هم سر پنالتی !!

یعنی تو فینال آلمان یه زحمتی به خودش بده بزنه با خاک یکسانش کنه !! :n02:

malkemid
10-07-2014, 02:40
خیر. شرح حال مملکت در سال 2014 از زبان گزارشگر فوتبال بود. :n09:

دوره قبل که وسط بازی فینال جام جهانی برق قطع شد! واقعا از تعجب مونده بودم تو همچین موقع حساسی واقعا نمیشد مدیریت کرد برق 2 ساعت دیرتر قطع بشه؟!!

حالا ببینیم امسال چه سورپرایزی دارن برامون!:n02:

Sh-Meteor
10-07-2014, 02:40
.
.

لا مصب یه سره تعریف می کرد ازش!
.
مسی یه سر و گردن از اینا بالاتره...
مسی و دوستان در پنالتی ها فلانن
مسی اینطوریه
مسی اونطوریه
.
ولم نمی کرد.

clau
10-07-2014, 02:46
اعجاز مسی ؟؟
همونی که به قول دوستان تیمش تا همینجا هم شخمی شخمی بالا اومد !! :n02:

کلا تو 2 بازی 2 دقیقه مونده موند به زور گل زدن و برد
امشب هم سر پنالتی !!

یعنی تو فینال آلمان یه زمتی به خودش بده بزنه با خاک یکسانش کنه !! :n02:

اون قضیه اعجاز مسی که مزاح بود :n02:

دیگه از گزارشگرای وطنی چه انتظاری میشه داشت وضعیتشون مشخصه :n21:
آلمان هم اگه بازی خودش ارایه بده بی شک قهرمانه:n05:

enriquefk2
10-07-2014, 02:47
لا مصب یه سره تعریف می کرد ازش!
.
مسی یه سر و گردن از اینا بالاتره...
مسی و دوستان در پنالتی ها فلانن
مسی اینطوریه
مسی اونطوریه
.
ولم نمی کرد.

این شامل خیابانی هم میشه ! این دو کلا محو مسی هستند همیشه :دی

V E S T A
12-07-2014, 23:53
خیابانی :

برزیلـی ها به فکـر این هستن که خـوزه مورینیـو رو به عنـوان تیـم ملـی کشورشـون انتخـاب کنـن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

albertxx
13-07-2014, 00:20
یه سوال
وقتی یه تیم موقعیت گل داره و موقعیت هاش تبدیل به گل نمیشه باید واسش تاسف خورد ؟؟:n13:

خیابانی میگه باید به حال برزیل تاسف خورد که 10 تا موقعیت داشته و گلی نزده
اول اینکه چطور حساب کرد 10 موقعیت گل ؟؟
و دوما جمله تاسف فکر نکنم کاربردش همچین جایی باشه !!:n13:

A/|\IR
13-07-2014, 00:24
مردک اعصابمونو بهم ریخت از بس مزخرف گفت
تیم تو حمله ـس داره از بازی فینال حرف میزنه اصلا یه بار هم ندیدم مثل آدم بازی رو گزارش کنه-

اینا که ادعای حلال حرومی میکنن باید بدونن پولی که این گزارشگرا میگیرن از گوشت سگ حروم تره.

clau
13-07-2014, 00:25
یکی این خیابانی یکی علیفر حال آدم از هرچی گزارش بهم میزنن:n21:

الان نرسیدن هلند به فینال چه ربطی به مسی داشت :n02:

بهتره به جای اینکه به حال برزیل تاسف بخوری بابت موقعیت هایی که از دست میده برای خودت متاسف باشی با این جنفگیاتی که تحویل مردم میدی:n21:

chekmate
13-07-2014, 00:30
گفت هلند با لباسهای تیره در مقابل برزیل با لباسهای روشن(به سبک گزارشگرای دهه60):n02:
انگار ملت گیرنده های سیاه سفید دارن که تیره و روشن میکنه

chekmate
13-07-2014, 00:31
گفت کارت زرد از جام 70 مد شده:n08: انگار مدل لباس یا مدل مو هست.

SA3EDLORD
13-07-2014, 00:34
الان نرسیدن هلند به فینال چه ربطی به مسی داشت
خوب بود به هلند بسنده میکرد..... گفت نرسیدن این دو تیم ینی هم هلند هم برزیل :n08:

[Mohsen]
13-07-2014, 00:41
یکی این خیابانی یکی علیفر حال آدم از هرچی گزارش بهم میزنن:n21:

الان نرسیدن هلند به فینال چه ربطی به مسی داشت :n02:

بهتره به جای اینکه به حال برزیل تاسف بخوری بابت موقعیت هایی که از دست میده برای خودت متاسف باشی با این جنفگیاتی که تحویل مردم میدی:n21:

موافقم، میگه ممکن بود این بازی تبدیل به فینال بشه ولی فقط یک نفر نگذاشت هلند به فینال برسه و اون هم مسی بود! :wac: :n29: اصلا مسی توی اون بازی مگه کاری به جز پنالنتی زدن هم کرد؟! تازه اون شب هم بعضی ها میگفتن مسی به فینال رسید (بقیه تیم کشک)!!! نمیدونم چرا این آدم رو اینقدر گنده اش میکنن. شرایط آب و هوایی بده میگن مسی، داور اشباه میکنه میگن مسی، بازیکن حریف مصدومه میگن مسی و... دهن ما رو سرویس کردن با این مسی شون! :n02:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
13-07-2014, 01:10
این خیابانی خیلی داره حرف میزنه.
من که tv رو بی صدا میکنم خیلی بهتره

MƐΛИĪИƓĿƐSS
13-07-2014, 01:11
تمرکزا از دست رفته.حواسا جمع نیست.پا ها لرزونه.سوالای امتحان سخت به نظر میاد ، مراقبا چهره ی عصبانی دارن.من چقدر عرق کردم . عرق سرد.احساس میکنم دارم خفه میشم.صدای تماشاگر های بریزیلی کر کنندس.
میدونم این دیگه آخرشه..................................
نهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه:n21:

albertxx
13-07-2014, 01:18
من نمیدونم بازی برزیل - هلند هست یا بازی بارسلونا تو لالیگا ؟؟؟
شمردین چند بار مسی و بارسلونا از دهنش در اومد ؟؟؟

فکر کنم یه 10 بار همه چیز رو به بارسلونا ربط داد

اگه یادتون باشه فلان بازیکن تو بارسلونا بازی میکرد (( آقای خیابانی ما ملت مثل شما بازی های بارسا رو ثانیه ای دنبال نمیکنن !! :n02: ))
اگه یادتون باشه فلان بازیکن تو بارسا نیمکت نشین بود
اگه یادتون باشه ورزشگاه بارسلونا هم مثل همین ورزشگاه چمنش سبز بود
اگه یادتون باشه آسمون اینجا هم مثل آسمون بارسلونا آبیه !!
اگه یادتون باشه .......... :n23:

از اونور هم هرچی میشه میچسبونه به مسی

اگه فلان بازیکن گل نزنه مسی میشه آقای گل
اگه مسی 2 تا دیگه گل بزنه میشه آقای گل
اگه برزیل رفته نیمه نهایی چون مسی خواسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خفمون کرد با اون مسی و بارسلونا !!!
آدم کر و کور و لال باشه میفهمه خیابانی طرفدار چیه و کیه !!!:n29:

Abdolreza2012
13-07-2014, 01:20
دلایل بالا نیومد برزیل و هلند به فینال :

استاد خیابانی :
برزیل بخاطر نبودن نیمار ، سیلوا ، ترکیب بد اسکلاری نتونست بره فینال

یعنی اینجا 7 گل آلمان اصلا بخاطر خوب بودن خودشون نبوده ، بخاطر دلایلی هست که استاد فرمودن

هلند هم فقط و فقط بخاطر بازیکنی به اسم مسی نتونست بالا بیاد :n13:

مسی تو این جام خوب بوده ولی یکی از بدترین بازی هاش تو این جام همون بازی با هلند بود و نتونست خوب عمل کنه

Ramin khuzestan
13-07-2014, 01:25
من نمیدونم بازی برزیل - هلند هست یا بازی بارسلونا تو لالیگا ؟؟؟
شمردین چند بار مسی و بارسلونا از دهنش در اومد ؟؟؟

فکر کنم یه 10 بار همه چیز رو به بارسلونا ربط داد

اگه یادتون باشه فلان بازیکن تو بارسلونا بازی میکرد (( آقای خیابانی ما ملت مثل شما بازی های بارسا رو ثانیه ای دنبال نمیکنن !! :n02: ))
اگه یادتون باشه فلان بازیکن تو بارسا نیمکت نشین بود
اگه یادتون باشه ورزشگاه بارسلونا هم مثل همین ورزشگاه چمنش سبز بود
اگه یادتون باشه .......... :n23:

از اونور هم هرچی میشه میچسبونه به مسی

اگه فلان بازیکن گل نزنه مسی میشه آقای گل
اگه مسی 2 تا دیگه گل بزنه میشه آقای گل
اگه برزیل رفته نیمه نهایی چون مسی خواسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خفمون کرد با اون مسی و بارسلونا !!!
آدم کر و کور و لال باشه میفهمه خیابانی طرفدار چیه و کیه !!!:n29:
من به نوبه خودم و از طرف هواداران مسی و بارسلونا بابت این آقای اعصاب خوردکن از همه عذرخواهی میکنم:n02: خودمون هم شرمساریم بابت هواداری ایشون از بارسا:n15:

farshidmm
13-07-2014, 02:32
بخشی از جملات استاد خیابانی در بازی امشب:
فعلا برزیل دو تا غم خورده و به 7 غم قبلیشون اضافه شده !!
داور میخواد به بازیکن "شیرجه رونده" کارت بده !!!!!
این آخرین میخ بر تابوت جنازه تیم ملی برزیل بود !!!

Arash4484
13-07-2014, 02:51
از ده پونزده سالگیم تا الان در هر بازی هلند که دیدم...و همچنین در تک تک بازی های هلند در این جام... این موضوع مطرح شد که:

همونطور که شاید شما بینندگان عزیز بدونید...بیشتر بازیکنهای هلند از سه تیم آژاکس آمستردام - فاینورد - پی اس وی آیندهوون تشکیل میشن و این سه، ستون های اصلی تیم ملی هلند رو تشکیل میدن و اکثر هلندیهای مطرح از این تیمها کارشون رو شروع کردن مثل....(در حین دادن همین اطلاعات هم گلی زده میشه تا ما شاید از این موضوع بیش از پیش متنفر بشیم)

کی این موضوع اطلاعات سوخته میشه:/ کی این موضوع مثل تیم های ملی دیگه و وضعیت مشابه لیگهای اروپایی دیگه، برای گزارشگرای پیر! و قدیمیمون که فکر میکنن اطلاعات محیرالعقولی رو از هلند ناشناخته! مطرح میکنند عادی میشه؟

urumchi
13-07-2014, 04:11
خب می بیبنم که اولین سوتی رو کسی نگرفته :n02:

در دقیقه 15 استاد فرمودن: اسکار و داوید لوئیز هر دو تجربه بازی در لیگ برتر انگلیس رو دارن، یکی در چلسی و دیگری در لیورپول!!!
والا تا جایی که من یادم میاد هر 2تاشون بازیکن چلسی بودن

ولی هیچ گزارشی ، گزارش بازی الجزایر - آلمان نمیشه ، فقوووووووووووووووولی فقوووووووووووووووووولی :n02:

alireza-1991
13-07-2014, 07:47
خیابانی از بس سکوت میکرد من همش چرت میزدم دقیقه 30 رفتم خوابیدم .به نظرم وسط گزارش چیزی میخوره یا جایی میره نمیدونم !!!!

IRAN_KING
13-07-2014, 07:52
گزارش های 12 شب به بعد نباید بدن به خیابانی وقت خوابش رد شده بود چی میگفت برای خودش تابوت جنازه :n08: بازیکن داشت گل میزد اقا ساکت بود احتمال میدادم داره چرت می زنه :n09: