مشاهده نسخه کامل
: مشکل کارت صدای مادربورد
Amirlefthand
29-05-2014, 18:26
سلام کارت صدا مادربردم از دیروز قاطی کرد و پشت سر هم ورودی و خروجی آنالوگ رو فعال و غیر فعال میکنه موقع روشن شدن هم اگر اسپیکر وصل باشه یه صدای نویز هم داره و کلا صدا ها رو با نویز پخش میکنه و هیچ صدایی فابل تشخیص نیست چه مرگش شده این ؟
اینم عکس تنظیماتشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
silhouette
29-05-2014, 21:41
سلام کارت صدا مادربردم از دیروز قاطی کرد و پشت سر هم ورودی و خروجی آنالوگ رو فعال و غیر فعال میکنه موقع روشن شدن هم اگر اسپیکر وصل باشه یه صدای نویز هم داره و کلا صدا ها رو با نویز پخش میکنه و هیچ صدایی فابل تشخیص نیست چه مرگش شده این ؟
اینم عکس تنظیماتشه:
از سیستم ریستور استفاده کن برگرد به دو روز قبل اگه نشد تنظیمات بایوس رو بذار رو پیشفرض
دست آخر اگه باز هم مشکل حل نشد دریور کارت صداتو آپدیت کن
Amirlefthand
29-05-2014, 21:44
از سیستم ریستور استفاده کن برگرد به دو روز قبل اگه نشد تنظیمات بایوس رو بذار رو پیشفرض
دست آخر اگه باز هم مشکل حل نشد دریور کارت صداتو آپدیت کن
نرم افزارش رو پاک کردم ولی با دیفالت ویندوز هم همین مشکل رو داشت ری استور کردم به قبل از پاک کردن برنامه و بوجود اومدن مشکل ولی بازم مشکل دارم
بایک اسپیکردیگه امتحان کن ببین بازهم مشکل داری یا خیر اگرحل نشد یکبار درایور کارت صدا را پاک کن و دوباره از نوع بریزید .
Amirlefthand
29-05-2014, 22:19
اسپیکر مشکلی نداره
درایور رو هم آپدیت کردم ولی بازم واسه خودش پورت ها رو روشن خاموش میکنه و اگرم صدایی از اسپیکر خارج بشه بیشتر نویزه تا صدا
برای اینکه مطمئن بشید کارت صدا مشکلی نداره یک هدفون به پانل جلو یا پشت کیس وصل کنید ببینیدباز هم همین مشکل را دارید .
Amirlefthand
29-05-2014, 22:28
برای اینکه مطمئن بشید کارت صدا مشکلی نداره یک هدفون به پانل جلو یا پشت کیس وصل کنید ببینیدباز هم همین مشکل را دارید .
پنل جلو کیس درسته ولی پنل روی مادر برد نه
و این که هر وقت سوکتا روشن خاموش میشه یه صدایی هم از اسپیکر /هدست میاد که خیلی ضعیفه و مثل این میمونه که اتصالی داشته باشه یه چیزی
جلوکیس با اسپیکر امتحان کردید یا هدفون اگربدونم راحتترنتیجه میگیریم کارت صدا با این آزمایش سالمه مشکلی نداره جواب بدید هستم درخدمتت .
Amirlefthand
29-05-2014, 22:42
پنل جلو کیس سالمه ومشکلی نداره راحت صدا رو میده به اسپیکر یا هدست ولی پنل پشت اصلا صدا نمیده
فیش ورودی را کامل جانزن میلیمتری با پانل پشتی جابزار و یکم بچرخونید ببینیدبازهم مشکل دارید برای این گفتم که آخرفیش مربوط به بدنه یاگرانده شاید اتصال داشته باشه اینوامتحان کن اگرنشداسپیکرباید ازنظرفیزیکی بررسی کنید که مشکلی نداشته باشه .
Amirlefthand
29-05-2014, 22:54
آقا باور کن اسپیکر مشکلی نداره این سوکتای رو مادربرد همینجوری دارن واسه خودشون روشن خاموش میشن(توی اون عکسم مشخصه) حالا چیزی وصل باشه یا نباشه الانم که به پنل کیس وصل کردم هر بار این سوکتا خاموش روشن میشن یه صدای تیک هم از اسپیکر میاد
اگرم اسپیکر به پنل مادر برد وصل باشه موقع روشن شدن سیستم یه صدای خیلی بدی میده که کلا جکش رو از پشت سیستم کندم بیرون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سیستم را ازبرق دربیار و کاور روی کیس را باز کن و باطری مادر برد را دربیار باطری کوچکه و بعد از 30 ثانیه دوباره جا بزن و سیستم را به برق بزن وروشن کن با زدن کلید del وارد بایوس مادربورد بشید ساعت وتاریخ را تنظیم کنید و با زدن f10 ذخیره کنید و اینتربزنید وجواب بدید متشکرم .
Amirlefthand
29-05-2014, 23:47
اونم جواب نداد الان همچنان این سوکتای مادربرد خاموش روشن میشه
اگراز اسپیکر مطمئن هستید یکبار اسکن ویروس کن اگر مشکل به قوت خود باقی است سیستم را گرد گیری کنید از اینکه چیزی روی مادربورد نباشه و ویندوز را عوض کنید .
Amirlefthand
30-05-2014, 11:32
اسپیکر مشکلی نداره چون با گوشیم تستش کردم
مادربود هم تمیزه (بازش کردم و چک کردم یه موقع با بدنه در تماس نبوده باش) الان دیگه از سوکت سبز روی مادر بود نمیتونم صدا بگیرم قبلا باز صداش با نویز زیاد بود ولی الان دیگه اصلا صدا نمیده
مادربرد رو ببرم واسه تست شرکت گارانتیش ؟
گارانتیش سازگار هستش
کارانتی سازگار خوبه حتما ببرید گارانتی تا چک کنه اگر مشکل از کارت صداباشه بررسی میکنند .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.