ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با صدای CPU !!!!

y53d
04-06-2014, 00:06
سلام .
دوستان اخیرا متوجه صدای سی پی یو ی سیستمم شدم . دوست داشتم نظر اساتید انجمن رو هم بدونم در مورد این مشکل ... با تشکر

نمیدونم از اول اینطوری بوده یا الان اینطوری شده یا من تازه با این اتفاق آشنا شدم .:n02:
وقتی کامپیوتر داره پردازش میکنه صدای عجیب و نه چندان بلندی از سی پی یو میاد انگار داره قیژ قیژ میکنه :n13:
مثلا همه ی برنامه هارو که میبندم و یه عکس نسبتا بزرگ رو باز میکنم و زوم میکنم هیچ صدایی نیست:n01: ولی وقتی شروع میکنم به تکون دادن عکس صدای سی پی یو بلند میشه ...:n10:
یا مثلا وقتی دارم صفحه وب رو بالا پایین میکنم هم این صدا میاد البته نه به بلندی و ممتدی صدایی که هنگام باز بودن عکس میاد...

لازم به ذکره که فرق صدای سی پی یو و فن سی پی یو رو میدونم .:n26: و به احتمال 98 درصد صدا از هارد نیست و از سی پی یو ه .

Core i3 2100 - With Win7

باتشکر دوباره.:n11:

Mr.Pooya
04-06-2014, 00:51
سلام .
دوستان اخیرا متوجه صدای سی پی یو ی سیستمم شدم . دوست داشتم نظر اساتید انجمن رو هم بدونم در مورد این مشکل ... با تشکر

نمیدونم از اول اینطوری بوده یا الان اینطوری شده یا من تازه با این اتفاق آشنا شدم .:n02:
وقتی کامپیوتر داره پردازش میکنه صدای عجیب و نه چندان بلندی از سی پی یو میاد انگار داره قیژ قیژ میکنه :n13:
مثلا همه ی برنامه هارو که میبندم و یه عکس نسبتا بزرگ رو باز میکنم و زوم میکنم هیچ صدایی نیست:n01: ولی وقتی شروع میکنم به تکون دادن عکس صدای سی پی یو بلند میشه ...:n10:
یا مثلا وقتی دارم صفحه وب رو بالا پایین میکنم هم این صدا میاد البته نه به بلندی و ممتدی صدایی که هنگام باز بودن عکس میاد...

لازم به ذکره که فرق صدای سی پی یو و فن سی پی یو رو میدونم .:n26: و به احتمال 98 درصد صدا از هارد نیست و از سی پی یو ه .

Core i3 2100 - With Win7

باتشکر دوباره.:n11:

سلام

با نرم اقزار CPU-Z اطلاعات خوبی از CPU بدست میارید و برای تست کردن دمای حرارت CPU می تونید از نرم افزار های مربوطه استفاده کنید ( دوستان تو همین تاپیک معرفی کردند اما متاسفانه الان حضور ذهن ندارم که بهتون معرفی کنم )

ولی اگر کار سنگین می کشید و همونطور که گفتید صداش کم هست مشکلی نداره و طبیعی هست ولی اگر صداش زیاده و مداوم هست می تونه مشکوک باشه. از توی بایوس هم می تونید دمای CPU رو تست کنید.

موفق باشید

Xx Hossein xX
04-06-2014, 10:19
منم همین مشکل رو دارم ولی صدای بسیار ضعیفیه و فقط موقع لود بالای 25 درصد CPU این صدا میاد.
صداییه شبیه صدای هارد در زمانی که ازش سنگین کار میکشم، حرکت سریع یه چیز فیزیکی.

y53d
04-06-2014, 13:16
منم همین مشکل رو دارم ولی صدای بسیار ضعیفیه و فقط موقع لود بالای 25 درصد CPU این صدا میاد.
صداییه شبیه صدای هارد در زمانی که ازش سنگین کار میکشم، حرکت سریع یه چیز فیزیکی.

دقیقا...:n04:

پس احتمالا چیز عادی یی هستش .

از بابت دما و این حرفا مشکلی نیست ولی چون تازه متوجه صدا شدم برام سوال بود که نکنه سی پی یو داره به فنا میره ... :n02:

تشکر از همگی

Xx Hossein xX
04-06-2014, 13:31
دقیقا...:n04:

پس احتمالا چیز عادی یی هستش .

از بابت دما و این حرفا مشکلی نیست ولی چون تازه متوجه صدا شدم برام سوال بود که نکنه سی پی یو داره به فنا میره ... :n02:

تشکر از همگی

منم دوست دارم بدونم دقیقا برای چی هستش که صدا تولید میکنه.
من کل سیستمم رو کمتر از 5 ماهه که خریدم فکر نمیکنم مشکل جدی ای باشه.
ولی اگه دوستان میدونن برای چی هست بگن لطفا.

:n16:

7i7az
05-06-2014, 09:03
خدمت تون عرض کنم که منم دقیقا همین مشکل رو داشتم
موقع جلو بردن فیلم،تکون دادن عکس زوم شده،حرکت سریع ماوس و... یه صدای قیژ قیژ مانندی(کمی شبیه مودم های دایال آپ موقع کانکت شدن) ميومد
اما الان کاملا درست شده
کلا نفهميدم از چی بود ولی بدون شک،هیچ صدمه ای به سیستم نمیزنه
خيالتون راحت :-)

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk