مشاهده نسخه کامل
: پیشنهاد برای خرید یه لپ تاپ حرفه ای
taknavaz123
28-05-2014, 09:10
با سلام.
من میخواستم یه لپ تاپ بخرم تا سقف قیمتی 4/500/000 تومان
کارشناس کامپیوتر هستم و باید روی لپ تاپم حداقل نرم افزارهایی مثل sql server 2008 و بالاتر و نرم افزارهای مجازی سازی و چند نرم افزار adobe نصب باشه.
به اضافه اینکه میخوام چند تا زا بازیهای معروف رو هم بتونم روش نصب کنم و باهاش کار کنم.
البته میدونم که با یه لپ تاپ 2 تومنی هم میشه این کارارو کرد.اما من میخوام یه چیز حرفه ای باشه
اما من میخوام corei7 باشه.ram 8 داشته باشه.گرافیگ 2 حداقل باشه و صفحه مانیتورش هم دارای تاچ روون داشته باشه.
لطفا مدل پیشنهادیتونو بگید.مدلی که علاوه بر قابلیتهای فوق خرابی های عجیب ازش گزارش نشده باشه
studiojavan
28-05-2014, 10:56
باشه میگم برات یسازند فقط عجله نکن
با سلام.
من میخواستم یه لپ تاپ بخرم تا سقف قیمتی 4/500/000 تومان
کارشناس کامپیوتر هستم و باید روی لپ تاپم حداقل نرم افزارهایی مثل sql server 2008 و بالاتر و نرم افزارهای مجازی سازی و چند نرم افزار adobe نصب باشه.
به اضافه اینکه میخوام چند تا زا بازیهای معروف رو هم بتونم روش نصب کنم و باهاش کار کنم.
البته میدونم که با یه لپ تاپ 2 تومنی هم میشه این کارارو کرد.اما من میخوام یه چیز حرفه ای باشه
اما من میخوام corei7 باشه.ram 8 داشته باشه.گرافیگ 2 حداقل باشه و صفحه مانیتورش هم دارای تاچ روون داشته باشه.
لطفا مدل پیشنهادیتونو بگید.مدلی که علاوه بر قابلیتهای فوق خرابی های عجیب ازش گزارش نشده باشه
n550 jh خوبه واسه شما، هم تاچه و هم بقیه مشخصاتی که میخواین رو داره
taknavaz123
28-05-2014, 12:00
n550 jh خوبه واسه شما، هم تاچه و هم بقیه مشخصاتی که میخواین رو داره
ممنون از پیشنهادت.دیدمش.لپ تاپ خوبی به نظر میاد.
فقط دو تا نقض داره.یکی اینکه طول عمر باتریش یکم پاییه و حافظه ssd هم نداره.
باید گزینه های دیگه ای رو هم بررسی کنم تا برای انتخابش به نتیجه برسم
N550 JK خوبه به نظرم
Lenovo Y510p هم گزینه مناسبیه
mg_mahyar
29-05-2014, 02:54
سه مدل رو توی تاپیک خودم گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا بهترین های زیر 4500 هستند اما اگر میخوای SSD باشه باید تا 5600 بودجه بزاری براش. غیر از اینا هم نگرد. لپ تاپ ارزونتر هم تا 2600 Acer Aspire V3-571G هست. حتما به FULL HD بودن مانیتور اهمیت بده
ممنون از پیشنهادت.دیدمش.لپ تاپ خوبی به نظر میاد.
فقط دو تا نقض داره.یکی اینکه طول عمر باتریش یکم پاییه و حافظه ssd هم نداره.
باید گزینه های دیگه ای رو هم بررسی کنم تا برای انتخابش به نتیجه برسم
ssd رو میتونید خودتون جای درایو بزارید اما اگه میخواین یه اسلات جدا داشته باشه تو این قیمت چون لمسی هم میخواین مدل دیگه ای نیست
اگر لمسی رو در نظر نگیریم ge60 new چنین قابلیتی داره
امیر تتلو
03-06-2014, 22:31
n550 jk رو پیشنهاد میکنم
taknavaz123
01-07-2014, 09:06
n550 jk رو پیشنهاد میکنم
ممنون.ظاهرا اقبال عمومی رو n550e.
مورد و گیر خاصی ازش گزارش نشده؟
باتریش راضی کننده هست؟
09123456789
01-07-2014, 23:23
والا خود من چند وقتیه همچین مشکلی دارم یعنی تو این رنج ها دنبال لپ تاپ هستم ولی هنوز نتونستم بخرم
1. سونی: کیفیت بالا- خرابی کم- قطعات پایین تر- قیمت بالاتر- سی پی یوهای دو هسته ای به 4 هسته ای مجازی
2.ایسوس: شاهکاری داره به اسم ان 550 بخصوص JK که متاسفانه تعمیرکارها از خرابی بیش از حد ایسوس واسم گفتن. سی پی یو 4 هسته ای به 8 هسته ای مجازی
3. لنوو: میگن خیلی فروش داره و اله و بله و محشر زده ومدلی مثل y510p رو پیشنها دادن که تاچ نیست ولی تاچ نبود و ایرادات خاص خودشو داشت همچون ال سی دیش. از خرابیاشم میگن
4. ام اس آی که مدلی همچون ge60 20c رو پیشنهاد دادن که قیافش هم به دلم ننشست
5.اچ پی ها: که خرابی های زیادشون دیوونه کرده
خلاصه خود من نمی دونم چیکار کنم. منم یه چیز حرفه ای خرکار چندین سال ماندگار میخوام. درسته سونی ضعیفه ولی خیلی گرون تره کم کم دارم میرم به سمت اون مگر اینکه کسی بهترین مدل رو بگه.
خودم دم دستم سونی دارم. از قدیمو ندیم هم سونی رو تعریف می کردن ولی الان زیاد تعریفش نمی کنن جوری که سونی جول و پلاسشم جم کرد فروختنش امتیازشو به یکی دیگه.
هاردهای اس اس دی خیلی گرونن دوست من با 4.5 شاید نتونی بخری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.