ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا وضعیت اشتهای من در نوسانه ؟!

banii
31-05-2014, 20:32
توضیح میدم خدمتتون .
برای یک مدتی کلا اشتهام کور میشه و در هر وعده ای حجم خیلی کمی رو میتونم بخورم و یا اصلا وعده های اصلیم حذف میشه
و گاهی شرایط 180 درجه تغییر میکنه و از صبح تا شب فقط میخورم و سیر نمیشم !!

اضافه وزن ندارم. (الان که ماههاست روی مود دومی ام تغییر وزنی فکر نمیکنم داشته باشم.)

دلیل این موضوع چی میتونه باشه ؟

من اخیرا یک آزمایش چکاب کلی هم داده ام و هیچگونه مشگلی نداشته ام ...

Hemai
31-05-2014, 21:03
شاید رو اون مود دومی غذاهای خوشمزه تو خونتون هست
منم اگه از غذا خوشم نیاد نمیخورم تا وقتی گشته بشم

raana
02-06-2014, 11:18
سلام فرهاد جان.......این وضعیت تغذیه متغییر ارتباط مستقیمی با وضعیت اعصابت داره.....با توجه به اینکه میگی چک آپ اجام دادی و مشکلی نبوده(امیدوارم از نظر تیروئید هم چک شده باشی)فقط و فقط به اعصابت مرتبط هست...

مواقعی که میلی به غذا نداری....حالت افسردگی یا ناراحتی داری....اتفاقی باعث شده ذهنت مشغول بشه....

مواقعی که پرخوری داری هم...پرخوریه عصبی هست.....احتمالا عصبانی هستی.....

banii
02-06-2014, 16:34
سلام فرهاد جان.......این وضعیت تغذیه متغییر ارتباط مستقیمی با وضعیت اعصابت داره.....با توجه به اینکه میگی چک آپ اجام دادی و مشکلی نبوده(امیدوارم از نظر تیروئید هم چک شده باشی)فقط و فقط به اعصابت مرتبط هست...

مواقعی که میلی به غذا نداری....حالت افسردگی یا ناراحتی داری....اتفاقی باعث شده ذهنت مشغول بشه....

مواقعی که پرخوری داری هم...پرخوریه عصبی هست.....احتمالا عصبانی هستی.....
سلام رعنا جان.
مرسی.
بله آزمایش تیروئید هم دکترم نوشته بود... 2سال پیش نارسایی کبد و کلیه اینا داشتم که الان اونم خوب شده بود همه نتایج آزمایشات نرمال بود ...
+
اوهوم... راست میگیا... دقت که میکنم همنطوره دقیقا...
ولی چجوری افسردگی رو بیخیال بشم؟ یا اعصابمو کنترل کنم؟ :n03:

raana
03-06-2014, 16:40
فرهاد جان....مشخصه باید چی کار کنی...مراجعه به متخصص اعصاب و روان ...یا روانشناس یا روانپزشک...خودت بهتر میدونی مشکلت چیه و

چه جوری میتونی حلش کنی......

مطمئن باش متخصصان خیلی خوب می تونن کمکت کنن...

DrH.motasami
15-06-2014, 20:15
سلام
ملاقات با روانپزشک کاملا ضروریه.