مشاهده نسخه کامل
: اتصال دائم شارژر به لپ تاپ
mohsenfulloption
06-06-2014, 22:57
سلام من لپ تاپم رو توی خونه ازش استفاده میکنم و همیشه به برق و در حاله شارژه حتی زمانی که ازش استفاده نمیکنم ( شب تا صبح - صبح تا شب) مشکلی برای باتریش بوجود نمیاد؟؟؟؟
راستی مدل لپ تاپ هم Lenovo Z510 هستش ....
ممنون از راهنماییتون .....
:n16:
Mr.Pooya
06-06-2014, 23:14
سلام من لپ تاپم رو توی خونه ازش استفاده میکنم و همیشه به برق و در حاله شارژه حتی زمانی که ازش استفاده نمیکنم ( شب تا صبح - صبح تا شب) مشکلی برای باتریش بوجود نمیاد؟؟؟؟
راستی مدل لپ تاپ هم Lenovo Z510 هستش ....
ممنون از راهنماییتون .....
:n16:
سلام
بله اگر 24 ساعت تو شارژ باشه باطریش آسیب می بینه. زمانی که باتری داره خالی میشه بزنید به برق و زمانی هم که پر شد از برق بکشید.
mahmoodsoft
06-06-2014, 23:17
نه مشکلی پیش نمیاد ! وقتی باتری 100 درصد بشه پتانسیلش بیشتر از شارژر میشه و مسیر عبور جریان به باتری رو قطع میکنه !
یا به عبارت دیگه میره رو حالت AC Power
Mr.Pooya
06-06-2014, 23:49
نه مشکلی پیش نمیاد ! وقتی باتری 100 درصد بشه پتانسیلش بیشتر از شارژر میشه و مسیر عبور جریان به باتری رو قطع میکنه !
یا به عبارت دیگه میره رو حالت AC Power
دوست عزیز زمان شارژ موقعی هست که باطری خالی میشه و وقتی هم پر میشه باید از شارژ جدا بشه. روی 100% قطع میشه ولی اگر با لپ تاپ کار کنید وقتی شارژ دستگاه حدود 90% میشه دوباره شارژر شروع می کنه به شارژ کردن دستگاه. فرض کنید 10 بار این اتفاق بیفته شارژ دستگاه کم بشه دوباره شروع کنه به شارژ کرد چی میشه ؟ باطری خراب نمیشه درجا ولی خب تجربه نشون داده چنین باتری هایی عمر کمتری دارند از باطری هایی که چرخه شارژشون تنظیم شده است.
در ضمن از مورد بالا که بگذریم می بینیم که جریان نوسانات برق، قطع و وصل شدن برق می تونه آسیب بزنه هم به باتری هم با شارژر حتی به محافظ های جریان هم نمیشه 100% اطمینان کرد. حتی خطر آتش سوزی و مشکلات برقی رو هم در پی خواهند داشت.
من اصلا بهتون پیشنهاد نمی کنم باطری رو همیشه تو شارژ قرار بدید وقتی شارژش تمام شد بکشیدش
موفق باشید
oOomid.M
08-06-2014, 12:25
سلام
من که 6 ماهه لپ تاپم رو همیشه به برق میزنم بعد روشنش میکنم. فکر هم نمیکنم مشکلی براش پیش بیاد
باتری موقعی که پر میشه از مدار خارج میشه و دیگه تا 93 درصد برسه دوباره شارژش میکنه که البته اگر همیشه به برق بزنی و روشنش کنی خییل طول میکشه تا به 93 درصد برسه ( حدود 1 هفته ) چون معمولا باتری ها در گذر زمان مقداری از شارژشون کم میشه
Mr.Pooya
08-06-2014, 13:43
سلام
من که 6 ماهه لپ تاپم رو همیشه به برق میزنم بعد روشنش میکنم. فکر هم نمیکنم مشکلی براش پیش بیاد
باتری موقعی که پر میشه از مدار خارج میشه و دیگه تا 93 درصد برسه دوباره شارژش میکنه که البته اگر همیشه به برق بزنی و روشنش کنی خییل طول میکشه تا به 93 درصد برسه ( حدود 1 هفته ) چون معمولا باتری ها در گذر زمان مقداری از شارژشون کم میشه
سلام
راستش این یک هفته که گفتید با عقل جور در نمیاد ! اگر قطع می کنه که همینطوره 100% که بشه قطع می کنه البته باتری های جدید ! پس باید سریع خالی شه بیاد پایین بشه 93% نباید یگ هفته طول بکشه ولی اگر قطع نمی کنه هم که باید باتری خراب بشه.
6 ماه زمان زیادی نیست. باتری مثلا اگر قرار باشه 3-4 سال کار کنه اینجوری 1-2 سال کار می کنه البته این حرف رو می نمی زنم کسانی که تو کار باتری لپ تاپ هستند این رو می گند
oOomid.M
08-06-2014, 16:55
سلام
راستش این یک هفته که گفتید با عقل جور در نمیاد ! اگر قطع می کنه که همینطوره 100% که بشه قطع می کنه البته باتری های جدید ! پس باید سریع خالی شه بیاد پایین بشه 93% نباید یگ هفته طول بکشه ولی اگر قطع نمی کنه هم که باید باتری خراب بشه.
6 ماه زمان زیادی نیست. باتری مثلا اگر قرار باشه 3-4 سال کار کنه اینجوری 1-2 سال کار می کنه البته این حرف رو می نمی زنم کسانی که تو کار باتری لپ تاپ هستند این رو می گند
سلام
نه داداش خراب نیست :n10:
تا جایی که من تو همین سایت دیدم و برای لپ تاپ دوستانم هم دیدم همشون خود به خود دشارژ میشن
( یعنی همه باتری ها همینطوری هستن چند درصدی دشارژ میشن )
یه پست نمونه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bijandarbari
08-06-2014, 19:26
سلام
به نظر منم هیچ مشکلی نداره.سازنده لپ تاپ بیشتر از من و شما به این موارد حساسیت دارن.
اگه تو همین حالت به چراغ شارژ باتری نگاه کنید میبینید باتری در حال شارژ نیست.
Mr.Pooya
08-06-2014, 21:36
سلام
نه داداش خراب نیست :n10:
تا جایی که من تو همین سایت دیدم و برای لپ تاپ دوستانم هم دیدم همشون خود به خود دشارژ میشن
( یعنی همه باتری ها همینطوری هستن چند درصدی دشارژ میشن )
یه پست نمونه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
پست من رو درست نخوندید ! نگفتم خراب هست باتری. گفتم اگر قطع نکنه باید خراب بشه.
در کل من خودم هیچ وقت نمی زارم همیشه تو شارژ بمونه
امیر تتلو
17-06-2014, 00:55
بنظر من هم نباید تو شارژ بمونه خب دوست گل یه زحمت بکش شارژر رو جدا کن و به موقع وصل کن چه کاریه؟ روز و شب تو شارژ باشه؟؟؟ :n08: این چه حرکتیه؟ تا حالا ندیده بودم کی گفته باتری خراب نمیشه؟؟؟ سازنده های باتری خودشون میگن این کارو نکنید.. من حداقل با 4 تا لب تاب مختلف این رو امتحان کردم و هموشون نهایتا 20 دقیقه شارژو نگه میداشتن من خودم قبلا z500 داشتم و همین بلا رو سرش اوردم و خراب شد باتریش اصلا اشتباه نکن و از باتری بکش... این تجربه ی من از چتد تا لب تابی که خراب کرده بودم بود .. با این که 15 سالمه اما تجربه ی لب تاب های زیادی رو داشتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.