ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری دادن پیغام open heat error در چاپگر سامسونگ scx-4300

niayesh_k
26-05-2014, 00:16
با سلام چاپگر سامسونگ مدل 4300دارم که طبق راهنمایی موجود در این سایت مشکل کشیدن کاغذ را داشت یعنی اگر چند تا کاغذ در سینی بود موقع پرینت دو تا رو با هم میگرفت و باعث گیر کردن میشد در صورتی که با یک کاغذ مشکل نداشت که برطبق راهنمای که در این سایت بود چاپگر رو باز کردم و تمام مراحل رو انجام دادم اما الان پیغام open heat error رو میده چند بارم بازکردم که مبادا سیمی راجانزده باشم اما همه سیم ها درست جا خورده بودن لطفا ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم:n27:

Shabdisk
26-05-2014, 12:52
با سلام چاپگر سامسونگ مدل 4300دارم که طبق راهنمایی موجود در این سایت مشکل کشیدن کاغذ را داشت یعنی اگر چند تا کاغذ در سینی بود موقع پرینت دو تا رو با هم میگرفت و باعث گیر کردن میشد در صورتی که با یک کاغذ مشکل نداشت که برطبق راهنمای که در این سایت بود چاپگر رو باز کردم و تمام مراحل رو انجام دادم اما الان پیغام open heat error رو میده چند بارم بازکردم که مبادا سیمی راجانزده باشم اما همه سیم ها درست جا خورده بودن لطفا ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم:n27:

با عرض سلام و ادب
بهتر بود در ادامه ی همون تاپیکی که تا اینجای کار رو پیش رفتی مشکل رو مطرح میکردی چون الان من نمیدونم دقیقا به چه قسمتهایی دست زدین اما به نظرم دستگاه داره میگه شما ی قسمتی رو نبستین که احتمالا قسمت مورد نظر میتونه خشک کن باشه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SHABGARD1
01-06-2014, 17:38
دوست عزیز
فیشهای قسمت فیوزر را جا نزدید

niayesh_k
02-06-2014, 08:54
ممنون میشم اگر تصویری از فیوزر برام بزارید چون اطلاعاتی در این زمینه ندارم .

Shabdisk
02-06-2014, 14:12
ممنون میشم اگر تصویری از فیوزر برام بزارید چون اطلاعاتی در این زمینه ندارم .

با عرض سلام و ادب
دوست عزیز لطفا اول دفترچه سرویس منوال رو بخونید و در ادامه اگه مشکل داشتین بیاین اینجا مطرح کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hifi_system
12-04-2016, 13:08

salam printer manam chanta kaghazo ba ham mikeshe chikar konam???

fardosimaram
16-05-2016, 11:36
ا سلام چاپگر سامسونگ مدل 4300دارم که مشکل کشیدن کاغذ را داشت یعنی اگر چند تا کاغذ در سینی بود موقع پرینت دو تا رو با هم میگرفت و باعث گیر کردن میشد در صورتی که با یک کاغذ مشکل نداشت

کیومرث فرهمند
17-05-2022, 21:50
سلام پرینتر سامسونگscx_4300کاغذ گیر کرد وقتی کاغذ رو خارج کردم .پیغام ارور Open Heat میده .چکار میشه کرد