ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مظلوم نمایی

B.Russell
03-06-2014, 11:58
احتمالا برای خودتان یا دیگران مواردی در زندگی پیش آمده که مظلوم نمایی کنید یا با آدمی که مظلوم نمایی میکند روبرو شوید.

معمولا انسان اگر خودش مظلوم نمایی کند دلایل کاملا موجهی را برای اینکارش در نظر میگیرد اما وقتی دیگران مظلوم نمایی میکنند یا آنرا حرکتی مشمئز کننده قلمداد کرده و برخوردهای نادرستی بروز می دهد، یا برای فرد مظلوم نما احساس دلسوزی کرده و به دیده ترحم به او می نگرد !!

من اگر بخواهم عوامل شایع مظلوم نمایی رو با توجه به مطالعات و تجاربی که داشتم تقسیم بندی کنم، میشه به این موارد اشاره کرد:

1 - ترس از مجازات:

معمولا انسان هایی که مظلوم نمایی میکنند از مجازات می ترسند، مخصوصا اینکه حس کنند از مکافات امری که مرتکب شده ایمنی ندارند و مجازاتی فرای توان انها، به آنها تحمیل خواهد شد.

2 - احساس فشار:

گاهی اوقات انسان مظلوم نما از اینکه توسط دیگران تحت فشار قرار گیرد و بخواهد به سئوالات پی در پی آنها که از نظر او کاملا بی مورد هست پاسخ دهد، بیزار هست و سعی میکند با مظلوم نمایی یا دروغ، سر و ته قضیه را هم بیاورد.

3 - پوشاندن لغزش:

انسان دارای حب ذات است و شخصیت خود را دوست دارد. ممکن است در مواردی دچار لغزش و خطا شده باشد و می داند که در این امر مورد طعنه و سرزنش قرار می گیرد و شخصیت او به خطر می افتد. برای پوشاندن گناه و رهایی از خطر سرزنش و تمسخر، مظلوم نمایی میکند، دروغ می گوید و آماده می گردد که بر خلاف واقعیت حرف بزند.

4 - آرزو و امید:

در برخی اوقات مظلوم نمایی نشان دهنده امید و آرزوی فرد مظلوم نما است که با مظلوم نمایی به خواسته ای که از انسانی یا انسان هایی دارد برسد و دل او را به دست بیاورد. (مخصوصا در موارد ابراز عشق این مورد زیاد دیده میشه :n26:)

و ............
.
.
.

هدف من در این تاپیک ریشه یابی دقیق تر مظلوم نمایی هست، اما از منظر تجربه دوستان در زندگی و چون خیلی ها توی زندگی روزمره شون با این پدیده روبرو هستند، احساس کردم تالار سبک زندگی به این مسئله بسیار نزدیک باشد.

مخصوصا اگر کسی تجربه مستقیمی از مظلوم نمایی کردن خودش و یا برخورد با فردی که مظلوم نمایی کرده داره، در این تاپیک با دیگران به اشتراک بگذاره، مسلما شناسایی دقیق تر علت ها و عوامل مظلوم نمایی مارا در برخورد بهتر با خود و دیگران در شرایط مشابه کمک خواهد کرد.

:n16:

Mr.Pooya
03-06-2014, 12:35
سلام

تاپیک خیلی خیلی خوبیه. جا داره همینجا تشکر کنم از دوستمون بابت این تاپیک مفیدشون :n16:

راستش من خودم سعی می کنم تا جایی که ممکنه مظلوم نمایی نکنم ولی خب حقیقت اینه که خیلی جاها آدم با خودش میگه کی به کیه بزار به جای اینکه بخوام بحث کنم با این و اون مظلوم نمایی کنم که هم کارم راه بیفته و اعصابم خورد نشه.

ولی تا حالا با خیلی از افراد مظلوم نما برخورد داشتم که اتفاقا بیشترشون از سر ترس از مجازات بوده.

ولی اخیرا موردی دیدم که با توضیحات شما میشه گفت هم ترس از مجازات بود هم پوشاندن لغزش. ولی به نظر من درصد زیادی از این نوع رفتار ها به خاطر ترس از مجازات و بعدش به خاطر رسیدن به آرزو و امید هست.

bestmovie
03-06-2014, 13:05
یکی از عوامل مهم مظلوم نمایی جلب توجه هست که من زیاد دیدم

Demon King
03-06-2014, 13:09
نمیدونم دقت کردین وقتی آدم مریضه، قیافه ی مظلومه پیدا میکنه، اون وقت اطرافیان هر خواسته ای بخوای بر آورده میکنن چون مظلومی.
خود من وقتی بیمار میشم، هرچی به اطرافیان بگم قبول میکنن،
بهتون اطمینان میدم این کمک به خاطر این نیست که مریض هستی یا ناتوانی، تنها به خاطر چهره ی مظلومی که داری.

تشکر از راسل بابت تاپیک، جالبه. :n16:

B.Russell
03-06-2014, 14:02
ولی تا حالا با خیلی از افراد مظلوم نما برخورد داشتم که اتفاقا بیشترشون از سر ترس از مجازات بوده.

ولی اخیرا موردی دیدم که با توضیحات شما میشه گفت هم ترس از مجازات بود هم پوشاندن لغزش. ولی به نظر من درصد زیادی از این نوع رفتار ها به خاطر ترس از مجازات و بعدش به خاطر رسیدن به آرزو و امید هست.

بعد از اینکه به طرقی فهمیدین فرد یا افرادی به خاطر ترس از مجازات براتون مظلوم نمایی کردن، عکس العملتون نسبت به اونا چی بوده و دیدتون چه تغییری کرده؟
برای من خیلی رفتارشناسی انسان ها مهم هست، اینکه در چنین مواردی دست به چه کاری میزنن.
درکش میکنن؟ دید سیاه یا خاکستری پیدا میکنن؟ ازش فاصله میگیرن؟ تلافی میکنن یا...؟

یکی از عوامل مهم مظلوم نمایی جلب توجه هست که من زیاد دیدم

اما جلب توجه در حالتیکه طرف مقابلشون علاقه خاصی بهشون نداره.
بیشتر تو جلب توجه های یکطرفه نیاز به مظلوم نمایی هست وگرنه تو علاقه های دو طرفه یک اشاره هم خیلی وقت ها کافیست.

تو این مورد هم اگر با مثالی جامع تر به همراه عکس العمل واقعی، توضیحی بدین سپاسگزار خواهم بود.

نمیدونم دقت کردین وقتی آدم مریضه، قیافه ی مظلومه پیدا میکنه، اون وقت اطرافیان هر خواسته ای بخوای بر آورده میکنن چون مظلومی.
خود من وقتی بیمار میشم، هرچی به اطرافیان بگم قبول میکنن،
بهتون اطمینان میدم این کمک به خاطر این نیست که مریض هستی یا ناتوانی، تنها به خاطر چهره ی مظلومی که داری.

اطرافیان یکی دوبار رو بله، قبول میکنن.
اما در صورت تکرار مظلوم نمایی ممکنه عکس العمل ها متفاوت از اینی باشه که میگین.
یا حتی اگر در عمل واکنشی نشان ندهند، در دلشون یک حس ترحم یا دلسوزی بیاد.

اینکه آدم بتونه حس ترحم و دلسوزی دیگران رو برانگیخته کنه و اونارو تو این حالت بارها نگه داره، موضوعی هست که میشه بررسی کرد.

kenzu
03-06-2014, 14:08
بیشتر به خاطر پیش برد اهداف و خواسته هاست و همچنین ترس از مجازات

Mr.Pooya
03-06-2014, 14:15
بعد از اینکه به طرقی فهمیدین فرد یا افرادی به خاطر ترس از مجازات براتون مظلوم نمایی کردن، عکس العملتون نسبت به اونا چی بوده و دیدتون چه تغییری کرده؟
برای من خیلی رفتارشناسی انسان ها مهم هست، اینکه در چنین مواردی دست به چه کاری میزنن.
درکش میکنن؟ دید سیاه یا خاکستری پیدا میکنن؟ ازش فاصله میگیرن؟ تلافی میکنن یا...؟

راستش تلافی که نمی دونم چه معنی میده تو این شرایط چون مظلوم گرایی از نظر من یعنی ضعیف گرایی ( فعلا وارد بحث این نمیشم که خیلی جاها یعنی فرصت طلبی ) پس دلیل نداره که من هم بخوام به یک آدم ضعیف بفهمونم که من ار تو ضعیف ترم چون تا بوده سر قدرت دعوا بوده تا حالا ندیدم کسی بخواد ضعفش رو ثابت کنه بجز سریال ها و فیلم های کمدی.

راستش من به طور اتفاقی ایشون رو شناختم و فقط یک سری اطلاعات مثل محل سکونت شغل سن و غیره از ایشون پیدا کردم ولی بعدش بیشتر برام تجب بود که چرا همچین فردی داره انقدر خودش رو می زنه به موش مردگی ! و داره همه چیز رو پنهان می کنه و خودش رو مظلوم نشون میده که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده.

نیازی به درک کردن من نبود تلافی کردن رو هم که عرض کردم نیازی نیست. ولی واقعا الان اگر هر کی ازم بپرسه فلانی چطور آدمیه چه خصوصیاتی داره میگم خیلی بی جربزه ( درست نوشتم ؟ ) است.

Atghia
03-06-2014, 15:22
من هم چندمدل مظلوم نمایی کردم تا به امروز :دی

یکیش اینه که جلوی اساتید بسیار ساکت و چشم گو ،ظاهر میشم و کاملا ظاهر انسانی مظلوم رو دارم ،برای؟
برای اینکه به این سبب برخورد مناسبتر و بهتری میبینم. البته همیشه هم اینطور نیست کاملا بستگی به روحیات شخص مقابل داره!

مورد بعدی هم در خصومت های شخصی با بعضی افراد ((الان دارم نقشه هامو رو میکنم براتون:n09:))
وقتی که خطایی سر میزنه ازم بجای اینکه گردن بگیرم با مظلوم نمایی و به رخ کشیدن و بزرگ کردن خطای طرف مقابل طوری عمل میکنم که در نهایت اون حق رو به من بده:n01:
علت؟ نمیخوام قبول کنم اشتباه با من بوده شاید از سر غرور :n13: بعضی موارد هم ترس!:n06:

کلا ویژگی بدی نیست اگر مداوم استفاده نشه!
بهرحال در جامعه امروزی که با ادمهای گرگ صفت زیادی برخوردداریم ناچار به استفاده از بعی از رفتارهای بی ضرر برای بدست اوردن شرایط بهتر هستیم

البته اینم بگم تا جایی که کار غیراخلاقی و سواستفاده گری صورت نگیره
:n17:

bestmovie
03-06-2014, 16:14
اما جلب توجه در حالتیکه طرف مقابلشون علاقه خاصی بهشون نداره.
بیشتر تو جلب توجه های یکطرفه نیاز به مظلوم نمایی هست وگرنه تو علاقه های دو طرفه یک اشاره هم خیلی وقت ها کافیست.

تو این مورد هم اگر با مثالی جامع تر به همراه عکس العمل واقعی، توضیحی بدین سپاسگزار خواهم بود.

اگه بخواهیم افراد رو تحلیل شخصیت کنیم اصولا بعضی از افراد تو شخصیتشون مظلوم نمایی نقش داره و بیشتر برای جلب توجه و عکس العمل دیگران از اون استفاده میکنند و در واقع از این جلب توجه و عکس العمل خوششون میاد که البته دلیل این خیلی دلایل مختلف میتونه داشته باشه و بحث روانشناسی خیلی گسترده ای داره
مثال زیاده اما برای مثال چیزی که خودم دیدم رو میگم تو جمعی خوراکی برای خوردن میارن طرف یک گوشه کز میکنه و جلو نمیاد تا همه بهش تعارف نکن و بهش توجه نکنند نمیاد جلو بخوره یا دیدم تو جمعی از وسیله جدید که تازه خریدن همه استفاده میکنند طرف هی ازش دوری میکنه تا همه بهش توجه نکن دست بهش نمیزنه یا طرف صد مدل لباس نو داره مدام لباسهای کهنه و پاره رو میپوشه تا صدای همه رو در نیاره عوضشون نمیکنه

ملا نصرالدین
03-06-2014, 23:32
بیشتر وقت ها مظلوم نمایی مساوی میشه با دروغ

مثلا من برای امتحان وقت داشتم خوب هم نخوندم میخوام درس رو هم پاس کنم
میرم پیش استاد میگم استاد من ازدواج کردم.کارمندم.دانشجو هستم.دیشب بچه ام مریض بود:n04:(من بچه ندارم).از طرفی چهلم پدربزرگم هم بود!!!!!!
خلاصه استاد یا باور میکنه و نمره میده یا باور نمیکنه و من مجبور میشم برای ترم بد هم همون درس رو بردارم:n14:

گاهی هم مظلوم نمایی = ناز کردن= نیاز به ناز کشیدن طرف مقابل

مثلا من یه سر درد مختصر دارم.طی یک بحث نسبتا شدید با همسرم هم قهر کردم.در این جور موارد گاهی پیاز داغ رو جوری زیاد میکنم که همسرم فکر کنه الان تومور مغزی دارم!!!!!:n10: اینجوری هم منت میکشه.هم اشتی میکنه.

Mr_100_dolari
04-06-2014, 12:01
مظلوم نمایی در اجتماع بیشتر بستگی به موقعیت و شرابطتمون داره ولی به نظر من باید به عنوان آخرین راهکاری استفاده بشه که اگر بعد از اون بازم هم نتیجه ای برامون نداشتش زیاد برامون مهم نباشه کسانی که از قوانین مطلع

باشند و البته توانایی گرفتن حق رو هم داشته باشند از همون ابتدا از موضع مظلوم نمایی وارد نمیشن بلکه از موضع قدرت وارد میشن و اگر نتیجه نداد میرن سراغ مظلوم نمایی (با برعکس) البته بازم بستگی به شرایط و موقعیت داره ...

مثلا موقعی که پلیس میخواد ما رو جریمه کنه و ما قانون شکنی کردیم نمیتونیم کاری کنیم و مجبوریم مظلوم نمایی کنیم حالا یا جواب میده با نه حداقل ما سعیمون رو کردیم ...

یا در مورد امتحان که وقتی ازم تغلب گرفتن اول کلی مظلوم نمایی کردم ولی وقتی دیدم انگار هر چی بیشتر میگی بدتر میشه طوری با طرف رفتار کردم که به غلX کردن هم افتاد .... البته عواقبش زیاد برام مهم نبود .

اما در مورد دیگه گوشی رو که برای تعمیر برده بودم و هزینش و گرفته بود ولی درست نشده بود رو هر چی از طریق مظلوم نمایی وارد شدم دیدم طرف از موضع قدرت داره وارد میشه تا اینکه دفعات بعدی جوری از

موضع قدرت وارد شدم که طرف مجبور شد کل پول رو برگردونه و این فقط به خاطر اطلاع از قوانین و البته تجربه و .. هم بود .

درمورد افرادی هم که مظلوم نمایی میکنند بستگی داره در مورد چه موضوعی دارند مظلوم نمایی میکنند مثلا اگر در مورد پول باشه خیلی دبدم که طرف حتی به برادر خودش هم رحم نمیکنه ...

B.Russell
09-06-2014, 13:26
این بحث رو با یکی از دوستان روانشناسم در مورد مظلوم نمایی تو حوزه مسائل عاطفی مطرح کردم که جواب جالبی بهم داد :

ما 3 نوع سبک دل بستگی داریم :

1- دلبسته ایمن که ارتباطات خوب و امنی دارند هم عشق رو می دن و هم می گیرن.

2- دلبسته نا ایمن که منبع عشقش رو پایدار نمی دونه و برای جلب توجه و ترحمش هر کاری از مظلوم نمایی تا شخصیت نمایشی و یا وابسته می شه!

3- دلبستگی نا ایمن دو سوگرا که کلا میگه هیچ عشقی و امنیتی نیست و حتی در حضورش هم احساس آرامش نمی کنه چون می ترسه و اضطراب داره برای همین شاید مرتب دست به یه کارایی مثل ادای خودکشی یا افسردگی یا مریضی می زنه!

اما این دلبستگی و سبکهایش اساس و راز هر کنشی از جمله مظلوم نمایی عاطفی است!

B.Russell
28-07-2014, 00:51
تا اینجای بحث صحبت از این بود که مظلوم نمایی چیست و اگر افرادی برای ما مظلوم نمایی کردند ما چه کنیم.

اما در این بخش میرسیم به این بخش بسیار مهم که ما برای فرد یا افرادی مظلوم نمایی کردیم و اونا متوجه حقایق شدند، حال ما چه کنیم؟

بدترین کاری که میتواند به شخصیتتون ضربه دو چندان بزنه اینست که مظلوم نمایی رو با یکسری مظلوم نمایی دیگه توجیه کنید !!!!

حرکت اشتباه دیگر اینست که پس از پی بردن دیگران به مظلوم نمایی شما، علت هاش رو براشون به صورت اعتراف بازگو کنید، در این صورت هم شخصیتی ضعیف از خودتون باقی خواهید گذاشت.

اعتراف به علل مظلوم نمایی جز در برابر صمیمی ترین افراد زندگی مثل پدر و مادر و یا همسر خیلی صمیمی در بقیه موارد به شکست منجر میشه.

اما بهترین راهکار :

وقتی به عنوان یک مظلوم نما (چه حق داشتین چه نداشتین) دستتون رو شد، از پیش اونایی که مدتی فیلمشون کردین بندازید و بروید.

اگر اونا آدمای بزرگ منشی باشن میان سراغتون و بهتون کمک میکنن برای پاک کردن گذشته، اگر هم کم ظرفیت تر باشن رهاتون میکنن.
ممکنه این رها شدن حس بدی بهتون بده ولی عواقب تحقیر شدن به مراتب بدتره.

پس مواقعی که حس میکنید بعد از رو شدن مظلوم نمایی وقت رفتنه، واقعا بروید، نمانید. بدون ذره ای تردید.

JJSIMON
28-07-2014, 01:57
بعضی اوقات به اشتباه ما فکر میکنیم فرد مظلوم نمایی میکنه مثلا گاهی حقایقی رو میگیه ولی ما به اشتباه فکر میکنیم فرد مظلوم نمایی میکنه!
شاید همیشه مظلوم نمایی نباشه و واقعا فرد مظلوم باشه!
اگه میشه میخاستم ازتون که فرق فرد مظلوم ومظلوم نما رو توضیح بدید!
از کجا باید بفهمیم کسی داره مظلوم نمایی میکنه؟
آیا به سادگی میشه مظلوم نماها رو شناخت؟
ممنون میشم کمک کنید.:n16:

B.Russell
28-07-2014, 10:25
بعضی اوقات به اشتباه ما فکر میکنیم فرد مظلوم نمایی میکنه مثلا گاهی حقایقی رو میگیه ولی ما به اشتباه فکر میکنیم فرد مظلوم نمایی میکنه!
شاید همیشه مظلوم نمایی نباشه و واقعا فرد مظلوم باشه!
اگه میشه میخاستم ازتون که فرق فرد مظلوم ومظلوم نما رو توضیح بدید!
از کجا باید بفهمیم کسی داره مظلوم نمایی میکنه؟
آیا به سادگی میشه مظلوم نماها رو شناخت؟
ممنون میشم کمک کنید.:n16:

مسلما صرف شنیدن یکی دو جلسه ای حرفای یک انسان نمیشه فهمید مظلوم است یا مظلوم نما.
نیاز به معاشرت بیشتری هست.
ولی تفاوت های اساسی دارن.

مظلوم از اینکه بهش ظلم شده لذت نمیبره و تا حد ممکن سعی میکنه اثر مخرب ظلم رو در ذهنش کمرنگ کنه تا حقش رو پس بگیره.

اما مظلوم نما از ساختن ظلم هایی بر ضد خودش دریغ نمیکنه و تا حد ممکن سعی میکنه اثر ظلم رو در ذهن خودش و جلوی دیگران پر رنگ جلوه بده.
چرا که نیاز به دلسوزی فرد یا افرادی داره تا از طریق دلسوزی اونارو کنار خودش نگه داره.

دقت کنید مظلوم نما الزاما از این راه برای اهداف شوم استفاده نمیکنه، خیلی جاها بحث دلبستگی هست که در نوشته #12 همین صفحه توضیحش دادم.
اگر فردی حس کرد طرف مقابلش با مظلوم شدن میخواد بهش نزدیک بشه و دنبال صمیمیت بیشتر هست، زودتر باید تکلیف مظلوم نمارو مشخص کنه تا بیشتر زجر نکشه.

متاسفانه خیلی ها پس از اینکه میفهمن فردی مظلوم نما هست سعی میکنن آزارش بدن تا مظلوم نما بیشتر در آنچه برای خودش ساخته دست و پا بزنه.

Rossin
05-08-2014, 18:38
نمیدونم درسته حرفم یا نه اما ن
ظرتون راجع به مطلوم نمایی افراد سالخورده چیه؟
موردایی بودن که با سن بالا بین همه رو بهم میزدن و یا برای جلب توجه مطلوم نمایی میکردن و فکر میکنن کسی نمیفهمه که اونا دارن اینکارو میکنن!
روش رفتار با این افراد در کنار حفظ احترام چه جوریه؟

جدن نمیدونم و برای درگیر کننده شده چون نمیدونم چی بگم !
ش
شاید جای این پست توی تاپیک اداب معاشرت باید باشه ! ولی بیربط به موضوع هم نیست
ممنون میشم نظرتون رو بدونم:n16:

B.Russell
05-08-2014, 18:52
نمیدونم درسته حرفم یا نه اما ن
ظرتون راجع به مطلوم نمایی افراد سالخورده چیه؟
موردایی بودن که با سن بالا بین همه رو بهم میزدن و یا برای جلب توجه مطلوم نمایی میکردن و فکر میکنن کسی نمیفهمه که اونا دارن اینکارو میکنن!
روش رفتار با این افراد در کنار حفظ احترام چه جوریه؟

جدن نمیدونم و برای درگیر کننده شده چون نمیدونم چی بگم !
ش
شاید جای این پست توی تاپیک اداب معاشرت باید باشه ! ولی بیربط به موضوع هم نیست
ممنون میشم نظرتون رو بدونم:n16:

انسان هرچی بیشتر از سنش بگذره، برخی رفتارش بیشتر شبیه کودکان میشه (به دلیل پیر شدن مغز).
همانطور که بسیاری از کودکان از تنهایی بدشون میاد، انسان های سالخورده هم از تنهایی بدشون میاد.
و ممکنه حرکاتی از جنس مظلوم نمایی کنن.

اما جنس مظلوم نمایی پیرها بیشتر از جنس دلبستگی نا ایمن هست که منبع عشق فرزند یا اطرافیانش رو نا پایدار نمی دونه.
برای کاهش مظلوم نمایی های اینچنینی یکجور حس اعتماد باید بهشون داد که تنهاتون نمیذارم.

اما قضیه دو به هم زدن و کارهای شرورانه رو نمیشه زیاد به پیری و مظلوم نمایی عاطفی ربطش داد.
مظلوم نمایی شرورانه با هدف تخریب قضیه اش فرق میکنه.

Rossin
05-08-2014, 19:44
انسان هرچی بیشتر از سنش بگذره، برخی رفتارش بیشتر شبیه کودکان میشه (به دلیل پیر شدن مغز).
همانطور که بسیاری از کودکان از تنهایی بدشون میاد، انسان های سالخورده هم از تنهایی بدشون میاد.
و ممکنه حرکاتی از جنس مظلوم نمایی کنن.

اما جنس مظلوم نمایی پیرها بیشتر از جنس دلبستگی نا ایمن هست که منبع عشق فرزند یا اطرافیانش رو نا پایدار نمی دونه.
برای کاهش مظلوم نمایی های اینچنینی یکجور حس اعتماد باید بهشون داد که تنهاتون نمیذارم.

اما قضیه دو به هم زدن و کارهای شرورانه رو نمیشه زیاد به پیری و مظلوم نمایی عاطفی ربطش داد.
مظلوم نمایی شرورانه با هدف تخریب قضیه اش فرق میکنه.

بله درسته با افزایش سن مغز هم کاهش پیدا میکنه اما این رفتار ها برای ما قابل هضم نیست و کلا نمیدونیم چه جور رفتار کنیم!
یکی از رفتار هایی که نمیتونم تحمل کنم بعد از قضاوت در مورد افراد همین مطلوم نمایی و دو بهم زنی هست!
ام
یدوارم با خوندن نوشته های شما بفهمم که چه کار باید انجام بدم.
ممنون:n16:

B.Russell
12-11-2014, 20:52
روزنامه گل در تاریخ 93/08/21 عکس جالبی روی صفحه نخستش چاپ کرد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این حرکت مایلی کهن رو میشه به نحوی مظلوم نمایی دونست !
اما مظلوم نمایی که هدفش به دست آوردن یک نفر نیست، هدفش تخریب کسی هست که اصرار دارد بگوید ظالم است !!

در بسیاری از صحنه های اجتماعی ما با مظلوم نشان دادن بیش از حد خود و دیگران، سعی میکنیم غلظت ظالم بود دشمنمون رو بالاتر ببریم.
بعضی مواقع ممکنه جواب بده، بعضی مواقع نده !
اما شیوه زیاد انسانی به نظر نمیاد این احقای حقوق با مظلوم کردن خود برای بزرگ شدن نزد دیگران (شیوه ای تاریخی و پر تکرار).

PLAΨMID
13-11-2014, 00:42
یکی از رفتار هایی که نمیتونم تحمل کنم بعد از قضاوت در مورد افراد همین مظلوم نمایی و دو بهم زنی هست!
امیدوارم با خوندن نوشته های شما بفهمم که چه کار باید انجام بدم.

به نوشته خودتون رجوع کنید دوست عزیز . کافیه در مورد افراد بدون دلایل کافی قضاوت نکنید .
کسی که مظلوم نمایی میکنه هدفش یا جلب توجه اضافی شماست ( مادی و معنوی ) یا اینکه قصد تخریب دیگران رو داره . شما بذارید خوب حرفش رو بزنه . ولی در عمل تا شواهد کافی بدست نیاوردید حرفش رو نپذیرید .
حتی اگه راست گفته باشه ، باز هم بدون دلیل مناسب ، حرفش رو نپذیرید .
ضمنا افراد سالخورده واقعا نیاز به توجه و محبت اضافه دارند . چه بسا شریک زندگیشون رو از دست داده اند و فرزندان هر کدام پی زندگی خودشون رفته اند ، اکثرا بازنشسته و بیکارند و درگیر با کلی بیماری هستند که تصورش برای ما جوون ها امکان پذیر نیست . . .
سعی کنیم یکم خودمون رو جای اونا بذاریم . . . . :n12:

New Ray
13-11-2014, 02:19
روزنامه گل در تاریخ 93/08/21 عکس جالبی روی صفحه نخستش چاپ کرد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این حرکت مایلی کهن رو میشه به نحوی مظلوم نمایی دونست !
اما مظلوم نمایی که هدفش به دست آوردن یک نفر نیست، هدفش تخریب کسی هست که اصرار دارد بگوید ظالم است !!

در بسیاری از صحنه های اجتماعی ما با مظلوم نشان دادن بیش از حد خود و دیگران، سعی میکنیم غلظت ظالم بود دشمنمون رو بالاتر ببریم.
بعضی مواقع ممکنه جواب بده، بعضی مواقع نده !
اما شیوه زیاد انسانی به نظر نمیاد این احقای حقوق با مظلوم کردن خود برای بزرگ شدن نزد دیگران (شیوه ای تاریخی و پر تکرار).

در این مورد فکر نکنم خیلی مظلوم نمایی باشه . گاهی افراد با وجود تفکری که دارن نمیتونن درست همونطور عمل کنن و تصمیمات غیر منتظره ای میگیرن فقط برای اینکه به دیگران بگن روی حرفشون هستن. قصد قضاوت ندارم ولی فکر میکنم جناب مایلی چون میدونه نمیزارن حرفهایی که میخواد بزنه ، شاید چون زورش نمیرسه و نمیتونه ثابت کنه ، تصمیمات غیر منتظره میگیره ؛ حرف دلش رو میزنه و عواقبش رو به جون میخره تا شاید غیر مستقیم به مردم بگه :
من چند دهه توی فوتبال این کشورم و همه جور موقعیتی رو تجربه کردم ، بحثم فقط یک شخص نیست ؛ یه خبراییه !

اما اگه اینطوری باشه از فردا هرکسی میتونه چنین ادعاهایی بکنه و .... شاید این ادعاها تهمت باشه شایدم نباشه اما به این فکر کنین اگه حالت دوم باشه اون شخص خودش و فدای حقیقت نکرده ؟
در کل من این اتفاقات رو مثبت می بینم ، اینکه کم کم روحیه انتقاد گری و انتقاد پذیری ایجاد بشه . انتقادی که به ناچار سالها رنگ مصلحت گرفت ولی زیاده روی در هردو باعث سواستفاده هایی میشه. طبیعتا کسی از منه نوعی بیخودی انتقاد نمیکنه چون کار بزرگی انجام نمیدم. ولی کسی که شعاع تصمیماتش خیلی بالاست و در حد میلیونها نفر صورت میگیره دیگه قضیه نباید صرفا شخصی تلقی بشه و باید اجازه انتقاد داد. البته با تهمت مخالفم ولی با کنار هم قرار دادن همین تکه های ناقص پازل فکر میکنم در اینجا چاره دیگری نبوده. ( اگه در هر دو حالت درست و غلط بودن ادعا بهش فکر کنیم ، با هر دو حالت جور در نمیاد ؟! )

B.Russell
13-11-2014, 12:03
در این مورد فکر نکنم خیلی مظلوم نمایی باشه . گاهی افراد با وجود تفکری که دارن نمیتونن درست همونطور عمل کنن و تصمیمات غیر منتظره ای میگیرن فقط برای اینکه به دیگران بگن روی حرفشون هستن. قصد قضاوت ندارم ولی فکر میکنم جناب مایلی چون میدونه نمیزارن حرفهایی که میخواد بزنه ، شاید چون زورش نمیرسه و نمیتونه ثابت کنه ، تصمیمات غیر منتظره میگیره ؛ حرف دلش رو میزنه و عواقبش رو به جون میخره تا شاید غیر مستقیم به مردم بگه :
من چند دهه توی فوتبال این کشورم و همه جور موقعیتی رو تجربه کردم ، بحثم فقط یک شخص نیست ؛ یه خبراییه !

اما اگه اینطوری باشه از فردا هرکسی میتونه چنین ادعاهایی بکنه و .... شاید این ادعاها تهمت باشه شایدم نباشه اما به این فکر کنین اگه حالت دوم باشه اون شخص خودش و فدای حقیقت نکرده ؟
در کل من این اتفاقات رو مثبت می بینم ، اینکه کم کم روحیه انتقاد گری و انتقاد پذیری ایجاد بشه . انتقادی که به ناچار سالها رنگ مصلحت گرفت ولی زیاده روی در هردو باعث سواستفاده هایی میشه. طبیعتا کسی از منه نوعی بیخودی انتقاد نمیکنه چون کار بزرگی انجام نمیدم. ولی کسی که شعاع تصمیماتش خیلی بالاست و در حد میلیونها نفر صورت میگیره دیگه قضیه نباید صرفا شخصی تلقی بشه و باید اجازه انتقاد داد. البته با تهمت مخالفم ولی با کنار هم قرار دادن همین تکه های ناقص پازل فکر میکنم در اینجا چاره دیگری نبوده. ( اگه در هر دو حالت درست و غلط بودن ادعا بهش فکر کنیم ، با هر دو حالت جور در نمیاد ؟! )

یکی از شاخصه های مهم دست زدن به مظلوم نمایی دقیقا این هست که دیگه چاره ای نیست.
اگر چاره ای باشه انسان دست به مظلوم نمایی نخواهد زد.

البته عرض کردم، هدف از مظلوم نمایی همیشه تخریب کردن نیست.
بسیاری از مظلوم نمایی های ما برای دیگران ریشه در استیصال ما در جلب توجه آنها و شنیدن حرفمون داره.

حالا یا واقعا مظلوم واقع شدیم یا نشدیم، اما با نمایش مظلومیت سعی میکنیم چیزی رو در نهاد کسی که فکر میکنیم بهمون ظلم کرده بیدار کنیم و تقریبا کمتر کسی قبول میکنه مظلوم نمایی که انجام میده مصنوعی هست و یک توجیه محکمی برای خودش داره که جاهایی بگه چاره دیگری نداشتم ...

hamed29
06-12-2014, 02:18
سلام

من کلاً ظاهرم غلط اندازه! یعنی قبلاً خیلی ها وقتی من رو می دیدن میگفتن: چه بچه مظلومی! :n27:

راستش من به طور اتفاقی ایشون رو شناختم و فقط یک سری اطلاعات مثل محل سکونت شغل سن و غیره از ایشون پیدا کردم ولی بعدش بیشتر برام تجب بود که چرا همچین فردی داره انقدر خودش رو می زنه به موش مردگی ! و داره همه چیز رو پنهان می کنه و خودش رو مظلوم نشون میده که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده.

نیازی به درک کردن من نبود تلافی کردن رو هم که عرض کردم نیازی نیست. ولی واقعا الان اگر هر کی ازم بپرسه فلانی چطور آدمیه چه خصوصیاتی داره میگم خیلی بی جربزه ( درست نوشتم ؟ ) است.

من کلاً خوشم نمیاد کسی تو کارم سرک بکشه! یعنی در واقع کلاً چیز خاصی برای افتخار کردن ندارم که اگه کسی ازم پرسید بهش بگم :n02:
چیزهایی هم که برای خودم ارزش دارن، برای دیگران بی ارزش هستن و مفهومی ندارن!
برای همین اگه کسی بخواد با سؤال پیچ کردن سر از کار من در بیاره، منم سعی میکنم یه جوری طرف رو از سر خودم باز کنم که زیاد ضایع نشم!
در واقع مسئله اینکه اصلاً لزومی نمیبینم همه بخوان در جریان زندگی من قرار بگیرن. این جور وقتها حرف حرف میاره. هرچی بیشتر بحث کنی بیشتر ضایع میشی!
کسانی که خودشون هزار تا اشتباه دارن، وقتی بخوان شما رو بخاطر اشتباهات و ضعفـهاتون سرزنش کنن، چه حسی بهتون دست میده؟! :n28:

برای گرفتن نمره پیش استادها زیاد مظلوم نمایی میکردم ولی بعداً بیخیال شدم، ترمهای آخر بعضی درس ها رو کم میشدم و اصلاً دنبال نمره نمیرفتم.
کلاً احساس خوبی نداره خودت رو جلوی دیگران کوچیک کنی!

گاهی تصمیم گیری در مورد وضعیت ما به عهده دیگران هست (اداره، محل کار و ...)
اینجا قطعاً اگه قرار بود حق به حق دار برسه نیازی به فیلم بازی کردن نبود؛ ولی وقتی می بینی کسی که اصلاً لیاقت نداره، بیاد با مظلوم نمایی واسه شما دردسر درست کنه، واقعاً شما چکار میتونی بکنی؟