PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حجم آپدیت ویندوز 7 چقدر هست ؟+بوجود اومدن مشگلی برای winows photo viewer

banii
07-06-2014, 00:53
سلام دوستان

امشب با مشگلی روبرو شدم که بعضی عکسا رو نمیتونم ببینم !!

نه تنها با ویندوز ویوئر که با پیکاسا ، acd see ، فایرفاکس ، اپرا ، kmplayer و هر نرم افزار دیگه ای هم نمیدونم چرا دیده نمیشه ....

این عکسا رو همین امروز از یک سایتی برداشته بودم و نمیدونم چرا اینجوری شدند ...

فکر کردم بخاطر اینکه حجم عکسا بالا بوه اینطوره ، اما بعد وقتی فایلای قدیمی مو نگاه کردم دیدم حجمای از این بیشتر داره دیده میشه ...

ارور میده که یا ویندوز از این فرمت ساپورت نمیکنه (البته jpeg هست) و یا اینکه ویندوز آپدیت نشده !

حالا اگه بزارم آپدیت بشه حجمش چقدره ؟ من این ویندوز رو از شهریور 91 دارمش و آپدیت نشده ... فکر کنم ورژن 2009 هم باشه !

عکسا حیاتی اند :n03: چیکار کنم ؟

Mr.Pooya
07-06-2014, 00:59
سلام دوستان

امشب با مشگلی روبرو شدم که بعضی عکسا رو نمیتونم ببینم !!

نه تنها با ویندوز ویوئر که با پیکاسا ، acd see ، فایرفاکس ، اپرا ، kmplayer و هر نرم افزار دیگه ای هم نمیدونم چرا دیده نمیشه ....

این عکسا رو همین امروز از یک سایتی برداشته بودم و نمیدونم چرا اینجوری شدند ...

فکر کردم بخاطر اینکه حجم عکسا بالا بوه اینطوره ، اما بعد وقتی فایلای قدیمی مو نگاه کردم دیدم حجمای از این بیشتر داره دیده میشه ...

ارور میده که یا ویندوز از این فرمت ساپورت نمیکنه (البته jpeg هست) و یا اینکه ویندوز آپدیت نشده !

حالا اگه بزارم آپدیت بشه حجمش چقدره ؟ من این ویندوز رو از شهریور 91 دارمش و آپدیت نشده ... فکر کنم ورژن 2009 هم باشه !

عکسا حیاتی اند :n03: چیکار کنم ؟

با photoshop هم باز نمی شند عکس ها ؟ این مورد بیشتر شبه ویروس هست. ولی حجم آپدیتش رو باید برید توی ویندوز آپدیت بزنید که چک کنه بعد خودش بهتون میگه چه آپدیت هایی هست و چقدر حجمشون میشه شاید تا 2-3 گیگ هم بشه ولی نمیشه دقیق گفت باید برید Windows Update رو بزنید همونطوری که گفتم و گزینه Check for Updates بعد چک می کنه و اگر خواستید می تونید آپدیت ها رو دانلود و نصب کرده.

banii
07-06-2014, 01:04
با photoshop هم باز نمی شند عکس ها ؟ این مورد بیشتر شبه ویروس هست. ولی حجم آپدیتش رو باید برید توی ویندوز آپدیت بزنید که چک کنه بعد خودش بهتون میگه چه آپدیت هایی هست و چقدر حجمشون میشه شاید تا 2-3 گیگ هم بشه ولی نمیشه دقیق گفت باید برید Windows Update رو بزنید همونطوری که گفتم و گزینه Check for Updates بعد چک می کنه و اگر خواستید می تونید آپدیت ها رو دانلود و نصب کرده.
فوتوشاپ نصب نکردم... حالا شاید اونم فردا امتحان کنم ...

ویروس که گرفته بود و دهنمو سرویس کرد :mellow:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیرو پست بتمن عمل کردم و ظاهرا" مشگلش حل شد

حالا نمیدونم این چی هست !

banii
07-06-2014, 01:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

banii
07-06-2014, 01:39
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mr.Pooya
07-06-2014, 14:10
اول بحث ویندوز آپدیت چون تا حالا آپدیت نکردید باید اول یک آپدیت مخصوص که خودش می خواد دانلود کنه رو دانلود کنید. این برنامه هم بعد از نصب به شما اجازه میده که بتونید از Windows Update استفاده کنید و سیستم تون رو آپدیت کنید.

اما متاسفانه حجمه این آپدیت اولی رو نمی زنه ولی فکر نمی کنم حجم بالایی داشته باشه. در هر صورت باید اول این رو دانلود کنید تا بقیه آپدیت ها رو بتونید دانلود کنید.

برای عکس هم باید ببینید که حجم دارند عکس ها یا نه ؟ همه عکس ها اینجوری شدند یا فقط عکس هایی که دانلود کردید ؟ بهتره اگر امکانش هست با یک سیستم دیگه تست کنید ببینید این عکس ها باز می شن رو سیستم دیگه یا نه

موفق باشید

banii
07-06-2014, 14:14
اول بحث ویندوز آپدیت چون تا حالا آپدیت نکردید باید اول یک آپدیت مخصوص که خودش می خواد دانلود کنه رو دانلود کنید. این برنامه هم بعد از نصب به شما اجازه میده که بتونید از Windows Update استفاده کنید و سیستم تون رو آپدیت کنید.

اما متاسفانه حجمه این آپدیت اولی رو نمی زنه ولی فکر نمی کنم حجم بالایی داشته باشه. در هر صورت باید اول این رو دانلود کنید تا بقیه آپدیت ها رو بتونید دانلود کنید.

برای عکس هم باید ببینید که حجم دارند عکس ها یا نه ؟ همه عکس ها اینجوری شدند یا فقط عکس هایی که دانلود کردید ؟ بهتره اگر امکانش هست با یک سیستم دیگه تست کنید ببینید این عکس ها باز می شن رو سیستم دیگه یا نه

موفق باشید
سلام ممنون

بله عکس ها حجم دارند .

تعدادی از عکسهایی که دیروز سیو کردم دیده میشند و تعدادیشون نه (زیر 1 مگ دیده میشه اونایی که حجمشون بیش از 1 باشه دیده نمیشه)

Mr.Pooya
07-06-2014, 14:24
سلام ممنون

بله عکس ها حجم دارند .

تعدادی از عکسهایی که دیروز سیو کردم دیده میشند و تعدادیشون نه (زیر 1 مگ دیده میشه اونایی که حجمشون بیش از 1 باشه دیده نمیشه)

خواهش می کنم.

ببینید اون هایی که دیده نمی شند همون دیروز که دانلود کردید دیده می شدند ؟ اگر از اول دیده نمی شدند که مشکل از عکس ها هم ولی اگر بعد از چند ساعت این مشکل براشون پیش اومده :

1- می تونه ویروس باشه

2- می تونید از این نرم افزار هم استفاده کنید

Stellar Phoenix JPEG Repair 2

کارش اینه که عکس ها رو اگر مشکلی داشته باشند درست می کنه

موفق باشید

banii
07-06-2014, 14:35
خواهش می کنم.

ببینید اون هایی که دیده نمی شند همون دیروز که دانلود کردید دیده می شدند ؟ اگر از اول دیده نمی شدند که مشکل از عکس ها هم ولی اگر بعد از چند ساعت این مشکل براشون پیش اومده :

1- می تونه ویروس باشه

2- می تونید از این نرم افزار هم استفاده کنید

Stellar Phoenix JPEG Repair 2

کارش اینه که عکس ها رو اگر مشکلی داشته باشند درست می کنه

موفق باشید
نه تا جاییکه من میدونم از همون اول دیده نمیشدند .
ولی با فایرفاکس سیو کردمشون و توی خود فایر فاکس هم باز نمیشه دیگه

Mr.Pooya
07-06-2014, 14:40
نه تا جاییکه من میدونم از همون اول دیده نمیشدند .
ولی با فایرفاکس سیو کردمشون و توی خود فایر فاکس هم باز نمیشه دیگه

خب پس یا عکس مشکلی داره یا ناقص دانلود شده عکس تون. باید دوباره دانلود کنید. در ضمن شاید اون سایت اسکریپتی داشته باشه که نشه عکس هاش رو باز کرد یعنی دانلود می شن ولی کامل نمی تونید دانلودشون کنید

banii
07-06-2014, 14:47
مشگل اینه که چند ساعت توی گوگل سرچ کردم و همه عکسا رو از توی گوگل پیدا کرده بودم

اگه سایت مشخصی بود حتما از دیروز دوباره دانلودشون میکردم

ضمنا اون برنامه هم کاری نتونست بکنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mr.Pooya
07-06-2014, 14:50
با خود مرورگر دانلود کرد یا با دانلود منیجر ؟ راستش مشکل باید از خود عکس ها باشه یا اینکه بد دانلود شدند. شما با دانلود منیجر هم عکسی دانلود می کنید همین مشکل وجود داره ؟

banii
07-06-2014, 14:51
با خود مرورگر دانلود کرد یا با دانلود منیجر ؟ راستش مشکل باید از خود عکس ها باشه یا اینکه بد دانلود شدند. شما با دانلود منیجر هم عکسی دانلود می کنید همین مشکل وجود داره ؟
با مرورگر فایرفاکس (در اصل tor browser) (که فکر کنم همون فایرفاکسه) دانلودشون کرده بودم .

Mr.Pooya
07-06-2014, 14:55
با مرورگر فایرفاکس (در اصل tor browser) (که فکر کنم همون فایرفاکسه) دانلودشون کرده بودم .

ببینید در حالت کلی اگر با این مرورگر تمام عکس هایی که دانلود می کنید مشکل دارند ولی با مرورگر دیگه مشکل ندارند پس مشکل از مرورگر هست.

اگر هم با همه مرورگر ها و دانلود منیجر مشکل دارند احتمالا مشکل از اینترنت تون هست

banii
07-06-2014, 15:07
ببینید در حالت کلی اگر با این مرورگر تمام عکس هایی که دانلود می کنید مشکل دارند ولی با مرورگر دیگه مشکل ندارند پس مشکل از مرورگر هست.

اگر هم با همه مرورگر ها و دانلود منیجر مشکل دارند احتمالا مشکل از اینترنت تون هست
ببینید من دیروز تعداد نسبتا زیادی عکس رو با همین مرورگر دانلود کرده ام و همشون توی یک فولدر هستند ... حالا بخشی از اونها دیده میشند و بخشی دیده نمیشند ... نه اینکه همشون این مشگلو داشته باشند...

Mr.Pooya
07-06-2014, 15:23
ببینید من دیروز تعداد نسبتا زیادی عکس رو با همین مرورگر دانلود کرده ام و همشون توی یک فولدر هستند ... حالا بخشی از اونها دیده میشند و بخشی دیده نمیشند ... نه اینکه همشون این مشگلو داشته باشند...

خب احتمالا یک سریشون ناقص دانلود شدند به هر حال مشکل باید از عکس های دانلودی باشه که یکسریشون باز نمی شند

banii
07-06-2014, 15:33
خب احتمالا یک سریشون ناقص دانلود شدند به هر حال مشکل باید از عکس های دانلودی باشه که یکسریشون باز نمی شند
آره به احتمال زیاد همینطوره ....

واقعا نمیدونم حالا چجوری دوباره بشینم اون همه سرچ کنم ... :n03:

sina :)
22-06-2014, 10:30
اگه ویندوزت رو عوض کنی بهتره
چون ویندوز ها که اصل نیست مایکروسافت میفهمه و کامپیو ترت رو خراب میکنه:n02: