مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی اور کلاک این سیستم
majidgamer
03-06-2014, 11:59
سلام به همه ی بچه های گل این فروم
من میخواستم این سیستم رو اور کلاک کنم چرا چون رمم (elite 4gb(1600
و تازه متوجه شدم که الکی به این رم پول دادم و همچنان از 1333
استفاده میکنم حالا چیکار کنم که بتونم از توان 1600 رمم استفاده کنم؟
اینم مشخصات کامل سیستمم:
مادربرد:asus m4n68t
گرافیک:asus radeon6670
رم : گیگ4 1600(elite(team
پاور:'green gp430a-eu
سی پی یو: (amd athlon(tm
gh2.90 ll 635
اینم اسکرین شات از cpu-z:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
majidgamer
03-06-2014, 20:30
میشه لطفآ راهنماییم کنید:n14:
Ali*Reza
04-06-2014, 11:40
سلام.
رم شما بصورت پیش فرض روی فرکانس 1333 ست شده.
وارد تنظیمات بایوس مادربورد شده و از طریق قسمت XMP فرکانس رم رو بصورت دستی روی 1600 ست کنین.
ess_1362
04-06-2014, 22:20
اول اینکه بهتر هست یک شات هم از تب SPD برنامه CPUZ هم بذارید تا ببینم ماژول های شما در چه فرکانس ها و تایمینگ هایی کار می کنند.
دوم اینکه برای افزایش فرکانس رم نیازی به اورکلاک نیست و با تغییر ضریب رم از درون بایاس فرکانسش تغییر می کنه ولی اول باید SPD را ببینم تا بتونم شما را راهنمایی کنم.
فعلا همین
-----------------
پ.ن : در پلتفرم AMD به دنبال XMP نباشید چون این پروفایل فقط از پردازنده های اینتل پشتیبانی می کنه:n16:
majidgamer
05-06-2014, 20:59
سلامی دوباره خیلیییییییییییییی ممنون پاسخ دادید
اینم اسکرین از spd:
فقط خواهشآ زیر دیپلم توضیح بدیدا
ess_1362
06-06-2014, 20:18
اول اینکه رم شما تایمینگ جالبی در فرکانس 800 نداره:n15:
انتظار داشتم تایمینگ 9 را به شما بده تا افزایش کارایی داشته باشید
به هر حال فکر می کنم شات زیر عکسی از بایاس شما باشه :
دقیقا مثل همین عمل کنید و اول از قسمت memory timing and voltage گزینه memory clock mode را از auto به manual تغییر بدین و زیر شاخه باز شده را بذارید روی 800
سپس ذخیره کنید و خارج بشین و به احتمال زیاد مشکلی نخواید داشت و به راحتی می تونید از سیستم استفاده کنید
این احتمال زیا هم که مطرح می کنم این هست که شاید نیاز باشه تایمینگ ها را هم دستی وارد کنید که من بعید می دونم
موفق باشید
majidgamer
06-06-2014, 21:23
ممنون من این کارو انجام دادم یعنی الان رمم از آخر توانش استفاده میکنه ؟
در ضمن شما گفتید که
رم شما تایمینگ جالبی در فرکانس 800 نداره خوب این یعنی این کاری که شما فرمودید و بنده انجام دادم بی فایدست حالا برای اینکه فایده داشته باشه میشه بگید چیکار باید بکنم
راستش اگه شما در اورکلاک هر کدوم از قطعات سیستم تخصص دارید خواهشآ قدم به قدم بگید هر قطعه رو چجوری اصولی اورکلاکش کنم در قدم اول از شما خواستارم اورکلاک سی پی یو رو بهم آموزش بدید و بعد ایشالا و با کمک شما میریم سراغ گرافیک و غیره.....:n16:
اینم اسکرین شات بعد از انجام فرمایشات شما:
ess_1362
07-06-2014, 07:00
ببینید هر چقدر فرکانس رم بالاتر میره پرفرمنس سیستم افزایش پیدا می کنه
البته این یک طرف قضیه هست و طرف دیگه تایمینگ هست که قاعدتا با افزایش فرکانس زیاد میشه
هر چقدر افزایش فرکانس با افزایش کمتر تایمینگ همراه باشه تعادل مناسب تری بین این دو بر قرار میشه
بعنوان مثال در فرکانس 1600 تایمینگ 9 خوب هست و البته تک و توک تایمینگ 8 هم دیدم که خیلی خوبه و برند های حرفه ای تایمینگ 7 هم ارایه میدن که عالی هست حالا اینطور میشه حساب کرد که تایمینگ رم شما که 11 هست خیلی جالب نیست
البته شما تغییر را مشاهده نمی کنید چون این تغییرات را میشه با نرم افزار های ویژه مقایسه کرد
در مورد اورکلاک هم می تونید از مقالات همین تالار یا مقاله ای که در امضا من هست استفاده کنید
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.