مشاهده نسخه کامل
: نظر شما در مورد Lenovo ThinkPad Edge E531 (مخصوصا کسانی که دارند)
!Bikhaneman!
07-06-2014, 20:48
سلام به همگی :n16:
چند وقتیه دنبال لپ تاپی با کانفیگ مناسب برای انجام بازیهای متوسط مثلا PES 2013 و 2014 FIFA و ..البته با بودجه محدود (کمتر از 1,700) هستم..انتظارم از CPU بالا نیست چون کار خاصی انجام نمیدم..کانفیگی که دوستان به من معرفی کردن این بوده :
مشخصات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چند نکته تو تاپیکهای مشابه خوندم که متاسفانه به دلیل بسته شدن تاپیک، نتونستم بپرسم.. :
1- کیفیت صفحه نمایش این لپ تاپ آیا مثل E530 هست؟ چون اونو دیدم، خیلی کدر و مات بود (برای دید بهتر در محیطهای باز) ولی خوب در کل خئوشم نیومد درحالیکه دوستان میگفتن E531 صفحه نمایش خوبی داره
2- کارت گرافیکش با توجه به اینکه میگن معماریه G208 (یه چیزی تو این مایه ها) داره و از نظر قدرت با 640M برابری میکنه..آیا این حقیقت داره؟!!! یعنی بازیها رو با جزئیات بالا نمیتونه پخش کنه؟!!
ممنون
!Bikhaneman!
13-06-2014, 15:17
:n27: یعنی هیچکس نخریده؟
hasanoooooooo
13-06-2014, 15:47
اره داداش روکش مات همینه.... این لپتاپ هم روکش مات داره و شما باید دنبال صفحه های براق بگردی...
Lenovo Essential G510 - D
مدل خوبی هست برا شما... گرافیکش هم تو همون مایه هاست.
اون گرافیکی که شما گفتی... اسمش خیلی گندست! ولی در اصل فقط اسمش... گرافیک اصلی این اسم 2 گیگ حجم داره که 128 بیتی هم هست.. ولی این نسخه 1 گیگی و 64 بیتی هست... خلاصه اینکه تو این رنج قیمت اصلا دنبال گرافیک و سیستم قوی نباش ولی بازی pes , فیفا رو میتونی با جزییات متوسط 50 60 فریمی بگیری....
hooooooman
13-06-2014, 18:40
یعنی g510 از e531 بهتره ؟؟
از چه نظر هایی ؟؟
چون منم میخوام تا هفته دیگه مدل core i5 لب تاپ e531 رو تهیه کنم
میشه بگید از نظر کیفیت ساخت در چه وضعیتی هستش ؟
ارزش داره خریدش یا برم سراغ g510 ??
hasanoooooooo
13-06-2014, 20:59
قدرت cpu g510 حدود 10 درصد از اون یکی قویتره.
صفحه g510 روکش مات نداره و رنگها زنده تر هستند ولی زیر نور افتاب یا محیط پر نور اذیت میشید...
از نظر قیافه باید بری تو بازار این مدل رو ببینی بعدا تصمیم بگیری...(از روی عکس تصمیم نگیر...) ولی بشخصه فکر میکنم زیبایی e531 مقداری بهتره...
ولی از نظر کانفیگ اصلا حریف g510 نمیشه .... تو این رنج قیمت بنظرم g510 در کل بهتره و شک نکن که ارزش خرید رو داره.
این صفحه های مات واقعا کاربردشون فقط زیر نور افتاب هست.. ولی کار کردن باهاش از جمله فیلم دیدن و بازی کردن حس یک لپتاپ قدیمی رو میده
Public Enemy
13-06-2014, 22:34
- کیفیت صفحه نمایش این لپ تاپ آیا مثل E530 هست؟ چون اونو دیدم، خیلی کدر و مات بود (برای دید بهتر در محیطهای باز) ولی خوب در کل خئوشم نیومد درحالیکه دوستان میگفتن E531 صفحه نمایش خوبی داره
برای دید دز محیط های باز صفحه نمایش مات مناسب تر هست .
توی بررسی ها هم گفته شده بود صفحه نمایش این مدل چنگی به دل نمی زنه . اما توی پست های انجمن برخی دوستان لپ تاپ رو ندیده ! به این لپ تاپ آب و تاب می دادند انگار 100 سال داشتنش !!!!
کلا باید بگم اصلا از نظر قیافه E531 اون چیزی که توی عکس نشون می ده نیست . بایست از نزدیک دید تا متوجه بشی ( هر چند سلیقه ها فرق داره ) هر چند کمی از مدل انتخابی شما کمی زیباتر است .
در مورد کارت گرافیک : نمی دونم دوستان چه می کنند که پهنای باند 64 بیتی براشون کمه !
اینکه استفاده شما از کارت گرافیک در چه ضمینه ای هستش بنده نمی دونم . ولی اگر بخواین بازی کنین با مقایسه بین GT735M ( مشابه GT740M نسخه 64 بیتی هست . هر دو از GK208 بهره می برند اما GT735M از فرکانس پایینتری بهره می برد . ) و GT640M می شه فهمید 64 بیتی بودن کارت گرافیک دلیل بر برتری سخت افزاری نمی شود .
GT735M :
مشخصات :
تراشه : GK208
تعداد هسته ها : 384 عدد
میزان فرکانس هسته : 575 مگاهرتز - قابل افزایش تا 889 مگاهرتز با GPU Boost 2.0
میزان فرکانس سایه زن: 575 مگاهرتز - قابل ارتقا تا 889 مگاهرتز با GPU Boost 2.0
میزان فرکانس مموری : 1800 مگاهرتز
پهنای باند : 64 بیت
مشخصات GT640M :
تراشه : GK107
تعداد هسته ها : 384 عدد
میزان فرکانس هسته : 645 مگاهرتز
میزان فرکانس سایه زن : 645 مگاهرتز
میزان فرکانس مموری : 1800 مگاهرتز
پهنای باند : 128 بیت .
لینک مقایسه این دو کارت گرافیک در Notebookcheck ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همون طور که مشاهده می کنین با توجه به اینکه هم فرکانس و هم پهنای باند GT735M از 640M پایینتره اما به طور کلی نمی توان گفت کدام یکی بهتره . در برخی بازی ها GT735M بهتر عمل کرده و برخی دیگر 640M .
همون طور که می دونین تاثیر فرکانس هسته و سایه زن و مموری در کارت گرافیک برای بازی و بنچ مارک بسیار اهمیت داره .
مشخصات GT740M نسخه 64 بیت :
تراشه : GK208M
تعداد هسته : 384 عدد
فرکانس هسته : 810 مگاهرتر - 1000 مگاهرتز با GPU Boost 2.0
فرکانس سایه زن : 810 مگاهرتز - 1000 مگاهرتز با GPU Boost 2.0
فرکانس مموری : 1800 مگاهرتز
پهنای باند : 64 بیت
با یه حساب کتاب ساده می شه فهمید این کارت گرافیک اصلا ضعیف نیست . هم چنین پهنای باند 64 بیتی دلیل بر ضعف این کارت گرافیک نسبت به سایر رقبا نمی شه . بد نیست برخی دوستان به جای استفاده از اطلاعات قدیمی و منسوخ کمی به مطالعه تکنولوژی های جدید بپردازند
hooooooman
14-06-2014, 01:13
یعنی کیفیت نمایشگرش اینقدر پایینه ؟؟
من بیشتر واسه کارای دانشگاهی ( رشته برق ) میخوام
بعضی اوقات هم بازی ( کال اف دیوتی)
hasanoooooooo
14-06-2014, 09:04
دوست خوبمون اطلاعات خوبی داد ... ولی من عرض کردم نسبت به بازیهای الان دیگه کارت گرافیک خوبی حساب نمیشه!! وگرنه تو سال 2014 هستیم و مطمعنا خیلی چیزها پیشرفت کرد... بازم عرض میکنم این کارت به هیچ عنوان مناسب بازی نیست... منظور بازیهای شاخ هست .. مثل crysis 3 . battlefield 3 , ... تو این بازیها گرافیکهای شاخ هم نمیتونن عالی عمل کنن ... اینم در نظر بگیرید که نسخه 128 بیتی 740m از 2 گیگ حافظه بهره میبره اما نسخه 64 بیتی از 1 گیگ!
این لینک رو ببینید ... مشخصات دقیق گرافیک 8570 هست که روی g510 هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم گرافیک 740m که روی لپتاپهای 2200 تا 2600 پیدا میکنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا این عکس رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که این کارت 64 بیتی که نوت بوک چک مورد بررسی قرار داده 2 گیگ حافظه داره...و من هم یکی از اقوام مدتی پیش این لپتاپ رو خریده بود دقیق مطمعنم که کارتی که روی اون بود به وضوح سرعت کلاک و مموری اسپید کمتر بود و البته حجم کارت رو هم میزد 1 گیگ...
متاسفانه بهش دسترسی هم ندارم که عکس بزارم... ولی هدف اینجا اطلاع رسانی بود تا جایی که میشد....
خلاصه اینکه تو این رنج قیمت بنظرم چیز خوبی برای بازی کردن بصورت حرفهای پیدا نمیکنی مگه اینکه به جزییات علاقه ای نداشته باشی و روی کمترین تنظیمات فقط بخوای بازی کنی که جوابتو میده... که بنظرم بازم گرافیک g510 حدودی بهتر عمل میکنه!
!Bikhaneman!
14-06-2014, 10:08
من چون فقط فوتبال بازی میکنم، تو سایت notebookcheck مقایسه این دو گرافیک رو تو بازی Fifa دیدم که عکسشو میذارم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA_%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81% DB%8C%DA%A9.jpg
طبق این مقایسه، 740 ظاهرا یه سر و گردن بالاتره ! حالا کاری به مدل E531 ندارم که با توجه به نوع صفحه نمایشش به این نتیجه رسیدم به درد من نمیخوره :n29:
hasanoooooooo
14-06-2014, 12:42
داداش این فریم ها مربوط به نسخه 128 بیتی و 2 گیگی 740m هست.. گرافیکی که روی لپتاپهای 2200 تا 2800 پیدا میشه....وگرنه نسخه 64 بیتی مقداری کمتر از 8570 فریم میده... بالا که توضیح دادم.. در هر صورت منم بنظرم هر مدلی میگیری حواست به صفحه نمایش باشه....
!Bikhaneman!
14-06-2014, 14:19
داداش این فریم ها مربوط به نسخه 128 بیتی و 2 گیگی 740m هست.. گرافیکی که روی لپتاپهای 2200 تا 2800 پیدا میشه....وگرنه نسخه 64 بیتی مقداری کمتر از 8570 فریم میده... بالا که توضیح دادم.. در هر صورت منم بنظرم هر مدلی میگیری حواست به صفحه نمایش باشه....
دستت درد نکنه بابت اطلاعات..حالا تو همین رنج قیمت لپ تاپی سراغ دارید که گرافیکش خوب باشه ؟ CPU برای بازیهایی مثل PES مهم نیست..رم هم که قابل ارتقا هست اگه پایین بود زیاد مهم نیست
hasanoooooooo
14-06-2014, 15:35
ببین داداش این مدل هست که گرافیکش نسبتا بهتره ....
Acer Aspire E1-570Gولی خب دیگه باتری 4 سلولی و cpu کم مصرفی که داره باعث شده قیمتش پایین باشه... cpu خیلی قدرت نداره ولی کارای معمول رو راحت انجام میده...
کلا من نظرم همین g510 هست... خودم هم تا یک هفته دیگه مدل i7 رو بر میدارم
Public Enemy
16-06-2014, 11:56
میبینید که این کارت 64 بیتی که نوت بوک چک مورد بررسی قرار داده 2 گیگ حافظه داره...و من هم یکی از اقوام مدتی پیش این لپتاپ رو خریده بود دقیق مطمعنم که کارتی که روی اون بود به وضوح سرعت کلاک و مموری اسپید کمتر بود و البته حجم کارت رو هم میزد 1 گیگ...
دوست عزیز حتما دلیلی داره بنده نشستم خودم دو ساعت خفه ! کردم اومدم GT735M رو با GT640M مقایسه کردم !!!!!
و حتما هم دلیلی داره این همه سر 64 بیتی بودن این کارت گرافیک بحثه !
دلیلش هم اینه Noteboolcheck فقط و فقط و فقط نسخه 128 بیتی این کارت گرافیک رو بررسی کرده ! بنچ مارک هایی رو هم که می بینین مربوط به نسخه 128 بیتی هست نه 64 بیت !!!
روزی که Notebookcheck این کارت گرافیک ( GT740m ) رو بررسی کرد نمونه های 128 بیتش در بازار موجود بود . اون زمان انویدیا فقط در حد اعلام گفته بود که نسخه ی 64 بیتش با معماری جدید هم در راه هست . لذا Notebookcheck فقط و فقط و فقط نسخه 128 بیت رو بررسی کرذ . در خط اول قسمت Perfomance هم به این موضوع اشاره کرد که بنچ مارک هامون مربوط به نسخه 128 بیته . :
Our benchmarks with a GK107 version show a performance just 10 percent below the GT 650M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کل مطلب رو بخونین اصلا مطلبی پیدا نمی کنین که نشون بده Notebookcheck نسخه 64 بیت رو هم بررسی کرد .
در ضمن این مطلب نیز از روز اول هم چنان دست نخورده باقی مونده .
بنده هم نیومدم اطلاعات از رو هوا بدم !!!! بارها و بارها این مطالب رو مرور کردم و کل اینترنت رو به دنبال بنچ مارک مناسب ( و نه حدسی ! مثل Game-debate ) از نسخه 64 بیتی این کارت گرافیک گشتم . متاسفانه کسی حوصله بنچ مارک گرفتن نداشت . چون بنچ مارک GT735M وجود داشت و تراشه GT735M و GT740M 64 bit از یک نوع بودن دیگه کسی حوصله بنچ مارک گرفتن نداشت .
در ضمن این کارت گرافیک بسیار قوی تر AMD HD 8570 هست . ( 8570 جزو Low End محصوب می شه و GT730M و بالاتر جزو Mid-Range )
hasanoooooooo
16-06-2014, 12:28
عزیز بنده دارم عرض میکنم این صحبتای شمارو قبول دارم. ولی این 64 بیتی که وارد ایران شده اینی نیست که شما میگی! کلاک و مموری اسپید رو خودم روی لپتاپ یکی از دوستان با برنامه تست کردم و باور کن که منم ازر رو هوا چیزی نمیگم! اگه مموری اسپید و بقیه مشخصه ها اونی بود که شما میگفتی مطمعنا کارت گرافیک خوبی حساب میشد! حالا شاید چندین مدل از این گرافیک وجود داره یا.... متاسفانه به لپتاپی که عرض کردم دسترسی ندارم
وگرنه حالیم هست که اون فقط نسخه 128 بیت رو بررسی کرده و هیچ بحثی هم بالا در این مورد نداشتم... منتها چیزی که دیدم رو گفتم
Public Enemy
16-06-2014, 12:37
عزیز بنده دارم عرض میکنم این صحبتای شمارو قبول دارم. ولی این 64 بیتی که وارد ایران شده اینی نیست که شما میگی! کلاک و مموری اسپید رو خودم روی لپتاپ یکی از دوستان با برنامه تست کردم و باور کن که منم ازر رو هوا چیزی نمیگم! اگه مموری اسپید و بقیه مشخصه ها اونی بود که شما میگفتی مطمعنا کارت گرافیک خوبی حساب میشد! حالا شاید چندین مدل از این گرافیک وجود داره یا.... متاسفانه به لپتاپی که عرض کردم دسترسی ندارم
وگرنه حالیم هست که اون فقط نسخه 128 بیت رو بررسی کرده و هیچ بحثی هم بالا در این مورد نداشتم... منتها چیزی که دیدم رو گفتم
ممنون می شم عکس بگیرین .
مطمعنا هیچ شرکتی نمی تونه داخل چیپ ها دست بیاره و دستکاریشون کنه . انویدیا هم هیچ اشاره ای به GK208 با سه فرکانس متفاوت نکرده .
احتمالا شما دارین فرکانس RealTime رو با فرکانس Default اشتباه می گیرین ( همیشه در GPU Z فیلد های پایین مورد توجه اند . چون فرکانس اصلی رو نشون می دند . نه فرکانس حال حاظر که متغیره )
( * نکته ! : البته ممکنه شرکتی بیاد چیپ هارو متفاوت از چیپ هایی که ما می دونیم قرار بده . به عنوان مثال مدل هایی از VAIO با پردازنده نسل دوم I7 دیدم که کارت گرافیک درون چیپ پردازنده وجود نداشت ! لذا احتمال داره واقعا وجود داشته باشه )
hasanoooooooo
16-06-2014, 15:04
اتفاقا با رفیقم تماس گرفتم قراره عکس بگیره و برام بفرسته..به محض اینکه دستم برسه همینجا میزارم...
یادمه قبلا روی y580 هم همین اتفاق افتاده بود و مدل گرافیک اسمش همونی بود که باید میبود ولی کلاک اسپید کمتر وارد ایران شده بود که البته این بحث حدود 1 سال پیش در تاپیک خود این لپتاپ بود...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.