مشاهده نسخه کامل
: بهترین ورژن وین 8
سلام دوستان این ویندوز 8 مشکلاتش برطرف شده؟ من میخام ویندوز 8 نصب کنم اگه راهنمایی کنید چه ورژنی بگیرم ممنون میشم یا اگه نه چه ورژنی از وین 7 بگیرم
برای لب تاب میخام مشخصاتشم اینه
acer e1 571
core5
ram 4
gpu:gt620m 1gig
سلام دوستان این ویندوز 8 مشکلاتش برطرف شده؟ من میخام ویندوز 8 نصب کنم اگه راهنمایی کنید چه ورژنی بگیرم ممنون میشم یا اگه نه چه ورژنی از وین 7 بگیرم
acer e1 571
core5
ram 4
دوست عزیز ویندوز 8 در نسخه جدیدش که 8.1 است اغلب مشکلاتش مثل دکمه استارت در اون حل شده.
همینطور منوی جستجوی جدید،تغییرات زیادی در رابط کاربری و اپلیکیشن های بروزشده به اون اضافه شده.
من خودم لپتاپ ویژیگی های شمارو داره و از نسخه 8.1 pro with Media center 64biti استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم و بنظرم این نسخه بعد از 8.1 Pro بهترین گزینه است.
از دی وی دی هایی استفاده کنید که اکتیورتور آفلاین داشته باشه و مشکلات منداول اکتیو کردن رو ندارید.
Mr.Pooya
29-05-2014, 17:27
همونطور که دوستمون هم گفتند 8.1 خیلی خوبه. به نظر من 8.1 PRO نصب کن و از روش اسکایپ فعالش کن.
همونطور که دوستمون هم گفتند 8.1 خیلی خوبه. به نظر من 8.1 PRO نصب کن و از روش اسکایپ فعالش کن.
دوست عزیز 8.1 Pro برای کسایی که بیشتر با شبکه سرو کار دارن یا از سیستم های شبکه ای استفاده میکنن مناسب تره تا کارای هوم.
این دوستمون دقیقا نگفتن کارهای عمدشون چیه!
دوست عزیز 8.1 Pro برای کسایی که بیشتر با شبکه سرو کار دارن یا از سیستم های شبکه ای استفاده میکنن مناسب تره تا کارای هوم.
سیستم خونگیه فیلم دیدن اهنگ گوش کردن تو اینترنت چرخیدن وخیلی کم بازی کردن
سیستم خونگیه فیلم دیدن اهنگ گوش کردن تو اینترنت چرخیدن وخیلی کم بازی کردن
من طبق گفته های کسانی که کارشون اینه و بهم پیشنهاد کردن که
8.1 pro with Media center 64biti بریزم به شماهم همینو پیشنهاد میکنم
هم سبک تره هم بیشتر به درد کاره شما و من میخوره.
Mr.Pooya
30-05-2014, 15:15
البته فکر کنم Enterprise برای کسایی هست که با شبکه کار می کنند.
Pro با Pro with media center تنها فرقشون تا اونجایی که من می دونم توی Media center هست.
البته فکر کنم Enterprise برای کسایی هست که با شبکه کار می کنند.
Pro با Pro with media center تنها فرقشون تا اونجایی که من می دونم توی Media center هست.
در کل بنظرم خیلی ورژن های مختلفش باهم فرقی ندارند و مگر توی چندتا برنامه اضافه!
یکی از دوستانم که خدمات کامپیوتری و اینجور چیزا داره بهم گفت که برای مشتریای معمولی Pro with media center میزیره و مناسبته منم برای خودمو اطرافینانم همینو نصب کردم وگرنه فرقش توی همون مدیا سنتره که خیلیم به کارمون نمیاد.
شما درست میگید بنظر Emterprise برای شبکه اس:n09:
این ورژن رو نصب کردم PRO WHICH MEDIA CENTER حالا نصب درایوای لبتاب لازمه مثلا بدون اینکه درایو شبکه رو نصب کنم اینترنتم کار میکنه ؟
این ورژن رو نصب کردم PRO WHICH MEDIA CENTER حالا نصب درایوای لبتاب لازمه مثلا بدون اینکه درایو شبکه رو نصب کنم اینترنتم کار میکنه ؟
من توی بعضی از مدل ها مثل فوجیتسو و دل دیدم که نیازی به نصب درایور نبوده اما لپ تاپ خودم که لنوو هست نشناخت و مجبور شدم همه درایور هارو نصب کنم که البته نیازی به نصب شبکه نبود.
acer e1 571
core5
ram 4
دوست عزیز بهترین نسخه برای شما ویندوز 8.1 پرو هستش...نسخه enterprise همون نسخه سازمانی هست که بعضی امکانات اضافی رو داره ولی خیلی هاشون به کارتون نمیاد.....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.