PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب ویندوز بر روی هارد اکسترنال

rahgozar60
08-06-2014, 12:11
سلام

من یه هارد اکسترنال سیگیت 500 گیگ خریدم (اما واقعیش 460 گیگه؟چرا؟)
خوب من میخوام درایو بندیش کنم و یه دونه درایوشو واسه نصب ویندوز بذارم میخوام داخل اون درایو ویندوز نصب کنم مثلا بتونم یه ویندوزو از روی هارد اکستر نالم بوت کنم بیارمش بالا بخوام یه هارد دیگهرو بسکتور گیری کنم یا قفل بردارم و غیره بهترین ویندوز واسه اینکار چیه؟
کلا میخوام درایوشو بوت کنم ویندوز توش بریزم چجوری؟اصلا میشه؟هدفم اینه یه ویندوز که مشکل دارهرو از روی هاردم بیارم بالا چه روشی به کار ببرم؟
میخوام اصلاعات مهم و فایلهای مهمو داخلش بریزم که جایی میرم راحت باشم کارم تعمیرات کامپیوتره
مشاوره ای چیزی حرفی ایده ای دارید دریغ نکنید راهنماییم کنید ممنونم:n01:

ata.royalfalcon
08-06-2014, 12:44
سلام

خوب من میخوام درایو بندیش کنم و یه دونه درایوشو واسه نصب ویندوز بذارم میخوام داخل اون درایو ویندوز نصب کنم مثلا بتونم یه ویندوزو از روی هارد اکستر نالم بوت کنم بیارمش بالا بخوام یه هارد دیگهرو بسکتور گیری کنم یا قفل بردارم و غیره بهترین ویندوز واسه اینکار چیه؟
کلا میخوام درایوشو بوت کنم ویندوز توش بریزم چجوری؟اصلا میشه؟هدفم اینه یه ویندوز که مشکل دارهرو از روی هاردم بیارم بالا چه روشی به کار ببرم؟
میخوام اصلاعات مهم و فایلهای مهمو داخلش بریزم که جایی میرم راحت باشم کارم تعمیرات کامپیوتره

سلام .

به جاي نصب ويندوز روي هارد ديسك اكسترنال جهت تعميرات و رفع اشكالات سيستم (كه چند نمونه را خودتان گفتيد) ، من پيشنهاد ميكنم كه از Hiren's BootCD استفاده كنيد كه نه تنها داراي Mini Windows XP (در بعضي نسخه ها Win7) هست بلكه داراي چندين برنامه مهم و كاربردي ديگري هست كه ميتوان مستقل از سيستم عامل (يعني تحت Dos) براي اشكال زدائي استفاده كرد .

EXTREME
08-06-2014, 14:40
سلام

طبق گفته عطاجان استفاده از ویندوز های لایو و مینی اکس پی در hiren boot cd بهترین راه است

rahgozar60
10-06-2014, 12:44
سلام/
داداش مرسی از راهنماییتون(
ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و EXTREME ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اره من اونو دارم
(
Hiren's BootCD) ازش برای برداشتن پسورد ویندوز استفاده میکردمخب عزیزان اگه در مورد گزینه های دیگر این نرم افزار چیزی میدونید یه راهنمایی کامل بکنید تا بتونیم کمال استفاده ببریم ممنونتونم:n01:
یه راهنمایی کامل اگه توی فایل پی دی اف باشه عالیه ممنونم/هر گزینه چه کارهایی میکنه و غیره غیره ببخشید ها توقعم یکم بالاست:n18: