مشاهده نسخه کامل
: تجهیزات رایت
mr.parsa
03-06-2014, 21:15
سلام دوستان
من جدیدا از یه نفر سفارش گرفتم براش روزی 200 بازی ایکس باکس رایت بزنم
نصف معمولی و نصف دیگه برنر مکس
من الان یه سیستم معمولی دارم با یه رایتر دی وی دی معمولی
میخواستم لطفا راهنمایی کنید که چه تجهیزاتی برای این حجم رایت باید تهییه کنم
لطفا هزینه حدودی رو هم ذکر کنید
ممنون شما هستم
ata.royalfalcon
03-06-2014, 22:06
سلام دوستان
من جدیدا از یه نفر سفارش گرفتم براش روزی 200 بازی ایکس باکس رایت بزنم
نصف معمولی و نصف دیگه برنر مکس
من الان یه سیستم معمولی دارم با یه رایتر دی وی دی معمولی
میخواستم لطفا راهنمایی کنید که چه تجهیزاتی برای این حجم رایت باید تهییه کنم
لطفا هزینه حدودی رو هم ذکر کنید
ممنون شما هستم
سلام .
برای اینکار ، بهتر هست که داپلیکیتور (Duplicator) بخرید که با توجه به مدل تعداد متفاوتی رایتر دارند .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mr.parsa
03-06-2014, 22:14
سلام .
برای اینکار ، بهتر هست که داپلیکیتور (Duplicator) بخرید که با توجه به مدل تعداد متفاوتی رایتر دارند .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنونم از شما
به نظر شما با چند رایتر میشه در طول 7-8 ساعت این حجم رو رایت زد؟
برای استفاده از داپلیکیتور یه سیستم جواب میده یا باید سیستم دیگه هم تهیه کنم؟
ata.royalfalcon
03-06-2014, 23:03
ممنونم از شما
به نظر شما با چند رایتر میشه در طول 7-8 ساعت این حجم رو رایت زد؟
برای استفاده از داپلیکیتور یه سیستم جواب میده یا باید سیستم دیگه هم تهیه کنم؟
باید سیستم جداگانه ای به نام داپلیکیتور بخرید و مهمترین قسمت آن Duplicator Controller هست (عکس زیر) . بعضی Duplicator Controller قابلیت نصب هارد دیسک هم دارند که بعنوان Source جهت رایت در نظر گرفته میشود . کیسهای داپلیکیتور با کیسهای معمولی فرق میکنند و تعداد بیشتری رایتر میتوانید نصب کنید (داپلیکیتور بصورت آماده هم در بازار موجود هست) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mr.parsa
03-06-2014, 23:40
باید سیستم جداگانه ای به نام داپلیکیتور بخرید و مهمترین قسمت آن Duplicator Controller هست (عکس زیر) . بعضی Duplicator Controller قابلیت نصب هارد دیسک هم دارند که بعنوان Source جهت رایت در نظر گرفته میشود . کیسهای داپلیکیتور با کیسهای معمولی فرق میکنند و تعداد بیشتری رایتر میتوانید نصب کنید (داپلیکیتور بصورت آماده هم در بازار موجود هست) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
راستش من برای رایت اطلاعات ندارم میشه راهنمایی کنید؟
مثلا برای یه بازی ایکس باکس بهتر هست دانلود کنم یا یه دیسک آماده از بازار تهیه کنم و از روی اون رایت بزنم؟
مورد دیگه اینکه اگر باید دیک آماده تهیه کنم دو نوع معمولی و برنر مکس وجود داره ،برای کپی از هر دونوع دیسک باید جفتش رو تهیه کنم بعد از روی عادی ،عادی رو رایت کنم و از روی برنر مکس هم برنر مکس رو رایت بزنم؟
معذرت میخوام اگر سوالاتم ابتدایی هست چون در این زمینه واقعا اطلاعاتی ندارم و نمیخوام موقعیتی که برام ایجاد شده از دست بدم
ممنونم
mr.parsa
04-06-2014, 17:08
لطفا راهنمایی کنید برای رایت معمولی و برنر مکس هر کدوم به چه نوع دی وی دی نیاز هست
رایت بازی چقدر طول میکشه ؟
alireza0087
20-04-2015, 13:57
سلام پارسا جان
هنوز تو تکثیر بازی کار میکنی
alireza0087
20-04-2015, 13:59
اگه تمایل داشتی برای کار من روزانه 1000 تا میخوام
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.