مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا -Watch Dogs
سلام بچه ها.
من تازه بازی رو دانلود کردم. ولی مشکلی که هست اینه که موقع loading تا نزدیک آخرش که پر میشه یهو میفته بیرون از بازی .. حتی Update رو هم نصب کردم ولی فایده ای نداشت.
چیکارش کنم؟؟
روی هر رزولشن هم گذاشتم ظاهرا فرقی نداشت. کسی برخورد داشته با این مشکل ؟
این مشکل در صورتی که مشکل سخت افزاری نداشته باشی در اکثر اوقات برمیگرده به نصب نبودن یکی از نرم افزارهایی که تو این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست گذاشتم...
همه رو دانلود ونصب کن و برای اطمینان درایور گرافیکت رو هم آپدیت کن،برای اطمینان کرک رو هم از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-کرک-نهایی-از-بازی-watch-dogs/) دانلود کن اگه بازی یا سیستمت مشکل خاصی نداشته باشه احتمالا نیاد برای اجرا مشکلی داشته باشی..
Ahmad-Ra
21-07-2014, 11:31
این مشکل در صورتی که مشکل سخت افزاری نداشته باشی در اکثر اوقات برمیگرده به نصب نبودن یکی از نرم افزارهایی که تو این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست گذاشتم...
همه رو دانلود ونصب کن و برای اطمینان درایور گرافیکت رو هم آپدیت کن،برای اطمینان کرک رو هم از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-کرک-نهایی-از-بازی-watch-dogs/) دانلود کن اگه بازی یا سیستمت مشکل خاصی نداشته باشه احتمالا نیاد برای اجرا مشکلی داشته باشی..
سلام.
تمام کارایی که گفنی انجام شد. ولی همچنان موقع Loading اون اخرش میفته بیرون و stop working هم میشه گاهی اوقات. حتی Hotfix هم نصب کردم ولی باز مشکل داره.
راستی من بازی رو مستقیم بدون uplay اجرا میکنم. چون uplay اصلا نمیشناسه بازیو ... ممنون میشم کمکم کنید
سلام
من بازی واچ داگز رو نصب کردم ولی موقع راه رفتن تیک میزنه
چیکار کنم درست بشه؟
رزولوشنو پایین اوردم بازم درست نشد حتی کل کیفیت بازی رو پایین اوردم بازم درست نشد
سلام
من بازی واچ داگز رو نصب کردم ولی موقع راه رفتن تیک میزنه
چیکار کنم درست بشه؟
رزولوشنو پایین اوردم بازم درست نشد حتی کل کیفیت بازی رو پایین اوردم بازم درست نشد
لطفا مشخصات کامل سیستمتون رو بگید.
یه سوال شاید بی ربط باشه ولی ممنون میشم جواب بدین بایه همچین سیستمی روی چه تنظیمات گرافیکی ای باید باشه تا حد اقل 30 فریم بده ؟:n13:
ram:8gb ddr3
graphic:gtx 650 ti
cpu:intel i3 4130
اگه رم 4 باشه چی؟
[/RIGHT]
لطفا مشخصات کامل سیستمتون رو بگید.
ram ddr3 3gb
graphic spphire R7 240
amd athlon (tm)64 x2 duall core processor 4400+2.3ghz
در ضمن من روی تنظیمات ULTRA و LOW با رزولوشن بالا یا پایین مشکلم فقط همینیه که گفتم
فکر نکنم از سیستم باشه
jahangir1400
22-07-2014, 01:43
واچ داگز مشکل لگ و افت فریم داره، من همه آپدیت هاشم نصب کردم اما هنوز رو اعصابمه ولش کردم تا موقعی هم که حل نشه بازی نمیکنم، کلا یوبی اینجوره، توی اساسین Black Flag هم دقیقا همینجور بود بین نیم تا 1 ثانیه کلا هنگ میکرد بعد خوب میشد، همه دنبال مشخصات سیستم و نصب نرم افزارای جانبی بودن اما یه آپدیت داد و کاملا مشکل حل شد، دوستان حرص نخورید ربطی به سیستم و نرم افزار و این چیزا نداره
سلام.
تمام کارایی که گفنی انجام شد. ولی همچنان موقع Loading اون اخرش میفته بیرون و stop working هم میشه گاهی اوقات. حتی Hotfix هم نصب کردم ولی باز مشکل داره.
راستی من بازی رو مستقیم بدون uplay اجرا میکنم. چون uplay اصلا نمیشناسه بازیو ... ممنون میشم کمکم کنید
والا همینطور که گفتم اگه بازی وسیستمت مشکل خاصی نداشته باشه با نصب این نرم افزارها نباید در اجرای کلی بازی مشکل خاصی داشته باشی...
این بازی بد فریم هست ولی بد نصب نیست یعنی اکثر دوستان در فریم ریت و گیم پلی بازی مشکل داشتند و مثل GTA کسی توی نصب بازی در صورتی که سیستمتش ایراد خاصی نداشته باشه مشکلی نداشت....
به نظر من بهتره بازی رو روی یه سیستم دیگه چک کنی،مخصوصا که دانلودی هم هست و به این سایتهای دانلود بازی اعتباری نیست!!
ram ddr3 3gb
graphic spphire R7 240
amd athlon (tm)64 x2 duall core processor 4400+2.3ghz
در ضمن من روی تنظیمات ULTRA و LOW با رزولوشن بالا یا پایین مشکلم فقط همینیه که گفتم
فکر نکنم از سیستم باشه
حالا گرافیکت یه جورایی شاید بتونه توی low بازی رو رون بکشه ولی با این cpu نمیتونی یه بازی open world در این سطح رو بازی کنی..
به نظر من دلیل اصلی افت فریمت هم همینه!!
سلام
من این بازی رو نصب کردم اما همینطور که دوستان می گن افت فریم خیلی شدیدی دارم حتی در حالت low
ماشین که سوار شی که دیگه هیچی
حالا با این مشخصات به نظرتون مشکل کدوم قطعه یا قطعه هاااست
cpu : amd phenome II x4 b60 3.3 ghz
ram : 2 gb
vga : gtx 570
:n13::n23::n22:
mohammad varaste
24-07-2014, 05:08
روی gt430 -4 gigاجرا میده ؟
چند فریم حدودا ؟
روی gt430 -4 gigاجرا میده ؟
چند فریم حدودا ؟
این بازی در جزئیات low به گرافیک چندان قوی احتیاج نداره...
ولی برای گرفتن یه فریم نسبتا پایدار در تمام محیط ها به یه cpu قدرتمند نیاز داره!!
سلام
من این بازی رو نصب کردم اما همینطور که دوستان می گن افت فریم خیلی شدیدی دارم حتی در حالت low
ماشین که سوار شی که دیگه هیچی
حالا با این مشخصات به نظرتون مشکل کدوم قطعه یا قطعه هاااست
cpu : amd phenome II x4 b60 3.3 ghz
ram : 2 gb
vga : gtx 570
:n13::n23::n22:
کسی نیست مرا راهنمایی نماید:n27:
کسی نیست مرا راهنمایی نماید:n27:
مشکل اصلی سیستم شما ضعف cpu هست...
cpu شما در اصل یه دو هسته ایه که به چهار هسته ای آنلاک شده و یه cpu چهار هسته واقعی نیست!!
ali_mohandes
25-07-2014, 05:38
سلام به شما دوست عزیز من باسیستمم وبانرم افزارRazer Game Boosterتونستم بدون مشکل این بازی رو اجرا کنم عالیه حتی روی تنظیمات high
CPU:AMD Athlon x2(dual core) 260processor 64bit(اورکلاک شده از3.20روی3.84)
Graphic:AMD Radeon 2GB DDR3 HD6570Series
HARD:Green 1trabite
DVD ROM:24x samsung
RAM:4GBDDR3 ADATA
mother board:ASROCK 770DE3L
Power:green535W
--- technisat -sky star pci
case:TSCO4750
Windows:7 ultimate
اگر سی پی یو شما ضعیفه بانرم افزاری که گفتم تقویتش کنید حتما جواب میده
شما باید سی پی یوتونرو هم اور کلاک کنید
موفق باشید
aryamehr1368
25-07-2014, 19:10
سلام مشخصات سیستمم:
ram=6 gig
cpu=dual core e8400 3 gig فک کنم در مجموع 6 باشه
vga=gt 610 2 gig
وارد بازی ک میخوام بشم stop working میده همه نرم افزار ها آپدیت ها رو هم ریختم نسخه بلک باکس هم هست اگه کسی میتونه please help
ali_mohandes
28-07-2014, 18:12
سلام مشخصات سیستمم:
ram=6 gig
vga=gt 610 2 gig
وارد بازی ک میخوام بشم stop working میده همه نرم افزار ها آپدیت ها رو هم ریختم نسخه بلک باکس هم هست اگه کسی میتونه please help
ویندوزتون چیه؟یه بار ویندوز عوض کنید .اگه نشد کرک بازی سالم نیست یا معتبر نیست یا بازی رو کامل نصب نکردید درایور کارت گرافیک رو اپدیدت کنید
امیر تتلو
29-07-2014, 00:53
سلام دوستان من دوستم N550 JK خریده و روش این بازیو نصب کرده اما وقتی روش میزنه اجرا نمیشه میشه کمکم کنید؟ که بهش بگم؟ همه چی هم نصب کرده و کرک هم کرده و تمامیه قطعاتش اپدیت هم هستو توسط انتی ویروس اعتماد سازی هم کرده حالا باید چیکار کنه؟ دوستان عجله دارم ممنون
ali_mohandes
29-07-2014, 06:06
سلام دوستان من دوستم N550 JK خریده و روش این بازیو نصب کرده اما وقتی روش میزنه اجرا نمیشه میشه کمکم کنید؟ که بهش بگم؟ همه چی هم نصب کرده و کرک هم کرده و تمامیه قطعاتش اپدیت هم هستو توسط انتی ویروس اعتماد سازی هم کرده حالا باید چیکار کنه؟ دوستان عجله دارم ممنون
ویندوز چیه؟
اگه می خوان ویندوز 8رو داشته باشنWindows.8.1 enterpriseاین نسخه از ویندوز را نصب کنن .
یه راه حل دیگه روی ایکون بازی کلیک راست کرده گزینه اخر رو زده پرو پرتیس وبه تبcompatilityرفته وتیک رو فعال کنید قسمت کشویی رو هم روی ویندوز8یا7یا98meقرار هید
امیر تتلو
29-07-2014, 16:17
ویندوز چیه؟
اگه می خوان ویندوز 8رو داشته باشنWindows.8.1 enterpriseاین نسخه از ویندوز را نصب کنن .
یه راه حل دیگه روی ایکون بازی کلیک راست کرده گزینه اخر رو زده پرو پرتیس وبه تبcompatilityرفته وتیک رو فعال کنید قسمت کشویی رو هم روی ویندوز8یا7یا98meقرار هید
والا ویندوزش به صورت اوریجینال 8.1 هست بازم باید این کارو بکنه
ali_mohandes
01-08-2014, 17:27
حالا یه بار این راه حل رو امتحان کنید
روی ایکون بازی کلیک راست کرده گزینه اخر رو زده پرو پرتیس وبه تبcompatilityرفته وتیک رو فعال کنید قسمت کشویی رو هم روی ویندوز8یا7یا98meقرار هید
wrath of god
01-08-2014, 17:43
اینو امتحان کنن......توی اون درایوی که بازی رو میریزن وقتی میخوان اسم watch dogs رو بنویسن بعد از کلمه ی اخر یا s دیگه space اضافه نکنن و همونجوری save کنن.....برای این کار بازی رو دوباره نصب کنن......در ضمن دایرکت اکس موجود در سی دی رو نصب کننن و کرکش رو درست بریزن....اگه در هنگامه کپی کرک پیغام ارور کپی داد اونجا سه گزینه هست به نام
1_copy and keep both files
2_که فکر کنم برای خارج شدنه
3_copy and replace هستش که باید copy and replace رو بزنن............موفق باشن:n26:
wrath of god
02-08-2014, 11:30
روشم کارساز بود؟!؟:n14:
ArashMiniStar
02-08-2014, 11:53
سلام مشخصات سیستمم:
ram=6 gig
vga=gt 610 2 gig
داداش منم بلک باکس ریختم مشکل داشت شما نسخه کاملو بگیر رفع میشه
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
wrath of god
02-08-2014, 12:11
اینو امتحان کنن......توی اون درایوی که بازی رو میریزن وقتی میخوان اسم watch dogs رو بنویسن بعد از حرف اخر یا s دیگه space اضافه نکنن و همونجوری save کنن.....برای این کار بازی رو دوباره نصب کنن......در ضمن دایرکت اکس موجود در سی دی رو نصب کننن و کرکش رو درست بریزن....اگه در هنگامه کپی کرک پیغام ارور کپی داد اونجا سه گزینه هست به نام
3_copy and replace هستش که باید copy and replace رو بزنن............موفق باشین:n26:
mahyarSAMSUNG
03-08-2014, 12:41
ما که این بازی رو نصب کردیم و خیلی راحت هم اجرا شد ولی گیر میکنه رو لپ تاپ با گرافیک 610m و آی5 ... تنظیمات روی متوسط :n27:
wrath of god
03-08-2014, 14:48
ما که این بازی رو نصب کردیم و خیلی راحت هم اجرا شد ولی گیر میکنه رو لپ تاپ با گرافیک 610m و آی5 ... تنظیمات روی متوسط :n27:
شما بایه همچین گرافیک و سی پی یویی تونستین روی متوسط اجرا کنین ؟!؟ ماشاالله ماشاالله........چقد خوش شانسی :n02:
امیر تتلو
04-08-2014, 12:06
اینو امتحان کنن......توی اون درایوی که بازی رو میریزن وقتی میخوان اسم watch dogs رو بنویسن بعد از حرف اخر یا s دیگه space اضافه نکنن و همونجوری save کنن.....برای این کار بازی رو دوباره نصب کنن......در ضمن دایرکت اکس موجود در سی دی رو نصب کننن و کرکش رو درست بریزن....اگه در هنگامه کپی کرک پیغام ارور کپی داد اونجا سه گزینه هست به نام
3_copy and replace هستش که باید copy and replace رو بزنن............موفق باشین:n26:
خیلی ممنونم ازت درست شد کلا این بازی گاگیر داره مثلا روی لبتاب من به راحتتی بالا اومدو من نه uplay و نه کرکی ونه هیچی چیزه دیگه ای بجز بازی نصب نکردم اما اجراشد به راحتی اما بازم ممنونم ازت ببخشید که دیر پاسختو دادم
امیر تتلو
04-08-2014, 12:12
میشه شما مدل لب تابتو بدی؟ والا ما با رم 8 و گرافیک gtx560m توش رو حالت low گیر کردیم
wrath of god
05-08-2014, 18:42
خیلی ممنونم ازت درست شد کلا این بازی گاگیر داره مثلا روی لبتاب من به راحتتی بالا اومدو من نه uplay و نه کرکی ونه هیچی چیزه دیگه ای بجز بازی نصب نکردم اما اجراشد به راحتی اما بازم ممنونم ازت ببخشید که دیر پاسختو دادم
خدایا شکر.....بالاخره روشم گرفت...... راستی ببخشید روی اون asus n550jk دوستت با چ تنظیماتی و چند فریم داد/جسارتا فضولی نشه.....در ضمن بازم جسارتا فضولی نشه لپ تاپت چیه؟!؟:n02:
در کل اگه بازم در رابطه با نصب بازی مشکل داشتین بنده به کمکتون میام double d ...خخخخخخخ
mhentezari
06-08-2014, 17:30
سلام
نسخه بلک باکس رو نصب کردم اما همون ستاپش رو که میخوام اجرا کنم stop working میده :(
چه کنم؟
سلام
نسخه بلک باکس رو نصب کردم اما همون ستاپش رو که میخوام اجرا کنم stop working میده :(
چه کنم؟
Microsoft NET Framework 4.5 رو نصب کن
اگه نصبه از طریق اپدیت ویندوز Microsoft NET Framework 4.5 اپدیت کن
mhentezari
07-08-2014, 15:28
Microsoft NET Framework 4.5 رو نصب کن
اگه نصبه از طریق اپدیت ویندوز Microsoft NET Framework 4.5 اپدیت کن
من رو سیستمم 4.5.2 رو داشتم، جواب نمی داد
پاکش کردم و از با ویندوز آپدیت نصب کردم که البته 4.5.1 رو نصب کرد
ولی بازم جواب نداد
حتما باید 4.5 باشه؟
من رو سیستمم 4.5.2 رو داشتم، جواب نمی داد
پاکش کردم و از با ویندوز آپدیت نصب کردم که البته 4.5.1 رو نصب کرد
ولی بازم جواب نداد
حتما باید 4.5 باشه؟
ببین با برنامه WHDownloader.0.1.0
می تونی دانلود کنی
ArashMiniStar
07-08-2014, 22:56
دوستان مشخصات سیستم من اینه
main : GIGA P61A-D3
cpu : Core i3 2120
vga : ASUS 7850 DCU2
RAM : 2*4 GB
power : 600w memonex
windows 8.1
latest catalyst driver 14.7 beta نسخه نهایی هم تست کردم فرقی نکرد
مشکلی که با واچ داگز دارم اینه
اگه آنتی الایزینگ غیر فعال باشه
در حالت الترا و low که فریم ریت هاشون رو مقایسه کنیم شاید 5-10 فریم فوقش باشه.یعنی روlow هم که بذارم خیلی بالا نمیره.مصرف gpu در این دو حالت زیر 50 درصده عمدتا!!! اگر آنتی الایزینگ تا ته ببرم دور بر 70 80 اینا میشه gpu
مصرف سی پی یو هم 90 95 درصد ایناست
بنظر شما طبیعیه؟ چرا لود کارت گرافیک باید پایین باشه بعد فریم ریت دور 30 تا بگیرم؟ مانیتورم عادیه 1366*768
کلا فرم بازی و لود گرافیک اینه یا من گلوگاه دارم؟ گرافیکم اورکلاک میکنم ولتاژ میدم چندان فرقی تو فریم ریت نمیکنه:n28:
mhentezari
08-08-2014, 21:29
ببین با برنامه WHDownloader.0.1.0
می تونی دانلود کنی
این برنامه چیه؟
از کجا میتونم دانلودش کنم؟
این برنامه چیه؟
از کجا میتونم دانلودش کنم؟
این برای دانلود اپدیت های ویندوزه
NET Framework رو هم لیست ش میاره ببین ورژن 4.5 برات میاد
تو سایت های ایرانی است
lovergod14innocentand
09-08-2014, 14:48
سلام
من زمانی که روی گزینه نیو گیم کلیک میکنم میره که لود بشه یه ارور میده
ارورشم ازین اروراس که یکمی لود میشه و بعدش کلوز پروگرام میزنه و صفحه بسته میشه
مشکل سخت افزاری اصلاً ندارم
نسخه بلک بوکس هستش
MƐΛИĪИƓĿƐSS
12-08-2014, 23:14
سلام.من این بازی رو با uplay اجرا میکنم.حالا که میخوام دوباره بازی کنم کد فعال سازی میخواد برا این بازی.
چیکار کنم؟
MƐΛИĪИƓĿƐSS
12-08-2014, 23:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من این بازی رو با uplay اجرا میکنم.حالا که میخوام دوباره بازی کنم کد فعال سازی میخواد برا این بازی.
چیکار کنم؟
به احتمال زیاد انتی ویروس فایل uplay_r1_loader.dll حذف کرده .
فایل رو دانلود کن اگه باز کد فعال سازی خواستاز کرک زیر استفاده کن
fix 3dm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
fix reloaded ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MƐΛИĪИƓĿƐSS
13-08-2014, 00:03
به احتمال زیاد انتی ویروس فایل uplay_r1_loader.dll حذف کرده .
فایل رو دانلود کن اگه باز کد فعال سازی خواست
از کرک زیر استفاده کن
fix 3dm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
fix reloaded ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.ممنون ولی بازم نشد.اون کرکم ریختم بازم نشد
سلام.ممنون ولی بازم نشد.اون کرکم ریختم بازم نشد
اینجا رو هم یه نگاه بکن
watch-dogs-fix-errors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فیلم اموزشی نصب و اجرای بازی به زبان فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].mp4)
AMIR MOHAMMAD . M
13-08-2014, 11:07
سلام من نسخه بلک باکس دانلود کردم و وقتی رو بازی کلیک میکنم این ارور رو میده.
چیکارش کنم؟؟:n28:
amir_t6262
13-08-2014, 11:21
آخرین نسخه DirectX را دوباره نصب کنید.
fix D3dcompiler_43.dll ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شش-راه-حل-طلایی-برای-رفع-ارورهای-d3dcompiler_43-dll/)
AMIR MOHAMMAD . M
13-08-2014, 14:09
آخرین نسخه DirectX را دوباره نصب کنید.
fix D3dcompiler_43.dll ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شش-راه-حل-طلایی-برای-رفع-ارورهای-d3dcompiler_43-dll/)
ممنون
درست شد با راهنماییتون..
سلام و دم همتون گرم که به این خوبی راهنمایی می کنید :)
من برای اجرای بازی مشکلی ندارم ولی وقتی نیو گیم رو میزنم تو لودینگ گیر می کنه
چی کار کنم؟؟؟
ممنون
سلام و دم همتون گرم که به این خوبی راهنمایی می کنید :)
من برای اجرای بازی مشکلی ندارم ولی وقتی نیو گیم رو میزنم تو لودینگ گیر می کنه
چی کار کنم؟؟؟
ممنون
watch-dogs-fix-errors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فیلم اموزشی نصب و اجرای بازی به زبان فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].mp4)
حل مشکل گیر کردن بازی در هنگام زدن New Game و لودینگ بازی Watch Dogs :راه حل : بازی Watch Dogs را که با برنامه Uplay در حالت آفلاین اجرا کنید و بعد از گزینه Setting نرم افزار Uplay ( بالا ، سمت راست ) وارد تب General شوید و تیک گزینه های Enable Cloud Save Synchronization for suppoted games و Enable in-games overlay for supported games را بردارید. ۱۰۰% حل میشود.
منبع game2dl.com
[QUOTE=ali-u;8343070]watch-dogs-fix-errors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حل مشکل گیر کردن بازی در هنگام زدن New Game و لودینگ بازی Watch Dogs :راه حل : بازی Watch Dogs را که با برنامه Uplay در حالت آفلاین اجرا کنید و بعد از گزینه Setting نرم افزار Uplay ( بالا ، سمت راست ) وارد تب General شوید و تیک گزینه های Enable Cloud Save Synchronization for suppoted games و Enable in-games overlay for supported games را بردارید. ۱۰۰% حل میشود.
منبع game2dl.com[/QUOTE
ببخشید ولی من گیم لانچر رو میزنم یو پلی بالا نمیاد
تو یو پلی رو هم تنظیمات رو که گفتی درست کردم ولی بازم گیر می کنه
میشه کاری کرد که دوباره یو پلی بالا بیاد؟؟؟
[QUOTE=ali-u;8343070]watch-dogs-fix-errors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع game2dl.com
ببخشید ولی من گیم لانچر رو میزنم یو پلی بالا نمیاد
تو یو پلی رو هم تنظیمات رو که گفتی درست کردم ولی بازم گیر می کنه
میشه کاری کرد که دوباره یو پلی بالا بیاد؟؟؟
آپدیت Update v1.03.471 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نصب کن
دوباره امتحان کن
lovergod14innocentand
13-08-2014, 17:38
سلام من تا مرحله ای که باید بیفته دنبال ماشین آتش نشانی و بعدشم بگیرتشو و بکشه و ازین حرفا،
یه بار سیستم رو خاموش کردم الان که اومدم بیام داخل میبینم که تا میره داخل بازی لحظه ای که میخواد بره پشت اون کامیپوتر و بعدش بیفته دنبال ماشین آتش نشانی یدفعه می ایسته تصویر و نمیشه کاری کرد.یعنی هنگ میکنه.نمیدونم مشکل چیه لطفا کمک کنید
ali_mohandes
13-08-2014, 17:47
سلام من تا مرحله ای که باید بیفته دنبال ماشین آتش نشانی و بعدشم بگیرتشو و بکشه و ازین حرفا،
یه بار سیستم رو خاموش کردم الان که اومدم بیام داخل میبینم که تا میره داخل بازی لحظه ای که میخواد بره پشت اون کامیپوتر و بعدش بیفته دنبال ماشین آتش نشانی یدفعه می ایسته تصویر و نمیشه کاری کرد.یعنی هنگ میکنه.نمیدونم مشکل چیه لطفا کمک کنید
یه بار بازی رو انیستال سیستم رو ری استارت کنید وبعد نصب کنید قبل از انیستال درDocumentsفولدرMy Gamesرو کپی کنید وبعد از نصب در همین جا پیست کنید تامراحل پاک نشه
اگه نشد درایور کارت گرافیک رو اپدیت کنید
MƐΛИĪИƓĿƐSS
14-08-2014, 10:47
سلام.ممنون مشکل قبلیم حل شد.یه سوالی داشتم.الانن یه ذره از بازی گذشته.بازی لگ میزنه.هم پیاده و هم وقتی که سوار ماشین میشی.کرک مربوطه رو ریختم اما بازی دیگه اجرا نشد و ارور میده.
چیکار کنم؟
wrath of god
14-08-2014, 12:53
سلام.ممنون مشکل قبلیم حل شد.یه سوالی داشتم.الانن یه ذره از بازی گذشته.بازی لگ میزنه.هم پیاده و هم وقتی که سوار ماشین میشی.کرک مربوطه رو ریختم اما بازی دیگه اجرا نشد و ارور میده.
چیکار کنم؟
داداش محمد سلام....شما باید crack قبلی رو نصب کنید و بنرنامه rezer game booster رو نصب کنین.....و بعد هم اخرین ورژن دایرکت ایکس رو نصب کنین و بعد هم اخرین worst mode ی که برای بازی اومده رو دانلود کنید......:n26:راسیتی antialiasing رو off کنین..:n02:
yakimura sanada
15-08-2014, 13:18
آقا من با CPU:2.3 میتونم بازی کنم؟
MƐΛИĪИƓĿƐSS
15-08-2014, 21:34
این بازی هم تکلیفشو با ما مشخص نمی کنه.یه روز خوب و عالیه،یه روز بد و اعصاب خورد کن.
دوستان اون وقتایی که گیر میزنه لپ تاب اصلا داغ نمی کنه و صدایی هم ازش نمیاد.(فکر کنم ایراد از کارت گرافیکه).هنگ میکنه.صدا خیلی عقب تر از تصویره.مشکل از کارت صدا نیست احیاناً؟:n13:
کمکم کنید دائمی درستش کنم.
یه سوال دیگه هم داشتم.من هر وقت این بازی رو میخوام اجرا کنم صفحش کوچیکه هر بارم میذارمش full screen دفعه بعد بازم همونجوری میشه.بعضی وقت ها هم سیو نمیشه(همیشه نه)
چیکارش کنم؟
هر چی کرکم بریزم فایده نداره.
AMIR MOHAMMAD . M
15-08-2014, 21:49
سلام
من روی وین 8.1 با 6 گیگ رم و 2.4 Cpu نصب کردم البته 64 بیت . لپتاپ هم هست.
حالا مشکل اینه که کند و آهسته عمل میکنه حتی وقتی گرافیک بازی رو روی حداقل میزارم.
حالا چیکارش کنم؟
بعدم میخواستم روی PC با ویندوز 7 که اونم 32 بیته و 4 گیگ رم داره و 3.3 Cpu نصب کنم.
اینو چیکارش میتونم بکنم که اجرا بشه؟
گرافیک هردو هم 1 هست که شیر میکنه میشه 2
راستی نسخه بازی هم بلک باکسه و مشکلاتم شبیه به مشکلات دوستمون تو پست بالا هست
MƐΛИĪИƓĿƐSS
15-08-2014, 21:54
سلام
من روی وین 8.1 با 6 گیگ رم و 2.4 Cpu نصب کردم البته 64 بیت . لپتاپ هم هست.
حالا مشکل اینه که کند و آهسته عمل میکنه حتی وقتی گرافیک بازی رو روی حداقل میزارم.
حالا چیکارش کنم؟
بعدم میخواستم روی PC با ویندوز 7 که اونم 32 بیته و 4 گیگ رم داره و 3.3 Cpu نصب کنم.
اینو چیکارش میتونم بکنم که اجرا بشه؟
گرافیک هردو هم 1 هست که شیر میکنه میشه 2
راستی نسخه بازی هم بلک باکسه و مشکلاتم شبیه به مشکلات دوستمون تو پست بالا هست
برای رفع مشکلات گرافیکی کند بودن ، لگ ، اسلوموشن و تیک زدن بازی تنظیمات گرافیکی زیر را به دقت انجام دهید: ۱- ابتدا به Document ویندوز خود رفته و در پوشه My Games و فولدر Watch_Dogs فایل GamerProfile را با برنامه notepad ویندوز باز کنید و حالا در کدهای نوشته شده داخل فایل GamerProfile به دنبال عبارت DefferedFxQuality بگردید و مقدار آن را از consol به عبارت pc تغییر دهید و حالا دکمه های ctrl + S را بزنید و یا از بالا گوشه سمت چپ از گزینه file گزینه SAVE را بزنید تا تغییرات در آن فایل اعمال شود.
توجه : برای یافتن عبارت DefferedFxQuality در میان آن همه کد دکمه ctrl + F کیبورد را بزنید و عبارت DefferedFxQuality را داخل کادر خالی پایین سمت چپ تایپ کنید.
۲- به تنظیمات بازی Watch Dogs بروید و وارد بخش Graphics Quality شوید. حالا عبارت های زیر به صورت زیر قرار دهید.
OverAll Quality = Costume
Level of Details = Low
Shadow = Low
Reflections = Low
Ombient Occlusion = Low
Motion Blur = off
Depth of Field = off
Water = Low
Shader = Low
حالا از پایین سمت راست گزینه Apply را بزنید .
۳- حالا به تنظیمات بازی Watch Dogs برمیگردیم و این دفعه وارد گزینه Display میشویم در تنطیمات Display هم موارد را مانند زیر تنظسم کنید.
Resolation = 1280 * 720
Refresh Rate = 60
Aspect Ratio = Auto
Windows Mode = Full Screen
VSync =off
GPU Max Bufferd Frames = 1
Anti Aliasing = SMAA
Widescreen Letterbox = on
حالا از پایین سمت راست گزینه Apply را بزنید و وارد بازی شوید. امیدوارم مشکل لگ و تیک زدن های شما حل شده باشد.
روی 32 بیت فکر نکنم اجرا بشه.
mhentezari
15-08-2014, 22:15
من انواع و اقسام .Net framewrok ها رو نصب کردم
ولی نشد! :(
من انواع و اقسام .Net framewrok ها رو نصب کردم
ولی نشد! :(
دوست عزیز
All in One Runtimes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کن (.توش همه نرم افزار های پیش نیاز برای اجرای بازست )
MƐΛИĪИƓĿƐSS
16-08-2014, 17:03
کسی نمیدونه مشکل ما از کجاست؟
یه بار روونه فرداش هنگ میکنه
AMIR MOHAMMAD . M
16-08-2014, 21:17
برای رفع مشکلات گرافیکی کند بودن ، لگ ، اسلوموشن و تیک زدن بازی تنظیمات گرافیکی زیر را به دقت انجام دهید: ۱- ابتدا به Document ویندوز خود رفته و در پوشه My Games و فولدر Watch_Dogs فایل GamerProfile را با برنامه notepad ویندوز باز کنید و حالا در کدهای نوشته شده داخل فایل GamerProfile به دنبال عبارت DefferedFxQuality بگردید و مقدار آن را از consol به عبارت pc تغییر دهید و حالا دکمه های ctrl + S را بزنید و یا از بالا گوشه سمت چپ از گزینه file گزینه SAVE را بزنید تا تغییرات در آن فایل اعمال شود.
توجه : برای یافتن عبارت DefferedFxQuality در میان آن همه کد دکمه ctrl + F کیبورد را بزنید و عبارت DefferedFxQuality را داخل کادر خالی پایین سمت چپ تایپ کنید.
۲- به تنظیمات بازی Watch Dogs بروید و وارد بخش Graphics Quality شوید. حالا عبارت های زیر به صورت زیر قرار دهید.
OverAll Quality = Costume
Level of Details = Low
Shadow = Low
Reflections = Low
Ombient Occlusion = Low
Motion Blur = off
Depth of Field = off
Water = Low
Shader = Low
حالا از پایین سمت راست گزینه Apply را بزنید .
۳- حالا به تنظیمات بازی Watch Dogs برمیگردیم و این دفعه وارد گزینه Display میشویم در تنطیمات Display هم موارد را مانند زیر تنظسم کنید.
Resolation = 1280 * 720
Refresh Rate = 60
Aspect Ratio = Auto
Windows Mode = Full Screen
VSync =off
GPU Max Bufferd Frames = 1
Anti Aliasing = SMAA
Widescreen Letterbox = on
حالا از پایین سمت راست گزینه Apply را بزنید و وارد بازی شوید. امیدوارم مشکل لگ و تیک زدن های شما حل شده باشد.
روی 32 بیت فکر نکنم اجرا بشه.
اون قسمت 2 و 3 رو که انجام داده بودم نشد ، یعنی بهتر شد تقریبا و لپتاپ داغ نمیکنه.
لپتاپم با حداکثر تنظیمات گرافیکی هم مشکلی نداره فقط سریع داغ میکنه و کول پد هم جوابشو نمیده.
همینی که شما گفتی هم انجام میدم انگار بازی قاطی میکنه. انگار باگ داشته باشه که مثلا میره تو درو دیوار.
حالا باز قسمت اولی که گفتین رو تست میکنم خبر میدم.
منظور از 64 بیت بودن ویندوز ساپرت بیش از 3.3 گیگ رمه دیگه! با این توصیف یه چیزی مثل رم فیکس یا غیره نداره که با 4 گیگ رم هم بشه اجراش کرد؟
MƐΛИĪИƓĿƐSS
19-08-2014, 12:40
اون قسمت 2 و 3 رو که انجام داده بودم نشد ، یعنی بهتر شد تقریبا و لپتاپ داغ نمیکنه.
لپتاپم با حداکثر تنظیمات گرافیکی هم مشکلی نداره فقط سریع داغ میکنه و کول پد هم جوابشو نمیده.
همینی که شما گفتی هم انجام میدم انگار بازی قاطی میکنه. انگار باگ داشته باشه که مثلا میره تو درو دیوار.
حالا باز قسمت اولی که گفتین رو تست میکنم خبر میدم.
منظور از 64 بیت بودن ویندوز ساپرت بیش از 3.3 گیگ رمه دیگه! با این توصیف یه چیزی مثل رم فیکس یا غیره نداره که با 4 گیگ رم هم بشه اجراش کرد؟
- حل مشکل he version of this file is not compatible with the version of windows you’re running.check your computer system information to see whether you need an x86(32-bit) or x64(64-bit) verison of the program and then contact the software publisher برای رفع این ارور باید مفهوم آن را در بیابید این ارور شرح می دهد که بازی Watch Dogs در سیستم های 32 بی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تی اجرا نمی شود و فقط در سیستم های 64 بیتی اجرا می شود برای حل این ارور دو راه وجود دارد :
1- سیستم خود را به 64 بیتی تبدیل کنید و از بازی لذت ببرید .
2- شما می توانید کرک مخصوص این بازی که برای سیستم های 32 بیتی می باشد را از لینک زیر دانلود کنید و محتویات آن را در پوشه Bin کپی و پیست کنید که اگز از شما سوالاتی در مورد تکراری بودن پرسید گزینه Copy and Replace را انتخاب کنید . دانلود کرک نسخه 32 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (حجم : 64 کیلوبایت)
javad2015
19-08-2014, 13:21
چه جوری لگ شدید رو رفع کنم؟
MƐΛИĪИƓĿƐSS
19-08-2014, 14:13
دوستان تو رو خدا کمکم کنید.من هر چی کرک مربوطه بوده رو ریختم،درست نمیشه.بازی گیر میزنه،سوار ماشین که میشی بدتر میشه.هی هنگ میکنه
بعضی وقتا کاملا درست میشه ولی بیشتر اوقات اینجوری میشه.لپ تاب هم داغ نمی کنه.
بازی رو از طریق گیم لانچر اجرا میکنم.از نرم افزار uplay هم استفاده نمی کنم.
کمک کنید......
دوستان تو رو خدا کمکم کنید.من هر چی کرک مربوطه بوده رو ریختم،درست نمیشه.بازی گیر میزنه،سوار ماشین که میشی بدتر میشه.هی هنگ میکنه
بعضی وقتا کاملا درست میشه ولی بیشتر اوقات اینجوری میشه.لپ تاب هم داغ نمی کنه.
بازی رو از طریق گیم لانچر اجرا میکنم.از نرم افزار uplay هم استفاده نمی کنم.
کمک کنید......
آپدیت های
1.03.471
1.03.483
و hotfix رو هم نصب کن
MƐΛИĪИƓĿƐSS
19-08-2014, 15:24
آپدیت های
1.03.471
1.03.483
و hotfix رو هم نصب کن
سلام.دانلودشون کردم.
حتما باید درون پوشه بازی باشه؟
AMIR MOHAMMAD . M
19-08-2014, 17:41
- حل مشکل he version of this file is not compatible with the version of windows you’re running.check your computer system information to see whether you need an x86(32-bit) or x64(64-bit) verison of the program and then contact the software publisher برای رفع این ارور باید مفهوم آن را در بیابید این ارور شرح می دهد که بازی Watch Dogs در سیستم های 32 بی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تی اجرا نمی شود و فقط در سیستم های 64 بیتی اجرا می شود برای حل این ارور دو راه وجود دارد :
1- سیستم خود را به 64 بیتی تبدیل کنید و از بازی لذت ببرید .
2- شما می توانید کرک مخصوص این بازی که برای سیستم های 32 بیتی می باشد را از لینک زیر دانلود کنید و محتویات آن را در پوشه Bin کپی و پیست کنید که اگز از شما سوالاتی در مورد تکراری بودن پرسید گزینه Copy and Replace را انتخاب کنید . دانلود کرک نسخه 32 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (حجم : 64 کیلوبایت)
بازی بلک باکسه.
این کرکو تست کردن نشد.
پیغام جایگزینی هم نداد
سلام.دانلودشون کردم.
حتما باید درون پوشه بازی باشه؟
اول باید نصب بشن بعد گزک تو مسیر بازی کپی بشه
MƐΛИĪИƓĿƐSS
19-08-2014, 18:09
اول باید نصب بشن بعد گزک تو مسیر بازی کپی بشه
درسته.من آپدیت رو نصب میکنم بعد کرک رو تو پوشه bin میریزم.
به خدا همه کاری کردم درست نمیشه.
ای خدا............................
من برم پاکش کنم این آشغالو:n23::n22::n27:
درسته.من آپدیت رو نصب میکنم بعد کرک رو تو پوشه bin میریزم.
به خدا همه کاری کردم درست نمیشه.
ای خدا............................
من برم پاکش کنم این آشغالو:n23::n22::n27:
به شخصه توصیه می کنم
واسه اجرا بی دردسر وراحت
یه چند مدت بی خیال بازی بشی
بزاری کرکر ها ازمایش ها شون رو تو بازی پیاده کنن
یه روش بهتری واسه بازی ارائه بدن
مطمئنن با این همه باگ و مشکل توی بازی
خود شرکت یوبی سافت باز اپدیت های دیگر ی میدن
ما که این کار و کردیم ...... یه مدت گذاشتیم کنار :)
MƐΛИĪИƓĿƐSS
19-08-2014, 22:38
به شخصه توصیه می کنم
واسه اجرا بی دردسر وراحت
یه چند مدت بی خیال بازی بشی
بزاری کرکر ها ازمایش ها شون رو تو بازی پیاده کنن
یه روش بهتری واسه بازی ارائه بدن
مطمئنن با این همه باگ و مشکل توی بازی
خود شرکت یوبی سافت باز اپدیت های دیگر ی میدن
ما که این کار و کردیم ...... یه مدت گذاشتیم کنار :)
سلام دوست عزیز.راه کار دیگه ای نداری؟
هر کاری میکنم نمیشه.بازم تیک داره.هر کرکی هم بگید ریختم(همچنین آپدیت ها رو).بقیه بازی ها خوبن.نمیدونم این یکی چرا اینجوری میشه
javad2015
20-08-2014, 00:52
این بازی شدیداً به رم وابسته هست.منم با وجود اینکه سیستمم قوی هست ولی رمم 4 هست تازه 2 گیگ هم گرافیک داره که میشه6 گیگ ولی textures رو نمیشه نهایت گذاشت فقط high یا medium حالا خوبه من دارم تو رزولوشن 1280*1024 بازی میکنم.تو مینیمم بازی نوشته 6 گیگ.باید texture بازی رو روی medium یا high بزارین تا تیک رفع بشه.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
20-08-2014, 19:20
The application was unable to start correctly (0xc0000142) Click OK to close the application در بازی Watch Dogs Deluxe Edition
رو چجوری درست کنیم؟
یوزر پس بازی شلم رو بدبن لطفا
javad2015
21-08-2014, 22:33
من این بازیو گرفتم اولش نصب کردم دیدم اصلاً نمیشه بازی کرد.یه تکون میخوردی باید 3 ساعت وایمیسادی برای حرکت بعدی :n02: رفتم textures رو گذاشتم رو مدیوم .بهتر شد ولی رفع نشد.شنیدم از رم هست.رمم رو هم ارتقا دادم کردم 8 گیگ.ولی هنوزم بازی درست اجرا نمیشه.وقتی سوار ماشین میشم حرکت میکنم کلی تیک داره.راهی هست رفعش کرد؟
من این بازیو گرفتم اولش نصب کردم دیدم اصلاً نمیشه بازی کرد.یه تکون میخوردی باید 3 ساعت وایمیسادی برای حرکت بعدی :n02: رفتم textures رو گذاشتم رو مدیوم .بهتر شد ولی رفع نشد.شنیدم از رم هست.رمم رو هم ارتقا دادم کردم 8 گیگ.ولی هنوزم بازی درست اجرا نمیشه.وقتی سوار ماشین میشم حرکت میکنم کلی تیک داره.راهی هست رفعش کرد؟
این بازی انقدر مشکل .پشت مشکل داشت که ما فعلن بی خیال بازیش شدییم
ولی تو دو لینک پایین بهترین تنظیمات گرافیک برای اجرای بهتر بازی اموزش داده
بد نیست یه امتحانی کنی
حل مشکل کند بودن ، لگ ، اسلوموشن و تیک زدن بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حل مشکل کند بودن بازی Watch Dogs + فیلم آموزشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حل-مشکل-کند-بودن-بازی-Watch-Dogs-با-فیلم-آموزشی.html)
javad2015
21-08-2014, 23:40
این یارو چیز خاصی نمیگه .میگه باید بازی رو روی پایینترین تنظیمات بزارین .توی کنترل پنل هم باید گزینه ها رو از روی کیفیت تصویر به حالت پرفرمنس ببرین.منم این کارو کردم بهتر میشه ولی کیفیت نابود میشه اصلاً جذابیت نداره.
به جاش یه چن تا hotfix و اپدیت بود دانلود کردم .وقتی که پیاده هستم که تقریباً هیچ مشکلی نداره .وقتی هم سوار ماشینم تیکا خیلی بهتر شده و میشه بازیش کرد.
البته من تمام گزینه ها رو روی اخر گذاشتم به جز aa که msaa 4x گذاشتم.
این یارو چیز خاصی نمیگه .میگه باید بازی رو روی پایینترین تنظیمات بزارین .توی کنترل پنل هم باید گزینه ها رو از روی کیفیت تصویر به حالت پرفرمنس ببرین.منم این کارو کردم بهتر میشه ولی کیفیت نابود میشه اصلاً جذابیت نداره.
به جاش یه چن تا hotfix و اپدیت بود دانلود کردم .وقتی که پیاده هستم که تقریباً هیچ مشکلی نداره .وقتی هم سوار ماشینم تیکا خیلی بهتر شده و میشه بازیش کرد.
البته من تمام گزینه ها رو روی اخر گذاشتم به جز aa که msaa 4x گذاشتم.
مطمعنا برای اجرای بازی با حدااکثر تنظیمات گرافیکی نیاز به سخت افزار قوی است
با برنامه CPUID HWMonitor مقدار دمای گرافیکو موقع افت فریم . و کند شدن بازی جک کن
شاید دماش زیاد میره بالا
wrath of god
23-08-2014, 15:03
با برنامه CPUID HWMonitor مقدار دمای گرافیکو موقع افت فریم . و کند شدن بازی جک کن
شاید دماش زیاد میره بالا
سلام داداش....میدونم بی ربطه ولی به نظرت با این سیستم میتونم واچ داگز رو چ جوری برم؟!؟
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4712HQ 2.30GHz up to 3.30 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 512 گیگابایت - نوع: SSD - مشخصات: PCIe x4
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M GDDR5 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت 4K 3840x2160 - لمسی
امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 8.1
سلام داداش....میدونم بی ربطه ولی به نظرت با این سیستم میتونم واچ داگز رو چ جوری برم؟!؟
امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth HDMI Port
با این مشخصات سیستمت
تو تنظیمات بالا هم می تونی بازی کنی
ولی تنظیمات Anti Aliasing زیاد بالا نبر
مدل لپ تاب ؟
jahangir1400
23-08-2014, 22:27
با این مشخصات سیستمت
تو تنظیمات بالا هم می تونی بازی کنی
ولی تنظیمات Anti Aliasing زیاد بالا نبر
مدل لپ تاب ؟
مطمئنی داداش؟ اگه صفحه نمایش 1080p بود آره ولی با 4k روی مدیوم هم بعید میدونم بشه، مگه اینکه رزولوشن رو بذاره روی 1080p که اونجوری کیفیت تصویر میوفته
مطمئنی داداش؟ اگه صفحه نمایش 1080p بود آره ولی با 4k روی مدیوم هم بعید میدونم بشه، مگه اینکه رزولوشن رو بذاره روی 1080p که اونجوری کیفیت تصویر میوفته
البته شما درست می فرمایید
منظور من تنظیمات گرافیک بود نه مقدار روزولویشن
حالا قیمت این لپ تابه چند است ؟
wrath of god
23-08-2014, 23:24
البته شما درست می فرمایید
منظور من تنظیمات گرافیک بود نه مقدار روزولویشن
البته تو یه صفحه 15 اینچی تفاوت hd ful با 4k زیاد به چشم نمیاد مگر نزدیک صفحه مانیتور بشینی
دوست عزیز بنده این لپ تاپو ندارم..........هنوز هم نیومده اسمش هست asus nx500....که بیاد یه چیزی حدود 5/5 یا 6 هستش......یه چکی تو سایت digikala بکنید حتما پیداش میکنین
+با تشکر برای جوابتون:n02:
javad2015
24-08-2014, 19:49
شاید دماش زیاد میره بالا
ربطی به دما نداره.
بازی نوسان فریم زیاد داره.
gpu load رو که چک کردم حدود 65 بود.انگار بازی نمیتونه از تمام قدرت گرافیک استفاده کنه
شبیه این حالت وقتی پیش میاد که فرییم بازی ها رو روی 45 قفل میکنم تا گرافیک فریم الکی نده و داغ نکنه.
ولی اگه این کارو نکنم gpu load همیشه بالای 90 میره.البته اگه بازیش درست باشه.
Amir_Ariamehr2003
25-08-2014, 00:22
سلام من کلا نمیدونم چراتو بازی نمیره حالا تیک و لگ پیشکشم (uplay رو اجرا میکنم و یوزر و پس الکی میدم و مسلما لاگین نمیشه و بعد میرم گیم لانچر رو دوبار کلیک میکنم و هیچ اتفاقی نمیفته )
یه لطف کنید بگید چجوری برم توی بازی تا بعدش خدا کریمه
مودل کارت گرافیکتون چیه که کلی لگ دارید توبازی ببخشید میپرسما
MƐΛИĪИƓĿƐSS
25-08-2014, 10:14
سلام من کلا نمیدونم چراتو بازی نمیره حالا تیک و لگ پیشکشم (uplay رو اجرا میکنم و یوزر و پس الکی میدم و مسلما لاگین نمیشه و بعد میرم گیم لانچر رو دوبار کلیک میکنم و هیچ اتفاقی نمیفته )
یه لطف کنید بگید چجوری برم توی بازی تا بعدش خدا کریمه
شما احتیاجی به اون نرم افزار ندارید.
داخل کرک ریلود،محتویات پوشهbin رو کپی کنید و در پوشه bin بازی بریزید.
اگه این کار رو بکنید هیچ احتیاجی به نرم افزار uplay نیست.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
25-08-2014, 10:24
سلام.حالا بیاید سر مشکل من که همون لگ زدنه.
یه روز خوبه یه رو بد.دیگه واقعا خسته شدم.
آپدیت جدیدی واسه بازی نیومده؟؟
yakimura sanada
25-08-2014, 17:58
مشخصات سیستمتونو میدید؟
javad2015
25-08-2014, 19:04
مودل کارت گرافیکتون چیه که کلی لگ دارید توبازی ببخشید میپرسما
asus 770gtx
jahangir1400
25-08-2014, 21:38
آپدیت سوم رو نصب کردی؟ منم همین مشکلو داشتم که کلا بازی رو گذاشته بودم کنار از اعصاب خوردی، این آپدیت رو که نصب کردم 90% لگ و افت فریم برطرف شد
asus 770gtx
شوخی میکنی بااین گرافیک لگ داری یعنی این گرافیک نمیکشه !!!! :n03::n03::n04::n04:
jahangir1400
25-08-2014, 23:39
شوخی میکنی بااین گرافیک لگ داری یعنی این گرافیک نمیکشه !!!! :n03::n03::n04::n04:
داداش من شما انگار از مشکلات گرافیکی این بازی خبر نداری، 770 که سهله 780Ti یا 4way SLI هاش هم لگ و افت فریم دارن، مشکل از بازیه ربطی به کارت گرافیک نداره، این آپدیت آخری که گفتم توی تنظیمات High بیشتر مشکلاتو حل کرده اما ظاهرا تو Ultra هنوز مشکل زیاد داره
MƐΛИĪИƓĿƐSS
28-08-2014, 18:33
جدیدترین آپدیت watch dog
حتی رو پایین ترین تنظیمات لگ دارم موقع رانندگی .چیکار کنم راه حل نداره؟
حتی رو پایین ترین تنظیمات لگ دارم موقع رانندگی .چیکار کنم راه حل نداره؟
برای اجرای بهتر بازی
از نسخه RELOADED استفاده کن چون نسبت به نسخه Digital Deluxe باگ کمری دارد
آپدیت های بازی - و hotfix رو نصب کن
از روزولویشن پایین بخصوص در مراحل رانندگی استفاده کن
Update v1.04.497 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hot Fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
setting ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Graphics ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Watch-Dogs-Fix-ALL-FPS-PROBLEMS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4030saeed
10-10-2014, 20:51
سلام دوستان من موقع زدن new game ارور stopped working میده لپ تاپم z510 هست که باید خیلی راحت اجرا کنه ویندوز 8.1 64bit نسخه بلک باکس رو نصب کردم و تمام کرک هایی هم که تو نت هست رو تست کردم بازم ارور میده حتی بازی رو با uplay هم اجرا کردم اصلا کاری نبوده که نکرده باشم بازم بازی اجرا نمیشه
خواهشا کمک کنید :n30:
سلام دوستان من موقع زدن new game ارور stopped working میده لپ تاپم z510 هست که باید خیلی راحت اجرا کنه ویندوز 8.1 64bit نسخه بلک باکس رو نصب کردم و تمام کرک هایی هم که تو نت هست رو تست کردم بازم ارور میده حتی بازی رو با uplay هم اجرا کردم اصلا کاری نبوده که نکرده باشم بازم بازی اجرا نمیشه
خواهشا کمک کنید :n30:
cmd رابا admin اجرا کن ومتن زیر وپست _ سپس ریستارت
BCDEdit.exe /set {current} nx AlwaysOff
در آخر باید پیغام
the operation completed successfully بده
یه نکته کوچک: برای اجرای بهتر بازی بهتره نسخه RELOADED نصب رو کنی
4030saeed
11-10-2014, 21:40
cmd رابا admin اجرا کن ومتن زیر وپست _ سپس ریستارت
BCDEdit.exe /set {current} nx AlwaysOff
در آخر باید پیغام
the operation completed successfully بده
یه نکته کوچک: برای اجرای بهتر بازی بهتره نسخه RELOADED نصب رو کنی
ممنون از کمکت ولی این ترفند رو هم زدم ولی بازم کار نکرد بازی های دیگه اصلا مشکل ندارم COD ghots رو high اجرا کردم ولی این بازی موقع زدن new gameارور میده
ممنون از کمکت ولی این ترفند رو هم زدم ولی بازم کار نکرد بازی های دیگه اصلا مشکل ندارم COD ghots رو high اجرا کردم ولی این بازی موقع زدن new gameارور میده
شاید مشکل از کرک باشه _کرک زیر و هم امتحان کن
fix v2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
oOomid.M
03-11-2014, 20:39
سلام
من این بازی واچ داگز رو از یکی از دوستام DVD شو گرفتم و نصب کردم ، از کجا میشه فهمید که بازی کدوم نسخه هست و آیا آپدیت ها رو هم داره یا نه ؟
سلام
من این بازی واچ داگز رو از یکی از دوستام DVD شو گرفتم و نصب کردم ، از کجا میشه فهمید که بازی کدوم نسخه هست و آیا آپدیت ها رو هم داره یا نه ؟
حجم نسخه RELOADED در حدود 23 گیگه
ولی حجم نسخه Deluxe Edition در حدود 14 گیگ
چون آپدیت ها هم جدا نصب میشن به طور معمول از نام فایل و حجمی که دارن می شه
ورژن اش رو حدس زد
oOomid.M
04-11-2014, 09:14
حجم نسخه RELOADED در حدود 23 گیگه
ولی حجم نسخه Deluxe Edition در حدود 14 گیگ
چون آپدیت ها هم جدا نصب میشن به طور معمول از نام فایل و حجمی که دارن می شه
ورژن اش رو حدس زد
سلام
یعنی این الان نسخه دلوکس هست ؟
چون 4 تا دی وی دی بود ( داخلش نوشته بود عصربازی ) دی وی دی اول رو که میذاشتی خودش شروع میکرد فایل های فشرده رو استخراج میکرد ( 14 پارت بود)
من مشکل خاصی ندارم و راحت اجرا میشه فقط بعضی مواقع یه دفعه لگ میزنه که اون هم راضی ام چون روی لپ تاپ بازی میکنم.
فقط میخواستم ببینم که این الان آپدیت میشه روش ریخت یا نه ؟ و یا اینکه روش میشه ترینر استفاده کرد یا نه.. مرسی
سلام
یعنی این الان نسخه دلوکس هست ؟
چون 4 تا دی وی دی بود ( داخلش نوشته بود عصربازی ) دی وی دی اول رو که میذاشتی خودش شروع میکرد فایل های فشرده رو استخراج میکرد ( 14 پارت بود)
من مشکل خاصی ندارم و راحت اجرا میشه فقط بعضی مواقع یه دفعه لگ میزنه که اون هم راضی ام چون روی لپ تاپ بازی میکنم.
فقط میخواستم ببینم که این الان آپدیت میشه روش ریخت یا نه ؟ و یا اینکه روش میشه ترینر استفاده کرد یا نه.. مرسی
تفاوت دوسنخه تنها تو زبان های غیر انگلیسی تو نسخه
Deluxe Edition حذف شده و بعضی dlc های بازی
البته Bad Blood DLC بطور جداگونه تو سایت ها است که تو نسخه
Deluxe Edition کار می کنه
آپدیت ها تو هر دو نسخه کار می کنه
چون چیب گرافیک لپ تاب خنک خنده مجزا نداره _ فضا هم برای خنک کردن cpu هم کوچیه
_لگ حین بازی تو لپ تاب یه امر عادی س_
آپدیت ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-بازی-watch-dogs-سگ-های-نگهبان/)
ترینر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.من یه مشکلی تو این بازی دارم وقتی میرم نیو گیم میزنم تا وسطای لودینگ میاد بعد میپره بیرون.قبلا این مشکلو نداشتم کامپیوتر جدید گرفتم اینطوری شده ارورشم اینه:Driver Graphics Stopped Workingیه چیزای دیگه هم نوشته که نمیشه نوشت.سیستم من اینه:
CPU:Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3.07GHz x 4 (3.07Ghz)
RAM:6
GRAPHICS:NVIDIA GeForce GT 630 2GB
سلام.من یه مشکلی تو این بازی دارم وقتی میرم نیو گیم میزنم تا وسطای لودینگ میاد بعد میپره بیرون.قبلا این مشکلو نداشتم کامپیوتر جدید گرفتم اینطوری شده ارورشم اینه:Driver Graphics Stopped Workingیه چیزای دیگه هم نوشته که نمیشه نوشت.سیستم من اینه:
سیستم ویندوز؟؟
اگه 8.1 64x _ آپدیت اش کن
سیستم ویندوز؟؟
اگه 8.1 64x _ آپدیت اش کن
نه.ویندوز 7 64x
نه.ویندوز 7 64x
کرک زیر و امتحان کن_ Watch_Dogs_3dm رو اجرا کن
3dm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کرک زیر و امتحان کن_ Watch_Dogs_3dm رو اجرا کن
3dm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نشد.اصلا داخل بازیم نرفت
اصلا داخل بازیم نرفت
احتمالا قبلا کرک reloaded روش نصب بوده
بازی رو دوباره نصب کن _ بعد از کرک 3dm استفاده کن
یا از لینک زیر fix reloaded ورژن بازی تو دانلود کن
fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میشه یجا دیگه اپلود کنی؟اصلا دانلود نمیشه.سرعت نداره
میشه یجا دیگه اپلود کنی؟اصلا دانلود نمیشه.سرعت نداره
کدوم کرک و ؟
فقط از یه نوع نسخه کرک استفاده کن
اگه از کرک 3DM استفاده کردی _ اگه کار نکرد از یه ورژن دیگر ی از نسخه 3DM استفاده کن
در مورد کرک RELOADED و skidrow هم همین طور
کدوم کرک و ؟
فقط از یه نوع نسخه کرک استفاده کن
اگه از کرک 3DM استفاده کردی _ اگه کار نکرد از یه ورژن دیگر ی از نسخه 3DM استفاده کن
در مورد کرک RELOADED و skidrow هم همین طور
همه رو امتحان کردم.نشد.میشه اون کرک فیکس یجای دیگه اپلود کنی؟
همه رو امتحان کردم.نشد.میشه اون کرک فیکس یجای دیگه اپلود کنی؟
حالا مشکل کجاس
بازی اجرا نمیشه یا stop work میده
بازی رو دوباره نصب کن _ بعد کرک رو بریز
کرک 3DM رو از لینک زیر می تونی دانلود کنی (آخر صفحه)
3DM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
crack torrent ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( کرک های که seed شون خوبه رو می تونی امتحان کنی )
4030saeed
10-11-2014, 18:29
دوستان من قبلا با z510 ویندوز 8.1 مشکل stopped working داشتم هر کاری کردم درست نشد تا اینکه نسخه اصلی reloaded رو دانلود کردم درست شد نسخه قبلی که مشکل داشت blackbox بود که گول خوردم به خاطر حجم پایین اونو دانلود کردم البته همچین بازی شاخی هم نیست خود دانید
Meysam Raz
10-11-2014, 21:49
دوستان من قبلا با z510 ویندوز 8.1 مشکل stopped working داشتم هر کاری کردم درست نشد تا اینکه نسخه اصلی reloaded رو دانلود کردم درست شد نسخه قبلی که مشکل داشت blackbox بود که گول خوردم به خاطر حجم پایین اونو دانلود کردم البته همچین بازی شاخی هم نیست خود دانید
بلک باکس سالم هستش
فقط نصبش کمی طول میکشه
تست شده و نصب کردم
مشکل شما دو حالت داشته و هر جفتش راه حل داشته که دیگه الان راه حلش به کارتون نمیاد :n16:
درایور گرافیکتون آپدیته ؟
بازیتون نسخه گروه بلک باکس هستش؟ ( اگر باشه موقع نصب اسم بلک باکس میاد )
بلک باکس سالم هستش
فقط نصبش کمی طول میکشه
تست شده و نصب کردم
مشکل شما دو حالت داشته و هر جفتش راه حل داشته که دیگه الان راه حلش به کارتون نمیاد :n16:
درایور گرافیکتون آپدیته ؟
بازیتون نسخه گروه بلک باکس هستش؟ ( اگر باشه موقع نصب اسم بلک باکس میاد )
1.بله
2.خیر نیستش
جواب نمیدین؟
طبق چیزی که من توی یکی دو تا سایت خارجی خوندم دلیل اصلی این خطا اینه که از قرار معلوم بعضی از دریورهای nvidia توی این بازی سازگاری ندارند(لاقل روی بعضی از گرافیکها!)،یعنی طرف دقیقا بعد از آپدیت گرافیک به این مشکل برخورده!!!
بهترین پیشنهاد هم این بود که درایور رو به طور کامل پاک کنید و ترجیحا اون درایوری که روی pc قبلی نصب بوده و مشکل خاصی نداشته رو پیدا و نصب کنید.
درست نشد.ویندوز۸نصب کنم درست میشه؟اخه من قبلا رو۸بازی میکردم
درست نشد.ویندوز۸نصب کنم درست میشه؟اخه من قبلا رو۸بازی میکردم
دوستان توضیحات خوبی دادن _ولی برای حل بعضی مشکلات خاص باید کل سیستم رو جک کرد _از راه دور اینترنتی نمیشه راه حل دقیقی داد
پیشنهادمی کنم برای سیستمت دو تا ویندوز نصب کنی
یکی ویندوز برای نصب نرم افزارهای شخصی _وبگردی و دانلود و غیره
یکی رو هم مخصوص بازی _بهتره از یک ویندوز مال شرکت معتبر استفاده کنی
من برای بازی از winsp1 64x پرند استفاده می کنم
برای اکتیو هم از روش اسکایب آنلاین استفاده کن تا بعدا موقع آپدیت ویندوز مشکل پیش نیاد و همه آپدیت درست و کامل نصببشن
روش هم هیچ نرم افزار اضافی و انتی ویروس نصب نشه _انتی ویروس خود ویندوز رو هم غیر فعال کنی(البته انتی ویروس ویندوز 7خودکار غیرفعال است)_
فقط نرمافزار های لازم بازی نصب شه _ البته موقع اپدیت _ NET Frameworkو visualcنصب میش _ البته جدا می تونی نصب کنی
برای نصب داریو های از cd های مادر برد و کارت گرافیکت استفاده کن یا بصورت افلاین از DriverPack Solution -- یا انلاین از DriverEasy _ IObit Driver
البته DriverMax درایوهاش بروز تره ولی اکثرا ناپدایدار و نسخه بتا هستن بخصوص درایو گرافیک اش
موقع بازی از موس و کیبورد سیسم دار استفاده کن بخصصوص ps/2
alexjojo
09-06-2015, 16:45
سلام خسته نباشید من بازی watch dog راحت یه ده قیقه ای بازی می کنم بدون هیچ مشکل و لگی بعد ده دقیقه بازی پر از تیک میشه
نمی دونم مشکل از کجاست از چند نفر پرسیدم میگن افت فریم داری
ممنون میشم راهنمایی کنید این مشکل رو حل کنم
اینم مشخصات لپ تابم :
Intel i5 3.0 ghz
Nvidia gt540 2 gb
Ram 6g
در ضمن گرافیکم هم به اخرین نسخه ارتقا دادم
از نسخه reloaded هم استفاده می کنم
market place
04-07-2015, 01:24
سلام خسته نباشید !!!
شما یه تست بگیر وقتی بازی میکنی ببین دمای سی پی یو چقدر میشه !!؟؟ چون بعد از 10 دقیقه لگ دار میشه ؟؟؟ احتمالا دمای سی پی یوت بالا میره به هر حال یه چک بکن ...
javad2015
04-07-2015, 07:39
معمولا مشکلات اینچنین به خاطر کمبود رم هست......یه مدت از بازی که میگذره رم پر میشه و دیگه جا نداره.
سلام
من نسخه بلک باکس رو دانلود کردم روی ویندوز 10 نصب کردم
اول کار که دوتا ارور dll میداد که فایل هاش رو دانلود کردم بعدم یه ارور دیگه میداد باز نمیشد رفتم یه دایرکت ایکس که تو نت زده بود 12 هست دانلود کردم نصب شده خلاصبه ب هر مکافاتی بود راضی ش کردم باز شه بازی
باز میشه منتها وقتی میخوام بزنم بازی رو شروع کنم میره تو لودینگ وسط لود شدن فوس کلوز میده
کسی چیزی ب نظرش میرسه ؟
سلام ببخشید بازی هایی مثل این بازی یا thif میتونم با سیستم زیر بازی کنم
ram:4g
gpu:gt-610 --2g
cpu:pentium4 --2.8gh
windows 7 64x
mehran241080
31-05-2016, 10:04
سلام من با مشکل کد اکتیو uplay مواجه شدم چیکارکنم ممنون میشم کمکم کنید.
Mohamad-Gsm
31-05-2016, 16:05
سلام من با مشکل کد اکتیو uplay مواجه شدم چیکارکنم ممنون میشم کمکم کنید.
کرک تو عوض کن
jadidbazi
06-06-2016, 00:05
سلام دوستان.امروز که بازی watch dogs رو اجرا کردم،نمیدونم چرا به صورت صحنه آهسته بود.کسی میتونه راهنماییم کنه چرا اینجوری شده؟
javad2015
06-06-2016, 13:02
سلام دوستان.امروز که بازی watch dogs رو اجرا کردم،نمیدونم چرا به صورت صحنه آهسته بود.کسی میتونه راهنماییم کنه چرا اینجوری شده؟
مشخصات سیستم چیه؟!
قبلا اینجور نبود؟
درایو گرافیکم اپدیت کنین.
jadidbazi
06-06-2016, 16:48
ممنون دوست عزیز.امروز که دوباره اجراش کردم،خودش درست شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.