مشاهده نسخه کامل
: ایراد در sony w904a
سلام
در لینک زیر مقایسه ای بین Samsung f8000 و sony w904a صورت گرفته است.تصویر زیر قسمتی از این ویدئو است.می خوام بدونم که چرا تصویر سمت راست که مربوط به sony w904a است صورتی است و همچنین اون نور رنگ زرد که به جای درخت تابیده شده است.
چون هر سایتی رفتم همه می گن w904a با یه تکنولوژی به نام trillium و موتور براویا از همه با کیفیت تره.لطفا راهنمایی ام
کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در لینک زیر مقایسه ای بین Samsung f8000 و sony w904a صورت گرفته است.تصویر زیر قسمتی از این ویدئو است.می خوام بدونم که چرا تصویر سمت راست که مربوط به sony w904a است صورتی است و همچنین اون نور رنگ زرد که به جای درخت تابیده شده است.
چون هر سایتی رفتم همه می گن w904a با یه تکنولوژی به نام trillium و موتور براویا از همه با کیفیت تره.لطفا راهنمایی ام
کنید.
با سلام
اولا اون نور زرد رنگ متعلق به چراقی هست که داخل اتاق هست .
در مورد هم بگم که : تلویزیون های سونی به خاطر تکنولوژی براویا trillium رنگ ها رو طبیعی و زنده (یا همون با طراوت )رنگ خود فیلم نشون میدن . در صورتی که تلویزیون های مشابه همچون سامسونگ با افزایش غلظت مصنوعی رنگ سعی در گمراه کردن
چشم دارند . این رنگ های مصنوعی در Samsung f8000 فقط در لحظه اول جذاب میاد و وقتی برای طولانی مدت استفاده میشن باعث خستگی و زده شدن از صفحه پنل میشن .
این که دیگه سوال نداره معلومه که sony w904a کیفیت بسیار بالاتری رو ارائه میده و هم از نظر دیزاین زیباتر از Samsung f8000 هستش.
در ضمن به این فیلم ها و مقایسه ها توجه نکنید . پیشنهاد میدم خودتون برید و نمایشگاه و فروشگاه محصولاتی صوتی و تصویر یمقایسه کنید . این فیلم هایی که قرار دادید تنظیمات یک تلوزیون رو پایین میارن و تنظیمات تلویزیون دیگر رو در بهترین حالت قرار میدن . و از کمپانی ها پول میگیریند تا رقیب رو در فیلم با کیفیت پایین تر جلوه بدن .
با سلام
در مورد هم بگم که : تلویزیون های سونی به خاطر تکنولوژی براویا trillium رنگ ها رو طبیعی و زنده (یا همون با طراوت )رنگ خود فیلم نشون میدن . در صورتی که تلویزیون های مشابه همچون سامسونگ با افزایش غلظت مصنوعی رنگ سعی در گمراه کردن
چشم دارند . این رنگ های مصنوعی در Samsung f8000 فقط در لحظه اول جذاب میاد و وقتی برای طولانی مدت استفاده میشن باعث خستگی و زده شدن از صفحه پنل میشن .
این که دیگه سوال نداره معلومه که sony w904a کیفیت بسیار بالاتری رو ارائه میده و هم از نظر دیزاین زیباتر از Samsung f8000 هستش.
در ضمن به این فیلم ها و مقایسه ها توجه نکنید . پیشنهاد میدم خودتون برید و نمایشگاه و فروشگاه محصولاتی صوتی و تصویر یمقایسه کنید . این فیلم هایی که قرار دادید تنظیمات یک تلوزیون رو پایین میارن و تنظیمات تلویزیون دیگر رو در بهترین حالت قرار میدن . و از کمپانی ها پول میگیریند تا رقیب رو در فیلم با کیفیت پایین تر جلوه بدن .
سلام
امکان داره بین مدل هایی که در زیر می نویسم به ترتیب از بهترین تا پایین ترین رتبه بندی کنی
samsung f7770
samsung f8880
samsung 6450
sony w904a
sony w804a
lg la8600
lg la6600
lg la7400
بر اساس کیفیت تصویر دو بعدی
و یه سوال به نظرت بین تصویر دو بعدی la6600 و la8600 چقدر اختلاف وجود داره چون اولی mci 400 hz داره و دومی mci 800 hz و چون دو برابر اون یکی هست کیفیت تصویر هم دو برابر میشه؟
همچنین با توجه به آگاهی که داری و تو این زمینه تسلط داری ال جی بهتره یا سونی. چون سونی تو بعضی مدل هاش تا 2 میلیون گرونتره آیا به همون اندازه مثلا از ال جی بهتر هستش یا نه مثلا 10 الی 20 درصد.
با سپاس
ال جی و سونی بزرگترین سازنده صفحات LCD هستند .
من تسلط ندارم و افراد حرفه ای تر از من هم هستند .
بر اساس کیفیت و قیمت پرداختی نسبه به امکانات :
lg la8600 به نظرم بهترین انتخاب هستش .
sony w904a
samsung f8880
lg la7400
درسته سونی کمی گرونتر هست اما پنل بسیار با کیفیتی استفاده میکنه که با گذشت زمان و سال ها کیفیتش پایین نمیاد . برای تلویزیون روی سامسونگ زیاد حساب نکن . به نظرم ال جی خیلی خیلی برتر از سامسونگ هست .
و سامسونگ همیشه انتخاب اخرت باشه .
lg
ال جی و سونی بزرگترین سازنده صفحات LCD هستند .
من تسلط ندارم و افراد حرفه ای تر از من هم هستند .
بر اساس کیفیت و قیمت پرداختی نسبه به امکانات :
lg la8600 به نظرم بهترین انتخاب هستش .
sony w904a
samsung f8880
lg la7400
درسته سونی کمی گرونتر هست اما پنل بسیار با کیفیتی استفاده میکنه که با گذشت زمان و سال ها کیفیتش پایین نمیاد . برای تلویزیون روی سامسونگ زیاد حساب نکن . به نظرم ال جی خیلی خیلی برتر از سامسونگ هست .
و سامسونگ همیشه انتخاب اخرت باشه .
lg
مقایسه کردی شخصا؟ بوسیله ی نرم افزارهای مخصوص تست کردی که میگی خیلی خیلی خیلی برتره؟
یک فیلم رو داخل همشون با تنظیمات یکسان تست کردی که این حرفا رو میزنی؟
کی گفته سامسونگ رنگ طبیعی نداره؟ در تنظیمات پیش فرض اش رنگ ها غیر طبیعی و اغراق آمیزند . ولی هزار تا تنظیمات داره برای کالیبره کردن و طبیعی کردن رنگ ها.
سلام
کنید.
w904 رنگ سفیدو مایل به قرمز نشون میده توی youtube هم ویدئو زیاد ازش هست میتونید ببینید
با سلام
سونی در مدل w904 از پنل سامسونگ استفاده کرده بعد چجوری پنل سونی با کیفیت تره؟
در مورد دیزاین هم شما از نزدیک دیدید که میگید سونی برتره ؟ در این مورد سامسونگ با اختلاف بهتره
بعد میشه بگید طبق چه چیزی میگید 8600 از 904 و 8000 برتره ؟ 8600 در همه موارد از اون دو مدل ضعیف تره
بعدم الان که سونی رنگاش اغراق امیزه و سامسونگ داره سفیدو درست و طبیعی نشون میده اونوقت چجوری میگید که سونی رنگاش طبیعیه و سامسونگ اغراق آمیز؟
magiteq1
07-06-2014, 23:53
با سلام
جناب ترمز بریده!!!!!!! تمام برندها از تکنیک های مختلفی جهت باز تولید رنگ دقیق تر استفاده میکنند
در سونی
trillium
در سامسونگ Wide Color Enhancer
اما در مورد غلظ رنگ و خلاصه این جور چرت و پرت هایی که شما اشاره کردی
ابتدا اینکه صد در صد tv های موجود مخصوصا lcd نیاز به کالیبره دارن( این کالیبره از طریق پروفایل تعبیه شده در خود TV و همچنین از طریق سخت و افزار نرم مجزا اعمال میشه). تنظیمات استاندارد در TV ها که اصطلاحا گفته میشه
تنظیمات فروشگاهی , میشه گفت در این تنظیمات , تقریبا تمام رنگ های اشباع هست و صرفا هدف از قرار گیری پروفایل استاندارد , جذب خریدار عام در فروشگاها هست.( به عنوان مثال برایتنس بر روی حداکثر قرار میگیره معمولا)
ریپورت کالیبره w900 در تنظیمات پیش فرض
تنظیمات پیش فرض در f8000
و پس از استفاده از پروفایل از پیش کالیبره شده cinema1 در سونی
پس از استفاده از پروفایل از پیش کالیبره شده movie در سامسونگ
( اما شاید دوستان در مورد این نمودارها نا اگاه باشن پس یه توضیح کوچیک میدم: این نمودار ها در مبحث اندازه گیری deltaE هست یا همون واحد سنجش رنگ ها. هر چقدر مقدار DELTA E کمتر باشه رنگ دقیق و نزدیک به سورس به نمایش در میاد. مقدار مناسب در محدود 2 و کمتر از 2 هست. اگر این مقدار بالاتر از 5 باشه رنگ کاملا اشباع هست و اشتباه به نمایش در میاد.)
همین طور که می بینید در سونی و سامسونگ عملا تفاوتی در به نمایش در اومدن رنگ ها در تنظمیات استاندارد وجود نداره. و هر دو افتضاح هستن و تقریبا تمام رنگ ها رو اشباع نمایش می دن. اما پس اعمال پروفایل های از پیش کالیبره شده , هر دو مدل به شکل قابل توجه ای دقت رنگ اشون افزایش پیدا می کنه و حتی سامسونگ کمی بهتر عمل میکنه.
یکسری افراد با نادانی ایشون واقعا دارن این تاپیک رو به گند می کشن.
[QUOTE=magiteq1;8251811]ابتدا اینکه صد در صد tv های موجود مخصوصا lcd نیاز به کالیبره دارن/QUOTE]
سلام دوست عزیز
شما که به صورت کاملا فنی تفاوت تلویزیون ها رو مشخص می کنی می شه به من بگی چقدر تفاوت کیفیت تصویر بین مدل های la6600 و la8600 وجود داره و اگر از یک سری امکاناتی که در la8600 است بگذریم آیا خرید la6600 تقریبا همون کیفیت la8600 رو به ما می ده.
همچنین قیمت 42LA8600 هست 36,600,00 و 47LA8600 هست 50,750,00 .اگه اینچی هم حساب بکنیم چرا به خاطر 5 اینچ تقریبا 1500000 قیمتش افزایش پیدا کرده چه جوری حساب می کنن.
و سوال آخر به نظر شما بین sony w804a و sony w904a و lg la6600 و la8600 به ترتیب کدام از لحاظ کیفیت دوبعدی بهتر هستند.
و اگه بتونی درصد بهتر بودن رو هم مشخص کنی ممنون می شم.
نظر شما ملاک خرید تلویزیون برای منه
magiteq1
08-06-2014, 11:06
در حال حاضر بهترین خرید برای شما w904 هست و بعد f8000. این دو مدل در بسیار از فاکتورها نسبت به رقبای موجود در بازار وضعیت بهتری دارن
سری la به طور کل کنتراست پاییین و در تنیجه سیاه عمیقی نداره. همین مدل la8600 صفحه یکدستی نداره و نشت نور فاحشی داره. زمانی که شما در اتفاق با نور کم tv رو قرار بدی مطئنا نشت نور اعصاب ات رو بهم میریزه.
amir200812
08-06-2014, 11:48
من اخیرا یک TV گرفتم!(البته برای استفاده بجای مانیتور)
و تو نمایشگاه ها و فروشگاه ها که 10 15 تا TV هم زمان یک تصویر رو نمایش میدن، متوجه شدم که سری های جدید LG کاملا جذاب هستند!
یعنی در کنار محصولات سامسونگ و ... کاملا روشنتر بودند که در دید اول خیلی جذب میکرد ادمو...
کاری به کیفیت و عمق رنگ و کنتراست و ... ندارم! من چیزی رو اینجا مینویسم که به عنوان یه خریدار ، با چشم خودم دیدم!
*البته مدل دقیقش رو سوال نکردم ولی گفت از سری 8000 ال جی هست و 46 اینچش رو حدود 4500 میگفت.
کلا محصولات LG روشنایی تصویرشون خیلی بیشتر بود که در نگاه اول بنظر با کیفیتتر میاد!(و 100% البته تاثیر منفی روی عمق رنگ سیاه خواهد داشت)
ولی من دنبال 32 اینچ بودم، نمیتونستم اونو انتخاب کنم چون زیر 46 نداشت! بجاش Sony 32w670a گرفتم که خیلی هم راضی هستم...
magiteq1
08-06-2014, 12:44
من اخیرا یک TV گرفتم!(البته برای استفاده بجای مانیتور)
و تو نمایشگاه ها و فروشگاه ها که 10 15 تا TV هم زمان یک تصویر رو نمایش میدن، متوجه شدم که سری های جدید LG کاملا جذاب هستند!
یعنی در کنار محصولات سامسونگ و ... کاملا روشنتر بودند که در دید اول خیلی جذب میکرد ادمو...
کاری به کیفیت و عمق رنگ و کنتراست و ... ندارم! من چیزی رو اینجا مینویسم که به عنوان یه خریدار ، با چشم خودم دیدم!
*البته مدل دقیقش رو سوال نکردم ولی گفت از سری 8000 ال جی هست و 46 اینچش رو حدود 4500 میگفت.
کلا محصولات LG روشنایی تصویرشون خیلی بیشتر بود که در نگاه اول بنظر با کیفیتتر میاد!(و 100% البته تاثیر منفی روی عمق رنگ سیاه خواهد داشت)
ولی من دنبال 32 اینچ بودم، نمیتونستم اونو انتخاب کنم چون زیر 46 نداشت! بجاش Sony 32w670a گرفتم که خیلی هم راضی هستم...
پست 7 من رو یه نگاه بندازید لطفا! در خصوص تنظیمات فروشگاهی
خروجی نور در f8000 مقدار 300 کاندلار و در la8600 مقدار 250 کاندلار ثبت شده. تنیجه= نور بیش تر در نمونه سامسونگ.
هر چند برای افزایش دقت رنگ خروجی نور قطعا باید زیر 200 بیاد
amir200812
08-06-2014, 13:18
خروجی نور در f8000 مقدار 300 کاندلار و در la8600 مقدار 250 کاندلار ثبت شده. تنیجه= نور بیش تر در نمونه سامسونگ.
هر چند برای افزایش دقت رنگ خروجی نور قطعا باید زیر 200 بیاد
حاجی من قبلا گفتم که کاری به نتیجه فلان تست و تکنولوژی بالا و ... ندارم!
من چیزی رو گفتم که در 5 6 تا فروشگاه بزرگ لوازم خانگی دیدم! قطعا همشون طرفدار یک برند نمیتونن باشن...
درضمن مانیتور قبلی من روشناییش 400 cd/m2 بود!
این TV که تازه گرفتم، اگه خیلی خیلی هم کم باشه، زیر 250~300 نمیتونه باشه!!!
حالا شما هی بگو تو تست X ، فلان امتیاز رو اورده...
magiteq1
08-06-2014, 13:25
حاجی من قبلا گفتم که کاری به نتیجه فلان تست و تکنولوژی بالا و ... ندارم!
من چیزی رو گفتم که در 5 6 تا فروشگاه بزرگ لوازم خانگی دیدم! قطعا همشون طرفدار یک برند نمیتونن باشن...
درضمن مانیتور قبلی من روشناییش 400 cd/m2 بود!
این TV که تازه گرفتم، اگه خیلی خیلی هم کم باشه، زیر 250~300 نمیتونه باشه!!!
حالا شما هی بگو تو تست X ، فلان امتیاز رو اورده...
شما یه نظر خلاف واقع دادی. جواب ات رو هم گرفتی.
حاجی هم خودتی!
مقایسه کردی شخصا؟ بوسیله ی نرم افزارهای مخصوص تست کردی که میگی خیلی خیلی خیلی برتره؟
یک فیلم رو داخل همشون با تنظیمات یکسان تست کردی که این حرفا رو میزنی؟
کی گفته سامسونگ رنگ طبیعی نداره؟ در تنظیمات پیش فرض اش رنگ ها غیر طبیعی و اغراق آمیزند . ولی هزار تا تنظیمات داره برای کالیبره کردن و طبیعی کردن رنگ ها.
من بر اساس چند تا review سایت های معتبر گفتم . و همونطور که گفتم من حرفه ای نیستم در این زمینه . بر اساس ممشاهدات و امتیازات تی وی ها در سایت های معروف رتبه بندی گردم .:n16:
w904 رنگ سفیدو مایل به قرمز نشون میده توی youtube هم ویدئو زیاد ازش هست میتونید ببینید[/RIGHT]
سونی در مدل w904 از پنل سامسونگ استفاده کرده بعد چجوری پنل سونی با کیفیت تره؟
در مورد دیزاین هم شما از نزدیک دیدید که میگید سونی برتره ؟ در این مورد سامسونگ با اختلاف بهتره
بعد میشه بگید طبق چه چیزی میگید 8600 از 904 و 8000 برتره ؟ 8600 در همه موارد از اون دو مدل ضعیف تره
بعدم الان که سونی رنگاش اغراق امیزه و سامسونگ داره سفیدو درست و طبیعی نشون میده اونوقت چجوری میگید که سونی رنگاش طبیعیه و سامسونگ اغراق آمیز؟
مهم موتور پردازش تصویره که در سونی کمی رنگ ها رو زنده و طبیعی نشون میده . و همچنین موتور پردازش تصویر ال جی هم رنگ ها رو طبیعی نشون میده . اما سامسونگ برای گمراه کردن بیننده و ... رنگ ها رو با غلظت بالایی نشون میده که فقط برای لحظه اول جذابیت داره و در بلند مدت خسته کننده میشه . به این ودیو ها هم نمیشه اعتماد کرد . میدونید که کلی پول میگیرند تا یک برند رو خراب کنند .
به نظرن من برید بانه یا فروشگاهیی روی دو تا فلش مموری فیلم و تصویر یکسان بریزید و در هر دو پخش کنید . خودتون تشخیص بدین که کدوم بهتره . اینجوری با حرف نمیشه چیزی رو نشون داد. :n16:
جناب magiteq1 لحنتونو عوض کنید . اینجا انجمن علمی و فرهنگیه . جالی این صحبت ها و لحن بد نیست .
..........
من هم قبلا قصد خرید تی وی داشتم . بین f8000 و w904a مونده بودم .که د نهایت سونی رو انتخاب کردم . البته فروشنده در بانه اشنا بود و اجازه تست و مقایسه با سامسونگ f8000 رو داد .
دوستان به طور قطع میگم از خرید w904 به هیچ عنوان ممکنه پشیمون نمیشید . از من گفتن بود .
کیفیت تصویرش واقعا عالی هست . اصلا رنگ سفید رو مایل به قرمز نشون نمیده ...رنگ ها طبیعی هست . منتها کالیبره باید بکنید . که منم کردم خیلی تصویر عاالی شده . اماده ام برای جام جهانی رو تو این ببینم و حال کنم .
در مورد سامسونگ هم یکی از اشناها هم میخواست بخره نظرش رو سامسونگ بود که از دیدن کیفیت تلویزیون من شگفت زده شد و اونم یک سونی سفارش داد . قبلا هم اینو تو قسمت تجربیات گفتم ...
من بر اساس چند تا review سایت های معتبر گفتم . و همونطور که گفتم من حرفه ای نیستم در این زمینه . بر اساس ممشاهدات و امتیازات تی وی ها در سایت های معروف رتبه بندی گردم .:n16:
مهم موتور پردازش تصویره که در سونی کمی رنگ ها رو زنده و طبیعی نشون میده . و همچنین موتور پردازش تصویر ال جی هم رنگ ها رو طبیعی نشون میده . اما سامسونگ برای گمراه کردن بیننده و ... رنگ ها رو با غلظت بالایی نشون میده که فقط برای لحظه اول جذابیت داره و در بلند مدت خسته کننده میشه . به این ودیو ها هم نمیشه اعتماد کرد . میدونید که کلی پول میگیرند تا یک برند رو خراب کنند .
به نظرن من برید بانه یا فروشگاهیی روی دو تا فلش مموری فیلم و تصویر یکسان بریزید و در هر دو پخش کنید . خودتون تشخیص بدین که کدوم بهتره . اینجوری با حرف نمیشه چیزی رو نشون داد. :n16:
والا داداش بستگی داره طبیعی رو چی معنا کنی به نظر من وقتی برف سفیده تلویزیون هم باید سفید نشون بده نه مایل به قرمز , الان شما مثلا آسمان رو توی ویدئو ببینید قرمز رنگه حالا این رنگ به نظر شما طبیعیه؟
یادمه قبلا یکی از دوستان بود میگفت رنگای سامسونگ خیلی بی روحن الان شما میگی سامسونگ غلظت رنگش زیاده من که اخر نفهمیدم کدوم درسته :n02:
این مورد سفید مایل به قرمز هم در همه ویدئوهایی که از این دو تی وی هست مشهوده و فکر نمیکنم مثلا همشون قصد تخریب داشته باشن , علتش هم اینه که رنگای سونی گرمتره که باعث میشه سفید به قرمز بزنه
در مورد مقایسه هم من که دیدم تفاوت چندانی ندارن , اما اینجور مقایسه در فروشگاه هم نمیتونه زیاد صحیح باشه چون تی وی ها باید اول کالیبره بشن تا کیفیت واقعی مشخص بشه
به نظر من بهترین منبع برای ما همین ریویوها هست که ادیتورها بعد از کالیبره کردن مینویسن و بر اساس عدد و رقم و به قولی علمی هستن که میشه بهشون اعتماد کرد وگرنه هر کسی میگه تی وی من بهترینه
به نظر من بهترین منبع برای ما همین ریویوها هست که ادیتورها بعد از کالیبره کردن مینویسن و بر اساس عدد و رقم و به قولی علمی هستن که میشه بهشون اعتماد کرد وگرنه هر کسی میگه تی وی من بهترینه
سلام
می شه لینک این ریویوها که ادیتورها انجام دادن رو بذاری مخصوصا برای مقایسه la8600 و w904a و f8000
سری la به طور کل کنتراست پاییین و در تنیجه سیاه عمیقی نداره. همین مدل la8600 صفحه یکدستی نداره و نشت نور فاحشی داره. زمانی که شما در اتفاق با نور کم tv رو قرار بدی مطئنا نشت نور اعصاب ات رو بهم میریزه.
این سیاه عمیق و یکدست نبودن صفحه و نشت نور فاحش رو می شه با یه عکس یا فیلمی نشون بدی یا حداقل بیشتر بازش کنی چون من نمی دونم دقیقا منظور شما چی هست
عزیز امکان داره لینک پست 7 رو بذاری
می شه بگی این عکس ها رو از چه سایتی گرفتی
magiteq1
09-06-2014, 12:07
این سیاه عمیق و یکدست نبودن صفحه و نشت نور فاحش رو می شه با یه عکس یا فیلمی نشون بدی یا حداقل بیشتر بازش کنی چون من نمی دونم دقیقا منظور شما چی هست
نشت نور در واقع عبور نور پس زمینه از بین ساب پیکسل هاست
f8000
LA860
همین طور که مشاهده میکنی نشت نور در LA860 کاملا فاحش هست و اصلا صفحه یکدستی نداره بر عکس F8000 که فوق العاده عمل کرده.
برای برسی ها میتیونی به سایت های
HDtvtest.co.uk
FLatpanelshd
CNET
.avforums
مراجعه کنی
سلام
می شه لینک این ریویوها که ادیتورها انجام دادن رو بذاری مخصوصا برای مقایسه la8600 و w904a و f8000
سلام
همین سایتایی که جناب magiteq1 اشاره کردن میتونید مراجعه کنید
مثلا این دوتا ریویو از f8000
و این از w904
la8600 هم که اصلا در حد این دو مدل نیست شما یکی از این دوتا رو انتخاب کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.