PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Forza Horizon 2

halflife g
02-06-2014, 17:00
Forza Horizon 2 تایید شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تنها چند روز مانده به E3 مایکرو سافت بار دیگر یک رونمایی انجام داد و این بار ادامه بازی Horizon1 را برای کنسولهای xbox one و xbox 360 تایید کرد
بازی از تکنولوژی Drivatar بکار رفته در forza5 استفاده خواهد کرد و اتومیل Lamborghini Huracán به عنوان نماد بازی انتخاب شده که در کاور بازی هم قابل مشاهده هستش.'گفتنی است بازی دارای سیستم آب وهوای کاملا جدیدی خواهد بود

بازی در پاییز امسال منتشر خواهد شد.

منبع: VG247

.

Masoud King
03-06-2014, 16:53
نسخه x360 از موتور نسخه قبلی و نسخه X1 هم از موتور Forza 5 استفاده میکنه و همچنین Sumo Digital بر روی نسخه X360 و Playground Games نیز بر روی نسخه X1 کار می کنند.

امروز هم چنتا Screenshot از بازی منتشر شده:

*Alucard*
06-06-2014, 20:45
تریلر جدید بازی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Malware
26-09-2014, 12:23
امتیازات این عنوان تا به این لحظه

Gaming Age – 10

GamingTrend – 9/5

Destructoid – 9/5

Destructoid – 9/5

Game Over Online – 95

Gaming Nexus – 95

Multiplayer.it – 93

Eurogamer Germany – 9

Eurogamer – 9

IGN – 9

Eurogamer Italy – 9

Gameplanet – 9

God is a Geek – 9

GamesBeat – 9

Canadian Online Gamers – 9

ZTGD – 9

Gameblog.fr – 9

GameOver.gr – 9

IGN Italia – 9

Game Revolution – 9

ZTGD – 9

Meristation – 9

Lazygamer – 89

NZGamer – 88

Post Arcade – 85

JeuxActu – 85

3DJuegos – 85

Game Informer – 83

Power Unlimited – 82

Digital Spy – 8

Videogamer – 8

Shacknews – 8

Joystiq – 8

GamesRadar -8

Official Xbox Magazine UK – 8

Metro GameCentral – 8

EGM – 75

Gamereactor Sweden – 7

Polygon – 7

متای بازی تا به این لحظه :

Malware
28-09-2014, 09:19
15 دقیقه از گیم پلی اولیه این عنوان منتشر شد

HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehdi30nema
30-09-2014, 10:58
بنده هم دیروز بازی رو گرفتم و نیم ساعتی بازی کردم ( نسخه 360 )
من به شدت منتظر این بازی بودم ولی عملا بعد از تجربه نیم ساعته کاملا توی ذوقم خورد .
گرافیک بازی نسبت به نسخه اول کاملا افت پیدا کرده . اونم در شرایطی که نسخه قبلی دو سال قبل عرضه شده بود ، به طور طبیعی باید تو این نسخه با بهبود گرافیک روبرو میشدیم نه با افت گرافیک ( یه نگاه به مناظر اطراف جاده تو این نسخه و نسخه قبلی بندازید ، زحمت به خودشون ندادن چهار تا دارو درخت بقل جاده کار کنن . بعضی جاها تا چشم کار میکنه خشکی هست و هر ده متر یه دونه درخت . )

گیم پلی و فیزیک بازی هم اصلا مثل نسخه قبلی نیست ، تا اینجا من با لامبورگینی هوراکان و بی ام و زد 4 که بازی کردم خیلی تفاوتی توی این این دو تا ماشین ندیدم ، در صورتی که توی نسخه قبلی عملا یه سوپر اسپرت مثل لامبورگینی رو وقتی داشتیم میروندیم کاملا سنگینی محسوسی داشت ولی اینجا زد 4 و هوراکان هر دو انگار رو هوا دارن رونده میشن .

فرمون دادن به اطراف هم اصلا تیز نیست و نمیشه لایی مویی کشید .

از نظر فراوانی ماشین هم متاسفانه فقط تعدادش نسبت به نسخه قبلی بیشتر شده و اکثر ماشین ها قبلا توی فورزا 4 دیده شده بود . تا اونجایی که من چک کردم فقط یه کوروت 2014 و یه هوراکان و یه مک لارن P1 اضافه شده و بقیه ماشین ها همه 2013 به پایین هستند .

اون چه که قطعی است کم کاری کاملا مشهوده و مایکروسافت به عمد این نسخه رو ضعیف کار کرده تا گیمر ها بیشتر به سمت نسخه نسل هشتمی برن و فقط میشه گفت این نسخه رو روی 360 داده تا بگه داریم از این کنسول هم حمایت میکنیم .

خلاصه خیلی حیف شد .

vahidgame
30-09-2014, 23:00
بنده هم دیروز بازی رو گرفتم و نیم ساعتی بازی کردم ( نسخه 360 )
من به شدت منتظر این بازی بودم ولی عملا بعد از تجربه نیم ساعته کاملا توی ذوقم خورد .
گرافیک بازی نسبت به نسخه اول کاملا افت پیدا کرده . اونم در شرایطی که نسخه قبلی دو سال قبل عرضه شده بود ، به طور طبیعی باید تو این نسخه با بهبود گرافیک روبرو میشدیم نه با افت گرافیک ( یه نگاه به مناظر اطراف جاده تو این نسخه و نسخه قبلی بندازید ، زحمت به خودشون ندادن چهار تا دارو درخت بقل جاده کار کنن . بعضی جاها تا چشم کار میکنه خشکی هست و هر ده متر یه دونه درخت . )

گیم پلی و فیزیک بازی هم اصلا مثل نسخه قبلی نیست ، تا اینجا من با لامبورگینی هوراکان و بی ام و زد 4 که بازی کردم خیلی تفاوتی توی این این دو تا ماشین ندیدم ، در صورتی که توی نسخه قبلی عملا یه سوپر اسپرت مثل لامبورگینی رو وقتی داشتیم میروندیم کاملا سنگینی محسوسی داشت ولی اینجا زد 4 و هوراکان هر دو انگار رو هوا دارن رونده میشن .

فرمون دادن به اطراف هم اصلا تیز نیست و نمیشه لایی مویی کشید .

از نظر فراوانی ماشین هم متاسفانه فقط تعدادش نسبت به نسخه قبلی بیشتر شده و اکثر ماشین ها قبلا توی فورزا 4 دیده شده بود . تا اونجایی که من چک کردم فقط یه کوروت 2014 و یه هوراکان و یه مک لارن P1 اضافه شده و بقیه ماشین ها همه 2013 به پایین هستند .

اون چه که قطعی است کم کاری کاملا مشهوده و مایکروسافت به عمد این نسخه رو ضعیف کار کرده تا گیمر ها بیشتر به سمت نسخه نسل هشتمی برن و فقط میشه گفت این نسخه رو روی 360 داده تا بگه داریم از این کنسول هم حمایت میکنیم .

خلاصه خیلی حیف شد .

باید قبول کرد بعد از تقریبا یه سال که از نسل جدید گذشته دیگه توی این مدل بازی هایی که برای هر دو نسل منتشر میشن مطمئنا بین نسخه نسل جدید و نسل قبلی تفاوت زیادی وجود داره
شاید از عمد هم این کارو نکنن ولی بالاخره سازندگان دیگه وقتشون رو زیاد برای نسخه نسل قبلی نمی ذارن و بیشتر رو نسخه اصلی کار می کنن
الان احتمالا شما نسخه One اونو بازی کنین نظرتون نسبت به بازی خیلی فرق داشته باشه

با توجه به امتیازها و نظر منتقدها که به نظر می رسه بازی موفقی بوده و استارت ریسینگ های بزرگ این نسل رو زده

Spaniuly
03-10-2014, 09:02
گرافیک نسخه 360 به قدری پائین هست که از گافیک NFS shift که محصول 4 - 5 سال پیشه پائینتره اصلا افکت و تکسچر نداره بازی ماشینا انگار پلاستیکی هستند و محیط هم از اجزای سه بعدی آلفا تشکیل شدند من نمی دونم هدفش از دادن فورزا هورایزن 2 برای X360 چی بود! فکرشم نمی کردم گرافیک بازی اینقدر خنده دار باشه

Layken
03-10-2014, 13:07
گرافیک نسخه 360 به قدری پائین هست که از گافیک NFS shift که محصول 4 - 5 سال پیشه پائینتره اصلا افکت و تکسچر نداره بازی ماشینا انگار پلاستیکی هستند و محیط هم از اجزای سه بعدی آلفا تشکیل شدند من نمی دونم هدفش از دادن فورزا هورایزن 2 برای X360 چی بود! فکرشم نمی کردم گرافیک بازی اینقدر خنده دار باشه

واضحه دیگه هدفشون چی هست :n09:
که مایکروسافت بگه ببینید دارم از 360 حمایت میکنم و ساپورتش میکنم. :n02:

alipsp
04-10-2014, 16:11
رو 360 واقعا ضایع بود.گرافیک واقعا مزخرفه.انگار ویندوز 98 شده.گرافیک شده مثل فرمت bmp های قدیم 16bit
مثل نیدفوراسپید1:n27: کلی باگ و لگ و فریز تجربه کردم.
دیگه x1 داره واجب میشه:n29:

salar_aziz
13-12-2014, 23:25
سلام دوستان
این بازی چطوری توی ایکس باکس دونفره میشه که با دو دسته بازی کنیم؟ (پشت بازی نوشته player 1-4 )
ممنونم

mehdi30nema
14-12-2014, 15:20
بازی رو الان تموم کردم و مسابقه نهایی رو هم انجام دادم ، بماند که مسابقه نهایی شماره یک کجا و این مسابقه معمولی کجا .
فاینال ریس شماره قبل نیم ساعتی فکر کنم طول کشید ، این یکی تو کمتر از هشت دقیقه تمام شد .

فقط یه چیز عجیب ، بعد از اتمام بازی و مسابقه نهایی فقط 24000 CR بازی بهم داد درصورتی که تو شماره قبلی یه بوگاتی و چهار پنج میلیون CR گرفتم . این شماره کلا هیچ چی جایزه نمیده ؟
این جوری که من الان کلا 50000 تا CR هم ندارم ، هیچی نمیتونم بخرم که . من دلمو خوش کردم بعد از پایان بازی میرم یه کونیخ زگ میخرم

IOG
13-03-2015, 19:24
آقا چطوری باید بازی کنیم ؟ میگه اکانت xbox live میخاد
چیکا کنم ؟