ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فن هوشمند؟

aria irani
30-08-2006, 20:15
سلام من یه سوالی برام پیش اومده میخام بدونم چه فرقی بین فنهای سهسیم که یک سیمش برای دور فن است با فن های هوشمند که سنسور حرارتی رو بدنش نصب است وجود داره؟

لینک پایین یه فن هوشمند برا کیس است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی فن زیر یه فن کیس است کع یک سیم برا خروجی سیگنال فن داره خب این عنی چی؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم بهم راهنمایی بدین
چون یه دوتا فن کاردرست میخام برا کیسم بگیرم یکی برا جلو یکی عقب کیس بعدش یه جای خالی سوکت فن سیستم رو مادر بردم دارم که میخام فن رو بهش وصل کنم دمای کیسش رو تنظیم کنه؟

اصلا ببینم این سوکت رو مادربرد که سه از نوع سه سیم است برای اتصال فن کیس است یا فن دیگه؟

من یه بار فن سی پی یو رو بهش وصل کردم کار کرد وتعداد دورش رو هم نشون داد

در ضمن یه چیز دیگه از سه تا سیم یه سیم برا سنسور است که تعداد دور فن رو نشون میده خب کامپیوتر میتونه تعداد دور فن رو تنظیم کنه ؟ اگه آره چه جوری این کار رو میکنه دمای مثلا سی پی یو یا مادر برد رو داره تعداد دور فن کیس یا سی پی یو رو هم مگیره از سیم سنسور فن بعدش ولتاژ فن رو بیشتر میکنه تا دورش بیشتر ودما پایین بیاد اگه دما بالا رفته؟

اونقت برا فن هم هوشمند دیگه کامپوتر دخالت نداره خود فن با سنسور حرارتی دما رو میگره و تعداد دورش تنظیم میشه درسته یانه؟

Mirage
31-08-2006, 00:29
لینک پایین یه فن هوشمند برا کیس است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اين كه يك فن معموليه با دور ثابت، 2 نوع ورودي برق كه در صورتي كه يكي از ورودي‌ها موجود نبود بشه از يك ورودي ديگه استفاده كرد. در صورت استفاده از 3 پين دور فن رو هم نشون مي‌ده.

ولی فن زیر یه فن کیس است کع یک سیم برا خروجی سیگنال فن داره خب این عنی چی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اين يك فن هوشمنده كه در هر محيطي قابل استفاده است. و در صورتي كه دماي هوا بالا بره دور فن زياد مي‌شه.

کامپیوتر میتونه تعداد دور فن رو تنظیم کنه ؟در صورت استفاده از 4 پين مي‌تونه

aria irani
31-08-2006, 12:10
میشه بیشتر برام توضیح بدی
من روی مادربردم که گیگا بایت 6Oxt(-a)rev 1.0است به غیر از سوکت سه سیم برای فن سیپی یو یک سوکت سه سیم برای فن سیستم دارم خب اگر یک فن معمولی که در پست قبل گذاشتم ودارای سیم خروجی برای دور فن است رو به این سوکت سه سیم وصل کنم کامپیوترم قادر است که با توجه به دمایی که خودش از محیط می گیره دور فن رو کم وزیاد کنه؟

یا باید یه سوکت 4سیم پاور وصل کنم؟

منظورت در مورد فن هوشمن اینه که بدون نیاز به سیم سنسور که تعداد دور فن رو به کامپیوتر میده هم میتونه خودش چون سنسوردمایی داره دما رو تشخیص بده و اقدام به کم و زیاد کردن دور فن کنه درست گفتم؟

خب از لحاظ قیمت و موجود بودن فن هوشمند باید بگم که هم کم پیدا میشه وهم قیمتش 4تا 5برابر یه فن با سیم سنسور دار است البته از نوعی ک در بالا عکسش رو گذاشتم.
پس به صرفه است که یک فن معمولی با سیم خروجی برا تعداد دور فن بگیریم و کامپوتر خودش دورش رو تنظیم میکنه.

یه چیز دیگه این فنه هایی که گفتم همشون بلبرینگ دار هستن من تا حالا از این نوع نگرفتم صداشون نسبت به فنهای معمولی که sleeve خیلی بیشتره یا نه؟

Mirage
31-08-2006, 15:28
فن هوشمند رو تنها براي Cpu ديدم كه اون هم با يك فيش 4 پين به مادربورد متصل ميشه.

يدونه فن معمولي 1000 تومني بزار كارت راه مي‌يوفته، اصلا نزاري هم فرقي نمي‌كنه.

aria irani
31-08-2006, 21:05
فن هوشمند رو تنها براي Cpu ديدم كه اون هم با يك فيش 4 پين به مادربورد متصل ميشه.

يدونه فن معمولي 1000 تومني بزار كارت راه مي‌يوفته، اصلا نزاري هم فرقي نمي‌كنه.

خب برای کیس هم فن هوشمن داریم یه جا قیمت گرفتم 15 تومن میداد البته تو سایت سازندش دوتا عکس ازش گذاشته بود یه جا رو هت سینک سی پی یو نصب بود یه جاهم بر روی کیس.