ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تشکیل گروه برای یادگیری زبان انگلیسی در خانه به روش تهیه فیلم از کلاس

gooogle
29-05-2014, 09:43
سلام

دوستان قصد داشتم یه شیوه پیشنهاد بدم برای اینکه کلاس زبان رو به خونه بیاریم اما به این روش.
میشه با یک استاد یا مدرس زبان صحبت کنیم و از محیط کلاس فیلمبرداری کنیم و بعد در آپلودسنترها آپلود کنیم و به صورت خصوصی یا عمومی انتشار بدیم.
یه گروه 20 یا 30 نفری یا بیشتر برای تعدیل هزینه ها تشکیل بدیم و این کار رو انجام بدیم.
من توی اینترنت گشتم و تا به حال ندیدم یه همچین مجموعه ای وجود داشته باشه. داشتم گشت و گذار میکردم که به یک نمونه برخورد کردم. این لینک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باور کنید روش خیلی خوبیه و حتی فوق العادست. شما میتونید یک مبحث آموزشی رو بینهایت بار ببینید. دیگه نگران این نیستید قسمتی از کلاس رو یادتون نیاد! هر جایی که متوجه نشدید دوباره و دوباره میتونید ببینید. انگار کلاس رو به خونه آوردید. کلیپ بالا نمونه خوبیه که روی این روش بشه حساب باز کرد.
نرم افزارهای فوق العاده ای هستن که بدون افت کیفیت یک فیلم دو ساعت و نیم رو به کمتر از 300 مگابایت میرسونن که کار رو برای آپلود و دانلود خیلی راحت میکنه.
من خودم نفر اولیم که اعلام آمادگی میکنم.

gooogle
30-05-2014, 14:28
خیلی ممنون از دوستان عزیز!
خوشحال شدم از این همه استقبال!:n03:

bestss
31-05-2014, 08:31
روش خيلي خوبيه ولي معلمش سخته گير بياريم كه اجازه بده

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mr.Pooya
01-06-2014, 21:41
سلام

دوست عزیز من خودم مدرس زبان انگلیسی هستم. روش خوبیه ولی پیشنهادی که به شما می کنم:

شرکت کردن در کلاس از این نظر خوبه که شما یک هم گروهی دارید که باهاش صحبت می کنید. هرچقدر بیشتر صحبت کنید بهتر یاد می گیرید.

در مورد مهارت شنیداری هم باید عرض کنم Transcring بهترین روش هست.

اما من فکر می کنم شما منظورتون دستور زبان بود که اون رو هم هزاران هزار کتاب تو بازار موجود هست برای خوندن. و هزاران هزار کلیپ آموزشی که معلم های انگلیسی زبان آموزش می دهند توی اینترنت موجود هست و می تونید دانلود کنید.

از نظر فیلم برداری هم اگر منظورتون از کلاس، کلاس های آموزشگاه هست که باید عرض کنم هیچ آموزشگاهی (تا اوتجایی که من می دونم) اجازه نمیده از کلاس هاش فیلم برداری کنید. ولی اگر نظرتون این بود که معلم تو خونه آموزش بده بحثش فرق میکنه.

ولی این روش به نظر من مثل یک کتاب صوتی می مونه تا زمانی که در کلاس شرکت نداشته باشید نمی تونید سوال هاتون رو از معلم بپرسید و خیلی از امکانات دیگه ای که کلاس داره.

gooogle
03-06-2014, 00:27
از تاپیک نا امید شده بودم ولی دوباره روحیه گرفتم:n01::n16:

ببینید درسته این روش ایراداتی داره ولی میشه یک عده از ایراداتش رو رفع کرد مثلا یک مدرس بر اساس تجربه میدونه که در یک مبحث اکثرا چه سوالاتی از طرف زبان آموزان پرسیده میشه و میتونه در آخر مبحث اون سوالات رو توضیح بده.
درسته من میدونم که مانند این روش ویدئوهای زیادی به زبان انگلیسی وجود داره ولی به شخصه وقتی یکم تخصصی تر میشد دیگه گیج میشدم و چون طرف داره به انگلیسی توضیح میده دیگه یادگیریش دوبرابر سخت تر میشه. به نظرم جای خالی این روش در ایران احساس میشه و متاسفانه چون قانون کپی رایت در ایران رعایت نمیشه هیچ اسپانسری حاضر به سرمایه گزاری نمیشه. به هر حال میتونیم همین بحث ها رو در تاپیک ادامه بدیم تا یک نتیجه گیری کنیم و یک استاد هر چند به سختی ولی شدنی پیدا کنیم. میشه نظر سنجی کرد که به چه متدی فیلم های آموزشی تهیه بشه. اگر از کاربران با سابقه مثل جناب پویا و یا مدیران هم همکاری کنن و فقط بشه یک جلسه تهیه کرد به نظرم اشتیاق کاربران برای جلسات بعدی بیشتر میشه و تامین مالی انجام میشه. حتی مطمئن هستم مدیران p30world هم حمایت میکنن و میشه با حمایت این فروم و استفاده از برند p30world پکیج رو به فروش هم رسوند. کلی اعتبار p30world میره بالا. ولی تشکیل گروه کار سختیه و همت بالا میخواد. :n06:

Mr.Pooya
03-06-2014, 00:47
سلامی دوباره

راستش به نظر بنده بهترین روش یادگیری زبان خود زبان هست یعنی چی ؟ یعنی نباید انگلیسی رو به فارسی دیکته کرد و آموزش داد بلکه باید به انگلیسی آموزش داد ولی خب سطح های مختلف نیاز به استفاده از کلمات و گرامر ابتدایی تر یا پیشرفته تر استفاده بشه.