ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم فعالیت کیبورد

Kija
03-06-2014, 20:13
سلام
چند وقتیه که کیبورد کامپیوترم کار نمیکنه. البته مشکل از کیبورد نیست از کامپیوتره. کیبورد سالمه و موقع اتصال هم چراغهاش روشن میشه.چند دفعه پورت ورودیش رو هم جابجا کردم.کیبوردای دیگه رو هم امتحان کردم.همه همین جورین.
چیکار کنم؟!
ممنون میشم اگه کمکم کنید

Mr.Pooya
03-06-2014, 20:29
سلام
چند وقتیه که کیبورد کامپیوترم کار نمیکنه. البته مشکل از کیبورد نیست از کامپیوتره. کیبورد سالمه و موقع اتصال هم چراغهاش روشن میشه.چند دفعه پورت ورودیش رو هم جابجا کردم.کیبوردای دیگه رو هم امتحان کردم.همه همین جورین.
چیکار کنم؟!
ممنون میشم اگه کمکم کنید

سلام

USB هست ؟ احتمالا کیبورد از تو بایوس غیرفعال شده که هیچ کیبوردی جواب نمیده. تنظیمات بایوس رو ریستارت کنید یا بگردید دنبال گزینه ای که مربوط به فعال کردن کیبورد میشه و فعالش کنید

موفق باشید

EXTREME
04-06-2014, 08:34
سلام
چیکار کنم؟!
ممنون میشم اگه کمکم کنید

باید کیبورد یو اس بی باشه

رو نصب ویندوز برید ببینید بازم کیبورد کار میکنه یا نه ؟ حالت و عملکرد کیبورد در بایوس هم فعال باشه

Kija
04-06-2014, 11:41
شاید خنده دار به نظر برسه.
ولی وقتی یه کلید رو محکم فشار میدم اول کار میکنه بعد کامپیوتر خاموش میشه

Mr.Pooya
04-06-2014, 16:45
شاید خنده دار به نظر برسه.
ولی وقتی یه کلید رو محکم فشار میدم اول کار میکنه بعد کامپیوتر خاموش میشه

نه خنده دار نیست اصلا

این چیزی که شما گفتید بیشتر شبیه یک ویروس می مونه که کیبورد رو غیرفعال می کنه و با زدن هر دکمه ای کامپیوتر رو خاموش می کنه.

آنتی ویروس آپدیت دارید روی کامپیوتر تون ؟

Kija
04-06-2014, 21:40
نه خنده دار نیست اصلا

این چیزی که شما گفتید بیشتر شبیه یک ویروس می مونه که کیبورد رو غیرفعال می کنه و با زدن هر دکمه ای کامپیوتر رو خاموش می کنه.

آنتی ویروس آپدیت دارید روی کامپیوتر تون ؟

آنتی ویروس eset 4. ولی فکر می کنم آپدیت نمیشه و اونجور که بایدم قوی نیست. آنتی ویروس شید نصب کنم میتونه کمک کنه؟

EXTREME
04-06-2014, 22:15
آنتی ویروس eset 4. ولی فکر می کنم آپدیت نمیشه و اونجور که بایدم قوی نیست. آنتی ویروس شید نصب کنم میتونه کمک کنه؟

اگه مشکل از ویروس باشه رو نصب ویندوز ببرید باید کیبورد کار کنه ولی اگه ونجا هم کار نکنه مشکل سخت افزاری است حالا یا از کیبورد یا مین و پاور سیستم