مشاهده نسخه کامل
: با ares هرچه میخواهید از کامپیوتر دیگران دانلود کنید || آرشــــیو شماره 1 ||
سلام
شما بابرنامه ares میتوانید هرچه که نیاز دارید از دیگران بگیرید البته با اجازه آنها .این برنامه امکان چت با شخص مقا بل را هم میدهد
چه فایل نوشتاری وچه صوتی و تصویری و فیلمهای سینمایی و xxx د وشو های مد نظر ومورد علاقه شما را پیدا میکند
مثلا خود من تمام شو ها وmp3 های گروه Evanescence را از این طریق گرفتم در صورتی که در تمام سایت ها mp3 های قدیمی بود وهمه مثل هم بودن وجدید ها هم پولی بود
برنامه ares هر چند وقت یکبار عوض می شود وهر وقت که کار نکرد یعنی جدیدش آمده وباید از این لینک جدیدش را بگیرید.چندین مدل دارد کهبهترینهای آن :Ares Gold ,Ares Premium ,ares p2p است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن چون ممکن است یک فایل را چند نفر داشته باشند وتعداد زیادی هم پیدا کند شما ان را که یوزرهای بیشتر دارند انتخاب کنید چون سرعت بالاتر میرود ویاممکن است سرعت پایین باشد چون سرعت آپلود طرف پایین باشد ویا بر عکس اگر سرعت دانلود شما پایین باشد طرف صرف نظر میکندو نمیگذارد که دانلود کنید
مثلا من در قسمت search انتخاب نوشتم eminem+britney ,بعد image را انتخاب کردم برایم این عکس را آورد
دانلود 1.5 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :cool:
در این یکی ور÷ن شما می توانید فرمت را هم انتخاب کنید .این بهتر است ,چون در این ور÷ن می شود نوع فایل صوتی ویا
تصویری را انتخاب کرد در لیست custom واگر هم در لیست نبود میشود اضافه کرد
دانلود 1.4 مگا بایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من نفهميدم منظورت رو يعني بايد ادرس كامپيونر يارو رو بديم تو كامپيوتر اون بگرده؟
نه عزیزم شما در قسمت search هرچه که دنبالش میگردی را بنویسید و بعد نوع فایل(mp3 وعکس وفیلم و...) انتخاب کنید وبعد سرچ
را بزنید .این عکس نگاه کنید
الان در این عکس 3 نفر برای من یک کلیپ را میفرستن
bihosale
30-08-2006, 17:35
فكر كنم از اين برنامه هاي p2p باشه
بله زدی تو خال ;)
دوستان اگر از Ares Gold استفاده می کنید .اول باید وصل شود اون زیر سمت چپ وقتی وصل نیست مینویسد conecting ووقتی که خودش نصب شد مینویسد conected که آن موقع دکمه search قابل انتخاب است
من خودم از Ares gold استفاده مینم بهتر است ولی با شخص مقابل نمیشود چت کرد
سرعتش چطوره کاربر ایرانی هم داره ؟
یا نه همشون اونورین ، در کل میخوام بدونم چیزای فارسی از جمله فیلم یا mp3 فارسی هم میشه پیدا کرد ؟
به نظر من توی emule , P2P و eD2K از همه قوی تر و بهترن
*hamedkhatar*
31-08-2006, 09:58
سلام
دمت گرم که این تاپیک رو زدی
آخه منم زده بوده ولی به دلایلی پاک شد
من خودم یه هفتست با این برنامه آشنا شدم
اونقدر من رو به خود جذب گرد که تو شبانه روز اول حدود 1 گیگ دانلود کردم
واقعا نرم افزار جالبی هست مخصوصا در برابر نرم افزارهای دیگه
ولی خوب امکان داره سر کار بری
اول بگم قابلیت این برنامه یکیش اینه که هر چی رو که دانلود میکنی تا هر جا که دانلود کردی رو میتونی ببینی
من سرچ کرده بودم spiderman 3 خوشحال شده بودم گفتم حتما فیلمش اومده حجمش هم 700 مگ بود
ولی بعد از مدتی زدم ببینم دیدم فیلم s e x بود منم قطعش کردم
راستی یه قابلیت دیگه هم که داره اینه که اگه کسی چیزی پیدا کرد میتونه لینکش رو برداره و به کسایی که این نرم افزار رو دارند بده تا اونا هم این لینک رو دانلود کنند
مثلا اینا رو ببینید که پایین میزارم این مشخصات فیلم دزدان دریایی هست به همراه لینک
HashLink for file:
pirates of the caribean(2).avi
Size: 736,452,608 bytes
Hash: 95AECE884F7830E1DCF4CC64B6743F5A91B7B60B
HashLink
arlnk://F5eflEAbvKl4dQOPStEBpxxrEhcFqDldFqiPjEwd6u27hCGjUm W20s46WPlX+talAoOICj1qMWd9EaWSMq+xCDxgp1fWxxmRMJlk 5TPLtcmm7C+Qou4BaYFpbuyPaHp3/5Ex/GV4HAS62l6/GtVO
Magnet URI
magnet:?xt=urn:sha1:SWXM5CCPPAYODXHUZRSLM5B7LKI3PN QL&dn=pirates of the caribean(2).avi
پس ما میتونیم به هم لینک دانلود هم بدیم
به نظر من توی emule , P2P و eD2K از همه قوی تر و بهترن
اینا آرشیوشون کامله باهات موافقم واقعآ عالیه
ولی سرعتش چندان خوب نسیت و به ندرت نوبت بهت میرسه الن من چند تا فایل که هم 100% بود و هم Availability بالا بود حدود یه هفته گذاشتم ولی هنوز 50% هم دانلود نکرده
اکثر فیلمهای که با emule گرفتم کار نمیکنن دو بار تا حالا انمیشن CARS رو گرفتم که اصلآ باز نکرد . البته avi بود . :sad:
ولی سرعتش چندان خوب نسیت و به ندرت نوبت بهت میرسه الن من چند تا فایل که هم 100% بود و هم Availability بالا بود حدود یه هفته گذاشتم ولی هنوز 50% هم دانلود نکرده
اکثر فیلمهای که با emule گرفتم کار نمیکنن دو بار تا حالا انمیشن CARS رو گرفتم که اصلآ باز نکرد . البته avi بود . :sad:
یعنی دانلود نکنم از پی تو پی ها؟؟؟ :sad:
*hamedkhatar*
31-08-2006, 18:00
سلام
والا من از همین ares یه فیلم 700 مگابایتی دانلود کردم کلی هم باهاش حال کردم
البته چون تو اینجور نرمافزارها آدمهای زیادی فایل برا دانلود میزارند امکان سر کار بودن زیاده
ولی بازم ارزش داره برای بعضی از فایلها
;)
mohammad.clergyman
31-08-2006, 18:39
بسم رب الشهداء
====================
سلام
دوستان من يك نرم افزار گير آوردم و تستش كردم و كار كرد
ARES LITE EDITION
این نسخه جوری طراحی شده که فضای کمی از ram رو اشغال میکنه
اين نرم افزار را از اينجا دانلود كنيد فقط 865 كيلوبايت
با محيط گرافيكي زيبا و كاركرد آسان
از محسنات اين برنامه ميشه همچنين به سازگاري اين برنامه با فايروال سرويس پك 2 اشاره كرد
موفق باشيد ;)
الآن من سرچ ميكنم چيزي واسم نمياره؟؟؟خوب چي كار كنم؟؟؟
---
ببين.اين برنامه يه چيزي زير سرش هست. وقتي بازه بيخود و بي جهت داره از اينترنت استفاده ميكنه؟؟نكنه داره كار خرابي ميكنه رو سيستم؟؟؟تازه از سي پي يو هم صد در صد استفاده ميكنه.؟؟؟؟
-----
هيچي مثل اينكه مشكلي نداشت.اما ببين اين چرا وقتي ميخوام داونلود كنم همش رو پندينگ مي ايسته؟؟؟نميره واسه داونلود؟؟؟
عزیزم پندینگ بودن یعنی به شما اجازه دانلود نمی دهند
خیلی ممنون از کسانی که از این برنامه استفاده کردند ونظرشان را نوشتند
من هیچ کدام از مشکلات را نداشتم الا یکی اینکه فیلم با فرمتavi کار نمیکنه خوب شما هم ازraesgold استفاده کنید ویک فرمت دیگر بزنید
در ضمن سرعت دانلود حداکثر است .برای من با سرعت 7k/s دانلود میکند ودر dap هم همین سرعت است ,امکان دانلود برای بعد هم دارد تازه یک بار هم از من داشتند یک فایل ویندوز دایلود میکردند که من هم بی چشم رویی نکردم گذاشتم دانلود کنه
ویک ایرانی هم نداره
یعنی دانلود نکنم از پی تو پی ها؟؟؟ :sad:
منظورم این نبود که دانلود نکنین فقط به عنوان یه تجربه شخصی گفتم البته چون حجمشون 700mb بود شاکیم وگرنه تمام فیلمهای زیر 100mb درست بودن .
در مورد این فایلهای avi که دانلود کردم و اجرا نشدند بگم که توی حالت معمولی حتی نمیتونستم del کنم مجبور شدم با safe mode بیام نمی دونم مشکل از کجاش بود ؟
بدی کار هم اینه که یکیش روی فلشمه و اونا با safe mode نمیشناسه که بتونم پاکش کنم ، چی کار کنم ؟
البته اگه خارج از موضوع بود شرمنده .
وقتی پاک نمیشه به احتمال زیاد برنامه ای چیزی داره ازش استفاده میکنه.برو تو تسک منیجر و برنامه هایی که به نظرت بی خودی اجرا هستن رو ببند.شاید درست شد.
اکثر این برنامه خوبن
1 - ares سرعتش خوبه و قبل از دانلود کامل میتونی اون قسمتهاشو که دانلود کردی ببینی ( به استناد حرف jooni)
2 - ++DC سرعتش خوبه ، اگه دنبال آهنگ یا فسلم فارسی هم هستی بهترینه البته بقیه رو هم داره
3 - emule از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توی این پیدا میشه ، فقط صفش طولانیه ، پارتی هم نداره ، ++DC پارتی داره
اکثر این برنامه خوبن
1 - ares سرعتش خوبه و قبل از دانلود کامل میتونی اون قسمتهاشو که دانلود کردی ببینی ( به استناد حرف jooni)
2 - ++DC سرعتش خوبه ، اگه دنبال آهنگ یا فسلم فارسی هم هستی بهترینه البته بقیه رو هم داره
3 - emule از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توی این پیدا میشه ، فقط صفش طولانیه ، پارتی هم نداره ، ++DC پارتی داره
اون اوليه تو همشون هست.دي سي هم بد نيست.ارس به نظرم بهتر باشه.شر بر هم همچين بد نيست.بعضي موقع ها جواب نميده.
mobiledead
12-06-2007, 20:53
لینک دانلود آخرین ورژن ARES
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن سریالم نداره
اصلا سریال داشتن اینجور برنامه ها معنی نداره
کاملا رایگانه
منم با بیشتر این برنامه های P2P کار کردم ولی بنظرم ARES از همه بهتره
همونطور که دوستان گفتن به قدرت eMule نمیرسه
ولی دو تا بدی بزرگ eMule داره ، اونم اینه که هم باید خیلی منتظر باشی هم خیلی از فایلهایی که ازش میگیری خراب از آب در میاد
واسه همینه که میگم ARES خیلی سرتره
irankingworld
27-11-2007, 07:30
دو سوال از كاربران عزيزي كه از اين نرم افزار استفاده كردند داشتم كه اگر محبت كرده و جوابم را بدهيد
سپاسگزار خواهم شد .
نرم افزار مربوطه به كار كاربران دايال اپ ( از جمله خودم ) مي آيد ؟
دانلودهايي كه صورت مي گيرد ايا قابليت resume دارند ؟
با تشكر ...
شاید با Emule درست کار نمی کنید .
آیا سرور خود را درست انتخاب کرده اید ؟ ( بعضی از سرورها - مثلا آنهایی که آی پی شون با 72 شروع میشه - سر کاری هستند )
آیا در فولدر اینکامینگ شما فایلی برای آپلود و استفاده ی دیگران هست ؟ ( می دونید که اگه به دیگران فایلی ندید ، شما را Free Downloader شناسایی می کنه و بهتون نوبت نمیده ؟
آیا در زمینه ی انتخاب فایل از میان نتایج جستجو درست عمل می کنید ؟
تا به حال برنامه ای با قدرت emule برای دانلود P2P نوشته نشده .
دو سوال از كاربران عزيزي كه از اين نرم افزار استفاده كردند داشتم كه اگر محبت كرده و جوابم را بدهيد
سپاسگزار خواهم شد .
نرم افزار مربوطه به كار كاربران دايال اپ ( از جمله خودم ) مي آيد ؟
دانلودهايي كه صورت مي گيرد ايا قابليت resume دارند ؟
با تشكر ...
چون سرعتش به نسبت بقیه بهتره بله خوبه ، ولی کلا با دیال آپ به نظرم قید P2P رو بزن نمیصرفه .
شاید با Emule درست کار نمی کنید .
آیا سرور خود را درست انتخاب کرده اید ؟ ( بعضی از سرورها - مثلا آنهایی که آی پی شون با 72 شروع میشه - سر کاری هستند )
آیا در فولدر اینکامینگ شما فایلی برای آپلود و استفاده ی دیگران هست ؟ ( می دونید که اگه به دیگران فایلی ندید ، شما را Free Downloader شناسایی می کنه و بهتون نوبت نمیده ؟
آیا در زمینه ی انتخاب فایل از میان نتایج جستجو درست عمل می کنید ؟
تا به حال برنامه ای با قدرت emule برای دانلود P2P نوشته نشده .
ممنون ، اگه اطلاعت بیشتری دارید ممنون میشم بدید . آره الان چند وقتی بازم فایلهای که دانلود می کنم بدون مشکل هستند .
در مورد سرور هم دقیقا نمیدونم به کدوم باید وصل بشم . ولی همیشه Low ID هستم نمیدونم چرا ؟ زون آلارم هم داشتم اون رو غیر فعال کردم ولی بازم درست نشد .
فایل هم به اشتراک گذاشتم تقریبآ 1-2 گیگ میشه .
چیز خوبیه ولی راه راحتتر هست که ؟
مثلا !؟
چیزای تو Emule پیدا میشه که نظریش رو هیجا نمیتونی پیدا کنی .
emp-ehsan
27-12-2007, 01:23
1-مي شه در مورد نحوه كاركرد p2p ها توضيح بديد؟
2- يعني ما فايلها رو از رو سيستم كسي ديگه دانلود مي كنيم؟
3-اگه طرف يهو سيستم رو خاموش كرد رفت لالا بايد چيكار كرد؟
4-آيا فايلهاي قابليت ريسوم دارند؟آ
5- آيا فقط بايد هزينه استفاده از اينترنت رو بديم يا هزينه اي ديگه اي از قبيل شارژ و ... هم هست؟
6- آيا فيلمها و فايلهاي بدرد بخور هم وجود داره؟
1- کار خاصی نداره ، بگو با کدوم یکی میوای کار کنی تا دقیق بگم البته اگه کار کرده باشم ولی اساس کار همشون تقریبآ یکی هست .
یه سری افراد مثل من و شما میان فایلهاشون رو به اشتراک میزارن هر نرم افزار جداگانه است و بعد تنها کاری که شما میکنید دانلود فایلهای که میخواهید .
2- بله ، البته توی بعضی از اینا هم یه سری سرور هست که من دقیق تا حالا نفهمیدم که نقششون چیه ، شاید یه پل ارتباطی هستند .
3- یه فایل رو یه نفر که نداره قبل از دانلود میشه فهمید ، بعد چون اکثر کاربرای این سیسیتم ها ایرانی نیستن و پهنای باند خیلی بالای دارند و سیستماشون هم بیشتر موقع روشنه . من که یه 64 دارم 24 ساعته وصلم .
4- توی تمام برنامه ها ی P2P قابلیت رسیوم هست .
5- تقریبآ 90 درصدشون رایگانه ، فقط بابت دانلودی که میکنید باید آپلود هم داشته باشید . و اگه اون رو محدود کنید مسلما دانلودتون هم محدود میشه .
البته توی بیشترشون احتیاجی به اشتراک گذاشتن نیست همون فایلی رو که میخواین دانلود کنید ، همون مقداری هم که دانلود کردید بقیه هم از همون میتونند دانلود کنند ولی اگه شما هم فایل به اشتراک بگذارید سرعتتون و اینکه کی نوبت به شما برسه ( بیشتر توی emule) بهینه میشود .
6- تقریبآ تمام فیلمها روز دنیا قبل از اینکه لینک مستقیمش ازش بیرون بیاد اکثرآ توی تورنت یا Emule پیدا میشه .
بزام سوالی بود در خدمتم .
emp-ehsan
27-12-2007, 17:11
1- کار خاصی نداره ، بگو با کدوم یکی میوای کار کنی تا دقیق بگم البته اگه کار کرده باشم ولی اساس کار همشون تقریبآ یکی هست .
یه سری افراد مثل من و شما میان فایلهاشون رو به اشتراک میزارن هر نرم افزار جداگانه است و بعد تنها کاری که شما میکنید دانلود فایلهای که میخواهید .
2- بله ، البته توی بعضی از اینا هم یه سری سرور هست که من دقیق تا حالا نفهمیدم که نقششون چیه ، شاید یه پل ارتباطی هستند .
3- یه فایل رو یه نفر که نداره قبل از دانلود میشه فهمید ، بعد چون اکثر کاربرای این سیسیتم ها ایرانی نیستن و پهنای باند خیلی بالای دارند و سیستماشون هم بیشتر موقع روشنه . من که یه 64 دارم 24 ساعته وصلم .
4- توی تمام برنامه ها ی P2P قابلیت رسیوم هست .
5- تقریبآ 90 درصدشون رایگانه ، فقط بابت دانلودی که میکنید باید آپلود هم داشته باشید . و اگه اون رو محدود کنید مسلما دانلودتون هم محدود میشه .
البته توی بیشترشون احتیاجی به اشتراک گذاشتن نیست همون فایلی رو که میخواین دانلود کنید ، همون مقداری هم که دانلود کردید بقیه هم از همون میتونند دانلود کنند ولی اگه شما هم فایل به اشتراک بگذارید سرعتتون و اینکه کی نوبت به شما برسه ( بیشتر توی emule) بهینه میشود .
6- تقریبآ تمام فیلمها روز دنیا قبل از اینکه لینک مستقیمش ازش بیرون بیاد اکثرآ توی تورنت یا Emule پیدا میشه .
بزام سوالی بود در خدمتم .
1- يعني اگه فايلي در كامپيوتر من باشه آونا بهش دسترسي دارند؟
2- اگه آره اين دست رسي بدون اجازه منه؟
3- اگه دسترسي ندارن من چطور مي تونم فايلم رو در اختيار اونها بزارم.
4- آيا نوع فايلهاي دانلودي و اينكه چه ساعتي دانلود بشه در اختيار خودمه؟
5- من تا هفته آينده adsl 64 مي گيرم كه ساعت 3 تا 7 دانلودش مجانيه. مي خوام بدونم آيا در اين ساعات فيلم و بازي و نرم افزار بدرد بخور وجود داره يا نه.
از زحمتي كه بابت پاسخگويي كشيديد سپاسگذارم.
emp-ehsan
27-12-2007, 17:36
يك سوال ديگه هم دارم .اگه حجم يك فايل زياد بود مثلا 1 گيگ ميشه نصفشو امشب دانلود كني بقيشو فردا شب و پس فردا شب؟
1- يعني اگه فايلي در كامپيوتر من باشه آونا بهش دسترسي دارند؟
2- اگه آره اين دست رسي بدون اجازه منه؟
3- اگه دسترسي ندارن من چطور مي تونم فايلم رو در اختيار اونها بزارم.
4- آيا نوع فايلهاي دانلودي و اينكه چه ساعتي دانلود بشه در اختيار خودمه؟
5- من تا هفته آينده adsl 64 مي گيرم كه ساعت 3 تا 7 دانلودش مجانيه. مي خوام بدونم آيا در اين ساعات فيلم و بازي و نرم افزار بدرد بخور وجود داره يا نه.
از زحمتي كه بابت پاسخگويي كشيديد سپاسگذارم.
سوال 1و 2و3 : باید خودتون مشخص کنید وگرنه بدون مشخص کردن ، هیچ کسی نمی تونه بدون اجازه شما وارد PC شما شده و ازتون ابل دانلود کنه . یعنی شما باید فایلهاتون رو با بیه Share کنید . و اونا فقط به فایلهای Share شده دسترسی دارند .
4- نه بستگی داره که اون کسانی که فایل رو به اشتراک کیزارن تو چه ساعت های ON باشند . البته با توجه به اینکه تعداد مشترکین این برنامه ها خیلی بالاست بعضآ 1 میلیون نفر ، و فرق کردن ساعت شبانه روز در نقاط مختلف جهان پس در تمام ساعات تعداد کثیری هستند که فایل رو داشته باشند .
5- آره فرق نداره .
نکته : حتما از شرکتی که دارید می گیرن بپرسین که ADSL'تون متقارن باشه ، چون اکثرآ سند و ریسیو 1 به 4 است یعنی اگه سرعت ریسوتون 64 است سرعت سندتون 16 میشه ، مال خودم هم همینطوری بود ولی قبل از قرداد گفتم متقارن میخوام واسه P2p ، بهم متقارن دادند . وگرنه سرعت دانلودتون خیلی پایین میاد .
در ضمن یه چیزه دیگه رو هم مد نظر داشته باشید که سرعت دانلود از این برنامه ها معمولا از لینک مستقیم کمتره و انتظار نباید داشته باشید که با تمامی پهنای باندتون ازش دانلود کنید .
يك سوال ديگه هم دارم .اگه حجم يك فايل زياد بود مثلا 1 گيگ ميشه نصفشو امشب دانلود كني بقيشو فردا شب و پس فردا شب؟
من یه فیلم رو بینش 6 ماه وقفه افتاد تا دانلود کنم ، بهار که ADSL داشتم و تموم شد تا چند روز پیش که باز تمدید کردم . تا وقتی سورس باشه که معولا با انتخاب درست همیشه هست .
پیشنهاد من واسه فیلم جدید تورنت است یا همین ares( فکر کنم بشه تا اونجای که دانلود کردی رو ببینی) ، ولی اگه دنبال کتاب و PDF های خاص یا فیلمهای قدیمی هستی Emule غنی ترینه . MP3 هم توی جفتشون پیدا میشه . فقط توی emule اگه دنبال کرک و ایمجور چیزا می گردی مواظب باش ویروس ایجور چیزا هم نصیبت میشه . معمولا فایلهای که سورسشون خییل زیاد هست بالای 1000 تا مشکوک هستند .
واسه دانلود فیلمهای ایرانی و mp3 های فارسی هم ++DC ، یه مقاله هم توی فکر کنم بخش معرفی نرم افزار راجع بش نوشتم . کلا راهنمایی واسه شروع کار باهاش . توی این میتونی قبل از دانلود حتی فایل لیست طرف رو بگیری .
موفق باشی .
emp-ehsan
28-12-2007, 07:25
متشكرم.
آيا ممكنه بين فايهايي كه مي فرستند ويروس و نرم افزار جاسوسي هم وجود داشته باشه؟
مطمئنآ غیر ممکن نیست ولی اطلاع دقیقی ندارم .
حتما اگه میخواین از این برنامه ها استفاده کنید یه آنتی ویروس هم نصب کنید ولی بیشتر فایلهای ویروسی توی کرک و برنامه ها پیدا میشه .
ولی توی فیلم و آهنگ تا حالا که برای من پیش نیومده . توی تورنت فکر نکنم .
برای دانلود از تورنت هم این تاپیک به دردت میخوره :
برای emule :
برای ++DC :
emp-ehsan
28-12-2007, 12:47
در مورد نحوه كارش همراه با تصوير توضيح مي ديد؟
من در صفحه سرچ عكس روانتخاب كردم و يك موضوع هم بهش دادم ولي هيچي پيدا نمي كنه.چرا؟در مورد فيلم هم همينطوره
كار باهاش سخته!
اتفاقا کارباهاش که راحته
من که کلی وقته دارم ازش لذت میبرم....
فقط درایو ها وفولدرهای شخصی وکاری م روبه اشتراک نزاشتم...
درکل خوبه فقط بشرط اینکه به سرنوشت کازا دچارنشه....
بدردماجهان سومی ها میخوره
amiroo88
12-01-2008, 17:38
من خیلی باهاش حال میکنم
خیلی خوبه
اما جدیدن ویندوزم رو عوض کردم . تو این ویندوز جدید ه که نصب کردم کانکت میشه سرچ هم میکنه اما میزنم رو دانلود همینجوری مینویسه کانکتینگ... اما دانلود نمیکه
باید چه کنم ؟
پورتم رو عوض کنم؟
pershianix
18-06-2008, 21:21
من Ares رو اجرا میکنم اما هر چی منتظر میمونم که connecting بشه online هیچ اتفاقی نمیفته. چرا؟
منکه مشکلی باهاش ندارم تصویرتنظیمات خودموبراتون میگذارم....ببینید کمکی میکنه؟یانه؟
1-:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو
2-:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو
3-:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچون نمی خواستم صفحه دچارمشکل بشه لینک تصویرهارو میگذارم
ممنون. برم امتحان کنم ببینم چی میشه. راستی شما از کدوم نسخه ی Ares استفاده میکنی؟
ازورژن:
2.0.8.3029
جواب های jooya جان گمونم خیلی بدردبخور بودند:11:
فقط اینو اضافه می کنم که میشه با این برنامه خیلی کاراکرد و قابلیت resume هم داره
همچنین میشه فایلی روکه دارید داون می کنید ....اجراکنید...که مبادا اونی نباشه که میخواید...
ضمنا مراقب ویروس وغیره...هم باید باشید...
حتما آنتی ویروس به روزوایروال قوی داشته باشید
خیر کار نمیده. فقط روی connecting میمونه. نمیشه از ------ استفاده کرد؟ شاید کار داد!
فکرنکنم نتیجه ی جالبی بده...
سرعتتون میادپائین
ضمنا برای استفاده ازش نیازی به چیز!!!شکن نیست...
این یک برنامه برای به اشتراک گذاشتن فایل هاست...بطورمستقیم..
پس اینجور برنامه هاکه نیازی به چیز!!!شکن ندارن
===
شما نظیماتتون رو درست انجام دادین؟
ببخشید این برنامه هنوز کار میکنه ؟
دوستان لطفا" راهنمایی کنید نرم افزار فوق هنوز کار میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم با مشکل مواجه شدم!!!!!!
در ضمن نرم افزار جایگزین چیه؟؟؟
mer30
هنوز کارمیکنه
دوستان عزیز میدونید این همه که از ares تعریف میکنید چه ریسکهایی میتونه داشته باشه؟
ریسک؟ بله درست شنیدید
به دلایل زیر:
1-kaspersky و اکثر انتی ویروس ها به عنوان برنامه جاسوسی میشناسن
2-zone alarm به عنوان adware میشناسه
3- و ار همه بدتر بدون اینکه روحتون هم خبر دار بشه فایلهاتون رو share میکنن
البته میدونم با شنیدن این جمله میگید نه ما تنظیماتش رو نگاه کردیم فقط از
پوشه ای که ما انتخاب کردیم فایل بر میداره ولی این فقط ظاهر قضیه است
برای متوجه شدن منظورم بهتره از status connection اینترنتتون یه نگاهی به
وضعیتsent داشه باشین.............
OH MY GOD..
مقدار فایل های فرستاده شده از کامپیوتر با عقل جور در نمیاد
30 مگابایت در ساعت(مال من)
این در حالیه که شما هیچ آپلودی ندارین
ares در کمال نامردی از فایلهای شما برای کامپوترهای خودش کپی برمیداره
تا دیتابیسش کامل تر بشه =استقبال بیشتر مشتری
چون طرف هرچی سرچ بزنه پیدا میشه!
ولی نمیدونه که خودش قربانیه!
من خودم از طرفداران این برنامه بودم و بیشتر از 10G ار این طریق دانلود کردم
ولی به دلالیل امنییتی این برنامه رو کنار گذاشتم
به شما هم توصیه میکنم خیلی مراقب باشید مخصوصا اگر
رو کامپیوترتون فیلم یا عکس خانوادگی داشته باشین.
همه مطالب ذکر شده در پست بالا دلیل و مدرک داره
که اگه نیاز بود ذکر میشه
بعضی ها میگن خوب چون این برنامه اصلا کارش اشتراک گذاریه
فایل هایی هم از کامپیوتر ما بر میداره
درسته ولی از کجا؟
وقتی پوشه shareشما خالیه و برنامه حتی تو استارت اپ هم نیست
از کجا؟
نمایش گزینه ای که شما میتونید مشخص کنید که کدوم پوشرو به اشتراک
بزارید کدوم رو نه فقط ظاهر قضیه است و هر فایلی رو بخواد میتونه از هر جایی از کامپوتر برداره
(پوشه shareشما خالیه و برنامه حتی تو استارت اپ هم نیست)
Unforgiven
26-11-2008, 17:53
Ares 2.1.0
یا
Ares Galaxy 2.1.0.3031
Release date: November 24, 2008
Ares Galaxy - Search and download anything from DivX to MP3 music
Ares is a free open source file sharing program that enables users to share any digital file including images, audio, video, software, documents, etc.
You may now easily publish your files through the Ares decentralized network. As a member of the Ares Galaxy virtual community, you can download or search just about any file shared by other users. With Ares you can also join chat rooms or host your channel and meet new friends.
Here are some key features of "Ares Galaxy":
· Fast multisource downloads
· Ares automatically finds more sources and downloads files from many users at once. This can increase remarkably the speed of your downloads
· Powerful library organizer
· Your shared files are organized into categories in a library section. You can sort your files by type, category and easily change your share settings. An handy quick-search feature locates your files by typing a keyword
· Built-in audio/video player
· You can preview files while their download is in progress and organize a playlist made of your favourites. Ares supports mouse drag and drop operations, now you can add files or import playlists with just one click
· Filesharing chat rooms
· You can host your chat room and join other available channels. Creating a chat channel has never been easier, now you can chat and meet new friends while you download files
Homepage:
Direct download from official auhor's site:
Alternative download from external server (1-ClickShare):
Ship Storm
04-02-2012, 19:25
Ares 2.1.8
Ares 2.1.9
Ares 2.2.3
Ares 2.2.4
V E S T A
22-11-2013, 16:11
Ares 2.2.5.3049
از این پس تمامی نسخه های نرم افزار Ares در تاپیک جدید معرفی میشن :
Ares | نرم افزار اشتراک گذاری فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باتشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.