PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل داغ کردن و خاموش شدن Hp Probook 4530s!

Y@var
08-06-2014, 14:07
سلام خدمت دوستان عزیز

مشخصات لپ تاپ

Hp Probook 4530s

Ram 8gb

cpu cori5

graphic 1gb shared ta 5gb

windows 8.1 Pro

Anti virus Comodo Internet Security
....
مشکلم علائمش به شرح زیر هستش:

وقتی یک بازی سنگین میکنم مثلا کانتر رو آنلاین بازی میکنیم بعد یکی دو دقیقه کامل صفحه فریز میشه و هیچ کار نمیشه کرد و لپ تاپ رو در نهایت باید خودمون خاموش کنیم یا خودش خاموش میشه.

سی پی یو زیاد داغ میکنه مثلا عکس دمای پایین حالت کارهای عادیه! تصویر تسک منیجر همزمان با دمای بالا رو هم نشون دادم

خودم در لپ تاپ رو باز کردم و فنش رو با فوت:n02: تمیز کردم و کلی خاک ازش ریخت بیرون و تمیز شد ولی بازم همون مشکل پابرجاست.

لپ تاپم چه خودش خاموش بشه و چه خودم خاموش کنم و چه سی پی یو داغ باشه و چه نباشه حتما باید حدود یکی دو دقیقه لپ تاپ خاموش بمونه تا بتونم دوباره روشنش کنم! و اگه سریع بخوام روشنش کنم دو ثانیه روشن میشه و دوباره خاموش میشه! بدون باطری هم تست کردم بازم همین مشکل رو داره.

در ضمن فن لپ تاپ هم اکثرا روشنه مگر اینکه دیگه خیلی کار سبک باهاش انجام بدی و تازه روشن کرده باشی تا دمای سی پی یو پایین باشه و فن هم خاموش

ممنون میشم راهنمایی کنین مشکل از چیه؟ :n16:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------

EXTREME
08-06-2014, 14:37
سلام خدمت دوستان عزیز

مشخصات لپ تاپ

Hp Probook 4530s

Ram 8gb

cpu cori5

graphic 1gb shared ta 5gb

windows 8.1 Pro

Anti virus Comodo Internet Security
....
مشکلم علائمش به شرح زیر هستش:

وقتی یک بازی سنگین میکنم مثلا کانتر رو آنلاین بازی میکنیم بعد یکی دو دقیقه کامل صفحه فریز میشه و هیچ کار نمیشه کرد و لپ تاپ رو در نهایت باید خودمون خاموش کنیم یا خودش خاموش میشه.

سی پی یو زیاد داغ میکنه مثلا عکس دمای پایین حالت کارهای عادیه! تصویر تسک منیجر همزمان با دمای بالا رو هم نشون دادم

خودم در لپ تاپ رو باز کردم و فنش رو با فوت:n02: تمیز کردم و کلی خاک ازش ریخت بیرون و تمیز شد ولی بازم همون مشکل پابرجاست.

لپ تاپم چه خودش خاموش بشه و چه خودم خاموش کنم و چه سی پی یو داغ باشه و چه نباشه حتما باید حدود یکی دو دقیقه لپ تاپ خاموش بمونه تا بتونم دوباره روشنش کنم! و اگه سریع بخوام روشنش کنم دو ثانیه روشن میشه و دوباره خاموش میشه! بدون باطری هم تست کردم بازم همین مشکل رو داره.

در ضمن فن لپ تاپ هم اکثرا روشنه مگر اینکه دیگه خیلی کار سبک باهاش انجام بدی و تازه روشن کرده باشی تا دمای سی پی یو پایین باشه و فن هم خاموش

ممنون میشم راهنمایی کنین مشکل از چیه؟ :n16:

-------

لپ تاب روباز کردید یک خمیر حرارتی خوب به سی پی یو بزنید و حتما از کول پد استفاده کنید

یک عکس از hw monitor هم بزارید اینجا

wrath of god
08-06-2014, 15:25
شاید مشکل از فن باشه که نمیتونه سرمای مناسب برای سی پی یو و بقیه ی قسمت ها ایجاد کنه وقتی دارین بازی میکنین زیر لپ تاپتون رو ببینین که ایا فنش میچرخه یا نه و اگر خمیر سی پی یو از بین رفته بود خمیر جنس خوب خمیر سیلیکون فکر کنم ....بزنین اگر کار خودتونه و اگه نیست بدین تعمیرگاه یا نمایندگی hp کانتر بازی خیلی سنگینی نیس و نباید برای لپ تاپی با این مشخصاتی سر یک هم چین بازی داغ بکنه و بقیه ی چیزارو هم دوستمون extreme جان گفتن

Y@var
08-06-2014, 15:46
کول پد هم زیرش گذاشتم زمان بیشتری واسه بازی دووم آورد(تقریباً سه برابر) ولی بازم آخرش هنگ کرد

ان شاءالله چیزایی که گفتین رو تست میکنم و امیدوارم که مشکل جل شه...

خیلی ممنون بابت راهنمایی:n16:

bijandarbari
08-06-2014, 15:53
سلام

منم همین مدل رو با همین کانفیگ دارم.
تو حالت ایدل دمای سی پی یو زیر 50 هستش.موقع بازی سنگین هم تا 75 میره بالا.

برای شما مشکلی داره.
یا هیت سینک فن خیلی گرد و خاک داره.
یا فن ضعیف شده و دورس کمه.

خمیر سیلیکون فکر نکنم بعد دو سال اینقدر خاصیتش رو از دست بده.

roya.rashidi
16-06-2014, 20:39
دمای سی پی یو معمولا تا 95 مشکل نداره . باید تو خود سایت سازندش بزنی . اگرم خاموش میشه باید رو سی پی یوتون خمیر سیلیکون بزنید . و محکم پیجاشو ببندید یه ذزه فاصله داشته باشه باز داغ میکنه . واسه محکم کاری پشت سینکتون یه چیز بزارید تا سینک محکم به سی پی یو بچسبه . لپ تاب من دمای سی پی یوش تا 110 میرفت گرافیکشم تا 95 . با این کارا دمای گرافیکم تو سنگترین بازی اخرش 75 میره سی پی یومم 94 .

arsham4005
25-06-2014, 14:00
دمای سی پی یو معمولا تا 95 مشکل نداره . باید تو خود سایت سازندش بزنی . اگرم خاموش میشه باید رو سی پی یوتون خمیر سیلیکون بزنید . و محکم پیجاشو ببندید یه ذزه فاصله داشته باشه باز داغ میکنه . واسه محکم کاری پشت سینکتون یه چیز بزارید تا سینک محکم به سی پی یو بچسبه . لپ تاب من دمای سی پی یوش تا 110 میرفت گرافیکشم تا 95 . با این کارا دمای گرافیکم تو سنگترین بازی اخرش 75 میره سی پی یومم 94 .
یه چیزی من بگم. لپ تاپم 4540s وقتی تنظیمات کنترل پنل amd رو روی High Performance میذارم و یه بازی سنگین مثلا watch dogs یا COJ Gunslinger رو اجرا میکنم دمای سی پی یو تا 100 میره بالا. ولی وقتی تنظیمات گرافیک رو روی Power Saving میذارم، فریم ریت بازی میاد پایین اما در عوض دما روی 80-82 میمونه. شما میگی دما تا 95 مشکلی نداره پس نگران چیزی نباشم؟!

roya.rashidi
25-06-2014, 16:09
یه چیزی من بگم. لپ تاپم 4540s وقتی تنظیمات کنترل پنل amd رو روی High Performance میذارم و یه بازی سنگین مثلا watch dogs یا COJ Gunslinger رو اجرا میکنم دمای سی پی یو تا 100 میره بالا. ولی وقتی تنظیمات گرافیک رو روی Power Saving میذارم، فریم ریت بازی میاد پایین اما در عوض دما روی 80-82 میمونه. شما میگی دما تا 95 مشکلی نداره پس نگران چیزی نباشم؟!
میگم که بستگی به سی پی یوت داره . مدل سی پی یوت چیه دقیقا

arsham4005
25-06-2014, 16:40
میگم که بستگی به سی پی یوت داره . مدل سی پی یوت چیه دقیقا

دقیق اینه: Intel Core i5 3230M 2.60 GHz

roya.rashidi
25-06-2014, 17:19
این سی پی یوها تا 105 رو تحمل میکنن . ولی اگه خیلی با دمای بالا کار کنی خمیر اینات خشک میشن .

Y@var
17-07-2014, 12:55
واسه دوستانی که ممکنه در آینده مشکل مشابه پیدا کنن عرض می کنم که سی پی یوم نیم سوز شده بود و روز به روز هم بدتر میشد. دادم تعمیر

به هر حال ممنون بابت راهنمایی ها:n16: