ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با دکمه ارسال فرم یا submit

E.G_band
01-06-2014, 15:28
سلام:

من دکمه برای ارسال می زارم اما وقتی می خوام لینکش کنم به یه صفحه دیگه نمی شه.....

متن داخل دکمه رو می تونم با همون تگ <a> لینک کنم اما می خوام کل دکمه وقتی روش کلیک می شه بره به صفحه ای دیگه.

خواهش می کنم یکی از دوستان سریع به من کمک کنه.

ممنونم.

Mr.Pooya
01-06-2014, 15:36
سلام:

من دکمه برای ارسال می زارم اما وقتی می خوام لینکش کنم به یه صفحه دیگه نمی شه.....

متن داخل دکمه رو می تونم با همون تگ <a> لینک کنم اما می خوام کل دکمه وقتی روش کلیک می شه بره به صفحه ای دیگه.

خواهش می کنم یکی از دوستان سریع به من کمک کنه.

ممنونم.

سلام

دوست عزیز باید کدتون رو اینجا قرار بدید تا معلوم بشه مشکل چی هست.

شما به متن دکمه لینک اضافه می کنید ؟ اگر درست هست یکی از مشکل ها همه شما وقتی action تعریف می کنی برای فرمت دکمه type="submit" خودش فرم رو سند می کنه شما اگر بیای دکمه بزنی و به دکمه لینک بدی هیچ اطلاعاتی از فرم ارسال نمیشه و صفحه مقصد با مقادیر خالی باز میشه.

E.G_band
01-06-2014, 15:45
من با کمک بوت استرپ نوشتم و این کدم بوده البته به چند طریق امتحان کردم جواب نداد آخرم بیخیالش شدم و همین جوری گذاشتم بمونه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mr.Pooya
01-06-2014, 16:01
من با کمک بوت استرپ نوشتم و این کدم بوده البته به چند طریق امتحان کردم جواب نداد آخرم بیخیالش شدم و همین جوری گذاشتم بمونه:

راستش تو کد شما مشکلی که من می بینم اینه که چرا به Submit لینک دادید ؟

باید مثل بالا باشه. ولی بیشتر توضیح بدید که دقیق می خواهید چکار کنید و در صورت امکان کل فرم از <form> تا </form> رو اینجا قرار بدید تا من یا دوستان کدتون رو تست کنم

مشکلتون رو هم بیشتر توضیح بدید برا چی می خواهید به دکمه لینک بدید مگه دکمه فرم رو Submit نمی کنه ؟

Thor God
01-06-2014, 16:06
به فرمتون method دادید ؟ action چی ؟

کد هاتون رو قرار بدید تا بررسی کنیم/

E.G_band
01-06-2014, 16:24
این فرم من:(البته با بوت استرپ هست و یه کم خوشگل تر)

حالا ببینید:متن نوشته شده submit می ره اما گوشه ی دکمه که کنارای متن هست کار نمی کنه.

Mr.Pooya
01-06-2014, 16:33

اینطوری که شما نوشتید فقط اون صفحه باز میشه و فرم عمل نمی کنه. کلا بگید می خواهید چکار کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

پ.ن: اون علامت سوال ها رو باید با مقدار مشخص عوض کنید

Thor God
01-06-2014, 16:35
این فرم من:(البته با بوت استرپ هست و یه کم خوشگل تر)

حالا ببینید:متن نوشته شده submit می ره اما گوشه ی دکمه که کنارای متن هست کار نمی کنه.

????

اطلاعات که به هیچ صفحه داینامیکی برای پردازش ارسال نشدند ؟

در ظمن برای فرم باید متد بزارید مثلا post یا get و همچنین فکر می کنم لینک مورد نظر شما برای ریدارکت ( بعد از زدن سابمیت ) /homepage.htm باشه که برای این کار باید در تگ فرم

رو قرار بدید.

البته قرار دادن

باز هم اگر مشکلی بود ذکر کنید.
موفق باشید

بعد از ویرایش :

البته قرار دادن یک صفحه html برای اکشن، یه کاره بی معنی هست. اطلاعات باید پردازش بشند، وگرنه قرار دادن یک همچین فرمی از اساس بی معنی هست !

E.G_band
01-06-2014, 16:41
خیلی خیلی خیلی متشکرم....:n01:

درست شد.