ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اکسل

karina801
24-05-2014, 16:41
من یک لیستی در اکسل دارم حاوی چند درصد ایمیل . بعضی از ایمیل ها ابتدایش یک فاصله گذاشته شده و یعضی نه. بخاطر همین هنگامی که از Conditional Formatting استفاده کنیم نمی تواند آدرسهای تکراری را به درستی پیدا نماید زیرا همانوطر که گفته شد ابتدای بعضی از آدرسها فاصله گذاشته شده چگونه می توانم در این حالت ایمیلهای تکراری را بیابیم؟
تو رو خدا جواب منو بدین .................................................. .................................:n13:

soroosh_cz
24-05-2014, 17:14
من یک لیستی در اکسل دارم حاوی چند درصد ایمیل . بعضی از ایمیل ها ابتدایش یک فاصله گذاشته شده و یعضی نه. بخاطر همین هنگامی که از Conditional Formatting استفاده کنیم نمی تواند آدرسهای تکراری را به درستی پیدا نماید زیرا همانوطر که گفته شد ابتدای بعضی از آدرسها فاصله گذاشته شده چگونه می توانم در این حالت ایمیلهای تکراری را بیابیم؟
تو رو خدا جواب منو بدین .................................................. .................................:n13:

اولا که تاپیک رو جای اشتباهی زدین، باید اینجا میزدین:
▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی فکر میکنم بهترین روش اینکه که اول سلولهای ایمیل رو پیدا کرده و در Replace، در قسمت جستجو Space وارد کرده و در قسمت جایگذاری، چیزی وارد نکنید. بعدش قالب بندی شرطی رو انجام بدید.

یک روش دیگه هم هست، با استفاده از دستور Trim، این دستور هر چی Space ابتدا و انتهای یه رشته باشه رو حذف میکنه.

روی یه سلول کلیک کنید و بنویسید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش روی مربع گوشه ی سمت راست پایین سلول کلیک کنید و بسته به اطلاعاتتون(که ستونی چیده شدن یا ردیفی) اون رو بصورت ستونی یا ردیفی بکشید در صفحه. بعدش Conditional Formatting رو انجام بدید.