ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجوری از طریق یو اس بی مودم فلش رو به اشتراک بذارم؟

Golbarg01
03-06-2014, 11:22
سلام دوستان
یه مودم dlink 2750u گرفتم همه کارهاش رو هم انجام دادم و نصبش کردم و وایرلس هم راه اتداختم و گوشی رو بهش وصل کردم
فقط نمی دونم چجوری از طریق گوشی از فلشی که به یو اس بی مودم وصل می کنم استفاده کنم؟

EXTREME
03-06-2014, 14:24
فکر کنم ابتدا باید از تنظیمات مودم اون رو شیر کنید و تنظیماتشو انجام بدید سپس در صورتی که گوشیتون آندروئیدی است نرم افزار es explorer رو نصب کنید و بدین صورت به داده های اشتراکی دسترسی داشته باشید

البته در بعضی از مودم ها نرم افزارهای آندروئیدی هم هست بعضی پورت های یو اس بی در مودم ها پرینتر سرور است بعضی ها هم میتونه به عنوان پرینتر سرور مورد استفاده قرار داد و هم به عنوان اشتراک دیوایس های ذخیره سازی

Golbarg01
06-06-2014, 12:05
فکر کنم ابتدا باید از تنظیمات مودم اون رو شیر کنید و تنظیماتشو انجام بدید سپس در صورتی که گوشیتون آندروئیدی است نرم افزار es explorer رو نصب کنید و بدین صورت به داده های اشتراکی دسترسی داشته باشید

البته در بعضی از مودم ها نرم افزارهای آندروئیدی هم هست بعضی پورت های یو اس بی در مودم ها پرینتر سرور است بعضی ها هم میتونه به عنوان پرینتر سرور مورد استفاده قرار داد و هم به عنوان اشتراک دیوایس های ذخیره سازی

با نرم افزارهای es explorer و x-plore تونستم از طریق گوشی به فلش دسترسی پیدا کنم.

ولی برای دسترسی از طریق لپ تاپ باید چیکار کنم؟ نرم افزار خاصی داره؟

EXTREME
06-06-2014, 14:24
با نرم افزارهای es explorer و x-plore تونستم از طریق گوشی به فلش دسترسی پیدا کنم.

ولی برای دسترسی از طریق لپ تاپ باید چیکار کنم؟ نرم افزار خاصی داره؟

برای لپ تاب از طریق network place برید ببینید چیز شیر شده ای را میتونید ببینید یا نه