NewLaptop
05-06-2014, 02:40
سلام دوستان.
من می خوام یه mp3 player بگیرم تا حداکثر 230 تومن.
من این mp3 player برای یادگیری زبان می خوام. پادکست، فایل های صوتی و ... .
چند تا نکته برام مهمه:
1- میزان شارژدهی خوبی داشته باشه. چون من خیلی نمی تونم mp3 player ام رو شارژ کنم.
2- چون من می خوام فولدر بذارم تا مشخص کنم که هر فولدر در چه زمینه ای هست (گرامر، پادکست و ... ) می خوام نمایش فولدر داشته باشه و صفحه نمایشش خوب باشه طوری که در خوندن نام فولدر و ... اذیت نشم. (البته می دونم این مورد با مورد اول در تناقض هستند و رابطه عکس دارن ولی یه چیزی می خوام که هر دو رو نسبی پوشش بده)
3- ترجیحاً با آداپتور شارژ بشه. حتی جداگانه اگه جایی می فروشن هم تهیه می کنم چون شارژ با یو اس بی با توجه به جایی که هستم برام پردردسر هست.
3 تا گزینه هم تو فروشگاه ها از نزدیک دیدم:
1- Energy Sistem MP3 Urban 1602 :Energy System
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- Energy Sistem MP3 Stick 1404 4GB
3- Sony Walkman MP3 Player NWZ-B173
ممنون می شم من رو راهنمایی کنید. اگه مدل های دیگری هم هست که برام مناسب باشه و در بازار موجود باشه لطفاً معرفی کنید.
با تشکر از شما.
من می خوام یه mp3 player بگیرم تا حداکثر 230 تومن.
من این mp3 player برای یادگیری زبان می خوام. پادکست، فایل های صوتی و ... .
چند تا نکته برام مهمه:
1- میزان شارژدهی خوبی داشته باشه. چون من خیلی نمی تونم mp3 player ام رو شارژ کنم.
2- چون من می خوام فولدر بذارم تا مشخص کنم که هر فولدر در چه زمینه ای هست (گرامر، پادکست و ... ) می خوام نمایش فولدر داشته باشه و صفحه نمایشش خوب باشه طوری که در خوندن نام فولدر و ... اذیت نشم. (البته می دونم این مورد با مورد اول در تناقض هستند و رابطه عکس دارن ولی یه چیزی می خوام که هر دو رو نسبی پوشش بده)
3- ترجیحاً با آداپتور شارژ بشه. حتی جداگانه اگه جایی می فروشن هم تهیه می کنم چون شارژ با یو اس بی با توجه به جایی که هستم برام پردردسر هست.
3 تا گزینه هم تو فروشگاه ها از نزدیک دیدم:
1- Energy Sistem MP3 Urban 1602 :Energy System
2- Energy Sistem MP3 Stick 1404 4GB
3- Sony Walkman MP3 Player NWZ-B173
ممنون می شم من رو راهنمایی کنید. اگه مدل های دیگری هم هست که برام مناسب باشه و در بازار موجود باشه لطفاً معرفی کنید.
با تشکر از شما.