مشاهده نسخه کامل
: خرید از سایت Tehrankala (سامسونگ f8880)
keymaker
29-05-2014, 23:30
سلام دوستان
من با توجه به مباحثی که خوندم تصمیم گرفتم یک f8880 سایز ۴۶ اینچ بخرم.
اول رفتم سایت samsungcenter دیدم زده ۶,۴۱۶,۰۰۰ بعد سایت تهران کالا قیمت زده ۴,۶۵۰,۰۰۰ که اینم ۱۸ ماه ضمانت سام سرویس داره.
حالا چند تا سوال واسم پیش اومده٬
سوال اول اینکه این اختلاف (نزدیک ۱,۸۰۰,۰۰۰) برای چی هست ؟ :n04:
دوم اینکه کسی از تهران کالا خرید داشته ؟ بدون دردسر و سریع میفرستن ؟ معتبر هست ؟ :n01:
سوم هم اینکه قیمت تقریبی این دستگاه الان تو بازار چند هست ؟ اگر قیمت در مشهد رو کسی بدونه که خیلی بهتره. :n02:
آخرین سوال اینکه تا ۵ میلیون تومن tv 46 inch دیگه ای پیشنهاد میکنید یا همین f8880 ؟:n13:
پیشاپیش از همه دوستانی که وقت میذارن تشکر میکنم :n12:
دوست عزیز به هیچ عنوان از سایت نخر ........برو از مغازه حضوری خریداری کن ! تست کن حضوری . مزیتش همینه . جنس مشکل دار برات میفرستن ها ......یا جنس نمایشگاهی برات میفرستن . حتما حضوری بخر .
keymaker
30-05-2014, 09:12
دوست عزیز به هیچ عنوان از سایت نخر ........برو از مغازه حضوری خریداری کن ! تست کن حضوری . مزیتش همینه . جنس مشکل دار برات میفرستن ها ......یا جنس نمایشگاهی برات میفرستن . حتما حضوری بخر .
مرسی از پاسختون.
اگر اختلاف قیمتش با بازار حتی در حد ۲۰۰ تا ۳۰۰ هم باشه باز هم خرید حضوری به صرفه هست اما مسئله اختلاف قیمت ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومنی این سایت با سایت samsingcenter هست که کنجکاوم دلیلش رو بدونم.
بعی از سایت ها قیمتشاون بروز نیست . فقط و فقظ حضوری خرید کن . قیمت های بانه مارکت رو هم نگاه کن ببین اونجا هم اختلاف هست ! تو گوگل بزن بانه مارکت
keymaker
30-05-2014, 09:22
بعی از سایت ها قیمتشاون بروز نیست . فقط و فقظ حضوری خرید کن . قیمت های بانه مارکت رو هم نگاه کن ببین اونجا هم اختلاف هست ! تو گوگل بزن بانه مارکت
دقیقا قضیه همین هست که این مدل رو که در سایت های بانه به نام f8000 هست نزدیک ۵ میلیون ۸۰۰ هزار تومن هست البته مسئله ای که هست اینه که دیجی کالا هم تا زمانی که موجود داشت ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومن قیمت زده بود.
حالا امروز که بسته هستن فردا باید از بازار حضوری قیمت بگیرم ببینم اوضاع چجوریه.
حالا دوستان اگه پیشنهادی بهتر از f8880 دارن خوشحال میشم مطرح کنن. (سقف بودجه ۵ میلیون تومن) و حتما هم ۴۶ یا ۴۷ اینچ.
دقیقا قضیه همین هست که این مدل رو که در سایت های بانه به نام f8000 هست نزدیک ۵ میلیون ۸۰۰ هزار تومن هست البته مسئله ای که هست اینه که دیجی کالا هم تا زمانی که موجود داشت ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومن قیمت زده بود.
حالا امروز که بسته هستن فردا باید از بازار حضوری قیمت بگیرم ببینم اوضاع چجوریه.
حالا دوستان اگه پیشنهادی بهتر از f8880 دارن خوشحال میشم مطرح کنن. (سقف بودجه ۵ میلیون تومن) و حتما هم ۴۶ یا ۴۷ اینچ.
به نظر من اولویت رو بزار روی سونی .
هم از نظر ظاهری TV های بهتری داره از نظر دیزاین و کیفیت از سامسونگ .
اولویتت اول سونی بعد ال جی بعد فیلیپس و بعد سامسونگ باشه . سونی خیلی خیلی بهتره . تو بانه مارکت سرچ کن از مدل های سونی .:n16:
keymaker
30-05-2014, 10:58
به نظر من اولویت رو بزار روی سونی .
هم از نظر ظاهری TV های بهتری داره از نظر دیزاین و کیفیت از سامسونگ .
اولویتت اول سونی بعد ال جی بعد فیلیپس و بعد سامسونگ باشه . سونی خیلی خیلی بهتره . تو بانه مارکت سرچ کن از مدل های سونی .:n16:
مدل های سونی رو هم دیدم و گویا مقداری از نظر کیفیت از سامسونگ بالاتر هست اما مثلا w904 در مقایسه با f8880 هم قیمتش نزدیک ۱ تومن بیشتر هست و هم امکانات جانبیش از سامسونگ کمتر هست.
مدل های سونی رو هم دیدم و گویا مقداری از نظر کیفیت از سامسونگ بالاتر هست اما مثلا w904 در مقایسه با f8880 هم قیمتش نزدیک ۱ تومن بیشتر هست و هم امکانات جانبیش از سامسونگ کمتر هست.
مدل های با قیمت 5 میلیون هم داره . ببین اصلی ترین چیز کیفیت پنل و پخش هستش . شما امکانات جانبی رو میتونید با خرید وسیله ای ارزون مثلا یک اسمارت هاب 90 هزارتومنی یا اصلا ----- هوشمند بخرید .
اما کیفیت رو هیچ جوره نمیشه درست کرد . شما میخوان کیفیت رو فدای امکانات جانبی بکنید .
keymaker
30-05-2014, 12:00
مدل های با قیمت 5 میلیون هم داره . ببین اصلی ترین چیز کیفیت پنل و پخش هستش . شما امکانات جانبی رو میتونید با خرید وسیله ای ارزون مثلا یک اسمارت هاب 90 هزارتومنی یا اصلا ----- هوشمند بخرید .
اما کیفیت رو هیچ جوره نمیشه درست کرد . شما میخوان کیفیت رو فدای امکانات جانبی بکنید .
حرفتون درسته اما گویا f8880 با w904 تفاوت چشمگیری در کیفیت ندارند (حداقل برای منی که اصلا حرفه ای tv نمیبینم) و شاید این امکانات بیشتر به کارم بیاد.
پ.ن : کاش دوستان دیگه هم در تاپیک شرکت کنن تا نتیجه بهتری بگیریم.
magiteq1
30-05-2014, 19:21
دوست من قیمت 4700 و 5 تومن مال زمانی بود که جشنواره سامسونگ راه افتاده بود الان قیمت اش هست حدود 6 تومن هست. سونی 904 هم تقریبا همین قیمت هست
اختلاف کیفی بین این دو اصلا فاحش نیست و هر دو فوق العاده هستن ولی ساپورت فرمت و همچنین زیرنویس فارسی در 8880 بهتر هست.
شما رو همین 8880 تمرکز کن. در مدل های 2013 سونی تنها 904 و x900 توان رقابت با 8880 رو دارن.
keymaker
31-05-2014, 00:03
دوست من قیمت 4700 و 5 تومن مال زمانی بود که جشنواره سامسونگ راه افتاده بود الان قیمت اش هست حدود 6 تومن هست. سونی 904 هم تقریبا همین قیمت هست
اختلاف کیفی بین این دو اصلا فاحش نیست و هر دو فوق العاده هستن ولی ساپورت فرمت و همچنین زیرنویس فارسی در 8880 بهتر هست.
شما رو همین 8880 تمرکز کن. در مدل های 2013 سونی تنها 904 و x900 توان رقابت با 8880 رو دارن.
مرسی دوست عزیزم (اسمتون رو هم نمیدونم متاسفانه)
خب الان تهران کالا زده 4650 موجود هم داره به نظرتون ارزش نداره ازش بگیرم ؟ یا توی میهن استور هم همین قیمت دیده بودم (آپدیت ۸ روز پیش) الان تو مغازه های سطح شهر نزدیک ۶ تومن هست ؟
magiteq1
31-05-2014, 11:21
شما حضورا برید خرید( از هر کجا که میخرید) دقت کنید گارانتی داشته باشه
دقت کنید این tv پلمپ تصویر دار. یعنی اینکه برای اولین بار که روشن میشه یک تصویری شبیه حباب میترکه.
موقع نصب و خرید به این دو مورد توجه کنید. براتون مشکل پیش نمیاد
keymaker
31-05-2014, 13:36
شما حضورا برید خرید( از هر کجا که میخرید) دقت کنید گارانتی داشته باشه
دقت کنید این tv پلمپ تصویر دار. یعنی اینکه برای اولین بار که روشن میشه یک تصویری شبیه حباب میترکه.
موقع نصب و خرید به این دو مورد توجه کنید. براتون مشکل پیش نمیاد
سلام امروز رفتم نمايندگى قيمت بدون سينما خانگى رو ميگفت 4,600,000
سينما خانگى 4556 كه 500 وات بود رو هم ميگفت 1,630,000
مناسبه به نظرتون ؟
سونى w904 رو هم 5,699,000 كه البته با ديزاين سامسونگ بيشتر حال كردم.
به نظرتون سينما خانگى هم بگيرم واسش ؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
magiteq1
31-05-2014, 15:07
اگر کیفیت صوتی مناسب میخوای حتمی باید سینمای خانگی بگیری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.