مشاهده نسخه کامل
: سوال- نحوه تنظیم باز شدن فایل نوت پد
سلام دوستان
note pad رو هر وقت باز می کنم مطابق شکل هست !! خیلی کوچک که مدام مجبورم خودم دستی صفحه اون رو بزرگ کنم
دوستان تنظیماتش چه طوری هست که اگر هر وقت باز کنم طوری باز شود که مطالب داخل آن دیده شود(سایز نرمال) و مجبور نباشم که مدام آن را بزرگ کنم !1 باتشکر
(مدل سیستم " Dell n 5110
win 7 , 64 biti)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Guidance
02-06-2014, 10:55
احتمالا یکبار وقتی انقدر کوچک بوده فایل را بسته اید و در طی بستن گزینه ی save را زده اید که این سایز ذخیره شده میتونید یکبار با سایز بزرگ یه فایل را ببندید و وقتی پرسید save کنم ok کنید ببینید سایز درست میشه؟
احتمالا یکبار وقتی انقدر کوچک بوده فایل را بسته اید و در طی بستن گزینه ی save را زده اید که این سایز ذخیره شده میتونید یکبار با سایز بزرگ یه فایل را ببندید و وقتی پرسید save کنم ok کنید ببینید سایز درست میشه؟
نه اون مدلی هم درست نشده(چون مدتیه مدام با فایل های نت پد سر و کار دارم و هر چی در سایز های بزرگ تر و کامل save کردم و می کنم ولی بازم همون طوری کوچیک نشون میشه
تنظمیات page serup و سایر منو هاش هم که تغییرات و اعمالش مربوط به باز شدن هنگام نوت پد نمیشد- خلاصه هنوز که راه حلی پیدا نکردم-لطفا اگر راهش ررو می دونید اینجا بنویسید-تشکر
سلام
چطوری سایزش را بزرگ می کنید ؟ اگر از maximaize استفاده می کنید قبول نیست! باید از گوشه ان بکشید و پس از رسیدن به اندازه دلخواه در همان حالت پنجره را ببندید.
مرسی - درست شد با این روش- فک نمی کرم روش ماکزیمایز فرق کنه !!
سلام
چطوری سایزش را بزرگ می کنید ؟ اگر از maximaize استفاده می کنید قبول نیست! باید از گوشه ان بکشید و پس از رسیدن به اندازه دلخواه در همان حالت پنجره را ببندید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.