ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تهيه سوماتروپين بدون نسخه

god of war 2
26-05-2014, 01:13
سلام. دوستان داروخانه معتبري رو سراغ داريد كه سوماتروپين بدون نسخه بشه تهيه كرد؟

روانپریش
26-05-2014, 12:59
سلام. دوستان داروخانه معتبري رو سراغ داريد كه سوماتروپين بدون نسخه بشه تهيه كرد؟

سوماتروپین اگر چه سودهای زیادی به همراه دارد اما دارای عوارض جانبی وخیمی است که از یک طرف بر روی مفاصل و از طرف دیگر بر روی غدد و کبد اثر مخرب زیادی می گذارد

god of war 2
26-05-2014, 14:04
ميدونم دقيقا چه عوارضي داره. ولي خيلي كم ديدم كسي دچار اين عوارض بشه اگر درست و زير نظر شخص متخصص مصرف بشه.

brad pitt
26-05-2014, 16:00
مشه در سنین مثلن 24-25 هم مصرف کرد ؟
من یه 2 سانت دیگه قدم بلند بشه عالیه

hajoo
26-05-2014, 16:22
مشه در سنین مثلن 24-25 هم مصرف کرد ؟
من یه 2 سانت دیگه قدم بلند بشه عالیه
نخیر بعد از حدود 20 سالگی صفحه رشد استخوان بسته میشه و رشد طولی نمیکته. فقط رشد عرضی میکنه و استخوان پهن میشه.

musketeer
26-05-2014, 16:41
ميدونم دقيقا چه عوارضي داره. ولي خيلي كم ديدم كسي دچار اين عوارض بشه اگر درست و زير نظر شخص متخصص مصرف بشه.
عزیز شخص متخصص فقط پزشکه، که میتونه براتون تجویز کنه و نسخه بنویسه. پس قاعدتا نباید دنبال بدون نسخه باشید. باز خودتون میدونید ولی بدون تجویز پزشک مصرف نکنید برای خودتون بهتره. :n16:

god of war 2
26-05-2014, 17:49
سوماتروپين براحتي قابل تهيه هست (بدون نسخه) ولي اگر از داروخانه معتبر تهيه بشه بهتره. مناسفانه داخل ايران دكتر متخصص پرورش اندام كه با نحوه استفاده درست از استروييد ها آشنا باشه يا نداريم يا خيلي كم هستن و پيدا كردنشون سخته. بخاطر همين شما هيچوقت نميتونيد براي اهدافي مثل پرورش اندام نسخه پزشك تهيه كنيد چون اصلا پزشكي اجازه تجويز براي اهداف ورزشي نداره( داخل ايران). اگر به متخصص غدد هم مراجعه كنيد اولين جمله ايي كه ميشنوييد اينه :
"اين دارو غير مجازه و ما نميتونيم براي اعداف ورزشي تجويز كنيم"
دليل اينكه من بدون نسخه لازم دارم همينه
شما اگر متخصصي ميشناسيد معرفي كنيد من به ايشون مراجعه كنم