مشاهده نسخه کامل
: آموزش برنامه نویسی ==|>برای سیستم عامل های *لینوکس*،*مک*،*اندروید*،*ios*و ... [فقط با کمی تجربه :)]
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
مبعث رسول اکرم ص مبارک باد....
امیدوارم هنوز از تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دو سال و نیم پیش که زده شد خبر داشته باشید، هنوز یکمی از مخالفت های زیادی که در اون تاپیک شده بود توی ذهنم مونده و متاسفم که نتونستم همه ی برنامه نویسان رو قانع کنم و از تک روی خوشم نمیاد و آینده برنامه نویسان کشورم خیلی برام مهم و حیاطی بود... ولی خوب زندگی در حال گذر هست و تجربه ها به انسان ها فرصت میده تا به سمت پیشرفت حرکت کنند و ساکن از نظر علمی و اقتصادی نمونن:n02:.
و امروز... بازم اومدم به سراغ شما برنامه نویسان گل و گلاب تا کمی برایتان آینده نگری کنم:n24:. شدیم فالگیر انجمن:n02:.
قضیه از این قراره که بنده و شما دوستانی که در مورد تیتر تاپیک تجربه داریم میخواهیم در این بخش یا تاپیک از همین تجربه ها در اختیار دوستان برنامه نویس دیگر قرار بدیم تا شاهد پیشرفت هرچه سریعتر کشور خودمون از نظر تکنولوژی های روز دنیا باشیم و منتظر نباشیم که دیگران از ما جلو بزنن و ما آروم آروم و با ترس و لرز پشت سرشون حرکت کنیم.
ما قراره در این تاپیک یاد بگریم چطوری برنامه بنویسیم تا برنامه مونو در انواع سیستم عامل های روز دنیا اجرا کنیم و دوباره نویسی نکنیم... من خودم با تجربیات کمی که توی برنامه نویسی داشتم و دارم دچار این مشکل توی یکی از نرم افزار هام شدم که چون UI رو از Core جدا نکرده بودم مجبور شدم نرم افزاری که طراحی کردم رو دوباره نویسی کنم:n28:. ولی خوب نمیخوام شما هم به این مشکل من دچار بشید چون میدونید که اگر ما تجربیات خودمون رو در اختیار یکدیگر بذاریم شاهد پیشرفت سریعتر همدیگر میشیم و من خوشحال میشم شما رو جلوتر ببینم و براتون دست تکون بدم :n18:.
در اینجا یاد میگیریم یه بار بنویسم و هزاران بار برای همه کاربران دنیا اجراش کنیم.کاربران سیستم عامل های ویندوز که خورکمان هستند... کاربران لینوکس... مک... گوشی ها و تبلت های اندروید و اپل...:n04:
من یه نمونه نرم افزای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که در حال توسعه اون هستم رو در سه سیستم عامل پرینت اسکرین گرفتم و به شما نشون میدم... این نرم افزار ها دارای دو UI هستند که یکیش با WPF و دومیش با Xamarin طراحی شده ولی Core و موتور این نرم افزار هیچ تغییری توش ایجاد نشده و حتی یک خط هم دوباره نویسی نشده:n01: و تنها UI که همون فضای کاربر هست که باهاش کار میکنه رو دوبار طراحی کردم.میتونستم اونو هم یبار طراحی کنم ولی لذت طراحی در WPF به آدم همچین اجازه ای رو نمیده.
این مدارک رو نشون میدم تا بدونید که تجربشو داشتم و مطمئن شدم که در این علم آینده وجود داره پس این تاپیک رو زدم.
ویندوز:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینوکس:
مکینتاش:
اندروید:
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
پیش نیاز ها برای نصب و برنامه نویسی گوشی های موبایل:
1.دانلود JDK 6 (حجم کل 129 مگابات)
دانلود بخش اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود بخش دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود بخش سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2.Android SDK (حجم کل 83 مگابایت)
دانلود بخش اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود بخش دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3.Android NDK x86 (با حجم 415 مگابات)
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4. GTK (حجم 24 مگابایت)
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5. Xamarin Android (حجم کل 153 مگابایت)
دانلود بخش سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود بخش چهارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6. Xamarin IOS (حجم 41 مگابایت)
7. 2.Xamarin Studio 4.0.8 (حجم 39 مگابایت)
رمز فایل های بالا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود sdk های اندروید همراه با سرور مجازی برای نصب آفلاین:
دانلود قسمت اول 700 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود قسمت دوم 700 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود قسمت سوم 700 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود قسمت چهارم 700 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود قسمت پنجم 700 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود قسمت ششم 700 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود قسمت هفتم 250 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رمز فایل: framesoft.ir
آموزش نصب sdk های اندروید به صورت افلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
معرفی کوتاه Xamarin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک تیم برنامه نویسی برای Device های موبایل...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این شرکت نرم افزاری که در 15 کشور در حال توسعه هست.دارای 30,000 مشتری و دارای بالای 575,000 برنامه نویس هست.
با نرم افزار زامارین میتونید یک نرم افزار Native به زبان #C بسازید و روی انواع سیستم عامل اجرا کنید.از قول این شرکت شما میتونید نرم افزارتونوروی 25 میلیارد دستگاه اجرا کنید!
اونا میگن که ما میدونستیم که راه بهتری برای توسعه نرم افزار ها وجود داره فلذا زامارین رو ایجاد کردیم.
نمونه پروژه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویدئو ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.واقعاً دستت درد نکنه.من دنبال همچین چیزی بودم که بشه باهاش واسه اندروید و آی او اس هم با C# برنامه نوشت.فقط اگه میشه کراکشم بزار.تو سایتش نسخه 30 روزه هس.:n16:
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
شما برای برنامه نویسی در Xamarin (گوشی ها و سیستم عامل ها) نیاز دارید یه سری ابزار ها رو دانلود کنید که من این ابزار ها رو قبلاً از یه فایل تورنتی دانلود کرده بودم و آپلودش کردم و در اختیار شما عزیزان قرار میدم.البته نسخه های بالاتر از این نرم افزار هم در سایت های فارسی موجود هست ولی من فقط همین نسخه رو تست کردم و تونستم برای سیستم عامل های مختلف و برای گوشی موبایل خودم برنامه نویسی کنم و تستش کنم.
برای برنامه نویسی نرم افزار و سیستم عامل ها(نسخه ویندوز همراه کرک):
1. GTK (حجم 24 مگابایت)
2.Xamarin Studio 4.0.8 (حجم 39 مگابایت)
رمز فایل ها:
ابزار های گوشی ها در پست بعدی قرار داده میشه... چون حجم خیلی زیاده و در حال آپلود هستم(نزدیک 5 گیگ میشه).
با سلام
تاپیک خوبیه.ادامه بدین .
با آرزوی موفقیت و توفیق
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
من فایل های مربوط به برنامه نویسی اندروید رو آپلود کردم و شما میتونید از لینک زیر این فایل ها رو دانلود کنید حجم کل فایل ها 4/3 گیگ هست.
این مجموعه شامل تمامی sdk های اندروید هست تا نسخه 4.1 و مخصوص ویندوز هست شامل برنامه سروری میشه که شما میتونید باهاش sdk های اندروید رو به صورت افلاین نصب کنید و با xamarin برای گوشی های اندروید برنامه نویسی کنید.
دانلود قسمت اول 700 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود قسمت دوم 700 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود قسمت سوم 700 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود قسمت چهارم 700 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود قسمت پنجم 700 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود قسمت ششم 700 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود قسمت هفتم 250 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رمز فایل:framesoft.ir
در پست بعدی انشالله اموزش نصب قرار داده میشه.
التماس دعا...
سلام.وقتی من دارم GTK# نصب میکنم آخراش که میرسه این ارور رو میده.برای افزونه اندروید برای ویژوال استدیو(Xamarin.Android for VS2012) هم همینطور:
The installer has encountered an unexpected error installing this package.
This may indicate a problem with this package.The error code is 2503.
و The error code is 2502.
مشکل از کجاس؟
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
سلام.وقتی من دارم GTK# نصب میکنم آخراش که میرسه این ارور رو میده.برای افزونه اندروید برای ویژوال استدیو(Xamarin.Android for VS2012) هم همینطور:
The installer has encountered an unexpected error installing this package.
This may indicate a problem with this package.The error code is 2503.
و The error code is 2502.
مشکل از کجاس؟
بزرگوار از کجا دانلود کردید؟
سیسم عاملتون چیه؟
با run as admin هم نصب کردید؟
اگر میشه یه تصویر قرار بدید.
من خودم از xamarin برای ویژوال استادیو استفاده نمیکنم.
سیستم عامل: win8.1
GTK# رو از همون لینکی که دادید و xamarin.Android for VS2012 رو از خود سایت.
فایل های نصبی msi هست و از طریق کلیک راست Run as admin نمیشه اما زمان شروع نصب پیغام run as admin میده و من تایید میکنم.
عکس:
بسم الله الرحمن الرحیم.
سیستم عامل: win8.1
GTK# رو از همون لینکی که دادید و xamarin.Android for VS2012 رو از خود سایت.
فایل های نصبی msi هست و از طریق کلیک راست Run as admin نمیشه اما زمان شروع نصب پیغام run as admin میده و من تایید میکنم.
عکس:
سلام.
من جستجویی کردم توی اینترنت.. از بزرگان منقول هست که به این شکل عمل کنید صددرصد جواب میگیرید :n02::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگه تسک منیجر رو باز کن و explorer رو end task کن بعدش از منوی File گزینه new task رو بزن بعد تایپ کن explorer بعد تیک Create this task with administrative privileges بذار و اجرا کن ردیفه:n02:.
دستت درد نکنه استاد.هردوتاش نصب شد.:n16:.(فقط مونده SDK هارو هم دان کنم)
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام.
چگونه SDK اندروید رو که دانلود کردیم نصب کنیم؟
1.بعد از دانلود فایل ها اونو ابتدا از حالت فشرده خارج کنید.
2.نرم افزار های jdk و sdk و (نمیدونم این لازمه یا نه) eclipse که در پوشه های متعددی هستند رو نصب کنید.
3.سپس وارد پوشه Server بشید و فایل abyssws.exe که ایکن ابی رنگ داره رو اجرا کنید..
4.طبق ای پی ای که به شما میده که بنظر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه رو توی مرورگر بزنید... و نام کاربری root و رمز عبور 1234 رو بزنید و وارد بشید.
5.مطابق شکل زیر روی Configure کلیک کنید سپس روی General و سپس تنظیمات رو مطابق شکل انجام داده و OK رو بزنید و در صفحه بعد هم OK بزنید سپس Start رو بزنید.حالا مطابق تصویر به پوشه etc رفته و نرم افزار notepad را run as administrator اجرا کنید سپس فایل hosts رو توی notepad درگ کنید و مطابق شکل متن 127.0.0.1 dl-ssl.google.com را اضافه کنید و علامت # را از انتها که در عکس مشخص است بردارید.
6.خوب نرم افزار sdk manager رو که نصب کردید اجرا کنید سپس از منوی tools گزینه option رو انتخاب کنید سپس مطابق شکل تیک force [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بذارید.سپس اگر لازم بود تا لیست لود بشه از منوی Packages گزینه Reload رو بزنید و فایل های مورد نیازتون رو برای برنامه نویسی نصب کنید.
شاید ادامه داشته باشه...
التماس دعا:n12:
امیر احمدی ن
10-06-2014, 00:40
ویرایش شد ...
بسم الله الرحمن الرحیم.
دوست من نمیخوام پیوستگی تاپیکتو بهم بزنم.. اما .. شما میگی که با یکم تغییر میشه برنامه رو در تمام سیستم عامل ها اجرا کرد اما این حرف شما درست نیست.. دلیل: شرکت زامارین که معرفی کردید 2 تا ابزار برای برنامه نویسی با دستگا های هوشمند ارایه داده یکی مونو تاچ برای برنامه نویسی اندروید با سی شارپ و یکی هم مونودریود .. اموزش برنامه نویسی با یاین دو حداقل روی هم 1000 صفحه مستند میشه ... درسته برای خیلی از برنامه ها از میش از بستر دات نت استفاده کرد اما خیلی از کتاب خانه ها غیر قابل استفاده هستند.. یعنی در بشتر موارد باید از کد هایی استفاده کرد که بصورت نیتو هستند که خیلی انعطاف پذیری رو از بین میبره.. دوم برای برنامه نویسی ios با مونو تاچ یک سیر عجیب قریب رو برای اجرا روی شبیه ساز داره که نیازی به توضیح نداره .. در اونجا هم تقریبا امکاناتی که ابجکت سی اپل در اختیار برنامه نویس هاش قرار میده بصورت دست پا شکسته عرضه میکنه.. تمام این ها رو باید یک طرف قرار داد و باگ های ضمن برنامه نویسی رو در طرف دیگه ... و اتفاق خیلی بد دیگه ای که می افته حجم بسیار بسیار بالایی برنامه ها با استفاده از زامارین میشه یعنی یک برنامه که در یک محیطهایی کد به جای تبدیل شدن به LI یه جاوابیت تبدیل میشه حجم برنامه بسیار پایینه و کی برنامه محاسباتی با زامارین تقریا حجمی حدود یک بازی اندرویدی یا اپلی رو پیدا میکنه!! این از مقوله دستگاه ها و سیستم عامل هاشون! اما اینکه برنامه بنویسد که هم روی لینوکس و هم روی ویندوز و هم روی اپل اجرا بشه اون هم با فقط با یک بار برنامه نویسی به نظر من به هیچ عنوان امکان پذیر نیست!
سلام بزرگوار.... شما نظر دادید ولی ما تجربشو داشتیم. اگر شما فقط مطالعه کننده هستید خوب طبیعیست که اصلاً از خوبی ها نگفتید و نمیدونم هدفتون از زدن این پست چی بود و چه چیزی نصیب برنامه نویسان میشه با خوندن این پست شاید شما تونستید جلوی 1000 نفر رو با این پست بگیرید ولی ای کاش به اون 1000 نفر می گفتید که چیکار کنن تا بتونن برای کشورشون مفید واقع بشن.
امثال ما عادت نداریم وایسیم.... ما از اونایی هستیم که میشکافن میرن جلو...:n02:. باز یه جوری نشه دو سال دیگه بیان توی این تاپیک هم یه پست بزنن که آیا صاحب تاپیک هنوز روی حرفش وایستاده؟ در حالی که کسانی که شروع کردن الان بیشترین سود رو برده اند...
من مخالف فرد انتقاد کننده نیستم ولی انتقاد راه و روش داره و بعد از هر انتقادی یک پیشنهاد بهتری هست....
موفق باشید.
امیر احمدی ن
10-06-2014, 06:57
من تقریبا 2 سالی میشه که دارم با مونو تاچ و مونو اندروید کار میکنم .. بهمراه چندین دستگاه گجتی که طراحی و انشالله در چند ماه اینده هم یک نمونه برای بازار داخل ارایه میدیم .. اما بحث سر این نیست که شما انجام میدید و من دارم به قطار شما سنگ میزنم .. مهندسی نرم افزار و طراحی اصولی چیزی نیست که با حرف زن یا نزدن من چیزی رو درست کنه یا نکنه .. برای این که دیگران اشتباه من رو نکنن عرض کردم که برای هر سیستم عاملی هدفی باید با ابزار خودش کار کنه .. به هر حال من متن بالایی که گذاشتم رو پاک میکنم تا پیوستیگی این تاپیک شما بهم نخوره اما واقعیت اینه که برای برنامه نویسی دستگاه هایی مثل اندروید و اپل به هیچ عنوان نباید از یک زبان مشترک استفاده کرد! این حرف من نیست هر کسی که حتی یک برنامه بی کیفیت هم در بازارهای فروش گذاشته باشه میتونه به این حرف من برسه..برنامه نویسی که برای این نیست که کسی بگه من برنامه نویسم و تو نیستی و هیچ کسی هم نمیاد تمام زندگیشو بگذارد که برای مردم برنامه رایگان ارایه دهد.. نسخه های تجاری و اریه ابزار های برنامه سازی و و و و هزار کار دیگه اگر قرار بود همه چیز با بستر دات نت انجام میشد الان وضع بازار کار و هزینه های و در امد های پروژه های حتی در نمونه های نیمه صنعنی هم برای دانت نت به این صورت نبود!.. فرمودید که باید برای کشور مفید بود بنده فقط عرض میکنم که وقتی در این کشور با پرداخت هزینه یک چیپس میشود یک سیستم عامل را خرید دیگر حرفی برای گفتن نمی ماند!
بسم الله الرحمن الرحیم.
من تقریبا 2 سالی میشه که دارم با مونو تاچ و مونو اندروید کار میکنم .. بهمراه چندین دستگاه گجتی که طراحی و انشالله در چند ماه اینده هم یک نمونه برای بازار داخل ارایه میدیم .. اما بحث سر این نیست که شما انجام میدید و من دارم به قطار شما سنگ میزنم .. مهندسی نرم افزار و طراحی اصولی چیزی نیست که با حرف زن یا نزدن من چیزی رو درست کنه یا نکنه .. برای این که دیگران اشتباه من رو نکنن عرض کردم که برای هر سیستم عاملی هدفی باید با ابزار خودش کار کنه .. به هر حال من متن بالایی که گذاشتم رو پاک میکنم تا پیوستیگی این تاپیک شما بهم نخوره اما واقعیت اینه که برای برنامه نویسی دستگاه هایی مثل اندروید و اپل به هیچ عنوان نباید از یک زبان مشترک استفاده کرد! این حرف من نیست هر کسی که حتی یک برنامه بی کیفیت هم در بازارهای فروش گذاشته باشه میتونه به این حرف من برسه..برنامه نویسی که برای این نیست که کسی بگه من برنامه نویسم و تو نیستی و هیچ کسی هم نمیاد تمام زندگیشو بگذارد که برای مردم برنامه رایگان ارایه دهد.. نسخه های تجاری و اریه ابزار های برنامه سازی و و و و هزار کار دیگه اگر قرار بود همه چیز با بستر دات نت انجام میشد الان وضع بازار کار و هزینه های و در امد های پروژه های حتی در نمونه های نیمه صنعنی هم برای دانت نت به این صورت نبود!.. فرمودید که باید برای کشور مفید بود بنده فقط عرض میکنم که وقتی در این کشور با پرداخت هزینه یک چیپس میشود یک سیستم عامل را خرید دیگر حرفی برای گفتن نمی ماند!
سلام.
این خیلی خوبه که شما فردی با تجربه هستید.ان شالله از تجربه شما هم استفاده می کنیم. هرگز پستتون رو پاک نکنید.من سابقه برنامه نویسی برای ویندوز و مک و لینوکس و اندروید رو داشتم و نرم افزاری رو که طراحی کردم رو روی این سیستم عامل ها "بدون باز نویسی نوشتم" علت اینکه میگم بدون بازنویسی چون من طراحی UI رو بازنویسی نمیدونم.اصل و قدرت برنامه روی Engine و Core اون میچرخه... فضای کاربری یه چیزی هست که زمان زیادی نمیبره.... و شما دیگه فکرت مشغول کارهای اصلی نرم افزار نمیشه ! من چون گوشی اپل نداشتم تجربه برنامه نویسی اونو هم نداشتم ولی فکر نمیکنم برای نوشتن ios باید چیزی رو دوباره بنویسم.چون این هدف xamarin بود... علت اینکه این تاپیک رو هم زدم همین بود که برنامه چطوری مدیریت بشه که تنها و تنها UI اون بازنویسی بشه و بقیه برنامه بدون هیچ بازنویسی ای صورت بگیره.اگر شما تجربه اولتون هست طبیعی هست که خوب نتونستید این قضیه رو مدیریت کنید یا شاید برنامه ای که نوشتید مخصوص گوشی بوده باشه... تمام اینها بستگی به خودتون داره.برای مثال هرگز نباید کارهای مدیریتی ای که مخصوص اندروید هست رو با Core برنامه تون یکی کنید چون هرگز نمیتونید یک برنامه رو که برای اندروید نوشتید اینطوری به ios و دیگر سیستم عامل ها ارتقا بدید.ان شالله ما در این تاپیک هم میخواهیم به کاربران همین رو بگیم.ولی نگران نباشید ما همیشه اول تجربه کسب میکنیم سپس فکر میکنیم و سپس آموزش میدیم.
امیر احمدی ن
10-06-2014, 11:08
به هر حال من تجربه م رو گفتم (که برای دستگاه های اندرویدی و ios استفاده از مونودروید و مونو تاچ هنوز راه زیادی باقی باقی مونده که بشه روش برای 100 در صد حساب باز کرد). مشکلی نیست هنوز از زمان زیادی از کوچ کردن من به جاوا نمگذره. اگر هم اطلاعاتی نیاز بود در خدمتم.
prpgramerandcoder
17-06-2014, 11:43
بنده sdk & jdk & gtk رو نصب کردم و مکانش رو هم به xamarin studio دادم ولی موقع ساخت پروژه ی اندروید با c# میگه xamarin.android نصب نیست و برو دانلود کن .
سلام.برای منم همین مشکل بود اینو نصب کردم درست شد:
این برنامه خود زامارینه که پلاگینی برای vs2012 و vs2010 هست (trial) ولی یه پکیج هم برای خود xamarin studio داره که میتونی درحال نصب اون دوتای دیگه رو غیر فعال کنی و فقط برای زامارین استودیو رو نصب کنی.حجمش 200 mb.
prpgramerandcoder
17-06-2014, 12:11
سلام.برای منم همین مشکل بود اینو نصب کردم درست شد:
این برنامه خود زامارینه که پلاگینی برای vs2012 و vs2010 هست (trial) ولی یه پکیج هم برای خود xamarin studio داره که میتونی درحال نصب اون دوتای دیگه رو غیر فعال کنی و فقط برای زامارین استودیو رو نصب کنی.حجمش 200 mb.
ممنون
دو تا سوال داشتم
1 ndk هم اجباریه ؟
2 بعد از این کار ها راحت خروجی میده و کار میکنه ؟
ارسال شده از GT-S5300 با استفاده از تپاتالک 2
نه ndk اجباری نیس.(دیدم گزینشو که نصب نشده اما نمیدونم چی هس!)با همون کد های خودش خروجی هم گرفتم رو گوشیم نصب و اجرا شد.البته باید توقسمت properties باید ورژن اندروید رو تنطیم کنی.
18-06-2014, 06:34
نسخه 4.10 mono android نسخه اصلی به همراه کرک و سازگار با vs 2010 و VS 2012 و VS 2013 هست که یک سری از مشکلاتش هم برطرف کرده اما درصورتی که نسخه قدیمی رو نصب کردید بهتره دیگه پاکش نکنید. چون درد سر داره پاک کردن کاملش و کرک مجدد کردنش. لینک 4.10 :
لنیک کرک :
اما ndk برای برنامه نویسی بصورت نیتو هست میشه از توابع و دستور های اونها داخل C++ استفاده کرد البته انعطاف پذیری نداره اما از نظر امنیت کد نویسی خیلی بالاست. مخصوص وقتی بحث دیکامپایل کردن پیش میاد زامارین برای اندروید (mono for android) خیلی راحت فایل APK میشه یک فایل راحت و قابل فهم در جاوا که میشه به ساده ترین شکل کرکش کرد. اما اگر کد بصورت نیتیو باشه این مشکل نیست اما برنامه نویسی با رو زهر مار میکنه :دی... همون طور که گفته شد نیازی به نصبش نیست اما با مونو اندروید هم سازگاری داره کد ها NDK.
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
معرفی میکنم Xamarin Forms رو که برنامه نویسی Cross Platform برای موبایل رو برای شما فراهم میکنه که به شما این امکان رو میده که core نرم افزار خودتون رو با User Interface جدا کنید و به سرعت یک نرم افزار را برای سیستم عامل های IOS و Android و ویندوز موبایل گسترش بدید.
Build a native app for three platforms today
میشه گفت برای یک برنامه نویس کاملاً ایده آل و جدید و امروزی هست.اگر شما به سی شارپ مسلط هستید به راحتی میتونید اپلیکیشن خودتون رو توی اندروید و ios و ویندوز موبایل build و اجرا کنید.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حتماً ویدئو رو در آدرس منبع مشاهده کنید:n01:.
Payman_62
24-10-2014, 20:29
سلام.
تاپیک مهم شد.
H.E.R.O.E.S
05-11-2014, 22:01
من یک مشکل اساسی دارم
من جاوا ورژن 7 شصت و چهار بیت و نصب دارم ولی در موقع نصب خطا می ده می گه این برنامه از نسخه هفت پشتیبانی نمی کنه یعنی این:
1.7.0
و شما باید این نسخه رو نصب کنید
1.6.0
حالا نسخش بمونه که هیچ مشکلم این جاست که گفته باید 32 بیت باشه
:n28:
حجمم علکی 65 مگ رفت
:n30:
بسم الله الرحمن الرحیم.
من یک مشکل اساسی دارم
من جاوا ورژن 7 شصت و چهار بیت و نصب دارم ولی در موقع نصب خطا می ده می گه این برنامه از نسخه هفت پشتیبانی نمی کنه یعنی این:
1.7.0
و شما باید این نسخه رو نصب کنید
1.6.0
حالا نسخش بمونه که هیچ مشکلم این جاست که گفته باید 32 بیت باشه
:n28:
حجمم علکی 65 مگ رفت
:n30:
سلام.
سعی کنید از اونچه که برای دانلود گذاشته شده استفاده کنید:n16:.
H.E.R.O.E.S
08-11-2014, 12:09
می شه لینک فایل هایی رو که برای نصب لازم هستند رو بهم بدید؟
ایا کد نویسی در xamarin به صورت C# هست:)
بسم الله الرحمن الرحیم.
می شه لینک فایل هایی رو که برای نصب لازم هستند رو بهم بدید؟
ایا کد نویسی در xamarin به صورت C# هست:)
سلام.
بله با سی شارپ کد میزنید.
به پست های زیر رجوع کنید:
پست 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
H.E.R.O.E.S
10-11-2014, 08:44
سلام.ببخشيد فيلم هاي آموزشي xamarin كسي دارده بزاره؟؟؟؟؟
فوري لازم دارم؟
دوستان احيانآ اين كدزنيش تلفيقي از جاوا و سي شارپ نيس؟؟؟
منتظر جواب؟؟؟
H.E.R.O.E.S
12-11-2014, 19:22
من این ها رو دانلود کردم فقط این ها رو چجوری باید نصب کنم
؟
اگر امکانش هست ترتیب نصب فایل ها رو بگید
با تشکر
سلام.اول باید gtk نصب بشه بعد دیگه ترتیبش مهم نیس:n02:.
به این لینک برو : لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خودم قبلا از همین سایت آموزشارو دان کرده بودم اما الان یادم نیس کدوم بود.
بسم الله الرحمن الرحیم.
من این ها رو دانلود کردم فقط این ها رو چجوری باید نصب کنم
؟
اگر امکانش هست ترتیب نصب فایل ها رو بگید
با تشکر
سلام.
پست های صفحات اول رو مشاهده کنید و بخوانید.آموزش نصب android sdk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر لینک ها رو از همون پستی که به شما دادم دانلود کنید شماره گذاری شده هست به ترتیب شماره نصب می کنید.
H.E.R.O.E.S
13-11-2014, 23:09
سلام
...
ببخشید که مزاحم شدم
من تک تک اون فایل ها رو چند روز پیش زدم رو دانل.د الان دانلود شدن
فقط یک مشکلی دارم(کارهای نصب رو از توی فایل نوت پدی که گذاشته بودید انجام دادم و نصب شد) اون ها این هست که قبل از این که پروژه رو کامپایل کنم می گه شما Android ndk رو نصب نکردید:n28:
الان باید چیکار کنم؟؟
یک سوال دیگه؟؟
اگه قراره با سی شارپ برنامه نویسی کنیم این نرم افزار اکلیپس و برای چی توی این فایل های دانلودی که در تاپتیک 1و2 اوردید گذاشتید که 700 مگ 700 مگ پارت پارت کرده بودید؟
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام
...
ببخشید که مزاحم شدم
من تک تک اون فایل ها رو چند روز پیش زدم رو دانل.د الان دانلود شدن
فقط یک مشکلی دارم(کارهای نصب رو از توی فایل نوت پدی که گذاشته بودید انجام دادم و نصب شد) اون ها این هست که قبل از این که پروژه رو کامپایل کنم می گه شما Android ndk رو نصب نکردید:n28:
الان باید چیکار کنم؟؟
یک سوال دیگه؟؟
اگه قراره با سی شارپ برنامه نویسی کنیم این نرم افزار اکلیپس و برای چی توی این فایل های دانلودی که در تاپتیک 1و2 اوردید گذاشتید که 700 مگ 700 مگ پارت پارت کرده بودید؟
سلام.شما احتمالاً sdk های اندروید رو طبق اموزش صفحه ی دوم تاپیک نصب نکردید.اون پارت های 700 مگاباتی sdk ها هستند.به علت اینکه شرکت گوگل ایران رو تحریم کرده ما نمیتونیم به صورت انلاین این sdk ها رو نصب کنیم باید از v p n استفاده کنیم برای همین من اونارو از تورنت دانلود کردم و برای شما اپلود کردم که بتونید ازش استفاده کنید و به صورت افلاین با سرور مجازی نصب کنید.
شما میتونید طبق اموزش این sdk ها رو نصب کنید و باهاش برنامه بنویسید.
H.E.R.O.E.S
13-11-2014, 23:54
من اون ها رو نصب کردم طبق آموزش هایی که گذاشتید مشکل من اینجاست:(
نگاه این عکس کنید
می گه ndk نصب نشده
اگه ndk تو پوشه نصب هست می شه برام توضیح بدید چجوری باید نصبش کنم:(
بسم الله الرحمن الرحیم.
من اون ها رو نصب کردم طبق آموزش هایی که گذاشتید مشکل من اینجاست:(
نگاه این عکس کنید
می گه ndk نصب نشده
اگه ndk تو پوشه نصب هست می شه برام توضیح بدید چجوری باید نصبش کنم:(
سلام.
شما میتونید توی اینترنت جستجو کنید و ndk رو دانلود و نصب کنید یا صبر کنید من آپلودش کنم بیش از 400 مگابایته.
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
دانلود android ndk با حجم 415 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
H.E.R.O.E.S
14-11-2014, 23:00
سلام...
ببخشید که مزاحم شدم یک سوال خیلی ذهنم و درگیر کرده بود و تو اینترنت گشتم جوابی براش پیدا نکردم که بتونه حسابی قانعم کنه ...
ببینبد ما در زبان دات نت هر برنامه ای می نویسیم قبل از این که ستاپ بگیریم باید برنامه رو با اسمارت اسمبلی یا برنامه هایی شبیه این کد کنیم که نشه برنامه رو کرک کرد
حالا فرض و بر این بگیرید
من یک برنامه با سی شارپ برای اندروید می سازم ایا بعد از اکسپورت گرفتن اندروید پروژه مثل پروژه های دات نت قابل دور زدن خواهد بود؟؟؟
...:n27:
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
آموزش برنامه نویسی Cross Platform قسمت اول
با وجود مشغله های کاری بسیاری که دارم سعی میکنم کم کم این تاپیک رو پیش ببرم اما در هر صورت شما دوستان میتونید توی اینترنت مقالات و آموزش های زیادی رو پیش بگیرید تا بتونید cross پلتفرم برنامه نویسی کنید.
اولین نکته ای که یک برنامه نویس cross platform دات نت باید در نظر داشته باشه مدیریت و معماری پروژه ی خودش هست.من با تجربیاتی که توی برنامه نویسی داشتم متاسفانه با دانش کمی که نسبت به معماری داشتم به مشکلات زیادی برخورد کردم که مجبور شدم پروژه ی خودم رو Refactor (بهسازی) یا در برخی جاها بازسازی کنم.
یادگیری پترن های MVVM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و MVPVM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونه کمک های زیادی به شما توی طراحی ساختار پروژه کنه.
من یک پروژه ی کارامد رو به این چند قسمت تقسیم میکنم:
1.User Interface یا رابط کاربری
2.View Model ها
3.View Model Base ها
4.Core یا هسته و مدل ها نرم افزار
UI یا رابط کاربری بخشی هست که مشتری ها و کاربران با اون سر و کار دارن مثل نمای نرم افزار کنترل ها و دکمه ها و گرید هایی که کاربر روی اونا کلیک میکنه و باهاش کار میکنه میشه رابط کاربری.
View Model ها و View Model Base ها بخشی از کد هایی هستند که UI با اون در ارتباط هست تا بتونه با هسته ی نرم افزار در ارتباط باشه.هرگز UI نباید مستقیم با هسته ی نرم افزار در ارتباط باشه.UI میتونه با VM یا Base در ارتباط باشه ولی View Model Base نباید بر خلاف View Model با UI در ارتباط باشه چون View Model Base باید در همه سیستم عامل ها کاربرد داشته باشه.در پترن MVPVM شما یاد میگیرید که برخلاف MVVM ساختار View Model ها رو هم، از پروژه ی UI جدا کنید تا دوباره نویسی نشه.البته نه همه ی View Model رو بلکه Base و ساختار اصلی یک View Model از UI جدا میشه و فقط یک View Model ساده از اون به ارث میبره.
Core یا هسته ی نرم افزار شامل خیلی چیز ها میشه ولی این به این معنی نیست که همه ی ماژول ها (کامپوننت و Library های نرم افزار) باید در یک هسته معماری بشن.مثلاً شما ساختار کار با دیتابیس رو باید از ساختار کار با تصاویر و کارای گرافیکی و دیگر اجزا جدا کنید.Model ها ممکنه توی هر بخشی از پروژه باشه.ممکنه در View Model یا Core وجود داشته باشند و همه اینها با Model ها و Helper ها و ... در ارتباط هستند.
در برخی بخش های نرم افزار شما مجبور میشید که یه سری کد ها رو با پیشپردازنده ها (Preprocessor Directives ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) مدیریت کنید.همیشه یادتون باشه توی برنامه نویسی Cross Platform دیگه شما محدود به ویندوز نیستید پس هواستون باشه که در Model-View-Presenter که پایه ای از View Model ها هستند که این View Model ها با UI در ارتباط هستند(همشون Library جداگانه هستند) هرگز از Api های ویندوز یا سیستم عامل دیگر استفاده نکنید و حتماً یک Core مخصوص ویندوز بنویسید که UI ویندوز با اون در ارتباط باشه چون Api های ویندوز روی سیستم عامل های دیگر اجرا نمیشن.
واژه های انگلیسی ای که در بالا تایپ شد رو با یک جستجو سریع در اینترنت میتونید نسبت بهش اطلاعات کسب کنید البته اگر در موردش اطلاعاتی ندارید.
دقت داشته باشید که اموزش ها ممکنه تلفیقی از پترن های MVVM و MVPVM و ... باشه تا به بهترین روش بشه یک پروژه Cross Platform رو مدیریت کرد.
چیز هایی که در بالا گفته شد طبق تجربیاتی که من داشتم یه چیزی شبیه شکل زیر هست:
H.E.R.O.E.S
11-12-2014, 12:57
سلام
فرق cross پلتفرم با Refactor چیه؟
چه تفوت هایی نسبت به هم دارن؟
کدومش بهتره؟
:n16:
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
سلام
فرق cross پلتفرم با Refactor چیه؟
چه تفوت هایی نسبت به هم دارن؟
کدومش بهتره؟
:n16:
این دو تا ارتباط خاصی به هم ندارند. رفکتور یعنی بهسازی کردن پروژه ها برای مثال شما معماری نرم افزار رو طوری طراحی میکنی که در ارتقاع و پیشرفت به مشکل بر میخوری و مفهوم کد هات برات سخت و ناخوانا میشه و همچنین برای اینکه بتونی کتاب خانه هایی که ساختی یا dll ها رو توی لینوکس و مک استفاده کنی باید طوری برنامه نویسی کنی که از api های ویندوز توی dll هات استفاده نکرده باشی. و اگر اینکار رو کنی مجبور میشی پروژه رو ریفکتور و بهسازی کنی و اون api های ویندوز رو ازش جدا کنی.
cross platform برنامه نویسی کردن یعنی طوری طراحی نرم افزار و معماری و الگوریتم نویسی کنی که بتونی نرم افزارت رو در سیستم عامل های مختلف اجرا کنی و این امر نیاز داره تا شما ابتدا اموزش هایی نسبت به برنامه نویسی cross پلتفرم داشته باشید تا محدود به یک سیستم عامل، برنامه نویسی نکنید بلکه طوری بنویسید که در تمامی سیستم عامل ها قابلیت اجرا شدن داشته باشه.
اگر برنامه نویسی cross platform رو یاد بگیرید نیازی نیست که پروژه هاتون رو ریفکتور کنید.ریفکتور کردن دردسر داره و خیلی برنامه نویس رو مشغول کار هایی میکنه که باید از ابتدا انجامش میداد و وقتش گرفته میشه تا پروژه هاشو بهسازی کنه و اماده کنه برای Cross platform . پس بهتره که ما از ابتدا بهسازی رو روی پروژه هامون با اموزش ها انجام بدیم تا بعداً دچار دردسر های ریفکتور نشیم.
H.E.R.O.E.S
23-12-2014, 12:01
دوست عزیز برای اموزش اندروید نویسی به زبان سی شارپ می تونی فیلم تهیه کنی و بزاری؟
سلام
سال روز میلاد امیرالمومنین حضرت علی (ع) و روز پدر را خدمت دوستان تبریک عرض میکنم.
جهت دانلود و نصب راحت Android SDK دو قطعه کد کوچک نوشتم که در نهایت به یک برنامه کوچک تبدیلش کردم.
بخش اول برنامه میتواند کل Android SDK را یکجا دانلود و در کنار برنامه ذخیره کند.
بخش دوم برنامه یک سرور پراک-سی را شبیه سازی میکند و درخواست های دانلود مکرر Android SDK Manager را از فایل های هارد پاسخ میدهد.
البته همین تئوری قبلا در پست های 2و7و13 همین تاپیک مطرح شده بود ...
این برنامه فقط و فقط مختص دانلود و شبیه سازی سرور google جهت Android SDK طراحی شده و قابل استفاده است.
دانلود:
در حال حاضر بسته آفلاین دانلود شده به کمک همین نرم افزار، در دسترس است.
این فایل به حجم حدودی 14.5GB شامل کلیه بسته های Android SDK به همراه exe برنامه فوق است.
این 14GB در قالب یک تک فایل iso با لینک مستقیم و قابلیت ادامه دانلود در آدرس زیر دردسترس است.
برای دانلود هم میتوانید از برنامه های مدیریت دانلود مانند همین برنامه علی آقا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.
البته بدلیل حجم بالای فایل فوق، احتمالا نمیتوانم درطولانی مدت آن را در سرورم نگهداری کنم و مجبور خواهم شد آن را بجای دیگری با لینک غیرمستقیم منتقل کنم.
اگر فایل را به فضای رایگان دیگری (مانند mediafire) منتقل کردم، بطور حتم چند قطعه خواهد شد و لینک دانلود آن را در فایل zip اول همین پست قرار خواهم داد.
موفق باشید.
فایل به حجم حدودی 14.5GB شامل کلیه بسته های Android SDK به همراه exe برنامه فوق است.
خود فایل اجرایی توی پکش نیست.
فایل اجرایی هم زمانی که start می خوره close میده و بسته می شود.
استاد فکر کنم یکم توضیح بدهید بهتر باشد.
ممنون.
سلام
یادم نیست، یا فراموش کردم و یا در آخرین لحظات فایل AndroidSDKOffline.exe را جدا کردم تا درصورت کشف ایراد و ارتقا نسخه نیاز به بسته بندی مجدد 14G نباشد ...
فایل iso فوق و AndroidSDKOffline.exe را دانلود را درجایی extract کنید بطوریکه AndroidSDKOffline.exe در روت فایل های iso باشد.
1) ابتدا jdk-8u45-windows-i586.exe را نصب کنید
2) سپس فایل installer_r24.1.2-windows.exe را نصب کنید
3) درنهایت AndroidSDKOffline.exe را اجرا کنید و وارد بخش Server ای شوید و Start کنید.
4) با کمک دکمه "!Android SDK" میتوانید برنامه نصاب اصلی SDKManager را اجرا کنید.
5) از منوی Tools > Options مطابق تصویر کمکی تنظیمات را پر کنید.
Server: 127.0.0.1
Port: 9999
Force [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sources to fetched using http
6) برای اطمینان فرمان منوی ای Packages > Reload را هم بدهید.
الآن باید همه بسته ها را مشاهده کنید و بتوانید با تیک زدن و دکمه نصب، آنها را نصب کنید.
==============
اگر مطابق همین شرایط عمل کردید و باز مشکلی وجود دارد، باید کدهایم را بررسی کنم و درصورت نیاز نسخه دیگری بدهم...
درهرصورت برنامه خیلی سریع تهیه شده و گرچه دقت کردم ولی بعید نیست در شرایط خاص نکته ای فراموش شده باشد و به خطا بخورد.
فقط دقت کنید که RunAsAdmin باشد و firewall و antivirus (بدلیل بازکردن سوکت سروری) جلوی آن را نگیرند، اگر میتوانید لحظه ای خاموش کنید و مجدد امتحان کنید، من هم باردیگر کدهایم را بازبینی میکنم و حداقل پیام خطایی برای این موارد اضافه میکنم.
ممنون و شب خوش.
بازهم نشد.
هم با و هم بدون فایروال. این تصاویر شاید مفید باشد.
ویرایش: علت را هم فهمیدم. پورت 9999 در کامپیوتر من مشغول است. این پورت از پورت های مورد استفاده در Asus MobiLink است. احتمال اینکه پورت انتخابی با یک پورت دیگر تداخل کند 1 در 65535 بود که شد!
سلام، باتشکر مجدد، مورد کشف و رفع شد.
H.E.R.O.E.S
19-05-2015, 11:42
سلام
من ویندوزم و عوض کردم...
Xamarin رو میخوام نصب کنم ...
اگه میشه فایل های نصاب زمارین و به صورت کامل توی یک پست قرار دهید تا دانلود آن راحتر باشد و هم دیگران راحت تر بتوانند دانلود کنند...
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
در حال حاضر پیشنهاد می کنم که این گزینه ها رو نصب کنید:
1.ویژوال استادیو 2013 آپدیت 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که رایگان هم شده و بسیار عالی عمل میکنه توی این زمینه.
2.نصب SDK های اندروید که داداش H2 زحمتش رو کشیدن و بالا برای دانلود برای شما قرار دادن.
3.نصب آخرین نسخه Xamarin Visual Studio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که من با این نسخه مشکلی نداشتم و خیلی راحت دارم باهاش کار میکنم.
shadmehrshadow1
29-05-2015, 16:43
سلام.
فقط به زبان #C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست ؟ VB.Net وجود نداره؟
من با ویبی کار می کنم. یکم با سی مشکل دارم؟
shadmehrshadow1
29-05-2015, 16:44
سلام.
فقط به زبان #C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست ؟ VB.Net وجود نداره؟
سلام.
سلام.
سی شارپ و وی بی هر دو از زبان های دات نت هستند.میتونید با وی بی هم کد بزنید فرقی نمی کنه... ولی بنظرم اگر بیایید سمت سی شارپ بهتر باشه چون بیشتر زوم مایکروسافت روی همین سی شارپ هست و منم قبلاً وی بی کار میکردم.. سینتکس های سی شارپ خیلی بهتر و خوانا تره و توی اینترنت هم بیشتر از وی بی سورس و نمونه پیدا میکنید... چون هر دوشون دات نت هستن هیچ فرقی ندارن.
اما برای برنامه نویسی اندروید من الان نگاه انداختم به زبان وی بی دات نت نتونستم پروژه ای جدید بسازم احتمال میدم باید جدا و یا طور دیگه ای نصب بشه.ولی برای مک و لینوکس میشه و پروژه ی GTK# داره.
shadmehrshadow1
01-06-2015, 18:46
سلام.
سی شارپ و وی بی هر دو از زبان های دات نت هستند.میتونید با وی بی هم کد بزنید فرقی نمی کنه... ولی بنظرم اگر بیایید سمت سی شارپ بهتر باشه چون بیشتر زوم مایکروسافت روی همین سی شارپ هست و منم قبلاً وی بی کار میکردم.. سینتکس های سی شارپ خیلی بهتر و خوانا تره و توی اینترنت هم بیشتر از وی بی سورس و نمونه پیدا میکنید... چون هر دوشون دات نت هستن هیچ فرقی ندارن.
اما برای برنامه نویسی اندروید من الان نگاه انداختم به زبان وی بی دات نت نتونستم پروژه ای جدید بسازم احتمال میدم باید جدا و یا طور دیگه ای نصب بشه.ولی برای مک و لینوکس میشه و پروژه ی GTK# داره.
دقیقا همینی هست که شما میگید. منم دوست دارم به همین خاطر برم سمت سی شارپ ولی یکم برام سخت به نظر اومد. و اینکه من اگثر پروژه هام به زبان وی بی هست. اونا رو چیکار کنم؟ مخصوصا که نصفشون رو آماده کردم و به زبان وی بی هستن. با یه برنامه تبدیل به سی شارپ کنم یعنی ؟
دقیقا همینی هست که شما میگید. منم دوست دارم به همین خاطر برم سمت سی شارپ ولی یکم برام سخت به نظر اومد. و اینکه من اگثر پروژه هام به زبان وی بی هست. اونا رو چیکار کنم؟ مخصوصا که نصفشون رو آماده کردم و به زبان وی بی هستن. با یه برنامه تبدیل به سی شارپ کنم یعنی ؟
سلام.
آره میتونید خیلی آسون پروژه هاتون رو تبدیل کنید.یاد گرفتن سی شارپ خیلی اسونه اوایلش همیشه یکم سخت هست ولی روی غلطک که بیوفتید دیگه سراغ وی بی نمی رید مثل من....
mohammad_175
23-06-2015, 19:08
سلام ممنون از آموزش تون
این ارور یعنی چی؟
چیکارکنم؟
لطفا زود جواب بدید
win 8.1 x64 اینم سیستم عامل م
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام ممنون از آموزش تون
این ارور یعنی چی؟
چیکارکنم؟
لطفا زود جواب بدید
win 8.1 x64 اینم سیستم عامل م
سلام.
میگه باید GTK# نسخه 2.12.22 یا نسخه ی بالاترش رو نصب کنید.
ار اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-win)اخرین نسخه اش رو بگیرید.
mohammad_175
24-06-2015, 14:09
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
میگه باید GTK# نسخه 2.12.22 یا نسخه ی بالاترش رو نصب کنید.
ار اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-win)اخرین نسخه اش رو بگیرید.
ممنون از هرجا گرفتم کار نکرد
لینک شما کار کرد
فدات علی آقا
mohammad_175
24-06-2015, 14:37
من تاره کارم یه ذره منو راهنایی کنید
من روی سیستم م IIS دارم سرور دیگه نمیخوام نصب کنم ، چون اذیت میشم
میشه روی همون IIS اجراش کرد
من تاره کارم یه ذره منو راهنایی کنید
من روی سیستم م IIS دارم سرور دیگه نمیخوام نصب کنم ، چون اذیت میشم
میشه روی همون IIS اجراش کرد
IIS ؟ متوجه نمیشم. ارتباطی به اون نداره.
mohammad_175
24-06-2015, 14:53
خوب مگه این سرور شما یه وب سرور نصب نمیکنه روی سیستم؟
mohammad_175
24-06-2015, 15:06
شدن میشه ولی فکر میکنم باید سرورش رو طراحی کنید که فایل ها و... رو در خودش داشته باشه و من نمیدونم اینکار چطوری انجام میشه... اون نرم افزار سرور حجمش زیاد نیست چیزی که مهم هست فایل هایی هست که به صورت مجازی از نرم افزار اندروید دانلود میشه چون گوگل مارو تحریم کرده نمیتونیم از اینترنت دانلود کنیم و اون فایل هارو به صورت افلاین در خودش داره و اینکار رو انجام میده برامون.
mohammad_175
11-07-2015, 17:02
سلام
ترو خدا کمکم کنید
من هرکاری میکنم توی SDK خالی میاد
کمممممممممممک کننننننید
:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
سلام.
در صورتی که پورت 80 مشغول است cmd را به صورت ادمین اجرا کنید و کامند زیر را در ان تایپ کنید:
net stop HTTP
بعد از اتمام پورت ازاد است سپس میتوانید بعد از اتمام کارتان دستورات را برگردانید دستور زیر را اجرا کنید:
net start
سلام. ایا دوستان کسی موفق شده xamarin build host که برای تست اپلیکیشن های ios هست را کرک بکنه ؟ لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی بکنه .
باتشکر فراوان
سلام.
آموزش برنامه نویسی Cross Platform قسمت دوم
یک آموزش کوتاهی درباره ی برنامه نویسی Cross Platform در مورد چگونگی استفاده از فایل ها و خواندن و نوشتن در فایل مینویسم امیدوارم که مورد استفاده قرار بگیره.
همانطور که در آموزش قبلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح دادم که خیلی مبحث مهمی در برنامه نویسی کراس پلتفرم بود شما عزیزان باید کلاس ها و بیس های پروژه ی خودتون رو از بیس و پروژه ی اصلی کاملاً جدا کنید تا در پروژه ی خودتون و بیلد و انتشار اون به مشکل بر نخورید.
همانطور که میدونید یا خواهید دونست نحوه ی آدرس دهی فایل ها در سیستم عامل های مختلف با هم متفاوت هست.برای مثال شما در اندروید مثل ویندوز درایو ندارید.و ادرس دهی در برخی سیستم عامل ها با استفاده از / انجام میشه بر خلاف ویندوز که \ هست.
برای مثال:
نمونه آدرس فایل در ویندوز :
نمونه آدرس فایل در اندروید:
اگر شما به ادرس دهی فایل ها در برنامه ی خودتون توجه نکنید در سیستم عامل های مختلف به مشکل جدی برخورد میکنید و نرم افزار شما دچار خطاهای متعدد و خسته کننده ای میشه.بنابراین ما در این آموزش راهی رو پیشنهاد میکنیم که همیشه در آدرس دهی فایل هاتون ازش استفاده کنید.
استفاده همیشگی از کلاس System.IO.Path به شما کمک میکنه تا در سیستم عامل های مختلف همیشه آدرس دهی صحیحی از یک فایل و پوشه داشته باشید و شما دیگه نیازی نیست که از ادرس درایو یا / و \ استفاده کنید.و در برنامه های کراس پلتفرم هرگز از این روش ها (استفاده از ادرس درایو و / و \ ) برای ادرس دهی فایل استفاده نکنید.
اولین گزینه ای که در دات نت باید یاد داشته باشید نحوه ی پیدا کردن ادرس های مختلف از ادرس پوشه های یک سیستم عامل هست.
با استفاده از کلاس System.Environment و فراخوانی تابع GetFolderPath میتونید آدرس های پیشفرض یک سیستم عامل رو بیرون بکشید.
برای مثال کد زیر همیشه آدرس پوشه ی ApplicationData را در متغیر path میریزه:
یا کد زیر آدرس پوشه ی MyDocument رو در متغیر path میریزه:
اگر شما بخواهید یک پوشه قبل تر از آدرس مورد نظر رو بدست بیارید از تابع زیر در کلاس Path استفاده میکنید:
برای مثال اگر بجای مقدار address در کد بالا ورودی زیر رو داشته باشید:
خروجی شما در مقدار path آدرس زیر خواهد بود:
برای اینکه یک پوشه یا اسم فایل رو به یک آدرس متصل کنید از تابع Combine استفاده میکنید برای مثال:
اگر مقدار address1 و address2 برای مثال این ورودی ها باشن:
خروجی شما مقدار زیر خواهد بود:
ورودی های دیگری هم این تابع دریافت میکنه شما میتونید چندین ورودی و اسم پوشه وارد کنید و با هم ادقام کنید.سیستم با توجه به سیستم عامل و نحوه ی ادرس دهی خودش برای شما خروجی مورد نظر رو میسازه.اگر سیستم عامل شما اندروید باشه خروجی اندروید خواهید داشت.
نکته: در کلاس Path توابع دیگری هم وجود دارند که بسیار میتونن مورد استفاده برای ادرس دهی فایل ها انجام بگیرند.
بنابراین با این روش آدرس دهی فایل ها شما بدون مشکل میتونید فایل ها رو در سیستم عامل های مختلف در لینوکس و مک و اندروید و ویندوز مدیریت کنید.
توجه : آدرس های نمونه ی داده شده در بالا جهت تست هستند تا شما یاد بگیرید با وجود اون ورودی ها چه خروجی هایی خواهید داشت و همانطور که گفته شده شما نباید از \ و / یا اسم درایو در ادرس دهی ها استفاده کنید.
موفق باشید.
Mohammad_HNF
12-12-2015, 13:54
سلام دوستان
من SDK Android رو نصب کردم اما وقتی آدرس فولدرشو به زامارین میدم پیداش نمیکنه
ممنون میشم کمکم کنید تا بتونم مشکلمو حل کنم
سلام دوستان
من SDK Android رو نصب کردم اما وقتی آدرس فولدرشو به زامارین میدم پیداش نمیکنه
ممنون میشم کمکم کنید تا بتونم مشکلمو حل کنم
سلام دوست عزیز آدرس رو اشتباه دادید.محل نصب sdk در ادرسی مثل ادرس زیر هست:
Mohammad_HNF
12-12-2015, 16:28
باره اول همونجا بود بازم همین مشکل رو داشتم مسیرشو تغییر دادم
میشه یه پرینت اسکرین از محتویات آدرسی که جدیداً بهش دادید و چیزی پیدا نکرده بهم ارسال کنید؟
Mohammad_HNF
12-12-2015, 19:51
بفرمایین
مسیر رو اشتباه به زامارین دادم؟
این چرا اینجا نصب شده؟ فکر نمیکنم باید اینجا نصب بشه باید توی مسیر appData نصب بشه.شما چطوری مسیرشو تغییر دادین؟
Mohammad_HNF
12-12-2015, 21:02
از طریق دکمه Browse
الان مسیرشو تغییر ندادم ولی بازم همون مشکلو داره
امکانش هست که بخاطره ویندوز 64 بیتی باشه؟؟؟؟
نه من خودم ویندوزم 64 بیت هست.
شما sdk manager رو اجرا کنید واخرین نسخه های buildtools و sdk رو از اون طریق نصب کنید.
Mohammad_HNF
12-12-2015, 22:36
چجوری نصبش کنم میشه راهنماییم کنید؟
توی گوگل جستجو کنید روش های نصبش زیاد هست شما باید SDK Manager رو اجرا کنید.البته باید فیــلتر شــکن داشته باشید چون تحریم هستیم.
بعدش از گزینه هایی که توی لیست این نرم افزار لود میشه باید از قسمت Build Tools اخرین نسخه رو تیکش رو بزنید و از دکمه ی پایین صفحه Install رو بزنید تا نصب بشه.
Mohammad_HNF
15-12-2015, 10:26
سلام استاد این الان نصب شده ولی هنوز مشکل داره
اما اون JDK رو که نصب کردم به طور اتوماتیک آدرسش رو تویه زامارین نوشته شد یعنی آدرس رو دستی ندادم ولی واسه SDK آدرس رو دستی میدم
سلام.
قابل توجه دوستانی که با ساختار XAML طراحی رابط کاربری WPF انجام میدادن، بخش های دیگری هم برای برنامه نویسی به ساختار XAML برای سیستم عامل های دیگر اضافه شده که بهتر هست در موردش تحقیقاتی انجام بدید و بی خبر نمونید.
به وسیله ساختار XAML ای که باWPF کار میکردید شما قادر خواهی بود رابط کاربری برای نسخه های قدیمی ویندوز و UWP برای نسخه ی ویندوز 10 به بالا نرم افزار طراحی کنید.
به وسیله ی همین ساختار شما قادر خواهی بود به صورت کراس پلتفرم رابط کاربری طراحی کنید برای اندروید و ISO و ویندوز فون و ... در واقع با همون ساختار WPF و اعمال بایندینگ ها و ... شما میتونید برای اندروید هم طراحی رابط کاربری و نرم افزار انجام بدید این در حالی هست که برنامه نویسی با جاوا axml دارای ساختار بایندینگ ها و قابلیت های XAML مایکروسافت نخواهد بود.
این اعمال با کامپوونت Xamarin Forms انجام میشه. اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به وسیله ی XAML شما قادر خواهید بود با کد سی شارپ و XAML طراحی رابط کاربری سایت انجام بدید و خروجی جاوا اسکریپت و html و css بگیرید.
این اعمال با کامپوننت XAML for HTML5 انجام میشه (البته نا گفته نمونه که در حال پیشرفت هست).اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بالاخره توانایی خروجی گرفتن پروژه های WPF برای لینوکس و مک هم فراهم شد:n19:. با استفاده از این پروژه ی متن باز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما میتونید پروژه های WPF رو با تمامی قابلیت های انیمیشن و بایندینگ ها خروجی برای سیستم عامل های مک و لینوکس بگیرید.Game Over
همه ی پیشبینی ها و آینده نگری هایی که در چندین سال پیش کرده بودم اجرا و توسعه داده شد فقط مونده جایگزین شدن XAML جای HTML :n02:.
تا درودی دیگر بدرود:n40:
abadan2345
13-08-2018, 23:01
ممنون خیلی خوب بود
نرم افزار سیگنالگو تست نوشته شده با پروژه ی Avalonia با ساختار WPF و خروجی گرفته شده برای ویندوز، مک و لینوکس:
سورس:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.