مشاهده نسخه کامل
: اسکرین سیور led سامسونگ سری 8
andishe_53
09-06-2014, 01:07
سلام ، یه مدته اسکرین سیور led سری 8 من که سمت چپ صفحه تصویر است مدام هر چند ثانیه یه بار میاد . نمیدونم چکار کنم . در ضمن یه سری از تغییرات رو هم که میخوام توی منو ایجاد کنم هم save نمیشه ، مثلا چراغ آبی زیر تلویزیون یا صدایی که موقع خاموش و روشن کردن میده رو میخوام خاموش کنم . هر چی سعی میکنم که این تغییرات توی منو save بشه نمیشه .
در ضمن firmware جدیدی هم ازش نیست که بخوام upgrade کنم . نمیشه . مدلش هم ua46b8000xr :n28:
matinpour
09-06-2014, 13:09
سلام ، یه مدته اسکرین سیور led سری 8 من که سمت چپ صفحه تصویر است مدام هر چند ثانیه یه بار میاد . نمیدونم چکار کنم . در ضمن یه سری از تغییرات رو هم که میخوام توی منو ایجاد کنم هم save نمیشه ، مثلا چراغ آبی زیر تلویزیون یا صدایی که موقع خاموش و روشن کردن میده رو میخوام خاموش کنم . هر چی سعی میکنم که این تغییرات توی منو save بشه نمیشه .
در ضمن firmware جدیدی هم ازش نیست که بخوام upgrade کنم . نمیشه . مدلش هم ua46b8000xr :n28:
دوست عزیز
این سایت دانلود فریمورتان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای خاموش کردن صدا به منو-->عمومی--->باز خورد صدا و آن را خاموش کنید
و برای خاموش کردن چراغ آبی زیر تلویزیون باید از منوی مخفی استفاده کنید
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
light effectو در منوی مخفی این آیتم را پیدا و خاموش کنید
andishe_53
10-06-2014, 07:36
دوست عزیز
این سایت دانلود فریمورتان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای خاموش کردن صدا به منو-->عمومی--->باز خورد صدا و آن را خاموش کنید
و برای خاموش کردن چراغ آبی زیر تلویزیون باید از منوی مخفی استفاده کنید
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
light effectو در منوی مخفی این آیتم را پیدا و خاموش کنید
سلام دوست عزيز ، ممنونم از پاسختون . خيلي به من كمك كرديد . من اصلاً از منوي مخفي اطلاعي نداشتم . با پيدا كردن منوي مخفي تونستم آيتم shopping كه نميدونم چطور فعال شده بود و من به اشتباه فكر ميكردم اسكرين سيور است رو غير فعال كنم . پروفايل شما رو هم چك كردم . متوجه شدم كه به ساير دوستان هم متناوباً كمك ميكنيد . و اطلاعاتتون رو دريغ نميكنيد از ديگران . آفرين به شعور و انديشه شما . بازم ممنونم . خيلي كمك بزرگي براي من بود . اميدوارم هميشه موفق باشيد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.