ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نگرفتن شبکه 2 و 3 با تی وی کارت snazio

hoomanfarzin
08-06-2014, 01:16
سلام.
من یه تی وی کارت snazio از این قدیمی ها که فقط شبکه های آنالوگ را می گیره دارم ولی تمام شبکه ها را می گیره بجز شبکه 2 و 3.یعنی اونا را هم می گیره ولی تا می ری روی شبکه یه ثانیه تصویر میاد و قطع می شه!!!مشکل از کجاست که فقط این دوتا شبکه را نمی گیره و 6 تا شبکه دیگه را راحت می گیره؟
خواهش می کنم راهنمایی کنید.

rahgozar60
08-06-2014, 11:31
سلام.
من یه تی وی کارت snazio از این قدیمی ها که فقط شبکه های آنالوگ را می گیره دارم ولی تمام شبکه ها را می گیره بجز شبکه 2 و 3.یعنی اونا را هم می گیره ولی تا می ری روی شبکه یه ثانیه تصویر میاد و قطع می شه!!!مشکل از کجاست که فقط این دوتا شبکه را نمی گیره و 6 تا شبکه دیگه را راحت می گیره؟
خواهش می کنم راهنمایی کنید.
عزیزم ببین درایور کارت تی ویت نصب هستش؟

hoomanfarzin
08-06-2014, 20:36
عزیزم ببین درایور کارت تی ویت نصب هستش؟

بله درایورش نصب هست.اگه نصب نبود که اصلا هیچ کانالی را نمی گرفت.همه شبکه ها را می گیره بجز 2 و 3.البته داخل سی دی درایور برنامه windvr3 هست که با نصب این برنامه کانال ها را می گیره بجز 2 و 3.

من از اینترنت برنامه blazevideo hdtv player 6.6 pro را هم گرفتم و نصب کردم و بدون مشکل هر 8 تا کانال را گرفت حتی 2 و 3 را هم گرفت ولی باز یه مشکلی داره و اون اینکه برای مشاهده کانال ها باید این برنامه را بدون رجیستر و کرک کردن ازش استفاده کرد چون کرکش که می کنم تصویر مات می شه.تو اینترنت هم سرچ کردم تقریبا همه این مشکل کرک کردن را دارند!!!

ali_mohandes
20-07-2014, 18:33
شما یه انتن بهتر بزارید وتست کنیدنتیجه رو اعلام کنید