a_bayan
28-05-2014, 20:35
سلام دوستان.بنده یک 3 دی کار هستم که بیشتر کارم با 3دی مکس فتوشاپ و vray هستش و تا حالا هر کاری که انجام دادم توی انجمن های علمی با کامپیوتر های اونا بوده.خودمم داشتم و تا حدودی حالیم هست ولی نه در حد شما اساتید.حالا یه سیستمی انتخاب کردم که خواستم ببینم تایید میکنید و اگر نه خودتون پیشنهاد بدین.cpu core i7 4770k
Ram 8g ddr3 geil
Vga 1 g ati
پاور گرین 570w
Maderboard پیشنهاد بدید
و اینکه میتونم بجای 4770k از core i5 همین تکنولوزی استفاده بکنم.یعنی سیستم کم نمیاره؟؟؟ البته بگم که کارم در حد رندر های چند روزه نیست.نهایتا برای رندر های من 7 الی 8 ساعت باید سیستم روشن باشه.
بعدش اینکه یک سوالی که داشتم اینه که الان تعرفه های طراحی نمای ساختمان( خارجی ) و طراحی اشپزخانه دقیقا چطوریاس و به ازای مثلا هر پروژه چقد گیرمون میاد.
ببخشید اگر احیانا سوالی رو جای خوبی نپرسیدم.تازه واردم به این انجمن...
پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم دوستان.
Ram 8g ddr3 geil
Vga 1 g ati
پاور گرین 570w
Maderboard پیشنهاد بدید
و اینکه میتونم بجای 4770k از core i5 همین تکنولوزی استفاده بکنم.یعنی سیستم کم نمیاره؟؟؟ البته بگم که کارم در حد رندر های چند روزه نیست.نهایتا برای رندر های من 7 الی 8 ساعت باید سیستم روشن باشه.
بعدش اینکه یک سوالی که داشتم اینه که الان تعرفه های طراحی نمای ساختمان( خارجی ) و طراحی اشپزخانه دقیقا چطوریاس و به ازای مثلا هر پروژه چقد گیرمون میاد.
ببخشید اگر احیانا سوالی رو جای خوبی نپرسیدم.تازه واردم به این انجمن...
پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم دوستان.