ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Seahorse

N O V A L I S
25-05-2014, 17:41
سلام به دوستان جدید و قدیم.. :n16:

احساس می کنم مدتیه این انجمن حال و هوای قدیم خودشو نداره.. نمی دونم دوستان قدیمی کجا هستن، آیا انجمن رو دنبال می کنن یا نه..
امیدوارم هر جا هست شاد و موفق باشن..
در هر حال تصمیم گرفتم یکی از کارا و تمرینای شخصیم رو اینجا یا همراهی شما دوستان ادامه بدم شاید کمکی به حال و هوای انجمن کرده باشم..

این کار قراره در نهایت یه اسب آبی باشه که تو یه آکواریوم یا زیرآب برای خودش داره می چره! :n02:
مدل اولیه رو توی مکس ساختم و unwrap کردم و تازه شروع به sculpt توی MudBox کردم...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lord-Voldemort
25-05-2014, 21:15
به به اقا محسن ، چه عجب از اینورا ،می گفتی گاوی گوسفندی چیزی قربونی کنیم :دی [شوخی]
ما که هستیم محسن جان ، خیلی وقت بود دیگه این انجمن ، انجمن قدیم نبود ، من یادم نمیره مسابقه speed modeling رو چه مسابقه ای بود :n14:
ولی چند هفته ای دوستان بیشتر تو بحث ها شرکت می کنن و بیشتر پست میدن ، تازه انجمن داره جون می گیره:n11:

x

تا اینجای کار نشون می ده قراره شاهد یه کار عالی و خوب باشیم :n12: همه چی عالی

یا علی

SSS_HHH_OOO
25-05-2014, 23:32
به به کار بسیار خوبیو شروع کردی
دوس دارم ادامشو ببینم چطوری مشیه

ehsan_wwe
26-05-2014, 08:44
عه عیول بلاخره یه کار از تو دیدم :n02: خوش برگشتی داداش:n26:

N O V A L I S
27-05-2014, 12:53
مرسی بچه ها...
یه مقدار امروز روش کار کردم.. کلیاتش در اومد، دیگه آروم آروم می رم رو ریزه کاری ها و بعدم painting....

.:PAR3A:.
27-05-2014, 14:12
به به آقا محسن٬ خوش اومدی. :دی
مدل تا اینجا خیلی خوب شده. خوشحالم ذره ذره دوباره داره این فروم جون میگیره. =)

hes25
27-05-2014, 20:21
سلام استاد با اینتوس داری کار میزنی؟
چقدر عجیبه من وقتی که قلم گرفتم خواستم یهو برم سراغ ساخت این اسب دریایی!
اما همونطوری که شما گفته بودی خورد تو ذوقم دیگه نتونستم ادامش بدم(چون دستم روون نبود) ...لااقل فعلا sculpting و گذاشتم کنار

ایده ای هم که من داشتم این بود که این اسب دریایی رو می خواستم بسازم با یه پری دریایی که روش سوار هست.

البته الان واسه من خیلی سخته ،شاید تو بتونی اینو درست کنی (خوراک مجلات سه بعدی هست این!)

SSS_HHH_OOO
27-05-2014, 22:11
ایول خیلی خوب داره پیش میره جزییات
آلفا هم بگیر از نت برای براشت اغراقم یکم توش بکن

N O V A L I S
28-05-2014, 04:46
مرسی پارسا،شهاب.
چشم حتما شهاب.

سلام استاد با اینتوس داری کار میزنی؟
چقدر عجیبه من وقتی که قلم گرفتم خواستم یهو برم سراغ ساخت این اسب دریایی!
اما همونطوری که شما گفته بودی خورد تو ذوقم دیگه نتونستم ادامش بدم(چون دستم روون نبود) ...لااقل فعلا sculpting و گذاشتم کنار

ایده ای هم که من داشتم این بود که این اسب دریایی رو می خواستم بسازم با یه پری دریایی که روش سوار هست.

البته الان واسه من خیلی سخته ،شاید تو بتونی اینو درست کنی (خوراک مجلات سه بعدی هست این!)

سلام،
استادخودتی..راستش من لاقل بخاطرشغل وحرفه م تو اسکالپتینگ هنوز خیلی کم تجربه م ودارم روش کارمیکنم وفعلانم بخاطرمحیط ساده وسازگاری بهتر برنامه بیشتربامادباکس مشغولم تامهارتموبالاترببرم وایشاا..سرفرصت وحوصله بیشترروزیبراش وقت بذارم...
شمام قطعامیتونی.
بله با wacom a5 wide کارمیکنم..
البته هنوز اون تو ذوق خوردگی روتو اسکچینگ توفتوشاپ و... دارم ودلیلشم شایداینه که مدت خیلی طولانی ای ازسالهای خیلی دوربا مدادهای سخت ونرم واقعی روی کاغذهای واقعی طرح میزدم وبخصوص ازفرسایش نوک مدادومرتب چرخوندن مدادتودستاموواستفاده ازضخامتهای مختلفش خیلی استفاده میبردم وطبیعتاهمچین ویژگی فیزیکی ای روتوقلم نوری نداریم...درهرحال کارنشدنداره ومن فقط تلاش کمی برای عادت دادنم به اسکچینگ ونقاشی سنتی امااینبارباقلم نوری کردم واگه عمری باشه ایشاا.. بیشترروش وقت میذارم،ولی بازم میگم مدادوکاغذواقعی یه چیزدیگه س!
ایده منم این بودکه فرم بدن وبافت تن این جونور خوراک خوبی برای تمرین اسکالپتیگ وپینتینگه...
والبته مهمترین ایدم اینه که صحنه های زیرآب روخیلی دوست دارم وعاشق رنگ بندی های فوق العاده متنوع وپرازمتریال های SSS اشونم..

مرسی بابت نظراتتون اگه احتمالا تاخیری توپستای بعدیم بودبذارین به حساب وقت محدودم، چون دیروزودداره اماسوخت وسوزنداره وایشاا...تاانتهای این کارباکمک شمامیرم.

hes25
28-05-2014, 10:16
مخلصیم قربان
حالا ما که واقعنی هیچی حالیمون نیست ولی یه کاری من توی زیبراش سنترال دیده بودم (شاید دیده باشی) که برای ساخت یه مولکول پیچیده ای بود خیلی حرفه ای بود (برای یه برنامه مستند شبکه های ماهواره ای میساختن )
اگه ندیدی ببین ممکنه به کارت میاد! چون تکنیک هایی که تو برجسته کاری استفاده میکنه خیلی شبیه به پوست بدن این اسب دریایی هست! ( چون معمولا بدنشون با سنگ های مرجانی و رسوبات دیگه پوشیده هست )

این بهت کمک میکنه چون توی محیط پلاسما یا بین مولکولی هم هست شبیه آب دریا و ایناست انگار
تو بحث هایی هم که میشه توضیحم میده درباره متریالاش

با همین روش می تونی سنگ های مرجانی + یه کالسکه مرجانی با یه قصر کوچیک مرجانی هم درست کنی بعلاوه یه پرنسس دریایی که این اسبش اونو سوار میکنه !! (خیلی چیز خوبی میشه)

-------------------------------
فقط یه چیزی ،این اسبت یکم لاغر هست یکم چاقش کنی بهتر میشه و توی چندتا لایه sculpt بزنی خیلی پیچیده تر بنظر میاد مخصوصا وقتی لایه های متریال sss بهش میدی یه حالت جالبی تو رندر درمیاد!
توی این آموزشه مرده میگفت میگم

N O V A L I S
02-08-2014, 17:01
امروز بعد از مدتها یه مقدار روش کار کردم و جزئیاتشو بیشتر کردم.. یه مقدار جزئیات دیگه بهش اضافه می کنم و بعد می رم سراغ رنگش که وقت بیشتری روش می ذارم و بعد ایشاا.. رندر تو مکس...

smspersia
02-08-2014, 20:11
خیلی خوب شده دیتایلش خیلی تمیزه
منتظر رندرش میمونم

N O V A L I S
03-08-2014, 12:26
یه مقدار رو رنگش کار کردم. این رنگ بیسشه و جزئیات زیادی روش میاد. این جونور تنوع رنگ خیلی زیادی داره انتخاب یه ترکیب خوب یه کم سخته...

SSS_HHH_OOO
05-08-2014, 06:04
آقا خیلی خوب شده
احسنت
جزییات که خیلی خوبن