ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خريد لپ تاپ

pro2
09-06-2014, 12:02
سلام
من يه لپتاپ تا سقف ٥ ميليون تومن ميخوام

كاركرد هم اينا هست

بازي حدود ٤٥ درصد البته بازي سبك مثل كانتر انلاين

اينترنت كه هميشه وصله حدود ٣٠ درصد

ورد و ،،، حدود ٢٠ درصد

و بقيش هم كارهاي معمولي

البته اين روزي هم حدود ١٠ ساعت روشن باشه يعني به عنىان پي سي باشه البته پي سي دارم ولي ،،،،

خودم اينى مد نظر داررم n550jk
سري جديد ان كي مياد ارزش داره صبر كنم ؟

hobor971
11-06-2014, 12:57
همین که گفتی خوبه . خیلی هم از کاربردت زیادتره . با این کاربردها بهتره بیشتر از 2.5 هزینه نکنی.

mg_mahyar
11-06-2014, 20:56
انتخاب مناسبی دارید . ولی کاربردتون اگر فقط بازی آنلاینه بهتره خیلی هم هزینه نکنید.
به غیر از این مدهای اینجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به طور کلی اطلاعات میدم تا بتونید با گشتن توی بازار انتخاباتون رو داشته باشید و بعد بیایید اینجا و بین اونهایی که شک دارید یکی رو انخاب کنید.
بعد از پسوند نوبت به مدل میرسه مثلا شما Core i7 4500U و Core i7 4600U دارید که 4600 قویتره.
پس توی پردازنده برای شما که کاربرد عادی دارید باید دنبال 4200U به بالا بشید. از سایت زیر هم میتونید برای مقایسه استفاده کنید تا هر جا نیاز بود جوابتون رو بگیرید.
مطلب بعدی برای شما مانیتور هست معمولا توصیه میشه مانیتور Full HD IPS بگیرید ولی مانیتور Full HD با روکش مات هم مناسبه. اگر توی محیط نور خورشید نیستید مانیتور براق هم کارتون رو راه میندازه ولی حتما Full HD بگیرید.
صفحه لمسی رو هم اگر با براق بودن مشکلی ندارید میتونید انتخاب کنید. معمولا رزولوشن فول اچ دی با 15.6 اینچ هماهنگه و با 17 بهترینحالت رو داره ولی بازم بستگی به شما داره ولی حداقل سایزش 15.6 از نظر منه.
توصیه میکنم هارد 256 کمتر نخرید. هارد SSD اولویت باشه و بعد از اون هارد با 7200 دور چرخش در دقیقه و بعد از اون 5400 دور در دقیقه. ایسوز 5400 دور هست و یه نمه شاید کند کنه کارتون رو. با این بودجه میتونید SSD تهیه کنید.
در گیگابایدت و .. میتونید لپ تاپ با دوتا هارد هم پیدا کنید.
نهایتا من توصیه میکنم
به میرداماد طبقه دو واحد 205 برای محصولات HP برید و یه نگاهی بندازید
بازار رضا واحد 47 برای محصولات گیگابایت
و بقیه محصولات مثل ایسوز و سونی رو هم نماینگی های زیادی توی این بازارها پیدا میکنید.
یک نگاهی بکنید و بعد بین گزینه هایی که مردد شدید بفرمایید ما راهنمایی کنیم. در هر صورت نیاز شما با بودجه 2700 با Acer v3 571 g هم برطرف میشه و هر چی دیگه بیشتر هزینه کنید بستگی به مشا داره.

pro2
12-06-2014, 21:51
سلام

ممنون از پاسختون

راستش فك نميكردم كسي اينجا جواب بده

مورد اول راستش فقط بازي انلاين نيست يعني من فقط يه سري از بازي هاي خوب و معروف رو شايد بازي كنم مثلا كال اف يا جي تي اي وي اگه بياد

مورد دوم در مورد پردازنده ميخوام قوي باشه زياد خنك بودن نميخوام چون در بيشتر مواقع كار سنگين نميكنم كه پردازنزه زياد كار كنه كه بخواد داغ بشه يا نه

الان hq قويترينه ؟ قويترينش همراه با عدد كدومه ؟

مورد سوم راستش من بيشتر تو خونه استفاده ميكنم و لمسي نياز ندارم ولي ميترسم لمسي بگيرم براقش اذيتم كنه الان full hd ips با مات و براق فرق ميكنه ؟ فرقش چيه ؟
الان لپتاپ خودم سوني هست و ١٧ اينچو وايد ، چىن مدت زياديه اينو دارم به وايد عادت كردم پس اگه وايد باشه و ١٧ بهتره هم براي بازي فك كنم هم براي كاراي روزمره
نظر شما چيه ١٧ بهتره برام يا ١٥ ؟
مورد چهارم هم چون اين ايسوس اس اس دي نداره برا همين فعلا صبر كردم شايد مدل جديدش با اس اس دي بياد چون نميخوام لپتاپو باز كنم و ،،،، برا اضافه كردن هارد

بدنه هم ميخوام محكم باشه و فلزي

پس اينا شد
سي پي يو : قوي ترين مدل يا يكم پايينتر
صفحه : لمسي نباشه بعد لمسي بهترين صفحه نمايش با بهترين كيفيت چيه ؟ ١٧ اينچ يا ١٥؟
هارد : حداقل براي درايو ويندوز اس اس دي داشته باشه
نظرتون در مورد لنوو y50 چيه ؟ كيفيت ساختش و كيفيت بدنه و كلا كيفيت قسمت هاي مختلف مثله سيستم خنك كنندگي نحوه طراحي و راحتي به ايسوس ميرسه يا بايد منتظر سري جديد ايسوس باشم
بازم ممنون كه وقت گذاشتيد و خونديد

mg_mahyar
13-06-2014, 02:47
با مانیتور 17 نمیتونید گیر بیارید با 5 تومن. ضمنا من اطلاعاتی در مورد بازی ها ندارم و نمیدونم بازیهاتون چه فرمیه ولی لپ تاپی که معرفی میکنم قاعدتا نباید مشکلی در اجرای بازی های خوب داشته باشه ولی توقع نداشته باشید همه بازی ها با بالاترین کیفیت اجرا بشه. قطعا برخی بازی ها رو کم میاره ولی اگر GTA ماشین بازیه هست منظورتون باید راحت اجرا کنه.

من چیزایی که میتونید انتخاب کنید رو براتون لیست میکنم
ظاهرا HP از نظر گرمای زیر کیبرد بهتره از بقیه هست ولی برند گیگا و ایسوز برند های بهتر هستند. MSI هم نسبت به قیمتش بهترین رتبه رو داره.

4700
فقط یک مورد هست من ندیدمش ولی
HP Envy 17 Touch - Cpu Core i7 4700MQ - 16 Gb Ram DDR3 - 1T hard +24GB SSD -Geforce Gt 740 M - 17" Full HD
میرداماد پایتخت طبقه 2 واحد 205 داره. باید از نزدیک ببینید. مشخصاتش مناسبه.

5050
گزینه بعدی برای شما که به نظرم با این پول مناسب ترینه GigaByte P25W هست.\
ولیعصر بالاتر از طالقانی بازار رضا همکف واحد 47
Cpu 4700MQ - 8 GB Ram -750Gb HDD 7200RPM - 15.6 LED Full HD - Geforce GTX 770
4200
Gigabyte Q2556N - A
Cpu 4700MQ - 8 GB Ram -1T HDD 5400RPM- 15.6 LED Full HD - Geforce GTX 740

4100
ASUS N550JV
Cpu 4700MQ - 8 GB Ram -1T HDD 5400RPM - 15.6 LED Full HD - Geforce GTX 750
3800
MSI GE60 2OE
Cpu 4800MQ - 8 GB Ram -1T HDD 7200RPM - 15.6 LED Full HD - Geforce GTX 765

3300
Lenovo Ideapad Y510P
Cpu 4700MQ - 16 GB Ram -1T HDD 5400RPM - 15.6 LED HD - Geforce GTX 750- البته میگن فول اچ دیش هم هست ولی من ندیدم

pro2
13-06-2014, 08:24
سلام مشكلي دو مورد بودجه نيست

شايدم بتونم بگم از امارات و ،،، برام بيارن

از hp و gigabyte هم راستش ميترسم بگيرم چون توي ايران زياد شناخته شده نيستند ولي فكر كنم كيفيتشون بهتر باشه چون مثلاgiga خودش مادربرد لپتابشو ميزنه. و،،،

الان گزينه هام روي ايسوس ١٧ اينچي n550 يا لنو و y50 هست

اين دو تا از لحاظ كيفيت ساخت و سيستم خنك كنندگي و كيبورد و بخصوص صفحه نمايش كدوم بهترن؟؟

sajjadgameactor
13-06-2014, 08:59
y50 و n550 که نسخه 17 اینچی نداره.( مدل ایسوس رو 100% مطمئن نیستم ولی کلا لپتاب ایسوس 17 اینچی به غیر از سری گیمینگش من ندیدم)

اگر 17 اینچی بخوای و قوی برای گیمینگ MSI gs70 شاید گزینه خوبی باشه ( البته به نظر من 5 تومن بیشتر نمیارزه ولی ماتریس 5.850 قیمت زده روش) ولی اگر بتونی مستقیم بیاری شاید حدود 5 در بیاد برات. هر چند من قیافش رو دوست ندارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وزن لپتاب براتون مهمه و نیاز به حمل و نقلش دارید؟ اگر اره که این مدلی که معرفی کردم سبک ترین 17 اینچی برای بازی هست و فقط 2.7 وزنش هست.

pro2
13-06-2014, 09:19
سلام

17 اینچی asus تو سایتش هست

msi هم الان یکی ازش دارم gx680 کیفیت ساختش به نظرم پایینه انیم که شما معرفی کردی که قیافش خوبه :دی چطور میگید دوست ندارم ، قیافه ایسوس به نظره شما خوبه ؟ :دی

اگه لنوو 17 اینچی نداشته باشه یا جبورم همین ایسوس رو بگیرم یا وایسم تا مدل جدید ایسوس بیاد حداقل اس اس دی یا ... رو اضافه کنه

این مدل های گیمینگ که سایز 17 باید داشته باشند ؟ (لننو )

ممنون از پاسخت

sajjadgameactor
13-06-2014, 09:39
لنوو ک تو سایتش برای سری y نسخه 17 اینچی نداره

MSI که نمایندگیاش تمام لپتاب هاش رو گذاشتن میتونی از نزدیک تست کنی و کیفیت ساخت رو ببینی. اسوس هم این سری 550 ش رو دوست ندارم :n02: ولی عاشق سری گیمینگشم که اونم بخاطر سنگینیش ب کارم نمیاد( قیمتش بماند :n02: ) من تا سقف 4 تومن منتظر msi ge60 apache pro و یا y50 هستم که وارد بشن. البته بودجم نمیرسه وگرنه 17 رو ترجیح میدم من هم.

mg_mahyar
13-06-2014, 20:46
سلام مشكلي دو مورد بودجه نيست

شايدم بتونم بگم از امارات و ،،، برام بيارن

از hp و gigabyte هم راستش ميترسم بگيرم چون توي ايران زياد شناخته شده نيستند ولي فكر كنم كيفيتشون بهتر باشه چون مثلاgiga خودش مادربرد لپتابشو ميزنه. و،،،

الان گزينه هام روي ايسوس ١٧ اينچي n550 يا لنو و y50 هست

اين دو تا از لحاظ كيفيت ساخت و سيستم خنك كنندگي و كيبورد و بخصوص صفحه نمايش كدوم بهترن؟؟

من ایسوز 17 توی بازرا ندیدم اگر هست و مشخصات خوبی داره مشکل خنک کنندگی و کیبرد ندارید.
از گیگا نترسید معتبره ولی Hp بهترین برند لپ تاپ نیست ولی یک گزینه هست دوستان منم داشتند و راضی بودند.

ایسوز مدل 17 اینچی داره ولی این مشخصات رو داره و برای گیم هست.
Asus ROG-G750JH

Cpu 4700HQ - 12 GB Ram -1T HDD - 17.3 LED HD - Geforce GTX 780-
وزن 5 کیلو قیمت 7700

pro2
13-06-2014, 23:42
نه سنگين زياد خوشم نمياد فوقش بشه ٤ كيلو
اين مدل هم زيادي بزگه برام و از قيافش خوشم نمياد

فعلا صبر ميكنم ببينم ميتونم از خارج ١٧ اينچي رو بيارم يا نه اگه نشد يا لنوو ميگيرم يا صبر ميكنم مدل جديدايسوس بياد

ممنون از دوستان

pro2
14-06-2014, 15:10
سلام دوستان اين خوبه؟

صفحه نمايشش خوبه؟

pro2
14-06-2014, 15:13
يا اينو بگيرم

mg_mahyar
15-06-2014, 17:18
ملاک هایی که گفته شد رو در نظر بگیرید یک بار دیگه امضاء من رو بخونید سپس اقدام به خرید کنید. شما اختلافتون توی سلیقه هست و هر چی رو دوست دارید بخرید بهترین گزینه براتون هست

vahid-dvb
15-06-2014, 17:45
سلام من یه ایسوس g750 دارم در حد آک همین جا تاپیکش رو زدم اگه خواستی تماس بگیر.
09125674430