مشاهده نسخه کامل
: لیست نرم افزارهایی که در طول روز استفاده می کنید:
vahidmir2000
31-05-2014, 14:46
با توجه به سکوتی که انجمن لینوکس رو فرا گرفته به فکرم رسید تاپیکی رو شروع کنم که در اون دوستان برن سر اصل مطلب و تجربه ء کاربری روزانه شونو با دیگر دوستان در میون بگذارن. در این تاپیک قصد داریم در مورد نرم افزارهایی که با اونها در طول روز کارهای روتینمون رو در لینوکس انجام میدیم حرف بزنیم و توضیح کوتاهی (اگر لازم دونستیم) در مورد هرکدوم بنویسیم. امیدوارم دوستان با سابقه در این تاپیک بتونن راهنمای دوستان تازه کار (مثل من) باشند که نرم افزارهای خوبی رو برای کارهای مختلف (مخصوصا معادل برای نرم افزارهای ویندوز) معرفی کنیم. خواهش میکنم تجربهء همین الانتون رو بنویسین نه نوشته های سایتها رو. تجربه های شخصی قیمتی ترین اطلاعات دنیاست.
و اما اول خود من:
۱- من برای وبگردی از Maxthon استفاده میکنم. این مرورگر خیلی سبک و روونه و اولین نسخهء پایدارش برای لینوکس اخیرا منتشر شده (ورژن ۴ این مرورگر در ویندوز موجوده).
۲- برای دانلود فایل من از axel استفاده میکنم که خیلی دوسش دارم. اگر تنظیمات بیشتر بخوام میرم سراغ فایر فاکس و افزونهء Downthemall.
۳- برای پخش موزیک audacious انتخاب اول منه. چون خیلی سبکه و محیط سرراستی داره.
۴- برای پخش فیلم از smplayer استفاده میکنم . این نرم افزار خیلی امکانات داره و به نظر من از VLC خوشدست تر و زیباتره.
۵- برای دانلود تورنت qbittorrent رو انتخاب کردم که شباهت ظاهری زیادی به utorrent در ویندوز داره و امکاناتش عالیه. زیاد با شکل ظاهری Transmission راحت نیستم :).
۶- دیکشنری Goldendict انتخاب من برای یک لغتنامهء لینوکسیه
۷- jcal را به عنوان یک تقویم هجری شمسی خیلی ساده نصب کردم.
۸- از avidemux برای برش و افکت گذاری های ساده بر روی فیلمها و تغییر فرمتشون استفاده میکنم.
۹- از Ripit برای ذخیرهء سی دی های موسیقی با فرمت FLAC یا mp3 استفاده میکنم.
۱۰- برای ویرایش عکس علاوه بر GIMP جدیدا نرم افزار DarkTable رو نصب کردم که محیط خیلی حرفه ای و جذاب و امکانات زیادی داره.
۱۱- نرم افزار بی نظیر Grsync (واسط گرافیکی برای rsync ) جهت همسان سازی فایلهای روی سیستم با هارد اکسترنال. در ویندوز از sync toy استفاده میکردم ولی Grsync در مقایسه با اون از نظر سرعت شاهکاره (واقعا شاهکار).
۱۲- نرم افزار بسیار خوشدست و کامل puddletag جهت ویرایش تگ و نامگذاری فایلهای صوتی . از Picard قبلا استفاده میکردم ولی puddletag کاملتر و حرفه ای تره.
۱۳- نرم افزار Sound Converter جهت تبدیل فرمتهای صوتی به هم.
حالا از شما دوستان هم میخوام چیزی شبیه به این فهرست رو بنویسین حتی اگر آیتم های تکراری وجود داشت لطف کنید و باز هم بنویسین چون وقتی ۴ نفر از یک نرم افزار استفاده میکنن معلومه که اون برنامه خوبه و میتونه دیگران رو هم تشویق کنه به استفاده از اون
این تاپیک چرا خوابیده؟شما هم بگین.
۱.توزیع لینوکس مینت ۱۷
۲.فایرفاکس (وبگردی)
۳.uget وDownThemAll (دانلود منیجیر)
۴.Amarok برای پخش آهنگ و همچنین Banshee
۵.برای پخش فیلم من هم از SMplayer استفاده میکنم.
۶.Ktorrent برای دانلود تورنت.
۷.من هم دیکشنری GoldenDikt
۸.هم اکنون تا جایی که میدونم jcal تنها تقویم شمسیه و منم از اون استفاده میکنم.
۹.من از openshot برای ادیت فیلم استفاده میکنم.
۱۰.ripit
۱۱.Gimp.
۱۲.Pidgin برای چت
V i r u s e r
29-10-2014, 20:30
1. Firefox + DownloadthemAll البته دنبال یک مرورگر بهتر هستم. midori بدک نیست مشکل addon داره
2. Mousepad & vim از vim برای برنامه نویسی استفاده می کنم. از mousepad برای کارای دیگه
3. Hexchat برای چت در irc استفاده می کنم
4. smplayer که دیگه توضیحات نداره
5. mpd + ncmpc برای پخش موزیک. ncmpc یک wrapper برای mpd است.
6. virtualbox برای برنامه هایی که به ویندوز احتیاج دارن. مثل اینترنت اکسپلورر که موقع انتخاب واحد لنگ نمونیم
7. transmission برای تورنت. استیبل هست
8. openssh برای متصل شدن به وی پی اسم (wave)
9. urxvt به عنوان شبیه ساز ترمینال
10. awesome به عنوان window manager
11. thunar مرورگر پیشفرض فایل ها در xfce
12. comix برای خوندن کمیک
13. filezilla برای تبادل فایل با سرور sftp
14. ristretto برای عکس های معمولی. پیشفرض xfce هست
15. thunderbird کلاینت ایمیل و rss
16. abiword جایگزین word که ساده هست و کار راه انداز
17. simple-mtpfs برای اتصال گوشی و تبادل فایل
18. gnu screen برنامه ای که باهاش میشه در یک ترمینال چند ترمینال مجازی ساخت
19. zsh به عنوان جایگزین bash.
20. qpdfview برای مطالعه pdf. البته خود فایرفاکس هم خوبه ولی سنگینه
vahidmir2000
30-10-2014, 02:30
ممنونم از هر دو دوست خوبم که این تاپیک رو زنده کردند. به نظر من این تاپیک میتونست و میتونه یکی از بهترین تاپیکهای این انجمن باشه چون تجربه های شخصی رو در خودش جای میده. همهء ما لینوکسی ها همه جا میگیم که برای نرم افزارهای ویندوزی معادل هست و در لینوکس لنگ نمیمونیم و... و حالا وقتشه که دقیقا بگیم چجوری؟ دقیقا بگیم از وقتی که سیستممون بالا میاد با چه نرم افزارهایی کار میکنیم. این تاپیک برای تازه واردهای دنیای لینوکس خیلی مفید خواهد بود. از دوستانه دیگه هم خواهش میکنم همکاری کنند. بازم مرسی
GHAGHALEELEE
14-11-2014, 21:56
من از هر سه دوست عزیز بابت ایجاد و مشارکت در تاپیک تشکر میکنم.من خودم کاربر ویندوز هست و توی لینوکس همون اول کار لنگ موندم و بیخیالش شدم ولی یک نرم افزار هست که برای تماشای کانالهای ما/هوا/ره ای بوسیله کارت --- هست خواستم اونو معرفی کنم که با مشاهده رابط کاربری و ریویو ها به نظرم بهترین بود.اسمش کافئین هست که البته بذای پخش ویدیو هم استفاده میشه.
sajjads24
21-11-2014, 13:10
دوستان بهتره برای دانلودر از XDM استفاده کنید که جاوا هست و سرعت دانلود و قدرتش از IDM خیلی بالاتره /.
Ktouch، یک نرم افزار عالی برای تمرین و یادگیری تایپ که از فارسی هم پشتیبانی میکند.(حالت صفحه کلید رو ببرید فارسی منم اولش نمیدونستم).در دسته بندی Science and education میتونید پیداش کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MeMaker برای ایجاد آواتار مثل آواتار الانم!
برای توزیع های تحت اوبونتو:
فدورا:
ali_mohandes
02-12-2014, 17:42
وب گردی:MozilaFirefox
ماهواره: DVBDream
اندروید:BlueStacks
الکترونیکProteus
اهنگ:Media Player Classic
فیلمKMPlayer
رایت:Express Burn
و...
V i r u s e r
02-12-2014, 17:54
وب گردی:MozilaFirefox
ماهواره: DVBDream
اندروید:BlueStacks
الکترونیکProteus
اهنگ:Media Player Classic
فیلمKMPlayer
رایت:Express Burn
و...
اینجا تاپیک گنو/لینوکس هست :n02:
ali_mohandes
02-12-2014, 19:09
اینجا تاپیک گنو/لینوکس هست :n02:
بله شرمنده متن رو کامل نخوندم
با سلام به انسان های آزاد
Xtreme Download Manager: دانلود منیجر
VLC: برای پخش فایل های ویدیوی
Thunderbird Mail: برای مدیریت ایمیل ها
Diodon: برای مدیریت کلیپ بورد
GoldenDict: دیکشنری
GIMP: برای ویرایش تصاویر
Filezilla: کار با FTP
Firefox: وبگردی
DropBox
Pidgin: چت از طریق سرورهای مختلف + IRC
Putty: جهت SSH زدن به سرور ها
qBittorrent: دانلود توررنت
LibreOffice:
Geany + Sublime Text: ویرایشگر متن
Netbeans: IDE مورد علاقه
Meld: مقایسه و ادغام دایکتوری ها و فایل
Clementine: پخش موزیک
از Linux Mint 17 هم استفاده می کنم
V i r u s e r
02-12-2014, 20:23
با سلام به انسان های آزاد
Xtreme Download Manager: دانلود منیجر
VLC: برای پخش فایل های ویدیوی
Thunderbird Mail: برای مدیریت ایمیل ها
Diodon: برای مدیریت کلیپ بورد
GoldenDict: دیکشنری
GIMP: برای ویرایش تصاویر
Filezilla: کار با FTP
Firefox: وبگردی
DropBox
Pidgin: چت از طریق سرورهای مختلف + IRC
Putty: جهت SSH زدن به سرور ها
qBittorrent: دانلود توررنت
LibreOffice:
Geany + Sublime Text: ویرایشگر متن
Netbeans: IDE مورد علاقه
Meld: مقایسه و ادغام دایکتوری ها و فایل
Clementine: پخش موزیک
از Linux Mint 17 هم استفاده می کنم
چرا از openssh استفاده نمی کنید؟
چرا از openssh استفاده نمی کنید؟
تا حالا تست نکرده بودم
از ویندوز که مهاجرت کردم این putty هم با من اومده
نصب میکنم و امتحان میکنم
V i r u s e r
02-12-2014, 21:01
تا حالا تست نکرده بودم
از ویندوز که مهاجرت کردم این putty هم با من اومده
نصب میکنم و امتحان میکنم
openssh یه جورایی مثل bash در ۹۹٪ توزیع های گنو/لینوکس به صورت پیشفرض نصب هست. ازش میتونید برای وصل شدن از طریق پرتکل ssh استفاده کنید. دستور وصل شدن هم اینه:
از همین openssh هم معمولا برای میزبانی ssh استفاده میشه که دامونش sshd هست
قابلیت هایی مثل ذخیره کردن تنظیمات برای هر سرور و نام گذاری برای هر سرور رو داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نرم افزار این بار میخوام یه ویجت معرفی کنم.فکر کنم فقط برای KDE پلاسما هست.اسمش wallpaper clock هست و با اون میتونید به جای والپیپر های خشک و ثابت یه ساعت بذارید.برای استفاده از این ویجت بعد از نصب به تنظیمات دسکتاپ بریدـروی لوگوی پلاسما بستگی به تنظیماتتون یکی از گوشه های صفحه) کلیک کنید و گزینه ی folder settings یا desktop settings رو انتخاب کنید.از منوی wallpaper گزینه ی wallpaper clock رو انتخاب کنید.اگه واپپیپر نصب شده دارید که یکیو انتخاب کنید.
اگه ندارید به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برید و والپپیپر هاتون رو دانلود کنید و توی تنظیماتدسکتاپ که رفته بودید پایین صفحه روی open کلیک کنید و فایل دانلودی رو انتخاب کنید.
البت من مطمئن نیستم شاید برای دسکتاپ هایی غیر از KDE Plasma هم باشه...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به جای نرم افزار این بار میخوام یه ویجت معرفی کنم.فکر کنم فقط برای KDE پلاسما هست.اسمش wallpaper clock هست و با اون میتونید به جای والپیپر های خشک و ثابت یه ساعت بذارید.برای استفاده از این ویجت بعد از نصب به تنظیمات دسکتاپ بریدـروی لوگوی پلاسما بستگی به تنظیماتتون یکی از گوشه های صفحه) کلیک کنید و گزینه ی folder settings یا desktop settings رو انتخاب کنید.از منوی wallpaper گزینه ی wallpaper clock رو انتخاب کنید.اگه واپپیپر نصب شده دارید که یکیو انتخاب کنید.
اگه ندارید به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برید و والپپیپر هاتون رو دانلود کنید و توی تنظیماتدسکتاپ که رفته بودید پایین صفحه روی open کلیک کنید و فایل دانلودی رو انتخاب کنید.
البت من مطمئن نیستم شاید برای دسکتاپ هایی غیر از KDE Plasma هم باشه...
یادمه اینا رو واسه میز کار های دیگه هم دیده بودم.
میشه واسه ساعت از کانکی هم استفاده کرد:n01:
Arista, یه مبدل فیلم عالی.
بعد از نصب لازمه تا فایل مربوط به فرمت دلخواهتون رو بگیرید.اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).بعد از منوی فایل install device presets رو انتخاب کنید.
موفق باشید...
Gnome Do، فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه، بیشتر کاربرا باهاش آشنایی دارن.
KdenLive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، نرم افزار ویرایش (ادیت) ویدئو (مخصوص KDE)
Konqueror ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، مرورگر وب و فایل منیجر KDE
Kate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، ادیتور پیشرفته ی متن (مخصوص KDE)
Okular ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، بهترین نمایش دهنده ی PDF که تا حالا دیدم (مخصوص KDE)
Mixxx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، یه نرم افزار DJ عالی!
Konsole ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، ترمینال امولیتور (مخصوص KDE)
Amarok ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، پخش کننده موسیقی (مخصوص KDE)
با لینوکس حال کنید!!!
یه سری نرم افزار دیگه که فقط خاص KDE نیستن:
Simple Desktop Recorder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، برای فیلم برداری از صفحه نمایش، همچنین اکان ضبط فیلم از وبکم رو م به شما میده.
florence (florence.sourceforge.net)، برای مواقعی که کیبورد خرابه و یه صفحه کلید مجازی میخواید.
cairo (glx-dock.org)، یه داک قدرتمند، ولی برای KDE مناسب نیست جون دیگه نمیتونید Tool Box رو مشاهده کنید :( ولی خوب میتونید از داکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید اون هم عالیه.
sajjadrb93
24-01-2015, 00:42
فایرفاکس و گوگل کروم: برای وبگردی
aria2c: برای دانلود
transmissionو aria2c: برای تورنت
starcalendar: تقویم هجری شمسی
youtube-dl: دانلود فیلم از یو*تیوب و فیس*بوک و...
goldendict: دیکشنری
Geary: برای چک کردن ایمیل هام
qucs: شبیه سازی مدار
empathy: برای چت
dropbox: فضای ابری
tomboy notes: برای نت برداری سریع
smplayer: برای فیلم
Banshee: برای موزیک
تو*ر هم که واجب ترین چیز هست :n31:
MultiBootUSB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای ایجاد دیسک بوتیبل (اون هم مولتی!)
Florence (florence.sourceforge.net/english.html) به عنوان صفحه کلید مجازی (برای وقتی که کیبوردم قط کنه)
Clementine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، یک موزیک پلیر ساده اما قدرتمند.(وبسایت تحریمه، ولی نرم افزار از سافتور مبیجر قابل دریافته)
Kompozer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Vino، برای کنترل کردن دسکتاپ از راه دور یا همان ریموت، برای محیط دسکتاپ gnome
کاربران ایرانی توییتر محققا از برنامه Choqok ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (چغوک) استقبال خوبی به عمل می آورند. بهترین نرم افزار برای مدیریت توییترتان.
مسنجر محبوب تلگرام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیز برای این سیستم عامل موجود است و میتوانید آنرا از وبسایت رسمی تلگرام دانلود کنید.
اگر به دنبال یک برنامه مدیریت فایل های فشرده میگردید peazi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])p میتواند انتخاب خوبی باشد.
پشتیبان گیری
Unison ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
َunison یک برنامه سبک، گرافیکی و ساده برای پشتیبان گیری از فایل های شماست که روی پلتفرم های ویندوز، لینوکس و مک اجرا میشود.با این برنامه میتوانید از فایل های خود روی سیستم خود پشتیبان گیری کنید یا آن ها را به صورت remote در جای دیگری پشتیبان بگیرید.
CloneZilla ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این برنامه برای تهیه ی آیمیج از هارد دیسک است و از طریق یک سی دی زنده (live) اجرا میشود.
Terminal Emulators:
Guake: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک کنسول نیمه شفاف که یک ویژگی خاص دارد و آن، در دسترس بودن است. هر جا که باشید میتوانید به سرعت آنرا فرا بخوانید و آن، آماده اجرای دستورات شما خواهد بود.
Terminator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از باز کردن پنجره های مختلف ترمینال خسته شده اید؟ ترمیناتور را امتحان کنید! میتوانید به کمک این برنامه چندین پنجره ترمیناتور را کنار هم داشته باشید و به راحتی آن ها را مدیریت کنید.
Yakuake ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همان Guake برای KDE!
ادامه در پست بعد...
چند رسانه ای
ffmpeg
یک برنامه تحت خط فرمان که به سادگی میتواند فیلم ها و آهنگ های شما را تبدیل (convert) کند.
Record My Desktop
برنامه ای برای فیلمبرداری از صفحه نمایش با حجم کم و رابط کاربری بسیار ساده.
xVidCap
یک برنامه فیلمبرداری دیگر، البته کیفیتش مثل قبلی نبود.
MPlayer
برای تجربه بهترین کیفیت پخش فیلم در لینوکس این برنامه را امتحان کنید.
Subtitle Editor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از اسمش مشخصه چه کارست
TestDisk
دیگر نیازی به استفاده از دیسک های نجات ویندوزی برای بازیاب پارتیشن نیست. TestDisk یک برنامه ی تحت خط فرمان است که به راحتی میتواند پارتیشن های حذف شده را بازیابی کند. آموزش کار با این برنامه رو بزودی در بخش نرم افزار های گنو/لینوکس میذارم.
Gufw
فایروال :)
Lucky Backup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hapoofesgeli
29-08-2015, 22:45
FireFox
به عنوان مرورگر وب، که اگر واقع بین باشیم وضع فاجعهای در گنو/لینوکس داره و پر از باگ و مشکلات عملکردی هست ولی ترجیح میدم از اون استفاده کنم تا محصولات گوگل و امیدوارم Epiphany و مروگر در حال ساخت Fiber که از Servo استفاده خواهد کرد به وضع خوبی برسن که بتونم جایگزین کنم.
Gimp
صرفاً برای ویرایشهای سادهی عکس ها، فعلاً سرعت خیلی بدی داره ولی پورت کامل GEGL که پردازش موازی رو به همراه میاره خوشبختانه مشکلات رو حل خواهد کرد، منتهی انقدر دیر به دیر نسخه میدن که آدم فکر میکنه توسعش تعطیل شده.
Krita
یک نرمافزار بسیار موفّق در زمینه طراحی و نقّاشی دیجیتال.
Blender
برای کارهای سهبعدی، انصافاً من اون رو به مراتب از نرمافزار های مالکیتی مثل Maya و 3DMax بهتر میدونم، مخصوصاً در زمینه مدلینگ.
Darktable
برای ویرایش عکس.
GNOME Disk Utility
برای مدیریت دیسک، با یه رابط خوب
Builder
یک محیط توسعهی جدید برای GNOME و تنها IDE در گنو/لینوکس که رابط کاربری درست و درمون داره :n02:
MPV
صرفاً سریعترین پخش کنندهای که میتونید پیدا کنید، حتی با CPU خالی چنیدن برابر از بقیه بخشکنندهها سریعتره.
UGet
به همراه Aria2 برای مدیریت دانلود
Youtube-DL
برای دانلود ویدیو از سایتها
Polari
برای استفاده از IRC
OmegaT
برای کارهای ترجمه، که البته جاوا هست و رابط و سرعت بسیار بسیار بدی داره، ولی من گزینه بهتری ندیدم.
SoundConverter
برای تبدیل فرمتهای صدا
Transmission-CSD
برای تورنت، فورکی از Transmission هست که رابطی مطابقتر با GNOME HIG رو فراهم میکنه.
Bijiben
ابزار یادداشت برداری GNOME
GNOME-Music
برای پخش موسیقی، از Tracker استفاده میکنه و رابط کاربری بسیار خوبی رو داره.
Evince
برای مشاهده PDF که البته به Okular نمیرسه، ولی رابطش بهخصوص در محیطهایی که بر پایه GTK هستن بهتره
Gummi
یک ویرایشگر ساده برای TeX, LaTeX و غیره که پیشنمایش هم داره
GEdit
به عنوان ویرایشگر سادهی متن، کد و...
gitg
به عنوان رابط گرافیکی برای Git، که البته هنوز امکانات خیلی کاملی نداره.
srm,Shred
برای حذف امن اطلاعات
GnuPG
برای رمزنگاری، مدیریت کلیدها، امضاها و...
نسخه جدید نرم افزار XDM منتشر شد! به جز رفع یک سری از باگ ها، مهم ترین تغییراتی که در این برنامه به وجود آمده اند رابط کاربری شیک و زیبا، معرفی آسانتر به مرورگر و دانلود آسانتر از یوتیوب است.
آپدیت:
با ppa ارائه شده از noobslab نصب کردم ولی نسخه قبلی بود.بهتره فایل باینری رو از صفحه دانلودشون تو سورس فورج بگیرید.
یا اینکه پکیج دبیان/اوبونتو رو بگیرید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.