مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در خصوص یادگیری شبکه در مدت 3 - 4 ماه
سلام؛
از اونجایی که دانشگاه ها به خاطر جام جهانی دارن زودتر از معمول ترم بهمن رو تموم میکنن فک کردم بهترین فرصته که این تابستون شبکه بخونم
اطلاعاتم راجع به استادها و آموزشگاه ها زیاد نیست. لطفاً راهنماییم کنید. حدود 3-4 ماه تمام وقتمو میتونم به این موضوع اختصاص بدم.
teraktor2003
28-05-2014, 16:45
موسسه کهکشان و مجتمع فنی تهران بد نیستن...به نظر من شروع کن اینا رو برو چندماه بعد که دستت اومد وارد باقی مباحث مخصوصا cisco ccna و... بشو
اما از من می شنوی برو سمت برنامه نویسی...asp.net و... نون تو ایناس چون می شی دولوپر
kaveh-gh
29-05-2014, 11:38
غیر از دو آموزشگاهی که دوستمون معرفی کردن میتونی یه سر به ارژنگ و سایبر تک هم بزنی
اگه پیش زمینه در کار شبکه داری میتونی دوره Network+ که مباحث ساده و اولیه شبکه رو شامل میشه به صورت خود آموز بخونی که هم تو وقت و هم در هزینه صرفه جویی شه.
بعد به آموزشگاه هایی که معرفی شد برید و از مشاوراشون مشورت بگیرید.
shaker1361
08-06-2014, 03:23
مرسیییییییی
Ali_softcenter
08-06-2014, 04:15
رمیس یا همون ارژنگ بری بهتره!
سایبر و ...جالب نیستن
توصیه اکید هم میکنم اول CCNA بخونی/...حتی اگه به مایکروسافت بیشتر علاقه داری اول CCNA بخون بعد برو سرارغ مایکروسافت چون دیدی که CCNA بهت میده رو network+ نمیده
دوست عزیز برو موسسه نورا با استاد عقربی کلاس وردار
شک نکن
cyrax782
12-06-2014, 14:17
رمیس یا همون ارژنگ بری بهتره!
سایبر و ...جالب نیستن
توصیه اکید هم میکنم اول CCNA بخونی/...حتی اگه به مایکروسافت بیشتر علاقه داری اول CCNA بخون بعد برو سرارغ مایکروسافت چون دیدی که CCNA بهت میده رو network+ نمیده
با نظر دوستمون در مورد CCNA کاملاً موافقم.
در مورد آموزشگاه، من هم ارژنگو پیشنهاد میکنم. خودم اونجا میرفتم، کادر آموزشی و محیط خوبی داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.